Cultuur onder Vuur

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 04, 2020 7:47 pm

Afbeelding

Geachte lezer,

Onze pensioenen lopen gevaar!

Niet ik zeg dat. Dit zegt de voorzitster van het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. In de Vlaamse krant De Tijd zegt Corien Wortmann-Kool:

‘Ik weet dat buitenlandse partijen de Nederlandse pensioenmarkt als een strooppot zien waarvan ze grote delen willen inpikken. Dat mogen we niet laten gebeuren.’

Ik ben blij met deze steun. Cultuur onder Vuur waarschuwt hier al sinds 2017 voor!

We zien dat de overheid steeds meer tornt aan het privé-eigendom van de Nederlander. Zowel de nationale als de Europese overheid.

We zien dit aan de pensioenen, die steeds meer worden gekort.

Dit te meer daar de Europese Centrale Bank de rente kunstmatig laag houdt door wagonladingen geld bij te maken.

We zien dit aan de bankenunie, die Brussel doordrijft. Met een overkoepelende depositogarantieregeling.

Daardoor staat ons spaargeld nu garant voor banksaldo’s in Griekenland en in andere zuidelijke landen waar banken op omvallen staan.

Lees: "Voorzitster ABP bevestigt: Nederlands pensioengeld in gevaar"

We zien dit ook aan de transferunie, waardoor onze pensioenen via een sluiproute onteigend worden. Onze veelgeprezen pensioenpot (1560 miljard!) wordt een steeds onzekerder bezit.

Dit kan niet zijn. Laten we hier samen tegen opstaan en Brussel stevig op de graaivingers tikken.

Help mij bij de verdediging van onze pensioenen. Help mij bij mijn strijd die ik al sinds 2017 voer.

Het grootste pensioenfonds van Nederland valt mij nu bij!

Deel dit artikel met zoveel mogelijk medestanders!

Lees op de website van Cultuur onder Vuur ook over de nieuwste bedreiging van uw privé-eigendom: Utrecht gaat burgers bij wet van het gas af dwingen. U moet verplicht aan de peperdure warmtepomp!

We vechten door. U kunt daarin bijdragen door onze artikelen zoveel mogelijk te delen op social media.

Hartelijk dank voor uw steun!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 04, 2020 7:50 pm

In de e-mail van “Cultuur onder Vuur”, die ik vandaag kreeg, staat:

Geplaatst op 4 maart 2020

Afbeelding

Onze vijanden slaan de handen ineen. Ik heb uw hulp nodig om dit te stoppen. Wat lees ik op Facebook: “14 Maart slaan Shell Must Fall, Code Rood en KOZP de handen ineen om skills en kennis te delen.” KOZP is uiteraard Kick Out Zwarte Piet, de club waarmee Jerry Afriyie in het volle zicht van kinderen geweld pleegt tegen politieagenten. Shell Must Fall en Code Rood zijn campagnes van de klimaat-drammers van GroenFront.

 • GroenFront is door de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid als “extremistisch” bestempeld.
 • Deze groepering gebruikt vernieling en intimidatie om zijn radicale klimaatideologie op te leggen aan ons burgers.
 • Zo slopen ze jachthutten en blokkeren ze tankstations waar de Nederlanders tanken die wel gewoon naar hun werk gaan.
Deze klimaat-drammers komen nu samen met Zwarte Piethaters. Ze vormen één front tegen onze cultuur en tradities. Zwarte Piethaters en klimaat-drammers, zijn dat niet aparte groepen met heel verschillende doelen? Zo lijkt het misschien op het eerste oog.

Maar beide hebben hetzelfde doel: de afschaffing van de beschavingsorde van Nederland, die geworteld is in het christendom.

 • Die orde zien we in de traditionele christelijke feesten als Sinterklaas en carnaval. Kick Out Zwarte Piet strijdt niet alleen tegen Zwarte Piet, ook tegen carnaval! En Kerstmis, en Pasen, en alles meer.
 • Die orde zien we in de traditionele gehechtheid van Nederlanders aan hun opgebouwde privé-eigendom. Wij zijn het land van zorgvuldig sparen, pensioen opbouwen, verstandig investeren. De klimaat-drammers van Shell Must Fall en Code Rood willen een land – of eigenlijk één wereld – van totale staatscontrole over heel het maatschappelijk leven. Wie de groene meloen opensnijdt, ziet dat die van binnen rood is.
 • En waarom denkt u dat dezelfde politiek-correcte personen die op de bres springen tegen Zwarte Piet en tegen klimaatverandering, zo warm voorstander zijn van de massale immigratie van islamieten? Omdat de islamitische immigratie de Nederlandse traditionele christelijke cultuur afbreekt.
Ziet u de samenhang?
Dan ziet u ook waarom “Cultuur onder Vuur” op verschillende fronten actie voert. Niet alleen voor Zwarte Piet – waarmee we onze campagne zijn begonnen in 2014 – maar ook voor onze pensioenen. En tegen de islamisering en de groene gekte. De vijand valt aan op steeds meer fronten.

Met uw doorlopende steun kan ik juist die acties opzetten die een langere adem vereisen. Neem de straatcampagnes voor de boeren, die ik afgelopen maanden heb gevoerd. Ik ben tot in de kleinste dorpjes van Nederland geweest. De plekken waar grachtengordeljournalisten graag hun neus voor ophalen. De boeren die ik daar gesproken heb, waren zeer positief over onze steun. Ze voelden zich gesteund in hun verzet tegen de Haagse stikstofpolitiek. Ze waardeerden dat wij in weer en wind het land doorgingen om de boeren een hart onder de riem te steken.

Alles wat nodig was – busjes huren, flyers drukken, proviand kopen – was er dankzij de steun van onze trouwe maandelijkse donateurs. Nog een actie van “Cultuur onder Vuur” die maandelijkse donateurs mogelijk maken: lobbyen in de politiek. Ik stuur rapporten naar Tweede Kamerleden en ga met ze aan tafel. Daar zijn al meerdere moties uit voortgekomen.

We leveren met onze professionele rapporten over verplicht moskeebezoek en linkse indoctrinatie in schoolboeken de noodzakelijke munitie aan politici om gaten te schieten in het politiek-correcte beleid van Rutte III. Maar er gaat veel, heel veel werk vooraf aan effectieve lobby. Onderzoeken, schrijven, vormgeven, drukken, verzenden, promoten…

Het kost maanden. Maar het kan! Dankzij de Vrienden van de Nederlandse Cultuur, die mij steunen met een maandelijkse gift. Zij verschaffen mij de financiële middelen voor langere acties. Zij maken het groeiende succes van “Cultuur onder Vuur” mogelijk.

Word ook maandelijks donateur en maak het verschil in de verdediging van onze cultuur en tradities tegen politiek-correct links!

https://cultuurondervuur.nu/maandelijks ... nder-vuur/

Hartelijk dank voor uw hulp!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos – Campagneleider Cultuur onder Vuur

Afbeelding

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/04 ... eeg-staat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 07, 2020 10:24 pm

Cultuur onder Vuur doet aangifte wegens rapport Ollongren

6 mrt 2020

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken maakt zich zorgen over nepnieuws. Daarom heeft ze daar vorig jaar een onderzoek naar laten uitvoeren. De opdracht is gegaan naar onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam. Naar aanleiding van hun rapport heeft Cultuur onder Vuur heeft aangifte van laster gedaan.

Kijk naar Hugo Bos, campagneleider Cultuur onder Vuur, die de aangifte aankondigt:‘Ministerie van Waarheid’
De opdracht tot onderzoek naar nepnieuws door Ollongren is op zichzelf al zorgelijk. Het lijkt erop dat de regering zich een rol wil aanmeten om voor de bevolking te gaan uitmaken wat waar is en niet. Wat ‘goede berichtgeving’ is en wat – in haar ogen – ‘nepnieuws’. Blijkbaar droomt Ollongren van een ‘ministerie van Waarheid’ zoals we dat kennen uit Orwells 1984. Dit terwijl we steeds vaker geconfronteerd worden met misleidende voorlichting van juist de regering zelf. Denk aan alle recente schandalen rondom Justitie en de Belastingdienst.

Oud-locoburgemeester Amsterdam
Natuurlijk giet Ollongren het onderzoek in een jasje van schijnbare onafhankelijkheid. Ze doet het dus niet zelf, maar besteedt het uit. Aan wie? Aan onderzoekers van de linkse Universiteit van Amsterdam. Daar heeft ze als oud-locoburgemeester van Amsterdam goede contacten. Het gaat om prof. Richard Rogers, Sabine Niederer, Maarten Groen, Sal Hagen en Emilija Jokubauskaite Dit najaar is het rapport verschenen (bijzonder detail: het is voornamelijk in het Engels geschreven). Het heet ‘Politiek en sociale media manipulatie’.

Jerry Afriyie
In het rapport maken deze onderzoekers enige malen melding van Cultuur onder Vuur. In het bijzonder vermelden ze een van de best gelezen artikelen op onze website cultuurondervuur.nu. Dit artikel is gewijd is aan anti-Zwarte Pietactivist Jerry Afriyie, voorman van de Stichting Nederland Wordt Beter (NWB) en van Kick Out zwarte Piet (KOZP).

Plagiaat
Het artikel heet ‘Jerry Afriyie ontvangt subsidie voor lespakket tegen Zwarte Piet’ en is op dit moment al meer dan 36 duizend keer gelezen. Het artikel maakt de titel waar. De inhoud is niet omstreden. Het staat vast dat de stichting NWB subsidie heeft ontvangen én dat zij een anti-Zwarte Pietlespakket heeft gemaakt. Ook staat vast, wat u ook in het artikel kunt lezen, dat voor het maken van dit lespakket op grote schaal plagiaat is gepleegd.

Desinformatie
Cultuur onder Vuur kwam daar zelf achter, toen wij ons eigen lespakket vóór Zwarte Piet maakten om de desinformatie – om niet te zeggen nepnieuws – rond de zwarte kindervriend te doorbreken. Dit lespakket was een groot succes, en heeft het lespakket van Afriyie volkomen ontkracht en overvleugeld. Uiteraard namen we bij de voorbereiding ook het lespakket van NWB door. Wat bleek? Het was voor een groot deel overgeschreven uit andere bronnen. Zonder dat te vermelden.

Effectief
Het rapport voor minister Ollongren geeft ons echter geen schouderklopje omdat we de werkelijke historische feiten rond Sinterklaas en Zwarte Piet boven water hebben getild en onder alle scholen in Nederland verbreid en daarmee nepnieuws effectief zijn tegengegaan. Nog minder dat het plagiaat van Afriyie en NWB aan de kaak hebben gesteld. Het rapport weerspreekt dit ook niet, wat ook onmogelijk zou zijn, want de feiten zijn duidelijk.

Slinks
Blijkbaar waren de onderzoekers – al dan niet geïnspireerd van bovenaf – erop uit om Cultuur onder Vuur hoe dan ook te beschadigen en weg te zetten. Zij kiezen er voor in het rapport niet alleen dit bericht, maar meteen de hele website cultuurondervuur.nu als ‘hyperpartijdig’ weg te zetten en in kwade reuk te brengen door het slinks in een context te plaatsen waarin termen vallen als “tendentieus” en , “extremistisch” te laten vallen, zonder het uitdrukkelijk als zodanig te benoemen en zonder daar ook maar enige onderbouwing voor te geven.

Bedrog
Alleen al door opname in hun rapport suggereren de onderzoekers dat het Afriyie-bericht nepnieuws is, dat Cultuur onder Vuur geen betrouwbare organisatie is en dekken ze daarmee het bedrog van Afriyie en NWB willens en wetens af. Het rapport is dus zelf nepnieuws en dat vanuit een kwalijke tendens die zich richt tegen de Nederlandse christelijke cultuur en tegen wie die verdedigen.

Afbeelding

Advocaat
Cultuur onder Vuur wil de onderzoekers hier niet mee laten wegkomen. Hun rapport is lasterlijk en misleidend. Het beschadigt de goede naam van Cultuur onder Vuur. Daarom is een advocaat in de arm genomen om aangifte te doen tegen de onderzoekers in kwestie: prof. Richard Rogers, Sabine Niederer, Maarten Groen, Sal Hagen en Emilija Jokubauskaite. We mogen daarbij echter niet over het hoofd zien dat minister Ollongren van D66 hun rapport echter besteld en uit belastinggeld betaald. Het zou dus goed zijn als ook de Tweede Kamer de minister hierover ter verantwoording roept.

https://cultuurondervuur.nu/cultuur-ond ... ollongren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 20, 2020 7:17 pm

Hugo Bos vertelt over zijn campagne tegen het gasverbod
Blue Tiger Studio - 20 mrt. 2020


Burgers worden gedwongen om hun grond te verkopen om daarmee een warmtepomp te kunnen kopen. Precies zoals ook boeren gedwongen worden om hun grond te verkopen en terug te pachten, zodat ze de verplichte nieuwe koeienstallen kunnen financieren. GRONDROOF onder het mom van klimaat en milieu, aflevering zoveel!
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 21, 2020 11:00 pm

De klimaatgekte zal veel erger worden

Geplaatst op 21 maart 2020

Afbeelding

In deze onzekere tijd is één ding zeker. Dat is: Links gaat gretig gebruik maken van de corona-crisis om zijn politiek-correcte projecten door te drijven. Dat zie je al op het gebied van klimaat. Openlijk en onbeschaamd bejubelen klimaatgoeroes de corona-crisis als een uitgelezen kans om klimaatdwang door te drukken.

Frans Timmermans gaat voorop

De corona-crisis bewijst dat er een Europese klimaatwet moet komen, zegt de PvdA’er in een interview. Samen met Diederik Samsom – u weet wel, de aanvoerder van de Klimaattafels – is Timmermans druk bezig om de Europese Unie tot het vehikel van de klimaatrevolutie te maken. Timmermans wil alle nationale wetten aan zijn groene monster-wet onderwerpen. Geen soevereiniteit, geen zelfstandigheid. Eén maat voor elke lidstaat.

U en ik weten hoe desastreus dat uitpakte bij de euro. Nu dreigt een nieuwe ronde. Waarbij nog veel dieper ingegrepen wordt in ons persoonlijk leven. Welke auto u rijdt, hoe u uw huis verwarmt, ja welke lamp u in de fitting draait... De Europese Unie wil het allemaal bepalen! Nu denkt u wellicht: het zal zo’n vaart niet lopen. Rutte en andere regeringsleiders hebben toch hun handen vol aan corona? Dat zou je denken. Helaas…

Zaterdag ontving Rutte nog Timmermans in het torentje
Kwestie van prioriteiten kennen! U ziet: de politiek-correcte elite bereidt zich voor om na de corona-crisis een nog grotere klimaatrevolutie te ontketenen. Daarom wil ik mijn ontmaskerende boek over de klimaatlobby zo snel mogelijk verspreiden. ‘Groen is het nieuwe rood’ moet op het bureau bij alle Tweede Kamerleden. En op de eettafel bij alle boeren. Cultuur onder Vuur neemt het voortouw met deze publicatie. Voor het eerst is er in Nederland een diepgravend én toegankelijk boek dat de ware aard van de klimaatideologie onthult. Met dit boek doordringen we Nederlanders van het besef dat de klimaatideologie een dekmantel is voor een groen-rood totalitarisme.

Veel Nederlanders voelen aan dat ze slachtoffer dreigen te worden van de hele klimaatzwendel. Maar ze zijn nu weerloos tegen de groteske claims van de klimaatideologen. Wij moeten deze mensen – boeren, lokale politici, leerkrachten – de pijlen geven waarmee ze gaten kunnen schieten in de klimaatplannen van Timmermans en Rutte.

Deze mensen kunnen in ‘Groen is het nieuwe rood’ lezen:

 • Klimaatopwarming’ is een fabel, door de wetenschap ontkracht.
 • Onze huidige uitstoot van CO2 en stikstof is niet schadelijk, maar juist goed voor het milieu!
 • Prominente klimaatideologen als Ottmar Edenhofer geven zélf toe dat “we de illusie moeten loslaten dat internationale klimaatpolitiek om het milieu draait”. Het draait om het “herverdelen van al het eigendom op de wereld”. Kortom: socialisme!
Afbeelding

Al het eigendom – dus ook uw en mijn eigendom. Onze woning. Onze grond. Letterlijk: in Den Haag leeft het onzalige plan om huiseigenaren te laten opdraaien voor hun eigen ‘energietransitie’ door verkoop van hun grond aan de gemeente, die het dan weer verpacht aan de eigenaar. Zo wordt de burger nog meer slaaf van de overheid.

En zien wij in deze corona-crisis niet juist hoe gevaarlijk het is als burgers volledig afhankelijk zijn van de overheid? Hoe belangrijk het is om op eigen benen te kunnen staan, met je gezin, je huis? Privé-eigendom is geen hebberigheid, zoals links graag voorstelt. Geen pijniging van Moeder Aarde, zoals de groene afgodendienaars graag beweren. Privé-eigendom is het fundament van onze samenleving. Het is een heilig recht, vastgelegd in één van de tien geboden van onze christelijke beschaving: “Gij zult niet stelen”!

Deze beschaving moeten we behouden. Laten we een Nederland nastreven waarin burgers in vrijheid en zelfstandigheid kunnen leven. In hun eigen huis. Zonder Haagse én Brusselse dwingelandij.

Afbeelding

Door: “Cultuur onder Vuur”

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/21 ... er-worden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 22, 2020 12:08 am

Afbeelding

Geachte lezer,

‘Hoe durf je!’, zal klimaatmeisje Greta Thunberg roepen over het nieuwe boek van Cultuur onder Vuur.

Maar hier is het dan, de definitieve ontmaskering: de klimaatkwestie blijkt een levensgevaarlijk wapen in handen van ‘groene’ politici.

Zij trekken alle macht naar zich toe, vooral nu het coronavirus de aandacht afleidt.

Dáárom moet u van het gas, dáárom moet u een peperdure warmtepomp kopen. Dáárom moeten de boeren hun grond opgeven.

Ik kan en wil dit niet werkeloos aanzien. Daarom heb ik dit schokkende boek Groen is het nieuwe rood geschreven.

Het is nu klaar. En ik stuur u als trouwe medestander van Cultuur onder Vuur graag een exemplaar:

Bestel Groen is het nieuwe rood

Maar nu moet het ook direct naar Carola Schouten, minister van Landbouw; naar alle grote agrarische organisaties; naar de landbouwwoordvoerders van alle fracties in de Tweede Kamer.

Maar ook naar de boeren zelf! Daarover straks meer.

Help mij alstublieft de financiering van de grootscheepse verzending van het boek over de klimaatzwendel voor elkaar te krijgen.

Ja, ik help met een gift

Het boek moet heel onze samenleving ervan doordringen dat de politiek bezig is de hele Nederlandse economie om zeep te helpen, samen met - wat nog veel erger is - onze traditionele vrijheden.

Eerst en vooral is het een aanslag op het heilig recht van privé-eigendom.

Zelf merkt u dat direct aan uw energierekening. Bedenk dat daar voor u geen ontkomen aan is.

Alleen al via de energiebelasting sleept de regering u mee in haar klimaatwanen. En onteigent u langs de belastingroute.

Politici legitimeren dit dwangbeleid met: het klimaat eist het.

Zoals u in het boek kunt lezen, is groen de nieuwe camouflagekleur van socialisten. Zij gebruiken de vermeende klimaatproblematiek om hun socialisme alsnog door te zetten.

Vandaar de titel: Groen is het nieuwe rood. Zij zijn erop uit alles te onteigenen, te nivelleren, te verstatelijken.

Daarom zijn de boeren het eerste mikpunt.

Zij bezitten immers de meeste grond. Dat privébezit is de regering een doorn in het oog.

De boeren weten hun grond ook nog te laten renderen op een manier die zo fantastisch is, dat de Nederlandse landbouw en veeteelt wereldwijd bewondering afdwingen.

Ons kleine Nederland is de tweede landbouwexporteur ter wereld. Nog wel.

En dat niet in relatieve, maar in absolute zin. De totale waarde gaat in de richting van honderd miljard euro per jaar.

Dat is een geweldig fundament onder onze nationale economie.

U kunt zich niet voorstellen hoezeer de boeren ervan balen dat juist zij door milieuactivisten en roodgroene politici tot kop van jut zijn gemaakt.

Ik heb velen van hen persoonlijk gesproken op onze vele straatcampagnes in het land.

Ik kan u verzekeren: zij zijn woedend.

De boeren zullen veel hebben aan mijn boek in hun strijd tegen de klimaatpropaganda die uit Den Haag komt.

Ik wil het boek direct aan ze sturen. Help mij hier alstublieft bij!

De regering maakt hen tot zondebokken. Terwijl onze boeren tot de schoonste en efficiëntste ter wereld behoren.

Na de boeren zijn echter u en ik aan de beurt.

Het zal dan zeker niet blijven bij een almaar stijgende energierekening. Was dat maar waar.

Veel bedreigender en ingrijpender is het tirannieke gasverbod dat Rutte III nu voor heel Nederland voorbereidt.

Zelfs als je meegaat in de gedachtegang van de groene fanatici met hun CO2-obsessie, blijft het gasverbod volslagen absurd.

Daarop wijst de Eindhovense hoogleraar prof. dr. ir. David Smeulders, die er de noodklok over luidt.

Als expert stelt hij dat een maatregel als het gasverbod dan aan minstens drie criteria moet voldoen.

Een dergelijke maatregel moet allereerst de CO2-uitstoot ook werkelijk naar beneden brengen (1), hij moet (2) betaalbaar zijn en (3) technisch haalbaar zijn.

Het gasverbod voldoet aan géén van die criteria! Het zorgt voor juist veel meer CO2, het gaat iedereen handenvol geld kosten EN het is technisch niet te doen.

Dat laatste is al bewezen in de praktijk. De ‘ecowijk’ De Teuge in Zutphen was lang het paradepaardje van de klimaatlobby.

De met warmtepompen uitgeruste ‘duurzame’ woningen bleken echter allesbehalve duurzaam.

 • De elektriciteitsrekeningen waren onbetaalbaar. Desondanks bleven de huizen in de winter ijskoud.
 • De grootste nederlaag voor de klimaatalarmisten: het broodnodige bijverwarmen leidde tot veel meer CO2-uitstoot dan als de huizen gewoon met gas verwarmd waren.
 • In arren moede is men daar nu dus naar teruggekeerd. De woningen zijn 'terugverketeld': ze worden gewoon weer lekker met aardgas verwarmd.
Maar de bewoners moesten wel een jarenlange juridische strijd voeren om een schadevergoeding voor elkaar te krijgen.

Is dit het scenario dat ook u en mij te wachten staat?

We hebben aan de toeslagenaffaire bij de Belastingdienst twee dingen kunnen zien.

Hoe volstrekt onredelijk de overheid zich soms tegen de burger opstelt en hoe lang zij daarin dan blijft volharden.

De toeslagenaffaire ging zelfs jarenlang door zonder dat de regering ingreep. Terwijl mensen overspannen raakten en failliet gingen, huwelijken schipbreuk leden.

Zou het met de klimaatwaanzin ook zo gaan?

Want het gasverbod is met alles wat eraan vastzit een enorme uitgavenverplichting voor de burger.

Niet alleen voor huiseigenaren. Huurders zullen zeker ook niet buiten schot blijven.

Niet toevallig was het een koepel van wooncorporaties die de vele fouten in de kostenberekening van het Planbureau voor de Leefomgeving boven water tilde.

Het wemelt ervan!

Er is ook goed nieuws. Het 'klimaatfront' valt uit elkaar.

Veel van de partijen die in achterkamertjes het klimaatakkoord bekokstoofden, krabbelen nu terug. Het draagvlak zakt in.

Want wat meldt De Telegraaf? Maar liefst 38% van de Nederlanders wil helemaal niets weten van de warmtepomp!

Dat is heel veel, maar geen meerderheid, zult u zeggen. Maar wacht even:

Volgens dit onderzoek wil nóg eens 36% de warmtepomp alleen overwegen als het niet anders kan!

Veel reëler zou het dus zijn te zeggen dat op dit moment 74% van de Nederlanders de warmtepomp afwijst.

Het vreselijke gedram van de klimaatfanatici begint echter steeds meer Nederlanders murw te maken.

Deze Nederlanders moeten we moed geven. Juist voor hen heb ik mijn boek geschreven.

Iedereen moet de echte feiten horen. Help mij daarom Groen is het nieuwe rood zo breed mogelijk te verspreiden!

Ja, ik help met een gift

Velen van u hebben al gedoneerd om de totstandkoming van dit boek mogelijk te maken. Hartelijk dank daarvoor!

Nu moeten we alle burgers laten zien dat het klimaatverhaal aantoonbaar op drijfzand is gebaseerd. Dat de wetenschap anders oordeelt.

Dat machtshongerige ‘groene’ politici ons gewetenloos een rad voor ogen draaien.

Maar de regering heeft niet eens de cijfers op orde!

Het gasverbod en de warmtepomp zal de huizenbezitter ongelofelijk op kosten jagen. Denk gerust aan enkele tienduizenden euro's voor uw woning.

En er komt wéér een aap uit de groene mouw. Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) heeft 'berekeningsfouten' gemaakt.

U houdt het niet voor mogelijk, maar de PBL-onderzoekers gingen ervan uit dat aannemers het werk in uw huis gratis uitvoeren.

Alsof aannemers alleen tegen materiaalkosten willen werken.

Nee, natuurlijk is dat niet zo. Aannemers willen krijgen waar ze recht op hebben. Ze berekenen een winst- en risicomarge. Was het Planbureau even 'vergeten'.

Dit betekent dat de rekening voor u en mij nog veel hoger wordt dan die toch al was.

De waarschuwing van Cultuur onder Vuur dat u een geflatteerd kostenplaatje wordt voorgetoverd, is opnieuw bevestigd.

Het Algemeen Dagblad spreekt van een "forse rekenfout", terwijl het PBL nu ook zelf toegeeft dat het om "grote bedragen" gaat.

U ziet: de overheid misleidt er op los. Wij moeten zelf feit van fictie scheiden. Dat doe ik met dit boek.

De tijd is gunstig. Ook in de landen om ons heen sijpelt het besef door dat de 'groene' klimaatplannen rampzalig zijn. Voor de economie, voor onze levensstijl, voor uw portemonnee.

Welke koers ons land kiest, moet echter kloppen met wat de kiezers willen. Niet met de groene privé-hobbies van Ed Nijpels (VVD), Rob Jetten (D66) of Jesse Klaver (GroenLinks).

Het klimaatakkoord is bekokstoofd in achterkamertjes door roodgroene politici en andere ideologisch en/of materieel belanghebbenden, zoals de installatiebranche.

'Klimaatgoeroe' Frans Timmermans en zijn schildknaap Diederik Samsom (beiden PvdA) zijn achter de schermen immers bezig de pionnen te verzetten.

Dit mogen we niet laten gebeuren. Nu het coronavirus alle aandacht opeist, misbruiken zij de gelegenheid om hun klimaatplannen er op ronduit achterbakse wijze door te krijgen.

We moeten deze zwendel hoe dan ook aan de kaak stellen.

Daarvoor heb ik het boek geschreven.

Voor de grootschalige verzending heb ik echter beslist uw hulp nodig. Steun mij daarom alstublieft met een gift.

Het versturen van Groen is het nieuwe rood naar u en alle donateurs van Cultuur onder Vuur, heeft mij €14.000,- gekost.

Maar daardoor hebben zij het nu wel als eerste. Dat is mij veel waard. Hartelijk dank voor uw steun!

 • Met het boek gaan we bij de politiek langs. Partijen moeten helder maken hoe zij tegenover wetenschappelijke informatie staan. Hier wil ik € 3.000,- in steken.
 • Ik heb een lange lijst met bestuurders van agrarische organisaties, Tweede Kamerleden en prominenten. Aan al deze mensen kan ik het boek zo toesturen. Dat kost mij € 5.000,-
 • Ik ben in gesprek met Elsevier Weekblad voor het insteken van een flyer, zodat alle abonnees het boek kunnen bestellen en lezen. Dit geeft het boek een vliegende start, want het bereikt dan tot wel 70.000 nieuwe medestanders! De prijs hiervan is € 15.000,-.
 • Ik wil dat boeren het boek gratis krijgen. Ik heb op straatcampagnes velen van hen gesproken. U heeft geen idee hoezeer zij de klimaatpropaganda beu zijn. Mijn boek geeft hun handvatten. De toezending kost € 7.000,-.
 • Op sociale media wil ik adverteren om Groen is het nieuwe rood te verspreiden. Delen eruit wil ik in artikelvorm met advertenties promoten. Hier wil ik € 9.000,- in steken.
 • Ik wil advertenties plaatsen in de grote kranten en agrarische tijdschriften van Nederland, zodat ons vernietigende boek de aandacht vestigt op het massale klimaatbedrog. Daar wil ik € 11.000,- aan besteden.
Ik kom uit op een totaalbedrag van € 50.000,- om van Groen is het nieuwe rood een onverbiddelijke bestseller te maken.

Steun mij bij het verspreiden en lobbyen voor het boek. Help mij alstublieft met een gift van €10,- €20,- €50,- of zelfs €100,-.

Ja, ik help met een gift

Ook als u zelf niet in staat bent te protesteren, draagt u met een gift bij aan het ontmaskeren van de roodgroene lobby.

Het is ons eerder gelukt om de politiek te bewegen tot het verdedigen van Nederland tegen de politiek-correcte waanzin.

Ons rapport Klassen op de knieën voor de islam leidde er in 2018 toe dat een Kamerbrede meerderheid in het parlement van minister Slob een regeling eiste.

Veel Tweede Kamerleden prezen in 2019 ons rapport Schoolboeken: van informatie tot indoctrinatie. Het leidde wederom tot moties.

Laten we nu met Groen is het nieuwe rood maximaal druk op de ketel zetten. Het is twee voor twaalf.

De Tweede Kamer gaat op 24 april met Mei-reces.

Veel Kamerleden hebben een stapel rapporten en boeken op hun bureau. Om te lezen tijdens het reces. Laten we dan zorgen dat ons boek dan bovenop de stapel ligt bij de Kamerleden die het woord voeren over klimaat en landbouw!

Dan kunnen ze bij terugkeer gelijk aan de slag om de klimaatdwang te stoppen.

Dat is geen wensdenken. Steeds meer politici beseffen de diepe onvrede bij de bevolking. Zij zien het klimaatfront verbrokkelen.

De slimste politici hebben door dat ze zich met het gasverbod in de voet schieten. Ze merken dat kiezers weglopen.

Je ziet dat politici van de coalitiepartijen met het oog op de verkiezingen van 2021 al aan het bijdraaien zijn.

Premier Rutte nam het voortouw door te zeggen "dat we niet moeten doorslaan met het klimaat".

Mijn boek geeft munitie aan klimaatrealistische politici in de Provinciale Staten, die niet meegaan in de regeringsgekte.

Het boek zet alle feiten en argumenten rond het klimaatprobleem op een rijtje. Het legt als het ware de pijlen klaar om de betogen van klimaatfanatici aan flarden te schieten.

Ik wil het boek ook aan leraren sturen.

Met uw gift van €20,- kan ik tien leraren een boek sturen. Geeft u €100,- dan kan ik het boek doen toekomen aan wel zestig leraren. Zij bereiken gezamenlijk vele duizenden leerlingen!

De enige echte ramp gebeurt als we niets doen. Ik moet er niet aan denken wat er over ons heenkomt als de feitelijke informatie van Groen is het nieuwe rood het politieke debat niet bereikt.

U kunt erop rekenen dat de klimaatfanatici hun heilloze plannen dan met volle kracht zullen doorzetten. Laten we dat voorkomen!

We moeten de situatie omkeren. Niet wij, maar de klimaatlobby bedrijft pseudowetenschap. Het is hun bovendien niet om het klimaat, maar om de macht te doen.

Het 'klimaatprobleem' is enkel de politieke houdgreep om ons het socialisme alsnog door de strot te wringen. Met alle verarming en tirannie vandien...

Alleen al daarom moet het klimaatakkoord hoe dan ook van tafel, en wel zo snel mogelijk. Voor minder ga ik niet.

Ik wil niet dat mijn kinderen opgroeien in een groene dwangstaat. Ik wil dat zij opgroeien in de traditionele christelijke Nederlandse cultuur, waarin redelijkheid heerst.

Steun mij daarom bij het verspreiden en lobbyen voor het boek. Help mij met een gift van €10,- €20,- €50,- of zelfs €100,- om het boek zo wijd mogelijk te kunnen verspreiden.

Ja, ik help met een gift

Samen redden we Nederland van de roodgroene klimaatlobby!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 27, 2020 12:56 am

Uit een e-mail van “Cultuur onder Vuur”

Geplaatst op 26 maart 2020

Afbeelding

Het nieuws wordt gedomineerd door corona. Maar denk niet dat de dreiging van klimaatdwang daarmee geweken is! Integendeel: Nu de overheid steeds meer onze vrijheden inperkt om het virus te bestrijden, dromen invloedrijke klimaatactivisten als May Boeve openlijk over het aanwenden van dezelfde totalitaire macht – maar dan tegen de ‘klimaatcrisis’.

Frans Timmermans kan niet wachten. Hij zegt nu dat we de corona-crisis moeten aangrijpen om de Europese klimaatwet erdoor te krijgen. Dan heeft Nederland helemaal niks meer te zeggen over klimaatbeleid!

Mark Rutte ontvangt klimaatpaus Timmermans gewoon in het Torentje, om te babbelen over het klimaat. Als klap op de vuurpijl kondigt het kabinet Rutte-III aan € 200 miljoen te steken in het aardgasvrij maken van huurwoningen! Let wel: deze maatregel is niet van vorige maand. Deze is van afgelopen maandag.

Je zou denken dat de overheid elke besteedbare euro steekt in het kopen van mondkapjes en beademingsapparatuur. Of het steunen van midden- en kleinbedrijven die door wegvallende opdrachten moeite hebben om hun personeel uit te betalen.

Maar nee... de regering steekt honderden miljoenen euro’s in de dwaze oorlog tegen aardgas. Niet te geloven. Midden in de corona-crisis! Dit is waarom ik doorga. Ik mag niet stilzitten, want de Groene Lobby is achter de schermen druk bezig met de volgende klimaatrevolutie.

https://cultuurondervuur.nu/groenishetnieuwerood/

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/26 ... nder-vuur/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 29, 2020 3:54 am

Afbeelding

Geachte lezer,

Hoopgevend nieuws: het kabinet zet zijn klimaatplannen om CO2-uitstoot terug te dringen, voorlopig in de ijskast. Vanwege corona.

Zorgwekkend nieuws: het kabinet pompt midden in de coronacrisis 200 miljoen euro in het aardgasvrij maken van huurwoning.

Goed nieuws: de bestellingen voor Groen is het nieuwe rood stromen binnen. Voor het verspreiden van mijn onthullende boek heb ik al € 31.011,- van de benodigde € 50.000,- ontvangen. Dank als u hieraan meegeholpen heeft!

De coronacrisis zet de klimaatrevolutie van Rutte III op losse schroeven.

Nu is het tijd om door te pakken!

Heel Nederland moet weten hoe gevaarlijk de groene gekte is. Help mij daarom vandaag nog met een gift, zodat ik direct kan beginnen met de grootschalige verspreiding van Groen is het nieuwe rood!

Ja, ik help met een gift

De klimaatkoers van Rutte II leek amper een maand gelegen nog vast te liggen.

Nu schiet het roer los.

Zo was de regering tot voor kort gecommitteerd aan het terugdringen van CO2-uitstoot.

Koste wat kost. Want Rutte had internationale verdragen getekend. Verdragen waar Nederland nog extra gebonden is door de rechter, met het beruchte Urgenda-vonnis.

Alles lag goed op koers, tot corona kwam.

Nu zijn de prioriteiten radicaal herschikt. Corona komt eerst. Wat erop volgt, is voor veel mensen even geen zorg.

Behalve voor de linkse klimaatdrammers van D66.

Kamerlid Matthijs Sienot van D66 zegt tegen NOS: “Natuurlijk moeten we rekening houden met de banen van mensen, maar hoe langer we [met CO2-maatregelen] wachten hoe groter het risico op een boete.”

Een wereldwijde recessie dreigt. In de Verenigde Staten zijn vorige week al 3,3 miljoen mensen werkloos geraakt door de coronacrisis.

Maar waar maakt D66 zich druk om? Juist, het schenden van klimaatafspraken!

Het kabinet, waar D66 in zit, zwalkt ondertussen aan alle kanten. De oorlog tegen CO2 wordt op pauze gezet, ondertussen wordt de oorlog tegen aardgas opgevoerd met honderden miljoenen euro’s.

Het is hoog tijd dat Den Haag weer bij zinnen komt. Daarom wil ik mijn boek Groen is het nieuwe rood ook naar de Tweede Kamerleden sturen. Met uw financiële hulp kan ik ze direct na het weekend verzenden:

In de coulissen van Den Haag en Brussel bekokstoven de klimaatdrammers een totale revolutie. Eén de totalitaire staatsmiddelen waarmee de coronacrisis nu bestreden wordt, soepel inzet voor het bestrijden van hun imaginaire ‘klimaatcrisis’.

EU-klimaatpaus Frans Timmermans stuurt hierop aan. Prominente klimaatactivisten als May Boeve dromen er hardop over.

Droom dreigt beleid te worden, zodra de dreiging van corona wijkt.

Laten we voorkomen dat de klimaatdrammers een voorsprong krijgen.

Laten we de Nederlandse bevolking juist nu waarschuwen voor het gevaar van de groene gekte! Dat doen we met ons boek Groen is het nieuwe rood. Help mij alstublieft met een ruimhartige gift, zodat ik het direct kan verspreiden:

Ja, ik help met een gift

De coronacrisis maakt de klimaatlobby gevaarlijker. Maar ook kwetsbaarder. Daar ligt onze kans. Met uw hulp pak ik die!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 04, 2020 1:41 am

Kolencentrales, aardgas, stikstof: economie kraakt door corona, maar kabinet gaat op klimaattoer

3 apr. 2020

Afbeelding

Nederland lijdt onder de plaag van corona. Zowel de volksgezondheid als de economie worden getroffen. Recessie en massale werkeloosheid dreigen. En wat doet de overheid? Die grijpt de coronacrisis juist aan voor klimaatmaatregelen.

Kolencentrales en aardgas

Eerst gaf het kabinet aan klimaatmaatregelen op de lange baan te schuiven. “Er zijn nu andere prioriteiten”, zei minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat. Toch niet, zo blijkt nu. Het kabinet neemt meerdere klimaatmaatregelen. Zo wordt de elektriciteitsproductie van Nederlandse kolencentrales flink teruggeschroefd. Hiermee wil het kabinet voldoen aan het Urgenda-vonnis, de rechterlijke uitspraak de overheid verplicht om de CO2-uitstoot terug te dringen. Daarnaast steekt het kabinet tweehonderd miljoen euro in het aardgasvrij maken van huurwoningen.

Afbeelding

Economische schade
Dit terwijl de coronacrisis grote schade aan de economie berokkent. Economen verwachten dat de werkloosheid flink zal stijgen. In de Verenigde Staten hebben al tien miljoen mensen hun baan verloren door de coronacrisis. ZZP’ers raken aan de bedelstaf. Midden- en kleinbedrijven gaan failliet. Huiseigenaren kunnen hun hypotheek niet betalen. Daarbovenop komt een verdere stijging van de energierekening, doordat er minder elektriciteit door de goedkope kolencentrales wordt opgewekt. Samen met het afknijpen van de aardgasafsluitingen laat dit huiseigenaar letterlijk in de kou staan.

Lees ook: 6 manieren waarop klimaatideologen misbruik maken van de coronacrisis

Kabinet ziet zijn kans
Het ligt voor de hand om tijdens de coronacrisis de controversiële dossiers als klimaat op pauze te zetten. Daar dringt Thierry Baudet (FvD) terecht op aan. Maar het kabinet hanteert het adagium: Never let a good crisis go to waste. Ministers drukken juist nu de controversiële dossiers door. Buitenlandminister Stef Blok gaat na jaren van verzet opeens akkoord met onderhandelingen over de toetreding van Albanië en Macedonië tot de Europese Unie. Landbouwminister Carola Schouten hervat haar oorlog tegen stikstof, tot frustratie van de boeren die hard getroffen worden door de coronacrisis. Schouten heeft zelfs een wet tegen fosfaatuitstoot van boeren, volgens haar te hoog, op een lijst van noodwetten gezet die het kabinet wil dat de Tweede Kamer afhamert.

Afbeelding

Nieuw boek ontmaskert klimaatzwendel
We staan aan de vooravond van misschien wel de grootste economische crisis sinds de jaren 1930. Maar de klimaatwaanzin is Rutte III naar het hoofd gestegen, dat kostbare tijd en geld verkwist worden aan allerlei klimaatmaatregelen. Maatregelen die bedrijven opzadelen met extra kosten en particulieren bedreigen in hun toch al precaire privé-eigendom.

Waar komt deze klimaatwaanzin vandaan? En waar wil het naartoe? Lees er alles over in het ontmaskerende boek Groen is het nieuwe rood: hoe de Groene Lobby het milieu misbruikt voor een totale revolutie. Bestel nu uw exemplaar. Wees er snel bij, op is op!

Afbeelding

https://cultuurondervuur.nu/kolencentra ... di0y83op5k
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Za Apr 04, 2020 9:45 pm

Eurobonds? Eigen broek ophouden!

2 april 2020

Afbeelding

Een EU-infuus voor Italië? De medische beeldspraak is passend, nu dat land zo getroffen is door de corona-crisis.

In alle landen vormt de epidemie een economische bedreiging, maar in Italië met zijn vergrijsde bevolking en hoge sterftecijfers nog meer. Dat kan mededogen oproepen. Wopke Hoekstra moest als minister van Financiën al het boetekleed aantrekken, omdat hij Italiaanse hulpclaims al te bot had afgewezen. Een Franse krant demoniseerde hem zelfs als monsieur non, ‘meneer nee’.

Extreme staatsschuld
Hoe serieus ook, de corona-crisis versluiert toch vooral de ware toedracht. Die luidt simpelweg dat Italië al jarenlang zijn zaakjes financieel niet op orde heeft. Het land heeft een extreme staatsschuld (135% bbp), die bovendien door de crisis hard oploopt. In plaats van de Italiaanse politici tot bezinning te brengen, gebruiken ze de corona-crisis echter als een stok om de hond te slaan. De hond: dat zijn dan de noordelijke landen die hun financiën over het algemeen veel beter op orde hebben en nu huiverig zijn het verkwistende Italië onvoorwaardelijk bij te springen. Met name Nederland heeft dat duidelijk gemaakt.

Afbeelding

Steunpilaar
In plaats van de hand in eigen boezem te steken, kiezen Italiaanse politici voor de vlucht naar voren en beschuldigen zij anderen. Ze gebruiken de coronacrisis als drukmiddel. Dat blijkt uit de open brief die zij publiceerden in de Frankfurter Allgemeine Zeitung, een toonaangevende Duitse krant. Daarin heet het dat de Nederlandse houding “een voorbeeld van een gebrek aan ethiek en solidariteit in elk opzicht” is . Duitsland (economisch natuurlijk nog veel belangrijker als steunpilaar van de EU en van Italië in het bijzonder) wordt opgeroepen “aan de kant van de Europese instellingen, met de waarden van vrijheid en solidariteit” te gaan staan en geen “volger van benepen nationaal egoïsme” te zijn, zoals Nederland.

Lees ook: Voorzitster ABP bevestigt: Nederlands pensioengeld in gevaar

Vette jaren
De Italianen zinspelen dus op het doembeeld van een algehele schipbreuk van de EU. Onder het motto: zolang het EU-verband geen fondsen overhevelt, moet je het gebruiken als vehikel voor morele chantage. Blijkbaar met veel succes, want zoals gezegd gaat Wopke Hoekstra al door het stof. En hij is de enige niet. EO-coryfee Andries Knevel zag zich gedwongen op deze tweet terug te komen: ‘In het bijbelse verhaal adviseert Jozef aan de Farao om in de 7 vette jaren te sparen voor de 7 magere jaren. Nederland heeft dat geweldig gedaan. Moeten we nu onze graanschuren openen voor landen die 7 jaar feest hebben gevierd: Italië, Frankrijk, België? #Eurobonds’

Afbeelding

Vangnet
Knevel betuigde later spijt over de tweet, maar in feite is de Bijbelse vergelijking treffend. Zoals het Nederlandse spreekwoord zegt: wie wat bewaart, heeft wat. Wie alles opmaakt, of zelfs schulden aangaat, heeft niets. Die moet in tijden van nood zijn hand ophouden. Het onderliggende probleem van de EU is dat dit in structuren dreigt te worden vastgelegd: goed bestuurde landen worden zo gedwongen permanent vangnet te zijn van slecht bestuurde landen, die daar niet eens dankbaar voor zijn, maar doen alsof het vanzelfsprekend is. “Het noorden wil soliditeit, het zuiden solidariteit, met andere woorden: het geld van de anderen”, zei Frits Bolkestein al. Om een ander Nederlands spreekwoord aan te halen: eigen broek ophouden alstublieft!

Afbeelding

Salamitactieken
Cultuur onder Vuur waarschuwt hier al sinds 2017 voor, toen we met onze pensioenpetitie aandacht vroegen voor de dreiging dat Nederlandse pensioengelden via diverse Brusselse salamitactieken geleidelijk zouden worden onteigend van degenen voor wiens oude dag ze bedoeld zijn: de Nederlanders die ervoor hebben gespaard. Het is ondermijning van hun privé-eigendom. Onlangs bevestigde de voorzitster van het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds dit risico nog eens. Keer op keer zie je op EU-niveau voorstellen terugkeren die er steeds weer op neerkomen dat de schulden van de leden op één hoop gegooid worden tot een gemeenschappelijke last. Logisch dat landen met grote schulden – zoals Italië – daar erg enthousiast over zijn, en anderen een stuk minder. Want voor hen is de rekening, of althans toch het grootste deel daarvan.

Schuldenopkoopprogramma
De jongste variant hierop zijn de ‘eurobonds’. Schuldenlanden als Italië, maar ook Frankrijk en Spanje, grijpen de coronacrisis aan om daar een hernieuwd pleidooi voor te houden: gezamenlijke schuldfinanciering door middel van de uitgifte van EU-obligaties. Obligaties zijn ondanks de lage rente populair bij beleggers, omdat ze als zeer zeker gelden (er staat immers een staat voor garant, in dit geval zelfs alle EU-staten). Het geld dat met deze eurobonds wordt opgehaald, zou ingezet moeten worden ter financiële verlichting van landen als Italië en Spanje. Maar dus wel op gemeenschappelijke rekening. En terwijl deze landen toch al door het massale schuldenopkoopprogramma van de Europese Centrale Bank – die tot voor kort met een Italiaanse president had – worden ondersteund. In zekere zin is Italië al lang aan het infuus gelegd.

Afbeelding

Brussels perspectief
Onder deze omstandigheden mag van Nederlandse politici verwacht worden dat ze net zo goed opkomen voor het Nederlands belang als Italiaanse politici dat doen voor het Italiaanse. Ze moeten zich daarbij niet laten corrumperen door het Brusselse perspectief, hoe verlokkelijk dat ook moge wenken. Natuurlijk is het leuker om president van de Europese Centrale Bank te zijn dan minister van Financiën onder de coronacrisis. Maar Wopke Hoekstra dient de rug recht te houden, als Italië hem de ‘eurobonds’ opdringt. Elke slinkse poging om Nederlandse belastingbetalers en gepensioneerden direct of indirect te laten opdraaien voor andermans schulden moet hij manmoedig durven af te wijzen.

Dringende oproep: teken de petitie tegen eurobonds!
Helpen bij coronacrisis is mooi, maar financieel moeten landen hun eigen boontjes leren doppen.

Het kabinet Rutte III mag geen Sinterklaas spelen en goed geld naar kwaad geld gooien. De Nederlandse belastingbetaler en gepensioneerden hebben met de tekorten van Italië en andere EU-landen niets te maken.

Teken daarom nu de petitie aan Wopke Hoekstra, de minister van Financiën, om met geen enkele regeling in te stemmen die Nederlanders medeverantwoordelijk maakt voor welke vorm van buitenlandse staatsschuld dan ook!

https://cultuurondervuur.nu/eurobonds-e ... -ophouden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Ma Apr 13, 2020 1:05 am

De ideologische manipulatie door de coronaviruspandemie...

Op 10 april 2020 heeft onze zusterorganisatie Instituto Plinio Corrêa de Oliveira (IPCO), de TFP uit het land waar de grondlegger geboren is, een manifest uitgebracht betreffende de Coronacrisis en de bedreiging die hierdoor ontstaat voor de christelijke beschaving en zelfs voor de algemene westerse tradities en levenswijze.

Het doel van het manifest is om het debat over deze crisis op een hoger niveau te tillen. De debatten lijken nu vooral te gaan over de vraag of er eerder ingegrepen had moeten worden, of er meer getest moet worden en of het virus eigenlijk wel meevalt, dan wel zwaar onderschat wordt. Maar het is nodig om in deze crisis na te denken over meer fundamentele vragen. Wat is het algemeen belang en hoe wat dat algemeen belang het beste gediend? Wat is de verhouding tussen de wetgevende, de uitvoerende en de controlerende macht? Waarom is subsidiariteit ook in tijden van crisis onontbeerlijk? Mag een overheid basale rechten van burgers inperken, omwille van een hoger goed? En wat is de rol van China in deze hele crisis, is het een modelland om het virus te stoppen of een bedreiging voor de vrijheden van burgers.

Maar belangrijker nog is de vraag naar de ideologische agenda achter deze crisis. Wie wordt er beter van deze maatregelen? Dat dit leidt tot een blijvende en diepgaande verandering van onze maatschappij lijkt al bijna algemeen aangenomen te worden.

Als Nederlandse organisatie die de TFP in Nederland representeert, Stichting Civitas Christiana, willen we dit manifest van harte bij u aanbevelen. Het stelt wezenlijke vragen, maar geeft ook antwoorden die in deze tijd meer dan ooit nodig zijn. We hebben nu behoefte aan antwoorden die de geest van de tijd en de grillen van de politiek overstijgen, we hebben behoefte aan blijvende en eeuwige principes op basis waarvan we onze maatschappij kunnen inrichten en de Katholieke Sociale Leer biedt in dit opzicht verrassend toepasselijke en nuttige adviezen.

Lees hier verder: https://civitaschristiana.nl/de-ideolog ... spandemie/

https://cultuurondervuur.nu/de-ideologi ... xm_srZEDeI
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Di Apr 14, 2020 3:00 am

Afbeelding

Geachte lezer,

De internetactiviteiten van onze campagne Cultuur onder Vuur zijn afgelopen jaren sterk gegroeid.

Onze e-mailings en websiteartikelen genieten steeds meer populariteit.

Ook onze wervingsacties op sociale media groeien goed, en vergroten het bereik van Cultuur onder Vuur.

Maar we staan voor zeer grote uitdagingen.

Wij moeten ons voorbereiden op een harde en vooral langdurige strijd.

Om de uitdagingen van de komende tijd doeltreffend aan te kunnen, heeft onze campagne Cultuur onder Vuur stabiliteit en planning nodig.

Laat mij kort uitleggen waarom.

Als het gaat om de verdediging van onze Nederlandse cultuur en christelijke tradities, dan hebben we met deze gevaren te doen:

 • De Groene Lobby zet zijn klimaatzwendel door. Juist nu er coronacrisis is. D66 gaat voorop, maar VVD volgt gedwee.
 • De Europese Unie wil onze pensioenen “inpikken”, zo waarschuwt Corien Wortmann-Kool van pensioenfonds ABP.
 • Vergeet niet Zwarte Piet! Jerry Afriyie zegt heel het jaar door actie te gaan voeren tegen deze Nederlandse traditie.
Dit zijn blijvende gevaren. Ze vereisen een blijvende inzet van Cultuur onder Vuur.

Die inzet wordt gedragen door de groep van Vrienden van de Nederlandse Cultuur, die onze campagne steunt met een maandelijkse gift. Zij geven de campagne stabiliteit.

U bent al trouwe medestander, daarom nodig ik u uit om toe te treden tot de Vrienden van de Nederlandse Cultuur. Uw maandelijkse donatie is onmisbaar voor een stabiele verdediging van onze cultuur en tradities!

Ja, ik word Vriend van de Nederlandse Cultuur

Een belangrijke uitdaging voor de campagne Cultuur onder Vuur is de groeiende omvang van ons werk.

Natuurlijk kan dat werk uitbesteed worden.

Zodat we handen en hoofd vrij hebben voor de werkelijk belangrijke zaken. Zoals onderzoek naar de handel en wandel van de corrupte Groene Lobby.

En ik heb ook een uitstekend bedrijf gevonden die het werk wil doen!

Dat bedrijf gaat onze sociale mediakanalen effectiever maken, zodat we nog meer nieuwe medestanders werven.

Maar voordat ik dit bedrijf vond, ben ik door meerdere bedrijven afgewezen. Ze weigerden diensten te leveren. Omdat onze campagne voor de Nederlandse cultuur en christelijke tradities staat. En zij alleen het linkse geluid willen.

Ik klop het stof van mijn schoenen en ga verder.

Genoeg gepassioneerde ondernemers voor wie onze overtuiging juist een pré is!

Maar door de politiek-correcte censuur in de internetwereld, wil ik wel op eigen benen staan.

Zelf advertenties kunnen maken op Facebook. Zelf websiteartikelen publiceren. Zelf e-mailcontact onderhouden met trouwe medestanders als u.

Daarom neem ik een nieuwe medewerker aan. Ik schaf extra laptops en andere benodigd materiaal aan voor mijn personeel.

En wij gaan met het team van Cultuur onder Vuur eigenhandig een website bouwen. Die we zelf kunnen beheren. En die bovendien veel sneller en gebruiksvriendelijker is dan de huidige!

De huidige website piept en kraakt door de hoeveelheid artikelen en het drukke verkeer van bezoekers. Vervanging is hoogstnoodzakelijk, maar kost ons veel tijd.

Mijn doel met dit alles: dat Cultuur onder Vuur op eigen benen staat en doorgaat met groeien!

Komende tijd werk ik hard aan dit doel. Met mijn medewerkers en vrijwilligers. Maar het is werk van de lange adem. Dat kunnen wij alleen doen met de hulp van maandelijks donateurs. Daarom vraag ik u om een maandelijkse gift te overwegen:

Ja, ik word Vriend van de Nederlandse Cultuur

Ik dank u bij voorbaat voor uw ruimhartigheid. En ik wens u alvast een zalig Pasen toe!

Met dankbare groet,

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Do Apr 16, 2020 3:04 am

Afbeelding

Geachte heer lezer,

Goed nieuws: onze petitie voor de boeren loopt als een trein. Dat moet een sneltrein worden!

Ik heb daarvoor een uitgelezen kans. Door de coronacrisis snakken tijdschriften naar adverteerders.

Elsevier doet mij het bijzondere aanbod om mijn petitie voor de boeren bij Elsevier Weekblad in te steken en naar alle abonnees te sturen.

Daarmee kunnen u en ik één klap tot wel 80.000 nieuwe medestanders werven!

Veel Elsevier-lezers vinden dit thema belangrijk. Ze zijn geschrokken van het Klimaatakkoord en de onbuigzame houding van de regering jegens onze boeren. Ze willen actie.

Daarom wil ik deze kans met beide handen aangrijpen. Maar dat kan alleen met uw hulp.

Ik begin pas met deze massale verspreiding als ik weet dat u als trouwe medestander achter mij staat!

Teken daarom vandaag nog de Steunverklaring voor de verdediging van de boeren tegen de groene gekte. Laat mij weten hoe belangrijk u de verspreiding van onze boodschap vindt!

Teken Steunverklaring >

We moeten snel handelen, of de groene maffia is ons voor. Die probeert uit alle macht garen te spinnen bij het coronavirus.

Want wie zagen we op 11 maart in het torentje van Rutte opduiken? Precies op het moment dat de premier zijn volle aandacht aan de coronacrisis had moeten geven?

Frans Timmermans.

Geen twijfel mogelijk: Timmermans kwam om Rutte te bewerken voor zijn Green Deal. Alsof er geen coronacrisis bestaat!

De Green Deal is Timmermans' megalomane EU-troetelproject van duizend miljard (1000.000.000.000!) euro. Hiermee wil deze machtsdronken PvdA’er heel de EU ‘klimaatneutraal’ maken.

Volgens nieuwsberichten "schoof Timmermans ook aan bij de ministerraad". Op diezelfde 11 maart. Hadden de ministers die dag geen belangrijkere prioriteiten?

De EU-klimaatcommisaris heeft het in het bijzonder op onze boeren voorzien. Hun protesten doet hij arrogant af als "vasthouden aan achterhaalde ideeën".

Achterhaald? Als de coronacrisis één ding duidelijk heeft gemaakt is het wel van hoe vitaal belang onze boeren zijn als voedselproducenten voor eigen land.

Daar hebben we allemaal voordeel van.

Maar Frans Timmerman ziet zichzelf als een groene profeet, als grote wegwijzer en roerganger. ‘Iemand moet de tomtom zijn’, aldus deze ijdele socialist.

Hij vindt dat de boeren "best landbouwgrond kunnen inleveren en dat ook de export van landbouwproducten wat minder kan".

Bedenk even wat dit economisch betekent voor ons land, de tweede landbouwexporteur ter wereld. Maar ook wat dit betekent voor de inkomsten van onze boeren, die het water toch al aan de lippen staat.

Een EU-woordvoerder zei het onomwonden: "Het aantal boeren moet beduidend omlaag".

Alsof het om overlastgevers gaat, in plaats van succesvolle ondernemers die letterlijk voor ons dagelijks brood zorgen.

We moeten hier absoluut een stokje voor steken. We moeten opkomen voor de boeren. Teken daarom alstublieft de Steunverklaring.

Ja, ik teken de Steunverklaring

We staan beslist niet alleen. Het CDA bijvoorbeeld noemt de Green Deal van Timmermans een “regelrechte machtsgreep”. Terecht, want hij komt er openlijk voor uit is dat hij zijn klimaatagenda aan elke democratische controle wil onttrekken.

Als Timmermans dit lukt, kunnen de boeren wel inpakken. Brussel zal ze - al dan niet via Den Haag - genadeloos onteigenen.

Wat zei Timmermans ook alweer? Boeren kunnen "best landbouwgrond inleveren".

Bij wie?

U raadt het al: bij de staat.

Ik word witheet, alleen al van de achteloze wijze waarop deze socialist over het heilig recht op privé-eigendom spreekt.

Maar dit is nog niet alles. Timmermans wil ook nog dat zijn Green Deal ‘een juridisch bindend einddoel’ krijgt.

Weet u wat dit betekent? Dat tot aan 2050 rechters en Brusselse ambtenaren zullen uitmaken wat goed voor ons is.

Dan mogen u en ik als gewone burgers alleen nog maar betalen en braaf de opdrachten van Brussel uitvoeren: huis isoleren, gas afsluiten, warmtepomp installeren.

Terwijl boeren hun bedrijven moeten sluiten en hun grond aan de staat verkopen. Voor windmolens en zonnepaneelparken.

Alles wijst erop dat de klimaatlobby het ijzer wil smeden als het heet is. Alle aandacht gaat immers nu naar de coronacrisis.

Hoe anders te verklaren dat de regering ijskoud doorgaat juist nu nieuwe klimaatinitiatieven op te starten?

Je zou toch denken dat duidelijk is waar de regering thans ons belastinggeld aan moet besteden? Aan coronatesten, mondkapjes en beademingsapparatuur. Daaraan zijn vreselijke tekorten!

Maar nee...

De overheid maakt nu doodleuk bekend 200 miljoen euro uit te trekken om huurhuizen ‘aardgasvrij’ te maken!

Normaal zou dit tot algehele verontwaardiging leiden, ware het niet dat corona de mensen afleidt.

Dit terwijl boeren met de handen in het haar zitten. Hun schade vanwege de coronacrisis wordt nu al geraamd op vijf miljard.

Wat denkt de regering daarbij? Laat de boeren maar failliet gaan? Het coronavirus neemt ons werk uit handen?

Dit mogen we niet laten gebeuren. Teken alstublieft vandaag nog de Steunverklaring.

Ja, ik teken de Steunverklaring

Via de petitie in Elsevier Weekblad wil ik ook mijn boek Groen is het nieuwe rood een nog wijdere verspreiding geven.

Dit boek is nu al een bestseller. Puur dankzij mond-tot-mond reclame. We kunnen alle aanvragen haast niet aan.

Dit wil ik dit echter nog veel verder opvoeren. Informatie tegen desinformatie. Groen is het nieuwe rood is ons definitieve antwoord op de leugens van de groene maffia.

Daarom krijgt elke lezer die de petitie bij Elsevier Weekblad ondertekent, een gratis exemplaar van Groen is het nieuwe rood.

Het boek zal gretig gelezen worden, nu zoveel mensen thuis zitten vanwege de coronamaatregelen!

We moeten Nederland uit alle macht mobiliseren tegen de desastreuse anti-boerenkoers van de regering-Rutte.

Maar dan moeten we snel zijn. Ondanks de coronacrisis probeert de regering voldongen feiten te scheppen.

De tijd dringt!

We hebben nog maar kort om een hele lawine petities op Ruttes bureau uit te storten. Daarom wil ik zo snel mogelijk onze petitie met Elsevier Weekblad meesturen.

Ik ben er helemaal klaar voor. Alleen ontbreekt het mij nog aan de financiële middelen.

 • Voor het insteken van de petities bij Elsevier Weekblad en de terugzendkosten daarvan betaal ik € 11.600,-
 • Het ontwerpen en drukken van de petities kost mij € 1.050,-
 • Aan verwerken van de grote stroom van ingevulde petities moet ik wel € 7.200,- besteden. Dat is inclusief de verzendkosten voor het successievelijk opsturen van ons klimaatboek Groen is het nieuwe rood.
Daarmee kom ik op een totale kostprijs van € 19.850,-.

En ik heb maar tot vrijdag 17 april om van Elseviers aanbod gebruik te maken.

Zeker, het gaat om een serieus bedrag. Maar dit is een unieke kans om tot wel 80.000 nieuwe medestanders te werven!

Vandaar dit urgente verzoek aan u. Spreek uw steun uit door de Steunverklaring voor de verdediging van de boeren te tekenen.

En help mij alstublieft de benodigde € 19.850,- op te halen, zodat ik tienduizenden nieuwe medestanders kan werven voor de verdediging van onze boeren.


Ja, ik help met een gift

Of u nu €5,- €10,- €20,- €50,- of zelfs €100,- doneert, weet dat elke euro die u geeft extra druk zet op premier Rutte!

Dit gaat ons lukken.

Steeds meer Nederlanders hebben genoeg van klimaatalarmisme, antiboeren-mentaliteit, GroenLinks-gedram. De publieke opinie kantelt. Weg van de groene gekte, richting de verdediging van de boeren en van ons eigen privé-eigendom.

Politici beseffen dit. Zij vrezen dat ze bij de verkiezingen begin 2021 door u en mij zullen worden afgerekend.

Premier Rutte laat nu al een ander geluid horen. Hij waarschuwt opeens dat "we niet moeten doorslaan met het klimaat."

Ik merk het ook op mijn straatcampagnes. Er is onder de bevolking een enorme steun voor de boeren.

Al in 2018 hebben wij een klimaatpetitie opgesteld en verspreid. Dat was toen nieuw: toen ik die petitie ook nog bij Elsevier liet insteken, werd ik overladen met handtekeningen!

Het is het juiste publiek. Daarom ben ik er zo zeker van dat we dit succes niet alleen kunnen herhalen, maar zelfs overtreffen.

Want het draagvlak voor Ruttes klimaatkoers brokkelt af, naarmate mensen doorkrijgen wat de klimaatagenda voor hen inhoudt.

De deining neemt toe. U kunt helpen dit tot een golf maken.

Uw donatie van €50,- zal onze kring van medestanders flink uitbreiden. Wel 500 Elsevier-lezers kunnen dan onze petitie tekenen.

Tienduizenden nieuwe huishoudens waar men de dreiging voelt van het groene gedram en onze petitie aangrijpt om te protesteren!

Ik sta te popelen om deze kans in te koppen.

Spreek alstublieft uw steun uit voor de verspreiding van onze petitie, door de bijgevoegde 'Steunverklaring voor de verdediging van de boeren' vandaag nog in te vullen.

En help mij alstublieft met een gift, zodat ik vóór vrijdag 17 april op het aanbod van Elsevier Weekblad in kan gaan.

Ja, ik help met een gift

Of u € 20,- of € 100,- geeft, elke bijdrage is een waardevolle investering in de toekomst van ons land.

Help onze boeren verdedigen tegen maatregelen die hun letterlijk het leven onmogelijk zullen maken. Maar het gaat ook om onze eigen toekomst en die van onze kinderen en kleinkinderen.

Nederlanders willen geen groene gekte. Ze willen een redelijk en verstandig land, waar het recht op privé-eigendom is gewaarborgd.

Voor de boeren, maar ook voor henzelf!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6485
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor sjun » Vr Apr 17, 2020 7:33 am

Het komt niet van een clubje waarnaar de draad vernoemd is maar heeft wel degelijk te maken met onder vuur staande cultuur. Ik zet het hier naar omdat ik geen boekentopic trof.

Afbeelding
Ode aan het klootjesvolk. Populisme als smoesje van de falende elite, Coos Huijsen,
Prometheus 2019, ISBN 9789044642766.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Vr Apr 17, 2020 1:14 pm

sjun schreef:Het komt niet van een clubje waarnaar de draad vernoemd is maar heeft wel degelijk te maken met onder vuur staande cultuur. Ik zet het hier naar omdat ik geen boekentopic trof.

Geen boekentopic? :shock:

Maar hier is toch de boekentopic:

Boekbesprekingen en recensies
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Apr 26, 2020 12:52 am

92 miljard begrotingstekort, toch komt kabinet wéér met klimaatmaatregelen

25 apr 2020

Afbeelding

Corona leidt tot een economische crisis. Het begrotingstekort van de overheid is al 92 miljard euro. Kabinet-Rutte III neemt maatregelen, maar alleen binnen de strakke kaders van de klimaatideologie. Met alle gevolgen van dien.

Het regent miljarden

Minister Eric Wiebes van Economische Zaken steekt 150 miljoen in de verduurzaming van woningen, ‘bijvoorbeeld met LED-lampen’. Staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën komt met een CO2-heffing voor de industrie. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur) doet haar duit in het zakje met nieuw statiegeld op plastic flessen: voortaan betaal je als consument 15 cent per fles meer. Het regent miljarden. Je zou bijna vergeten dat ze opgehoest moeten worden door miljoenen burgers die nu vrezen voor hun baan.

Kabinetslijn is groene lijn
De maatregelen komen bovenop eerdere maatregelen die het kabinet al getroffen heeft tijdens de coronacrisis. Zo kondigde de regering begin april aan kolencentrales te sluiten en 200 miljoen te steken in het aardgasvrij maken van huurwoningen. De rode lijn van het economisch beleid kleurt groen.

Afbeelding

Boeren: ‘Hier waren we al bang voor’
Van de bewindslieden gaat niemand zo ver als Carola Schouten. De minister van Landbouw steekt wel vijf miljard euro in de bestrijding van stikstof. Daarvan gaat een groot deel naar natuurgebied. Ook gaat ze boeren uitkopen. Nu nog vrijwillig. “Dit is waar de boeren al die tijd al bang voor waren,” zeggen de boeren van Landbouw Collectief. “Ordinaire opkoop, krimp van de veestapel, een rem op doorontwikkeling van bedrijven, leegloop van het platteland en aantasting van een voor onze economie essentiële en vitale sector. En dat in coronatijd.”

Afbeelding

Klimaat is voorwendsel
De klimaatmaatregelen worden genomen om te voldoen aan het Urgenda-vonnis. Met dat vonnis, dat tot aan de Hoge Raad is bevestigd, bindt de rechter de regering aan internationale afspraken over de bestrijding van klimaatveranderingen. Afspraken die de regering overigens zelf gemaakt heeft, door het Verdrag van Parijs te ondertekenen. Het doel van zulke verdragen is niet zozeer het redden van de natuur. Eerder de wereldwijde herverdeling van eigendom, aangestuurd door een wereldregering. Klimaat is slechts een voorwendsel voor dit streven, zoals Cultuur onder Vuur aantoont in zijn boek Groen is het nieuwe rood.

Afbeelding

Strakke kaders van het klimaat
De klimaatmaatregelen komen op de vooravond van misschien wel de grootste economische crisis sinds de jaren 1930. Banen die een paar maanden geleden zekerheid boden, staan nu op de tocht of zijn al verdwenen. De betaling van hypotheken is in het geding. Maar het kabinet wil alleen economisch herstel binnen de strakke kaders van het klimaat. “De economie verkeert in zwaar weer en we willen voorkomen dat stikstof straks een hindernis vormt,” rechtvaardigt Schouten haar beleid.

Organische samenleving
Economisch herstel moet zeker binnen kaders plaatsvinden. Maar niet de kaders van de klimaatideologie. Wel van de christelijke traditie, die staat voor een organische samenleving met privé-eigendom en subsidiariteit. In deze samenleving respecteert de Rijksoverheid ook het privé-eigendom van burgers. Bijvoorbeeld met redelijke belastingtarief. Daar ontbreekt het nu aan. Van elke euro die we verdienen, houdt de overheid gemiddeld 39 cent in. Wie fatsoenlijk verdient en niet meedoet aan de toeslagencarrousel, draagt al snel 60 cent af. Dat is gelegaliseerde diefstal. Lagere belastingen zouden weldadig zijn voor particulieren én bedrijven, die reserves kunnen opbouwen om crises te overleven.

Afbeelding

Subsidiariteit
In de organische samenleving doet de Rijksoverheid het noodzakelijke, maar laat zoveel mogelijk over aan lokale overheden, bedrijven, kerkgemeenschappen, gezinnen. Dat heet in de katholieke traditie ‘subsidiariteit’. Dit principe eert de rechten van bijvoorbeeld provincies om coronamaatregelen te treffen die passen bij hun situatie. Of van kerkgemeenschappen om diensten te houden met inachtneming van overheidsrichtlijnen. Het voordeel van deze subsidiariteit is dat sterke gemeenschappen de samenleving weerbaar maken tegen systeemschokken als natuurrampen en recessies. Bedenk dat het in onze geschiedenis dikwijls de Kerk is geweest die, als de pest toesloeg, in actie kwam en de zieken verzorgde en vertroostte.

Luchtkastelen
Het laatste wat we nu nodig hebben is een opgezwollen overheid die nog meer geld afpakt van burgers om klimaatideologische luchtkastelen te bouwen. Het zal economisch herstel alleen maar bemoeilijken. Herstel komt alleen als we streven naar een organische samenleving, waarin privé-eigendom en subsidiariteit gerespecteerd worden.

Cultuur onder Vuur verdedigt de Nederlandse cultuur en christelijke tradities, met 100 procent inzet en 0 euro subsidie. Help ons vandaag nog met een gift!

https://cultuurondervuur.nu/92-miljard- ... atregelen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 03, 2020 12:13 am

TFP StudentenActie nu ook in Nederland: mis deze kans niet!
15 apr. 2020


Meld je ook aan voor de cursus en mis deze kans niet!
Ga nu naar: tfpstudentenactie.nl

Meer dan ooit heeft deze tijd jonge mannen nodig die onze christelijke beschaving verdedigen. We kunnen niet stilzitten en toekijken. Voel je je aangesproken en wil je ons helpen in deze strijd, neem dan contact op via deze link:
https://www.youtube.com/redirect?q=http ... escription
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mei 03, 2020 12:51 am

Afbeelding

Geachte lezer,

Ik heb een unieke kans – die ik alleen met uw hulp kan grijpen.

Die kans is:

Via Elsevier Weekblad wel 70.000 Nederlanders wakker schudden voor de grootste bedreiging van dit moment: het links-ideologisch misbruik van de coronacrisis voor het doordrukken van politiek-correcte projecten.

Want wat zien we nu gebeuren…

 • Juist in de coronacrisis gaat Rutte III op de klimaattoer en pompt vijf miljard euro in de bestrijding van stikstof.
 • Juist in de coronacrisis willen Frankrijk en Italië eurobonds invoeren – waardoor u en ik hun enorme staatsschulden moeten betalen!
 • Juist in de coronacrisis dringen linkse ideologen aan op meer staatscontrole. Liefst door een wereldregering, die eerder op communistische leest dan op Westers-christelijke leest geschoeid is!
In deze globalistische regering is voor onze Nederlandse cultuur geen plaats. Evenmin voor vrijheden. Al helemaal niet voor uw en mijn privé-eigendom!

Daarom heb ik een manifest geschreven. Dat wil ik komende donderdag meesturen met Elsevier Weekblad.

Daarvoor heb ik exact € 10.000,- nodig. Gelukkig heb ik al € 4.500,- ter beschikking.

Maar ik heb nog € 5.500,- nodig om akkoord te gaan met de offerte van Elsevier Weekblad. Help mij alstublieft dit te halen, zodat wij Nederland kunnen wakker schudden voor het links-ideologisch misbruik van de coronacrisis!

Ja, ik help met een gift

Dit is het manifest dat ik in Elsevier Weekblad wil plaatsen:

Afbeelding

Het manifest is handzaam, een half A4’tje. Je kunt het openslaan om de tekst te lezen. Net als je een landkaart opent om te kijken waar je naartoe moet.

Het manifest waarschuwt voor misbruik van de coronacrisis door politiek-correct links.

Tegelijk doen we een dringend beroep op de politici en alle andere mensen die het in Nederland voor het zeggen hebben: houdt beschavingsprincipes in het oog!

Principes die onze christelijke beschaving ons aanreikt. Principes als nationale soevereiniteit en de tijdelijkheid van ingrijpende maatregelen.

Maar ook het principe dat het spirituele belang niet mag weggedrukt worden door het economische belang.

Ik heb gekozen om geen blad met slogans te vullen. Ik heb bewust gekozen om goede uitleg te geven van deze principes, die leidend moeten zijn in deze crisis.

Want in deze crisis moeten we niet schreeuwen en paniek zaaien. We moeten het hoofd koel houden en redelijk blijven. Die weg wijst het manifest.

Ons manifest zal in de Elsevier komen op een moment dat veel Nederlanders zich – terecht! – zorgen maken over de gevolgen van de coronacrisis.

De tijd is dus rijp. Maar dan moeten we snel handelen.

Ik wil dit manifest deze donderdagmiddag nog op de keukentafel te krijgen van 70.000 Nederlanders.

Help mij daarom vandaag nog met uw best mogelijke gift, zodat ik akkoord kan gaan met het aanbod van Elsevier Weekblad.

Ja, ik help met een gift

Ik heb het manifest opgesteld met diverse internationale zustercampagnes van Cultuur onder Vuur.

Het wordt ook, met lichte aanpassingen naar de nationale situatie, gepubliceerd in Brazilië, Frankrijk, Italië, Verenigde Staten en andere landen.

Want het internationale offensief van linkerzijde vraagt een krachtige verdediging van onze christelijke beschaving.

Ik wil het manifest in Nederland maximale zichtbaarheid geven.

Eerst in Elsevier Weekblad. De lezers daarvan staan dicht bij onze overtuiging dat de Nederlandse cultuur verdedigd moeten worden tegen de politieke correct.

Daarna wil ik het manifest publiceren in andere kranten en tijdschriften. Ik ben met verschillende grote dagbladen in gesprek.

De publicatie van dit manifest in de kranten en tijdschriften van Nederland, zal het publieke debat over corona voorgoed veranderen. In de goede richting van de verdediging van de vrijheid.

Overweeg alstublieft steun hieraan met uw gift. U maakt een cruciale interventie in het publieke debat mogelijk!

Ja, ik help met een gift

Ik dank u van harte voor uw steun!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 21, 2020 2:20 am

Afbeelding

Geachte lezer,

Nu de protesten van Black Lives Matter zich over de Westerse wereld uitspreiden, is het goed om de volgende uitspraak van de voormalige linkse activist David Horowitz te kennen:

“De zaak is nooit de zaak – de ware zaak is revolutie.”

Racisme, seksisme, ‘sociaal onrecht’: deze zaken zijn voor Black Lives Matter-activisten slechts een façade. Een schaamlap voor hun streven naar een totale revolutie.

Lees meer over waar de zogenaamd ‘antiracistische’ protesten écht over gaan op cultuurondervuur.nu:

Lees: De kwestie is nooit de kwestie – de ware kwestie is revolutie

Black Lives Matter is zeven jaar geleden in de Verenigde Staten ontstaan.

Nu is het overgewaaid naar Nederland. Dat is zorgwekkend te noemen:

Lees: Pas op voor het bewind van oproerkraaiers

Het draait Black Lives Matter uiteindelijk helemaal niet om het redden van zwarte levens. Anders zouden ze niet voor abortus zijn, de grootste doodsoorzaak van zwarte mensen.

Black Lives Matter wil onze christelijke beschaving tot de grond toe afbreken.

Met behulp van de politiek-correcte elite.

U leest het niet in de Nederlandse media, die unaniem meegaan in de frames van de zogenaamde ‘antiracisten’, maar in Amerika is een ware heksenjacht gaande.

Sportcommentatoren, hoogleraren, acteurs, politieagenten: in elk beroep worden mensen ontslagen als ze –zeer terughoudend en redelijk – kritiek leveren op Black Lives Matter.

Een Amerikaanse hoogleraar is zelfs ontslagen omdat hij conform de richtlijnen (!) geen zwarte studenten bevoordeelde bij het uitdelen van cijfers.


Voor het elementaire beschavingsprincipe dat je beoordeeld wordt op het werk dat je levert en niet op de kleur van je huid, is in de universitaire wereld geen plaats.

Het is totalitarisme zoals de Westerse wereld het niet gezien heeft sinds de Koude Oorlog.

Het einde van deze waanzin is nog niet in zicht. Ook niet in Nederland.

Nu al worden, na Zwarte Piet, de standbeelden van vaderlandse helden onder vuur genomen. Het is een kwestie van tijd voordat de boeken van onze beschaving op de brandstapel komen.

De Koninklijke Bibliotheek in Den Haag neemt al een voorschot door “Black Lives Matter” op haar Twitterpagina te zetten.

Ik en mijn team van Cultuur onder Vuur blijven waakzaam en houden de ontwikkelingen in de gaten. Wij gaan op de barricades voor het behoud van onze Nederlandse christelijke cultuur. Met uw steun.

Ja, ik help met een gift

Dank voor uw steun.

Met strijdbare groet,

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jun 21, 2020 2:54 pm

De vaderfiguur zoals hij zou moeten zijn

20 juni 2020

Afbeelding

De figuur van de vader wordt tegenwoordig aangevallen. Door wie aandringen op totale gelijkheid, wordt hij gezien als een aanmatigende figuur die al lang misbruik maakt van zijn macht. Zoals alle symbolen van gezag, moet hij omvergeworpen worden.

Het is merkwaardig dat wanneer feministen de vader willen aanvallen ergens in hun lange tirades het woord ‘patriarchaat’ zal verschijnen. De vermelding van dit woord is niet toevallig. Het is een echo van de kern van de feministische geloofsbelijdenis.

Kerngezin
Ironisch genoeg zijn degenen die beschuldigd worden van het verdedigen van het patriarchaat meestal leden van een kerngezin (man, vrouw, kinderen), niet van grote families met een ‘patriarch’, een oude man die regeert over een uitgebreide familie van vele gezinnen. Velen zijn inderdaad niet eens leden van uitgebreide families. Ze hebben dus geen idee wat het patriarchaat betekent en hoe het functioneert. En dus zijn ze niet in staat zich te verdedigen tegen de feministische woede.

Verering
Degenen die het gezin verdedigen hebben geen reden om te vrezen voor de term en alle reden om deze te omarmen. Ontdaan van zijn niet-christelijke vormen en feministische karikaturen wordt het patriarchaat een verfrissend idee. Zelfs vandaag de dag roept het beeld van een oude patriarch gevoelens van verering en respect op.

Er is echter een reden waarom feministen het patriarchaat zo gewelddadig aanvallen: Het vertegenwoordigt de volheid van het vaderschap. Het is de vaderfiguur zoals hij zou moeten zijn. Een dergelijke visie maakt deel uit van de natuurlijke hiërarchische samenleving die het feminisme afwijst.

Netwerk
De sleutel tot het begrijpen van het patriarchaat ligt in het lang vergeten idee van de traditionele familie. De katholieke kerk heeft lang geleerd dat het gezin niet zomaar een sociale eenheid is die in het heden bestaat zonder verbinding met het verleden of de toekomst. Het gezin is veeleer een rijk en ononderbroken geheel dat alle mensen omvat die voor en na het gezin zijn gekomen en zullen komen. Zo wordt elk gezin een uitgebreid netwerk van verweven relaties en maakt het deel uit van het sociale weefsel.

Autoriteit
Het patriarchaat is een natuurlijk gevolg van de traditionele familie. Het stelt dat aangezien deze enorme sociale eenheid bestaat, er een autoriteit moet zijn die de eenheid bewaart. Dit gezag is meestal de patriarch.

De invloed van de patriarch reikt verder dan zijn directe huishouding en omvat meerdere generaties. Het kan meerdere takken van de familie omvatten, zelfs een hele clan.

Verenigend leiderschap
De patriarch oefent geen willekeurig of tiranniek gezag uit. Sterker nog, hij oefent een verenigend leiderschap uit over het geheel dat vaker wordt uitgedrukt door invloed dan door bevel. Hij leidt met grote zorg en subtiliteit de onderlinge relaties tussen zoveel mensen die op zoveel manieren op elkaar lijken, maar die ook zo verschillend zijn.

Harmonisator
Een van de belangrijkste rollen van de patriarch is dus om een harmonisator te zijn. Hij handhaaft de familielijn in harmonie met het verleden en de toekomst. Hij moet een delicaat evenwicht vinden tussen degenen in de familie die de noodzakelijke continuïteit garanderen en degenen die voortvarend een gezonde vernieuwing introduceren.

Weloverwogen
De patriarch is een echte leider van de familie. Hij heeft een bijzondere gave om de algemene leiding van degenen die onder hem staan te erkennen en te coördineren. Hij legt zelden zijn wil op aan de anderen, maar zet veeleer de toon en het voorbeeld. Hij verenigt en brengt het beste in anderen naar boven.

Daarom wordt de patriarch traditioneel afgeschilderd als iemand die over dingen nadenkt. Hij is weloverwogen en weegt zaken af met beoordelingscriteria en scherpzinnigheid. Hij past de schat aan wijsheid van de familie toe, bewaart die en zorgt dat die van generatie op generatie verrijkt en doorgegeven wordt.

Vooruitgang en cultuur
Het is gemakkelijk te zien dat wanneer de samenleving gevuld is met patriarchale figuren op alle sociale niveaus, dit de ideale voorwaarden schept voor echte vooruitgang van een cultuur. De patriarch is wat sociologen een representatief personage noemen, dat zijn familieleden in de richting van doelen van volmaaktheid beweegt, in overeenstemming met de kwaliteiten en talenten van de familie. Wanneer de patriarch doordrongen is van katholieke deugd, beweegt hij zijn familieleden naar het hoogste van alle doelen: hun heiliging.

Omarmen
Dergelijke figuren ontbreken helaas in de huidige afbrokkelende samenleving. Individuen gaan ieder hun eigen weg. Er zijn geen harmonisatoren of coördinatoren meer die gezinnen verenigen en hun vooruitgang sturen.

Wanneer ze worden aangevallen omdat ze patriarchaal zijn, zouden vaders vandaag de dag het idee moeten omarmen. De patriarch doet alleen op grotere schaal wat de vader binnen zijn gezin moet doen.

Herstel
Er is niets mis met het bouwen van een familie die denkt aan de lange termijn. Er is niets mis met het verlangen naar eenheid en richting voor degenen die onder iemands zorg staan. In plaats van een onwenselijke toestand te vermijden, is het patriarchaat een idee waarvan de tijd van herstel is aangebroken.

(Dit is een vertaling van het artikel The Father Figure As He Should Be door John Horvat II, tfp.org)

Foto: De vaderfiguur zoals hij zou moeten zijn. Thérèse van Lisieux spreekt met haar vader.

https://cultuurondervuur.nu/de-vaderfig ... eten-zijn/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 22, 2020 2:27 pm

Afbeelding

Geachte lezer,

Ik vertrouw erop het goed komt met onze campagne.

Toch wil ik mijn zorg met u delen.

De campagne Cultuur onder Vuur heeft een maandbudget van € 20.000,-. Voor betaalde advertenties op sociale media, onderzoek naar subsidies aan Zwarte Piethaters, en meer.

Nu begint de laatste week van juni. En we liggen ver achter op ons doel voor deze maand...

Ik heb tot nu toe € 12.353.,- mogen ontvangen in juni. Euro voor euro gegeven door donateurs uit de gemeenschap van Cultuur onder Vuur. Daar ben ik intens dankbaar voor.

Maar ik heb nog een groot gat dat ik moet dichten. Ik moet nog € 7.647,- ontvangen om het einde van de maand te halen.

Anders moet ik acties terugschroeven, ja zelfs afblazen. Acties die Cultuur onder Vuur nu juist doen groeien!

Daarom wend ik u mij tot u. Wilt u mij helpen met een ruimhartige gift, zodat ik met Cultuur onder Vuur de verdediging van de Nederlandse cultuur kan voortzetten?

Ja, ik help het doel voor juni te halen

Ik zal u, trouw medestander, eerlijk zeggen: wij voelen zeker de gevolgen van de coronacrisis.

Minder dan we verwachtten. Veel mensen blijven ons trouw steunen.

Vooral de steun van onze maandelijks donateurs is het vlot waarop wij drijven in deze tijden.

Echter we voelen het zeker wel, dat mensen de hand meer op de knip houden.

Toch heb ik, begin maart toen Nederland op slot ging door corona, beloofd dat wij met Cultuur onder Vuur doorgaan met actie voeren. Zodat de verdediging van de Nederlandse cultuur sterker uit de crisis komt.

Ik heb geen seconde spijt gehad van die belofte.

Onze strijd is alleen maar noodzakelijker geworden, nu de regering onder het mom van coronabestrijding onze vrijheden afpakt.

Die belofte wil ik houden. Maar dat kan ik alleen met uw hulp. Overweeg daarom alstublieft een donatie aan de campagne Cultuur onder Vuur.

Gelukkig groeit onze campagne gewoon door:

 • Vorige week heb ik nieuwe advertentiecampagnes gestart op Facebook. We adverteren met de petitie tegen het aardgasverbod van Rutte III. De eerste resultaten zijn veelbelovend.
 • De promotie van ons artikel-met-petitie Voorzitster ABP bevestigt: Nederlands pensioengeld in gevaar loopt als een trein. Het doel van 15.000 handtekeningen is bijna gehaald!
 • Ondertussen doen wij verder onderzoek naar subsidies aan Zwarte Piethaters als Jerry Afriyie. Het is schokkend wat we ontdekken. Ik ga het binnenkort naar buiten brengen.
Met dit werk wil ik doorgaan. Uw hulp is daarbij onontbeerlijk:

Ja, ik help met een gift

Ik dank u bij voorbaat voor uw hulp. Samen staan we sterk!

Met strijdbare groet,

Hugo Bos - Campagneleider Cultuur onder Vuur
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 46619
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Cultuur onder Vuur

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 12, 2020 12:47 am

Zwarte Piet haters

Geplaatst op 11 juli 2020

Afbeelding

Uit een e-mail van “Cultuur onder Vuur”:

De gemeente Amsterdam geeft uw en mijn belastinggeld aan Zwarte Piet haters. Help mij dit te stoppen! Herinnert u zich de demonstranten op de Dam, die moord en brand schreeuwden over racisme en onderdrukking? Ze worden van uw en mijn geld betaald:


 • Demonstranten Jerry Afriyie en Mitchell Esajas krijgen vette subsidies van de gemeente Amsterdam.
 • Jerry Afriyie krijgt zelfs subsidie om lespakketten te maken die onze kinderen indoctrineren met haat jegens Zwarte Piet.
 • Deze drammers zijn niet alleen verbeten Zwarte Piet haters, ze verheerlijken ook het geweld en de plunderingen van hun geestverwanten in Amerika!
Als er iets is waar gemeenten geen gemeenschapsgeld aan moeten geven, dan is het de ondermijning van de Nederlandse cultuur waar Zwarte Piet onderdeel van is. Daarom doe ik een dringend beroep op burgemeester Femke Halsema. En ik nodig u als trouw medestander uit om u hierbij aan te sluiten. Stuur een bericht naar burgemeester Halsema, zodat zij stopt met het subsidiëren van Zwarte Piet haat!

U heeft de mogelijkheid een Whatsapp-bericht, Facebook-bericht of klacht op de website van de gemeente in te dienen:

Met verbazing keek Nederland op 1 juni toe hoe duizenden linkse demonstranten samenkwamen op de Dam. Hun boodschap: Nederland is racistisch. Want Zwarte Piet. De demonstratie was één grote overtreding van de coronamaatregelen. Maar burgemeester Halsema vond dat geen probleem. Daarvoor vond ze de radicale boodschap van de Zwarte Piet haters te belangrijk. De onpartijdigheid die een burgemeester past, was bij Halsema volledig verdwenen. De hypocrisie van de demonstratie werd breed uitgemeten in de media. Waardoor er geen oog was voor wat er nu gezegd werd op de Dam.

Ik heb toen, samen met mijn team van de campagne “Cultuur onder Vuur”, de video-opnames van het protest bekeken. Wat ik zag, verontrustte mij zeer. Ik vertel het u, want de media verzwijgen het. En ik hecht er waarde aan dat u als medestander op de hoogte bent van wat er echt gebeurd is op de Dam.

Ik hoorde een van de sprekers, ene Akwasi, luid zeggen: “Op het moment in november dat ik een Zwarte Piet zie, ik trap hoogstpersoonlijk op zijn gezicht.” Deze Akwasi meent dat hij ‘onderdrukt’ wordt door ‘witte mensen’. Ik had deze man nog nooit gezien. Ik heb hem op internet opgezocht en ontdekt dat hij subsidies van de publieke omroep krijgt om kinderprogramma’s te maken. Tot zover zijn ‘onderdrukking’.

Terwijl Akwasi zijn geweldsdaad aankondigde, stond naast hem Mitchell Esajas. Hij bleek een van de organisatoren van de demonstratie. Esajas ken ik wel, omdat we met “Cultuur onder Vuur” al jarenlang onderzoek doen naar de personen en geldstromen achter de oorlog tegen Zwarte Piet. In dat onderzoek kwam hij al eerder naar voren. De fervente Zwarte Piet hater Mitchell Esajas zit in het bestuur van Meldpunt Discriminatie Amsterdam. Gemeentesubsidie in 2020: wel € 525.550,-! Doordat hij niet op eerlijke wijze met hard werk zijn brood hoeft te verdienen, heeft Esajas meer dan genoeg tijd om te stoken en te drammen.

Laat Halsema vandaag nog de subsidie aan het linkse activisme van Esajas stopzetten. Stuur een bericht naar burgemeester Halsema!

Naast Esajas zag ik ook Jerry Afriyie op de Dam staan. Moet ik nog uitleggen wie hij is? De Ghanees is berucht in heel Nederland. Onderhand haalt hij Sylvana Simons in als grootste Zwarte Piet hater van het land. Afriyie’s subsidievanger is de club “Nederland Wordt Beter”. Deze stichting is speciaal opgericht om Zwarte Piet de nek om te draaien. “Nederland Wordt Beter” kreeg in 2017, 2018, 2019 én 2020 subsidie van de gemeente Amsterdam. In 2021 zal ze zeker weer ons belastinggeld krijgen. Tenzij we samen met alle medestanders van “Cultuur onder Vuur” Halsema’s bureau overladen met berichten. Help daar aan mee door uw bericht op te sturen aan burgemeester Halsema!

“Nederland Wordt Beter” krijgt de overheidssubsidie voor de “Dag van Empathie”. Op deze jaarlijkse dag moeten schoolkinderen “in dialoog gaan over controversiële onderwerpen” als Zwarte Piet. Maar het lespakket van de “Dag van Empathie” bevat alleen argumenten TEGEN Zwarte Piet. Kinderen mogen dus maar één richting op denken. Richting afschaffing van de zwarte kindervriend! Dat Zwarte Piet haters subsidie krijgen om op debatavonden voor volwassenen los te gaan op de Nederlandse cultuur, dat is al erg genoeg. Maar dat ze onze kinderen indoctrineren, dat is onbestaanbaar!

Nederlanders houden van Zwarte Piet en hekelen het politiekcorrecte gedram. Ze willen er geen cent aan geven. Daarom moet er een spoedig einde komen aan de subsidieslurpende clubjes van Afriyie en Esajas, zodra Halsema de subsidiekraan dichtdraait. Probleem opgelost!

Hoe krijgen we Halsema zo ver? Zij is een GroenLinkse en steunde de demonstratie op de Dam van harte... Maar Halsema’s positie is wankel. Eerst het gedoe met het wapenbezit van haar man Robert Oey, toen de onthulling dat zij o zo multicultureel haar kinderen bewust naar een blanke school stuurde. En dan nu dit schandaal. . Grote partijen in de Amsterdamse gemeenteraad stellen openlijk de vraag of Halsema niet beter aftreedt. Premier Rutte en minister Grapperhaus waren woedend op haar toen de demonstratie uit de klauwen liep en zij niets deed. Halsema dreigt aangeschoten wild te worden. Zij zal zeker ontvankelijk zijn voor onze lokroep om steun aan linksideologische drijverij stop te zetten. Om zich de onpartijdigheid en terughoudendheid aan te meten die van haar burgemeesterschap een succes kan maken. Om toe te geven aan het dringende verzoek van u en mij, al is het maar om van de druk van al die tienduizenden briefkaartstuurders af te zijn! Daarom moeten we directe druk uitoefenen op Halsema. We moeten een tsunami van briefkaarten over haar bureau laten uitstorten.

Daarom vraag ik u het volgende te doen:

Stuur een bericht naar de gemeente Amsterdam en laat van u horen!

Voorbeeldtekst:

Geachte burgemeester Halsema,

De demonstratie op de Dam van 1 juni heeft weerzin gewekt in heel Nederland. Jerry Afriyie en Mitchell Esajas, de drijvende krachten achter dit protest, verheerlijken geweld en haten Zwarte Piet. Ze ontvangen zelfs subsidie van uw gemeente voor hun oorlog tegen Zwarte Piet. De belastingbetaler moet meebetalen.

Dit misbruik van gemeenschapsgeld is verwerpelijk. Ik verzoek u daarom met klem om de subsidie aan Afriyie en de zijnen met onmiddellijke ingang stop te zetten.

Hoogachtend,

(Uw naam)

Mocht u familieleden, vrienden of buren hebben die uw en mijn liefde voor Zwarte Piet delen, laat ze dan ook de gemeente Amsterdam overspoelen met berichten. Samen zorgen we dat Halsema e-mail na e-mail krijgt.

Ik heb een steunverklaring opgesteld. Laat mij weten dat u achter mij staat bij deze urgente actie: cultuurondervuur.nu

Samen staan we sterk. Samen stoppen we de verkwanseling van ons belastinggeld aan de hopeloze strijd tegen Zwarte Piet!

Met strijdbare groet, Hugo Bos – Campagneleider Cultuur onder Vuur

Afbeelding

Geplaatst door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/11 ... et-haters/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten