Alternative für Deutschland (AfD)

Mahalingam
Berichten: 44404
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Mahalingam »

Dit lees ik over het leerplan in Beieren:
Dovemansdiscussie over leerplan in Beieren

Uli Henkel, AfD-verkozene in het parlement van Beieren, richt zich tot mevrouw Triebe, die de belangen der Grünen vertegenwoordigt:

“Mevrouw Triebe, U bent lid der Grünen-fractie. U bent een vrouw en U heeft zich in deze materie verdiept. Dan moet het U toch opgevallen zijn dat dat bij par. 9.6 van het leermateriaal staat “Mohammed is een voorbeeld voor het samenleven met vrouwen”… Ik veroorloof mij tot u te richten met de vraag, als groene volksvertegenwoordigster en als vrouw, of hij werkelijk een voorbeeld voor vrouwen kan zijn.
Mohammed was met 12 vrouwen getrouwd, waarvan één slechts 6 jaar oud was. Hij heeft het bevel gegeven haar te slaan als er voor haar opstandigheid gevreesd werd. Zo staat het in soera 4, vers 34. Haar op elk tijdstip seksuele beschikbaarheid werd bevolen in soera 2, vers 223. Elke man werden vier echtgenotes toebedeeld, soera 4, vers 3. Hoe is dit in overeenstemming met de groene vrouwenpolitiek? Ik wil u dan ook verzoeken een eerlijk antwoord te geven op de vraag hoe het mogelijk is dat U, als groene vrouw, zoiets in het leerplan wil laten staan: “Mohammed is een voorbeeld voor het samenleven met vrouwen.”???”


Collega Henkel… ik wil U eraan herinneren dat U deel uitmaakt van een partij die een vrouwenbeeld heeft uit de vijftiger jaren, een beeld dat ook niet in het heden aangekomen is… Daarom is uw uitleg en uw vrouw voor mij zeer ongeloofwaardig.

Tussenopmerking van de heer Henkel:

“Tja, geachte collega, ik heb naar U geluisterd en ik heb me vanzelfsprekend ook vooraf in het leerplan verdiept en ik vraag U nu open… al voor de kleinsten (punt 1.51 van het leerplan) staat bv. geschreven “Mohammed is liefdevol voor alle schepsels” en bijgevolg vraag ik U, bent U zich ervan bewust dat de heer Mohammed 79 keer ten oorlog trok, 900 gevangen joden in het jaar 627 in Medina heeft laten onthoofden. Hij beval het doden van iedereen die kritiek op hem had en mijn vraag is nl. hierom – ik ken u goed en u nuanceert altijd zeer grondig en zeer correct – maar als nu leerlingen – en dan vooral de kleine – een dermate positief beeld gegeven wordt van de profeet, ziet U dan niet ook het gevaar dat deze jongeren nog ongemotiveerder en nog agressiever op eender welke kritiek op de profeet zullen reageren? Bv. bij discussies over Mohammed-cartoons of iets dergelijks… Als Mohammed liefdevol is voor alle schepsels hoewel wij weten dat hij een oorlogsfluisteraar…”

Klank wordt uitgeschakeld.

Blonde dame met groen kleed geeft dit verhakkeld antwoord:

“In het leerplan is voorzien dat de islamitische lessen ethisch onderwijs… geen ethisch onderwijs kan zijn… zich met de fundamentele waarden moet verantwoorden met de islam en met de andere religieuze richtingen en daarom zie ik geen enkel gevaar, integendeel, ik zie het dat het hierom gaat, als ik een geloof ken, dan kan ik het ook aanvaarden. En het is onze taak als staat en daarom zullen wij ook voorstander zijn voor het geloofsonderwijs, in de zin van een islamitische voorlichting als keuze-plichtvak.”

Als U uit het bovenstaande een antwoord op de nochtans duidelijks vraag van dhr. Uli Henkel kunt distilleren, mag U het ons melden. Wij hebben intussen begrepen dat er geen yota zal gewijzigd worden aan het leerplan: Mohammeds integriteit, vrouwenliefde en zachtzinnigheid is boven elke twijfel verheven. Vandaar de grote verontwaardiging als wij eraan durven te twijfelen. O.L.Heer vond tenslotte ook: “Wie zonder zonden is…” Vandaar de stenen, resp. kogels, die af en toe onze richting uitkomen.
https://www.golfbrekers.be/dovemansdisc ... n-beieren/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44404
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Mahalingam »

Marktkraampjes van de AfD worden geregeld door boze linksdenkenden aangevallen, wat die links denkenden een goed doel vinden. Er zijn mensen die bij het zien van zo'n kraam van de AfD zoveel onderbuikgevoelens en haat voelen dat ze niet anders kunnen dan te handelen. Wat die AfD zaait haat. Vandaar.
Vaak worden goederen beschadigd (posters verscheuren is heel plezierig) en soms ook de mensen van de AfD. Nu een gevalletje waar de aanvaller door zijn eigen onbesuisde handelen het ziekenhuis in gaat.
AfD-tegenstander valt campagnetribune aan, verwondt zichzelf en moet naar ziekenhuis

Dit schot mislukte, of beter gezegd: deze trap. En het kwam van een burgerlijk moedige strijder voor democratie en diversiteit, in het Duits: een opstandige AfD-tegenstander. Maar hij had zich zijn betrokkenheid zeker anders voorgesteld.

Berlijn-Adlershof, gisteren woensdag, net voor de middag: AfD-Kamerlid Frank Scholtysek voert campagne met enkele partijvrienden in de Dörpfeldstrasse. JWD, janz ver in het zuidoosten, zoals ze in Berlijn zeggen. Niet bepaald een bolwerk van de links-extremistische scene.
[...]
...Toen liep hij plotseling in een snel tempo naar de groep toe, schreeuwde iets en begon toen op een poster te trappen. Iedereen die bij de les natuurkunde heeft opgelet, weet: kracht is gelijk aan massa maal versnelling. Bij een gedrongen jongeman zit veel kracht.

In feite is de stand omgewaaid. Doel bereikt. De nevenschade is echter aanzienlijk. Want ook de aanvaller gaat naar de grond, raakt zijn knie aan en vloekt: “Fuck Nazis!”. Volgens Scholtysek sprong de 'antifascist' zijn knieschijf uit het gewricht. Uiteindelijk moest de reddingsdienst komen en de man naar een ziekenhuis brengen, zoals een woordvoerder van de Berlijnse politie op verzoek van JF bevestigde.
https://jungefreiheit.de/politik/deutsc ... tremismus/
Afbeelding
Ik heb nog een beeld gevonden zonder pixelhoofd:
Afbeelding
Laatst gewijzigd door Mahalingam op vr aug 27, 2021 9:33 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44404
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Mahalingam »

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44404
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Mahalingam »

Grof geschat en door de bank genomen is het resultaat van de verkiezingen tussen de 10 en 20 % overal.
SPD zegeviert bij deelstaatverkiezingen in Mecklenburg-Voor-Pommeren / AfD voor CDU

ARD-projectie 19:56 uur (tussen haakjes de uitslag van de staatsverkiezingen 2016):
SPD 38,3 procent (30,6 procent)
AfD 18,0 procent (20,8 procent)
CDU 14,3 procent (19,0 procent)
Links 9,7 procent (13,2 procent)
Groen 6,7 procent (4,8 procent)
FDP 6,0 procent (3,0 procent)
https://jungefreiheit.de/politik/deutsc ... mmern-spd/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 44404
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door Mahalingam »

Saksen, Thüringen en Saksen-Anhalt
AfD-kandidaten winnen in deze kiesdistricten


BERLIJN. De AfD heeft het aantal directe mandaten bij de federale verkiezingen in 2021 meer dan vervijfvoudigd. Vier jaar geleden won ze drie kiesdistricten in Saksen, dit jaar waren dat er alleen al in de Vrijstaat tien. De AfD won nog vier directe mandaten in Thüringen en twee in Saksen-Anhalt. In Saksen was de partij van de topkandidaten Alice Weidel en Tino Chrupalla ook de sterkste partij bij de tweede stemming, net als in Thüringen.

In Saksen won de AfD bijna alle directe mandaten in plattelandsgebieden. Chrupalla deed het het sterkst. Hij kreeg 35,8 procent in zijn kiesdistrict Görlitz en zegevierde tegen de CDU-kandidaat Florian Oest. Karsten Hilse kreeg 33,4 procent. Het lid van de Bondsdag won voor de tweede keer het kiesdistrict Bautzen I. Carolin Bachmann behaalde hetzelfde percentage in Midden-Saksen.

In het kiesdistrict Saksisch Zwitserland en het oostelijke Ertsgebergte won de AfD-kandidaat Steffen Janich met 33 procent. Thomas Dietz won de Erzgebirgskreis I met 31,7 procent, Barbara Lenk won met 31 procent in Meißen. In het gebied rond Chemnitz - Erzgebirgskreis II leed de oostelijke commissaris van de federale regering, Marco Wanderwitz (CDU), een nederlaag tegen AfD-kandidaat Mike Moncsek, die 28,9 procent van de stemmen kreeg.

René Bochmann won het district Noord-Saksen met 27,8 procent voor de AfD, Matthias Moosdorf won het district Zwickau met 25,6 procent. In het kiesdistrict Leipzig-Land won Edgar Najouk met een flinterdunne 24,6 procent voor de CDU-kandidaat Georg-Ludwig von Breitenbuch, die 24,4 procent kreeg.

Thüringen was de enige deelstaat waarin de AfD zijn tweede stemresultaat met 24 procent wist te verbeteren ten opzichte van 2017 (plus 1,3 punten). De ingenieur Michael Heinz Kaufmann won in Saalfeld-Rudolstadt - Saale-Holzland-Kreis - Saale-Orla-Kreis met 29,3 procent, ruim voor de SPD-kandidaat. Het Bundestag-lid Stephan Brandner kreeg bijna hetzelfde percentage in Gera - Greiz - Altenburger Land. Marcus Bühl kreeg het kiesdistrict Gotha - Ilm met 26,5 procent en Klaus Stöber won met 24,8 procent in Eisenach - Wartburgkreis - Unstrut-Hainich-Kreis.

In Saksen-Anhalt won het vorige lid van het deelstaatparlement, Robert Farle, in het kiesdistrict Mansfeld met 25,1 procent. De staatssecretaris Kay-Uwe Ziegler gaat ook rechtstreeks naar de Bondsdag. Hij kreeg 24,2 procent van de stemmen in de wijk Anhalt. (ls)
https://jungefreiheit.de/politik/deutsc ... ktmandate/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 22418
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Bericht door King George »

AfD is sterk in de Oost, maar in oud West-Duitsland krijgt AfD geen voet aan de grond.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Plaats reactie