bereid je voor op arabische winter

In dit forum bespreken wij de onlusten en andere uitwassen van de islamitische revolutie.
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

bereid je voor op arabische winter

Berichtdoor Manon » Wo Sep 07, 2011 2:35 am

'Het lijkt als een Arabische Lente, maar bereid je ook voor op een Radicale Islamitische Winter'

06 sep 2011

Het lijkt als een Arabische Lente, maar bereid je ook voor op een Radicale Islamitische Winter.' Dat heeft een topman van de Israeli Defence Forces (IDF) gezegd tijdens een speech aan het Instituut voor Nationale Veiligheidsstudies in Tel Aviv.

Volgens majoor-generaal Eyal Eisenberg is een regionale oorlog allesbehalve denkbeeldig en kunnen daarbij massavernietigingswapens worden ingezet. Hij verwees daarvoor naar de recente revoluties in de Arabische wereld en de verslechterde relatie met Turkije.

‘Iran geeft zijn nucleaire ambities allesbehalve op; in Egypte bezwijkt het leger onder de handhaving van de openbare orde, wat tot uiting komt in het verlies aan controle in de Sinaë en waardoor de Israëlisch-Egyptische grens een terreurgrens is geworden. De kans dat de Sinaï in handen van een islamitische entiteit komt groeit met de dag. In Libanon wordt de Hezbollah steeds sterker binnen het regeringsbestel, maar zijn wens om Israël pijn te doen is daardoor niet verminderd. Uitezindelijk is onze relatie met Turkije niet op haar best.’

Nog volgens Eisenberg ontdekken de Israëli’s steeds meer gevaarlijke wapens in handen van terreurgroepen die in Gaza actief zijn. Een kwart van de lokale autoriteiten in de Israëlische grensstreek zou daarenboven onvoorbereid zijn op een eventuele aanval.

De majoor kreeg binnen het Israëlische militaire apparaat veel kritiek op zijn uitlatingen omdat hij geheime informatie zou vrijgegeven hebben en de gemoederen in de regio daarmee verder zou ophitsen. Toch werden zijn opmerkingen door de legerleiding niet gecensureerd.

http://www.express.be/joker/nl/brainfla ... 152007.htm
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Terug naar “Islamitische revolutie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten