Een hoer is smeriger dan de duivel

In dit forum bespreken wij de onlusten en andere uitwassen van de islamitische revolutie.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71595
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Een hoer is smeriger dan de duivel

Berichtdoor Ariel » Ma Sep 05, 2011 8:46 pm

Een hoer is smeriger dan de duivel

Bordelen moeten sluiten, eisen ultrapuriteinse moslims in Egypte en Tunesië die zich steeds meer profileren.
‘Dit plein is van ons! Dit land is van ons!’ schreeuwden duizenden Egyptenaren vorige week woensdag ter gelegenheid van het Suikerfeest op het Tahrirplein in Caïro. De populaire ‘revolutiesjeik’ Mazhar Shaheen waarschuwde in zijn preek: ‘Het Egyptische volk duldt geen onrechtvaardigheid meer.’ Luid gejuich en gejoel volgde.

Het lawaai moet goed te horen zijn geweest in de Qasr al-Nilstraat, even verderop. Maar de bewoners van die straat blijven sinds enkele maanden liever binnen. Ze hebben niet zo veel te vieren, over onrechtvaardigheid beginnen ze niet eens.

De Qasr al-Nilstraat staat bekend als rosse straat. Niet officieel natuurlijk, want officieel bestaat prostitutie in het islamitische Egypte niet. Prostitutie is, net als homofilie en aids, een plaag die alleen het immorele, ongelovige Westen treft. Maar elke Egyptenaar weet wat zich achter de gevels van de Qasr al-Nilstraat afspeelt, vooral tijdens de zomermaanden als de rijke khaligin, de Golfarabieren, in Caïro de bloemetjes buiten komen zetten en alles doen wat Allah verboden heeft. De Egyptische autoriteiten weten van de verboden zaken af, ze laten het oogluikend toe. Al die oversekste khaligin, met name Saoedi’s, brengen veel geld in het laatje. Maar sinds de revolutie afgelopen februari heeft de gedoogpolitiek een knauw gekregen. De islamisten die onder het regime van de verdreven Mubarak met grof geweld werden gemuilkorfd, uiten nu openlijk hun walging van de onzedelijke praktijken in de Caïreense bordelen.


Noodzakelijk kwaad
Islamisten zijn er in vele soorten en maten. Je moet ze niet over één kam scheren, maar één ding hebben ze gemeen: hun beeld van de vrouw, die in hun ogen slechts op aarde is om het de man gemakkelijk te maken, zijn kinderen te baren en te sloven in het huishouden. Een vrouw is een noodzakelijk kwaad, haar moet haar plaats worden gewezen, desnoods met harde hand en ze mag nooit aanstootgevend gedrag vertonen, haar aanwezigheid is al erg genoeg. En dan een prostituee! Zij is onreiner dan een schurftige hond, smeriger dan de duivel zelf. Een bron van kwaad die met wortel en al moet worden uitgeroeid.

In buurland Tunesië hebben hun gelijkgestemde broeders al de daad bij het woord gevoegd, ze hebben de bordelen in de Sidi Abdallah Guechistraat in de oude binnenstad van Tunis bestormd en in brand gestoken. Ook in andere Tunesische steden zijn prostituees hun huis uitgezet, nadat mannen met baarden en in soepjurken zich voor de deuren hadden verzameld en Allahu Akbar hadden gescandeerd. Niet zelden ging de fik erin en de vrouwen vluchtten. Politie en militairen keken toe.
Is het een teken van groeiende invloed van Tunesische en Egyptische islamisten? Op 29 juli kaapten duizenden islamisten een algemene demonstratie op het Tahrirplein, waarbij ze opriepen tot het stichten van een sharíastaat. Hun actie was goed georganiseerd, in tegenstelling tot hun tegenstanders, onder wie kopten en gematigde en seculiere moslims.

Geen lolletje
En dan is er Saoedi-Arabië, dat een tegenrevolutie in Egypte zou proberen te organiseren. Riyad was een hechte bondgenoot van de verdreven Mubarak en is doodsbenauwd dat de Arabische Lente het Saoedische volk besmet. Het zou miljoenen euro’s schenken aan Egyptische salafisten en de Moslimbroederschap om de interimregering in Caïro onder druk te zetten. Dat zou voor het eerst in 31 jaar weer diplomatieke betrekkingen willen aanknopen met Iran, aartsvijand nummer één van Saoedi-Arabië. Saoedi-Arabië gebruikt de steun aan de salafisten als troefkaart om Caïro tot gehoorzaamheid te dwingen. Een radicaal-islamitisch regime in Caïro is niet in het voordeel van Riyad, een hechte bondgenoot van de Verenigde Staten. Bovendien: als de Egyptische salafisten en Moslimbroeders aan de macht komen, verdwijnen de bordelen. En dan valt er voor de Saoedi’s tijdens hun zomervakantie in Caïro geen lolletje meer te behalen.


http://www.depers.nl/buitenland/593724/ ... uivel.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Dhana
Berichten: 7964
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Een hoer is smeriger dan de duivel

Berichtdoor Dhana » Ma Sep 05, 2011 8:52 pm

Dat is zo'n smerige gedachtengang. Om werkelijk kotsmisselijk van te worden. Over een paar jaar worden wij westerse vrouwen hier mishandeld en wie weet in brand gestoken, omdat zij vinden dat wij ons in het openbaar niet mogen vertonen zoals wij dat zelf bepalen.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Een hoer is smeriger dan de duivel

Berichtdoor Eliabe » Ma Sep 05, 2011 9:33 pm

Ik weet niet hoe een duivel eruit ziet. Binnen de islam weten ze dit blijkbaar wel. Moet je nagaan wat het niveau van de islam is.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Een hoer is smeriger dan de duivel

Berichtdoor Schepsel » Di Sep 06, 2011 8:47 pm

Als een hoer zoveel smeriger is dan de duivel stelt de duivel ook niet zoveel voor.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
Bodhi
Berichten: 120
Lid geworden op: Di Nov 30, 2010 6:11 pm

Re: Een hoer is smeriger dan de duivel

Berichtdoor Bodhi » Za Sep 10, 2011 7:49 pm

Liever duizendmaal een (lekkere) :laugh1: hoer zien dan een fictieve monsterspook :roll2:


Terug naar “Islamitische revolutie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten