Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

In dit forum bespreken wij de onlusten en andere uitwassen van de islamitische revolutie.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41281
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 21, 2018 1:38 am

Wereldoorlog tegen Poetin: de NAVO marcheert

Geplaatst op 20 april 2018

Afbeelding

Alexander Dugin, de belangrijkste Russische geo-strateeg en Kremlin-adviseur, beschouwt de raketaanvallen van de VS op Syrische doelen op 14-04-2018 als pijnlijke nederlaag voor het Westen – en rekent juist daarom op hun herhaling.

Alexander Dugin schreef in het begin van de week exclusief op “bachheimer.com”: “De aanvallen op Syrië hebben geen schade aangericht. Als dat alles is, als dat alles is wat de westerse coalitie tegenover Rusland kan opstellen, dan kun je de westerse aanval alleen maar belachelijk noemen. Geen schade. Als dat alles is, moeten ze verdwijnen. Dat is het vastgelegde einde van de unipolariteit. Ik denk dat het Westen nog een keer zal toeslaan, omdat het denkt dat het met deze oorlog überhaupt niets bereikt heeft. Maar daarbij zullen ze opnieuw op hetzelfde harde, waardige verzet van de kant van Rusland stuiten. Iedere inspanning om de op sterven liggende unipolariteit voort te zetten, zal diepere kloven in het Westen veroorzaken.”

Dugin schrijft verder: “We hebben geen Trump meer. Het is gedaan met Trump en hij heeft zowel zijn kiezersbasis (rechtse en populistische ideeën) als zijn ondersteuners (Ann Coulter, Alex Jones en vele anderen) verloren. Trump heeft alles en iedereen verloren. Ik denk ook dat de positie van Theresa May zeer zwak is. Ze hebben zichzelf vernietigd. Dit is het laatste ogenblik van de westelijke hegemonie, omdat het Westen probeerde een onschuldige te bestraffen en ze hun doel niet bereikt hebben.

Dientengevolge is de hele ontwikkelingsgang compleet belachelijk. Ik denk dat dit het einde van de hegemonie is. En als de gewonde draak geen gevaar meer vormt, zoals we konden zien, als we hem allemaal uitlachen, dan is dat er een duidelijk teken voor dat het met hem is gedaan. Dus beste Amerikanen, verlaat Syrië alsjeblieft! Een ieder die deze aanval ondersteund heeft, zal bestraft worden. Iedereen. De globalisten hebben de laatste inspanning ondernomen om hun positie te handhaven, nu hebben ze alles verloren.”

Bron: www.compact-online.de

Auteur: Jurgen Elsässer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/20 ... marcheert/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71964
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Ariel » Zo Apr 22, 2018 11:58 am

Is er nu wel of niet een Syrische gifaanval geweest. Deze CNN mevrouw doet onderzoek. Ze duikt met haar neus in een T-shirt en concludeerd ...."Yes... I can smell the chlorine"

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41281
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 22, 2018 9:24 pm

Duitse schizofrenie...

Afbeelding

Bondskanselier Merkel (14-04-2018): “Militaire aanval was gepast en noodzakelijk.”
Deskundigenrapport Duits parlement (20-04-2018): “Luchtaanval in Syrië was een schending van het volkerenrecht.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41281
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 24, 2018 2:00 am

ZDF verslaggever in Douma: Chemische aanval lijkt inderdaad in scene gezet

Xander, 22-04-2018

Afbeelding
Inzet: Dit jongetje werd op de Westerse journaals getoond als ‘slachtoffer’ van de chemische aanval. Later verklaarde hij echter dat hij alleen maar water over zich heen kreeg gegooid. (3)

Getuigen: Door het Westen gesteunde moslimrebellen vermoordden mensen met chloorgas, filmden dat, en beweerden daarna dat dit een chemische aanval van Assad was - Britse oud-admiraal tegen BBC over Syrië: We moesten ook al liegen over oorlog in Bosnië

Er is zowaar nog een eerlijke journalist bij de Westerse reguliere propaganda media: de Duitse topcorrespondent Uli Gack heeft tijdens zijn verslag voor het journaal van de ZDF –de grootste publieke zender bij onze Oosterburen- de meeste kijkers geschokt door te stellen dat ‘de chemische aanval in Douma hoogstwaarschijnlijk in scene is gezet. Heel veel mensen hier lijken daar erg van overtuigd.’

Gack kon niet één getuige vinden van de in het Westen zo opgeklopte chemische aanval, die door Assad zou zijn gepleegd, en waar vooral de Russen de schuld van kregen. De aanval werd vervolgens door de VS, Groot Brittannië en Frankrijk aangegrepen voor een militaire vergelding met ruim 100 kruisraketten op 3 doelwitten in Syrië.

‘Je was vandaag in een groot vluchtelingenkamp en hebt met veel mensen gepraat. Wat heb je daar over de aanval gehoord?’ vroeg de ZDF-Heute presentator hem. Gacks antwoord: ‘De chemische aanval in Douma is hoogstwaarschijnlijk in scene gezet. Heel veel mensen hier lijken daar erg van overtuigd.’

Moslimrebellen vermoordden mensen met chloorgas en filmden dat
Eerder had een andere bekende topjournalist, de Brit Robert Fisk, hetzelfde geconcludeerd. Fisk was een van de eerste Westerse journalisten die toegang kreeg tot Douma. Hij constateerde dat ‘ik tussen de ruïnes van de stad met veel mensen heb gepraat die zeggen dat zij nooit geloofd hebben in de verhalen over gas. Die worden volgens hen zoals gewoonlijk verspreid door de bewapende islamistische groepen.’

Enkele getuigen vertelden dat deze door het Westen gesteunde moslimrebellen mensen met chloorgas vermoordden, dat filmden, en vervolgens beweerden dat dit een chemische aanval door de troepen van Assad was.

Anderen, zoals een jongetje dat op de Westerse TV was te zien als ‘slachtoffer’, vertelde tegen een Russische cameraploeg dat hij samen met andere kinderen naar het ziekenhuis werd gebracht, waar hij door mensen werd vastgepakt, die vervolgens water over hem heen gooiden, waarbij vervolgens ‘chemische aanval!’ werd geschreeuwd, waardoor de kinderen in paniek raakten. Zijn vader: ‘Maar wij hebben daar bij niemand enige symptomen van gezien.’ (3)

Desondanks lijken de meeste Westerse en ook Nederlandse ‘kwaliteits’media de verslagen van zoveel bekende en gerespecteerde journalisten te negeren, en nog steeds de officiële nepnieuwsversie aan het argeloze publiek voor ‘waar’ te verkopen.

Westerse publiek krijgt ‘Disney’ versie van oorlog in Syrië te horen
Een van hen is Independent medewerker Emma Beal, die doorgaans exact doorgeeft wat haar ‘rebellen’ bronnen haar influisteren. Net als in ons eigen land verspreidt zij aan het doorgaans nog steeds onbenullige Westerse publiek de ‘Disney’ versie van de oorlog in Syrië, die erop neer komt dat Assad een wrede dictator is die zijn eigen volk vergaste, waardoor er een burgeroorlog ontstond en er een vluchtelingenstroom naar Europa op gang kwam. Toen kwam Amerika, versloeg ISIS, en probeert er nu stabiliteit te creëren.

Oud-admiraal tegen BBC: We moesten ook al liegen over oorlog in Bosnië
Onlangs berichtten we dat de generaal en oud commandant van de Britse strijdkrachten in Irak tijdens een TV-interview abrupt werd afgebroken toen hij openlijk twijfelde aan de officiële verhaaltjes die over Syrië worden verteld.

Oud-admiraal Lord West sloot zich een week geleden bij hem aan, toen hij in een gesprek met de BBC openlijk grote vraagtekens zette bij de bewering dat Assad chemische wapens heeft gebruikt, en zelfs onthulde dat hij tijdens de Balkanoorlog in de jaren ’90 al door de politiek onder enorme druk was gezet om te liegen over wat er werkelijk gaande was. (2)

‘Wij weten dat enkele islamistische groepen in het verleden chemische stoffen hebben gebruikt. Zij zouden er enorm profijt van hebben zo’n aanval in de schoenen van Assad te schuiven,’ aldus West.

‘Destijds werd op mij enorme politieke druk uitgeoefend om te zeggen dat onze bombardementscampagne in Bosnië allerlei zaken bewerkstelligde, die niet klopten. Ik werd onder enorme druk gezet, dus ik weet dat dit soort dingen kunnen gebeuren.’

BBC stelt feitelijk dat publiek geen eerlijke info moet krijgen
BBC presentator Annita McVeigh reageerde vervolgens op een manier die exemplarisch is geworden voor de Westerse media, door te stellen dat de oud-admiraal beter niet de waarheid kan vertellen, omdat die Rusland in de kaarten zou spelen: ‘Aangezien we op zoveel fronten een informatie oorlog met Rusland voeren, denkt u niet dat het misschien onverstandig is om dit, gezien uw positie en status, zo openlijk te zeggen? Bestaat er niet het gevaar dat u hiermee verwarring zaait?’

Waarop Lord West feitelijk impliceerde dat de BBC minstens zoveel propaganda verspreidt als dat Russia Today en het Kremlin wordt verweten. ‘Laten we eerlijk zijn, als Assad het niet heeft gedaan is dat extreem slecht nieuws. Als hij het niet heeft gedaan is dat het waard om duidelijk te maken. Ik denk dat ons overheidsbeleid ten aanzien van Assad sinds 2013 niet slim is geweest.’ (2)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) YouTube (BBC News) via Infowars
(3) Russia Today

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... cene-gezet
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71964
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Ariel » Di Apr 24, 2018 8:24 pm

Lachen als dat gebeurd!!!

Rusland: Syrische 'doden' uit nepvideo Douma komen naar Den Haag

Rusland is van plan om een groep Syriërs naar Den Haag te halen die te zien zijn op videobeelden van de vermoedelijke gifgasaanval in Douma, deze maand. Volgens Rusland zijn de videobeelden geënsceneerd door De Witte Helmen, een Syrische reddingsorganisatie die wordt gesteund door het Westen.

De Russische ambassade tweet dat het een persconferentie plant voor donderdag bij de OPCW. Daarvoor zou er een briefing zijn waar getuigen uit Syrië, die te zien zijn op de beelden, gaan spreken. Volgens een medewerker van de ambassade gaat het om tien tot veertien getuigen.

De Russische ambassadeur in Nederland, Alexander Shulgin, zegt in een video van ITV news over de "speciale briefing" in het OPCW-hoofdkantoor dat hij zeventien mensen uit Syrië laat komen, van wie zeven "perfect identificeerbaar zijn als stervende mensen" in de video van De Witte Helmen.

Syrisch jongetje
Vorige week publiceerde de Russische missie bij de VN al een video waaruit moet blijken dat de beelden van de nasleep van de vermoedelijke gifgasaanval in Douma nep zijn. Een 11-jarig Syrisch jongetje zegt daarin dat hij mensen hoorde schreeuwden dat hij naar een ziekenhuis moest gaan, dat hij ernaartoe rende en water over hem heen gegoten kreeg.

OPCW-inspecteurs doen op dit moment onderzoek in Syrië naar wat er in Douma is gebeurd op zaterdag 7 april. Het Westen is ervan overtuigd dat het regime van de Syrische president Assad die dag een aanval met chemische wapens uitvoerde en lanceerde een week later een vergeldingsaanval.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71964
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Ariel » Do Apr 26, 2018 9:47 pm

Russen vliegen 11-jarige Hassan naar Den Haag: 'aanval met gifgas was nep'

De gifgasaanval op het Syrische Douma is uitgedraaid op een ware propagandaoorlog. Het Westen beschuldigt de Russen en Syrië van de barbaarse daad, maar de Russen slaan nu terug en vlogen zelfs 17 getuigen naar Den Haag, waaronder een 11-jarig kind. Zij verklaarden dat de aanval in scène is gezet.

Met een speciaal vliegtuig van de Russische luchtmacht landden de Syrische getuigen vanmorgen op Schiphol. Onder hen de 11-jarige Hassan Diab, die al eerder in een reportage van de Russische tv-zender Vesti News verklaarde dat de aanval in scene zou zijn gezet door mensenrechtenorganisatie De Witte Helmen. ,,Mensen riepen op straat: ga naar het ziekenhuis. Toen we daar aankwamen, begon iemand water over me te gieten'', vertelde de jongen die zei niets te mankeren, tegen de verslaggever.

De getuigen brachten eerst een bezoek aan de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) dat in Den Haag is gevestigd. Aan het eind van de middag stond een persconferentie gepland, waar de Syriërs voor de verzamelde wereldpers nogmaals hun verhaal deden.

Afbeelding
De Russische ambassadeur in Nederland Alexander Sjoelgin tijdens de persconferentie, met tweede van rechts 11-jarige Hassan.


Engeland en Frankrijk hebben inmiddels flink uitgehaald naar de actie van Rusland. De Britten noemden het in een verklaring ‘een stunt’ en waren dan ook niet aanwezig bij de bijeenkomst bij de OPCW om het verhaal van de getuigen aan te horen.

,,De OPCW is geen theater. Het Russische besluit om deze plek te misbruiken is een nieuwe poging om het onderzoek van de OPCW te ondermijnen'', verklaarde de Britse Ambassadeur Peter Wilson in Nederland. Hij is ook een van de permanente leden van de OPCW.

Ook de Witte Helmen zijn niet verrast door de actie van de Russen. ,,We hadden dit verwacht. De Russen en het Syrische regime doen hun uiterste best om hun misdaden te verdoezelen'', zegt Ammar Salmo van de Witte Helmen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71964
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Ariel » Do Apr 26, 2018 9:52 pm

Verslag bezoek:

Een bijzondere bijeenkomst in Den Haag: Rusland kan elk moment arriveren met ooggetuigen uit het Syrische Douma.

Ze zullen volgens de Russen verklaren dat de gifgasaanval in scéne is gezet.

De 11-jarige Hassan Diab weet niet wat hem overkomt ala hij bij het Crown Plaza Hotel in Den Haag aankomt.

Afbeelding

De Russische ambassadeur haalt uit naar Fra, Eng en de US. Zij wilden niet komen naar de bijeenkomst bij de OPCW om luisteren naar het verhaal van de getuigen uit Douma die Rusland meebracht. ,,Bang om in de ogen van Hassan te kijken.''

@rboere
Hulporganisatie de Witte Helmen stuurde heftige beelden de wereld in van dode en gewonde Syriërs, na de gifgasaanval. Maar dat is een terroristische organisatie, gefinancierd door Amerika, zeggen de Russen en Syriërs achter de tafel.

Russen tonen nu allerlei beelden van de plekken waar de bommen met gas zouden zijn ingeslagen. De beelden laten volgens hen zien dat de gascilinders er zijn neergelegd en niet vanuit een helikopter zijn gegooid.

Nu krijgt de vader van Hassan Diab het woord. Hij was in Douma tijdens de aanval.

Hassan nu ah woord. Hij vertelt hoe hij mensen hoorden schreeuwen dat ze naar het ziekenhuis moesten. Hij kreeg daar water over zich heen.

Hassan had niets.

Laboranten, verzorgers en mensen die gewond in het ziekenhuis lagen doen nu allemaal hun verhaal. Er was paniek omdat mensen riepen dat er gifgas was gebruikt. Maar volgens deze groep was daarvan geen sprake.

Er werden wel mensen binnengebracht met verstikkingsverschijnselen. Maar dat kwam door het stof van een bombardement. Niet door gifgas.

Persconferentie afgelopen. Verontwaardiging bij sommige journalisten over de komst van 11-jarige Hassan. Volgens de ambassadeur is hij helemaal ok en zijn ook zijn ouders hier.

Of zoals Syrische vertegenwoordiger het zegt: u bent niet in de gelegenheid om naar Syrië te gaan, dus dan brengen wij Syrië naar hier.

Alle getuigen zeggen uit vrije wil te zijn gekomen. Ze gaan nu via Rusland weer terug naar Douma.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71964
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Ariel » Do Sep 13, 2018 2:11 pm

US Ambassador Haley Seethes at Syria and Russia Over Concocted Chemical Threat

Late last month, the Russian Center for Syrian Reconciliation reported that representatives of the White Helmets group had delivered a large shipment of toxic substances to a warehouse used by Ahrar al-Sham militants in Idlib province.

In an interview with Fox News, US Ambassador to the United Nations Nikki Haley has once again warned Russia regarding what she described as Moscow's plans to stage another chemical weapons attack in cooperation with Tehran and Damascus.

"What we told, you know, the Syrians, the Russians and the Iranians was, well, twice we have warned you not to use chemical weapons; twice you have used it, and twice President Trump has acted. Don't test us again. Because I think the odds are very much against them," Haley said.

She also recalled that the issue of the Syrian government troops allegedly preparing a chemical weapons attack on civilians was discussed at three meetings of the UN Security Council, where most of its members ostensibly cautioned Russia against conducting any such attack in Syria.

Haley's remarks came just a few days after she warned Russia and Iran of "dire consequences" if they continue airstrikes against militant-held areas in Syria's Idlib province, adding that the US would respond to any use of chemical weapons there.

"I also want to reiterate what I said last week to the Assad regime and anyone else contemplating the use of chemical weapons in Syria. The United States followed through when we said that we would respond to the use of chemical weapons. We stand by this warning," she noted.

Reported Preparations for Chemical Weapons Attack in Syria

Earlier this week, Syria's Ambassador to China Imad Moustapha told Sputnik that the Syrian authorities had received dozens of reports from eyewitnesses about ongoing preparations for a false-flag chemical attack in Idlib province in northwestern Syria.

He specifically referred to the reports about transporting hazardous chemical material to certain areas around Jisr al-Shughur and kidnapping more than 40 children from neighboring areas of Idlib province for use as 'victims' of the planned attack.

Earlier, Maj. Gen. Alexei Tsygankov, head of the Russian Center for Syrian Reconciliation, said that "a large shipment of toxic substances, accompanied by eight representatives of the White Helmets, was delivered from the village of Afs to the settlement of Saraqib, to a warehouse used by the militants from the Ahrar al-Sham group to store weapons and fuel supplies."

"A part of this shipment in unmarked plastic barrels was later transported to another militant base in the southern part of Idlib province in order to stage a false-flag chemical attack and subsequently accuse the government forces of the use of toxic agents against civilians," he underscored.


Washington's constant warnings towards Russia over its alleged plans to stage a chemical weapons attack in Syria came as Russian Ambassador to the UN Vassily Nebenzia urged the US in early September to release the list of facilities in Syria where chemical weapons are allegedly stockpiled and allow the OPCW to inspect these sites.

US Missile Strike on Syria in April

On April 14, the US jointly with the UK and France authorized a massive missile strike on Syria's military and civilian facilities.

The attack came as a response to some media reports, which claimed, citing sources among militants, that Damascus was behind the alleged chemical attack in Douma.

Neither Russian military experts, nor the Red Crescent found traces of chemical weapons usage in Damascus' suburb.

White Helmets Group

While the White Helmets touts itself as a humanitarian civil defense organization that has allegedly saved tens of thousands of lives, both Moscow and Damascus insist that the group had ties with terrorists and extremists.

Damascus has repeatedly denied any involvement in any chemical weapon attacks on civilians.

Syrian President Bashar Assad, for his part, stressed that Damascus had gotten rid of its chemical weapons stockpiles under the supervision of the Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW). This has been confirmed by the OPCW.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41281
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Pilgrim » Do Sep 13, 2018 7:47 pm

Precies volgens het script: VS zegt dat Assad chemische wapens gaat gebruiken en overweegt aanval op Russische troepen

Xander, 10-09-2018

Afbeelding
Daar is nooit naar geluisterd – sterker nog, de VS dreigt uitgerekend voor Al Qaeda en andere islamitische jihadgroepen de wereld naar het randje van de Derde Wereldoorlog te duwen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De wereld is zojuist een reuzenstap dichter bij een gevreesde Derde Wereldoorlog gekomen. De Wall Street Journal heeft namelijk een artikel gepubliceerd waarin op basis van de inlichtingendiensten wordt gezegd dat de Syrische president Assad reeds het bevel heeft gegeven om chloorgas tegen de moslimrebellen in Idlib te gebruiken. President Trump zou al zo goed als besloten hebben tot een massale aanval op de strijdkrachten van Assad – en dat niet alleen, want hij zou voor het eerst overwegen om ook de Russische troepen en/of vliegtuigen aan te vallen. Het behoeft geen uitleg dat zo’n krankzinnig bevel extreem ernstige gevolgen voor de hele wereld kan hebben.

Donald Trump lijkt dan toch te zijn bezweken voor de enorme druk vanuit zijn eigen partij, het Pentagon en het Democratische establishment, dat aanvankelijk via Hillary Clinton rechtstreeks op een grote oorlog met Rusland wilde aansturen, maar die plannen in duigen zag vallen toen niet zij, maar Trump in het Witte Huis terecht kwam.

Doorsnee Westerse burger gelooft het toch wel
Bijna even zorgwekkend is de brutaliteit waarmee het vooraf door zogenaamde ‘rechtse complotsites’ voorspelde script letterlijk lijkt te worden uitgevoerd. Daarmee geeft de gevestigde orde in het Westen aan dat het zich niets meer hoeft aan te trekken van de mening en reactie van de doorsnee burger, omdat gebleken is dat die even willoos als onbenullig de propaganda en leugens van de massamedia blijft geloven.

Dus wordt nu al, voordat het überhaupt is gebeurd, beweerd dat Assad een aanval met chemische wapens gaat plegen, dat hij inderdaad zo dom is om, nu hem de overwinning niet meer kan ontgaan, alles op het spel te zetten door toch deze wapens te gebruiken tegen een vrijwel verslagen vijand, wetende dat hij daarmee vrijwel zeker massale Amerikaanse ‘vergelding’ over zich afroept.

De doorsnee Amerikaan, Europeaan en Nederlander zal daar geen seconde langer over nadenken, want het staat in de grote media, en ‘dus’ moet het wel kloppen.

Herhaling recept Irak 2003
Hoe dan ook, het bekende recept dat in 2003 leidde tot de invasie van Irak –dat helemaal niets met 9/11 te maken bleek te hebben, maar wie maalt daar, na vele honderdduizenden dode Irakezen, nog om?- wordt voor Syrië opnieuw uit de kast getrokken: ‘Anonieme, maar betrouwbare inlichtingenbronnen’ zeggen dat Assad met Russische en Iraanse hulp een bloedbad onder burgers in Idlib –het laatste bolwerk van zo’n 70.000 terroristische strijders van Al Qaeda en andere door het Westen gesteunde jihadgroepen- gaat aanrichten, sowieso met chloorgas, en mogelijk zelfs met saringas.

Een Amerikaanse aanval lijkt dan ook vrijwel onvermijdelijk. Volgens de WSJ ‘stelt het Pentagon militaire opties op, maar heeft Trump nog niet besloten wat precies een militaire reactie zal ontlokken, of dat de VS zich ook op Russische of Iraanse strijdkrachten die Assad in Syrië helpen zal richten.’

Rand van de afgrond
Alleen al het feit dat serieus wordt nagedacht over een aanval op Russische troepen, schepen en/of vliegtuigen, betekent een kolossale escalatie die de wereld op het randje van de Derde Wereldoorlog zal brengen. Zo’n aanval op Russische en Iraanse troepen werd al eerder dit jaar overwogen, zo schrijft de WSJ, maar toen nog als te riskant van de hand gewezen.

Afgelopen week verklaarde de ambassadeur van Frankrijk, dat eveneens al eerder zwoor Assad te zullen aanvallen als hij chemische wapens gebruikt, dat ‘Syrië opnieuw op het randje van de afgrond staat.’ Nu zelfs een aanval op Russische eenheden wordt nagedacht, kan rustig worden gesteld dat de hele wereld op het randje van de afgrond afstevent.

Krijgen John McCain vanuit zijn graf en de machtige kliek rond Hillary Clinton alsnog hun zin. Enkele alinea’s hierboven staat: De doorsnee Amerikaan, Europeaan en Nederlander zal daar geen seconde langer over nadenken, want het staat in de grote media, en ‘dus’ moet het wel kloppen. Waar we tot slot de hoop aan toevoegen dat die niet pas wakker worden geschud als paddenstoelwolken onze steden plotseling in giftige zwarte ashopen veranderen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... he-troepen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71964
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Gifaanvallen in Syrie. Komt er oorlog?

Berichtdoor Ariel » Vr Sep 14, 2018 5:12 pm

:ohmy2: Zou dit waar zijn?

Syrische jihadisten en Witte Helmen gebruiken weeskinderen voor propagandafilmpjes over gifgasaanvallen. Zo belazeren ze de boel

Jihadisten hebben in het noordwesten van Syrië onder anderen een groepje wezen uit een opvangkamp ontvoerd om die te gebruiken in propagandafilmjes over aanvallen met chemische wapens, mogelijk met dodelijke afloop.

Ze zijn opgesloten in een gevangenis in de provincie Idlib waar de terreurgroep al-Nusra Front de dienst uitmaakt, volgens meldingen van het Russische ministerie van Defensie.

Omstreden hulpverleners
Er zijn al zeker negen opnames gemaakt voor het al-Nusra Front dat zich tegenwoordig ook Jabhat Fateh al-Sham noemt.

Ze werden opgenomen volgens meldingen van het Russische persbureau Tass in Jisr al-Shughur en met medewerking van de omstreden hulpverleners die zich Witte Helmen noemen.

Jonge slachtoffers
Net als in eerdere filmpjes schieten ‘Witte Helmen’ jonge slachtoffers te hulp na aanvallen met chemische wapens die zouden zijn ingezet door de Syrische strijdkrachten.

De Russische gezant bij de OPCW (Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens) Aleksander Sjoelgin heeft woensdag in Den Haag gezegd dat de OPCW zich veel meer zou moeten bezighouden met beweringen over chemische aanvallen in Syrië.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Islamitische revolutie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten