Het nieuwe kalifaat IS

In dit forum bespreken wij de onlusten en andere uitwassen van de islamitische revolutie.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 04, 2014 2:37 am

Gruwelvideo: IS(IS) creëert letterlijke rivier van bloed

Xander 01-08-2014

Afbeelding
In de naam van Allah en zijn profeet!

Syrië: Talloze mensen door moslimstrijders onthoofd – ‘Wij zullen het christendom vernietigen’

Er lijkt geen einde te komen aan de enorme lijst gruweldaden die het Islamitische Kalifaat (voorheen ISIS) pleegt in naam van (de) Antichrist. Afgelopen week brachten de islamitische terroristen een schokkende video naar buiten waarop is te zien hoe 1500 mannen, waaronder ook tieners (waarvan sommigen tevergeefs om hun leven smeken) ,van dichtbij worden geëxecuteerd en in een rivier worden gegooid, waarvan de kade rood kleurt van een enorme plas bloed.

De onbeschrijflijke wreedheden die IS(IS) begaat zijn enkel te vergelijken met die van de Nazi’s en de Japanners tijdens de Tweede Wereldoorlog. ‘Wij zullen wraak nemen en daden met daden vergelden... spoedig zal de moslim overal waardig met zijn hoofd omhoog lopen...’ is op de video te horen, terwijl beelden van de massaslachting worden getoond.

Nadat alle mannen –volgens ISIS soldaten van het Iraakse leger- zijn vermoord en in de rivier zijn gegooid, vervolgt de stem: ‘Hier in Irak werd een vonk ontstoken. Met de wil van Allah zal het opkomen totdat de legers van het kruis (de christenen) in Dabiq worden verbrand.’ Dabiq is de profetische laatste oorlog tijdens de ‘oordeelsdag’, wanneer de moslims volgens de islamitische traditie de Westerse legers in Dabiq (Syrië) verslaan, het kruis (het christendom) vernietigen, en alle overgebleven christenen zich bekeren tot de islam. (1)

Onthoofdingen
In het Syrische Raqqa hebben moslimstrijders de hoofden van talloze mannen afgehakt en in heel de stad opgehangen aan elektriciteitsdraden (2):

Afbeelding

Dit werd gedaan om ‘Eid’ te vieren, het einde van de islamitische ramadan. De hoofden van 17 mannen –waarschijnlijk soldaten van het Syrische leger- werden in het centrum van de stad op spiesen gestoken (3):

Afbeelding

Tijdens de opname zegt de ISIS-terrorist onder andere:

‘In de naam van Allah, de meest goedgunstige, de meest genadige. Hij heeft zijn belofte vervuld en zelf de vijand verslagen. Jullie broeders zijn hier, de soldaten van het Islamitische Kalifaat. Allah heeft ons gezegend met een grote zegening voor hem... Allah heeft de gelovigen beloofd dat ze het land zullen beheersen zoals dat eerder het geval was. En hij zal de religie (de islam) versterken zodat het aanvaardbaar voor hem is.’

Killing fields in Syrië en Pakistan
In het zuidoosten van Syrië werd Maria, een christelijke vrouw, door moslims uit haar huis gesleurd en in haar hoofd geschoten. Nadat ze was vermoord dreigden ze haar hele gezin uit te moorden als dat zou proberen haar lichaam weg te halen. Vervolgens werd ze aan de honden gevoerd. Assyrische christenen spreken inmiddels van de ‘killing fields’ van Syrië. Al honderdduizenden zijn voor het extreme moslimgeweld op de vlucht geslagen. (6)

Ook in andere door de islam beheerste landen neemt een bloeddorstige demonische geest bezit van steeds meer moslims. In Pakistan werden een 7 jarig kind, zijn pasgeboren zusje en zijn oma vermoord omdat zij op Facebook Mohammed zouden hebben beledigd door lid te zijn van de Ahmadi sekte, die gelooft dat er na ‘de profeet’ nog een andere profeet is gekomen. Zij worden door andere moslims als niet-moslims beschouwd.

Westen toont geen enkele interesse in lot christenen
Het geweld in Pakistan richt zich echter met name tegen christenen, tot op het punt waarop er een ware holocaust dreigt te ontstaan als er niet snel ingegrepen wordt. Het Westen toont echter nog steeds geen enkele interesse in het lot van de miljoenen vervolgde christenen in de moslimwereld. (4)

Sterker nog, de hoofdzakelijk door links beheerste ‘politiek correcte’ media bagatelliseren of verzwijgen waar mogelijk dat de daders van misdaden en terreuraanslagen moslims zijn. Enkele dagen geleden staken Oeigoerische moslims in China tientallen mensen dood. Ook vielen ze gebouwen van de politie en de overheid aan (video). In het bericht op NU.nl werd echter geen enkele melding gemaakt van moslims, en werd de verklaring van de Chinese overheid dat het om terroristen ging in twijfel getrokken. (5)

Gevluchte christen: Waarom doen jullie niets?
Een naar Zweden gevluchte christen, wiens vrouw en drie kinderen nog vastzitten in Syrië, uitte tegenover een journalist zware kritiek op het Westen. ‘Het gebeurt allemaal recht voor hun ogen, maar niemand doet ook maar iets om het te stoppen. Wij smeken jullie om onze stem te zijn – laat ze iets doen om te voorkomen dat wij worden afgeslacht... We zijn doodsbang voor de islamisten. Waarom doet niemand iets om ons te redden?’ (7)

Xander

(1) LiveLeak via Shoebat
(2) Shoebat
(3) LiveLeak via Shoebat
(4) Shoebat
(5) YouTube via Shoebat
(6) Aina via Shoebat
(7) Aina via Shoebat

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -van-bloed
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor H.Numan » Ma Aug 04, 2014 3:45 am

Het is altijd het zelfde vervelende deuntje. Waar mogelijk gaan mohammedanen altijd voor de totale overwinning. Da's een leuke variant op waar mohammedanen bijzonder goed in zijn: roof overvallen. Maar logistiek, dat klopt voor geen meter. Logisch, want karavaan en straatrovers kennen geen logistiek.

Een mooi voorbeeld is Gordon of Karthoum. (Goede film, aanrader!) Mohammedanen vallen enkel aan, boeken schitterende overwinningen - die ze door de maangod gegeven worden - en lopen dan tenslotte vast. Dat is dan weer de schuld van de heidense kaffirs, nooit hun gebrekkige logistiek.

De Madhi was de (veel meer succesvolle) voorganger van Osama Bin Laden. Door als een straatrover zijn tegenstander (col. Hicks + Egyptische leger) in een hinderlaag te lokken veroverde hij batterijen moderne artillerie en duizenden splinternieuwe geweren. Dat was hartstikke leuk. Tot ze zonder munitie kwamen te zitten.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: ISIS

Berichtdoor King George » Ma Aug 04, 2014 12:32 pm

Geheel in de lijn met de gedragingen van de pedofeet profeet:
ISIS-terrorist toont zijn nieuwe bruid.

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: ISIS

Berichtdoor King George » Ma Aug 04, 2014 1:23 pm

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

stropke
Berichten: 3414
Lid geworden op: Zo Nov 06, 2005 12:25 am
Locatie: Limburg

Re: ISIS

Berichtdoor stropke » Ma Aug 04, 2014 9:03 pm

Wanneer gaan ze dat moslimcrapuul en die landverraders bij de overheid eens buiten gooien o.a. Van Aartsen ?
Mo is dood. Jezus is de Opgestane Heer, das het wezenlijk verschil !!
Wat heb je aan een dode profeet? Nopes !

Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8537
Lid geworden op: Do Mei 08, 2008 3:33 am

Re: ISIS

Berichtdoor H.Numan » Di Aug 05, 2014 2:29 am

Zodra Rutte, Samson, Meulenbelt en Wim Kok aan lantaarnpalen bungelen. Dat zie ik nog niet zo snel gebeuren.

We zitten nu in 1939. München ligt achter ons. Helaas is er geen Churchill in zicht, en lord Halifax en Neville Chamberlains te over.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: ISIS

Berichtdoor Ariel » Di Aug 05, 2014 10:56 am

Libanon verklaart oorlog aan ISIS na verovering grensplaats

Terwijl de ogen van de wereld zijn gericht op het conflict tussen Israël en Hamas, is ISIS erin geslaagd voor de eerste keer een dorp in Libanon te veroveren. Het regeringsleger heeft de tegenaanval ingezet.

Bij felle gevechten tussen militairen en terroristen die verbonden zijn aan ISIS zijn in Arsal twee militairen gedood.
Terreinwinst

Maandag waren er berichten dat ISIS, dat zich heeft omgedoopt tot IS (Islamitische Staat) de soennitische plaats, vlak bij de grens met Syrië, volledig had veroverd.

Dat zou de eerste verovering zijn van de terreurbeweging in Libanon, nadat het eerder flinke terreinwinst boekte in het noorden van Irak en Syrië. Bondgenoten van ISIS, waaronder leden van Al-Qaida, hebben checkpoints opgezet in Arsal.

De Libanese autoriteiten proberen nu uit alle macht de inname ongedaan te maken en hebben de tegenaanval geopend. Daarbij zijn al tientallen militairen om het leven gekomen.

Zeker tweeëntwintig soldaten van het regeringsleger zijn spoorloos verdwenen. Vermoedelijk zijn zij ontvoerd, meldt Al Jazeera. Ook zijn er meldingen dat burgers worden geëxecuteerd.

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties steunt de acties van Libanon om de terroristen te verjagen, maar heeft wel opgeroepen om weg te blijven uit de burgeroorlog in Syrië.

Bemoeienis met het conflict zou de sektarische spanningen tussen soennieten, sjiieten en christenen in Libanon verder kunnen aanwakkeren. In Tripoli, de tweede stad van het land, zijn al gevechten uitgebroken tussen sjiitische en soennitische milities.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 07, 2014 12:24 pm

Een vreselijk wanhopig meisje in de macht van de barbaarse ISIS-“rebellen”

Geplaatst op 7 augustus 2014

Afbeelding

Je kunt alleen maar gissen in welke nood dit kind zich bevindt. Werd het al door zulke types verkracht zoals deze ISIS-man in Syrië, die – vast en zeker niet uit vriendschap – zijn arm om het duidelijk wanhopige meisje slaat? Of dreigt het kind verkrachting en komt het dit net te weten via de microfoon voor een publiek? Werden misschien haar ouders voor haar ogen vermoord? Duidelijk is slechts één ding: Het kind symboliseert de grenzeloze eenzaamheid, hulpeloosheid en Godverlatenheid van alle slachtoffers die zich in de handen van barbaarse moslims bevinden, die toestemming van de koran en Mohammed hebben om zich te vergrijpen aan de kinderen van “ongelovigen”.

Ayatollah Khomeini persoonlijk doceerde in zijn regelmatige vraag-en-antwoord-uitzendingen op de islamitische zender “Gom” de schare “ware gelovigen” over het door Allah gegeven recht van een mannelijke moslim op seks met kinderen. De sjiiet Khomeini, die de koran beter kende dan het overgrote deel van de moslims en ook bij de soennieten als islamgeleerde gold, verwees daarbij naar de praktijken van de profeet, die een voorliefde voor kleine en hele kleine kinderen had:

“Een man kan seksueel genoegen aan een kind beleven dat zo jong is als een baby. Hij moet echter niet in het kind binnendringen; het kind gebruiken voor seksspelletjes is mogelijk! Als een man binnendringt en het kind verwondt, dan moet hij zijn hele leven lang voor haar zorgen. Dit meisje geld echter niet als een van zijn vier duurzame vrouwen.”

Terwijl er op dit moment in de hele wereld weer demonstraties tegen Israël plaatsvinden en Israël voor “kindermoordenaar” wordt uitgemaakt, omdat bij de aanval van het Israëlische leger op Gaza ook kinderen gedood worden (daarbij wordt verzwegen dat Hamas haar raketaanvallen op Israëlisch gebied met opzet vanuit bewoonde Palestijnse gebieden onderneemt en burgerslachtoffers niet alleen op de koop toeneemt, maar zelfs begroet), is het misbruik en het doden van kinderen van de kant van de islamitische “rebellen” aan de orde van de dag. Alleen al de door de islam in de praktijk gebrachte infibulatie van jonge meisjes en vrouwen (dat is de vakterm voor de als “vrouwelijke besnijdenis” mooier voorgestelde seksuele verminking) kost volgens VN-berichten de afgelopen jaren dagelijks aan 2000 meisjes en kleine kinderen het leven.

Bron: http://michael-mannheimer.info

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/07/ ... more-67624
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71534
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: ISIS

Berichtdoor Ariel » Do Aug 07, 2014 2:50 pm

Dit is niet normaal zeg. Is ISIS nog te stoppen, of gaan ze door naar Turkije en Spanje zoals ze beloofd hebben. Ik heb medelijden met die mensen daar. Tja...Eén lichtpuntje...Gelukkig dat de christenen beschermd worden door de grondwet van Irak volgens onze Timmermans :sheik:

ISIS-terroristen veroveren grootste christelijke stad van Irak

Het is terroristen van ISIS gelukt om de grootste christelijke plaats in Irak, Qaraqosh, te veroveren. Tienduizenden inwoners van het stadje en nabijgelegen dorpen zijn op de vlucht geslagen. Ook in het Koerdische deel van Irak wint ISIS terrein.

Qaraqosh is een stad met bijna alleen maar christelijke inwoners en ligt tussen Mosul, waar de meeste jihadisten zitten, en Arbil, de hoofdstad van de Koerdische autonome regio. De christelijke stad heeft zo'n 50.000 inwoners.

Vlucht

In Qaraqosh waren militairen van het Koerdische leger peshmerga maar zij zijn in de nacht van woensdag op donderdag op de vlucht geslagen voor de terroristen van ISIS. Ook in de plaatsen Tal Kayf, Bartella en Karamlesh wonen veel christenen, die zijn gevlucht.

De afgelopen dagen hebben zich tienduizenden jezidi's, een Koerdische volksreligie, verzameld in het Sinjar-gebergte. Zij worden tot grote zorgen van mensenrechtenorganisaties, omsingeld door ISIS-terroristen. Honderden van hen zouden al zijn vermoord en anderen dreigen te verhongeren.

Geweld

In de autonome regio van de Koerden hebben de terroristen plaatsen als Maqmur en Al Qawayr in bezit genomen. De groep komt inmiddels steeds dichterbij de hoofdstad Arbil.

ISIS gebruikt grof geweld om steden onder controle te krijgen. Executies, ontvoeringen en aanslagen zijn in Irak aan de orde van de dag en ook kinderen worden niet gespaard.

Aartsbisschop Joseph Thomas in de noordelijke stad Kirkuk spreekt van een catastrofe. 'Wij roepen de VN-Veiligheidsraad op om onmiddellijk in te grijpen. Tienduizenden doodsbange mensen worden weggejaagd, het is onbeschrijflijk.'

Hulp

De Tweede Kamer wil vandaag nog van minister Frans Timmermans (PvdA, Buitenlandse Zaken) horen of er internationale acties komen voor de jezidi's.

Ook willen de partijen weten of de internationale gemeenschap, inclusief Arabische landen, 'de verschrikkelijke misdaden van ISIS collectief veroordeelt'. Verder moet Timmermans duidelijk maken 'op welke wijze concrete en onmiddellijke hulp geboden' wordt.

bron
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: ISIS

Berichtdoor King George » Do Aug 07, 2014 3:18 pm

Voorlopig willen of durven ook nagenoeg alle kerkelijke of Christelijke organisaties hier in Nederland er niet aan deze rituele slachtingen en terreur te linken aan waar het gelinkt kan worden, te weten de Islam. Het geloof in het droevige sprookje van de dialoog blijft hoogtij vieren. En de zelfverdedigingswaarde van de dialoog is nog steeds hetzelfde als die van gebroken geweertjes. Wat nodig is, is een counter Jihad.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Schepsel!
Berichten: 1044
Lid geworden op: Wo Okt 23, 2013 12:51 pm
Locatie: De zetel van Iblis

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Schepsel! » Do Aug 07, 2014 8:24 pm

Daarom bekijk ik dit soort topics maar vluchtig. Dat arme meisje... :unhappy:
(^v^)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6131
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: ISIS

Berichtdoor Ali Yas » Do Aug 07, 2014 9:20 pm

King George schreef:Wat nodig is, is een counter Jihad.

We kunnen nog gaan voor de niet-militaire optie: de islam verbieden als een criminele organisatie. Dus alle moskeeën sluiten waar oproepen tot misdaden worden gedaan, de bijbehorende predikers uitzetten, beheerders van websites achter de broek zitten, dat soort zaken. Wie zo nodig moslim wil zijn, moet dan maar kiezen voor een vreedzame variant. Ik wil nu meteen alle haatpredikers voor het hekje zien.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Zwartmeer » Za Aug 09, 2014 11:38 am

Dit is wel een aardige video over ISIS zonder al te bloedige beelden.

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Mahalingam » Za Aug 09, 2014 12:03 pm

Deel 1 : The Spread of the Caliphate: The Islamic State (Part 1)


Deel 2 : Grooming Children for Jihad: The Islamic State (Part 2)


er komen in het totaal 5 delen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Zwartmeer » Za Aug 09, 2014 2:35 pm

In India worden aanhangers van het duidelijke boek gerekruteerd om in Irak tegen andere aanhangers van hetzelfde duidelijke boek te gaan vechten. Als ik een kant moest kiezen dan koos ik voor de groep uit India maar dat is meer op gevoel dat op het duidelijke boek gebaseerd.

Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 09, 2014 2:48 pm

ISIS opent slavenmarkt voor vrouwen

Geplaatst door Michael van der Galien op 7 augustus, 2014

Afbeelding
© Elfagr.org: foto's van een sjiitische parade die nu helaas werkelijkheid is geworden in Irak

De extremisten verkopen christelijke, sjjitische en yazidische vrouwen aan mede-soennis.

We beginnen een steeds beter (of eigenlijk: kwalijker) beeld te krijgen van hoe het kalifaat van ISIS er de komende jaren precies uit gaat zien. Hele bevolkingsgroepen moeten zich onderwerpen aan het radicale gedachtegoed van die club terroristen, religieuze minderheden worden vervolgd, gedwongen om zich te bekeren tot de islam en/of afgeslacht, en ga zo maar door. Het is een ware nachtmerrie voor mensen die het tot voor kort relatief prima voor elkaar hadden.

Toch kan het blijkbaar nog erger worden dan tot nu toe aangenomen. Arabische media berichten namelijk dat ISIS nu een slavenmarkt heeft gecreëerd waar vrouwen van religieuze minderheden worden verhandeld. Een woordvoerder van de Red Crescent (de islamitische versie van het Rode Kruis) laat dat weten. Blijkbaar worden sjiitische, christelijke en yazidische vrouwen gekidnapt, om vervolgens te worden verhandeld. "De organisatie zette tientallen families vast op het vliegveld van Tal Afar." De vrouwen werden gescheiden van de mannen, waarna de laatsten in koelen bloede vermoord werden... en de vrouwen werden afgevoerd.

Hier een foto van dezelfde bron. Correctie: let wel, deze foto's zijn [ur=http://www.ibtimes.com/shia-muslims-practice-self-flagellation-walk-fire-prior-ashura-photos-709175]al eerder genomen[/url], en betreffen niet de daadwerkelijke slavenmarkt. Ze dienen slechts ter illustratie. CNN bevestigt het bericht over de handel in yazidische vrouwen hier, gebaseerd op getuigenverslagen van yazidische Koerden die onlangs hun zegje mochten doen in het Iraakse Parlement. Meer hier en hier.

Afbeelding

Dit is dus waarvoor duizenden Europese moslims (meestal immigranten, natuurlijk, uit met name Marokko, Turkije, en Algerije) naar Irak en Syrië zijn vertrokken. Ze presenteren zich als 'vrijheidsstrijders,' maar feitelijk zijn ze de grootst mogelijke onderdrukker en psychopaten ter wereld. Als ik ze radicaal-islamitische nazi's noem ben ik nog te lief voor ze. Ze zijn het slechtste van het slechtste: honderd procent destructief en kwaadaardig tot op het bot. Niet alleen zijn ze vijanden van het Westen, maar van de hele menselijkheid. Deze beesten - want dat zijn het - moeten worden uitgeschakeld, en deze vrouwen moeten worden bevrijd.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/ ... or-vrouwen
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 09, 2014 3:10 pm

Wie zich solidair toont met ISIS verdient een enkeltje Irak

Door Afshin Ellian 8 aug 2014

Afbeelding
In het noorden van Irak zijn inmiddels tienduizenden ontheemden - Foto: EPA

Het is genoeg geweest. Het Westen moet onmiddellijk in actie komen om de minderheden in door ISIS beheerst gebied te beschermen. Met voedsel en water, maar ook met bombardementen op de losgeslagen ISIS-horde.

De moordmachine ISIS gaat onverbiddelijk door. Een agressieve plaag raast over de wereld. De wereld, want ook in Europa hebben we last van ISIS en haar salafistische aanhangers - inclusief de gekke Europese bekeerlingen die de ware religie hebben ontdekt.

Wat ze hebben ontdekt, is het ware geweld. Het zijn de utopisten van de 21ste eeuw. Deze plaag moet in en buiten Europa koste wat het kost worden bestreden. Nu en niet later.

Hartverscheurend
In naam van de mensheid vraagt een vrouw, een parlementariër in het Iraakse parlement het Iraakse volk om haar volk Yazidi (jezidi) te beschermen. Ik kan het niet meer zien, zo hartverscheurend is het. Kijkt u zelf onderaan dit artikel.

De vrouw doet een beroep op broederschap, op de menselijke solidariteit tussen soennieten, sjiieten, christenen, Yazidi's, Turkmenen en andere volkeren. In naam van mensheid vraagt ze de Irakezen en de wereld om op te treden ter bescherming van haar volk.

Yazidi-Koerden zijn vreedzame mensen. Het is een kleine groep mensen met een eigen cultuur en een eigen geloof, een raadselachtige religie. Raadselachtig omdat buitenstaanders niet in staat zijn om het in een traditioneel kader te plaatsen.

Halal
Het zijn geen moslims, geen christenen en ook geen zarathustra-aanhangers. Kennelijk betreft het een combinatie van het zarathustra-geloof, christendom en islam.

In principe vallen ze niet onder de regeling voor dhimmi's, ofwel de tweederangsburgers, in de islamitische staat. Het zijn kaffirs wier bloed halal, toegestaan is om te vergieten, tenzij ze moslim worden.

ISIS neemt de sharia buitengewoon ernstig, met alle gevolgen van dien voor andersdenkenden. Door de toepassing van de sharia-regels zijn al duizenden Yazidi's en christenen op de vlucht geslagen.

Verjaagd
Ook is ISIS bereid om de veroverde kaffirs tot slaven te maken. Yazidi-meisjes worden verkracht, mishandeld en verhandeld. Deze barbarij heeft te lang geduurd.

Er zijn al duizenden christenen verjaagd of vermoord in door ISIS of andere Al-Qa'ida-filialen veroverde gebieden. Hun positie is overigens nog altijd beter dan die van de Yazidi's. Want ISIS beschouwt de christenen als dhimmi, mits ze bereid zijn de dhimmi-regels in acht te nemen. Ze moeten onder andere extra belasting (djazia) betalen omdat ze christen zijn. Niettemin zijn niet veilig onder ISIS-troepen.

Christen-rein
De politieke islam is bezig om het Midden-Oosten 'christen-rein' te maken. Tegen de joden kunnen ze het niet meer opnemen, dat hebben ze gezien in Gaza. Die oorlog kunnen ze bij de BBC winnen, maar niet ter plekke. Andere minderheden hebben niemand die hen kan beschermen.

De christenen zijn weerloos en overgeleverd aan de willekeur van het islamofascisme. Met de verovering van de christelijke stad Qaraqosh in Irak zijn weer tienduizenden christenen in levensgevaar.

Sommigen van hen vluchten. In de bergen van Iraaks Koerdistan lopen duizenden ontheemde christenen en Yazidi's. Een humanitaire ramp, en er zijn helaas geen BBC- en NOS-journalisten getuige van. Zij waren wel massaal in hun geliefde Gaza.

Idioten
De Europese kranten barsten de laatste tijd van artikelen tegen de Joodse staat. Maar over de vervolgde christenen? Niets.

Terecht is de Joodse staat ongevoelig voor de meningen van een stelletje idioten in Europa die nooit oog in oog zullen staan met ISIS, Hamas, het Iraanse regime of andere departementen van het islamofascisme.

Paus Franciscus heeft zijn politieke en diplomatieke neutraliteit opzijgezet om op te komen voor christenen en Yazidi's in Irak. Franciscus riep het Westen op om maatregelen te nemen ter bescherming van deze minderheden.

Gewapend verzet
De nood is hoog. Deze onschuldige mensen zijn op geen enkele manier een bedreiging voor de ISIS-horde. Ze hebben nooit op hen geschoten en ze zullen ook geen gewapend verzet plegen tegen ISIS-troepen.

Ze hebben nooit geweld gebruikt. Wie in het Midden-Oosten niet met geweld kan omgaan, dreigt te worden verpletterd.

Het Westen moet optreden ter bescherming van deze minderheden. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië hebben de middelen om ISIS-troepen te bombarderen. Daardoor krijgen de Koerden een eerlijke kans om op de grond de strijd aan te gaan ter bescherming van de bedreigde minderheden.

Hel op aarde
Tegelijkertijd is er behoefte aan water, voedsel en medicijnen bij mensen die nu gevlucht zijn en in de bergen verblijven. Bombardementen op de ISIS-stellingen moet een onderdeel zijn van de grotere strijd tegen de ISIS en andere islamitische radicale groepen.

Ook de Europese moslims die sympathie tonen met ISIS moeten zich diep schamen. Wie zich in Europa op enige manier solidair verklaard met de ISIS verdient slechts een enkeltje naar de ISIS-gebieden.

Bombardeer de ISIS-plaag naar de hel! Na deze hel op aarde is er geen hemels paradijs voor de jihadisten.

http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs ... -1573422W/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Zwartmeer
Berichten: 12357
Lid geworden op: Zo Jan 26, 2003 3:12 pm

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Zwartmeer » Za Aug 09, 2014 4:44 pm

Ik ben het zoals meestal helemaal met Afshin Ellian eens. Hij had echter ook nog de geestelijkheid hier in Nederland moeten oproepen om zo snel mogelijk naar Irak af te reizen. Dit om de moslims van ISIS aldaar op hun interpretatie-fouten te wijzen zoals ze dat doen bij de mensen hier die claimen dat de islam een barbaars gewelddadig en vrouwenonvriendelijk geloof is. Daar is de term islamofobie voor uitgevonden. Mogelijk hebben ze de heilige teksten uit de juiste context gehaald. Of misschien gebruiken ze een verkeerde vertaling. Maar wat de critici van de islam zeggen is precies zoals ISIS handelt. Dus er is werk aan de winkel voor de polder imams...
Een pacifistische moslim is als een vegetarische krokodil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Kalifaat IS, om Allah te plezieren. Wist u dat nog niet?

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Aug 09, 2014 6:53 pm

Het point of no return is al lang bereikt. Het is de facto nu veel te laat. Er zijn al teveel moslims in Europa. En hoe je het ook wendt of keert, ze hebben allemaal, stuk voor stuk, ieder op zijn eigen manier, een hekel aan Joden.

De enige oplossing die nog enig soelaas zou kunnen bieden is de Ali Yas gedachte. Ali was echter vergeten - als ik het goed herinner - om alle Marokkanen, Turken en welke buitenlander dan ook zijn tweede paspoort af te nemen. Gelijke monniken, gelijke kappen. We moeten af van de moslims. Waarom? Omdat alle moslims het ISIS-geloof aanhangen, het islamitische geloof dat de heilige koran op een overduidelijke manier heeft afgestoft en in ere hersteld door krachtdadig voor Allah op te treden. Allah zal in zijn nopjes zijn. En daar gaat het toch godverdomme ALLE moslims om. Want als Allah in zijn nopjes is - met dank aan de mannen van ISIS - stijgt de kans om straks in het eeuwige paradijs van hoerenvermaak en liederlijke onachtzaamheid, de beest uit te hangen.

ISIS zet nu eerst even de toon van het islamitische beest uithangen, zodat een ieder goed op de hoogte blijft van hoe de vork in de steel zit vanuit de koran geredeneerd, en met zijn islamofobie onder de arm, languit op de bank voor de televisie naar het deskundige commentaar van de NOS mag kijken en luisteren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 09, 2014 8:26 pm

VIDEO: ISIS onthoofdt systematisch christelijke kinderen

Geplaatst op 9 augustus 2014Mark Arabo, een voorman van de Chaldees-Amerikaanse gemeenschap, onthult in een interview dat de moslimstrijders van ISIS systematisch kinderen van christenen onthoofden. “In een bepaald park zie je hun hoofden zelfs op een stok gespietst”, aldus Arabo tegenover de ontstelde presentator. De vaders van de kinderen worden afgeslacht, de moeders verkracht.

Geplaatst door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/09/ ... -kinderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 09, 2014 9:31 pm

Amerika bombardeert ISIS (nu echt)

Geplaatst door Michael van der Galien op 8 augustus, 2014

Het is ongeloofljik, maar vandaag is Amerika dan toch zelf in actie gekomen.

Natuurlijk heeft het even geduurd - blijkbaar moest anderen het offensief beginnen - maar nu is er toch iets van actie zichtbaar: de Amerikanen hebben namelijk bombardementen uitgevoerd op ISIS-doelwitten in de buurt van Irbil, de hoofdstad van het officieel niet-, maar in de praktijk wél bestaande Koerdistan.

U.S. military jets carried out two airstrikes Friday on Islamist militants outside the Kurdish capital of Irbil, hours after President Obama authorized attacks against the Sunni extremists advancing on the northern Iraq city.

The F-18 combat aircraft targeted artillery being used by militants of the Islamic State extremist group against Kurdish forces defending Irbil, the Kurdish regional capital, the Pentagon said. It said the artillery was fired at Kurdish forces “near U.S. personnel.”


Hoewel dit een geweldige stap vooruit is ben ik bang dat we toch nog geen feestje moeten vieren: volgens de Washington Post beperkt Amerika zich namelijk tot het 'beschermen van Amerikaanse' diplomaten, andersoortige functionarissen, en militair personeel. ISIS kwam daar nu te dicht bij in de buurt, en dus werd er ingegrepen.

Helaas zijn de yazidische Koerden voorlopig dus toch nog op zichzelf aangewezen:

U.S. aircraft also are authorized to launch airstrikes if the military determines that Iraqi government and Kurdish forces are unable to break the siege that has stranded tens of thousands of civilians belonging to the minority Yazidi sect atop a barren mountain outside the northern town of Sinjar.

Amerika zal de yazidis dus pas helpen op het moment dat het leger ervan overtuigd is dat de Koerden of de Iraakse overheid zelf de omsingeling door ISIS niet kunnen doorbreken. De vraag is dan: tot wanneer wil de VS afwachten? Die arme yazidi's lijden nu al dagen. Ze hebben weinig tot niets te eten en te drinken... ze worden omringd door ISIS-militanten die hen het liefste onthoofden (letterlijk dus)... Hoe kan Amerika hen in vredesnaam niet helpen?

Het is mooi dat Amerika zich er mee bemoeit, maar het is tegelijk dieptriest dat de acties zo beperkt zijn. Het machtigste land op aarde moet zijn verantwoordelijkheid nemen en religieuze minderheden in Irak (en Syrië) beschermen. Doet het dat niet dan is het de term 'supermacht' niet meer waardig.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/ ... is-nu-echt
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 09, 2014 9:37 pm

ISIS-moslims nemen christelijke en Jezidische vrouwen als gijzelaars

Geplaatst op 9 augustus 2014

Afbeelding

De ISIS-moslims doen datgene wat normaalgesproken alle jonge mannelijke moslims in deze wereld doen: ze laten het wilde zwijn naar buiten en maken jacht op de vrouwen van andere religies. In het noorden van Irak werden honderden Jezidische vrouwen door deze beestmannen ontvoerd en als “gijzelaars” gehouden. Maar wij weten wat de moslims er onder verstaan als ze vrouwen en meisjes in kinderleeftijd ontvoeren:

Volgens de Irakese regering werden er meerdere honderden Jezidische vrouwen door de Jihadisten van de terreurbeweging “Islamitische Staat” gevangen genomen. De vrouwen zijn allemaal jonger dan 35 jaar en zijn gedeeltelijk opgesloten in scholen in de stad Mosul, zei een woordvoerder van het Irakese ministerie voor Mensenrechten. Het ministerie kreeg van de familie van de vrouwen te horen dat zij waren ontvoerd. De aanvallen van de VS worden ondertussen voortgezet.

Ook een vertegenwoordiger van de Amerikaanse regering bevestigde dat er Jezidische vrouwen ontvoerd werden en uitgehuwelijkt of verkocht zouden zijn aan de Jihadisten. Hij kon echter geen aantal noemen. “De campagne van de terreur tegen onschuldigen, waaronder de minderheden van de Jezidi´s en de christenen, en de afschuwelijke en doelbewuste gewelddadigheden, dragen alle waarschuwingssignalen en kenmerken van een volkerenmoord”, zei de Amerikaanse minister van buitenlandse Zaken John Kerry. “Als iemand een signaal nodig heeft om wakker te worden, hier is het.”

T-Online

Eigenlijk zou men van alle radicale islamieten die men te pakken kan krijgen eunuchen moeten maken. Dat zou grotendeels dergelijke beestachtige barbarij verhinderen. Per slot van rekening zijn verkrachtingsslachtoffers van radicaalislamitische zwijnen ook mensen, wier mensenrechten de volkerengemeenschap moet beschermen. Als deze wilden per se iemand moeten verkrachten, moeten ze daarvoor hun eigen zusters en moeders nemen! Er zijn genoeg fanatieke hoofddoekmoslima´s in deze wereld te vinden, die gewoon smachten naar een radicaalislamitische massaverkrachting.

Bron: www.kybeline.com

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/09/ ... more-67795
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Za Aug 09, 2014 11:44 pm

Kind, dat ik gedoopt heb, werd door ISIS doormidden gesneden

Geplaatst op 9 augustus 2014

Afbeelding
Andrew White

De Britse Anglicaanse geestelijke verkeert in shock: “Er was juist iemand bij me in de kamer, wiens kleine kind doormidden werd gesneden.”

Een 5-jarig kind, lid van de Anglicaanse gemeenschap in Bagdad, werd tijdens de ISIS-aanval op de stad Qaraqosh opzettelijk in twee helften gedeeld. Dat berichtte de volledig gechoqueerde Anglicaanse geestelijke Andrew White aan de Anglicaanse persdienst ACNS in Londen.

White, die uit Groot-Brittannië komt, vertelde in tranen: “Er was juist iemand bij me in de kamer, wiens kleine kind doormidden werd gesneden. Ik heb het kind in mijn kerk in Bagdad gedoopt. Deze kleine jongen werd naar mij vernoemd, Andrew.”

De ouders van het jongetje waren nauw betrokken bij de oprichting van de Anglicaanse gemeente van Bagdad. ACNS gaf geen nadere bijzonderheden over de plaats en de omstandigheden omtrent het interview van vrijdag.

Bron: http://kath.net/news/47015

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/09/ ... more-67823
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40588
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 10, 2014 1:05 pm

De dagelijkse massamoord

Geplaatst op 9 augustus 2014

Afbeelding

De terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS, voorheen ISIS) vermoordt in Irak systematisch tegenstanders en anders gelovigen. Timo Lokoschat van de “Abendzeitung” uit München vraagt zich af waar de protesten tegen deze dagelijkse genocide blijven.

De jonge mannen – het zijn er honderden – worden in vrachtwagen aangevoerd, opzichters slaan ze uit de laadruimte naar beneden. Ze moeten op hun buik in een uitgegraven greppel gaan liggen. Daarna lopen meerdere gemaskerde mannen met machinegeweren langs de rijen en schieten met een vreselijke nonchalance in de lichamen.

In de volgende scene zie je hoe mensen naar de oever van de rivier worden gesleept. Een man schiet hen in het hoofd, een ander duwt de stervenden in het water. Steeds maar weer.

Van dit soort video´s staan er op dit moment honderden op videoportalen zoals YouTube. De beelden zijn nauwelijks te verdragen. Het is de terreurbeweging “Islamitische Staat” (IS) die zich op de borst klopt met haar moorden.

Wereldwijde protesten, zoals tegen Israël of Rusland, zijn er niet. Het afslachten wordt uitgeschakeld. Terwijl van de kant van Poetin zogenaamd de “Derde Wereldoorlog” dreigt en Israël een “genocide” bedrijft, vindt de ware massamoord iedere dag in Syrië en Irak plaats. Duizenden mensen worden als tegenstanders of anders gelovigen geïdentificeerd, geselecteerd, afgevoerd en systematisch terechtgesteld.

In enkele dagen worden meer mensen het slachtoffer van de terreurbeweging dan in de hele Gaza-oorlog. Ze sterven niet als “bijkomende schade”, die eveneens niet goed te praten is, maar worden doelbewust gedood: met het mes, het geweer, aan de galg.

Over deze genocide, zonder aanhalingstekens, heerst ook in de islamitische gemeenschappen in de hele wereld stilzwijgen. Geen schreeuw van verontwaardiging, geen demonstraties, men neemt er geen afstand van. Het is immers veel gemakkelijker om op zondag op de marktpleinen de oude doodsvijand Israël voor al het kwaad in deze wereld verantwoordelijk te maken dan de eigen, ontketende geloofsbroeders aan de kaak te stellen, die meer moslims op hun geweten hebben dan de gehate Jodenstaat.

Waar zijn de “STOP ISIS”-affiches? Waar is de solidariteit onder moslims?

Internationale commissies, die bijna dagelijks Israël kapittelen en sancties tegen Rusland besluiten, falen vreselijk wat betreft Syrië en Irak. Het lijkt er bijna op alsof het leven van de vermoorde moslims daar minder waard is.

De dramatische situatie van de christenen wordt sowieso vergeten. Terwijl het land op het punt staat “christenvrij” te worden – de bijna 2000 jaar oude geschiedenis van deze religie in Irak loopt ten einde.

Deze “wieg van de mensheid” is een menselijke afgrond geworden.

Bron: www.abendzeitung-muenchen.de

Auteur: Timo Lokoschat

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/08/09/ ... more-67775
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Het nieuwe kalifaat IS

Berichtdoor King George » Zo Aug 10, 2014 2:20 pm

Grooming Children for Jihad: The Islamic State (Part 2)
Klik op onderstaande link voor artikel in GeenStijl:
Vice undercover bij ISIS, deel 2: de kinderen
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Islamitische revolutie”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten