Alternative für Deutschland (AfD)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69298
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Ariel » Za Jan 12, 2019 1:08 am

Pilgrim schreef:Bewakingsvideo van aanslag op Frank Magnitz (AfD)


Je ziet duidelijk dat Frank Magnitz aangevallen is. Volgens mij is hij ook geslagen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 20, 2019 6:29 pm

Protschka: “Onderzoeksgeval” – classificatie van de AfD eerder positief voor de partij

Geplaatst op 20 januari 2019

Wat betreft het AfD-bestuurslid Stephan Protschka zal de classificatie door de Binnenlandse Veiligheidsdienst van zijn partij als “onderzoeksgeval” geen negatieve gevolgen op toekomstige verkiezingsresultaten hebben. Integendeel: het zou wel eens positief voor de AfD kunnen zijn, omdat de mensen steeds meer inzien dat de bekendmaking van de beslissing “mediaal opgeklopt” werd en het niet meer gaat om een oorspronkelijk ambtelijke, maar om een politiek gestuurde classificatie.

Protschka letterlijk in het interview met “ PI-News”: “Ik denk eerder dat het positief is voor de AfD wat er nu gebeurd is. Als je kijkt naar bepaalde SPD-politici, die twitteren dat eerst Maaßen moest vertrekken om de AfD te kunnen controleren, dan zie je dat de hele mediale ophef politiek gewild was.”

De kiezers zouden ondertussen echter meekrijgen dat zulke beslissingen niet meer democratisch genomen worden. “De Binnenlandse Veiligheidsdienst is ondergeschikt aan diegenen die regeren, hij is ondergeschikt aan het ministerie van Binnenlandse Zaken, dus aan meneer Seehofer. Meneer Haldenwang (de nieuwe chef van de Binnenlandse Veiligheidsdienst) was de volgende dag op het ministerie van Binnenlandse Zaken op bezoek bij meneer Seehofer – een deugniet die daar iets slechts van denkt”, aldus Protschka.

Voor de komende verkiezingen dit jaar, waarbij de AfD het heel goed doet in de peilingen, zouden de oude partijen niets anders meer hebben kunnen bedenken dat de Binnenlandse Veiligheidsdienst te instrumentaliseren. Protschka: “Nadat de nazi-knuppel immers niet gewerkt heeft, probeert men het nu met de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Maar ook dat zal mislukken.”

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/20 ... de-partij/

Zie ook hier: viewtopic.php?f=31&t=25243&start=150#p464315
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 26, 2019 9:01 pm

Dr. Nicolaus Fest over het sprookjesuur met Horst Seehofer (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 26 januari 2019Goedendag! De belangrijkste gebeurtenis deze week was een sprookjesuur. Van en met Horst Seehofer. Hij gaf het signaal “veilig”. Volgens de minister van Binnenlandse Zaken zou het aantal asielzoekers met 17% zijn gedaald. Dus alles easy, volledig ontspannen, immigratie en integratie zouden volledig op koers liggen. Men kan dat niet alleen anders zien, men moet het anders zien: Weliswaar hebben vorig jaar 35.000 personen minder dan in 2017 asiel aangevraagd, maar het waren in 2018 altijd nog – let op, hou je vast – 185.853 personen.

Dat zijn er meer dan Potsdam, Leverkusen of Heidelberg inwoners hebben. Hoeveel van deze 185.853 zijn er illegaal binnengekomen? Allemaal! Alle 185.853! Want Duitsland wordt omringd door veilige derde landen. Wie daar vandaan komt, staat in Art. 16a alinea 2 van de Grondwet, heeft geen aanspraak op asiel. Dat geldt overigens ook voor diegenen, die met het vliegtuig komen. Volgens de Grondwet mag er niet eens een asielprocedure opgestart worden. Desondanks werd dat gedaan. In 185.853 gevallen werd dus geldend recht overtreden, werd de Grondwet geschonden. Eigenlijk zou de minister van Binnenlandse Zaken het recht moeten verdedigen en uitvoeren; Horst Seehofer schond het alleen al in 2018 minstens 185.853 keer. Horst Seehofer is een heerser van het onrecht.

Een asielzoeker kost ongeveer € 20.000,- per jaar, en zo lang duurt gemiddeld ook tot de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) over de asielaanspraak beslist. 185.853 asielzoekers kosten dus ongeveer € 3,7 miljard per jaar – waarbij zij niet de kosten dragen, maar de Duitse belastingbetaler. Dat is de schade die de rechtsbreuk van Horst Seehofer kost. Minstens. Meestal wordt het duurder. Want als het BAMF na een jaar de asielaanspraak afkeurt, kan de asielzoeker in beroep gaan. Velen doen dat. Dan komen daar nog de kosten voor advocaten, tolken en rechtbanken bij. En terwijl de procedure loopt, vaak in meerdere instanties, moeten de asielzoekers natuurlijk verzorgd blijven worden. Die € 3,7 miljard kunnen dan gemakkelijk € 6, € 10 of € 16 miljard worden. En dat zijn alleen maar de kosten voor de 185.853 die in 2018 illegaal zijn binnengekomen. De 50 tot 60 miljard per jaar voor al diegenen die in 2015, 2016 en 2017 illegaal binnenkwamen, betalen de Duitsers immers sowieso al.

En opgelet! Het aantal 185.853 zijn alleen maar de asielzoekers! Daar komt nog de gezinshereniging. En de interne Europese migratie, vooral de duizenden uit Roemenië. In 2016 kwamen er in totaal ongeveer 600.000 personen Duitsland binnen, in 2017 416.000. En dat zal wel zo blijven. 400.000 migranten elk jaar. Dat is per jaar een stad groter dan Bochum, Bonn of Wuppertal. Elk jaar.

400.000. En die kunnen allemaal aanspraak maken op volledige verzorging. Maar nauwelijks eentje zal ooit een positieve bijdrage leveren aan de belastingkassen en sociale kassen. Omdat ze daarvoor niet de opleiding hebben. Het zijn geen geschoolde arbeiders die komen; het zijn, hoewel nog heel jong, vroege pensioengerechtigden. En omdat ze zo jong zijn, zullen ze de Duitsers 30, 40 of 60 jaar geld kosten. Als ik jonger zou zijn, 20 of 30 of 40, zou ik me zorgen maken. Want deze generaties zullen het gelag betalen, dat Merkel en Seehofer op dit moment op de rekening laten zetten. Maar hé, geen probleem. Een beetje meer parallelsamenleving, wat meer Arabische clans, een beetje meer criminaliteit, nog minder vrije woonruimte, nog hogere huren, nog slechtere scholen – en nog een paar Anis Amri´s en aanslagen en terreurimport. En omdat men de 400.000 personen per jaar moet financieren, ook een beetje hogere belastingen en heffingen. Fantastische vooruitzichten voor het land, waarin we zo goed en graag leven! En net als in sprookjes hoef je er alleen maar in te geloven.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/26 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 27, 2019 2:39 am

Joden in de AfD geven Charlotte Knobloch lik op stuk

Geplaatst op 26 januari 2019

Afbeelding

Op Facebook hebben de Joden in de AfD (JAfD) zich – Godzijdank – van de haattoespraak van Charlotte Knobloch (foto) gedistantieerd:

Beste vrienden, beste collega´s,

Wat zich afspeelde in het deelstaatparlement van Beieren – daarvoor zijn geen woorden te vinden. De hele vereniging is diep geschokt over het enorme gewetenloze gedrag van Charlotte Knobloch, die, en laat me dat heel direct zeggen!!, trapt op de graven van de dode Joden in naam van de huidige mainstream agenda!!

Deze vrouw heeft net zoveel op met Joden en neutraliteit in Duitsland als wij met de Islamitische Staat – namelijk helemaal niets! Wij, als JAfD, distantiëren ons ten zeerste van Charlotte Knobloch en consorten!

De aanleiding is de toespraak van Knobloch in het Beierse parlement tijdens een herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers van het naziregime. In deze toespraak had Knobloch de AfD enorm aangevallen. Ze zei o.a.: “Deze zogenaamde Alternative für Deutschland baseert haar politiek op haat en buitensluiting en staat niet alleen wat mij betreft niet op de bodem van onze democratische grondwet.” De presidente van de Israëlische cultusgemeente dreef het echter op de spits toen ze in verband met de AfD indirect de mogelijkheid van een nieuwe Holocaust in aanmerking nam. Letterlijk: “Het is de verantwoordelijkheid van ons allen dat het onvoorstelbare zich niet mag herhalen”.

Daarop sprongen de meeste leden van de AfD-fractie, waaronder ook fractievoorzitster Katrin Ebner-Steiner, uit hun vel van woede en ze verlieten de vergaderzaal. Pas toen de toespraak van Knobloch was afgelopen, kwamen de afgevaardigden weer terug. In de media werd dit voorval natuurgetrouw eens temeer de AfD aangewreven, ongeacht de botte verbale aanvallen en het bagatelliseren van Knobloch tijdens een officiële herdenkingsbijeenkomst. Hoe durft u! Schaamt u zich eigenlijk niet? Deze brutaliteit, deze respectloosheid, dit domme en infantiele gebazel maakt sprakeloos!

  • U hebt MEERMAALS het Duitse publiek BELOGEN en gedaan alsof wij, de Joden in de AfD, eventueel überhaupt helemaal geen Joden zouden zijn. Dat is een weergaloze aanmatiging. U zult niet bepalen wie Jood is of niet. Geen enkele rabbi zal uw opmerkingen over wie Jood is of niet accepteren. U bent daartoe niet bevoegd en dat weet u ook.
  • U hebt MEERMAALS het Duitse publiek BELOGEN en beweerd dat door de AfD het gevaar van een nieuwe Holocaust zou ontstaan. Dat is een belachelijke LEUGEN!
  • Tegelijkertijd hebt u de politiek van de islamitische, islamistische en islamofascistische immigratie door de regeringspartijen DIRECT ondersteund, bijvoorbeeld door uw beschermheerschap bij het “Ernst Ludwig Ehrlich Studie-instituut voor bevordering van joodse begaafden”. Dit instituut onderscheidt zichzelf er o.a. door dat het Joden buitensluit (!) en dat het het Duitse publiek BELIEGT! Het doet net alsof de meeste overvallen op Joden plaatsvinden door rechts-radicalen. Dit is een infame LEUGEN en bedreigt de veiligheid van de Duitse Joden.
Wij verwachten JOODS GEDRAG van u, d.w.z. houdt u op te LIEGEN! Ons als mensen, als Joden, als Duitsers, als levende wezens, als familie van tijdgetuigen heeft het niet alleen gechoqueerd, het heeft ons doen huilen zoals niets anders ons kan doen huilen! In de hele loopbaan van veel van onze levens hebben we ons nog nooit zo misbruikt gevoeld als op dit moment! Dat uitgerekend u de mensen, die zoveel leed en verdriet moesten verdragen, die mee moesten aanzien hoe hun broers en zusters vergast en doodgeschoten werden, dat u deze mensen zo misbruikt voor uw verachtelijke derderangs theater, laat duidelijk zien: u hebt niets met het Jodendom in Duitsland, maar dan ook HELEMAAL NIETS gemeen! Met uw morele kompas zou het mij persoonlijk zeer verbazen wanneer u uw eigen auto voor de huisdeur zou vinden! SCHAAMT U ZICH! Laat ons in alle duidelijkheid zeggen: IEDER INDIVIDUEEL LID VAN DE AFD ZOU EVENEENS DE PLENAIRE ZAAL HEBBEN VERLATEN!

Wij bedanken onze aanhangers, vrienden en collega´s voor hun onbeperkte medewerking en belangstelling en hun troostende en bemoedigende woorden in deze afschuwelijke aangelegenheid! We zullen deze aangelegenheid onderzoeken! We houden jullie op de hoogte! We geven nooit op! Wij vechten!

Voor onze vrijheid. Voor onze democratie. Voor ons vaderland. Voor ons land. Voor Duitsland!

Was getekend: Joden in de AfD

Afbeelding

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/26 ... k-op-stuk/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 27, 2019 10:52 pm

Beatrix von Storch (AfD): “Hier krijg je geld voor niks”, zei de oom in Berlijn – en er kwamen complete families

Geplaatst op 27 januari 2019

Afbeelding

In de afgelopen weken was er veel over de clancriminaliteit in Duitse steden te lezen, die gepleegd wordt door enkele grote Arabische familieclans. In een interview met de “Welt” vertelt de clan-drop-out Khalil over zijn ervaringen en levert ook duidelijke bewijzen hoe deze scene zich zo sterk in Duitsland kon vestigen.

“Kom hier naartoe, hier krijg je geld voor niks!”, klonk het op een cassettebandje uit de tijd van de Koude Oorlog. De oom stuurde deze cassette destijds naar zijn familieleden in Turkije, die daar toevlucht voor de burgeroorlog in Libanon gevonden hebben. En zo ging een hele familie op weg naar de Duitse welvaartsstaat.

Tot op de dag van vandaag leven deze clanstructuren – behalve van de inkomsten uit de georganiseerde criminaliteit – van de Duitse welvaartsstaat, wat het geval van de Goman-clan duidelijk bewijst. De landelijke en deelstaatregeringen hebben deze criminele structuren veel te lang gespaard en zien nog steeds het probleem niet: de welvaartsstaat als migratiemagneet en levensmodel.

Wie de clancriminaliteit effectief wil bestrijden, moet via de wet keihard optreden tegen de clans en de geldkraan welvaartsstaat dichtdraaien. Sociaal bedrog en illegale praktijken mogen in Duitsland niet lonen.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/27 ... -families/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Feb 04, 2019 9:13 pm

Martin Hess (AfD): “Duitsland is zo onveilig als NOOIT TEVOREN”
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 3 feb. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 05, 2019 10:52 pm

“Junge Alternative” tegen de chef van de “Berlinale”: Holocaust-film in Neukölln en Kreuzberg laten zien

Geplaatst op 5 februari 2019

Afbeelding
De voorzitter van de “Junge Alternative Berlijn”, DAvid Christopher Eckert (links), nam de uitnodiging voor de Berlinale van Dieter Kosslick dankbaar aan. Als tegenprestatie zou hij de film over het getto van Warschau graag in Neukölln en Kreuzberg laten zien.

“Alle AfD-leden, alle afgevaardigden van de AfD in de Bondsdag, mogen gratis naar de bioscoop. Ze worden persoonlijk door mij uitgenodigd. Ik betaal elk kaartje” – met deze woorden nodigt de chef van de “Berlinale”, Dieter Kosslick, AfD-politici uit voor de documentaire “Het geheime archief in het getto van Warschau” van Roberta Grossmann op 10 februari. Kosslick hoopt dat zoveel mogelijk AfD´ers de film zullen zien: “En wanneer ze dan nog zeggen dat het vliegenstront is, dan zou er misschien iemand anders moeten optreden dan de filmmakers.”

De film laat het verhaal zien van het in 1941 opgerichte ondergronds archief in het getto van Warschau. Hij documenteert hoe de Joden in het getto leefden en hoe ze vermoord werden.

De “Junge Alternative” neemt de uitnodiging van de chef van de Berlinale voor de Holocaust-film aan
De AfD laat zich via de “Junge Alternative” Berlin en haar voorzitter David Christopher Eckert positief over de uitnodiging uit en verzekert “in groten getale bij de première te zullen verschijnen”:

“De ´Junge Alternative´ en de moederpartij AfD staan onbeperkt achter de christelijk-joods beïnvloede cultuur van het Avondland en verwelkomen iedere dag die deze traditie stimuleert. In een tijd, waarin joodse mensen in Duitsland op grond van radicaalislamitische haat nergens zo onbeschermd tegen aanvallen zijn dan in Berlijn, is het een goed teken om solidariteit te tonen op de Berlijnse Berlinale. Wij als ´Junge Alternative Berlin´ nemen de uitnodiging voor de gratis filmvoorstelling daarom dankbaar aan en zullen talrijk verschijnen bij de première.”

Daarbij blijft het echter niet, want de “Junge Alternative” gaat verder:

“Bovendien zouden we de chef van de Berlinale graag ondersteunen bij de verbreiding van zijn film en stellen daarom een gezamenlijke Open Air filmvoorstelling in de stadsdelen Neukölln en Kreuzberg voor.”

De “Junge Alternative” maakt daarbij een toespeling op de enorme Jodenhaat van de islamitische gemeenschappen, die vooral te merken is in deze stadsdelen.

Ook de vicefractievoorzitter van de AfD-fractie in de Bondsdag, Beatrix von Storch, maakt tegenover “PI-NEWS” duidelijk: “De herinnering aan de slachtoffers van het nationaalsocialisme maakt een vast bestanddeel uit van onze nationale herinneringscultuur. De AfD zoekt de dialoog en zal alles doen om iedere bedreiging voor joods leven in Duitsland vastberaden tegemoet te treden.”

De AfD toont zodoende steeds opnieuw dat zij met Joden-vijandigheid en afwijzing van Israël helemaal niets te maken heeft, hoewel de mainstream met bijvoorbeeld [url]Charlotte Knobloch[/url] en het grootste deel van de media iedereen dat wil laten geloven. Terwijl het aanbod van de Berlinale in veel media te lezen was, blijven die hun lezers het antwoord van de AfD schuldig. Business as usual.

Bron: www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/05 ... aten-zien/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 5772
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Ali Yas » Wo Feb 06, 2019 12:37 am

Pilgrim schreef:
De AfD toont zodoende steeds opnieuw dat zij met Joden-vijandigheid en afwijzing van Israël helemaal niets te maken heeft, hoewel de mainstream met bijvoorbeeld [url]Charlotte Knobloch[/url] en het grootste deel van de media iedereen dat wil laten geloven.

De AfD draagt dat niet uit en doet daar in feite ook niet aan, maar de regerende elite bevordert het antisemitisme wél, door bootladingen antisemieten te importeren. De schijnheiligheid regeert.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7291
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor xplosive » Zo Feb 10, 2019 1:08 am

 

Victoria, 9 februari 2019

Beste lezers, wie tegenwoordig met open ogen door bepaalde grote steden in het westen van Duitsland (zoals mijn geboortestad Essen in het Ruhrgebied) loopt, die weet wat een volledig mislukte buitenlander- en integratiepolitiek van oorspronkelijk mooie steden kan maken.

Daarvoor zijn talloze politici van de hier al veel te lang regerende partijen verantwoordelijk, die uit lafheid, gemakzucht of gewoon uit links-ideologische verblindheid ons waarde- en rechtssysteem niet consequent en zonder smerige compromissen en zonder uitzondering in Duitsland hebben doorgedrukt.

Verantwoordelijk daarvoor zijn echter ook vooraanstaande personen uit in ieder geval islamitisch beïnvloede parallelsamenlevingen, die steeds maar weer op hun aanhangers inhameren dat zij zich niet in onze liberaal-democratische fundamentele orde zouden mogen integreren – vooral niet op die terreinen, die diametraal tegenover de voorschriften van een “zuivere islam” staan.

Het resultaat van deze fatale samenwerking tussen de genoemde politici en de protagonisten van deze parallelsamenlevingen is, zoals reeds genoemd, op veel plaatsen angstaanjagend te zien.

Echter – met uitzondering van Berlijn – gelukkig nog niet in het midden en oosten van Duitsland.

En precies dat dient nu te veranderen. In ieder geval als het aan de zogenaamde Moslimbroederschap ligt.

De Moslimbroederschap is een organisatie die door de Binnenlandse Veiligheidsdienst als zó gevaarlijk wordt beschouwd, dat er volgens hem een groter gevaar uitgaat voor onze democratie van deze beweging van radicale islamieten dan van Al-Qaida of ISIS.

Nu blijkt uit het bericht van de Binnenlandse Veiligheidsdienst van de deelstaat Sachsen dat deze radicaalislamitische organisatie alleen al in Sachsen zeven standplaatsen heeft opgebouwd. Anderen, vooral waarschijnlijk in de deelstaat Brandenburg, moeten volgen.

Wie nu alleen maar denkt aan de grote steden in Sachsen, zit helemaal verkeerd: juist op het platteland, waar de wereld voor de meeste burgers tot nu toe nog enigszins in orde is, willen de Moslimbroeders blijkbaar vaste voet krijgen. Hun doel is, zo zegt men, de “oprichting van een islamitische Allah-staat op basis van de sharia.”

De vraag is echter of ook de mensen in Sachsen, Brandenburg en de andere deelstaten in het oosten een islamitische Allah-staat op basis van de sharia willen.

Ik durf maar zo te vermoeden: dat willen de mensen absoluut niet.

Zij hebben persoonlijk de val van de muur en zodoende hun vrijheid bevochten, en ze zullen deze vrijheid beslist niet willen inruilen tegen een islamitische Allah-staat.

En de mensen hebben na de ommekeer nog iets gedaan: ze hebben driftig gebruik gemaakt van hun hard bevochten vrijheid van reizen en in de wereld rondgekeken – ook in de grote steden in het westen van Duitsland. Daarom is het voor de meeste van deze burgers duidelijk wat er met hun verzorgde steden zal gebeuren wanneer men in het oosten de fouten van het westen herhaalt, waar het op dit moment helaas naar uitziet.

Opdat dit niet gebeurt, zouden de burgers gebruik moeten maken van de deelstaatverkiezingen in de herfst om ook hun stem te laten horen wat zij vinden van een uitbreiding van die Moslimbroederschap tot in hun geboortestreek.

Er is maar één partij van betekenis die zich samen met de burgers tegen deze waanzin zal verzetten: dat is onze burgerpartij, niemand anders.

Tijd om je kruisje in het goede hokje te zetten. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17729
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor King George » Zo Feb 10, 2019 3:02 pm

Wellicht dat de Oost-Duitsers nog weerbaarder zijn. Ik mag het hopen.

Klik hier voor een nadere verklaring dat men in Oost-Duitsland anders of liever gezegd realistischer denkt dan in West-Duitsland.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 12, 2019 1:12 am

Burgers eindelijk echt ontlasten: Inkomens tot € 2000,- per maand belastingvrij!

Geplaatst op 11 februari 2019

Afbeelding
I.p.v. SPD-theater: Eindelijk de burgers ontlasten! Inkomens tot € 2000,- belastingvrij!

Het rommelt in de “grote coalitie”. Terwijl de resultaten in de peilingen zich voor de voormalige volkspartij SPD op een dieptepunt bevinden, proberen de kameraden met een “welvaartsstaatdocument” druk uit te oefenen, omdat men de kiezers graag wil laten geloven Hartz-IV terug te kunnen draaien. Bij de regeringspartner CDU/CSU zorgt dat voor ergernis. Men zou per slot van rekening opnieuw moeten onderhandelen over het coalitieakkoord.

De linkse welvaartsstaatrepubliek van Andrea Nahles verplicht zichzelf tot niets anders dan het steeds meer kaalplukken van de middenklasse. Terwijl die sociale politiek de beste is die zorgt voor solide arbeidsomstandigheden en meer netto van bruto mogelijk maakt. Daarvoor moet de middenklasse, de ruggengraat van onze economie, sterker gemaakt en de werknemers ontlast worden.

Ik spreek me er voor uit om geen belasting meer te heffen op inkomens onder de € 2000,- Zodoende zouden veel werknemers meer geld in de zak hebben en zou werken weer lonen. Niet het principe van gelijkheid voor iedereen (ongeacht individuele verschillen) dienst Duitsland, maar de vlijt van zijn burgers.

(www.tagesschau.de)

Bron: www.facebook.com

Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/11 ... stingvrij/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 14, 2019 9:00 pm

De fractie van de AfD in de Duitse Bondsdag herdenkt de burgerslachtoffers van het bombardement op Dresden

Geplaatst op 14 februari 2019

Afbeelding

Van 13 tot 15 februari 1945 werd Dresden, het Florence aan de Elbe in de deelstaat Sachsen, het slachtoffer van een van de ergste bombardementen van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Dresden bezat geen militaire steunpunten en was geen strategisch doel. Desondanks werd het wereldberoemde oude centrum bijna volledig uitgeroeid, en duizenden onschuldige mensen, waaronder vrouwen, kinderen en Duitse vluchtelingen uit de oostelijke gebieden, kwamen om in de vuurzee.

Daarover de vicevoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag, Tino Chrupalla:

“Wij herdenken de ontelbare burgerslachtoffers, die bij deze onmenselijke bomaanval om het leven kwamen. Als nauwelijks een andere stad herinnert Dresden ons aan de door oorlogshitsers te verantwoorden zinloze vernietiging van onschuldige mensenlevens en historisch gegroeide identificatieruimtes en cultuurschatten. Als geen andere stad herinnert Dresden ons aan de kostbaarheid van de vrede.”

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/14 ... p-dresden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37487
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Feb 17, 2019 4:55 pm

Dr. Nikolaus Fest over Söder, AKK en de grote EU-leugen! (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 17 februari 2019Goedendag! Eergisteren grote taptoe in het regeringsblad van zogenaamde conservatieven: in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” publiceerden de chefs van de CDU en de CSU, dus Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK) en Markus Söder, hun plannen voor de EU – en waarom de Europese verkiezingen op 26 mei zo belangrijk zijn. Ook hun gezamenlijke topkandidaat voor de Europese verkiezingen was erbij, wiens naam hier echter niet belangrijk is. Om hem te noemen, zou veel meer een individualiteit en betekenis suggereren, die hem gewoon niet toekomt. Want hij is een compleet gestroomlijnde apparatsjik.

Wat willen Söder en AKK? Ze willen een “sterk en handelingsbekwaam Europa!” Hoe sterk en handelingsbekwaam Europa is, hebben we in de afgelopen jaren gezien: EU stond drie jaar lang hulpeloos en werkeloos tegenover de migratiebeweging, die zichzelf uiterlijk met de “Arabische Lente” aankondigde. Pas duidelijke grensbewakingsmaatregelen van twee “rechts-populisten”, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini en de Hongaarse minister-president Orbán, hebben de illegale invasie duidelijk verminderd. Helder is: niet de EU, waarin de CDU en de CSU een belangrijke rol spelen, bleek “sterk en handelingsbekwaam”, maar alleen de natiestaat!

Söder en AKK willen “een uitverkoop van onze sleutelindustrieën niet accepteren”. Dat is al lang gebeurd, onlangs nog met de robotproducent Kuka. Plotseling willen dus die mensen Duitse sleutelindustrieën beschermen, die maandenlang werkeloos hebben toegekeken bij de demontage van de Duitse automobieleconomie en haar dieseltechnologie!? Die toonaangevend verantwoordelijk zijn voor het stoppen met kernenergie en het daarmee verband houdende technologieverlies. En die allebei willen samenwerken met de Groenen, dus met een duidelijk industrie-vijandige partij. Moet iemand dat serieus geloven?

Maar Söder en AKK moeten net doen alsof ze iets voor de Duitse arbeider zouden doen. “We denken economische dynamiek en sociale zekerheid samen.” Dat zou men eens aan diegenen moeten vragen die dankzij de EU hun baan hier zijn kwijtgeraakt. Omdat er via de vrije vestiging van de EU en de EU-richtlijn betreffende detachering mensen het land binnenkwamen met wie ze niet konden concurreren. Die als zogenaamde zelfstandige ondernemers hun arbeidskracht tegen hongerlonen aanbieden, waarvan geen Duitser kan leven. Bijvoorbeeld in de vleesfabrieken: daar werkt geen Duitser meer. Daar werken Roemenen en Bulgaren voor € 3,- per uur. Bedankt EU, bedankt AKK, bedankt Markus Söder!

Of vraag het eens aan de Duitse vrachtwagenchauffeurs. Ook die zijn dolblij met de Oost-Europese concurrentie, die voor een achtste deel van de Duitse lonen onderweg is. Of vraag het aan de 30 of 35 of 40% werkloze jongeren in Spanje, Griekenland, Italië en Portugal. Daar is de EU immers ook een absoluut sociaal succesverhaal!

Uitverkoop van Duitse sleuteltechnologie, werkloosheid en schandalige loondumping: is dat het, wat Söder en AKK bedoelen wanneer ze “economische dynamiek en sociale zekerheid samen denken”? De waarheid is: de EU, zoals we die op dit moment hebben en zoals Söder en AKK deze willen voortzetten, is een brutale, neoliberale rotzooi. Het ging nooit om sociale zekerheid, maar alleen om markten, markten, markten. De mensen, hun sociale structuren en cultuur, speelden nooit een rol. In Polen en Roemenië heeft de EU de oude landbouw van de kleine boeren vernietigd, in veel Middellandse Zeelanden de traditionele visserij. In plaats daarvan werken daar nu arbeidsnomaden uit Afrika en de Filipijnen. En in Duitsland bouwen arme sloebers uit Portugal, Polen en de Baltische landen als uitgebuite sub-ondernemers de autosnelwegen. Is dat niet fantastisch? Weg met de sociale standaards, maar goedkoop, goedkoop, goedkoop! En grotere winsten voor de grote ondernemingen! Dat is nog eens een visie! Bedankt AKK, bedankt Markus Söder!

“We willen het ons na aan het hart liggende project niet uitleveren aan diegenen die al zo vaak catastrofes en ongeluk over ons continent hebben gebracht”, zeggen AKK en Söder. Klopt, Europa ligt ook mij na aan het hart. En daarom moet men het afpakken van de oude partijen en van de EU, die zoveel ongeluk over Europa gebracht hebben! Daarom: op 26 mei op de AfD stemmen. Want alleen wij staan voor een beter, een veilig, een rechtvaardig Europa!

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/17 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast