Islamitische sieraden

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45758
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Islamitische sieraden

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 31, 2015 12:30 am

Ludwigsburg: juwelier voor IS-aanhangsters

Geplaatst op 30 maart 2015

Afbeelding

“U wilde altijd al naar Irak of Syrië om onder het zegel van Mohammed te strijden? Maar u heeft nog geen passend sieraad of vindt u het toch te gevaarlijk om voor Allah te doden en u wilt desondanks uw solidariteit met de strijders van Allah tonen? Geen probleem. Bij ons krijgt u alles wat ook in de ´Islamitische Staat´ iedere moslim graag draagt.” Zo of zoiets dergelijks zou een reclame van juwelier Altintac in Ludwigsburg in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg kunnen luiden. Dat is in ieder geval de eerste indruk na een blik in de etalage van de winkel. Daar wordt het hakenkruis van de islam als sieraad verkocht.

Wie de krijgsheer, massamoordenaar, polygamist en pedofiel, de “profeet” Mohammed, om zijn hals wil dragen, slaagt hier.

Afbeelding

Eveneens diegene die bang is voor het boze oog en denkt dit door een of ander sieraad te kunnen afweren. Let op het in islamitische kringen hiervoor graag gebruikte “oog”.

Afbeelding

Ook diegene die de naam van Allah op zijn borst wil dragen (onder de kroon) of als bewijs van zijn diepe religiositeit een Arabische letter wil laten glinsteren, komt hier aan zijn trekken.

Afbeelding

Afbeelding

Wie denkt: “Allah behoort alles wat er in de hemel en op aarde is”, hangt soera 2:55 om zijn hals. Of er “onder de toonbank” ook nog andere verzen te koop zijn?

Afbeelding
Het zegel van Mohammed is het nieuwe hakenkruis

Wat echter helemaal niet kan, is dat men rondloopt met het hakenkruis van de islam, met het “zegel van Mohammed” om zijn hals. Uiteraard joelen nu de islam-appeasers: “Het zegel bestaat toch al veel langer dan IS.” Dat klopt. Mohammed heeft “het zegel” al gebruikt en onder ditzelfde zegel niet-moslims laten onthoofden, vrouwen en kinderen tot slaaf laten maken en laten verkrachten, zijn tegenstanders massaal liet folteren en uiteindelijk op alle denkbare manieren liet doden. Juist daarom bevalt IS het zegel ook zo goed en wordt het overal op hoogten en gebouwen gezet die de IS verovert. Betekenis van het zegel: Allah´s profeet is Mohammed.

Afbeelding

Niet voor niets dragen Pierre Vogel en zijn aanhang graag kledingstukken met “het zegel” en het is dan ook niet verwonderlijk dat het tonen van de vlag met “het zegel” om deze en andere redenen sinds september 2014 in Duitsland verboden is.

Afbeelding

Weliswaar valt alleen het dragen van het zegel nadrukkelijk niet onder het verbod, maar de drager van het zegel moet zich in ieder geval de vraag laten welgevallen of hij daarmee, gezien de terreur die daarmee verband houdt, niet het verkeerde signaal afgeeft. Of anders gezegd: denken zulke mensen echt de mensen te kunnen misleiden voor wat betreft welke opvatting men met het dragen van zulke “sieraden” tot uitdrukking wil brengen?!

Dat zou net zoiets zijn alsof men het hakenkruis uit de rode nazivlag zou verwijderen en als sieraad om de hals zou hangen. Edele motieven – dan men het hakenkruis zou beschouwen als voormalig Sanskriet-symbool voor geluk en welstand – zouden terecht ook vermoedelijk ook niemand geloven. Waarbij de vergelijking natuurlijk mank gaat, in tegenstelling tot het hakenkruis had de symboliek van het zegel van Mohammed op geen enkel moment op welke wijze dan ook een positieve uitstraling. Op voorwaarde uiteraard dat men niet tot diegenen behoort die Mohammed “als edelste mens die ooit op deze aarde heeft bestaan” zien.

Maar de Duitse staat denkt bij de aanblik van moslims die zulke symboliek in de etalage tentoonstellen of om de hals dragen nog steeds aan de uiting van een vredelievende islam. Wie dat gelooft, begeeft zich op het niveau van heel kleine kinderen. Die geloven namelijk ook nog in de Paashaas, en die wordt ook in verband gebracht met ronde dingen.

Op de foto hieronder is juwelierszaak Altintac in Ludwigsburg in de Myliusstraße 9, in de buurt van het station, te zien. Wie zich wil verzekeren van een van de sieraden, kan dit doen onder telefoonnummer 07141/9568586.

https://ejbron.files.wordpress.com/2015 ... .png?w=640

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2015/03/30 ... hangsters/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6105
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Islamitische sieraden

Berichtdoor sjun » Di Mar 31, 2015 1:25 am

Collaboratie heeft er voor mij weer een gezicht bij. Zoals het juwelier Juwelier Altintac van de Myliusstraße 9, 71638 Ludwigsburg, te Duitsland vrij staat om te verkopen wat hij wil staat het anderen vrij om te kopen bij wie zij willen.
:smartass:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten