Beschouwingen over de islamisering

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 17, 2019 10:27 pm

Een echte Mohammedaan gaat niet zonder mes op pad, zo is het nu eenmaal!

Geplaatst op 17 januari 2019

Afbeelding

Ik maak me eigenlijk er niet eens meer boos om, maar ik merk elke keer opnieuw dat de grenzen worden overschreden. Ik, die vroeger dacht dat “vluchtelingen” mensen waren die hulp en steun zochten. Elke dag weer hoor ik dat wij ze met duizenden opnemen, we hen voedsel geven, onderdak verlenen, hen de taal leren, dikwijls behulpzaam zijn, een baantje voor hen proberen te vinden EN dat de staat hen uitkeringen geeft. Oké, dat is waar. Die goedkope formule! Hotels zijn geen Hilton en het voedsel niet “Chateaubriand” of “Paté Foie Gras”, maar we doen wat we kunnen.

Maar goed, waarom moeten die lui, die wij hier zo goed mogelijk ontvangen, de stad ingaan met messen op zak? Wat ik in m’n zak heb? Ja, daar heb ik mijn huissleutels en in mijn tas papieren, mobieltje en dat soort dingen. In Duitsland is het al zo dat sommige soorten messen worden beschouwd als wapen, die alleen in huis of op de werkplaats mogen worden gehouden, maar die je niet bij je mag hebben op straat.

In Frankrijk is het openlijk bij je hebben van een mes strafbaar, behalve als er een goede reden voor is. Voor professioneel gebruik en in een auto moet het goed zijn opgeborgen, een afgesloten compartiment alleen toegankelijk voor de gebruiker van de auto.

Maar ondanks al deze verordeningen en wetten was een Afghaan in staat om een jongeman, die hem vroeg niet in de trein op de grond te spuwen, ernstig met een mes te verwonden. Ach, de zieligerd, de Afghaan, hij kende de westerse codes niet. Maar hij had wel een bedrieglijk iets op zak, een mes, net als zoveel van zijn soortgenoten. Hij vluchtte, maar kon worden aangehouden dankzij een bewakingscamera. Het slachtoffer werd ernstig gewond naar een ziekenhuis vervoerd en moet chirurgische ingrepen ondergaan. De “vluchteling” had een paar keer op de grond gespuugd en het slachtoffer had hem gevraagd er mee op te houden. Als antwoord kreeg hij een klap in het gezicht en een messteek in de maagstreek.

Ik weet niet waar ik dit eerder gelezen heb: over niet al te lang moeten wij autochtonen op de grond gaan liggen zodat zij over ons heen kunnen lopen om zich niet te bevuilen. VOETVEEG! Wij dienen als vloerkleed, hoe zou U reageren? Ik helemaal niet. En waarom niet? Ik durf het niet meer.

Een poosje geleden wilde ik oversteken op een nogal drukke weg. Er kwam een auto aan. De automobilist zag me, maar in plaats van snelheid te verminderen trapte hij nog eens op ’t gaspedaal. Ik pakte m’n mobieltje om het nummerbord te fotograferen toen een ander riep: “Pas op, het kan wel een moslim zijn!”... Niet doen. Ik stopte het ding weer in m’n zak. JAMMER.

Waarom gaan zij altijd de straat op met een mes op zak? Waarom gedragen zij zich altijd als wilde beesten? En dat terwijl wij hen toch onderdak geven en ze beter behandeld worden dan het merendeel van onze Franse armen? Dikwijls zie je de daklozen op straat liggen. Ik moet denken aan die video van een Duitse journalist, die zag hoe die zogenaamde vluchtelingen voedsel weggooiden en flessen water ongeopend neer smeten. Dit alles had niets weg van de officiële video´s die men laat zien. Wat hij liet zien was de realiteit, deze INVASIE. Je zag mensen die totaal niet leden aan honger noch getraumatiseerd waren, genoeg geld om taxi´s te betalen, de duurste Smartphones op zak en zonder problemen het eten dat zij kregen weggooiden. Een enorme bende achterlatend:Als je in een land woont dat in oorlog is, dan zou je als eerste je vrouw en kinderen naar veiliger plaatsen proberen te brengen. En zelf?? Je zou de wapens op moeten nemen en voor je land opkomen. Maar als men zegt dat 95% van de zogenaamde vluchtelingen jonge kerels zijn in de bloei van hun leven, dan word je door sommigen voor racist uitgemaakt. Maar die kerels zouden er beter aan doen om voor de vrijheid van hun land te vechten. Het merendeel, dat helemaal niet in nood verkeert, vermaakt zich met hun Smartphones die soms meer dan € 400,- kosten, bellen de hele dag door met ’t thuisfront! Die verbindingen zijn toch niet gratis, voor zover ik weet? Of is dat ook al racistisch?

Deze stortvloed van immigratie is krankjorum, Europese zelfmoord. Europa zal veranderen in een reusachtig Gotham City, maar dan zonder Batman om ons te redden. Mijn partner en ik voelen ons niet langer veilig in eigen land. Op straat hoor je vreemde talen, Arabisch... en overal sluiers. Moslims respecteren geen enkele regel, helemaal niets. Er is geen wil tot integratie, het enige dat zij wel willen is sociale uitkeringen. Ik ben echt wanhopig en heb geen enkel vertrouwen meer in de mensheid en ik kots op al die verenigingen en mensen die pro-migrant zijn en antiracisme verkondigen. Zij verkwanselen hun land. Wij zijn Fransen, waren het land van cultuur en Verlichting met een rijke geschiedenis. En wat worden wij nu? Een vuilnisvat. Stop er eens mee me racist te noemen. Ik ben bang voor mezelf en voor mijn kleinkinderen, die aardig en hartelijk zijn, maar die ook zeer zeker weten dat migranten “best-aardige-mensen” zijn.

Bron: https://ripostelaique.com

Door: Anne Schubert

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/17 ... u-eenmaal/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jan 18, 2019 1:30 am

Zo hoort een islamitisch slachtmes met bloed er uit te zien in de strijd tegen andersdenkenden volgens het strategisch islamitisch handboek Koran. Dus niet met licht getinte limonadesiroop en frambosensmaak.

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 17, 2019 9:44 pm

"Why don't Muslims engage in science?" Belgian Top Intellectual gives the answer!
Paul Nielsen - Gepubliceerd op 22 sep. 2018Belgian Top Intellectual Destroys Islam!
Paul Nielsen - Gepubliceerd op 3 apr. 2017

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 20, 2019 6:05 pm

We kunnen van de moslimsamenleving eisen dat ze die mannen opvoeden

Door Catherine Keyl, 20-3-2019

Afbeelding

Nu even over de mannen. Afgelopen vrijdag Christchurch. De woede van een witte, verongelijkte man. Eerlijk gezegd dacht ik toen dat het tot meer rechts-extremistische aanslagen zou leiden.

Maar nee, Utrecht dus. Toen ik de dadergegevens hoorde: crimineel, gescheiden, moest ik meteen denken aan de dader van de aanslag in Nice in 2016. Bouhlel reed met een vrachtwagen in op feestvierende mensen en doodde er 86. Ook hij was crimineel, getrouwd en lag in scheiding.

Het filmpje op Powned gezien van de verslaggeefster die iets vraagt aan de dader van Utrecht, even geleden?

Minachting
Hij antwoordt: ’Jij bent zeker een jodin’ (vreemd genoeg werd deze tekst niet ondertiteld). En daarna: ’Of een democraat. Moet je eens kijken hoe je erbij loopt joh.’ Als kijkers konden we de interviewster niet zien, maar ik schat zomaar in dat ze geen zwarte djellaba droeg. De minachting voor vrouwen die uit zijn manier van praten bleek, is om van te rillen.

Laat ik eerst even vaststellen dat er gelukkig veel moslims in Nederland zijn die wel respectvol met vrouwen omgaan. Maar deze houding zoals uit dat filmpje bleek, kom je nog te veel tegen.

Mentaliteit
Ik ben in bijna alle landen van het Midden-Oosten geweest en neem maar van mij aan: deze mentaliteit vind je overal. Mannen kijken als het ware door vrouwen heen, ze bestaan gewoon niet. Vorig jaar was ik in Iran in een groentewinkel, ik stond keurig op m’n beurt te wachten. Maar elke keer als ik aan de beurt was, zette een man een stap naar voren en duwde me met z’n elleboog naar achter.

Ik heb het wel eens met mannelijke journalisten over dit soort situaties, maar dan zeggen ze meestal schaapachtig: ’Dat herken ik helemaal niet.’ Nee, duh.

Vernedering
Mannen die uit zo’n cultuur komen waar vrouwen echt helemaal niets voorstellen – misschien alleen om kinderen te baren – moeten er natuurlijk niet aan denken dat ze door zo’n vrouw gedumpt worden. Er bestaat geen grotere vernedering. Dat gebeurde ook Bouhlel. Je bent uitgekotst in de islamitische samenleving, want je bent crimineel, je drinkt en gebruikt drugs. En dan word je ook nog aan de kant gezet door je vrouw.

Er is nog maar één manier om je gezicht te redden, en dat is wat van die ’christenhonden’ te doden, zodat je misschien nog een kans maakt op een paar maagden.

En inderdaad, wij hadden jaren geleden al moeten zien dat mannen met die mentaliteit niet in onze samenleving passen. Dat we ze niet moeten accepteren. En ik vind dat we van de moslimsamenleving kunnen eisen dat ze die mannen opvoeden. Maar dat zal wel weer te veel gevraagd zijn.

https://www.telegraaf.nl/vrouw/3315956/ ... n-opvoeden
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 23, 2019 1:29 am

Hellup, ik ben bang!

Geplaatst op 22 maart 2019

Afbeelding

Een stukje psychologie van de ‘koude grond’. Veel mensen vragen zich af waarom de meute toch maar niet wil zien wat zij wel zien. Die extreem snel groter groeiende olifant in onze huiskamer. Ik denk dat het antwoord in de psyche van de mens zit. Psychologisch gezien willen vaak bange mensen niet erkennen bang te zijn uit angst nog banger te worden en uit angst voor laf, idioot of ‘mietje’ te worden uitgemaakt. Dus ‘overwinnen’ zij hun angst door juist het object van hun angst als ‘goed’ of ‘normaal’ te gaan zien, als verrijking van hun leven, of door zelfs zichzelf wijs te maken dat hun boeman juist hun beste vriend is.

Alles lijkt beter dan toegeven dat de angst wellicht reëel is en er iets gruwelijks dreigt te gebeuren, dus het bekende struisvogelgedrag. En vandaag is dit gedrag overheersend, omdat er echt iets gruwelijks staat te gebeuren, daarvan is bijna iedereen zich, denk ik, best wel bewust of onbewust van bewust, maar het grootse deel wenst dit niet toe te geven. Om dit soort extreem bange mensen. dat niet wil toegeven bang te zijn, uit zijn angstcirkel te halen, is therapie nodig. Maar dat beseffen zij zelf meestal niet, ofwel daar zijn ze ook bang voor. Wat zullen de buren niet van hen gaan denken!

En zo kan een dreigende genocide een echte genocide worden. Zie ook maar het blijven hameren op de Tweede Wereldoorlog en de moord op zes miljoen Joden. Dit wordt aan een stuk door gebruikt om mensen angst aan te jagen en hen niet meer naar de realiteit te laten kijken. Ter staving dat deze vergelijking onterecht is: er waren in de jaren dertig van de vorige eeuw pakweg 150 duizend Joden in Nederland tegen nu bijna 2 miljoen islamieten. Toch blijven vele verdwaasde mensen verwijzen naar vergelijkingen met die Tweede Wereldoorlog en roeptoeteren dat islamieten eenzelfde lot beschoren is als de Joden toen, als de opmars van ‘rechts-radicalen’ niet wordt gestopt, en weigeren zij te zien dat het gevaar vandaag uit een heel andere hoek komt. Die wolf in schaapskleren, of misschien dit keer in pyjama.

Historische feiten worden door media en politiek bewust of onbewust verdraaid om de massa te beheersen en hebben niets of niet veel te maken met de realiteit van vandaag. Net als in de jaren 30 toen kan op deze manier een dreiging tot werkelijkheid uitgroeien, maar dat wenst dit soort lieden niet onder ogen te zien. Bewust of niet, om welke reden dan ook, kiezen zij ervoor om de meute verkeerd te informeren. Deels uit domheid, deels uit geld- en hebzucht en deels uit honger naar macht, waarvan Merkel het beste voorbeeld is, en deels omdat ze bang zijn, maar dat zijn ze helemaal niet hoor!

Angst is psychologisch de moordenaar van de normaal nadenkende geest en kan mensen soms laten uitgroeien tot ‘demonen’, vaak omdat zij bang zijn door de mand te vallen en eenieder kan zien dat zij niets voorstellen. Hieruit komt veelal het meerderwaardigheid denken en de wil tot het heersen over anderen voort bij personen met vaak een gigantisch minderwaardigheidscomplex. Denk aan de zich mislukt voelende kunstschilder, schrijver of musicus. Daar bovenop zijn dit soort mensen vaak ook nog weinig intelligent. Een goed voorbeeld zijn de meeste politici. Vrijwel allen stellen dat zij alle problemen kunnen en gaan oplossen, maar beseffen zich pas als zij eenmaal macht hebben dat zij meestal niet weten waar te beginnen, dus dat zij teveel hooi op hun vork hebben genomen waarna zij, om onkunde te verbergen, maar wat gaan aanklooien; zie veel bestuurders die we hebben en hebben gehad in het algemeen.

Een goed voorbeeld van hoe catastrofaal angst werkt, zie je vandaag helaas met de opmars van de naar mijn smaak het echte gevaar van de bijna fascisten te noemen van GroenLinks, die aan een stuk door via druk uit media de bevolking en nu zelfs ook kinderen angst aanjagen, met hun apocalyptische dreigementen en hun nep oplossingen, die de maatschappij economisch failliet en daaruit voortvloeiend volledig kapot dreigen te maken, zonder dat zij ook maar iets aan de milieuproblemen zullen kunnen veranderen. Deze dwazen, die geen grenzen om ons land willen zien om nu en straks vele miljoenen economische gelukzoekers tegen te houden, denken zeker te weten dat er wel door hen gewenste onzichtbare milieugrenzen zijn en dat als wij Nederlanders onder hun briljante leiding het milieu in Nederland gezond maken, er geen vieze lucht over dus die imaginaire grenzen kan komen.

Met andere woorden; een dwaas in pyjama en een mislukt natuurkundige staan te schreeuwen ‘bekeert u, neem een warmtepomp van 50 mille of anders zult u verzuipen’ en meer dan 20 procent bange mensen stemmen op narren die trots als ouwe apen eenieder de nieuwe kleren van de keizer tonen. Roepen ‘wordt toch wakker’ zal bij die bang gemaakte massa niet of niet op tijd helpen, helaas. En de nieuwe Jehovah’s getuigen, nu van het milieu en ook het nep-socialisme, stoppen nooit, want zij hebben altijd gelijk! Dat heeft hun mammie hen al zo gezegd, dus... En het schuift ook nog lekker, nietwaar?

Door: “bozeoudeman”

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/22 ... -ben-bang/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 05, 2019 1:30 am

Verscheidenheid door islamisering? Het tegendeel is historisch bewezen

Geplaatst op 4 juli 2019

Afbeelding
Islamitisch kalifaat in de 7e eeuw.

Een fictieve religieuze landkaart van de wereld – zonder de islam

Wie tegenwoordig strijdt in naam van de verscheidenheid, kan zich het een en ander permitteren. Fundamentele rechten van democratische concurrenten en zelfs eigen partijleden ontkennen? Natuurlijk, geen probleem. De verscheidenheid maakt het mogelijk dat er nog maar één uniforme mening mag heersen. Als u daarin geen tegenstrijdigheid ziet, hebt u geluk en behoort u tot de mainstream. Deze aanhangers van de verscheidenheid zijn eveneens bijzondere aanhangers van de islam. In volledige ignorantie van de waardebasis van deze wereldwijde beweging worden hoofddoeken als ultimatieve verrijking beschouwd. Islamitische immigratie leidt pas tot verscheidenheid.


Deze logica volgend, heerst de grote verscheidenheid in Saoedi-Arabië. In het moederland van de islam zijn alle wereldreligies verboden. Er heerst 100% verscheidenheid. Over deze verscheidenheid wordt elke dag ook nieuw onderhandeld, waaronder vooral vrijdenkende bloggers of vrouwen in het algemeen te lijden hebben.

Met het oog op deze verscheidenheid zou een gedachte-experiment toegestaan moeten zijn. Wat zou er gebeurd zijn wanneer een wereldberoemde karavaanhandelaar in Mekka zich er niet toe geroepen gevoeld zou hebben om een nieuwe religie op te richten? Wat zou er gebeurd zijn wanneer de vers geïslamiseerde Arabieren in de 7e eeuw niet met hun gewelddadige wereldverovering gestart zouden zijn en een gebied van Centraal-Azië tot India en Noord-Afrika en Spanje onderworpen zouden hebben? Wat, wanneer de strijd om religieuze ideeën in de wereld in de eerste plaats een vreedzame concurrentie gebleven zou zijn? Een concurrentie, die door overtuigingskracht en niet onder gebruikmaking van geweld of economische druk, zoals de bekende minderhedenbelasting onder islamitische heerschappij, tot een religie beweegt.

Het Jodendom als meerderheidsreligie van de Arabieren?
Laten we beginnen op het Arabisch schiereiland. Daar bevonden zich voor de islam christelijke kluizenaars, maar ook grote joodse gemeenschappen zoals in Medina. Ook Jemen was een joods koninkrijk. De meerderheid van de Arabieren hing echter een behoorlijk eenvoudige natuur- en volksreligie aan, van waaruit de islam zich ontwikkelde en waarvan de wezenlijke elementen zoals de maangod Lah (de Lah – Allah), de dichtkunst (rijmvorm van de koran) en de pelgrimstocht naar Mekka in de islam werden opgenomen. Als de islam niet met geweld zou zijn doorgedrukt, wie weet zou dan het Jodendom succes gehad hebben in Sanaa en Djedda.

Het gebied van het huidige Libanon, Syrië, Jordanië en delen van Irak zou vermoedelijk nu nog door zijn oer-bevolking worden bewoond, die daar al sinds Bijbelse tijden leefde. Assyriërs, Chaldeeën of Arameeërs vormen nu nog heel kleine gemeenschappen in hun gebieden van oorsprong van het Midden-Oosten. De meerderheidsbevolking wordt nu gevormd door geïslamiseerde Arabieren en gearabiseerde bevolkingsgroepen, die in de loop der eeuwen overgingen tot de islam en zodoende hun etnische en culturele zelfstandigheid verloren. Naar het Oosten toe zou het zoroastrisch-Perzische rijk zich uitstrekken met zijn kosmische dualisme en vuurtempels. In het oosten grenst het Perzische rijk aan de Indische buurman, die reikt van het huidige Pakistan via India en Bangladesh.

Afghanistan als boeddhistisch vrij Tibet?
In het noorden zou het hippieparadijs Afghanistan liggen. Afghanistan zou niet alleen populair zijn op grond van zijn liberale drugspolitiek. Veel aantrekkelijker is het wandeltoerisme, die voor de inwoners voor een redelijk inkomen zorgt. Bovendien komen er elk jaar honderdduizenden gestreste westerlingen om in de boeddhistische kloosters van de regio te mediteren. Inofficieel zou Afghanistan op grond van zijn nauwe culturele betrekkingen met Tibet en op grond van het feit dat het niet onder Chinese heerschappij staat sowieso “vrij Tibet” heten. De Dalai Lama heeft na zijn korte Indische ballingschap zijn nieuwe domicilie gevonden in Kandahar. De bijna acht miljoen inwoners kunnen goed van de toerisme-inkomsten leven en verdienen anders hun geld in de landbouw en het handwerk. In tegenstelling tot het huidige Afghanistan (ca. 35 miljoen inwoners) zou er geen sprake zijn van een exorbitante bevolkingsgroei, omdat vrouwen in de boeddhistische wereld in principe meer rechten zouden hebben.

De huidige geïslamiseerde wereld van Indonesië, waarin de islam steeds meer maatschappelijke invloed krijgt, zou nog steeds een hindoeïstisch en boeddhistisch karakter hebben. Dus zo vreedzaam en sympathiek als de toeristenmagneet Bali nu ook op Java, Lombok en Sumatra.

In westelijke richting van het Arabisch schiereiland konden niet alleen de oorspronkelijke bewoners van Egypte, de Kopten, hun zelfbeschikkingsrecht over Egypte handhaven, maar ook de unieke cultuur van de Nubiërs bestaat in haar zelfstandigheid op het gebied van het de huidige terreurondersteuner Noord-Soedan. Noord-Afrika zou uit christelijk beïnvloede Berberstaten bestaan met elk meerdere Berbertalen als officiële taal zonder Arabische eenheidsbrij zoals nu. In Centraal-Azië, nog een geïslamiseerde regio, zou het christendom wellicht geen terrein hebben kunnen winnen. Bij de Turkse stammen daar zou wellicht nu nog de voormalige wereldreligie van het manichaïsme heersen.

Slotsom:
Hoe vereenvoudigd bovenstaande tekst ook is, zo simpel is het links-westerse idee van een islamitische verscheidenheid respectievelijk een verscheidenheid door islamisering. De islam is in vergelijking met het hindoeïsme of het christendom verbazingwekkend homogeen. Rituele en maatschappelijke ontwikkelingen zijn uniform tussen Marokko en Indonesië. Een uniformiteit, die men tussen de Ethiopisch-orthodoxe kerk in vergelijking met de Evangelische kerk in Pennsylvania nooit kan realiseren. Ook het hindoeïsme vormt een groot filosofisch-religieus kader, waarbinnen de meeste verschillende vormen van volksreligiositeit zich vrij kunnen ontwikkelen.

Het gebied van de huidige Arabische wereld zou zonder arabisering waarschijnlijk een bonte lappendeken van inheemse talen en volledige verscheidenheid aan verschillende religieuze bekentenissen zoals Zoroastrisme, manichaïsme, hindoeïsme, boeddhisme en zelfstandige oostelijke vormen van het christendom zijn.

Wat in Duitsland verkocht wordt als verscheidenheid, is in werkelijkheid een enorme eenvoud. De wereld zou zonder de islam zeker absoluut niet perfect zijn en het zou in de loop van de geschiedenis natuurlijk ook tot ideologisch gemotiveerde gewelddadige twisten of fundamentele ontwikkelingsstoornissen komen. Maar er bestaat in de ideeënhistorie van de mensheid maar één relevante religie die vanuit haar bronnen en fundamentele overtuigingen de ontplooiing van andere religies per definitie afwijst. Dat is de islam. Men moet “verscheidenheid” voor zichzelf niet als groot woord definiëren. Maar wanneer men dat wel doet, zou men van de geschiedenis moeten leren.

Bron: www.pi-news.net

Door: “Achill Patras”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/04 ... h-bewezen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20557
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor King George » Do Jul 11, 2019 12:50 pm

Duitse studie toont bedenkingen tegen islam

De islam stuit in Duitsland op grote bedenkingen. Iedere tweede persoon ziet dat geloof als een bedreiging, blijkt uit een onderzoek van de Bertelsmann Stichting.


Het is opvallend dat in Oost-Duitsland, waar maar weinig moslims wonen, de scepsis zelfs sterker is dan in het westen. Volgens de enquête wil 30 procent van de bevolking in het oosten en 16 procent van die in het westen moslims niet als buren.

Een dergelijke afwijzende houding kan de democratische cultuur in gevaar brengen, meent auteur Gert Pickel van de studie. "Als een belangrijke groep binnen de bevolking een andere, kleinere groep als een bedreiging ziet, beschadigt dat op den duur de democratie." Dit gevoel van bedreiging bestaat in alle segmenten van de bevolking, zei de socioloog.

De donderdag gepubliceerde bevindingen zijn gebaseerd op een representatieve monitor naar religies.


NHD
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jul 24, 2019 1:20 am

Een simpele vraag...

Afbeelding

“Als de slam zo fantastisch is, waarom zoeken moslims dan toevlucht in christelijke landen?”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 03, 2019 12:29 am

Wie de islamitische wereld binnenhaalt, wordt zelf de islamitische wereld
2 augustus 2019

https://vimeo.com/351653574
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 12, 2019 2:16 pm

Islamisering: xenofobie of feit?

11 december 2011 - Predictor

Afbeelding

“Will the islam dominate the world?!” Is dit een vraag of een statement? Is dit xenofobie of een feit?

Om dit te weten te komen, moeten we een kijkje nemen in het verleden. Hierbij moeten we teruggaan naar de islamitische veroveringen vanaf 632 na Christus:
http://answering-islam.org

En een quote uit het artikel van Egon Flaig: “De koran: hoewel een van de meest verkochte boeken ter wereld, wordt dit machiavellistische boek van een door en door politieke theocratie, die zich 1400 jaar lang zo succesvol als religie heeft gecamoufleerd, ook nauwelijks gelezen. En dat, hoewel alle doelen van de islam er nauwkeurig omschreven staan, zoals:

– Wereldheerschappij
– Terreur en het vermoorden van “ongelovigen”
– Oorlog en rooftochten tegen de landen van de “ongelovigen” (er bestaat een hele soera, die “De Buit” heet. Er bestaat echter geen soera die bijvoorbeeld “Tolerantie” of “Vrede” heet!)
– De wezenlijke pijlers van de barbaarse sharia
– De eeuwige ondergeschiktheid van de vrouw aan de man (die van de islam een historisch unieke en de langst durende sekseapartheid in de wereldgeschiedenis heeft gemaakt)
– Inclusief het gebod om de “ongelovigen” over deze doelen te misleiden (taqiyya), wat de islam definitief als politiek veroveringssysteem ontmaskert en uit het verbond van serieus te nemen religies katapulteert.

De oprichter van de Moslimbroederschap Hassan al-Banna: “Dan willen wij dat de vlag van de islam weer boven deze landschappen wappert, die het geluk hadden een tijdlang onder de heerschappij van de islam te zijn en de roep te horen van de God prijzende muezzin. Toen doofde het licht van de islam en zij keerden tot het ongeloof terug. Andalusië, Sicilië, de Balkan, Zuid-Italië en de Griekse eilanden zijn allemaal islamitische kolonien die in de schoot van de islam moeten terugkeren. De Middellandse Zee en de Rode Zee moeten weer, net zoals vroeger, islamitische binnenzeeën worden.”

Toch is dit slechts een tipje van de sluier!
Hieronder een deel van een gerelateerd artikel van Franklin ter Horst met de titel “Het doel van de islam is wereldheerschappij” hetgeen het antwoord hierop zou kunnen vergemakkelijken:

“De overheden blijken zich totaal niet te realiseren wat een immens gevaar er achter de islam schuilt. Ze doen er alles aan de dreigingen van de islam te minimaliseren om zodoende hun multiculturele wensdroom niet te laten verstoren. Politieke kopstukken en de media bedekken de politieke islam met de mantel der liefde en dat, wanneer men daar mee door blijft gaan, dit catastrofale gevolgen zal hebben voor de westerse wereld.

Wanneer de overheden de confrontatie met de islam uit de weg blijven gaan, zal de islam ongetwijfeld het openbare leven gaan domineren. De islamieten geloven dat er een tijd zal komen, dat de gehele wereld een groot islamitisch rijk zal zijn. Men spreekt over een wereldwijd Kalifaat dat indien nodig, gewapenderhand dient te worden gesticht. islamitische geestelijken hebben al openlijk verkondigd dat invoeringen van de islamitische wetten in het Westen tot de mogelijkheden moeten gaan behoren. De moslimgemeenschap is verplicht de wereld aan Allah te onderwerpen en steeds meer jongeren gevoed door imams en andere moslimextremisten, blijken gevoelig om dit in de praktijk in te passen. Harmonie en rechtvaardigheid kunnen alleen worden bereikt, zo zegt men, wanneer iedereen op aarde moslim is. Overal waar niet-moslims door moslimbendes worden vermoord, doen ze een daad van vrede, waardoor de wereldvrede dichterbij komt, zo menen ze.

De islam groeit en slaat haar destructieve tentakels over de aarde uit. Het gaat niet alleen meer tegen Israël en de Verenigde Staten, maar tegen heel de westerse wereld in wiens landen zij vrijelijk mogen vertoeven en waarvan de oorspronkelijke bevolking door hen wordt vergeleken met varkens, ezels en honden.

Zij verstaan als geen ander de kunst de ruimhartigheid van het westen te misbruiken. Ze mogen hier in vrijheid leven, moskeeën bouwen, de koran bestuderen en hun haat tegen het Westen vrijelijk demonstreren. Maar velen zijn wars van alle nationale identiteiten en willen zich alleen met het gedachtegoed van de islam identificeren en kunnen er slecht tegen wanneer ze met de barbaarse praktijken van hun extremistische geloofsgenoten worden geconfronteerd.

Het westen heeft het “Paard van Troje” binnengehaald. De jihad is geen beeldspraak of een poëtische manier van zeggen, maar een goddelijk bevel en opdracht voor alle moslims die dat als hun heilige plicht beschouwen. Jihad betekent onderwerping met het zwaard! Overal is te zien dat het steeds een kleine groep moslimextremisten is, die de situatie naar zijn hand zet.

Volgens Henryk Broder, schrijver van het boek “Hurra, wir kapitulieren” laat Europa zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren. Hij zegt dat Europa niet meer in staat zal zijn het naderende onheil af te wenden en dat een vijandelijke overname niet meer te voorkomen is. In zijn boek laat Broder zien hoeveel vrijheid Europa al heeft opgegeven in de ijdele hoop een vijandige overname te voorkomen. Hij noemt Europa een vrouw in de vijfde maand van haar zwangerschap die nadenkt over het gebruik van voorbehoedsmiddelen.

Diverse onderzoekers zeggen dat de dialoog met moslims geen enkele zin heeft, zelfs niet met “gematigde” moslims, omdat de islam niets gemeenschappelijks kent met de joods/christelijke wortels in het vrije Westen. Men verwacht dat de islam zich als een brand over de wereld zal uitbreiden als zij eenmaal voldoende macht in handen heeft gekregen. De afkeer van de islam van het vrije Westen, de haat tegen Joden en christenen, de voortdurende indoctrinatie in moskeeën, creëren nieuwe terroristen onder jonge islamieten. Niet-christenen moeten niet denken dat ze de dans zullen ontspringen want voor moslims is iedereen in het Westen een potentieel doelwit.

De politieke islam is een vijandige “staat” binnen Europa. De islam kan alleen bestaan in een cultuur van geestelijke overheersing en terreur. Wat ooit begon als een onschuldige immigratie van gastarbeiders is uitgegroeid tot actie, om de decadente westerse wereld te veranderen en de geschiedenis te verdraaien. De geschiedenis van de politieke islam belooft weinig goeds voor de toekomst.

Het doel is wereldheerschappij, die met alle middelen moet worden bereikt en waaraan iedere moslim dient mee te werken.

Allah gebiedt het doden van mensen. In 164 verzen (bijvoorbeeld soera 8:65) leert hij dat de wereld moet worden veroverd (jihad) totdat er niemand meer is die niet in Allah gelooft. Soera 9:5 heet het Vers van het Zwaard en gebiedt: “Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen (dus Allahgelovige worden), laat hun weg dan vrij.”

Daniel Greenfield:
“Islam begon door het geven aan Mohammed en zijn volgelingen het recht om te plunderen en iedereen in slavernij te brengen die hen weigerde te gehoorzamen en wat uiteindelijk ertoe leidde dat haar cultus werd omgedraaid in een fanatieke wereldwijde beweging die, met wat ze het Midden-Oosten hadden aangedaan, wil uitbreiden over de hele wereld. De geschiedenis laat zien, dat er geen zekerder manier bestaat om de culturele en religieuze diversiteit te vernietigen, dan door de islam aan deze mix toe te voegen. Het idee dat de islam een ingrediënt kan zijn voor de multiculturele samenleving is net zo dwaas als het idee dat een tank gevuld met piranha’s toevoegen aan een aquarium, zal resulteren in een grotere verscheidenheid van soorten. Omdat de islam niet deelneemt in de ecologie van de a-multiculturele maatschappij, is het een roofdier dat andere culturen en overtuigingen consumeert en vernietigd en in haar kielzog enkel lijken en verschrikte slachtoffers achterlaat.”

In de loop van de laatste 50 jaar:
Is de wereldbevolking
van Christenen met 47% gestegen
van Boeddhisten met 63% gestegen
van Moslims met 235% gestegen

Bovenstaande is slechts een hele kleine selectie uit duizenden artikelen/boeken van Islam-critici en onderzoekers met inhoudelijk dezelfde resultaten.

De conclusie is dus aan u om te bepalen of Islamisering xenofobie is of een feit!

http://www.ikbeneenbeetjeboos.nl/zal-de ... erheersen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75240
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Ariel » Ma Aug 12, 2019 5:48 pm

Motie aangenomen in Europees Parlement:

"Islam, Judaism and Christianity – the three monotheist religions – share the same historic and cultural roots and recognise the same fundamental values."

Wie er anders over denkt is een islamofoob.

DE EU eist via 'Resolutie_1743 (uit 2010) dat moslims NIKS in de weg mag worden gelegd

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 02, 2019 12:59 am

De islam is een invasieve “godsdienst”

Posted on August 31, 2019

Afbeelding

Door de problemen onder de mat te schuiven, staan we vandaag waar we staan. De EU is een mislukking. Zelfs het oorspronkelijke doel, namelijk economische samenwerking, wordt ondergraven door de onbeheersbare migrantenstroom die de hele EU ontwricht... Volgens de president van de ECB, Mario Draghi, zorgt de migratiestroom voor extra economische groei, omdat de overheden meer moeten uitgeven. Maar wat geven ze dan uit? Ze geven belastinggeld uit! Het klopt dat al deze migranten consumeren. Zij moeten allemaal eten, wonen en naar de dokter. Maar wie gaat dat allemaal betalen? Het heden en verleden laten zien dat een groot deel van deze migranten afhankelijk is van een uitkering. En het blijft maar doorgaan. Met honderdduizenden stromen zij binnen, op zoek naar de vleespotten van Noordwest-Europa, die gevuld worden door werkende burgers. De pensioenleeftijd van die werkende burgers wordt gekoppeld aan de levensverwachting. Ieder weldenkend mens snapt dat open grenzen en sociale zekerheid niet samengaan...

De meeste migranten die nu Europa binnenkomen, zijn moslim. En het is bekend dat moslims in Europa een groter geboortecijfer kennen dan niet-moslims. Gecombineerd met grote migratiestromen uit Afrika en het Midden-Oosten kan dit snel leiden tot een demografisch overwicht en een toenemende invloed van de Islam. Vergist u zich niet: de islam heeft altijd geprobeerd Europa te veroveren. De islamisten kunnen het westen niet met strijdkrachten in een frontale strijd verslaan, maar wel door middel van geboortecijfers en politieke interne veranderingen – het dwingt tot politieke, culturele en maatschappelijke transformaties en geeft de moslims de kans de westerse samenlevingen te domineren. En waar ze meerderheid vormen, weigeren ze onmiddellijk deelname aan de bestaande levenswijze...

Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten. Wie in het centrum van Molenbeek of Schilderswijk rondloopt en niet te hard naar de bouwstijl kijkt, waant zich bij momenten in het Midden-Oosten. Mannen lopen in djellaba over straat, veel vrouwen zijn gesluierd. In de meeste theehuizen zitten enkel mannen. Moslims integreert niet. Voor hen zijn Westerse wetten geformuleerd door mensen en niet door Allah. Volgens de Koran, het is niet toegestaan zich met niet-moslims te verbroederen. Daarover lezen we: “Laat de gelovigen geen ongelovigen (d.i. niet-moslims) als vrienden verkiezen boven de gelovigen...” (3: 28) Deze islamitische enclaves zijn ook plekken, waar de gevaarlijkste terreurcellen van de voorbije decennia herbergde...

Al enige tijd staan we oog in oog met islamgeweld in West-Europa. Bijna de helft van de jihadisten die aanslagen in Europa plegen hebben wortels in Marokko. Anderen hebben ouders die overwegend afkomstig zijn uit andere Noord-Afrikaanse landen, zoals Algerije. In Europa is alleen het Verenigd Koninkrijk een uitzondering, daar zie je uitreizigers met een Pakistaanse of Nigeriaanse migratieachtergrond... Europese Marokkanen vormen na de Turkse diaspora – circa 5,5 miljoen – een van de grootste islamitische gemeenschappen in West-Europa. Het totaal aan Europeanen met een Algerijnse achtergrond wordt geschat op 2 miljoen, het aantal Europeanen met een Tunesische achtergrond schommelt rond de 1 miljoen...

De geschiedenis laat zien dat hoe meer islamitisch een samenleving wordt, hoe gewelddadiger en onverdraaglijk het wordt voor niet-moslims. De Koran is een kwaad boek, dat oproept tot geweld en moord (soera 4, vers 89 en soera 47, vers 4), terrorisme (soera 8, vers 60) en oorlog (soera 8, vers 39)... De vele gewelddadige teksten in de Hadith en tot op zekere hoogte in de Koran maken iedere praktiserende islamiet tot een potentiële tijdbom. Een jihad-recruteur kan deze gebruiken om een vreedzame islamiet om te turnen in een gewelddadige strijder. Moslims beschouwen niet-moslims als vervloekt door Allah (Koran- 2:7), een soort geestelijk gehandicapten dus, waardoor zij de superieure wijsheid van de islam niet inzien. De bepalingen in de Koran gelden voor alle moslims en altijd... Door de opkomst van de islam is ook het antisemitisme duidelijk toegenomen. Synagogen, Joodse restaurants en Joodse scholen moeten tegenwoordig zwaarbeveiligd worden en dat is niet omdat de bruinhemden weer door de Nederlandse straten marcheren. Je moet wel een gigantische plaat voor je smoel hebben om niet in te zien dat nog een keer gruwelijk fout gaat. Een Europese islam is een illusie, dat men creëert om de burger op zijn gemak te stellen. Er komt geen Europese islam, er komt alleen een geïslamiseerd Europa. En een beetje islam bestaat ook niet!

Het is tijd dat wij het belang van Nederland weer bovenaan zetten. Het is tijd dat wij gaan denken vanuit onze eigen kracht en het heft in eigen handen nemen. Wij moeten ons niet bang laten maken door dreigementen, dat als wij uit de EU stappen het licht uit zal gaan. Dankzij de geografische ligging van Nederland, onze innovatie en onze werklust zijn we de toegangspoort van de wereld tot Europa en dat blijft zo. Het licht gaat pas echt uit als wij meelopen aan de leiband van de bende van vijf en ons vervolgens uit laten leveren aan de gesel van de ISLAM. Dan verdwalen wij pas echt in het duister. Het invasieve karakter van de islam, de ruggengraat van de islam, dient gebroken te worden en Europa moet als de wiedeweerga terugkeren naar haar roots, en die zijn joods-christelijk-humanistisch, ook als dit clashes met de islam op Europese bodem tot gevolg heeft. Daar zit de crux.

https://zlj13051967.wordpress.com/2019/ ... odsdienst/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Ma Sep 09, 2019 12:34 pm

STOP islamisering van Europa, STOP de multiculturele terreur, STOP immigratie nu!

Posted on September 8, 2019 by The Balkans Chronicles

Afbeelding

We stevenen af op het einde van de Nederlandse samenleving zoals we die nu nog kennen. Massale immigratie (overwegend islamitische) heeft enorme gevolgen voor alle facetten van onze samenleving. Het is een ramp in economische termen, ze beïnvloedt de kwaliteit van ons onderwijs, verhoogt de onveiligheid op straat, leidt tot een uittocht uit onze steden, jaagt Joden en homoseksuelen weg. Het aantal werkloze migranten is in de geschiedenis nog nooit zo hoog geweest. Er zijn goede redenen om onze toekomst in donkere kleuren te schetsen...

Volgens deskundigen is zo’n 80% van de mensen die naar Europa komen ‘economische migrant’ en geen vluchteling (de echte vluchtelingen zitten in Turkije, Jordanië en Libanon). Maar, hoe komt het dat migranten allemaal minimaal 5000€ ,- per persoon kunnen betalen voor een overtocht naar Europa, terwijl het maandelijks inkomen in de landen van herkomst nauwelijks hoger dan 250€ ligt? Voor 5000€ kunnen zij ook een huis kopen in hun land. Maar, hoe komen ze aan dat geld? Ik wil dat echt weten! Gesponsord door Soros en rijke islamitische staten?...

De massa-immigratie bereikt jaar op jaar een triest record en zal de komende jaren alleen nog maar verder exploderen. Veel West-Europeanen lijken te denken dat migratie een soort natuurverschijnsel is, waar je weinig aan kunt doen. Onzin. Als je Eritreeërs opvangt, omdat er in Eritrea vreselijke dingen gebeuren, stuur je miljoenen andere Afrikanen een signaal dat ze welkom zijn. Zo gaat dat. Als je illegalen niet wegstuurt, behalve een paar naar de Balkan, laat je weten dat iedereen mag komen. Australië heeft het principe: Iedereen die zonder toestemming komt aanvaren met een boot heeft geen enkele kans op een verblijfsvergunning. Door dat systeem consequent te handhaven komt er geen illegaal meer per boot de zee over. Een wijze les voor onze politici...

In bijna alle West-Europese landen is inmiddels toegegeven, dat de multiculturele politiek, zeg maar de integratiepolitiek, heeft gefaald, die de staatskas miljarden heeft gekost en wat totaal niets heeft opgeleverd. Het weekblad Elsevier berekende onlangs dat de immigratie Nederland de afgelopen veertig jaar meer dan 200 miljard euro heeft gekost. De multicultuur evolueert immers in de richting van een apartheidssamenleving, waarbij de Islam via gettovorming en eigen structuren zich voorbereid op de vijandelijke overname van onze beschaving. De Koran verbiedt de doorsnee islamiet om te integreren, laat staan te assimileren; om zich niet te onderwerpen aan wetten en regels van niet-islamitische samenlevingen...

Multiculturalisme werkte niet voor de christenen in Turkije, de boeddhisten in Afghanistan, de hindoes in Pakistan, de Zoroastriërs in Iran of de christenen in het hele Midden-Oosten. Maar we geloven dat dit multiculti-model bij ons in Europa zeker goed gaat uitpakken. En als dit in 57 landen niet gelukt is, waarom dan ineens in Europa wel? Ik heb echt schrik voor onze kleinkinderen, die een levenswijze gaan opgelegd krijgen, die de hunne niet is. Kan er iemand mij één land noemen, waar moslims in de meerderheid zijn en waar het goed is om te leven voor niet-moslims? Juist ja, dat bestaat gewoonweg niet...

De islam is niet een godsdienst zoals in het Westen over godsdiensten wordt gedacht, waarin iedereen kan geloven of nalaten, wat hij/zij wil. Dat is niet zozeer een religie, maar vooral een politieke ideologie en wel een zeer gewelddadige. Doden, moorden, terrorisme en bloedvergieten zijn de DNA codes van de ISLAM. De historie van de islam is; moord, afslachting, plundering, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting! Een gematigde islam bestaat niet, omdat er geen onderscheid is tussen Goede islam en Slechte islam. Er is islam, en daar houdt het mee op. Het is dus volstrekt logisch dat de PVV zowel anti-islam is...

Alleen door de islam-immigratie te stoppen; onze samenleving te de-islamiseren en de hier-verblijvende moslims voor de aanpassen of terugkeren, kunnen we ervoor zorgen dat Europa op termijn van enkele decennia niet ten prooi valt aan de Islam/Sharia. Maar, zolang de auto voor de deur staat en de koelkast gevuld blijft en de vakantie geboekt wordt, blijft de Nederlander op de bank zitten. Andere prioriteiten zijn schijnbaar belangrijker, dan onze vrijheid en de vrijheid van de volgende generaties. BAH!... Het is afwachten wanneer we in Europa een culturele geloofsoorlog krijgen.Links neo-Marxisten willen zo snel mogelijk een islam staat van Nederland/Europa maken...

https://zlj13051967.wordpress.com/2019/ ... gratie-nu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 07, 2019 9:21 pm

Nederland is op weg naar een shariastaat

Posted on December 6, 2019

Afbeelding

Langzaam sluipt het jihad-ideologische gif dieper de samenleving in. En we doen er he-le-maal niets tegen... Onder onze neuzen worden in heel Nederland kinderen geschoold in homohaat, afkeer van afvalligen en actieve uitsluiting van de Nederlandse samenleving. “Wij willen niet onder gezag van de christelijke moraal staan”, zeggen salafisten in Nederland. Zij zien de sharia als de echte wet. Voor hen houdt de politiek zich bezig met wetten, die zijn geformuleerd door mensen en niet door Allah. Het salafisme omvat een enorm scala aan overtuigingen die zich uitstrekt van niet-gewelddadige, religieuze toewijding aan de ene kant, tot het salafistische jihadisme aan de andere. Deskundigen schatten dat er tussen de 30.000 en 60.0000 salafisten in Nederland zijn. ISIS was/is maar ook met een 20 duizend tal, maar ze hielden wel miljoenen mensen onder de knoet. De meeste Duitsers waren vredevol, maar de nazi's controleerden de agenda, met als gevolg dat 60 miljoen mensen werden gedood in de Tweede Wereld Oorlog...

“Het salafisme ís de islam”, zei onlangs de bestuursvoorzitter van de as-Soennahmoskee in Den Haag. “Elke islamiet is een beetje salafist”, zei burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb. Waarom? Omdat elke moslim op Mohammed wil lijken... “In de jaren tachtig en begin jaren negentig heb ik de samenlevingsproblemen zien ontstaan, die het gevolg waren van de migratie. Ik heb daarvoor gewaarschuwd. En na de aanslagen van 11 september heb ik gezien hoe in bepaalde wijken de radicalisering doorzette. Ook daar heb ik voor gewaarschuwd. Maar dat werd toen als politiek incorrect gezien en er werd niet geluisterd. Door de problemen onder de mat te schuiven staan we vandaag waar we staan”, zei Françoise Schepmans, sinds 2012 burgemeester van Molenbeek (waar de gevaarlijkste terreurcellen van de voorbije decennia herbergde). En nu zien we in heel West-Europa honderden Molenbeken...

De islam is een complete project beschaving met een gedetailleerd politiek systeem (80%), religie (20%) en een juridische code – de Sharia. Shariawetgeving is de politieke uitvoering van de islamitische beschaving. Wanneer scholen wordt gevraagd een lokaal op te offeren voor islamitische gebed, dan is dat de aan ons gerichte vraag om de sharia te implementeren. Wanneer een moslim een hoofddoek draagt, is dat uit gehoorzaamheid aan de shariarechtspraak. Wanneer islamitische geestelijken van onze overheden eisen om seksuele apartheid in te voeren in onze openbare zwembaden dan is dat een rechtstreeks gevolg van de sharia. Wanneer onze kranten de Deense Mohammed-cartoons niet wilden publiceren, werden onze kranten onderworpen aan de eisen van de shariawet...

Wanneer eisen worden gesteld aan onze ziekenhuizen om moslimvrouwen op een speciale manier te behandelen, dan is dat wegens de shariawetgeving. De aanslag op het World Trade Center werd gepleegd in de naleving van de regels voor het voeren van oorlog, de jihad, zoals gevonden in de shariawetgeving. We hebben in Nederland al Sharia rechtbanken, die wel het kopvod maar niet het kruis accepteren. Sharia advocaten, die niet meer op te staat voor rechters. En islamitische vrouwelijke verdachten, die hoeven in de rechtszaal hun alles bedekkende boerka niet meer af te leggen. The Evening Standard publiceerde onlangs het verhaal van Aisha, een Britse moslima die wilde scheiden van haar gewelddadige echtgenoot. De zaak kwam voor een sharia-rechtbank. Ze werd bestookt met vragen. “Steun je hem wel genoeg? Vervul je zijn behoeften? Koken en schoonmaken?” Uiteindelijk luidde het oordeel dat ze naar huis moest terugkeren ‘om een betere echtgenote te zijn’. De sharia-rechtbanken handhaven in theorie en in praktijk de wurggreep van mannen op vrouwen. En volgens de denktank Civitas telt Engeland 85 sharia courts, die in veel gevallen verbonden zijn aan een moskee. Overal om ons heen in Nederland/West-Europa zien we vandaag reeds tekenen van sharia. Tijdens een persconferentie in Almere, heeft sjeik Haitham al-Haddad verklaard dat elementen van de sharia al lang in Nederland worden uitgevoerd. Te denken valt aan moslimhuwelijken, het bouwen van moskeeën en het dragen van een niqaab...

De islam in een dodelijke ideologie, die niemand spaart. De geschiedenis bevestigt dat de islam gewelddadig en imperialistisch is: direct na Mohammad’s dood veroverden de kaliefen Abu Bakr, Omar, Uthman en Ali zonder provocatie de halve wereld. Deze kaliefen hadden decennia met Mohammad opgetrokken en gevochten. Als iemand de ware islam kende, dan waren zij het wel. Mohammed was de eerste met het lanceren van een kruistocht, lang voordat de westerse Europeanen op die van de moslims reageerden. In de tien jaren dat hij in Medina woonde, stuurde hij of ging zelf uit op tientallen rooftochten, schermutselingen of veldslagen. In Mekka waren de moslims arm en gemarginaliseerd en hadden ze alleen maar kritiek op andersdenkenden...

In Medina vertelde Mohammed dat zijn volgelingen geweld mochten gebruiken tegen andersdenkenden die zich niet onderwierpen. Hij begon plundertochten tegen Mekkaanse karavanen en Joodse stammen te organiseren. Op die manier konden zijn mannelijke volgelingen snel aan rijkdom en seks komen. Gevangen genomen vrouwen mocht je immers als concubine houden en kon je weer doorverkopen zolang ze maar niet aantoonbaar zwanger waren. Wie kwam te overlijden tijdens de strijd zou naar een hemel gaan vol luxe, lekker eten en drinken en seks met mooie vrouwen. Als moslimstrijder won je dus altijd volgens Mohammed. Deze boodschap trok mannen aan die het prima vonden om te roven, te verkrachten en in slaven te handelen in plaats van te werken voor de kost...

Islam was niet aan het vechten voor zijn eigen overleving tegen de Mekkanen, en moslims waren niet ‘gerechtvaardigde oorlogen’ uit zelfverdediging na de hidjrah (622 AD) aan het voeren. In plaats daarvan volgden zij de dubieuze Arabische gewoonte van roofovervallen. De Koran-soera 48:20 zegt: “Allah heeft jullie een grote oorlogsbuit beloofd die jullie zullen nemen en Hij heeft dat voor jullie bespoedigd. Een Hij heeft de handen van de mensen (de vijanden) van jullie afgehouden, opdat het een teken voor de gelovigen zou zijn. En Hij leidt jullie op een recht Pad.”... Veel moslims kennen de gewelddadige kant van Mohammed en handelen daar ook naar. De islamitische aanslagen in West-Europa volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Wanneer moslims van vrede spreken, bedoelen ze deze vrede: de praktische onderwerping van alle mensen/staten aan de SHARIA (islamitische wetgeving) en de ISLAM/Allah. De islamitische vrede betekent: oorlog en de verdwijning van niet-moslim beschavingen!...

Islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid. En ik snap eerlijk gezegd niet, waarom het Salafisme = de islam niet verboden kan worden? In de grondwet staat namelijk dat het geloof uitgevoerd mag worden, mits het de wet niet overtreedt. Maar als jij gelooft dat iemand dood moet, omdat hij anders denkt of van geloof verandert, is dit toch tegen onze wet? Je wordt toch ook opgesloten wanneer je een moord hebt gepland, maar nog niet heb uitgevoerd? Technisch gezien heb je ook nog niet iets strafbaars gedaan, het was alleen in theorie. Het wordt tijd om de grondwet te herzien en duidelijk te maken dat mensen met dergelijk gedachtegoed hier niet gewenst zijn. Wil je leven als Mohammed? Prima, die woonde hier niet. Doei! Volgens mij zei Pim Fortuin het al: “Wanneer je artikel 23 in je grondwet houdt, heeft artikel 1 geen enkele zin. Dan kan je die beter schrappen”. Om tolerant te kunnen zijn moet je intolerantie niet tolereren...

De hele ISLAM hangt samen van dood en verderf. Het is een totalitaire ideologie, die geen ander geloof of ongelovigheid toestaat en dient daarom gewoon afgeschaft te worden. De islamitische doctrine is dualistisch. Het gezicht van ISLAM draagt een permanente grijns, en zijn ogen twinkelen. Zijn linkerhand biedt snoep aan de ongeïnformeerde. Dit is de verleidende kant van de ISLAM. Maar zijn rechterhand verbergt een zwaard achter zijn rug, klaar om het hoofd af te hakken van iedereen die het bekritiseert of het verlaat... Overal waar de ISLAM de baas is, is het gewoon verschrikkelijk, al 1400 jaar! We moeten Polen, Hongarije, Cyprus en een hele rij andere landen gelijk geven, als ze geen islamitische ‘vluchtelingen’ willen opnemen. Zouden ze dat wel doen, dan zal een toekomstige generatie hen kunnen beschuldigen van het moedwillig in gevaar brengen van de gehele bevolking. Viktor Orban wordt gezien als een islamofoob, maar in zijn land geen haat moskeeën, geen islamitische sharia-enclaves, nul- terreuraanslagen en geen islam, die rukt verder op in West-Europa...Islam en democratie gaan niet samen. Kijk naar ieder land waar de islam dominant is. Daar is een gebrek aan vrijheid en democratie.

https://zlj13051967.wordpress.com/2019/ ... elijkheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Do Mar 05, 2020 7:45 pm

Zwakbegaafd?

Geplaatst op 5 maart 2020

Afbeelding

Imam Suhayb Salam van de alFitrah-moskee in Utrecht toont uitsluitend minachting voor de Nederlandse rechtstaat. Gökmen T. uit Utrecht toont uitsluitend minachting voor de Nederlandse rechtstaat. En die overeenkomst betreft NIET uitsluitend Utrecht als plaatsnaam, maar het gehele achterliggende islamitisch gedachtegoed en daarmee de gehele islam, die geen ander ‘recht’ dan de 1410 jaar achtergebleven Sharia erkent. Het is niet voor niets dat momenteel zelfs hele straten en wijken in steden (Arnhem onder andere als voorbeeld) worden opgekocht (!) en waar de sharia inmiddels al heerst. U bent daar als gewone Nederlander dan ook NIET meer welkom en wie er nog woont, wordt er dagelijks belaagd, geïntimideerd en uiteindelijk weggejaagd.

Terwijl ‘liberale’ moskeeën te maken hebben met ‘vijandige (!) overnames’ door Salafisten (en tegen diegene die daar tegen ageert fatwa’s worden uitgesproken) verkopen verschillende gemeentes, voor miljoenen aan geld, Nederlands grondgebied om zichzelf en de ‘vluchtelingen-en-immigranten-stroom’ te kunnen financieren. Nederlands grondgebied wordt derhalve doelbewust verkocht om er vanuit het buitenland gefinancierde ÈN van uit het buitenland bestuurde (!) mega-moskeeën op te bouwen. Elke moskee echter – en derhalve ook al hele wijken – is/zijn een bewijs van door de islam ‘veroverd’ Europees grondgebied en er komen er steeds meer en ze worden steeds ‘ambitieuzer’. Maar er is ECHT geen ÈNKELE sprake van islamisering hoor, gaat u maar weer rustig slapen...

Het pijnlijke hierin is de discrepantie in werkwijze van de vermeend ‘neutrale’ ‘rechterlijke macht’. Terwijl men enerzijds werkelijk alles in het werk stelt om Geert Wilders te vervolgen wegens een luttele uitspraak die per direct als uiterste vorm van racisme, discriminatie en haat zaaien werd bestempeld, kan een imam zijn uitermate ziekelijke hersenspoeling ten aanzien van de vermeend ‘zwakbegaafden’ gewoon blijven doen. Terwijl Geert Wilders wordt vervolgd, kan een Turkse trollenbeweging als DENK eenvoudig tweespalt blijven zaaien en geframede, uiterst misleidende filmpjes blijven verspreiden. Terwijl Geert Wilders wordt vervolgd, stuurt men anderzijds derhalve heel bewust aan op eenzelfde lot voor diezelfde Geert Wilders ÈN Thierry Baudet zoals het Pim Fortuyn en Theo van Gogh verging! Uitgevoerd door vermeend ‘zwakbegaafde’-of-‘doorgedraaide’-‘verwarde’ LINKSE (!) milieuactivisten of knielende slaafjes (!) van Allah.

Gökmen T. zou zwakbegaafd zijn...? Nu is voor mij persoonlijk IEDEREEN die de Midden-Oosterse onzinsprookjes/‘religies’ op het door een mens (!) opgetekende vermeende ‘woord van ‘god’ gelooft behoorlijk zwakbegaafd, maar het schrijnende in de gehele islamitische ‘vluchtelingenstroom’ is dat deze vol zit met daadwerkelijk (!) zwakbegaafde en derhalve gehersenspoelde randdebielen die door islamitische landen als op-afstand-bestuurbare-moordmachines worden ingezet om de westerse wereld (gelijkwaardig de taken van de voormalige speciale Sovjet Spetsnaz eenheden/cellen) te komen ontregelen. Is het toeval dat GOKman (neus-gerelateerde-woordspeling) in Utrecht ‘geïnspireerd’ raakte? Is het toeval dat imam Suhayb Salam in datzelfde Utrecht ‘inspirerend predikt’? Is de minachting van moslims voor de westerse wereld en de westerse rechtbanken sowieso ‘toeval’? Is het toeval dat Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr schizofreen was – en in die tijd in eerste instantie bestempeld en weggejaagd werd als “bezeten door de duivel”- maar zichzelf tot ‘profeet’ uitriep? En... is het eigenlijk wel toeval dat ‘Koran’ (omgekeerd) HEEL toevallig ook de laatste vijf letters vormen van Ragnarok, de eindstrijd en daarmee het vergaan van de wereld...? De Koran werd immers niet voor niets als “de duivelsverzen” omschreven! In de 17e eeuw werd Amsterdam overigens getroffen door een pestepidemie die “de zwarte dood” werd genoemd. Momenteel heerst er een vergelijkbare, maar vele malen bedreigender “zwarte (gewaden) dood” die uiteindelijk voor heel Europa tot een slagaderlijke bloeding zal leiden en waarbij het huidige hysterie-virusje dat naar de naam Corona luistert volledig in het niet zal vallen.

Dat de EU (de Europese Untergang zoals iemand haar onlangs noemde) al decennia lang het proefballonnetje/speeltuintje en inmiddels ook de speelBAL van de VN is, mag evident zijn. Alhoewel een bepaalde groepering er een iets andere versie van omschreef – zij ziet de EU als Zeus, die zich volgens de Griekse mythologie voordeed als een witte stier om Europa te verkrachten en zij ziet de migratiestroom als de geslachtsziekte die Europa fataal zal worden – zie ik persoonlijk de VN (!) als Zeus, die zich als voornamelijk zwarte – of donker getinte zo u wilt – stier voordoet om Europa te verkrachten met de EU (!) en de islam (!) als de geslachtsziektes die Europa fataal zullen gaan worden.

Zwakbegaafd?
Het betreft hier inderdaad enige mate van zwakbegaafdheid, en wel bij de rechterlijke macht en de ‘politici’ (!) die geheel naar-eigen-riant-inkomen bovenstaande overeenkomsten keihard blijven ontkennen, weg blijven kijken of zich verschuilen achter de vermeend ‘neutrale onderzoeken en conclusies’ van de leugenachtige rechts/kromgang van justitie waarmee zij hun eigen rechters/partijgenoten de door hen gestuurde (!) ‘vrije hand geven’ om het ‘liberale recht’ te doen gelden...

Door: Drs. E.N. Schilder

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/05/zwakbegaafd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 29, 2020 2:15 am

ISLAM volledig HARAM in Europa

Geplaatst op 27 mei 2020

Afbeelding

Is de islam in Europa om met ons te integreren en in vrede samen te leven? Is de islam naar Europa gekomen om wraak te nemen voor de respectievelijk 905 en 729 jaar oude kruistochten (alsof die gisteren zijn gebeurd)? Of is de islam hier om – met Indonesië als majestueus voorbeeld – als ‘religie’ (inmiddels bijna 90% van Indonesië) te domineren, alles te overheersen en het gehele culturele erfgoed, middels de ‘heilige’ islamitische overwoekering, “als volkomen onbelangrijk geworden” uit te wissen?

Een keer in de zoveel tijd vind ik het belangrijk om een stukje van de uiteenzetting waar ik hier ooit mee begon voor de nieuwe lezers nieuw leven in te blazen. Het is namelijk belangrijk dat iedereen beseft wat er daadwerkelijk aan de hand is. En niet in de laatste plaats voor de Europese moslim zelf.

Zelf-bevuilers
De (vaak HIER geboren, jonge!) orthodoxe Turk/Marokkaan/moslim spreekt graag van ‘nestbevuiler’ als iemand van zijn/haar ‘eigen’ komaf zich aan de westerse wereld wenst aan te passen en/of zich van de islam afkeert. Hij of zij ‘bevuilt’ dan volgens hen ‘het nest’ waaruit ze geboren zijn. Elke moslim echter die dergelijke taal bezigt, is niet alleen een uiterst hypocriete, maar voornamelijk ongelofelijk DOMME(!) zelf-bevuiler. Vergelijkbaar met iemand die op flinke afstand tegen de wind in(!) tegen zijn eigen mensen (en derhalve zichzelf!) aan staat te urineren.

Elke moslim streeft namelijk naar een plaatsje in het paradijs en hoe ‘vromer’ de moslim hoe zekerder zijn plaats in dat vermeende paradijs zal zijn. Tenminste, dat ‘geloven’ zij dan. Maar hoe hypocriet/DOM/onwetend zijn ze zelf nu eigenlijk?

De zelf-bevuiling/zelf-vergiftiging van de Europese moslim in Europa begint eigenlijk al met gewone alledaagse dingen. Een zelf-vergiftiging die voortkomt uit de orale inname – en derhalve de opname in het lichaam – van varkens-gerelateerde voeding en/of hulpstoffen en daarmee varkens-DNA. En die vindt u terug in bijna al onze dagelijkse producten. Zo wordt reuzel (het vet van de varkensbuik) bijvoorbeeld verwerkt in o.a. tandpasta en lippenstift en worden veel verschillende medicijnen verwerkt met o.a. slijm uit de darmen van het varken. Heparine is bijvoorbeeld zo’n stof, die wordt gewonnen uit de slijmlaag uit varkensdarmen en o.a. verwerkt wordt in bloedverdunners. Ook wordt in veel medicijnen gelatine verwerkt, al dan niet omdat het menselijk lichaam deze stoffen – o.a. gewonnen uit de beenderen en huiden van varkens – door de overeenkomsten in structuur met het menselijk weefsel gemakkelijker accepteert en opgenomen wordt. De stof Heparine is overigens opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO

HARAM
HARAM betekent: (op straffe van uitsluiting van het hen beloofde paradijs) letterlijk “verboden voor moslims”. Zo is het hen verboden op enige manier contact te hebben met varkens. Ze mogen het vlees niet eten (uitsluitend in uiterste nood) en ze mogen eveneens hun moskeeën niet bouwen op door varkens ‘besmette’ grond. Echter, de Europese moslim treedt de Koran elke dag BEWUST met voeten(!) en negeert hiermee ‘het heilige boek’. Sterker nog: ze nemen dagelijks, en inmiddels MÓET dat wel bewust zijn(!), varkens-DNA tot zich.

Nu laat elk levend wezen sowieso overal DNA achter. Zo bevat onder andere uw huis heel veel DNA. Niet alleen van uzelf en/of uw huisgenoten, maar ook van bezoekers en wat dacht u van uw huisdieren en/of binnengedrongen ongedierte. DNA zit namelijk niet alleen in beenderen of bloed, maar bijvoorbeeld ook in de haarwortels van lichaamshaar, in huidschilfers, neusslijm, urine en ontlasting.

En nu komt het mooiste... In Europa hebben duizenden jaren lang vele rotten wilde en tamme varkens geleefd en rondgelopen. De ondersoort van het wilde zwijn (Sus Scrofa) werd 6000 jaar geleden al door onze voorouders gedomesticeerd, dus het WILDE zwijn leefde hier nog VEEL langer. Zowel het wilde zwijn als het gedomesticeerde varken heeft derhalve – gedurende die vele duizenden jaren – op bijna elke vierkante centimeter voor hen gangbaar terrein geleefd, er zijn/haar behoefte gedaan en is er uiteindelijk weer gestorven. Hun resten – en derhalve hun DNA! – liggen werkelijk over heel Europa verspreid: van aan de oppervlakte tot tientallen meters diep in de grond! Maar daar blijft het niet bij: De grond van de gewassen en grasgronden in Europa wordt namelijk al duizenden jaren bemest met een mengsel waarin o.a. varkensuitwerpselen (en derhalve varkens-DNA!) zijn verwerkt en al die gewassen en verbouwde groentes dienen als voedingsbron voor zowel mens als dier. Ook de grasgronden waarop schapen, geiten en andere dieren grazen, worden middels dezelfde bemestingstechniek van voeding voor de plant voorzien, waardoor het graas-vee het varkens-DNA onvermijdelijk in zijn systeem opneemt. Met de hedendaagse grond-injecteer-techniek komt de voor de vegetatie uitermate voedzame meststof zelfs nòg efficiënter en effectiever in de grond en wordt er NÒG meer van opgenomen door de plant. Wat overigens de groei alleen maar bevordert. Dus ook in ons dagelijkse voedsel ontkomen we in Europa niet aan varkens-DNA.

Nu zal dat ONS allemaal een lekkere vette varkensworst wezen, maar een – NIET domme/hypocriete! – moslim zou zich hier grote zorgen over moeten maken. ZIJN/HAAR plaats in het paradijs staat er namelijk mee op het spel! Ook ons dagelijkse fruit en onze groentes worden namelijk met mest bewerkt en zijn hierdoor eveneens vervuld van varkens-DNA. We hebben het hier derhalve over gronden die werkelijk al duizenden jaren doordrenkt zijn met varkensresten en uitwerpselen die uiteraard tevens in ons grond- en drinkwater zitten. Met elke slok water, thee of koffie, hap groente en/of stuk (óók schapen- of geiten) vlees neemt de Europeaan – en derhalve de Europese moslim – het in de grond, de dieren en de groenten/gewassen zittende varkens-DNA tot zich. Tevens worden diverse gewassen en groente-overschotten gebruikt als voer voor het graasvee (kuilvoer) en pluimvee waaronder o.a. eveneens geiten en schapen. En die kunt u dan wel naar het oosten gericht zogenaamd ‘HALAL’/onverdoofd(!) slachten, maar het dier is en blijft met varkens-DNA ‘besmet’. En dat valt met geen enkele steeds-luidere-elektronische-geluid-versterkte-minaret-oproep te overstemmen!

Dit alles is keihard bewezen en onderbouwde materie, dus dit halsstarrig blijven ontkennen, dit hypocriet vanuit hun minaretten te overschreeuwen en/of weg-te-blijven liegen van de moslim in Europa, heeft geen enkele zin meer.

TOCH blijven ze – ondanks dat ze volgens de Koran uitsluitend in NOODGEVALLEN(!) varkens-gerelateerde middelen tot zich mogen nemen – klaarblijkelijk liever in Europa dan dat ze verkassen naar hun land van afkomst waar de grond qua varkens (DNA) ’besmetting’ vele malen schoner is. Sterker nog; ze bouwen er in Europa zelfs hun ‘heilige’ moskeeën op en begraven er hun ‘dierbare’ overledenen in? Hoezo HARAM!?

Nu is van Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr algemeen bekend dat hij schizofreen was. Dat zou u alleen van zo’n naam al worden, maar hij bleek daarnaast volledig geobsedeerd door zijn vrouw en kon het klaarblijkelijk niet verkroppen dat zij (een Koptisch christen) ‘god’ boven hèm verkoos. Daarop besloot hij klaarblijkelijk het hem werkelijk gèkmakende bloedige Oude Testament te bestuderen en voor eigen uitleg te herschrijven, naar eigen ‘inzicht’ aan te vullen – en ‘god’ te vervangen voor Allah. Uiteraard werd zijn vrouw daarna gedwongen zich tot (ZÍJN hersenspinsel!) de islam te bekeren en daarmee onderdanig te zijn aan hem. En zo werd Moehammad een ‘profeet’ met een ‘heilig’ en vooruitziend ‘inzicht’. Alhoewel, varkens-DNA? DÁÁR had Moehammad in al zijn vooruitziendheid/‘profetie’ en ‘wijsheid’ natuurlijk nog nooit van gehoord...

De islam is hierin derhalve uitermate hypocriet en HARAM(!) t.a.v. hun leven in het – volgens henzelf – verderfelijke vrije Westen. Toch blijven moslims reeds decennia lang ontkennen dat ze in Europa op duizenden eeuwen oude varkensgrond leven. Naar waarschijnlijkheid verzwegen in de hoop straks geheel Europa onder het juk van de Sharia gebracht te hebben, onze wetenschappelijk vastgestelde historie uit te wissen en die in hun eigen voordeel te herschrijven ‘alsof die nooit heeft plaatsgevonden’. En DÀT uitsluitend, omdat de vermeend ‘voorziende’ wereldoverheersing met islam het hogere doel is t.a.v. een individuele plaats in het paradijs van de daarvoor op te offeren moslim? Geen ENKELE Europese moslim zal OOIT een plaats in het paradijs krijgen zolang zij hier BEWUST(!) – en als de geschiedenis straks is herschreven ONBEWUST(!) – elke dag weer varkens-DNA tot zich blijven nemen.

Er is echter een eenvoudige oplossing, want gedurende elke 7 jaar regenereert het menselijk lichaam zichzelf naar verluidt door afgestorven cellen af te stoten en deze te vervangen door nieuwe en zou het lichaam derhalve zo goed als vrij kunnen zijn van varkens-DNA. Ze hoeven er uitsluitend Europa maar voor te verlaten en terug te keren naar hun vaderland.

Corona-varkens
Over varkens gesproken; ‘het advies’ vanuit het kabinet was dat de jaarlijkse huurverhoging dit jaar vanwege corona achterwege gelaten dient te worden. Gevolg van dit geheel vrijblijvende ‘advies’: huren TOCH omhoog, veelal eveneens de ‘service’ kosten omhoog, medicatie duurder geworden, verzendkosten omhoog, mondkapjes abominabel gestegen. Idem geldt voor plastic en rubber handschoenen, boodschappen doen is in het algemeen duurder geworden, de energiekosten duurder geworden, tv en internet abonnementen zijn duurder geworden... Kortom, die vanuit de overheid ‘sociale’ SLAPPE(!) ‘adviezen’ werken fantastisch... evenals de keiharde aanpak van Rutte op degene die zich verrijken door een slaatje uit de crisis te slaan. Ook de uitspraak bij de persconferentie dat er voor elke door corona vervallen baan ZEVEN terugkomen(!) geloof ik voor geen meter! Waar is die uitspraak/typerende Rutte-‘belofte’ in vredesnaam op gebaseerd?

Ik zie persoonlijk overigens voornamelijk mijn (mede-)ouderen(!) – die ‘wij met z’n allen proberen te beschermen’ – absoluut GÉÉN anderhalve meter afstand houden. Sterker nog, als u ze erop attendeert anderhalve meter afstand te houden, reageren zij uiterst verbouwereerd en “vinden het allemaal maar onzin en raar gedoe”!

Door: Drs. E.N. Schilder

https://ejbron.wordpress.com/2020/05/27 ... in-europa/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47006
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Beschouwingen over de islamisering

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 07, 2020 10:12 pm

ISLAM...

Afbeelding

De islam is niet naar Europa gekomen om met jullie multi-culti te vieren! De islam is gekomen om te heersen!

(Vrij naar Hamed Abdel-Samad tijdens een podiumdiscussie over de toekomst van de islam in Duitsland. Dortmund, maart 2017)

Geplaatst/vertaald door: E.J. Bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten