'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Sep 29, 2014 9:23 am

'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Gepubliceerd: 29 sep 2014 08:04

De islamtentoonstelling '1001 inventions' die tot januari in Rotterdam te zien is doet aan 'geschiedvervalsing'. Enkele internationale deskundigen schrijven een boek omdat ze de organisatie verwijten 'grote fouten' niet te verbeteren. Dat schrijft Trouw maandag.

In de tentoonstelling worden uitvindingen uit moslimlanden tussen de zevende en zeventiende eeuw getoond. De fouten zijn volgens de deskundigen talrijk en ernstig. Zo zou de bouwer van een eerste vliegmachine Ibn Firnas zijn geweest, een Andalusiër uit de negende eeuw.

"Voor die bewering is geen bron", aldus historica Sonja Brentjes. En collega Taner Edis, natuurkundige aan de Truman State University: "Vliegen met vleugels door menselijke spierkracht kan gewoon niet."

Oliesjeiks
Achter de tentoonstelling zit een Britse organisatie die sponsor is van een Saoedisch bedrijf. De samenstellers werken al vier jaar aan kritiek, maar volgens de deskundigen verbeteren ze hun fouten niet.

"'Wij waren eerst', wil de tentoonstelling doen beloven", zegt historicus Rainer Brömer van de Universiteit van Istanbul. "De eersten die een bemande raket lanceerden, de eersten die vrouwelijke wetenschappers hadden. Dat klopt allemaal niet."

Gezag
De organisatie zegt binnen een week een verklaring te sturen. De tentoonstelling wordt ondersteund door 'meerdere gezaghebbende academische publicaties en de meerderheid van wetenschappers' op dit gebied, aldus de organisatie.

http://www.nieuws.nl/algemeen/20140929/ ... vervalsing
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 29, 2014 10:24 am

Op 8 september schreef ik dit. Simon Rozendaal had in de Elsevier een artikel "Worden Arabische landen ooit weer leidend in wetenschap?"

Ik begrijp Simon Rozendaal niet dat hij zich laat inpakken door de tentoonstelling 1001 Inventions in Rotterdam die de bloei van de Arabische cultuur op een voor jongeren aansprekende manier (er mag op knopjes worden gedrukt!) laat zien. Wat een politiek correct artikel heeft Simon geschreven. Ik had een hoge pet van hem op, maar die heb ik nu toch echt wel afgezet. Kinderen in Nederland wordt een vals beeld over de Islam en hun wetenschap gegeven. Maar ja... dat zijn we inmiddels gewend.

De wetenschap die in genoemde gebieden bloeide had niets met de islam van doen. Het waren de overblijfselen van christelijke of andere culturen die door de islamitische hordes werden veroverd. Het is tranentrekkend. Al ruim 40 jaar , proberen onze westerse leiders ons wijs te maken dat moslims en hun wetenschapeen verrijking voor onze samenleving vormen . Waarom liegen ze....

De waarheid is dat toen Mo met zijn Islam aan de macht kwam, de wetenschap en kennis in de gebieden die ze veroverde in elkaar duvelde.

Foei Rozendaal . Wat heb jij je in de maling laten nemen. Ga je schamen.Ik vind het schunnig dat Rotterdam de islamtentoonstelling '1001 inventions' toont. Maar ja, moslim als burgemeester, en het geeft een goed gevoel om Islam te verheffen. Het verbaast me niet dat er achter de tentoonstelling een Saoedisch bedrijf zit, en ik ben blij dat er hier in Nederland nu eindelijk mensen zijn die kritiek op de tentoonstelling hebben. Ik hoop dat ze alle fouten en geschiedvervalsing aanpakken. Maar ik vrees het ergste.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Sep 29, 2014 10:48 am

bron

Deskundigen verwijten de organisatie van de tentoonstelling '1001 inventions' dat die weigert grote fouten te verbeteren. De expositie, gewijd aan ontdekkingen van geleerden uit moslimlanden tussen de 7de en 17de eeuw, toert de wereld rond en streek deze zomer neer in het voormalige postkantoor van Rotterdam. Achter de tentoonstelling zit een Britse organisatie, een van de sponsors is een Saoedisch bedrijf. Volgens de organisatie kwamen er wereldwijd al zes miljoen bezoekers op af.

'Wij waren eerst', wil de tentoonstelling je doen geloven. De eersten die een bemande raket lanceerden, de eersten die vrouwelijke wetenschappers hadden - maar dat klopt allemaal niet. Rainer Brömer, historicus aan de Universiteit van Istanbul


Spoiler! :
Zowel de hoeveelheid als de ernst van de fouten zit deskundigen dwars. Zo zou de bouwer van de eerste vliegmachine Ibn Firnas zijn geweest, een 9de eeuwse Andalusiër. "Voor die bewering is geen betrouwbare bron", zegt Sonja Brentjes, historica aan het Max Planck Instituut in Berlijn en gespecialiseerd in de geschiedenis van de wetenschappen in islamitische samenlevingen.

Ook van natuurkundige Taner Edis, verbonden aan de Truman State University in de VS, komt kritiek. "Vliegen met vleugels, zoals Ibn Firnas zou hebben gedaan, door menselijke spierkracht aangedreven - dat kan gewoon niet."

De wetenschappelijke bijdrage van geleerden uit die tijd wordt overdreven, meent Edis. Dat zegt ook historicus Rainer Brömer van de Universiteit van Istanbul. "'Wij waren eerst', wil de tentoonstelling je doen geloven. De eersten die een bemande raket lanceerden, de eersten die vrouwelijke wetenschappers hadden - maar dat klopt allemaal niet."

Boek
Brentjes, Edis, Brömer en tien andere wetenschappers schrijven een boek om het volgens hen misleidende karakter van de tentoonstelling aan de kaak te stellen. Deze vertoont volgens hen 'een minachting voor juistheid die uitloopt op pure fictie'. Ze spreken van 'geschiedvervalsing'.

Brentjes: "Dat moslimgeleerden hebben bijgedragen aan wetenschap is een feit, en het is belangrijk om daar meer aandacht op te vestigen. Maar ze verdienen ons respect voor het werk dat zij deden, niet voor sprookjes over wat ze niet deden."

De samenstellers van '1001 inventions', aangevoerd door de Britse ingenieur Salim Al-Hassani, emeritus-hoogleraar aan de Universiteit van Manchester, weten al minstens vier jaar van de kritiek, aldus de critici. Toch verbeterden ze volgens hen belangrijke fouten niet. Emilie Savage-Smith, hoogleraar geschiedenis van de islamitische wetenschappen aan de universiteit van Oxford, trok zich daarom terug als Al-Hassani's adviseur. Er werd geen acht geslagen op haar correcties, zegt ze. Ze betreurt dit, want zonder 'verdraaiingen, overdrijvingen en anachronistische vergelijkingen' zou de tentoonstelling nog steeds interessant zijn geweest, vindt ze. Het gaat om een 'belangrijke en innovatieve periode'. "Maar helaas hebben de organisatoren, die geen professioneel getrainde historici zijn, zich laten meeslepen door hun enthousiasme."

Leugens
Allemaal leugens, zegt Junaid Bhatti, marketingdirecteur van '1001 inventions' over de kritiek. Zo beweert de tentoonstelling volgens hem nergens dat de eerste vrouwelijke wetenschappers uit de moslimbeschaving kwamen.

Maar dat impliceren ze wél, reageert Rainer Brömer. "Ze noemen meerdere vrouwen die pioniers van de wetenschap zouden zijn geweest. Maar uit historische bronnen is niet op te maken dat vrouwen in die tijd zelf ook echt wetenschap bedreven."

Ook de kritiek over Ibn Firnas vindt Bhatti onterecht. De claim dat deze zijn spierkracht gebruikte wordt volgens Bhatti nergens gemaakt. "In de tentoonstelling en in de tekening in het boek laten we Ibn Firnas heel duidelijk zien met een zweefvliegtuig zonder aandrijving."

Rainer Brömer: "De nagemaakte vliegmachine in de tentoonstelling ziet er inderdaad uit als een zweefvliegtuig. Maar in het tentoonstellingsboek wordt wel degelijk gezegd dat Ibn Firnas zijn armen op en neer bewoog, als een vogel. Trouwens, de enige historische bron die iets concreets zegt over Ibn Firnas, uit de 17de eeuw, beschrijft een soort vogelkostuum, geen zweefvliegtuig."

Volgens Junaid Batthi wordt '1001 inventions' ondersteund door 'gezaghebbende' academische publicaties en de 'meerderheid' van de wetenschappers op dit gebied. Ook wordt de inhoud geregeld aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zegt hij. Inhoudelijk kan hij nog niet tot in detail op alle kritiek ingaan. Hij zegt binnen een week een verklaring te sturen.

Trouw-abonnees lezen vandaag in het katern de Verdieping een uitgebreide bespreking van de tentoonstelling.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Sep 29, 2014 10:58 am

Ook van natuurkundige Taner Edis, verbonden aan de Truman State University in de VS, komt kritiek. "Vliegen met vleugels, zoals Ibn Firnas zou hebben gedaan, door menselijke spierkracht aangedreven - dat kan gewoon niet."

Mohammad vloog ooit in een nacht op een soort kosmisch paard van Mekka naar Jeruzalem heen en terug. Dat kan ook niet maar is wel het geloof van de meeste moslims. Wie zoiets wijs te maken is zal nog heel veel meer absurditeiten aan te praten zijn.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Sep 29, 2014 11:10 am

Prijswinnende tentoonstelling nu in Nederland:

http://www.1001inventions.nl/nl/home/
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Moslims zijn en blijven recalcitrant leugenachtend dom

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Sep 29, 2014 3:02 pm

Zwartmeer schreef:
Ook van natuurkundige Taner Edis, verbonden aan de Truman State University in de VS, komt kritiek. "Vliegen met vleugels, zoals Ibn Firnas zou hebben gedaan, door menselijke spierkracht aangedreven - dat kan gewoon niet."

Mohammad vloog ooit in een nacht op een soort kosmisch paard van Mekka naar Jeruzalem heen en terug. Dat kan ook niet maar is wel het geloof van de meeste moslims. Wie zoiets wijs te maken is zal nog heel veel meer absurditeiten aan te praten zijn.

Moslims sporen niet. Zij nemen zichzelf serieus en dat past niet vanuit hun hedendaagse volharding in onstuimige achterlijkheid.

Zie je daar die arme sloeber in zijn lompen kledij en ongewassen tronie lopen? Hij scharrelt in vuil containers op zoek naar de vaarroute richting het aardse paradijs dat ergens in atheïstenland moet liggen. Hij was vroeger multimiljonair die rijk was geworden door zijn vele vernieuwende uitvindingen die later niet bruikbaar bleken te zijn. Heb ik het hier over de heel erg lang geleden in het beeld van de wetenschap lopende Arabische woestijn moslim? JAZEKER!

Zie je daar die stinkend rijke Arabier in een jurk met een theedoek om zijn hoofd lopen? Die man is multimiljonair. Het enige wat bij hem ontbreekt is wetenschap. Alle hedendaagse kennis moet deze verpakte woestijn tombe in het buitenland vergaren en kopen. Heb ik het hier over de huidige in het beeld van de islamitische achterlijkheid lopende Arabische woestijn moslim? JAZEKER!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 41236
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Mahalingam » Ma Sep 29, 2014 11:35 pm

Zwartmeer schreef:
Ook van natuurkundige Taner Edis, verbonden aan de Truman State University in de VS, komt kritiek. "Vliegen met vleugels, zoals Ibn Firnas zou hebben gedaan, door menselijke spierkracht aangedreven - dat kan gewoon niet."

Mohammad vloog ooit in een nacht op een soort kosmisch paard van Mekka naar Jeruzalem heen en terug. Dat kan ook niet maar is wel het geloof van de meeste moslims. Wie zoiets wijs te maken is zal nog heel veel meer absurditeiten aan te praten zijn.

Hier zien we de Grote Moh op dat paard :
Afbeelding
En hier onze Sinterklaas te paard op het dak.
Afbeelding
Volwassen mensen die geloven dat Sinterklaas te paard over de daken rijdt, hebben ze niet allemaal op een rijtje. Daar is een steekje aan los.
Dat mag je van Moslims niet zeggen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Sep 29, 2014 11:48 pm

Mahalingam schreef: Volwassen mensen die geloven dat Sinterklaas te paard over de daken rijdt, hebben ze niet allemaal op een rijtje. Daar is een steekje aan los.
Dat mag je van Moslims niet zeggen.

Goed opgemerkt!
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Islamtentoonstelling is zielige stuiptrekking van de domheid

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Sep 30, 2014 1:54 am

Mahalingam schreef:Volwassen mensen die geloven dat Sinterklaas te paard over de daken rijdt, hebben ze niet allemaal op een rijtje. Daar is een steekje aan los. Dat mag je van Moslims niet zeggen.

Je mag sowieso al niks zeggen over moslims, laat staan over zoiets walgelijk onmenselijks als de koran. Hoe dommer de meute, hoe meer respect hij eist. Moslims zijn de kampioen respect eisers. Maar respect verdienen? Nooit van gehoord. Nooit geleerd. Staat niet in de koran te lezen of in een van die stompzinnig lachwekkende haddiths te vinden. Vandaar!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20566
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor King George » Di Sep 30, 2014 2:11 am

'Hans van de Mortel' schreef:Hoe dommer de meute, hoe meer respect hij eist. Moslims zijn de kampioen respect eisers.


Schreeuwen, eisen. In sommige culturen werk dat, harder schreeuwen. Maar wat hebben zij tegenover al dat eisen ons ooit geboden? Ik ben bang dat er tussen dat hoe harder en hoe meer schreeuwen en eisen hunnerzijds er een omgekeerd verband bestaat wat betreft ons ooit iets te hebben geboden. En laten we eerlijk zijn: Enkel eisen zonder ooit iets te hebben geboden, dat heet in vakjargon gewoon een ripdeal en geen gelijk oversteken. Gezond en zakelijk bekeken kan zulk een deal natuurlijk nooit enige doorgang vinden. Alleen Gekke Henkies zijn hiervoor ontvankelijk of onderdanen die zich tot Gekke Henkie laten manipuleren, terwijl diezelfde boven ons gestelden maar al te goed zelf ook beter weten. En waarom blijven wij toelaten ons tot Gekke Henkies te laten manipuleren?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7911
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor xplosive » Do Okt 02, 2014 11:34 am

Hier nog een interessant artikel hierover : Islamexpositie 1001 INVENTIONS is propagandastunt

Dertien vooraanstaande westerse wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de rondreizende tentoonstelling ‘1001 Inventions’ van geen kanten deugt. De expositie, gewijd aan de ontdekkingen van islamitische geleerden tussen de zevende en zeventiende eeuw, claimt verschillende historische successen zonder daarvoor ook maar een greintje bewijs te leveren. De tentoonstelling wil het grote publiek doen geloven dat de islamitische wetenschap lekker het eerst was. De eerste vliegmachine, de eerste vrouwelijke wetenschapper en het lanceren van de eerste onbemande raket zijn volgens de organisatoren allemaal voorbeelden van de bloeiende islamitische wetenschap uit die tijd. Nog even en niet de Chinezen, maar de moslims hebben het buskruit uitgevonden.

Een fraai stukje geschiedvervalsing. De samenstellers van de tentoonstelling zijn al minstens vier jaar op de hoogte van de kritiek, maar zien geen enkele aanleiding om de grote hoeveelheid ernstige fouten te verbeteren. Reden genoeg zelfs voor een hoogleraar islamitische wetenschappen aan de Universiteit van Oxford om het bijltje er bij neer te gooien als adviseur van het hele circus. Volgens haar hebben de organisatoren, niet gehinderd door enige kennis, de zaken mooier voorgedaan dan zij waren. Andere wetenschappers spreken zelfs van minachting voor juistheid die uitloopt op pure fictie.

Waarom aantoonbaar liegen, verdraaien en overdrijven als de waarheid zo makkelijk te achterhalen is? Gewoon, omdat de hele tentoonstelling een pure propagandastunt is. Om de superioriteit van islam te benadrukken. Kijk eens hoe goed wij zijn. En dat is hard nodig ook, nu de moderne islam zijn ware gezicht laat zien en de wereld overspoelt met middeleeuws geweld en barbaarse wreedheden. Islam is verworden tot een kwaadaardig sektarisch sprookje, dat slecht afloopt voor iedereen die het ware geloof niet omarmt. Een beetje positieve PR kan dan ook geen kwaad. Ook al is het volledig uit de duim gezogen.

Voor iedereen die de komende weken de islamitische leugens en bedrog nog met eigen ogen wil zien, de tentoonstelling staat tot en met 11 januari 2015 in het voormalige Postkantoor van Rotterdam. Zes miljoen betalende bezoekers gingen u voor.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Ariel » Do Okt 02, 2014 1:45 pm

xplosive schreef:Zes miljoen betalende bezoekers gingen u voor.


, en de meeste van de 6 miljoen betalende bezoekers geloofde deze onzin. :unhappy:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Zo Okt 05, 2014 11:33 am

Waarom aantoonbaar liegen, verdraaien en overdrijven als de waarheid zo makkelijk te achterhalen is?

De islam is zelf een gemakkelijk aantoonbare leugen. Toch trappen 1,5 miljard mensen erin.

Gewoon, omdat de hele tentoonstelling een pure propagandastunt is.

Een van de belangrijkste islamitische dogmas is dat de islam de waarheid is. Het lijkt wel of het hele geloof daarom draait. 64% van de koran gaat over de ongelovigen. Je kunt ook zeggen dat 64% over dat de islam de waarheid is gaat.

Islam is verworden tot een kwaadaardig sektarisch sprookje, dat slecht afloopt voor iedereen die het ware geloof niet omarmt.

En het loopt ook niet goed af voor iedereen die het ware geloof wel omarmt.
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Verloochening van het heden. De moslim blijft liegen!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Okt 05, 2014 11:43 am

Als ik het goed heb gaat de tentoonstelling over vroeger. Lang geleden dus. Moeilijk te verifiëren al die onzin. Maar wat heeft een in deze tijd levend mens daaraan? Wat telt is het heden, het NU. En dan blijft er van al die uitvindingen weinig over voor de ontnagelde moslim omdat hij heel zijn leven aan zijn reet heeft zitten krabben.

Als je die zwarte kolenzakken van de islam ziet rond sloffen met een mobieltje aan hun oor, dan weet je één ding:

Moslims zijn het grootste actuele parasitaire volk uit de geschiedenis van de uitvindingen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Lasteraar
Berichten: 181
Lid geworden op: Ma Mei 26, 2008 9:48 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Lasteraar » Di Okt 28, 2014 10:38 pm

De grote Moh op een gevleugeld paard?

Ook dit is geen islamitische uitvinding: de Perzische mythologie had al eerder een paard met vleugels, Pegaz genaamd. De Griekse mythologie noemde dit dier later Pegasus.

Ander vraagje, als de mens Mohammed een vluchtje maken binnen de aardse dampkring en daarmee het paradijs bezocht, dan ben ik ongetwijfeld met een vliegtuig dwars door het paradijs gevlogen. Mohammed kon als mens nu eenmaal de dampkring verlaten.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20566
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor King George » Di Okt 28, 2014 11:21 pm

Was de Islam niet behept met mensen met kennis om toestellen door de dampkring te laten vliegen?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41236
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Mahalingam » Wo Okt 29, 2014 12:29 am

Is het geen wonder dat onze ruimtesatellieten nog nooit in botsing zijn geweest met een engel?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Wo Okt 29, 2014 7:52 pm

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Nov 03, 2014 4:26 pm

Ik wist al dat moslims claimen dat Neil Armstrong, de eerste mens op de maan, een moslim was. Het is totaal uit de duim gezogen, er is niet de geringste reden om aan te nemen dat Armstrong er eentje was. Maar alleen al door het feit dat dit verhaal bestaat kunnen moslims nu claimen dat er discussie over is, dat het omstreden is. En dat kunnen ze hun kindertjes rustig vertellen. Zo kwam ik op de gedachte zouden er nog meer prominente figuren aan de islam gekoppeld worden. Schrik niet!: http://qiyamah-is-getting-closer.blogsp ... uslim.html
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Ariel » Ma Nov 03, 2014 4:44 pm

[icon_lol.gif] Altijd al geweten dat Albert Einstein een moslim was. Ik heb een reactie geschreven onder dat artikel.

Kunnen wij de moslims hier gek maken door ze te vertellen dat Rutte een moslim is?
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12349
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Zwartmeer » Ma Nov 03, 2014 5:04 pm

Ariel schreef:[icon_lol.gif] Altijd al geweten dat Albert Einstein een moslim was. Ik heb een reactie geschreven onder dat artikel.

Kunnen wij de moslims hier gek maken door ze te vertellen dat Rutte een moslim is?

Wat dacht je van Joran van der Sloot? :smile7:
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75279
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor Ariel » Ma Nov 03, 2014 5:10 pm

Zwartmeer schreef:
Ariel schreef:[icon_lol.gif] Altijd al geweten dat Albert Einstein een moslim was. Ik heb een reactie geschreven onder dat artikel.

Kunnen wij de moslims hier gek maken door ze te vertellen dat Rutte een moslim is?

Wat dacht je van Joran van der Sloot? :smile7:


[icon_lol.gif] Nog beter. Maar dan verwacht ik wel dat jihadi's de arme jongen gaan redden uit de klauwen van Peru.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Islamitische geschiedvervalsing sinds de schepping

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Nov 03, 2014 10:58 pm

Ariel schreef:[icon_lol.gif] Altijd al geweten dat Albert Einstein een moslim was. Ik heb een reactie geschreven onder dat artikel.

Kunnen wij de moslims hier gek maken door ze te vertellen dat Rutte een moslim is?

Wie het eerst komt die het eerst moslim is. Moslims weten maar al te goed dat de eerste mensen moslims waren. Kijk maar hier!

Spoiler! :
Afbeelding
O ja, voor wie het nog niet weet. Volgens de islamitische wijsheid woonden de allereerste mensen in de hemel. Die gingen in de fout. En werden voor straf naar de aarde verbannen. Nooit dit gehoord? Toch is het zo. Althans volgens de logica van islam. En zoals we weten staat die al 1400 jaar haaks op die van onze kennisbeschaving. Daarom zal het nooit goed komen tussen de intolerante domme moslims en de intelligente tolerante andersdenkenden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20566
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: 'Islamtentoonstelling doet aan geschiedvervalsing'

Berichtdoor King George » Zo Nov 30, 2014 5:09 pm

We hebben er nog één:'Moslims ontdekten dat de aarde rond is'

Ook kenden zij de omtrek van die aarde al.


Afbeelding

Galileo was er vierhonderd jaar terug maar laat bij toen hij stelde dat de aarde een bolvorm heeft: zeven- tot achthonderd jaar eerder ontdekte een groep moslims dit al, aldus Fikri Işık, de Turkse minister van Wetenschap, Industrie en Technologie.

Een kopie van het bewijsdocument dat de groep geleerden achterliet, staat opgesteld in het museum voor islamitische wetenschap en technologie in Istanbul.

Rond het jaar 830 zouden maar liefst 71 sterrenkundigen en geografen zijn samengekomen om afstanden te meten, schrijft Hürriyet News. Hierbij rekenden ze ook de omtrek van de aarde uit. Het getal waar zij bij uitkwamen, ligt aardig dicht bij de omtrek die tegenwoordig wordt gemeten.

PownedKrijgen wij binnenkort ook te horen dat de Moslims als eersten op de Maan stonden?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20566
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Science ISIS Style

Berichtdoor King George » Ma Jan 26, 2015 10:32 am

AfbeeldingAfbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten