Sverigedemokraterna (SD) - Zweden-democraten

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Sverigedemokraterna (SD) - Zweden-democraten

Bericht door sjun »

Åkesson hoeft enkel te gaan dossieren en publiceren en niet vergeten legio backups te hebben. Steeds meer Zweden beginnen in de gaten te krijgen welke cumulerende kosten er met al te open grenzen, politiekcorrectisme, taboeïseren, wegkijken en bagatelliseren zijn meegekomen. Daarnaast kan het verstandig zijn om op Parler en BitChute informatie te gaan uitwisselen. Ik denk overigens dat hij dat intussen al wel weet.
:razz:

Varför ska svensk kultur försvinna?
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Sverigedemokraterna (SD) - Zweden-democraten

Bericht door Pilgrim »

Sverigedemokraterna (Zwedendemocraten) in nieuwe peiling groter dan de sociaaldemocraten

Geplaatst op 21 november 2020

Afbeelding

De Zwedendemocraten (SD) zijn nu opnieuw met een ruime marge de grootste partij van Zweden. Volgens partijleider Jimmie Åkesson komt dat door de strategie van de sociaaldemocraten tegen coronabesmetting, meldt Nyheter Idag.

Uit de laatste peiling van Sentio / Nyheter Today blijkt dat de Zwedendemocraten opnieuw de grootste partij van Zweden zijn. SD krijgt 25,2%, de sociaaldemocraten dalen naar 23,3%.

Volgens Nyheter Idag hebben de cijfers betrekking op de binnenlandse politieke kaart in Zweden. Alleen Moderaterna en SD zouden, met de kleinst mogelijke marge, hun eigen meerderheidsregering kunnen vormen.

“Ik denk dat het grotendeels te wijten is aan de mislukte coronastrategie van de regering”, zegt SD-leider Jimmie Åkesson.

Tegelijkertijd zouden zowel de Groene Partij als de liberalen niet meer in de Riksdag (het Zweedse parlement) komen. Beide partijen halen 3,3%, ruim onder de parlementaire drempel. De gematigden (Moderaterna) krijgen 19,8%.

Bron: friatider.se

Vertaling: Google Translate

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/21 ... emocraten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie