Pagina 1 van 1

Wie masturbeert krijgt in het hiernamaals zwangere handen

Geplaatst: Di Mei 26, 2015 8:33 pm
door Eliabe
Je moet de verleidingen van Satan kunnen weerstaan. Wie masturbeert, zal in het hiernamaals vaststellen dat zijn handen zwanger geworden zijn. Dat staat althans in één Hadith (een overlevering van de profeet Mohammed; nvdr)." Als het de bedoeling van Mucahid Cihad Han was om op te vallen, is hij daar met deze van de pot gerukte redenering glansrijk in geslaagd.

De Turkse predikant deed de aparte uitspraak tijdens een rechtstreekse tv-uitzending waarin kijkers vragen mochten stellen. Eén beller gaf toe dat hij ondanks zijn huwelijk wel eens 'de hand aan zichzelf slaat'. "En ja, dat gebeurt zelfs tijdens de umrah (de kleine pelgrimstocht naar Mekka; nvdr). Maar kan dat kwaad?"

Nadat de vraag verschillende keren herhaald diende te worden, gaf Han het bovenstaande lachwekkende antwoord. "Als onze kijker vrijgezel was, zou ik hem aanraden om te trouwen. Maar wat kan ik nu nog zeggen?", voegde hij er nog aan toe.

Op zijn Twitteraccount gaf Han later mee dat masturbatie eigenlijk verboden is. "Laten we voor alle zekerheid dus maar uit de problemen blijven.
http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/arti ... nden.dhtml

Re: Wie masturbeert krijgt in het hiernamaals zwangere handen

Geplaatst: Do Mei 28, 2015 7:03 pm
door stropke
Is er een dokter in de zaal? Volgens mij heeft die gast zijn pillekes vergeten te nemen.

Re: Wie masturbeert krijgt in het hiernamaals zwangere handen

Geplaatst: Do Mei 28, 2015 7:44 pm
door Mahalingam
Ik probeer mij een voorstelling te maken van hoe in het hiernamaals zwangere handen er uitzien en of er een 9-maanden cyclus is en wat dan geproduceerd wordt.
Het lukt mij niet.

Re: Wie masturbeert krijgt in het hiernamaals zwangere handen

Geplaatst: Zo Jul 12, 2015 3:09 pm
door Mahalingam

Een alom gerespecteerde islamitische theoloog heeft hilariteit gewekt op Turkse sociale media met opmerkingen over seks. Volgens de hooggeleerde moslim, ene Ali Riza Demircan, zou 'geavanceerd pijpen' - evenals 'sadistische seksuele daden' en anale seks - een toename van het aantal echtscheidingen veroorzaken.

De Turkse nieuwssite Hürriyet meldt dat de openhartige islamiet vrijdagnacht zijn zorgen uitte op staatszender TRT.

Pelin Çift, de gastvrouw van de tv-show, kan zich ergens tijdens het geraaskal van de knotsgekke Mohammedaan niet meer beheersen en barst in lachen uit. "Je ziet het, zuster Pelin", aldus de onverstoorbare Demircan over de door de islam verboden (haram) seksuele gebruiken, "je sprak zo comfortabel, maar nu lukt het je niet om een vraag te stellen." De geestelijke lichtte zijn opmerkingen toe met de mededeling dat "moslims de waarheid moeten spreken, zelfs al is die verontrustrend".
http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/07/geavanceerd_pijpen_in_turkije.html
http://www.hurriyetdailynews.com/muslim-theologians-talk-on-advanced-oral-sex-turns-on-social-media.aspx?PageID=238&NID=85307&NewsCatID=341

Re: Wie masturbeert krijgt in het hiernamaals zwangere handen

Geplaatst: Zo Jul 12, 2015 4:40 pm
door Manon
'geavanceerd pijpen'

sorry mensen, maar ik zou toch eens graag willen weten wat dat "geavanceerd pijpen" wel is. Het kàn toch niet dat ik dit op mijn leeftijd nog nooit heb gehoord laat staan gedaan!

Hier moet dringend iets aan gedaan worden.

Re: Wie masturbeert krijgt in het hiernamaals zwangere handen

Geplaatst: Zo Jul 12, 2015 6:50 pm
door Eliabe
Manon schreef:sorry mensen, maar ik zou toch eens graag willen weten wat dat "geavanceerd pijpen" wel is. Het kàn toch niet dat ik dit op mijn leeftijd nog nooit heb gehoord laat staan gedaan!

Waterpijpen?????

Re: Wie masturbeert krijgt in het hiernamaals zwangere handen

Geplaatst: Do Jul 16, 2015 3:39 pm
door Mahalingam
Zoveel hoofden, zoveel zinnen.
Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.
Hier een Turkse TV-prediker aan het woord:
Broeders, laat ik eerlijk wezen", sprak Ünlü, "de koran vereist niet zo'n ban. De Shafi’i sekte (een der hoofdstromen binnen de soennitische islam, red.) staat dit toe, want menselijk zaad is een schone substantie." Volgens hem ziet een andere belangrijke stroming, de Hanafi, sperma weliswaar als "onrein", maar voegden belangrijke imams uit die tak daaraan toe dat het kleverige vocht gewoon opdroogt op de jurk van een vrouw en dat het er dus vervolgens "afgeveegd kan worden". Daarom is het halal, ofwel oké voor moslims.

Ünlü verklaarde dat ook imams in landen als Indonesië en Maleisië geen enkel probleem met orale seks hebben. Hij vroeg zich dan ook af wat de bron van Demircan was.
http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/07/moslimgeestelijke_orale_seks_h.html

Re: Wie masturbeert krijgt in het hiernamaals zwangere handen

Geplaatst: Do Jul 16, 2015 3:49 pm
door Eliabe
Je mag nu dus d'r snor volblaffe.