Halal NIET biologisch

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41246
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Halal NIET biologisch

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 02, 2019 1:17 am

Europees Gerechtshof haalt streep door islamitisch biologisch zegel

Geplaatst op 1 maart 2019

Afbeelding

“Halal” niet verenigbaar met dierenwelzijn

Als de islamitische familie aan het barbecueën is, dan leggen de gelovige ouders graag een bijzondere lekkernij voor de kleintjes en zichzelf op het rooster: martelvlees. Wanneer de dieren tijdens de slacht minutenlang zonder verdoving meemaken hoe hun keel wordt doorgesneden, wanneer ze van angst en pijn hun laatste geluid uitstoten, op een bijzonder wrede wijze gedood worden, dan is dat exact het lievelingseten van vrome moslims.


Het pijnigen van de dieren heeft Allah hen als bijzondere GodsSatansdienst op het hart gebonden. Zulk vlees moet hen smaken, geen vlees uit een productie waarbij de dieren van tevoren verdoofd worden. Dat is niet in de zin van Allah.

Nu komt zoiets niet bij iedereen goed aan, velen zijn op de hoogte van de problematiek, hoewel (Duitse) dierenbeschermingsorganisaties uit alle macht proberen dit niet tot onderwerp te maken. Islam zou echter geen islam zijn wanneer niet elke wantoestand van deze “religie” tot het laatste stuk stront nog als iets moois en edels zou worden voorgesteld. Intolerantie is tolerantie, oorlog is vrede, buitensluiting en apartheid zijn integratie, martelvlees is...?

Martelvlees is biologisch. Een bijzonder perfide idee: vlees, dat door het ten dode pijnigen werd geproduceerd, wordt onderscheiden met het Europese biologische zegel. Onder dit label associëren de meeste consumenten niet alleen dat de dieren biologisch voedsel hebben gekregen, maar ook dat zij diervriendelijk worden gehouden en met zo weinig mogelijk stress en pijn geslacht worden. Dat is nu voorbij.

Ook al zien Duitse dierenbeschermingsorganisaties devoot af van dierenbescherming als de islam beledigd zou kunnen worden: in Frankrijk bestaan ook mensen die zelfs dan met de dieren meevoelen en zich inzetten. Ook tegen de islam. “Focus” bericht van Franse burgers met moed:

Vlees uit rituele slachting, waarbij het dier van tevoren niet werd verdoofd, mag niet het Europese biologische zegel dragen. Dat heeft het Europees Gerechtshof dinsdag geoordeeld. Een dierenbeschermingsorganisatie had een klacht ingediend. […]

Achtergrond was een rechtsstrijd in Frankrijk. Daar wilde een dierenbeschermingorganisatie bereiken dat er met halal gekenmerkte steaks geen reclame meer gemaakt zou mogen worden dat ze afkomstig zijn uit “ecologisch/biologische landbouw”. De verantwoordelijke administratieve rechtbank verzocht het Europees Gerechtshof om advies bij de interpretatie van Europees recht.

De rechters in Luxemburg oordeelden nu dat in de desbetreffende EU-verordeningen meermaals benadrukt zou worden dat bij biologisch vlees het dierenwelzijn een centrale rol zou spelen. Wetenschappelijke onderzoeken zouden hebben aangetoond dat de verdoving de techniek zou zijn die het dierenwelzijn op het moment van slachting het minst zou beïnvloeden. De door religieuze riten voorgeschreven slachtmethodes zonder verdoving zouden echter niet aan deze criteria voldoen.


En de Duitsers? De Duitse linksen? Ze zijn alleen maar geïnteresseerd in dierenwelzijn wanneer de juchtleerkever vanwege de bouw van een treinstation een paar kilometer verder moet vliegen om te paren en haar eitjes te leggen. Dan is er verontwaardiging en vinden er rellen plaats. Als het moslims betreft, is het tegendeel het geval.

De “taz” is woedend en relativeert het vonnis door te stellen dat ook slachting met verdoving gruwelijk zou zijn, bijvoorbeeld bij het transport daarvoor. Bovendien zou de verdoving niet altijd bij de eerste poging functioneren.

Alles helder? Dat zijn (huidige!) linkse argumenten voor het behoud van de islamitische slachting. In hun intellectuele reikwijdte zijn linkse idioten en moslims constant met elkaar in strijd, zonder dat een van de beiden zou kunnen winnen. Karl Marx zou zich omdraaien in zijn graf.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/01 ... sch-zegel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten