Waar zijn moslims gelukkig?

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44545
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Waar zijn moslims gelukkig?

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 04, 2018 2:26 am

Het antwoord op het geluksgevoel van moslims zal u verbazen

Geplaatst op 3 mei 2018


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling.)

Tientallen miljoenen moslims zijn de afgelopen decennia naar Westerse landen in Europa, Noord-Amerika en Australië geëmigreerd. Ze zijn ongelukkig in: Afghanistan, Albanië, Algerije, Azerbeidzjan, Gaza, de Westelijke Jordaanoever, Bahrein, Bangladesh, Bosnië en Herzegovina, Egypte, Eritrea, Ethiopië, Indonesië, Irak, Iran, Jemen, Jordanië, Kazachstan, Kirgizië, Koeweit, Kosovo, Libanon, Libië, Malediven, Maleisië, Mali, Marokko, Mauritanië, Niger, Oezbekistan, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Senegal, Singapore, Soedan, Somalië, Syrië, Tadzjikistan, Tsjaad, Tunesië, Turkije, Uzbekistan

Maar ze zijn wel gelukkig in: Israel, Australië, de USA, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Nederland, Canada, Frankrijk, België, Denemarken, Oostenrijk en Noorwegen.

Waarom? Omdat ze gelukkiger zijn in welk land ter wereld dan ook dat NIET wordt geregeerd door de islamitische wet.

Misplaatste schuld
Wie geven zij daar de schuld van? Ze geven niet de schuld aan de islam, ze geven niet de schuld aan hun eigen cultuur, ze geven niet de schuld aan hun eigen leiders en ze geven niet de schuld aan zichzelf. Moslims geven de Joden de schuld. Zij geven de Amerikanen de schuld. Zij geven de schuld aan het Westen, dat hen vrijheid heeft geboden. Denk er eens over na. Moslims geven de schuld aan die landen waar ze gelukkig in wonen. Ze zijn blij dat ze in een democratie kunnen leven. Ze zijn blij om welvaart te delen. Moslims maken graag gebruik van sociale diensten. Ze zijn blij om iets goeds te vernietigen.

In Westerse landen kunnen ze in welvaart leven. Ze genieten daar van een geavanceerde levensstijl. Ze kunnen er ook werkeloos, gewelddadig en wetteloos zijn. Moslims kunnen gebruik maken van de sociale diensten van hun gastland, maar tegelijkertijd verachten zij dat land en willen de vernietiging ervan. Dan doen ze er alles aan om de plek waar ze zijn gekomen net zo slecht en verschrikkelijk te maken als de plek vanwaar ze zijn gevlucht.

Zij vluchten uit hun land van herkomst, omdat het daar slecht voor hen is. Ze gaan beter leven op een plek dan de plek vanwaar ze zijn vertrokken.

Israël is een van de landen waar moslims gelukkig zijn. Zij hebben vrijheid van godsdienst. Elke Israëlische moslim heeft de vrijheid om in elke carrière te werken. Ze kunnen werken als politieagent, rechter en zelfs als politicus. Bovenal hebben ze de gelijkheid om te bloeien en gelukkig te zijn.

Israël is een baken van stabiliteit tegen de golven van de islam.

Vertaling: Peter Rissing

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/03 ... -verbazen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten