Organisatie voor Islamitische Samenwerking

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44690
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Organisatie voor Islamitische Samenwerking

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 31, 2019 8:21 pm

Hoe de OIS langzamerhand de wereldheerschappij probeert over te nemen

Geplaatst op 15 mei 2019

Afbeelding
De vlag van Eurabië is al klaar – over andere details wordt in Jordanië echter nog gediscussieerd.

Historische terugblik: Adolf Hitler had twee grote doelen: 1. De wereldheerschappij, 2. De vernietiging van de Joden.

Toen na de Slag om Stalingrad begin 1943, die de definitieve ommekeer in de oorlog vormde, langzamerhand steeds duidelijker werd dat de oorlog verloren was, concentreerde Hitler zich in toenemende mate op doel 2: als we dan toch ten onder gaan, dan zouden daarvoor zoveel mogelijk Joden uitgeroeid moeten worden. Dan zou in ieder geval dit ene doel bereikt en de aarde vrij van Joden zijn. Toen volgde een van de grootste genociden in de geschiedenis van de mensheid, die met ongelooflijke brutaliteit, wreedheid en onmenselijkheid uitgevoerd werd.

Heden: de islam heeft twee grote doelen: 1. De wereldheerschappij, 2. De vernietiging van de Joden

Daarna waarschijnlijk de christenen. Waarom moeten Joden en christenen van de aardkloot verdwijnen? Omdat de Joden de ene en enige God bedacht hebben en de Joden en christenen er lange tijd (bijna 2000 respectievelijk 600 jaar) voor de moslims waren en voor hun veeleer botte leer nauwelijks meer dan een vermoeid glimlachje over hadden. De islam leek hen alleen maar een goedkoop, derderangs plagiaat, zoals de Chinese Lolex-horloges, die niet veel waard zijn. Maar wie wil er een goedkoop derderangs plagiaat zijn dat niet veel waard is? Wie kan het verdragen door de vader en grootvader niet erkend, ja, zelfs uitgelachen te worden? Dus moeten de originelen verdwijnen. Voorgoed.

Ja, meer dan dat: Joden en christenen moeten niet alleen lichamelijk verdwijnen, maar ook geestelijk. Niemand mag meer weten dat er ooit Joden en christenen bestonden. De lachende vader en grootvader moeten verwijderd worden uit de voorouders. Hoe men dat kan bereiken? Heel eenvoudig door de geschiedenis te herschrijven door deze te manipuleren, door te liegen en te bedriegen en alles te verdraaien.

Dat doen moslims vanaf het eerste uur. Ze herschrijven de geschiedenis gewoon. Waarheidsliefde was hen altijd al volkomen vreemd. Daarom zijn ze op wetenschappelijk gebied ook zo ongelooflijk zwak en daarom ligt de hele islamitische wereld al sinds eeuwen compleet op zijn gat.

Jezus was een moslim, beweert de islamitische leer. Mozes was een moslim. Noach was een moslim. Abraham was een moslim. Adam was een moslim. Jezus was niet de zoon van God – dan zouden er immers twee goden zijn, triniteit begrijpen ze sowieso niet, dat is te gecompliceerd voor hun simpele geesten –, maar een islamitische profeet. Enz., enz.

De OIS (Organisatie voor Islamitische Samenwerking), de aaneensluiting van 56 islamitische landen, beheerst al lang grotendeels de VN, de UNESCO en vele andere globale organisaties. Het eerste doel van de OIS luidt: de vernietiging van de Joden-staat.

Wie moet de moslims, nu al 1,6 miljard, die zich tweemaal zo snel vermenigvuldigen als de wereldbevolking, nog stoppen? Wie durft het nog tegen hen op te nemen?

En bovendien heeft de OIS overal bondgenoten in de westelijke wereld, in het westelijke grootkapitaal, dat het heel goed kan vinden met het islamitische grootkapitaal (steenrijke olie-miljardairs) – olie, geld, grote pracht en praal en schier grenzeloze macht over het eigen volk zijn nu eenmaal ongelooflijk sexy. En vooral bij de Groenen en de linksen, die altijd al Joden-vijandig en islamofiel waren, die de westelijke cultuur verachten, zo niet zelfs haten, en diegene sympathiek vinden die dit allemaal wil verwoesten.

In principe, in de binnenste kern, wanneer we ons aan de twee centrale doelen van Hitler houden evenals aan zijn verachting van het liberalisme, van de vrijheid, van de mensenrechten, die de islam op zijn beurt exact deelt, dan gaat het bij de Groenen en linksen zogezegd om: “NAZI´S”, die samen met de islam eveneens naar wereldheerschappij streven, die de Joden verachten en die net zoals de originele nazi´s en de islamitische leiders vooral inzetten op één middel: permanente indoctrinatie, verachting van het denken en van de vrijheid.

Nazi´s en moslims hebben overigens altijd al goed met elkaar kunnen opschieten en in de Tweede Wereldoorlog samen gevochten. Wat Hitler en de nazi´s niet is gelukt, de OIS, de VN, de EU, die al lang groen-links gedomineerd worden en steeds meer degenereren als OIS-hulpjes, willen Hitler´s werk ten einde brengen. Dat mogen we niet toestaan!

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/15 ... -te-nemen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Terug naar “Islam in het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten