VOX (Spanje)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37940
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

VOX (Spanje)

Berichtdoor Pilgrim » Do Okt 11, 2018 3:03 am

“Spanjaarden eerst!” Duizenden bejubelen de nieuwe Spaanse patriottische partij “VOX”!

Geplaatst op 10 oktober 2018Afgelopen zondag namen duizenden Spanjaarden deel aan een manifestatie van de nieuwe politieke partij VOX, die vaste voet wil krijgen in het politieke spectrum van Spanje.

Javier Ortega, de secretaris-generaal van de partij, zei tegen de menigte in de propvolle Vistalegre-sporthal in Madrid en buiten ook nog eens 3000 mensen die er niet meer in konden en zich hadden verzameld voor de hal, dat VOX een “duidelijk doel” heeft: “De Spanjaarden eerst!” Ortega had kritiek op hetgeen hij “de dictatuur van het politiek correcte” noemde.

Ortega en partijvoorzitter Santioago Abascal leidden de manifestatie, die eiste dat de socialistische minister-president Pedro Sanchez vervroegde verkiezingen moet uitschrijven. Veel mensen in het publiek zwaaiden met Spaanse vlaggen en zongen “Een verenigd Spanje wordt nooit overwonnen!”.

Bron: https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/10 ... artij-vox/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69656
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor Ariel » Do Okt 11, 2018 10:51 am

Pilgrim schreef:
“Spanjaarden eerst!” Duizenden bejubelen de nieuwe Spaanse patriottische partij “VOX”!Goed nieuws. Het gaat de laatste tijd niet goed in Spanje. Ik hoop dat deze partij het tij kan keren
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37940
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Dec 03, 2018 11:29 pm

Andalusië stemt en maakt ruk naar rechts, socialisten verliezen

Door: Redactie, 9:27, 03 december 2018

Afbeelding
Vox partijleider Santiago Abascal (L) en de kandidaat voor Andalusisch regiopresident Francisco Serrano - EPA/RAFA ALCAIDE

Bij verkiezingen in de Spaanse regio Andalusië heeft de rechts-populistische partij Vox een grote overwinning behaald. De partij won 12 zetels en komt voor het eerst in het parlement van de zuidelijke regio.

De winst voor Vox betekent een ruk naar rechts binnen de regionale politiek en een dreun voor de socialistische PSOE, die in Andalusië de afgelopen decennia de dienst uitmaakt. De partij van premier Pedro Sánchez kromp van 47 zetels in 2015 tot 33 zetels.

Ook de op een na grootste partij, de conservatieve Partido Popular (PP), verloor zeven zetels en komt uit op 26. Het parlement in Sevilla telt in totaal 109 zetels.

(ANP)

Afbeelding

https://tpo.nl/2018/12/03/andalusie-ste ... verliezen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17889
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor King George » Di Dec 04, 2018 1:03 pm

Ook in Spanje begint het realisme dus te dagen.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69656
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor Ariel » Di Dec 04, 2018 2:08 pm

King George schreef:Ook in Spanje begint het realisme dus te dagen.


:unhappy: Helaas nog niet bij iedereen. Massaal protest Andalusiërs tegen populisme

De demonstranten riepen leuzen als ’Sevilla zal het graf van het fascisme zijn’ en ’Lang leve de strijd van de arbeidersklasse’. Bij de regionale verkiezingen in de Zuid-Spaanse regio op zondag kwam Vox voor het eerst in het parlement, met 12 van de 109 zetels. De socialisten van premier Pedro Sánchez leden in hun bolwerk een zware tegenslag. Zij krompen van 47 naar 33 zetels.


Domme, domme demonstranten. :scratch:
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 37633
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor Mahalingam » Di Dec 04, 2018 5:53 pm

Zou er weer een burgeroorlog uitbreken dan kunnen de socialisten/marxisten rekenen op steun van de Vijfde Colonne van Mocro's. Aangevuld met boten vol vrijwilligers uit Marokko die een herovering van Spanje wel zien zitten.
Het is eerder vertoond.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37940
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 12, 2019 1:33 am

“Extreemrechts” maakt nieuwe regering in Andalusië mogelijk

Maartje Bakker, 10 januari 2019

Afbeelding

De nieuwe “extreemrechtse” partij van Spanje, Vox, stoot in één beweging door naar de macht. Nog maar een maand geleden veroverde de partij voor het eerst zetels in een parlement. Nu blijkt Vox cruciaal voor de vorming van een nieuwe regering in Andalusië.

Met de gedoogsteun van Vox komt een rechts blok aan de macht in de zuidelijkste en volkrijkste regio van Spanje. Dat is een unicum: tot nu toe werd deze regio altijd bestuurd door links. De nieuwe regiopresident heet Juan Manuel Moreno (48) en is afkomstig uit de Volkspartij (PP). Ook de jonge partij Ciudadanos (Cs) treedt toe tot de deelstaatregering.

Tijdens de onderhandelingen van de afgelopen week zette Vox in op een aantal voorstellen die in Spanje als zeer controversieel werden gezien. Zo stelde ze voor 52 duizend illegale immigranten uit te zetten. Ook wilde de partij van Santiago Abascal de wet op ‘gendergeweld’ terugdraaien. Die regelt onder meer dat slachtoffers van huiselijk geweld financiële hulp kunnen krijgen van de overheid, ook als ze geen aangifte doen.

Die punten werden niet binnengehaald. De Volkspartij wist Vox tot steun te verleiden met een lijst van 37 andere plannen. Het stierenvechten, ‘een bron van rijkdom en werkgelegenheid’, wordt beschermd. Voor flamenco en de Heilige Week, die andere zinnebeelden van het traditionele Spanje, komt er ‘steun’. Het belang van de jacht wordt onderkend.

En al heeft ook in Spanje de ontkerkelijking in alle hevigheid toegeslagen, het akkoord tussen de twee partijen is doordesemd van het katholicisme. Er komt een nieuwe deelstaatminister voor Familiezaken, die zich speciaal zal toeleggen op het ontraden van abortus. Gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes wordt gegarandeerd. Kinderrijke families kunnen zich verheugen in talloze voordeeltjes.

Triomf
Vox-leider Abascal klopte zichzelf woensdag triomfantelijk op de borst: ‘We zeiden dat we niet het tapijtje van anderen zullen zijn’, twitterde hij. ‘400 duizend Andalusiërs (de Vox-stemmers, red.) zullen een president hebben die heeft getekend voor de uitvoering van een belangrijk deel van het programma van Vox.’

Toch valt op dat de PP nauwelijks naar rechts hoefde op te schuiven om Vox tegemoet te komen. Bijna alle punten van het akkoord zijn ook binnen de traditioneel-rechtse partij gemeengoed.

Ciudadanos (Burgers), van oorsprong een sociaal-liberale partij vergelijkbaar met D66, weigert met Vox in dezelfde kamer te worden gezien. Vandaar dat de PP en Cs eerder deze week al apart een akkoord sloten. Daarin is vooral aandacht voor bestuurlijke vernieuwing: er komen minder deelstaatministers en hoge ambtenaren en de strafrechtelijke onschendbaarheid van politici wordt aan banden gelegd.

Verder blijken er veel dubbelingen in de twee overeenkomsten te zitten. In beide akkoorden wordt de Andalusiërs bijvoorbeeld een verlaging van de belastingen in het vooruitzicht gesteld. De onlangs verkozen leider van de PP, Pablo Casado, wil een nieuwe betekenis geven aan de afkorting BMI: Bajada Masiva de Impuestos, oftewel een Massieve Belasting Verlaging.

Voor de Volkspartij lijkt de nieuwe politieke samenwerking al met al uitstekend uit te pakken. Weliswaar moet ze de macht delen met twee bondgenoten, maar ideologisch gezien bevindt de partij zich comfortabel in het midden van de coalitie. ‘Het is een historische mijlpaal’, concludeerde Juan Manuel Moreno, de beoogde regiopresident, vergenoegd. ‘Vandaag slaan we, na het machtsmonopolie van de Socialistische Partij, een nieuwe bladzijde van de geschiedenis om.’

PP-leider Casado laat er geen twijfel over bestaan: Andalusië is een ‘laboratorium’ voor de rest van het land, en als dit experiment slaagt, dient het later dit jaar als voorbeeld voor de andere regio’s.

bron
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37940
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor Pilgrim » Wo Jan 23, 2019 12:46 am

Santiago Abascal (VOX): Links stigmatiseert om opponenten de mond te snoeren en te schande te maken
Cassius - Gepubliceerd op 17 jan. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4183
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor sjun » Wo Jan 23, 2019 3:36 am

Ook deze man ziet uitstekend op welke weg de linkse gedachtenpolitie vorm kreeg. Openbaarmaking daarvan helpt om in de verschillende Europese natiestaten een meer gezonde politieke koers ingezet te krijgen die de eigen burgers en cultuur beschermd. Een koers die de mensen weer wortelt en die hen vanuit die gedeelde wortels en historie helpt om evenwichtig in het leven te staan. Zo maak je mensen immuun voor globalistische lobbyisten en help je he de eigen gekochte of onnozele politici op het vestje te spugen als die mensen hun belangen verkwanselen.

Niet enkel in Andalusie maar ook in Polen, in Hongarije, in Italie, in Oostenrijk, in Slowakije, in Tsjechië in Frankrijk in Zwitserland en in Zweden is als gewerkt aan een proces van politieke en discoursieve bewustmaking. Inmiddels loopt dat ook al in verschillende Duitse deelstaten en zal er ook in Portugal meer culturele, communicatieve en demografische bewustmaking worden bewerkt. Want het is de hoogste tijd voor een paradigmaverandering om het continent en haar inwoners niet te laten verdwijnen onder invloed van door globalisten aangewakkerde massamigratie. Nu is er tenslotte nog de gelegenheid om daardoor opgewekte problemen beschaafd op te lossen. Lukt dit niet dan zullen er burgeroorlogen in een strijd om het bestaan en de vrijheid van meningsuiting gaan uitbreken.

Bekijk deze ook even:

Speech by Vox's Javier Ortega Smith in Ceuta after 600 migrants breach border fence


Waar de Nederlandstalige massamedia ons al jaren vergeet ter zake voor te lichten en van nieuws te voorzien, moeten we dit maar zelf ter hand gaan nemen en delen in verschillende Europese natiestaten om een paradigmaverandering te bewerken en een andere poltieke koers ingezet te krijgen.
:greeting2:
Laatst gewijzigd door sjun op Wo Jan 23, 2019 5:13 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4183
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor sjun » Wo Jan 23, 2019 5:09 am

Spanish Nationalist VOX Party EXPLODES Gaining 50 Times More Support


Overigens is het niet zo dat niemand het zag aankomen. Vox maakt deel uit van een bewerkte paradigmaverandering in verschillende Europese natiestaten. De ene is daarin wat verder dan de andere. Denk bijvoorbeeld niet dat er in verschillende Duitse deelstaten of in Zweden helemaal niets gebeurt. Evenals in Polen, Hongarije, Griekenland en Italië zijn er al partijen actief geworden die een hele andere dan de huidige kartelpolitiek voorstaan. Overal breekt het besef door dat het beter is politici te vervangen dan eigen cultuur en volk te laten vervangen en de daarbij meekomende problemen naar toekomstige generaties door te schuiven. Oost-Europa loopt daarbij voorop omdat ze daar eerder de dictatoriale en imperialistische tendensen vanuit Brussel spotten doordat ze jarenlang centralistisch werden onderdrukt en beroofd vanuit Moskou en ver daarvoor regelmatig bloot stonden aan Ottomaanse bezetting en brandschatting.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37940
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor Pilgrim » Di Jan 29, 2019 10:29 pm

VIDEO VOX: “Make Spain Great Again”!
Cassius - Gepubliceerd op 13 jan. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37940
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: VOX (Spanje)

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 12, 2019 1:30 am

Spain is Rising: Shock Polls Show a New Majority
The Red Elephants Vincent James - Gepubliceerd op 11 feb. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten