Islam(isering) verdedigen en promoten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islam(isering) verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Council of Europe – Resolutie 1605: islamophobia bestrijden en islam faciliteren

OCTOBER 24, 2014 | Door Blondemevrouw

Afbeelding

De Raad van Europa te Straatsburg (met 47 landen als leden) verschilt van de EU te Brussel (met 28 landen als leden). De Raad van Europa wil door conventies en daarmee door gelijklopende nationale wetgeving alsook door de rechtspraak van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens de democratie, de rechtsstaat en de mensenrechten in Europa zekerstellen. Hoe het handelen, de doelstelling ondermijnt. Islam staat haaks op democratie, de rechtsstaat en mensenrechten. In plaats van islam te bestrijden, bestrijdt de Council of Europe kritiek op islam en wordt islam gefaciliteerd.

Fundamentalisme: teruggaan naar het fundament, de waarheid zoeken in de manier waarop bij de bron, de oorsprong daarmee werd omgegaan en alle latere verandering daarvan afwijzen. Het fundament van islam bestaat uit de koran en de ahadith. Hieraan is in 1400 jaar niets veranderd. 60% van de moslims in Nederland vindt dat moslims terug naar de kern van islam moeten gaan. 75% van de moslims in Nederland meent dat er maar één interpretatie van islam is, waar iedere moslim zich aan moet houden.

In 2008 heeft De Raad van Europa resolutie 1605 “European muslim communities confronted with extremism” aangenomen. Lid van de raad zijn landen met een bevolking die in meerderheid islamitisch is, alsook landen waarvan de meerderheid van de immigranten islamitisch is, die een steeds groter percentage van de bevolking van Europa vormen. De raad bevestigt in artikel 1 van deze resolutie dat er sprake is van een grote dreiging van terrorisme van mensen ‘die zich beroepen op islamitisch fundamentalisme als inspiratie’. Oftewel, op de koran en ahadith. Vervolgens waarschuwt de raad in artikel 2 van de resolutie, dat de islam als religie niet mag worden verward met islamitisch fundamentalisme als ideologie. Echter, zowel de religie als de ideologie zijn gebaseerd op de koran en de ahadith. Het is een onrechtmatig onderscheid.

Voor de volledige tekst van de resolutie klikt u op de link in voorgaande alinea.

In artikel 5 van de resolutie stelt de raad, dat de voedingsbodem voor extremisme bestaat uit armoede, discriminatie en sociaal buiten gesloten worden. De raad ziet in islam, met de koran en ahadith, geen voedingsbodem. De raad liegt en baseert zich geenszins op feiten, ten einde islam te faciliteren. ‘Moslim legt uit; radicaal is de norm’; de fundamentalistische moslim Maiwand licht toe: ‘Ik ken geen armoede, ik ben nooit gediscrimineerd, ben nooit buiten gesloten, ging en ga naar de beste scholen’. Zijn fundamentalisme komt simpelweg voort uit de islam, uit de koran en de ahadith.

In datzelfde artikel stelt de raad dat de leden blijvend moeten strijden tegen het fenomeen ‘Islamophobia’. Een term die is bedacht door de Moslimbroederschap, ten einde kritiek op islam mondiaal de kop in te drukken, zonder inhoudelijk argument. Vanuit de EU zoekt men inmiddels naar juridische mogelijkheden om kritiek op islam te verbieden en strafbaar te stellen.

In artikel 7 van de resolutie stimuleert de raad de leden om immigranten (moslims, zie titel resolutie) een actieve rol in het publieke en politieke leven te laten spelen. Een onderdeel van de legal-jihad.

Artikel 9 van de resolutie bestaat uit twaalf punten, waarvan enkele in deze column worden uitgelicht;
9.2 Condemn and combat Islamophobia (als 2e genoemd, dus van groot belang)
9.7.6. Encouraging the participation in political parties, trade unions and non-governmental organisations.
9.7.8. Taking all the unnecessary legal or administrative obstacles to the construction of a sufficient number of appropriate places of worship for the practice of islam. (Neem alle onnodige juridische en administratieve obstakels weg, om een voldoende aantal moskeeën en gebedsruimtes te bouwen, voor het aanbidden van Allah)
9.7.9 Ensuring that school textbooks do not portray islam as a hostile of threatening religion. (Publiek onderwijs mag islam niet realistisch bespreken, maar moet louter positief over islam berichten. Indoctrinatie alom. Leer uw kinderen zelf de waarheid; islam is vijandig en bedreigend.)
9.10. Support the establishment of courses to train imams
9.12. Encourage informative projects about islam’s contribution to western societies.

Dan artikel 10: Leaders and opinion-makers should act responsibly to avoid encouraging discrimination and islamophobia. Regeringleiders en opiniemakers mogen zich dus niet kritisch uiten over islam, omdat dit het niet-bestaande fenomeen islamofobie stimuleert. Valt het u ook op hoe vaak dit woord in deze resolutie vermeld wordt?

Verder staan er ook regels in de resolutie zoals ‘De europese waarden moeten worden onderricht op moslimscholen’. Succes daarmee. Islam staat haaks op de westerse normen en waarden, op de zeden en gewoonten, op de democratie, op de rechtsstaat en op de universele mensenrechten. Maar met misbruik van diezelfde democratie, rechtsstaat en mensenrechten, dringt het langzaam maar zeker de islam op aan iedereen. Met behulp van organen zoals de EU en de Raad van Europa. Alsook van de nationale regeringen. Wat in deze resolutie is aangenomen, is daarom per definitie ook nationaal beleid. Collaborateurs.

Samengevat, roept de Raad van Europa op om islamofobie te bestrijden en islam te faciliteren. Van indoctrinatie van onze kinderen op school, tot (beroeps)moslims in de politiek, tot het bouwen van moskeeën, tot het trainen van imams, tot het misleiden van de niet-islamitische burgers over de positieve bijdrage van islam aan de westerse gemeenschap.

Islam is een allesomvattend politiek systeem, dat ieder aspect van het menselijk bestaan bepaalt. Een onderscheid tussen religie en ideologie is niet gegrond. Islam is meer ideologie dan religie, maar krijgt alle ruimte om de westerse wereld te veroveren, dankzij de juridische vrijheid van godsdienst en dankzij de collaborerende elite.

Niet het fundamentalistische nazisme was een probleem, maar het nazisme.
Niet de fundamentalistische islam is een probleem, maar de islam.

Islamofobie:http://www.dutchfreepress.nl/council-eu ... ciliteren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Studenten nemen ouderen mee naar moskee

Woensdag, 4 februari 2015

Afbeelding

DOETINCHEM – Jongeren van het Graafschap College in Doetinchem gaan woensdagochtend samen met ouderen op bezoek bij de plaatselijke moskee. Leerling Alan Roufs van de opleiding tot sociaal cultureel werker wil de ouderen een beter beeld van de islam geven. Volgens de student hebben veel ouderen een vertekend beeld van de islam, omdat zij veel thuis zitten en de media daardoor meer volgen dan anderen.

De ontwikkelingen met Islamitische Staat en de aanslagen in Parijs geven een verkeerd beeld van de religie. Roufs: ‘Deze dingen hebben eigenlijk heel weinig met de islam te maken.’ ‘Op de opleiding tot sociaal cultureel werker wordt er sowieso veel gepraat over dit soort zaken’, zegt Alan Roufs. De afspraak was makkelijker gemaakt dan hij had verwacht. ‘De moskee reageerde erg enthousiast.’

http://www.omroepgelderland.nl/web/nieu ... NPQRGd0x9D
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam promoten

Bericht door Pilgrim »

'IS is geen islamitische staat'

J. Verbeek | 29 jun 2015

De Britse premier, David Cameron, is er klaar mee dat de BBC aan terreurgroep IS refereert als 'Islamic State'.

De volledige uitspraak van de afkorting geeft volgens hem onterechte geloofwaardigheid aan een "giftige doodcultus" die jongeren "verleidt" te vechten in Irak en Syrië. Cameron zou liever zien dat de Britse publieke omroep het daarom houdt bij de afkorting Isil, schrijft The Independent.

"Wat het is, is een verwerpelijk regime dat een verdraaiing is van het islamitische geloof, en waar vele moslims weerzin bij voelen als ze de naam uitgesproken horen worden", legt Cameron uit.

De Britse premier sprak nadat zeventien landgenoten van hem vermoord zijn bij een terroristische aanslag op een Tunesisch strand. Hij noemt het gevecht tegen het barbaarse terrorisme de "strijd van onze generatie". Hij zegt dat alles in het werk gesteld moet worden om het te bestrijden.

http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... staat.html#
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19182
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Islam promoten

Bericht door mercator »

"Wat het is, is een verwerpelijk regime dat een verdraaiing is van het islamitische geloof, en waar vele moslims weerzin bij voelen als ze de naam uitgesproken horen worden", legt Cameron uit.

Hoe weet Cameron dat ? Hij zegt dat omdat hij dat WIL denken maar niemand weet wat de grote massa moslims daar werkelijk over denkt. Ze vinden het alleszins niet de moeite waard om er hun mond over open te doen. Maar ho maar als er een prentje van hun teergeliefde profeet verschijnt, dan rennen ze moordend en plunderend de straat op.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: wo okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Islam promoten

Bericht door Schepsel! »

Ja, dat is wel een pijnlijk contrast. Als er iets gebeurt als een aanslag worden ze op voorhand behandeld als een kwetsbare groep met maar weinig stem in de media, (en ze houden zich ook verdomde stil) maar als een grap ze niet aanstaat breekt er een kabaal los van jewelste en zijn ze aanweziger dan de meeste andere nieuws-items. Ineens níet meer zo'n kwetsbare, gemarginaliseerde groep die beschermers nodig hebben om hun mening te vertolken!
(^v^)

mercator
Berichten: 19182
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Islam promoten

Bericht door mercator »

Schepsel! schreef:Als een grap ze niet aanstaat breekt er een kabaal los van jewelste en zijn ze aanweziger dan de meeste andere nieuws-items. Ineens níet meer zo'n kwetsbare, gemarginaliseerde groep die beschermers nodig hebben om hun mening te vertolken!
De -helaas overvloedig aanwezige-Turken in België vinden het nuttig om te komen tieren en brullen over de Armeense genocide die ze zgz. niet zouden gepleegd hebben 100 jaar geleden. Maar voor de misdaden van IS in naam van hun fraaie geloof die NU plaatsvinden vinden ze dat niet nodig.

De logische conclusie is dat de overgrote massa moslims het eigenlijk wel ok vinden en IS als helden beschouwt.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam promoten

Bericht door Pilgrim »

Hier nog meer over Cameron met een video van zijn toespraak.
Cameron: “Aanslagen in Tunesië en Frankrijk hebben niets met de islam te maken.” (+ video!)

Geplaatst op 29 juni 2015

Afbeelding
De Britse minister-president David Cameron.

David Cameron gaat consequent door met het dom houden van het volk. Geen politicus met gezond mensenverstand en met verantwoordelijkheidsgevoel tegenover zijn eigen bevolking zou nu nog de zwakzinnige, niet op feiten berustende, zin dat de islamterreur niets met de islam te maken zou hebben serieus verder verbreiden. Maar de Britse regeringschef doet het. Hij komt over als een musicus van het orkest op de Titanic, dat bij de ondergang de waterspiegel al heeft bereikt en desondanks onverstoorbaar verder speelt.

De vergelijking gaat echter op één heel beslissend punt mank: Cameron zal niet mee ten onder gaan, want terwijl de Britse bevolking de islamterreur en de vreselijke gevolgen van de islamisering dagelijks aan den lijve moet ondervinden, woont deze walgelijke vlegel met beveiliging in zijn villawijk.

Hieronder de video van zijn toespraak. Na het gebruikelijke gebazel over het medeleven voor de slachtoffers komt vanaf 1:30 de brutale en schaamteloze leugen dat de islam een religie “van de vrede” zou zijn en dat de aanslagen in Frankrijk en Tunesië “niets met de islam te maken” zouden hebben.Britten zouden deze leugenvideo goed moeten opslaan om deze bij een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ooit te gebruiken als bewijsmateriaal bij een succesvolle aanklacht wegens hoogverraad en het opzettelijk misleiden van de bevolking – waardoor zij onbeschermd wordt blootgesteld aan een dodelijke bedreiging. Dat moet dan echter wel snel gebeuren, want deze kwade, verachtelijke en opportunistische politieke figuur zal vermoedelijk, als in Groot-Brittannië de grote Apocalyptische knal plaatsvindt – onmiddellijk met het vliegtuig naar het verre buitenland proberen te vluchten.

Ondertussen logenstraffen deskundigen hem, zoals deze uit Frankrijk:

Een Franse veiligheidsmedewerker, gestudeerd islamwetenschapper, wijst er zondagochtend vermoeid op dat “deze terreur natuurlijk zeer veel met de islam te maken heeft. Hij is wel degelijk vanuit dit fundament te legitimeren. Ook al wijzen de meeste moslims dit af en doen ze het niet na.” De man is zich er van bewust hoe explosief zijn uitspraken zijn.

Op het belangrijkste onderwerp van dit artikel in “Blick”, de aankondiging van een Duitse islamterrorist van aanslagen in Italië en Spanje met de dreiging dat men deze zomer “in geen enkel vakantieland meer veilig” zou zijn, ga ik binnenkort apart in. Hieronder overigens de foto van de Franse burger wiens hoofd werd afgesneden door een terreurmoslim:

https://ejbron.files.wordpress.com/2015 ... ot_385.png

Daarnaast heeft de gelovige moslim een vlag van de Islamitische Staat opgehangen en braaf het bevel van Allah uit soera 47, vers 4 van de “heilige” koran uitgevoerd:

“Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bind hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die ter wille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.”

Hoofd afsnijden in de beste traditie van de “profeet” Mohammed, die voor alle moslims als perfect voorbeeld geldt. Maar dat heeft allemaal niets met de islam te maken, hè, meneer Cameron? De Jihad in Europa gaat de volgende fase van escalatie in, terwijl de krankzinnige politici de islam beschermen en helemaal opgewonden door de vreugde in de eigen ondergang steeds meer islamkazernes openen, terwijl in Tunesië al 80 moskeeën wegens radicalisering werden gesloten.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/29 ... more-91912
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam promoten

Bericht door Pilgrim »

Mogherini: “De politieke islam hoort bij Europa”

Geplaatst op 3 juli 2015

Afbeelding

Na de islamitische moorden in Frankrijk en Tunesië hebben we opnieuw het gebruikelijke scenario beleefd: politici en media verklaarden dadelijk dat de islam misbruikt zou worden, dat dit niets met de islam te maken zou hebben en dat de islam bij ons zou horen. Dat heeft Hollande gedaan, Cameron heeft het gezegd en onlangs heeft de Duitse bondskanselier tijdens een islamitische iftar op dinsdagavond in Berlijn verklaard dat “de islam ondertussen zonder twijfel bij Duitsland hoort”. Ze gaf echter toe dat mensen er moeite mee hebben om gehoor te geven aan de zin dat “moordenaars, die zich voor hun daden beroepen op de islam, niets met de islam te maken zouden hebben.” De hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, Federica Mogherini (op de foto rechts), veegt zelfs deze tegenwerping nog van tafel.

Federica Mogherini, de zogenaamde minister van Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van EU-Europa heeft de verbondenheid van de islam met Europa verduidelijkt en gaf een statement over de politieke islam, dus de Jihad-islam, af. Voor nu en ook voor de toekomst van Europa.

Hier een passage – EU External Action, 25 juni 2015:

“De islam heeft een plaats in onze westerse samenlevingen. De islam hoort bij Europa. Hij heeft zijn plaats in de geschiedenis van Europa, in onze cultuur, in onze voeding en – wat het belangrijkst is – in het heden en de toekomst van Europa. [...]

Enkele mensen proberen ons ervan te overtuigen dat een moslim geen goede burger van Europa zou kunnen zijn, dat meer moslims in Europa het einde van Europa zal betekenen. Deze mensen vergissen zich niet alleen in moslims. Deze mensen vergissen zich in Europa. Ze hebben geen idee wat Europa en de Europese identiteit zijn. [...]

Ik ben niet bang om te zeggen dat de politieke islam deel zou moeten uitmaken van het plaatje. [...] Iedere poging om de volkeren van Europa in ´ons´ en ´zij´ op te delen, brengt ons, de migranten en ons, de moslims en ons, in de verkeerde richting.”


In onderstaande korte video van 26 juni 2015 na de islamitische aanslagen bezweert de hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de EU de noodzakelijke alliantie met moslims/de Arabische wereld: “Wij zitten in hetzelfde schuitje, moslims, niet-moslims. . . we hebben een alliantie van civilisaties nodig! [opm.: de Europese en Arabische] ... de islam hoort bij Europa, en onze waarden horen bij de Arabische wereld. ...”Federica Mogherini was tot 1996, dus ettelijken jaren na de val van de Berlijnse Muur, lid van de communistische jeugd in Italië. Haar officiële levensloop bij “Wikipedia” begint derhalve in 1996:

Mogherini studeerde politicologie aan de Sapienza-universiteit in Rome waar ze afstudeerde op een scriptie over de relatie tussen religie en politiek binnen de islam.

Hieruit moeten we concluderen dat ze op de hoogt eis en als hoge vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de EU bewust de islamisering van Europa op de koop toe neemt en zelfs bevordert.

Al in 2006 had “Fjordman” het project “Eurabia” omschreven als een project dat een van kritiek afgeschermde immigratie van miljoenen islamitische immigranten naar Europa mogelijk maakt. Hierbij gaat het om de grootste en snelste migratiegolf in de geschiedenis van de mensheid, die zich in toenemende mate onttrekt aan de controle van de West-Europese landen. De immigratie is niet ongewenst. Zij dient voor de verandering van de Europese samenlevingen, weg van de klassieke nationale staat, op weg naar de multiculturele samenleving.

We zouden ons niet teveel moeten laten afleiden door de euro-crisis en andere ongemakken. De toenemende islamitische invasie maken we nu mee als het grootste gevaar voor Europa. Deze video (uit 2013) laat die invasie zien, ze zijn allemaal al hier:Bron: www.pi-news.net

Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/03 ... more-92175
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam promoten

Bericht door Pilgrim »

Hier ook nog een reactie van Martien Pennings waarin hij refereert naar een video van Ezra Levant m.b.t. Moherini die ik in de vorige post hierboven noemde. Onwillekeurig moet ik ook denken aan ons hoofd Algemene Zaken Veiligheid en Justitie de heer Aissa Zanzen, die zowel antisemiet als moslim is. Maar Mogherini is geen infiltrant maar een autochtone Europeaan. Zou dit kenmerkend zijn voor de mentaliteit binnen de instellingen van de EU. Dat zou de welwillendheid verklaren van de EU om al die asielzoekers hier zo massaal op te nemen.
Federica Mogherini is hoofd veiligheid Europese Unie en staat aan de kant van de jihadisten. Wat zegt u?! Ja, dat zei ik.

Posted by Martien Pennings, 03 juli 2015We luisteren naar Ezra Levant. Hij vertelt dat het hoofd Veiligheid van de EU Federica Mogherini heet. En dat ze zopas publiekelijk heeft verklaard dat de radicale politieke islam een legitieme politieke kracht binnen Europa is. (!!!) Een paar dagen na het bloedbad op het strand van Sousse, Tunesië, zei ze:

“De islam heeft een plaats in onze Westerse maatschappijen. De islam hoort in Europa. Met het Europese project na WO II accepteerden we niet alleen diversiteit: we spraken een verlangen uit naar diversiteit. De islam is zelf een slachtoffer. Diversiteit is de kern-karaktertrek van onze Europese geschiedenis en het is onze kracht. Daarom ben ik niet bang om te zeggen dat de politieke islam deel zou moeten uitmaken van het plaatje.”

“Het is prima om te spreken”, meent Ezra Levant, “over diversiteit en vrijheid van religie, dat snap ik.”

Ik ben het niet met Levant eens. Godsdienstvrijheid en de Vrijheid van Meningsuiting in de Westerse grondwetten gingen uit van een Joods-Christelijk-Verlicht kader. Daar valt de misdadige islam buiten, want de islam is geen religie, maar een onhervormbare, totalitaire roofmoordenaars- en slavenhalers-ideologie. De islam moet verboden worden.

Levant maakt vervolgens onderscheid tussen “politieke islam” en islam. Maar dat onderscheid bestaat net zo min als dat tussen “islamisme” en islam.

Politieke islam betekent, zegt Levant, géén onderscheid tussen kerk en staat, tussen moskee en staat. Het betekent dat de sharia op straat gepropageerd mag worden en geïntegreerd in de wetten van het land. Het betekent dat de jihad legitiem wordt. Want dat is wat “politieke islam” propageert: de jihad. Dat is inderdaad een bizar standpunt voor het hoofd Europese veiligheid.

Levant laat een tweet zien van Mogherini in het Arabisch. Het is, zegt Levant, alsof Mogherini campagne voert onder Arabieren en zegt: als jij een radicale islamist bent, dan sta ik aan jouw kant.

Levant: dit is niet een verdediging van “diversiteit”, dit is een uitnodiging van Mogherini aan de jihadisten het Europa te veroveren dat zij moet verdedigen.

Ja, het is erger dan landverraad, het is een uitleveren van 2000 jaar Westerse cultuur-evolutie aan de genocidale en nazistische islam.

https://martienpennings.wordpress.com/2 ... at-zei-ik/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
gerard_m
Berichten: 400
Lid geworden op: wo jul 28, 2010 1:34 pm

Re: Islam promoten

Bericht door gerard_m »

Tijd om de Ku Klux Klan en het fascisme te gaan promoten. Dat is goed voor de diversiteit in Europa.
Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.
(Buddha)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam promoten

Bericht door Pilgrim »

EU: "Wij willen meer politieke islam in Europa"

Spartacus | 06-07-15

Natuurlijk, je bent EU chef MinBuza en je wilt wat. Een obligaat lezingbabbeltje hier, een stijf federaal moraliserend praatje daar. Da's allemaal prima, en aangezien de EU helemaal niet afhankelijk is van wat het volk van ze denkt, kan het wegkomen met holle frasen over inclusiviteit, eenheid in verscheidenheid en meer van zulks. Een EU chef hoeft dus geen wezenlijke dingen te zeggen om iets een waardige EU-speech te maken. Maar EU Buitenlandfeldwebel Federica Mogherini De Verhevene deed dit wel (PDF). Ze steekt, zelfs voor EU-begrippen, scherp van wal: "Islam holds a place in our Western societies. Islam belongs in Europe. It holds a place in Europe's history, in our culture, in our food and – what matters most – in Europe's present and future". Vervolgens beschrijft ze al de EU al Godwinnend mooier dan de hele GS-redactie tezamen zou kunnen doen, zij het wel zonder dit zelf door te hebben: "Throughout our European history, many have tried to unify our continent by imposing their own power, their own ideology, their own identity against the identity of someone else." Daarna nog een paar obligate alinea's over dat de islam juist een slachtoffer is van IS, en niet de bron, om vervolgens met deze bepaald ongure concluderende noot te eindigen: "For this reason I am not afraid to say that political Islam should be part of the picture. Religion plays a role in politics – not always for good, not always for bad." Dit is een beetje als een AIDS-patiënt willen genezen door hem dan maar vol te spuiten met syfilis en chlamydia en wat schaamluizen op z'n bos los te laten. De Europese Unie, die gaat nog eens heel groot worden.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... eke_i.html
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7488
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islam promoten

Bericht door sjun »

Logisch dat die Italianen haar in het Europarlement dumpten. :muslima:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam promoten

Bericht door Pilgrim »

Braziliaanse schrijver Paulo Coelho verdedigt de koran als “boek dat de wereld veranderde”

Geplaatst op 18 augustus 2015

Afbeelding

De koran is werkelijk een boek dat de wereld veranderde. Dat deed Mein Kampf ook. Maar Coelho bedoelt uiteraard dat de koran de wereld ten goede heeft veranderd. Merk Coelho’s gekweld denkproces op als hij wordt uitgedaagd. Iemand vertelt hem dat de koran de bron is van “geweld en moord” en Coelho reageert: “Niet waar. Ik ben christen en eeuwenlang hebben ze geprobeerd de religie met geweld op te leggen – zie de kruistochten... we vermoordden vrouwen, we noemden ze heksen en we hebben geprobeerd om de wetenschap te stoppen, zoals in het geval van Galileo Galilei (1564-1642). Het is dus niet de schuld van een religie, maar hoe mensen er mee omgaan”.

Niemand ontkent dat christenen kwaad hebben gedaan. Coelho gaat er blijkbaar vanuit dat het kwaad dat hij noemt (nog afgezien van de vraag of z’n lijst accuraat is en in welke mate), dit kwaad in de Bijbel niet wordt gerechtvaardigd... Hij veronderstelt dus blijkbaar dat omdat de christenen gewelddadig waren en dat toch het christendom niet kan worden verweten, dit ook zo uitpakt bij moslims en de islam. Maar er is absoluut geen reden dat dit zo zou zijn. De Bijbel en de koran zijn verschillende boeken. Als mensen in naam van het christendom geweld plegen, vertelt dat feit ons niets over de koran en of deze al dan niet gelovigen aanspoort tot het plegen van geweld en tot moorden.

Coelho’s sprong in de logica en manier van denken is wat hij helaas met miljoenen andere mensen in het Westen deelt. En ja, de koran heeft de wereld veranderd, dat is wel zeker.

Paulo Coelho in Al Arabiya: http://english.alarabiya.net

Bron: www.jihadwatch.org

Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door: “Vederso”

https://ejbron.wordpress.com/2015/08/18 ... eranderde/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam promoten

Bericht door Pilgrim »

EU breekt lans voor de islam: “Verrijking voor Europa in plaats van gevaar”

Geplaatst op 3 oktober 2015

Afbeelding
Frans Timmermans en Vera Jourova.

Al langere tijd zijn de EU kritische geluiden een doorn in het oog. Vooral wanneer deze zich bezighouden met de islam en de ongebreidelde immigratie. Nu eiste eurocommissaris van Justitie, Vera Jourova, naar aanleiding van een antidiscriminatie-top hardere straffen voor zogenaamde “haatredes”. Haar collega, de sociaaldemocraat en vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans, zei zelfs dat de islam “Europa zou verrijken”.

Islam geen gevaar, maar verrijking
Timmermans zette zich in zijn toespraak duidelijk voor de islam in. Deze zou een deel van Europa en geen gevaar zijn, maar veelmeer een “verrijking”. Ook bespeurt de socialist een toenemende islamvijandigheid in Europa, bijvoorbeeld dat vrouwen met een hoofddoek “uitgescholden en bespuugd” zouden worden. De hoofddoek zou voor islamitische vrouwen deel van hun identiteit en religie zijn. “In een vrije samenleving moeten zij de hoofddoek kunnen dragen”, aldus de vicevoorzitter van de Europese Commissie.

Maar Europa zou op dit moment ook een toenemend antisemitisme beleven. Joden zouden zich in Europa weer goed moeten voelen en een toekomst moeten hebben. Daarbij vermeed Timmermans het echter de link met de moslims te leggen, die maatgevend verantwoordelijk zijn voor de toename van dit antisemitisme in Europa.

EU wil internet en kritische partijen monddood maken
Om beter te kunnen optreden tegen “haatredes” en “haatposts” eisten beide EU-vertegenwoordigers een harder optreden op internet. Maar ook partijen die “haatpreken praktiseren” zouden strenger gecontroleerd moeten worden. Als politici aanzetten tot haat zou de wet in actie moeten komen. Daarmee warmen beide politici bekende eisen van de linksen op, volgens welke kritische stemmen “hatespeech” of “ophitsing” genoemd en daarna verboden moeten worden. Zo hoopt men kennelijk om in het vervolg via de wet alleen nog de “juiste” mening te kunnen verbreiden.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/10/03 ... an-gevaar/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam promoten

Bericht door Pilgrim »

Robert Spencer in Frontpage: Mohammed had “Britse waarden”?

Geplaatst op 18 november 2015

Afbeelding

Vandaag bespreek ik op FrontPage een nieuwe poging van het verkopen van meer islam op scholen in het Verenigd Koninkrijk – natuurlijk als oplossing tegen “extremisme”. Wat is het beste tegen de wereldwijde jihad? Steeds vaker hoor je in het Westen de bewering dat de beste manier is ... meer islam.

“Dit is een gouden kans”, schreef de moslimactivist Sajda Khan in de Britse krant Independent, “om binnen onze scholen een curriculum te ontwikkelen dat gebaseerd is op de biografie van de profeet Mohammed, die duidelijk laat zien en insluit wat nu als Britse waarden wordt beschouwd. Dit is wat zich zal gaan ontwikkelen, een sterk gevoel van identiteit binnen onze jeugd en het ontmantelen van een averechts begrip van de islam dat door een aantal mensen wordt gepropageerd. We moeten moedig genoeg zijn om te zeggen dat het Brits moslim zijn niet een beeldspraak is, maar de meest natuurlijke zaak van de wereld.

Dit zijn de dingen die de verwarde linksen van de Independent in grote hoeveelheden verorberen. Maar laten we eens naar de Britse waarden kijken die de islamitische traditie vasthouden die Mohammed heeft onderwezen. De beweringen hieronder komen uit de Hadiths (verslagen van Mohammeds woorden en daden) die als betrouwbaar worden geaccepteerd door de moslims, die verhalen van wat wordt beschouwd als de woorden van Mohammed of de beschrijvingen van zijn handelingen:

Vrouwen moeten, behalve hun gezicht en handen, alles bedekken: “O Asma, wanneer een vrouw de leeftijd van menstruatie bereikt, is het niet geschikt dat ze haar lichaamsdelen laat zien behalve dit en dit,’ en hij wees naar haar gezicht en handen.” (Sunan Abu Dawud 4092)

Kindhuwelijk: “De profeet schreef het (huwelijkscontract) met Aisha terwijl ze zes jaar oud was en voltrok zijn huwelijk met haar terwijl ze negen jaar oud was en ze bleef negen jaar bij hem (dat wil zeggen tot zijn dood).” (Sahih Bukhari 7.62.88)

Overspeligen moeten tot de dood worden gestenigd: “Een vrouw uit Ghamid ging naar hem (de Heilige Profeet) en zei: ´Allah’s Boodschapper, ik heb overspel gepleegd, dus zuiver me… En ze werd tot aan haar borstkas in een put geplaatst en hij gaf de opdracht aan de mensen die haar vervolgens gingen stenigen´…” (Sahih Muslim 4206)

Diegenen die de islam verlaten, moeten worden vermoord: “Wie van zijn islamitische religie is veranderd, vermoord hem dan.” (Sahih Bukhari 9.84.57)

Strijd tegen de ongelovigen, totdat ze zich bekeren tot de islam of onderwerpen aan de islamitische heerschappij: “Strijd tegen hen die niet geloven in Allah. Zorg voor een heilige oorlog… Als je vijanden tegenkomt die polytheïsten zijn, nodig ze uit voor drie gedragslijnen. Als zij reageren op een van deze, accepteer je het ook en houd je in om ze enig kwaad te doen. Nodig ze uit in de (acceptatie van) islam; als ze op je reageren, accepteer dat van ze en zie af om tegen hen te vechten… als ze weigeren de islam te accepteren, vraag ze om de Jizya te accepteren. Als zij willen betalen, accepteer dat van ze en blijf van ze af. Als zij weigeren in het betalen van de belasting, vraag om Allah’s hulp en vecht tegen ze.” (Sahih Muslim 4294)

Diegenen die zich niet bekeren of onderwerpen aan de islam moeten worden gedood en van hun eigendom worden beroofd: “Ik ben opgedragen om net zo lang tegen de mensen te strijden zolang zij niet verklaren dat er geen god is dan Allah, en hij die beleed was gegarandeerd van de bescherming van zijn eigendom en leven namens mij behalve voor de juiste zaken die rusten op Allah.” (Sahih Muslim 30)

Joden en Christenen zijn vervloekt: “Allah vervloekte de Joden en de Christenen, omdat ze op de graven van hun profeten plaatsen van aanbidding bouwden.” (Sahih Bukhari 2.23.472)

Moslims kunnen de komst van de laatste dagen bespoedigen door het doden van de Joden: “Het laatste uur zal niet komen, tenzij de moslims tegen de Joden zullen gaan vechten en de moslims hen zouden doden, totdat de Joden zich achter een steen of een boom verbergen en een steen en een boom zouden zeggen: moslim of dienaar van Allah, er is een Jood achter mij; kom en dood hem; maar de boom Gharqad zou dat niet zeggen, want het is de boom van de Joden.” (Sahih Muslim 6985)

De waarde van het terrorisme: “Ik ben gezonden met de kortste uitdrukkingen die de breedste betekenissen in zich dragen, en ik werd glorierijk gemaakt met terreur …” (Sahih Bukhari 4.52.220)

Toegegeven moet worden dat Sajda Khan in de ruimere zin van het woord gelijk heeft: als dit nu nog geen Britse waarden zijn, zullen ze dat snel genoeg wel zijn – met dank aan het appeasement en de capitulatie van de Britse heersende elites tegenover de steeds agressiever optredende Britse moslimbevolking.

Bron: www.jihadwatch.org

Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door: M.V.

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/18 ... e-waarden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Islam is vrede die ik niet wil

21 dec by Maja Mischke

Vanochtend was Brahim Bourzik te gast bij het radioprogramma Mediaforum. Bourzik is naast secretaris-penningmeester van het Landelijk Beraad Marokkanen ook hoofdredacteur van de Moslimkrant en levert vanuit die positie regelmatig een “bijdrage” aan het publieke debat, als het gaat over “islamofobie”, integratie van moslims of de vluchtelingencrisis.

Ik heb hem daarbij helaas nog nooit kunnen betrappen op een zinnige uitspraak. Zo had de overval op het juweliersechtpaar in Deurne door Marokkaanse jongens niets te maken met dat ze Marokkaans waren, maar alles met discriminatie en het feit dat ze waarschijnlijk geen stageplek hadden gekregen.

We moesten het zien als een wanhoopsdaad. En er moest een landelijk coördinator komen die een dagbesteding, stageplekken, werk en inkomen voor Marokkaanse jongeren zou gaan regelen. Zelfs Jeroen Pauw werd helemaal flauw van de schier eindeloze stroom nonsens, die uit de mond van Bourzik bleef komen.

In Oog in Oog kun je Bourzik dolenthousiast aan Sven Kockelmann horen vertellen, dat Mohammed met de zeer intelligente, joodse Safia was getrouwd en dat niemand kan bewijzen dat zij dat zelf niet wilde. Kockelmann probeert Bourzik nog bij zinnen te brengen en oppert dat Safia oorlogsbuit was en dus zelf geen enkele keuze had. “Mohammed hield heel veel van haar!” zegt Bourzik en daarmee is voor hem de kous af.

Kockelmann vraagt Bourzik om een reactie op het onderzoek van Ruud Koopmans, waaruit blijkt dat 75% van de Nederlands-Marokkaanse moslims menen, dat er maar één interpretatie van de Koran mogelijk is en dat de regels uit de Koran belangrijker zijn dan de Nederlandse wet. Wat zegt Bourik daarop in de veertiende minuut? “Ik, als moslim, vind dat de Grondwet boven de Koran ligt in Nederland op dit moment.”
Op dit moment.

Vanochtend op de radio ging het o.a. over de bezetting van de moskee in Dordrecht. Bourzik vond de reactie van de politiek op die bezetting nogal lauw en stelde dat de bezetting van een synagoge aanleiding zou zijn geweest voor een spoedvergadering van de hele Tweede Kamer.

In de eerste plaats ben ik het gejank over het meten met twee maten ontzettend zat. En dat er dan Joden en synagoges met de haren worden bijgesleept om een punt te maken dat kant noch wal raakt. Ten tweede zal er hier nooit een synagoge bezet worden, omdat simpelweg niemand vindt dat joden een (te) grote plek in de Nederlandse publieke ruimte eisen voor hun godsdienstige beleving. En bovendien weet Bourzik blijkbaar niet dat een bezetting een vorm van protest is die bij de Nederlandse, democratische traditie hoort. Denk Greenpeace. Denk krakers. Denk Bloemenhovekliniek.

Hoe wij nu met elkaar omgaan, gaat dit ons de vrede brengen die wij samen willen, vraagt Bourzik halverwege de uitzending op melodramatische toon, lekker schmierend in zijn slachtofferrol. Vlak daarvoor heeft hij het fatsoen van de Paroolredactie aan de kaak gesteld, omdat die onlangs een islamkritische column van Theodor Holman plaatste.

De vrede waar Bourzik het over heeft, is mijn vrede niet. Ik wil namelijk helemaal geen vrede die wordt afgedwongen door een bevolkingsgroep met lange tenen, gelovend in een sprookjesboek. Ik wil geen vrede met mensen die vrouwen, LGBT’s, Joden, joden, christenen en andere “ongelovigen” niet als gelijkwaardig aan henzelf zien. Ik wil geen vrede met mensen die mij en de mijnen allerlei vrijheden en verworvenheden willen ontzeggen, omdat ze zich “gekwetst” voelen. Ik wil ook geen vrede die het mij onmogelijk maakt om een religie te bekritiseren, omdat ik anders bedreigd of uitgescholden word. Of weggezet als racist, fascist, islamofoob of xenofoob. Dan maar geen vrede. Dan maar strijd. Met woorden, met rede. Verlichting. Ik snak ernaar.

http://opiniez.com/2015/12/21/islam-is- ... -niet-wil/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Moslimfeestdag! Heeft Prof. Borgholte weer een “gift” uit Mekka ontvangen?

Geplaatst op 28 december 2015

Afbeelding

Precies met Kerstmis treedt er weer een van onze aan debiel grenzende professoren op de voorgrond en eist van Duitsland een islamitische feestdag om “onze cultuur” te behouden en voor de integratie, want wij moeten ons beter integreren in de “asielzoekers”, zodat ze zich hier thuis voelen met al die kerstballen, die zij als artilleriekogels beschouwen.

De heer Borgolte (foto boven, links) is al vaker als islamlobbyist opgevallen. Heeft hij net weer een kleine “attentie” uit Ankara of Mekka gekregen?

De Duitsers zijn enorm bang hun cultuur te verliezen, analyseert de Berlijnse mediadeskundige Borgolte. Als tegenmaatregel stelt hij het islamitische Suikerfeest als wettelijke feestdag voor.

Waarom trapt men zulke complete idioten, die zulke onlogische onzin verbreiden, niet eindelijk uit de universiteiten? Islamitische feestdag ter behoud van de Duitse cultuur! Gaat het nog, meneer de professor, of hebt u dit al vanuit het krankzinnigengesticht geschreven?

Waarom durft hij niet, evenmin als andere fans van islamitische feestdagen – Ströbele bijvoorbeeld – gewoon recht toe recht aan te zeggen dat we in plaats van Kerstmis twee islamitische feestdagen nodig hebben, opdat de islamisering sneller verloopt?

Deze Borgolte is ons al eens eerder opgevallen, toen hij op drie pagina´s in de “Tagesspiegel” mocht verbreiden dat het “christelijke Avondland” in de Middeleeuwen “een fictie” zou zijn, het Mohammedaanse Morgenland, dat het “gelukt” zou zijn het christelijke Avondland te veroveren, echter realiteit!

Op de Humboldt-universiteit zou men overigens alle feestdagen moeten afschaffen, zodat het de professoren in ieder geval lukt om één goed boek per jaar te lezen! Voor Borgolte stellen we “Mijn eerste leesboekje” voor dyslectische kinderen voor.

Bron: www.pi-news.net

Auteur: “kewil”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/28 ... ontvangen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Bonusquote: premier Canada propageert islam als compatibel met Westerse waarden

Godsdienst-PR in voorheen seculiere staat

Annabel Nanninga, 05-02-2016

Afbeelding

De Canadese premier Justin Trudeau heeft het op zich genomen om islam te promoten als een religie die prima te verenigen valt met Westerse normen en waarden. Gevraagd naar zijn plannen om ISIS en radicalisering tegen te gaan sprak de *kuch* liberaal:

We need to make sure that we’re working with communities like the Muslim community for example to demonstrate that Islam is not incompatible with free and open Western societies. We have that in Canada.

Waarom de premier van het voorheen seculier geregeerde Canada het nodig vindt om wat dan ook over welk geloof dan ook te demonstreren, is niet geheel duidelijk. Het is namelijk niet per se de taak van een premier om moeite te doen om de compatibiliteit van een religie met de wetten in zijn land te demonstreren.

Levensgevaarlijke onzin
Het zou aardig zijn als de aanhangers van het geloof in kwestie dat zélf deden, door bijvoorbeeld het principe van de gelijkwaardigheid van alle burgers uit te dragen. Of door de wetten van hun land boven die van hun geloof te stellen. Of door niet te ontploffen, geen opiniemakers te vermoorden en geen steun te betuigen aan organisaties zoals ISIS, Hezbollah, Al Nusrah, Al Qaeda, Al Aksa, Hamas, Boko Haram, Al Shabaab et cetera.

Ook zouden wij ons kunnen afvragen of mijnheer Trudeau zo’n lijst van actieve terreurorganisaties van welk ander geloof dan ook kan opsommen, en zoja, of hij dan ook de compatibiliteit van die religie met de Canadese waarden wil gaan aantonen. Zijn uitlatingen zijn derhalve het beste te duiden als OMGWTFBBQ en zelfafschaffende, levensgevaarlijke onzin. Temeer omdat de voorman van de Canadees-islamitische belangenorganisatie iERA (“national nonprofit organization committed to inform, educate, and actively engage humanity about the truth and noble message of Islam”) zijn premier tegenspreekt: hij stelt zelf dat islam beslist niet compatibel is met democratie, voor zover wij weten toch de staatsvorm van het land.

Wij zijn even Canada schrappen van ons toch al erg korte lijstje van ‘Plekken om naartoe te verhuizen nadat het Vrije West-Europa is bezweken onder het gif van de islam, doordrongen in elke vezel van onze maatschappij met dank aan laffe appeasers waardoor wij islamkritische burgers ons leven niet meer zeker zijn.’ Het lijstje is sowieso korter dan de titel van het lijstje, waarvan nu Canada dus is afgevallen.

http://nieuws.tpo.nl/2016/02/05/bonusqu ... e-waarden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6564
Lid geworden op: zo apr 15, 2012 3:24 pm
Contacteer:

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Ali Yas »

We need to make sure that we’re working with communities

De nationale overheid moet niet werken met "groepen" maar moet zich bezig houden met zaken die de maatschappij als geheel aangaan, in dit geval, de Canadezen.

... like the Muslim community for example

Dat is niet zomaar een voorbeeld, maar het énige voorbeeld. Mat andere groepen hield de overheid zich al nooit bezig, behalve met criminele, om die groepsgewijs achter de tralies te krijgen.

... to demonstrate that Islam is not incompatible

Moslims zelf kunnen zich misschien nog aanpassen, maar dat geldt niet voor de islam. Die is zoals die is.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

PROPAGANDA VAN DE DUITSE OVERHEID

Geplaatst op 15 februari 2016

Afbeelding

“Tegenwoordig is de Jihad iets positiefs. Mohammed was in werkelijkheid een feminist. Alles is de schuld van het Westen.”

Het Duitse Federaal Agentschap voor Politieke Educatie heeft een video uitgegeven, waarin de oorsprong en de bedoeling van Jihad worden uitgelegd. Volgens de door de belastingbetalers gefinancierde video betekent Jihad historisch gezien het beschermen van de islam tegen aanvallen door anderen, opstaan voor vrijheid van meningsuiting en goed onderwijs, humanitair zijn, sociaal verantwoordelijk en progressief zijn, conflicten oplossen d.m.v. debatten, mensen die anders denken tolereren en de helpende hand bieden, zelfs aan de kille, hatende en intolerante mensen met wie ze in aanraking komen in het Westen. Volgens de video is het hoogste doel in de persoonlijke Jihad om in vrede samen te leven met anderen en zoveel mogelijk goede daden te verrichten.


De video bevestigt zelfs dat vanaf de 7e eeuw de “Jihad” niets anders was dan een vergunning om te doden, zonder enige beperking en dat de laatste Jihad pas in de 16e eeuw ten einde was...

Terwijl voor ´t merendeel naar moslim-“geleerden” wordt verwezen, zonder die bij naam te noemen, wil ze de kijker er wel aan herinneren dat de “militaire-Jihad” voor niets anders werd gevoerd dan om zich te verdedigen!

Hierna komt een jonge vrouw uitleggen dat voor haar de Jihad-strijd niets anders is dan een actief lid van de maatschappij te zijn en deze ook te willen verbeteren.

Mijn persoonlijke “Jihad” begint ´s morgens vroeg door op te staan na de eerste oproep tot gebed in plaats van in bed te blijven liggen...In plaats van aandacht te schenken aan ´t conventionele idee van een Jihad die door moslims wordt gevoerd om hun geloof te verdedigen en te verspreiden, zegt zij dat Jihad “een verzoening en compromis met de westerse beschaving” betekent.

“Mijn Jihad betekent voor mij: geduldig te zijn met mijn medemens, zelfs als die me woedend maakt, en toch bij mijn standpunt te blijven, ondanks ´t compromis dat ik sluit.”

De Duitse politiek lijkt er wel op gericht te zijn om te laten zien dat er een Jihad bestaat die niet gewelddadig is en die helemaal verwesterd is.

De vrouw pretendeert ook heel amicaal te zijn, behulpzaam en iedereen te willen helpen.

Bron: http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2016/02/15 ... -overheid/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76663
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Ariel »

Nog even en dan is Islam nog vreedzamer dan het boeddhisme. :thinking: Wat een goed nieuws.

Nog even en dan zitten Moslims zo, op deze manier heel liefdevol bij elkaar.

Afbeelding

Schattig. :heart: :heart:

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48945
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Pilgrim »

Huiswerk voor Britse scholieren: Hoe leg ik mijn ouders uit dat ik me tot de islam bekeer

Geplaatst op 22 februari 2016

Afbeelding

Op het Britse eiland Guernsey heeft een godsdienstlerares van de Les Beaucamp school haar 12- en 13-jarige leerlingen opgedragen als huiswerk een brief aan hun eigen ouders te schrijven, waarin ze hun (schijn)bekering tot de islam moeten uitleggen. Ondanks talrijke protesten van ouders stond de school achter het optreden van de lerares.

Schrijven over geluk als nieuwe moslim

Met de controversiële huiswerkopdracht wilde de pedagoge enerzijds de argumentatie van de jonge leerlingen en anderzijds mogelijke reactie van ouders onderzoeken. In de huiswerkomschrijving staat bijvoorbeeld dat de kinderen erover moeten schrijven hoe ze zich als “nieuwe moslims” zouden voelen, hoe blij ze daarover zouden zijn en dat ze hopen dat hun ouders de beslissing zouden begrijpen. Om mogelijke controverses te voorkomen, schreef de lerares in de voetnoot dat dit geen reële bekering tot de islam zou zijn, maar slechts een “objectieve kennistest van de leerlingen”.

Toenemende islamisering van het Britse onderwijssysteem
Nadat enkele bezorgde ouders het verhaal via sociale netwerken zoals Facebook verspreidden en hieruit een opwindende discussie rondom de toenemende islamisering van het Britse onderwijs ontstond, ging de schoolleiding achter de pedagoge staan. Omdat op de school een gezamenlijk godsdienstonderwijs in alle vijf grote geloofsrichtingen wordt onderwezen, zou men aan zulke leermethodes blijven vasthouden. Volgens de schoolleiding zouden de leerlingen daardoor in staat moeten zijn “hun omgeving kritisch te onderzoeken en er vragen over te stellen.” Huiswerk zou een essentieel middel zijn in het lesrooster, aldus de vage rechtvaardiging van de school in Guernsey.

Ik heb in het verleden al eens bericht over de toestanden in de Britse steden Birmingham en Londen, waar de lokale islamitische gemeenschappen probeerden de openbare scholen onder controle te krijgen.

Bron: www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2016/02/22 ... am-bekeer/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76663
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Ariel »

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: do nov 27, 2008 10:15 am

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Dhana »

Wat is het verschil dan tussen to kill en to slay?

@ Heb 't even opgezocht. To kill is vermoorden en to slay is afslachten. Dus als een moslim iemand afslacht, wil dat niet zeggen dat die persoon dan ook vermoord is? :nietverstaan:
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76663
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Islam verdedigen en promoten

Bericht door Ariel »

Dhana schreef:Wat is het verschil dan tussen to kill en to slay?
Niks. :smile7: Er is geen verschil tussen kill en to slay. Dit plaatje geeft aan hoe moslims de boel proberen te belazeren.
Het is grappig bedoelt. Men neemt een loopje met meneer Hasan . De moslim werkt voor Al Jazeera en hij is van mening dat ISIS niks met islam te maken heeft. De man is een kop in het zand steker.

Hasan stated that the media should be sanctioned for "dishonest, demonising press coverage" of Islam.
Hasan also stated that non-Muslims and atheists are like "cattle", referring to a verse in the Koran. During a sermon delivered in 2009, quoting the Quran, Hasan said to an audience: "The kuffar, the disbelievers, the atheists who remain deaf and stubborn to the teachings of Islam, the rational message of the Koran; they are described in the Koran as “a people of no intelligence”, Allah describes them as not of no morality, not as people of no belief – people of “no intelligence” – because they’re incapable of the intellectual effort it requires to shake off those blind prejudices, to shake off those easy assumptions about this world, about the existence of God. In this respect, the Koran describes the atheists as “cattle”, as cattle of those who grow the crops and do not stop and wonder about this world."
Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Plaats reactie