PARIJS: Een Saoedische prinses beveelt een werkman te slaan en te doden

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49854
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

PARIJS: Een Saoedische prinses beveelt een werkman te slaan en te doden

Bericht door Pilgrim »

PARIJS: Een Saoedische prinses beveelt een werkman te slaan en te doden

Geplaatst op 1 oktober 2016

Afbeelding

Er is een aanklacht ingediend tegen de dochter van een vroegere Koning van Saoedi-Arabië. Ze had een werkman, die in haar appartement werkzaamheden moest verrichten, geslagen. “Ze zouden hem moeten doden die hond, hij verdient het niet te leven”. Dit werd geroepen door een afstammeling van een van de oprichters van het Koninkrijk Saoedi-Arabië. Het ging om een werkman die was gekomen om wat werk in haar appartement aan de Avenue Foch in het 16e arrondissement te verrichten.

Volgens het proces-verbaal, opgesteld door de politie, ging de prinses haar lijfwacht halen op het moment dat de ambachtsman foto´s wilde gaan nemen van de opstelling van de meubels in een van de vertrekken. De “gorilla -vreemdelingen”, die door het ministerie van Binnenlandse Zaken gemachtigd zijn om wapens te dragen (dit is wel verboden voor Frans privé veiligheidspersoneel, uitzonderingen daargelaten), kwamen onmiddellijk opdraven.

Ondanks de uitleg van de werkman dat het de gewoonte was om foto´s te maken, zodat hij de meubelen op dezelfde plaats kon terugzetten, wordt hij ervan beschuldigd de foto´s aan de pers te willen verkopen.

Afbeelding
Parijs, 16e arrondissement

De lijfwacht geeft hem een forse vuistslag en bindt hierna zijn handen vast. Overijverig beveelt de bodyguard hem te knielen en de voeten van de prinses te kussen. Hij weigert... De man vertelt dat zijn beproeving wel 4 uur duurde voordat een derde man tussenbeide kwam en een fotokopie van zijn identiteitskaart maakte en hem vertelde te vertrekken en nooit meer in het 16e arrondissement terug te komen.

Ondanks alles wil de man betaald worden en dient een factuur in van € 20.000,- Tevergeefs. En de Saoedi´s houden zijn gereedschap en materiaal achter.

Slechte behandeling van personeel is “schering en inslag” bij rijke Arabische families uit het Midden-Oosten. Sommige van hen profiteren bovendien van diplomatieke onschendbaarheid en dit maakt rechtsvervolging bijna onmogelijk.

Bron: www.lepoint.fr
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: PARIJS: Een Saoedische prinses beveelt een werkman te slaan en te doden

Bericht door Hans v d Mortel sr »

Lul verhaal waar niemand wat aan heeft. Nou jammer dan.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Plaats reactie