Hypocrisie in de islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36427
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Hypocrisie in de islam

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jul 28, 2017 2:29 am

Zwitserland: Een biertje in haar hand, zonder hoofddoek; een Iraanse tv-presentatrice veroorzaakt een “schandaal”

Geplaatst op 26 juli 2017

Afbeelding

Een beroemde Iraanse presentatrice, die bekend staat [stond?] om haar conservatieve ideeën wat betreft het dragen van een sluier door vrouwen, werd buiten haar medeweten gefilmd en gefotografeerd in Zwitserland... En wat laten de foto’s zien...? ONTHULLEND: zij drinkt een biertje, en wel rechtstreeks uit de fles, en heeft geen sluier om. Dit werd door Iraanse internetters als zeer HYPOCRIET ervaren.

Azadeh Namdari is één van de meest populaire tv-presentatrices in Iran, Ze werkt als presentatrice voor verschillende tv-zenders. Ze staat bekend om haar rigoureuze, strikte ideeën: ze is een fervent verdedigster van de “chador”, het zwarte totaal gesluierde kledingstuk voor vrouwen. Ze zei dit in het ultraconservatieve dagblad “Vatan-e-Emruz”. Ze zei er “trots” op te zijn deze te mogen dragen. Ze wordt regelmatig door de Iraanse autoriteiten voorgesteld als een perfect voorbeeld van moslimvrouwen in de Islamitische Republiek Iran.

Afbeelding

Dit ging allemaal goed, tot de bewuste 23e juli, toen een en ander op “Telegram” werd verspreid.

Dit is een Iraanse “beveiligde” E-mail-service en op grote schaal in gebruik in Iran. De video en foto’s lieten een totaal ander beeld zien. Ze tonen haar in een park in Zwitserland met haar man en dochtertje. Zij is blootshoofds en drinkt bier. Twee dingen die uiteraard volledig verboden zijn in Iran. Op privéplekken mag een vrouw wel zonder sluier verschijnen, Maar alcoholgebruik is overal ten strengste verboden. Iraniërs zijn uiterst vindingrijk om toch alcohol te kunnen drinken.

Afbeelding

Op de linkerfoto zien we haar in het park met haar man en zonder sluier. Er onder drinken zij beiden een flesje bier. Maar rechts dezelfde persoon zoals ze in een krant in Iran verschijnt. Hier promoot ze de “chador” en zegt er trots op te zijn die te mogen dragen...

Het is heel moeilijk om te achterhalen hoe deze beelden zijn uitgelekt, maar ze zijn in ieder geval een duidelijk bewijs van de HYPOCRISIE van veel openbare figuren in Iran die fanatieke voorstanders zijn van de islam.

Afbeelding

Bron: http://observers.france24.com

Door: Asieh Amini

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2017/07/26 ... schandaal/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36427
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Hypocrisie in de islam

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 15, 2018 7:45 pm

Islamitische hypocrisie...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten