Offerfeest door de jaren heen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47839
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Offerfeest door de jaren heen.

Bericht door Pilgrim »

Zweden: Islamitische asielzoekers stelen een tam huisdier, een geit, en slachten die voor het “Offerfeest”

Geplaatst op 9 oktober 2014

Het martelen en het slachten van dieren zijn met de import van deze immigratiegroep gemeengoed geworden. Anjem Choudary pochte vorig jaar op Twitter al dat moslims in heel Europa vee en andere dieren van boeren en van particuliere eigenaren stelen en die slachten. In Engeland meldden de media dat het toegenomen aantal diefstallen van dieren zich de laatste tijd zo heeft uitgebreid dat de boeren er financieel door getroffen worden. Naast diefstal van dieren op de boerderij bestaat er een zich uitbreidende tendens om honden te doden. In Frankrijk, Zweden, Spanje en Engeland doen de media verslag van honden die vergiftigd zijn. Andere berichten gaan over worstjes die gevuld zijn met spijkers en die in parken en op plaatsen waar mensen hun honden uitlaten worden neergelegd Andere soorten huisdieren zijn puur voor de lol gestolen en gemarteld, zoals katten en konijnen. Dit is de ‘normaal’ gedrag in het Midden-Oosten en in Afrika. Ze doen alleen maar wat ze thuis gewoon zijn en gedragen zich zonder enig teken van menselijk geweten of humaniteit.

Geit gestolen, geslacht en opgegeten
ISLAM. In Zweden in het kleine dorpje Santa Cruz in Hälsingland bevindt zich ook een asielzoekerscentrum, Alfta Quren. Ernaast woont een gezin dat een geit in een omheind stukje land had. In het kader van het islamitische offerfeest Eid al-Adha begonnen de vieringen in het weekend, van de geit van de familie was zijn ketting bij de grond afgesneden achtergelaten en verderop richting het centrum waren bloed, botten en haren te vinden. De politie bevestigde dat de plaats waar het karkas lag, gevonden is, maar stelt dat er moeilijk een onderzoek kan plaats vinden zolang de geit niet is gevonden – die al is opgegeten. Er is een proces-verbaal opgemaakt en er zijn hoorzittingen gehouden, maar er is geen verdachte gevonden.

“Zoals het er nu voorstaat kunnen we niet verder gaan met deze zaak. Het is een erg ingewikkeld onderzoek. We moeten de geit eerst vinden”, zei politieagent Paul E. Om het verhaal nog gruwelijker te maken; de familie had de geit als huisdier, en ze is nu zeer geschokt door het incident.

“Mijn dochter en de geit waren helemaal aan elkaar verkocht, hij ging zelfs met ons mee op wandelingen.”

“Het voelt kloten dat je de dieren niet buiten kunt hebben zonder dat zij gestolen worden.”

In de zomer van 2011 werden buiten Sandviken zes lammeren gestolen, waarvan verschillende geslacht werden gevonden in de bossen. Zulke situaties zijn niet ongewoon tijdens de verschillende islamitische feesten. In een inmiddels verwijderd bericht op Facebook schreef de gedupeerde familie: “We vinden het zo jammer en we zijn erg teleurgesteld en wat zeg je in vredesnaam tegen de kinderen”. [h/t naar Daniel voor de vertaling en het artikel van avixplat.net]

Bron: http://themuslimissue.wordpress.com

Vertaald uit het Engels door: Wachteres

http://ejbron.wordpress.com/2014/10/09/zweden
-islamitische-asielzoekers-stelen-een-tam-huisdier-een-geit-en-slachten-die-voor-het-offerfeest/#more-72479
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Marieke
Berichten: 442
Lid geworden op: zo mei 19, 2013 3:54 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Marieke »

Ik wil niemand lastigvallen met nóg meer ellende natuurlijk, maar ik moet dit toch even kwijt. (En volgens mij stond het hier nog nergens).

Schokkend: dieren op brute wijze geslacht tijdens Offerfeest in Midden-Oosten

De Australische dierenrechtenorganisatie 'Animals Australia' heeft misselijkmakende beelden online gezet van Australische dieren die worden mishandeld tijdens het Offerfeest in Gaza, Koeweit en Jordanië. Op de beelden is te zien dat de dieren in het Midden-Oosten op gruwelijke wijze worden geslacht. Dat meldt news.com.au.

In Adelaide waren woensdagavond (plaatselijke tijd) protesten waarin werd opgeroepen de export van dieren naar dit gebied stil te leggen.

Slachting voor de armen
De beelden zijn gemaakt door vertegenwoordigers van de dierenrechtenorganisatie, die aanwezig waren bij het feest, dat in deze landen ook wel Eid al-Adha wordt genoemd. Het Offerfeest vond eerder deze maand plaats. Bij dit jaarlijkse islamitische feest worden dieren massaal geslacht. Het vlees wordt vervolgens bij de armen gebracht.

Op de beelden is onder meer te zien hoe een stier vastgebonden is aan een paal en herhaaldelijk in de nek wordt gestoken. Een andere stier ligt in de achterkant van een truck terwijl zijn keel wordt doorgesneden.

Geëxporteerd vanuit Australië
De dieren op de beelden dragen tags met de letters LSS. Volgens 'Animals Australia' betekent dit dat de dieren werden geëxporteerd door Livestock Shipping Services, een bedrijf dat is gevestigd in Perth. ''Deze dieren zouden nooit in deze situatie terecht moeten komen en op deze manier behandeld moeten worden'', aldus campagneleider Lyn White van Animals Australia. ''Ze zijn niet bedoeld voor die markt.''

Volgens Livestock Shipping Services is de kritiek te hard. De organisatie stelt elf maanden geleden een samenwerking te zijn aangegaan met het Ministerie van Landbouw om de problemen in Gaza ''te identificeren en op te lossen''. De laatste ''directe'' verscheping van dieren naar Gaza was in oktober vorig jaar, zo stelt de organisatie.

Geen vervolging
De beelden tonen ook hoe schapen in Koeweit en Jordanië vastgebonden worden, in kruiwagens geplaatst en vervolgens geslacht. ''Deze schokkende mishandelingen hadden kunnen worden voorkomen door het Ministerie van Landbouw wanneer zij actie hadden ondernomen tegen exporteurs die herhaaldelijk hebben laten zien de regels te minachten'', aldus White.

''Ondanks de duidelijke bewijzen dat de export naar deze landen schokkende gevolgen heeft voor het welzijn van de dieren, is er nog geen enkel exportbedrijf vervolgd'', stelt zij.

Bron: http://www.metronieuws.nl
Vrede verdwijnt, waar de islam verschijnt...

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Ariel »

Vreselijk. :shock: En alle landen die dieren naar mohammedaanse landen uitvoeren zijn net zo schuldig als de man die het mes op de keel van het dier zet. Maar ja...money, money...
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Marieke
Berichten: 442
Lid geworden op: zo mei 19, 2013 3:54 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Marieke »

Ariel schreef:Vreselijk. :shock: En alle landen die dieren naar mohammedaanse landen uitvoeren zijn net zo schuldig als de man die het mes op de keel van het dier zet. Maar ja...money, money...
Ja, en ik vrees dat het ook zo is, dat als een bestuur van een land besluit om geen dieren meer naar islamitische landen te vervoeren, ze zullen worden uitgemaakt voor racist!! (Daar word ik toch altijd zó doodziek van hé: iemand die kritiek heeft op moslims en/of islamitische gebruiken, wordt vaak een racist genoemd! Terwijl dat helemaal geen racisme is, omdat moslims gewoon geen ras zijn)!
In het artikel staat ook, dat het vlees van de geslachte dieren naar de arme mensen wordt gebracht. Nou vind ik het wel heel jammer, dat er niet bijstaat dat dat (bijna) altijd andere moslims zijn! Want zo is het toch?? Ik weet niet of dat altijd zo is, maar ik vrees 9 van de 10 keer van wel!
Vrede verdwijnt, waar de islam verschijnt...

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Ariel »

mercator schreef:
Marieke schreef:Vanaf 2015 verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren
Dan kelen ze het schaap gewoon thuis, in de badkamer, zoals ze dat altijd al deden. Moslims worden toch nooit gestraft .
Mercator is helderziende' of hij kent zijn mohammedaanse schaapjes.
Boze moslims: ‘Slachten doen we, desnoods in de tuin van de minister’

Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) verbiedt het onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren.De meeste moslims in Limburg zijn niet te spreken over de maatregel en noemen het ‘een pestmaatregel’.

‘Minister Weyts weet niet wat er leeft in de moslimgemeenschap. Hij heeft totaal geen affiniteit met ons geloof’, getuigt een moslim die we op straat over het verbod aanspreken. ‘Hij neemt deze beslissing drie maanden voor ons Offerfeest, hoewel we al zo lang om een oplossing vragen. Maar slachten doen wij sowieso, desnoods in de tuin van de minister.’

meer hier
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19141
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: offerfeest 2015

Bericht door mercator »

Ariel schreef:Mercator is helderziende' of hij kent zijn mohammedaanse schaapjes.
Eerder het tweede. Het is gewoon het gevolg van 1. achterlijke en sadistische Afrikaanse denkbeelden en 2. de kruiperige tolerantie daarvoor vanwege de linksmensen die al tientallen jaren de dienst uitmaakten in België.
Heel moedig van Ben Weyts-die al tig x doodsbedreigingen heeft ontvangen uit linkse en allochtone hoek-om het verbod op onverdoofd slachten toch door te zetten.

Waarom zou een politicus anno 2015 nu "affiniteit moeten hebben met een geloof" van woestijnbarbaren anno 500.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Ariel »

Genk wil loods ombouwen tot slachthuis voor offerfeest

Het Genkse schepencollege wil een vergunning aanvragen om een loods van de Technische Dienst te laten erkennen als slachthuis. Met deze erkenning kan de loods dit najaar ingezet worden voor het onverdoofd slachten van schapen in het kader van het islamitische offerfeest. Er werd alvast 50.000 euro vrijgemaakt voor aanpassingswerken in de loods.

Met het budget van zo'n 50.000 euro moet de multifunctionele loods van de Technische Dienst aan de Wiemesmeerstraat in Genk kunnen uitgerust worden om een erkenning als slachthuis binnen te halen.

Het stadsbestuur wil dan ook bij het Federaal Voedselagentschap (FAVV) een vergunning aanvragen als slachthuis. Dat zou betekenen dat het gebouw op en rond 23 september kan gebruikt worden voor het onverdoofd slachten van schapen voor het offerfeest.

De aanvraag is een antwoord op de beslissing van Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) om het onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren niet langer toe te laten. "Als stad Genk willen we alles doen om op een georganiseerde manier en met aandacht voor het dierenwelzijn het offerfeest te kunnen laten plaatsvinden", aldus burgemeester Wim Dries. "Deze aanvraag is de proactieve oplossing waar we dit mee willen realiseren." De loods was in het verleden ook al een tijdelijke slachtvloer, waar een aantal van de 1.200 schapen voor Genkse moslims werd geslacht.

De Genkse moskeeverenigingen ontvingen al een brief waarin de stad haar standpunt en initiatief toelicht. De komende weken zal in elke moskee een infomoment worden gehouden om de gemeenschappen op de hoogte te brengen van de organisatie van het offerfeest.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47839
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: offerfeest 2015

Bericht door Pilgrim »

Moslimgemeenschap dagvaardt minister Weyts om verbod op onverdoofd slachten

Door: redactie, 23/07/15 - Bron: Belga

Afbeelding
Ben Weyts (N-VA), Vlaams minister van Dierenwelzijn. © belga.

Omdat ze tegen het volgende offerfeest niet voldoende alternatieven kan vinden voor het verbod op het onverdoofd slachten van schapen op tijdelijke slachtvloeren, zal de Vlaamse moslimgemeenschap Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) in gebreke stellen en dagvaarden. Dat zeggen de vertegenwoordigers van moslims vandaag.

Nadat minister Weyts het verbod op onverdoofd slachten had bekendgemaakt, was er bij de moslimgemeenschap vooral onvrede over het ontbreken van een overgangsperiode. De moslims kunnen namelijk geen gebruik meer maken van tijdelijke slachtvloeren, waardoor er een capaciteitsprobleem dreigt te ontstaan in de wettelijk erkende slachthuizen.

Enkele weken geleden liet de moslimgemeenschap nog verstaan een procedure voor te bereiden bij de Raad van State. Daar stapt ze op advies van haar raadsman nu van af. "We gaan minister Weyts eerst in gebreke stellen en daarna dagvaarden", zegt Mustafa Aytar, sp.a-schepen in Houthalen-Helchteren en spreekbuis van de moslimgemeenschap in Limburg. "Die procedure wordt nu voorbereid. Eind augustus organiseren we een persconferentie waarin we alle argumenten van de dagvaarding nauwgezet zullen uitleggen."

http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/art ... hten.dhtml
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

mercator
Berichten: 19141
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: offerfeest 2015

Bericht door mercator »

Mijn prognose: nog voor de Raad van State een uitspraak doet plooit NVA minister Weyts en komt de moslims in al hun wensen tegemoet.
Toch intriest dat anno 2015 er nog lui zijn die klaarkomen bij het doodmartelen van dieren.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Ariel »

Moslims willen dat Weyts verbod op onverdoofd slachten intrekt

Bijna 50 moslimorganisaties hebben Vlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) in gebreke gesteld. Ze willen dat hij voor 1 september het verbod op onverdoofd slachten van schapen op tijdelijke slachtvloeren intrekt.
Eind september vindt het Offerfeest plaats en dan slachten veel moslims ritueel een schaap, wat betekent onverdoofd. Weyts heeft op basis van een Europese verordening beslist dat het ritueel slachten voortaan enkel nog kan in erkende slachthuizen en niet meer op tijdelijk ingerichte slachtvloeren.

De moslims vrezen dat de erkende slachthuizen de toeloop niet aankunnen, waardoor ze tijdens het Offerfeest hun schaap niet ritueel gaan kunnen slachten. Als Weyts het verbod niet intrekt, willen ze de geleden schade op hem verhalen.

"Wij willen meewerken aan een duurzame oplossing"

"Met de brief willen we vooral komen tot een overleg met de minister. Wij willen meewerken aan een duurzame oplossing", zegt Habib El Ouakili, SP.A-schepen in Hasselt, in "De ochtend" op Radio 1.

El Ouakili zegt dat er in Limburg op dit moment, zes weken voor het Offerfeest, nul procent mogelijkheid is om te slachten in erkende slachthuizen. "Als we kijken naar Vlaanderen is de mogelijkheid minder dan 25 procent", voegt hij eraan toe. "Veel slachthuizen zijn hier nog niet op voorbereid of slachten geen schapen."

"Vanuit de moslimgemeenschap en lokale overheden is er een enorme bezorgdheid. De oplossing die er nu ligt, is niet werkbaar. We hebben al eerder geprobeerd de minister op te roepen tot een overleg, en hij is daar tot op heden nog niet op ingegaan", zegt hij.

"Dierenwelzijn ernstig nemen"

Weyts houdt echter voet bij stuk. "Ik heb al een jaar op voorhand gezegd dat ik de Europese regelgeving moet toepassen. Ik kan mij niet laten afdreigen met schadeclaims en processen. We moeten het dierenwelzijn ernstig nemen", zegt hij.

De moslimorganisaties stellen voor dat Weyts het Offerfeest zou laten erkennen als een Vlaamse, culturele traditie, zodat er een uitzondering zou kunnen worden gemaakt op de Europese regels voor dierenwelzijn. :no1: De minister is echter niet van plan om daar op in te gaan. "Het onverdoofd slachten als een Vlaamse, culturele traditie omschrijven... dat vind ik nogal bij de haren getrokken", zegt hij.

"Alternatieven waren onbespreekbaar"

Volgens Weyts heeft hij wel overlegd met vertegenwoordigers van de moslimgemeenschap en zijn er wel alternatieven. "Men kan giften doen, in plaats van een schaap te slachten. In het buitenland aanvaarden sommige moslimgemeenschappen verdoofd slachten wel", zegt hij. "Men zou het Offerfeest ook kunnen spreiden over drie dagen, zodat de capaciteit van de slachthuizen verdrievoudigt."

Ook het alternatief om onmiddellijk na het kelen een verdoving toe te dienen, was volgens Weyts onbespreekbaar voor de moslimvertegenwoordigers. De minister blijft wel openstaan voor overleg.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19141
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: offerfeest 2015

Bericht door mercator »

Ariel schreef:
Genk wil loods ombouwen tot slachthuis voor offerfeest

Het Genkse schepencollege wil een vergunning aanvragen om een loods van de Technische Dienst te laten erkennen als slachthuis.
Kijk daar heb je het al. Om hun bloeddorstige Islamitische kiezertjes terwille te zijn gaan de plaatselijke besturen lijnrecht in tegen de wetgeving van Weyts. k Ben s benieuwd of deze mans genoeg is om daar een stokje voor te steken. Mijn prognose? Niet dus...
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Ariel »

Vlaamse moslims haken in op multicultigekte om extra wreed ritueel te kunnen slachten

Door Joost Niemöller

In België worden, in navolging van de EU wetgeving, anders dan in Nederland, nu wel concrete maatregelen genomen tegen de rituele slacht. In Nederland is het verbod op onverdoofd slachten gestrand in de Eerste Kamer. In Denemarken is onverdoofd slachten verboden.

Logisch, want er is sprake van onnodig lijden.

Die Belgische beslissing verhindert trouwens niet het halal slachten in erkende slachthuizen. Geen vuiltje aan de lucht voor de Belgische moslims dus, zou je zeggen. Maar die willen zelf kunnen slachten op hun eigen slachtplaatsen.

De achterliggende waarheid daarbij wordt niet verteld, namelijk dat het onverdoofd slachten in erkende slachthuizen extra toezicht vereist, en zo wordt halalvlees dus duurder.


Het ritueel slachten is namelijk op Europees niveau gebonden aan beperkende voorschriften:

In the case of the ritual slaughter of animals of the bovine species, they shall be restrained before slaughter by mechanical means designed to spare them all avoidable pain, suffering, agitation, injury or contusions.

Maar het ritueel slachten zelf heeft de EU niet verboden, in het kader van de godsdienstvrijheid. Het Europese parlement stemde voor toestemming van lidstaten tot rituele slacht.

De Belgische moslims willen ‘vrij’ , zonder toezicht en dus goedkoop, en extra wreed ritueel kunnen slachten. Daarom zijn in België 48 moslimorganisaties in opstand gekomen tegen deze Belgische beperking. Ze willen daarbij als argument opvoeren dat het onverdoofd slachten een ‘Vlaamse culturele traditie’ zou zijn, en zo zou het op vrije plaatsen slachten verdedigd kunnen worden tegenover de EU wetgeving.

Dat is wel heel bijzonder. In Nederland kwamen moslims vorig jaar in opstand tegen een eventueel verbod op ritueel, en dus onverdoofd, slachten, omdat er nog geen Europese standaard zou zijn, en Nederland zou dus onwettig voor de troepen uit willen lopen. Het zijn in Nederland dan ook de moslimgroeperingen die een Europeese standaard voor halalvlees willen.

Maar de Belgische moslims draaien het precies om. België, of Vlaanderen, moet zich kunnen baseren op een uitzonderingspositie binnen de EU. Halal zou een Vlaamse traditie zijn. Iets wat de vele Vlaamse multiculturalisten ongetwijfeld als muziek in de oren klinkt.

Nu bestaan er kennelijk Europese richtlijnen over ‘tijdelijke slachtplaatsen’ waar ritueel geslacht zou worden. Die slachtplaatsen zouden aan beperkingen gebonden zijn, en juist daar verzetten de Belgische moslims zich tegen.

Wanneer ritueel slachten een ‘Vlaamse traditie’ geworden is, kun je dus wel echt gaan spreken van het uithollen van de Vlaamse tradities. Want wat is dan is het hele begrip ‘Vlaamse traditie’ een lachertje geworden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Offerfeest 2015. Tijd om moslims te offeren.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Het wordt tijd om er een traditie van te maken jaarlijks onwelwillende moslims het land uit te verwijzen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19141
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Offerfeest 2015. Tijd om moslims te offeren.

Bericht door mercator »

'Hans van de Mortel' schreef:Het wordt tijd om er een traditie van te maken jaarlijks onwelwillende moslims het land uit te verwijzen.
Natuurlijk. Als ze zo graag onverdoofd willen slachten kunnen ze dat toch in Marokko gaan doen?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 41485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Mahalingam »

Zou er dan toch ingegrepen worden?
Vlaanderen legt Offerfeest aan banden
Ook in Vlaanderen wordt onverdoofd ritueel slachten politiek taboe. Onder druk van een dierenrechtenorganisatie legt minister Ben Weyts (Dierenwelzijn) de slacht voor het Offerfeest aan banden. Moslims die daartegen protesteren kunnen bij hem op weinig begrip rekenen.

Vlaamse moslims die in september bij het Offerfeest een schaap willen slachten, mogen dat niet langer doen in een tijdelijk ingerichte garage of loods. Ze moeten hun schaap afleveren bij een erkend slachthuis. Zo hoopt de regering ervoor te zorgen dat schapen bij de onverdoofde slacht niet meer lijden dan ze al doen. De slachthuizen worden door de overheid gecontroleerd.
http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/ar ... nden.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Offerfeest 2015. Tijd om moslims te offeren.

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Als het aan moslims ligt, snijden ze bij u in de staat het lam de keel door en offeren het bij u voor de deur. Zeg er wat van, haal de politie erbij en de hele wijk met moslims komt verhaal bij u en de politie halen. Aangenomen dat u zo dom bent om in een moslimwijk te gaan wonen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75777
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:Zou er dan toch ingegrepen worden?
Vlaanderen legt Offerfeest aan banden
Ook in Vlaanderen wordt onverdoofd ritueel slachten politiek taboe.
Dan gaan ze toch gewoon hun schapen slachten in Nederland, of Frankrijk. Binnenkort zie je in Belgie moslims rijden met een open kofferbak, met daarin een geslacht schaap of koe.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7964
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door xplosive »

Ritueel slachten blijft bij moslims niet beperkt tot dieren.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Mahalingam
Berichten: 41485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41485
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: offerfeest 2015

Bericht door Mahalingam »

Gaan ze weer massaal over tot het kelen van een schaap in de badkuip?
Of niet soms?
Wordt het slachten met een jaartje uitgesteld?
De Raad van Theologen oordeelt dinsdagavond of de moslims mogen verzaken aan het ritueel slachten van een dier tijdens het Offerfeest. Het is een gevolg van het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvloeren. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

De moslimexecutieve buigt zich vanavond over de organisatie van het Offerfeest op 23 september. Belangrijk daarin is het oordeel van de Raad van Theologen.
Als de Raad van Theologen zegt dat het dit jaar niet moet, zal de moslimexecutieve een standpunt innemen. Achaibi wil niet vooruitlopen op die beslissing. ‘Als de moslims niet moeten slachten, dan slaan we een jaartje over en bereiden we ons voor op het Offerfeest in 2016’, zegt hij.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20150901_01843848
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Racisme. Discriminatie. Zo zit de mens in elkaar en daar is dus - gelet op de evolutietheorie - niks mis mee, ook al wordt dit vandaag-de-dag glashard ontkend. Ondanks de grote huichelarij van zo goed als alle wetenschappers en politici in commissie. Immers, Jan en alleman accepteert de evolutietheorie als een logisch vanzelfsprekende waarheid in de gewaarwording van een koe die vette melk geeft.

Ik ben nog nooit zo overtuigd racist geweest en discrimineer als nooit tevoren.

Logisch! Want de mens - ieder mens - begrijpt het doel van het leven door de wilskracht van de Niet-Vrije-Wil te overleven. Grapje! De mens heeft - en dat is klip en klaar - geen Vrije Wil. Hij grossiert slechts in het maken van verkeerde keuzes. Ik heb mazzel gehad. Maar verkeerde keuzes des te over!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47839
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: offerfeest 2015

Bericht door Pilgrim »

Wat een onzin allemaal Hans... Dit slaat toch nergens meer op! :scratch:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

BBQ 2015

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:Wat een onzin allemaal Hans... Dit slaat toch nergens meer op! :scratch:
Als het nergens op slaat, zou ik dan de plank hebben misgeslagen? Ik wens jullie een genoegzaam samenzijn bij Scarlatti. :thinking:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 47839
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: offerfeest 2015

Bericht door Pilgrim »

Ik krijg bijna de indruk dat je je overtuigd racist noemt omdat linksen ons uitmaken voor racisten. Dat bedoel ik. :emm2:

Waarom zouden we doen alsof we die linksen hun zin geven?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Het mensenoffer

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Pilgrim schreef:Ik krijg bijna de indruk dat je je overtuigd racist noemt omdat linksen ons uitmaken voor racisten. Dat bedoel ik. :emm2:

Waarom zouden we doen alsof we die linksen hun zin geven?
Ik voel mij volkomen vrij en onbelemmerd door welke belemmering dan ook. Dus . . .

Ik bepaal zelf de norm. Ik bepaal mijn eigen vrienden en de rest kan dood vallen!

Logisch. Mijn gezichtsvermogen is beperkt. Zo ook mijn liefde tot de medemens. Dat zeg ik: logisch!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Plaats reactie