De mentaliteit van de moslim

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48356
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De mentaliteit van de moslim

Bericht door Pilgrim »

Een openhartige Algerijnse journalist (moslim?) over de moslimmentaliteit

Geplaatst op 9 april 2017Het is een gewoonte geworden bij de Sjeiks die in de moskeeën preken om in hun preken te spreken van “het ongelovige Westen”, “het Westen van het Kruis”, “de ongelovigen”, het “Het Huis van de Oorlog” en “Het Huis van de Islam”. Ik heb al eerder verteld dat een deel van de moslims in Andalusië, Spanje, losbandig is, ontucht bedrijft en homoseksualiteit. Als je vandaag de dag door Europa reist, waar 50 miljoen moslims wonen, dan zult U zien dat 80% van hen bedelaars zijn, die in leven blijven dankzij de westerse sociale voorzieningen. Anders gezegd: de westerlingen betalen belasting en de Staat geeft aan de moslims geld om te eten. De moslims in het Westen verdienen niet zelf hun dagelijks brood. Als zij in de wereld van de moslims zouden wonen, dan zouden ze veel minder krijgen; de koeien en geiten hebben ook toegang tot dit voedsel. 80% van de moslims is werkeloos en krijgt een uitkering... Neem Zweden. Daar zijn 500 verenigingen van moslims en slechts één voor Joden.

Neem dan in ogenschouw dat de Europeanen de verscheidenheid van religies en de verschillende culturen ondersteunt en de Staat de moslims subsidieert, maar ondertussen bestelen de bestuurders van de moskeeën deze fondsen. Soms zie je bijv. dat een imam zogenaamd zijn vrouw inhuurt om de moskee schoon te houden, maar daarna beveelt hij haar thuis te blijven. Dan is er de zwendel met de “valse” huwelijken: er zijn moslims die op papier van hun vrouw scheiden, vervolgens zorgen de Sociale Diensten dat er een huis voor zijn ex-vrouw komt, de vrouw komt weer bij de man en het huis van de Sociale Dienst verhuren zij op de zwarte markt.

Ik heb vaak moslimgevangenen bezocht in het Westen. Die drugsdealers en verkrachters zeggen dan tegen mij: “Tegen de directeur van de gevangenis zeggen we dat wij ´halal´ eten moeten hebben”. Ze willen vlees dat volgens de moslimrite is geslacht. Ik zeg dan tegen hen: “Jullie verdienen het zelfs niet om varkensvlees te krijgen. Jullie doen aan drugshandel en durven dan nog te beweren goede moslims te zijn?” Toen die aanslagen er waren in Londen en Madrid en op die andere plaatsen en toen de media die bebaarde moslims lieten zien, trots op deze daden, of bezig waren mensen te onthoofden onder de kreten “Allah Akbar”, wat verwachtte U van het Westen terwijl zij deze slechte daden zagen, deze verrotte zeden? Dat zij U vergiffenis zouden schenken en tevreden met U zouden zijn?

Wie staan er eigenlijk in de rij voor de sociale diensten in Europa? Het zijn moslims uit Libanon, Palestina, Algerije, Tunesië, Bangladesh... Terwijl de Europeanen dit onder hun ogen zien gebeuren, durf ik bij “Allah” te zweren dat ze zeggen: “Kijk eens naar die lui, die leven dankzij onze belastingcenten”. Wij nodigen moslimpredikers uit om in de Europese hoofdsteden te gaan preken. Men vertelt dan dat het moeilijk is om in de ochtend iets te organiseren, want de jongeren zitten dan op school en dat het makkelijker is om hen in de avond bij elkaar te krijgen.

Maar sommige van die imams geven er de voorkeur aan om de avond door te brengen met het kijken naar porno in plaats van de moslimkinderen te onderrichten. Ik heb heel veel gesproken met dieven die moslim zijn, in Denemarken, in Noorwegen, in Parijs... En zij vertelden mij dat de imams hen hadden gezegd dat het ‘halal’ is om van de ongelovigen te stelen, met andere woorden dat het moslims volledig is toegestaan om geld van de niet-moslims te stelen. Weer andere moslimdieven vertelden mij dat een imam had gezegd dat het Westen hen al sinds 500 jaar heeft bestolen, je mag hen nu bestelen in hun transport, frauderen met de elektriciteit en de bank oplichten... Doe alles wat je maar kunt.

Laat mij U zeggen dat één van de grootste fouten van deze moslimmentaliteit zijn gebrek aan zelfkritiek is. Het lijkt alsof de moslimmentaliteit getroffen is door idiotie en stomheid, anders gezegd: de domheid is danig geworteld en heel diep verankerd in ons.

Bron http://ripostelaique.com

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/09 ... ntaliteit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie