Islam in Cuba

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45678
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islam in Cuba

Berichtdoor Pilgrim » Zo Okt 05, 2014 12:45 am

Cuba vecht tegen de oprichting van de eerste moskee

Geplaatst op 4 oktober 2014

Ja, het communisme heeft ook enkele voordelen, ook al wegen de nadelen 100 keer zwaarder. Een van deze voordelen is de weerbaarheid tegen de vervloekte “religie” van de islam. In het socialisme kon de islam lang niet zo erg woekeren als in het postcommunistische liberalisme onder de heerschappij van het globalistische kapitalisme (of kun je dat beter imperialisme noemen?).

Als een van de laatste socialistische landen ter wereld biedt Cuba krachtig verzet tegen de vervloekte islamisering. De communistische regering in Cuba wees een plan tot de bouw van een moskee in Havana af.

Pedro Cazo Torres, de leider van de Mohammedanen in Cuba, zei dat zijn inspanningen, die ondersteund worden door het Turkse ministerie voor islamisering van het buitenland, om een moskee in Havana op te richten tot nu toe werden afgewezen.

World Bulletin

De schrijver van de islamitische website klaagt er over dat de 4000 moslims in Cuba geen moskee hebben om te bidden. Misschien zou de Cubaanse regering ze op tijd naar Turkije moeten deporteren om het latere “islamisme” en jihadisme te voorkomen! Liever vandaag dan morgen!

Bron: http://www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/10/04/ ... more-72143
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7797
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Islam in Cuba

Berichtdoor xplosive » Zo Okt 05, 2014 5:32 am

Er komt misschien nog wel eens een tijd dat we naar landen als Cuba moeten vluchten. Uit deze link blijkt trouwens dat Cuba nog steeds overwegend christelijk is. Vergelijk dat nou eens hier met de situatie in Nederland.

In dit rapport uit 2013 staat :

Most established religious groups, however, reported an increased ability of their members to meet, worship, travel abroad, recruit new members, and conduct charitable, educational and community service projects. They also reported fewer restrictions on religious expression and the importation of religious materials.
There were no reports of societal abuses or discrimination based on religious affiliation, belief, or practice.

Behalve met betrekking tot de islam dus blijkbaar. Kerken zijn toegestaan op Cuba, maar moskeeën niet. Ik hoop dat het gevecht tegen de islam in Cuba stand houdt.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Nog nooit 1 moslim gezien op Cuba

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Okt 05, 2014 11:13 am

xplosive schreef:Behalve met betrekking tot de islam dus blijkbaar. Kerken zijn toegestaan op Cuba, maar moskeeën niet. Ik hoop dat het gevecht tegen de islam in Cuba stand houdt.

Cubanen gaan heel vrij om met hun christelijke geloof en tegenover elkaar. Daar past och zeker geen islam bij. Wat dacht je nu hoe men al lange tijd tegen moslims aankijkt? En niet alleen door de regering, maar door alle inwoners? Elk huis heeft televisie. Oudere modellen, dat wel. Maar ik kan het weten. Op Cuba wordt heel veel aandacht besteed aan het wereldnieuws en aan sport. Dus? Ik denk te weten dat geen Cubaan ook maar een moslim in zijn land wil hebben. Een enkele islamitische zwerver uit Afrika misschien, ter opleiding, die tijdelijk ontzien wordt. Ze zijn zeldzaam en kunnen geen asiel aanvragen. Met de Cubaanse regering valt niet te spotten. Ik vraag mij trouwens af waar die moslims op Cuba vandaan komen. Ah! Ik snap het al. Dat gaat natuurlijk terug naar de koloniale Spaanse overheersing van vader op zoon. Misschien waren er vroeger wel meer moslims, ik weet het niet. Maar ongetwijfeld zullen velen geassimileerd zijn.

Trouwens, ik weet nog van niet zo lang geleden (20 jaar) dat ik als getuige van Jehovah in Cuba langs de deuren ging colporteren. Dat was een fantastische ervaring. Overal werd ik binnen gevraagd. Mensen daar luisteren nog graag naar anderen. Het was overigens wel zo dat na elk bezoek aan huis, wij volgens de Cubaanse overheid weer twee huizen moesten overslaan. De gedachte achter deze maatregel is mij nooit duidelijk geworden. ik weet mij ook niet te herinneren of wij ons daar ook aan hielden. Voor die tijd was het overigens ten strengste verboden voor de Getuigen om langs de deuren te gaan of om op straat te prediken dat overigens nog steeds verboden is. Dankzij het bezoek van de paus destijds heeft men water bij de - overigens slechte kwaliteit - wijn gedaan. Hoe dan te werk gaan in die voor JG's verboden tijd? Men belde aan en deed zich voor als klusjesman of er nog wat te repareren viel. Binnen was je zo. En zag men een kruis aan de muur, dat meestal wel het geval was, dan haakte men daar voorzichtig op in. Over God werd nooit ruzie gemaakt. Ik denk dat Cuba en de Cubanen dat vooral zo willen houden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Erdogan op pad voor Allah

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Di Feb 24, 2015 11:12 am

Kankergezwel dictator Erdogan, baas van fascistisch islamitisch Turkije
op bezoek in Cuba


14-2-2015 Trouw

Turkse premier probeert vrienden in Havana te maken en haalt uit naar moslim Barack Obama

Afbeelding
Als je niet beter zou kunnen weten dan zie je links de op een maffia baas gelijkende Erdogan
en rechts van hem buitenland minister van Cuba Rogelio Sierra in Havana.


Binnenkort verrijst een moskee op Cuba. Tenminste als het aan Tayyip Erdogan ligt. De Turkse premier toerde de afgelopen dagen door een aantal Zuid-Amerikaanse landen. In Havana liet hij weten goed voorbereid naar Cuba gekomen te zijn: "Ik heb alle tekeningen van de moskee die Turkije hier wil laten bouwen aan de Cubaanse premier overhandigd. We wachte nu het antwoord van de Cubaanse regering af."
Het idee van een moskee op Cuba opperde Erdogan een paar maanden geleden. In een toespraak bewwerde hij dat Amerika niete door Columbus is ontdekt, maar door islamitische zeevaarders. Die zouden eerst Cuba hebben aangedaan en ter plekke een moskee hebben gebouwd. Columbus zou vele eeuwen later het bestaan van deze moskee in zijn reisverslag hebben genoemd, aldus de Turkse premier. Deze beweringen werden door historici weggehoond maar dat leek Erdogan alleen maar te stimuleren.
De Turkse president heeft zijn Zuid-Amerika reis voortijdig beëindigd. Een dag eerder dan gepland vertrok hij. Sommige Turkse kranten speculeren over de gezondheid van Erdogan en schrijven dat hij bij 33 graden hitte op Cuba om een elektrische kachel heeft gevraagd.

Laten we het er maar op houden dat deze islamitische fascistische potentaat lijdt aan het ziekelijke kankergezwel islam.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten