Europese partners van de PVV

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

Vlaams Belang en Front National: Nieuwe Europese partners van de PVV

Vlaams Belang en Front National: Nieuwe Europese partners van de PVV ontdekken de euroscepsis, na een geschiedenis van racisme en antisemitisme

Eigen volk komt nog steeds eerst

Petra de Koning


Afbeelding
(Klik op plaatje voor uitvergroting)

Vlaams Belang en Front National vierden gisteren de Dag van de Arbeid. Dit zijn de partijen waarmee Geert Wilders samen wil optrekken bij de Europese verkiezingen van 2014: hun extreem-rechtse verleden willen ze afschudden, maar de boodschap moet wel herkenbaar blijven.

Vlaams Belang en Front National Nieuwe Europese partners van de PVV ontdekken de euroscepsis, na een geschiedenis van racisme en antisemitisme

Genk. De 1 meibijeenkomst van Vlaams Belang, op het terrein van de vroegere steenkoolmijnen in Genk, begon met een grapje. Misten de leden de gebruikelijke tegendemonstratie bij de ingang? „Ik moest de betogers verontschuldigen”, zei ondervoorzitter Chris Janssens. „Ze geraakten niet op tijd terug uit Syrië.”

Het waren geen geradicaliseerde moslims, maar linkse vakbondsactivisten die gisteren plannen hadden voor een tegenbetoging. „Ze vinden dat 1 mei van hen is”, zegt Vlaams Belangvoorzitter Gerolf Annemans later. De politie stond klaar. „Het was eenvoudig geweest voor mij om te zeggen: we rukken de straat op. Dan waren er nu ook journalisten van Vlaamse media.”

Maar de paar honderd Vlaams Belangers – oude mensen, veel mannen en ook wel gezinnen met kinderen – blijven in hun zaaltje en horen van Annemans dat de partij zich een maand lang zal bezinnen op een sociaal programma voor „de kleine Vlaamse man”. Op een scherm staat de nieuwe leuze: ‘Echt.Onafhankelijk’. Vlamingen moeten daarin lezen dat Vlaams Belang zichzelf blijft en geen compromissen sluit over de Vlaamse onafhankelijkheid.

Is dit nog de partij van Eigen Volk Eerst? Filip Dewinter had die slogan bedacht in de tijd dat Vlaams Belang nog Vlaams Blok heette. Op een bijeenkomst in 1991 schreeuwde de Vlaams Blokaanhang de slogan met hem mee, nadat Dewinter had gezegd: „Het Vlaams Blok kiest voor het eigen volk eerst. En ja, het Vlaams Blok kiest voor een Vlaams Vlaanderen. En ja, het Vlaams Blok kiest voor een blank Europa.”

In de jaren erna kwam de partij met een ‘70 punten plan’ voor een hard migratiebeleid, met bijvoorbeeld het idee van aparte scholen voor ‘islamitische vreemdelingenkinderen’. Vlaams Blok werd in 2004 veroordeeld wegens racisme en verboden – en veranderde van naam. Electoraal zat de partij op een hoogtepunt, in de verkiezingen voor het Vlaams parlement had het Vlaams Blok bijna 25 procent van de stemmen gehaald.

„Maar de toverformule raakte in de war”, zegt Annemans. „Het idee raakte zoek dat de gematigde kiezer zich ook bij ons kon terugvinden. De Vlamingen dachten dat wij nog maar twee thema’s hadden: vreemdelingen en veiligheid.”

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorig najaar raakte Vlaams Belang in Antwerpen, het bolwerk van Dewinter, tweederde van de aanhang kwijt aan de Vlaams-nationalistische N-VA – die óók een streng vreemdelingenbeleid wil en óók de onafhankelijkheid van Vlaanderen nastreeft, maar een veel minder radicaal imago heeft. Andere partijen willen niet met Vlaams Belang samenwerken, met de N-VA wel.

Annemans (54) leidt de partij sinds eind vorig jaar. In De Standaard bood hij zijn excuus aan voor fouten van vroeger: de partij had nooit de indruk mogen wekken dat ze „tegen mensen, tegen vreemdelingen” was. Hij zou „de bladzij omdraaien”.

Er waren intern forse discussies over geweest. Annemans wil de partij hervormen zoals Marine Le Pen met haar Front National doet. Hij vond dat Vlaams Belang te star was geweest en niet meeging met de tijd – de groeiende onzekerheid bij burgers over Europa is voor Vlaams Belang nog maar net een onderwerp geworden. Dewinter hield de partij voor dat het kind – het radicale, nationalistische gedachtegoed – niet met het badwater mag worden weggegooid.

In Genk beginnen partijgenoten uit zichzelf ook over het kind en het badwater. Dewinter is nog invloedrijk, de Vlaams Belangers willen zichzelf ook niet verloochenen. „Eigen volk eerst”, zegt voorzitter Annemans, „vat nog steeds goed ons programma samen.” De nieuwe slogan gaat volgens hem over de „identiteit”: wat voor soort partij wil Vlaams Belang zijn en voor wie?

In zijn 1 meitoespraak zegt Annemans: „Ik droom van een vrij Vlaanderen, een sociale natie die actief zorgt voor zijn burgers en mensen niet ziet als losse flodders in een multiculturele soep.” En hij komt met zijn eigen versie van de ‘Henk en Ingrid’ van PVV-leider Geert Wilders. „Laat ik hen Mark en Mia noemen. Het gewone Vlaamse koppel dat het gat in hun portemonnee alsmaar groter ziet worden door een falend Europa en Belgisch broddelbeleid.”

Le Pen geeft Fransen voorrang

Peter Vermaas

Parijs.

„Dit zijn de fascisten”, briest een Nederlandse vader tegen zijn kinderen als ongeveer drieduizend aanhangers van het Front National zwaaiend met Franse vlaggen over de Avenue de l’Opéra aan hem voorbijtrekken. Jérôme Miquel, jaarlijks paraat bij de alternatieve 1-meiviering van het Front, wil met hem in discussie. „U begrijpt er niets van!” Maar de toerist beent boos weg. „Nazi’s!”

„Dit is een nette partij, die op democratische wijze opkomt voor de rechten van Fransen”, zegt Miquel, een keurig gekapte jurist die zich „sympathisant” van de nationaal-populistische beweging van Marine Le Pen noemt. „Niet links, niet rechts, Front National!”, scanderen de passerende leden. „We zijn in Frankrijk een acceptabel alternatief geworden, maar in het buitenland leven blijkbaar nog wat vooroordelen.”

Die „vooroordelen” zijn volgens Miquel vooral het gevolg van uitspraken van de vader van de huidige partijleider. Jean-Marie Le Pen hielp in 1972 met oud-collaborateurs, voormalige Algerijegangers, royalisten en andere nationalisten het Front National oprichten. Hij slaagde erin de vele extreemrechtse splinters in het Front samen te brengen en bleef bijna veertig jaar boegbeeld én, door zijn onbesuisde uitspraken, de grootste handicap van de partij. In 2009 noemde Le Pen de gaskamers in de Tweede Wereldoorlog nog een „detail” in de geschiedenis.

Na een hoogtepunt in 2002, toen niet de socialistische kandidaat, maar vader Le Pen met zittend president Chirac naar de tweede ronde van de presidentsverkiezingen doorging, was de partij in 2007 op sterven na dood. Nicolas Sarkozy had de vaste stokpaardjes van het Front – immigratie en veiligheid – in de campagne weggekaapt en won de verkiezingen.

Sindsdien ondergaat het FN naar het voorbeeld van partijen als de Deense Volkspartij een metamorfose en een ideologische heroriëntering. „We zijn gematigder geworden”, meent een van de demonstranten. Of althans: meer dan onder Jean-Marie is het Front National sinds dochter Marine in 2011 de leiding overnam voor veel Fransen niet langer een partij waarvoor je je hoeft te schamen. Advocaten, artsen en universitair docenten sluiten zich tegenwoordig openlijk bij haar aan.

Door de professionalisering en ‘ont-demonisering’, zoals Le Pen het noemt, is het Front National een ‘nationale bedreiging’ geworden, kopte dagblad Libération deze week. Le Pen haalde bij de eerste ronde van de presidentsverkiezingen een jaar geleden 17,9 procent. Zouden er nu verkiezingen zijn, dan zou ze volgens peilingen president Hollande ver achter zich laten en met 23 procent van de stemmen de tweede ronde halen.

Beperking van de immigratie (tot 10.000 personen per jaar) en krachtig optreden tegen illegaliteit zijn nog altijd belangrijke programmapunten, maar de berekenende Marine Le Pen spreekt in haar vele optredens bij voorkeur over de economie (vóór tariefmuren, tegen het ‘ultraliberalisme’), over Europa (Frankrijk uit de EU) en over gedeelde Franse waarden. Ze wil de islam niet verbieden, maar keert zich tegen „extremisme” en neemt het op voor gewone Fransen die varkensvlees uit schoolkantines hebben zien verdwijnen.

Centraal staat voor haar de ‘priorité nationale’: voorrang „voor Fransen” op het gebied van werkgelegenheid, huisvesting en overheidstoelagen. In een interview op de publieke televisie verzekerde Le Pen in februari „dat dat dus niet betekent voor blanken of raszuivere Fransen, maar iedereen die de Franse nationaliteit heeft, ongeacht origine of religie”.

„We zijn ten diepste republikeins”, zegt ze in haar 1-meitoespraak in Parijs. Dat betekent zoveel als dat ze de waarden van de Franse republiek, liberté, égalité en fraternité (en daarmee de democratie) onderschrijft. Even daarvoor heeft ze een bloemstuk gelegd bij het beeld van Jeanne d’Arc nabij het Louvre. De maagd van Orléans versloeg de Engelsen en beschermde de Fransen zo tegen buitenlandse dominantie. „Toen was het de koning van Engeland die koning van Frankrijk werd, nu is het de koning van Brussel die bij ons de baas is geworden.”http://de-stek.info/Posthoorn/2013/05/0 ... an-de-pvv/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Mahalingam
Berichten: 42588
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Geert Wilders

Bericht door Mahalingam »

“The EU Stands for Everything That is Wrong in Europe”
--------------
The Resurgence of National Pride and the Future of Europe

Speech by Geert Wilders, Los Angeles, June 9, 2013

Dear friends, thank you for inviting me to Los Angeles. I always like coming to the United States. There are many things that I admire Americans for. One of them is that they are unashamedly patriotic.

The American Freedom Association has asked me to speak to you about the future of Europe.
Spoiler! :
Dear friends, thank you for inviting me to Los Angeles. I always like coming to the United States. There are many things that I admire Americans for. One of them is that they are unashamedly patriotic.

The American Freedom Association has asked me to speak to you about the future of Europe.

Europe is in a terrible state. Bit by bit, European countries are losing their national sovereignty. The economy is in shambles. Islamic immigrants riot and terrorize the many locals. And when people’s throats are slit in the streets, while the murderers shout “Allahu Akbar,” the authorities appease the killers and declare that Islam has nothing to do with it.

Europeans feel that the gap between them en those who rule them is growing. Many no longer feel represented by their politicians. There is a complete disconnect between the people that truly rule Europe and the people that live in it.

The blame lies to a large extent with the European Union and the weak leadership within the European countries which have signed away their national sovereignty. The EU cannot be compared to the United States. Europe is a continent of many different nations with their own identities, traditions and languages. The EU is a supranational organization, but its leaders aim to turn it into a state. To this end they are destroying the wealth, identity and freedoms of the existing nation-states of Europe.

Before I elaborate, let us take a closer look at the terrible mistake that Europe made.

Following the Second World War, Europe’s leaders mistakenly thought that patriotism was the cause of the war.

All over Europe, not just in Germany, but everywhere, they equated the defense of national identity with extremism.

Politicians told the electorate that the nation state was dangerous.

On the rooftops of Europe’s parliaments and official buildings, they flew the EU flag next to the national flag, as if the nation is nothing but a province of a Pan-European empire.

On the number plates of European cars, they put the EU flag instead of the national flag, thereby forcing people to drive around with the symbol of their subjection.

They signed away their national interests for the goal of so-called Europeanization.

Such policies could never have been possible if the ruling elite had not fallen for the ideology of cultural and moral relativism. Patriotism, which is a virtue, came to be seen as a vice.

Today, the citizens of Europe are reaping the bitter harvest of this arrogance, this refusal to stand by the ancient nations of Europe, the mothers of modern democracy, the guardians of our liberty.

The EU stands for everything that is wrong in Europe.
It is a gigantic undemocratic transnational monster.
It issues legislation permeated with cultural relativism.
It meddles in the everyday lives of millions of people.
It has opened Europe’s borders to uncontrolled mass immigration, mostly from Islamic countries.
And it has deprived Europe’s parliaments of a huge amount of their legislative powers.

The European Union has brought one-size-fits-none policies that have resulted in economic disaster. It has led to growing tensions between the nations of Europe. It has led to the loss of democracy and liberty. Because the premise on which it was built, was false.

Robert Schuman, one of the EU’s founding fathers, said that the EU’s aim was — I quote — “to make war not only unthinkable but materially impossible.” — end of quote. But the idea that Germany, France, Britain and other nations in the past went to war because they were sovereign nations is simply ridiculous.

As I tell my audience whenever and wherever I speak in Germany, it was not German patriotism that started the Second World War; it was Hitler’s vicious totalitarian ideology of Nazism.

It was not German patriotism that caused the holocaust. German patriots, such as Count Stauffenberg, fought Hitler. “Let the world see that not all Germans are like Hitler; that not all Germans are Nazis,” he wrote in his diary the evening before Hitler’s hounds executed him.

Likewise, it was not Russian patriotism that sent people to the Gulag; it was the Soviets’ vicious totalitarian ideology of Communism. Russian patriots, such as Alexander Solzhenitsyn, stood up against the Soviets.

Nevertheless, the proponents of the EU keep pretending that without the EU, the Germans, the French, the British, the Dutch and the other nations of Europe would go to war again. The European Union has even been given the Nobel Peace Prize for the achievement of preserving peace in Europe — an achievement that is according to me NATO’s rather than the EU’s.

My friends, no-one knows this better than American patriots such as you: True patriots are always democrats. Because true patriots love their people and their country. You do not want your nation to be invaded by other countries. But neither do you want a totalitarian ideology, such as Communism or Nazism or Islam, to rob you of your own identity and enslave you.

Patriots want their country to be free. But people only care about the freedom of their country if they love it first. That is why one of my heroes Ronald Reagan said in his Farewell Address that we have to teach our children what our country is, what it stands for, what it represents in the long history of the world. Reagan said that Americans need — I quote — “a love of country and an appreciation of its institutions.” — end of quote.

Patriotism is not a totalitarian ideology aiming for world control; it is love of one’s own country and identity — and as such it is the strongest force against totalitarian ideologies aiming for world domination.

Love your country, appreciate its national institutions. As long as you do this, your country will remain the land of the free. But if you fail to do so, you will lose your freedoms. That is the lesson that we, Europeans, have learned the hard way after the past six decades of experimenting with EU transnationalism.

And the worst thing, my friends, the worst thing is that we could and should have known better.

In her last book, Statecraft, Margaret Thatcher wrote — I quote: “That such an unnecessary and irrational project as building a European superstate was ever embarked on will seem in future years to be perhaps the greatest folly of the modern era.” — end of quote.

My friends, let me tell you about the terrible consequences of this folly.

The Europeans set out to build a political tower of Babel.

In 1957, six European nations, including my own, the Netherlands, signed the Rome Treaty. They committed themselves to the formation of — I quote from the Treaty’s preamble — “an ever closer union among the peoples of Europe.” — end of quote.

From the original six, the European Union’s member states expanded to 27 nations today. Nations as diverse as Finland and Portugal, Ireland and Bulgaria, with their entirely different languages, cultures, traditions, habits and mentalities, were forced by their political leaders to adopt the same economic, fiscal, social, security, and foreign policies.

These policies are drawn up by the enormous, ever expanding bureaucracy of the so-called European Commission in Brussels. It issues laws — so-called “directives” — that the member-states are forced to implement in their national legislation.

As a national legislator in the Netherlands I daily experience how little we still have to say about our own fate. We are expected to rubberstamp legislation made behind closed doors in Brussels.

Both the EU Council of Ministers and the European Commission negotiate in secret and then emerge to announce their agreement and present it. That is how the system works. And we are not allowed to ask questions.

Those who dare think differently are labeled enemies of European integration. They are the so-called Europhobes.

The former Soviet dissident Vladimir Bukovsky calls the EU the EUSSR, because of its striking similarities to the former Soviet Union. He compares the European Commission to the former Soviet Politburo and Brussels to Moscow before the fall of the Iron Curtain.

Two weeks ago, I went to Prague and met with Vaclav Klaus, the former President of the Czech Republic. President Klaus speaks of Europeanism as one of the new and dangerous ideologies that have supplanted Socialism.

During his ten years in office, President Klaus refused to fly the EU flag over the Czech presidential palace. He points out that the EU is — I quote — “based on big and patronizing government, extensive regulating of human behavior and large-scale income redistribution. It shifts government upwards, which means to the level where there is no democratic accountability and where the decisions are made by bureaucrats appointed by politicians, not elected by citizens in free elections.” — end of quote. Mr. Klaus.

The EU supranationalism has brought the once prosperous, sovereign and free nations of Europe economic misery, a loss of national identity, the demise of freedom and independence.

17 of the 27 EU member states have even been so foolish as to dump their national currency. By adopting the euro, the common EU currency, they joined the so-called eurozone.

Strong and solid currencies that were the pride of their nations, such as the Dutch Guilder and the German Deutschmark, were sacrificed on the altar of European unification. The then German Chancellor Helmut Kohl sold this project to his people as — I quote — “a matter of war or peace.” — end of quote. The euro was presented as — I quote again — “an angel of peace.”

But what did this angel do to us?

All the countries that joined the euro lost the power to adjust their currency to their own economic needs. They have destroyed their economies and have doomed their people to rising poverty and unemployment.

They all suffered as a consequence. They all have to share the burden of other countries, even if the latter are suffering from self-inflicted policies, corruption or fraud, like in Greece.

Last year, my party, the Dutch Party for Freedom, commissioned a study by the renowned independent British bureau, Lombard Street Research, into the cost for the Netherlands of the euro so far.

The study found that, since the Dutch introduced the euro, the growth of consumption spending no longer matches the growth of GDP, as it did before we joined the euro and as it still does in all the countries that kept out of the eurozone. The cost was a huge loss in consumer spending.

The study showed that continuing to uphold the euro would cost the Netherlands billions of euros. The Eurozone is a huge transfer zone, whereby taxpayers in our country are forced to subsidize other countries. The rising taxes have pushed our country, the Netherlands, into economic recession. Unemployment has grown to over 8% — the highest in decades.

And the countries that receive our taxes have no chance of recovery. They have no chance of economic growth within a monetary union where the currency is too strong for them. Millions of people are losing their jobs as a consequence. Countries such as Spain are doomed with unemployment figures reaching almost up to 30% today.

EU countries have also lost sovereignty over their own national budgets. The European Commission — not our national government — decides how big their deficits and national debts are allowed to be. It imposes austerity measures. But at the same time it demands ever larger sums to be transferred to Brussels or to so-called rescue operations for the euro and to bail out countries, like Greece, Ireland, Portugal, Spain and Cyprus.

Last month, the EU decided to raise its budget. My country and the Dutch government opposed this decision, but we were simply overruled. We have no veto right. Now we are forced to pay even more to Brussels. While government expenditure cannot be slashed by cutting the sums demanded by the EU, the Dutch government has raised taxes dramatically. The impact has been devastating. Higher taxes have resulted in less government income and have led to a contraction of the economy and a rise in unemployment.

The same phenomenon can be seen all over Europe. The growth of expenses and taxes, the inability to create a competitive environment, the overregulation of the economy, the stifling bureaucratization — all this is leading straight to economic collapse.

But there is worse. EU member-states no longer control their own borders.

Immigration policies are decided by the European Commission and the cultural relativists who are in charge there. The current European Commissioner overseeing immigration policy is Cecilia Malmström, formerly a left-wing kind of hippy politician from Sweden. Third-World immigration has turned Sweden into a nightmare, with immigrants frequently rioting in major Swedish cities such as Stockholm and Malmö.

Mrs. Malmström is forcing all EU member states to follow the Swedish example.

Last year, I wrote her a letter. “Not one single Dutchman has voted for you,” I told her. “We do not know who you are. We do not want to know who you are, but you force your ideas on our people. We are suffering from your absurd refusal to allow us even the slightest restriction to our immigration policy. You do not even want to limit the number of partners that one is allowed to bring into the Netherlands! We urge you to cease your activities and give us our sovereignty back,” I wrote.

Needless to say that I am still waiting for an answer from her, despite the fact that I am an elected politician, accountable to the voters, while she is not. That is why she can afford not to answer a parliamentarian.

Millions of non-Western immigrants are flooding into Europe, predominantly people from Islamic countries. The Pew Research Center estimated the number of Muslims in Western European countries at 18.2 million in 2010. It expects that this number will rise to almost 30 million by 2030. The Netherlands will see its Islamic population grow from 5.5 to almost 8%, Britain from 5 to 8%, Sweden will even see it double from 5 to 10%, and France will see a rise from over 7 to over 10%.

A demographic catastrophe is about to happen.

During the past three decades, so many people rooted in a culture entirely different from Europe’s own Judeo-Christian and humanist tradition have entered Europe that its heritage, its freedoms, its prosperity, and its culture are in danger.

The signs are there for all to see.

Look at the names people give to their children. Mohammed is today the most popular name among newborn boys in many French, Belgian and Dutch cities. Mohammed is even the most popular name among all newborns in England and Wales.

Look at Europe’s inner cities. Visit Europe and you will see that they have come to resemble Northern Africa and the Middle East. They have become areas ruled by Islamic Sharia law. Only last month, a Dutch newspaper reported that a neighborhood barely two miles from our parliament building in The Hague is now a Sharia zone.

Islamic areas also border the EU headquarters in Brussels. And less than 10 miles from Westminster, the mother of all parliaments, a British soldier’s throat was slit by Islamic murderers.

Paris, the capital of France, is surrounded by largely Islamic suburbs. And so are other cities. The French authorities have even drawn up a list of 751 so-called “sensible urban areas,” where it is dangerous to go, especially for native Frenchmen. These are the lost territories of the French Republic, even though a staggering 5 million people, or 8 percent of the total French population, live in them.

Even soldiers are no longer safe in Europe’s streets, as the recent horrible events in Britain and France have shown. But neither are Jews. Anti-Semitism has risen, and keeps rising the more Islamic immigration we get.

Indeed, my friends, after Nazism and Communism, another totalitarian ideology is threatening Europe: the evil ideology called Islam.

In Europe, we are experiencing that the more Islamic a society becomes — even when the majority of Muslims are moderates — the less free and tolerant it will be.

Atrocities, similar to the recent bombing in Boston, where Islamic immigrants massacred innocent onlookers at the marathon, occur in Europe as well. In my own country a few years ago, Theo van Gogh, a film maker critical of Islam, was butchered in the streets of Amsterdam.

Today, hundreds of young Islamic inhabitants of our countries have flocked to Syria to wage jihad there. They will return as experienced jihadists, trained in urban guerrilla warfare. But while you in America are still able to do something about it, while you can control and close your borders, while Congress can vote legislation to protect American citizens, we in Europe have been robbed of this possibility by the European Union.

And there is not only the threat of terrorism or violence; there is also the phenomenon of non-violent jihad. The rise of Islam means the rise of Islamic sharia law in our judicial systems. In Europe, we have sharia wills, sharia schools, sharia banks. In Britain, they even have official sharia courts.

Europe is gradually Islamizing. People who criticize Islam, such as myself, are threatened by Al Qaeda and dragged to court by Islamic and leftist groups. There is not just me, there is the journalist Lars Hedegaard, the author Salman Rushdie, the cartoonist Kurt Westergaard, and many others.

We criticize Islam and we will keep on doing so, because it is a dangerous ideology. It is intolerant, it is violent. And, worst of all, it cannot be reformed. It cannot because it believes that the Koran is a book written directly by Allah himself. And it cannot because it calls on Muslims to follow Muhammad as the role model for their personal life. There could not be a worse model than this man, who was a warlord, a terrorist, and a pedophile.

While most Muslims are moderate people, those who think that they have to follow Muhammad’s example are not. That is exactly the reason why the more Islamic a country becomes, the more unfree and violent it will be.

Europe needs to be protected against this new totalitarian threat.

That is why I say: No more immigrants from the Islamic world! My party wants to close our borders to immigration from Islamic countries.

And ever more people support us.

A poll, which we commissioned ten days ago, shows that 77% of the Dutch do not see Islam as an enrichment for our country, 68% say there is more than enough Islam in the Netherlands already. A majority of the voters of all the major parties in my country — even the voters from leftist parties — agree with these two principles.

The poll also showed that 55% of the Dutch want a stop on immigration from Islamic countries, 63% want no more mosques, 72% see a relationship between Islam and the recent terror attacks in Boston, London and Paris, 72% want a constitutional ban on Islamic Sharia law.

Ordinary people in Europe want three things.

One — They want their politicians to tackle the problem of Islamization and mass immigration. They want to control their own borders.

Two — They want to restore their national sovereignty. They do not want their countries to become provinces of a pan-European superstate.

Three — They do not want their money to be used to pay for mistakes made elsewhere. They do not want a transfer union where they have to pay higher taxes to bail out other countries, whose leaders were either corrupt or incompetent.

Poll after poll show that ordinary Europeans do not want their democracy to be subverted. Last April, a pan-European poll showed that a clear majority of the population in the major EU member states no longer trust the EU as an institution. Even in Germany the number has reached almost 60%.

This week a Gallup poll showed that for the first time in history in the Netherlands as many people want to leave the EU as stay in. A few years ago, this was unthinkable.

The strength of Europe is its diversity. Europe is not a nation; it is a cluster of nations, bound by a common Judeo-Christian and humanist culture, but with different national identities.

Last January, British Prime Minister David Cameron delivered a speech in which he said that the EU needed to change.

He spoke about “the lack of democratic accountability,” “the excessive regulation,” and everything that is wrong in the EU. And there are many things I agree with, but I do not share his belief that the EU’s nature can be changed. Mr. Cameron believes that the EU can be transformed into — I quote — “a more flexible, adaptable and open European Union.” — end of quote. I do not believe this. If an organization has as its explicit goal that it strives for “an ever closer union,” it simply cannot start moving in the opposite direction and relinquish the powers it has already acquired.

We can see how the mechanism works in the way in which the EU deals with the eurozone crisis. Rather than turning away from the destructive path that has so far been followed, Brussels is using this crisis to enforce an even tighter control over the member states.

The European Union simply cannot be democratized because the whole structure is built on a negation of democracy. As President Klaus pointed out, there can be no European democracy because there is no European demos — no European people. There can only be various European democracies — plural! — in the various European nations. What the EU does is destroy these various democracies.

And, hence, my party’s position is very clear. We opt for an exit from the European Union. We want the Netherlands not just out of the Eurozone, but out of the EU altogether — including the so-called Schengen area, the group of 26 European countries that have abolished passport and immigration controls at their common borders. We reserve the right to reinstall random border controls.

We want to retain our independence. We want home rule! We want to be the masters in our own house! We want to be the masters over our own borders. We want to be the masters of our own money. The Party for Freedom wants the Netherlands to leave the EU and join the European Free Trade Association EFTA.

But here is the good news, my friends. As I have already indicated, public support for the EU is growing thin by the day.

For months now, my party has been the biggest in the polls.

And we are not the only one.

In Britain, UKIP, the United Kingdom Independence Party, which wants to lead Britain out of the EU, has come second in many by-elections and local and county elections during the past two years. It is polling an average of a quarter of the votes. And it is growing.

In France last year, Marine Le Pen scored 18% in the presidential elections. She has now overtaken President François Hollande. She opposes the EU. And her popularity is growing.

In Germany, it is still considered far too politically-incorrect to reject the EU. Nevertheless a new party, the Alternative for Germany, wants to take the country out of the eurozone. And its appeal is growing.

In Italy, both the country’s largest party, Beppe Grillo’s Five Star Movement, and the Lega Nord, the largest party in the North, want a referendum on a return to the Lira, while the Lega Nord has called the EU a failed project.

In Portugal a book advocating quitting the euro has become an instant bestseller. A proposal that was taboo until recently is now discussed openly, with the country’s Chief Justice personally coming out in support of eurozone exit.

All over Europe, anti-EU feelings are growing. All over Europe there are patriot parties that reflect the resurgence of national pride in their countries, whether it be the Netherlands, Britain, France, Sweden, Finland, Denmark, Austria, Italy, Flanders, the Czech Republic, Germany, and the other nations currently trapped in the European Union.

As I said, here is the good news.

Europe might be on the verge of a fundamental change for the better. We seem to be on the eve of a major and truly historic event. In Europe, the time is ripe for a glorious democratic and non-violent revolution to preserve our national freedoms and restore our sovereignty.

Exactly one year from now, the 27 member states of the European Union will be holding elections for the European Parliament.

People are finally ready all over Europe to rebel in the ballot box.

They reject the transfer union. They no longer want to pay for corrupt states.

They reject the supranational experiment of the European Union.

They are ready to cast their votes for a restoration of national sovereignty.

They are ready to defend their own cultural identity.

All they need is decent political leadership able to lead their nations out of the EU and towards a better future.

America’s first president George Washington has shown that when courageous and democratic politicians are available to lead their country, they can lay the groundwork for a lasting democratic framework that guarantees freedom and prosperity for centuries to come.

My friends, my party in the Netherlands and several other parties in other European countries are preparing themselves for next year’s electoral landslide.

We can feel the heartbeat of the New Patriotism in Europe.

Winter is over.

Spring is coming.

The European Spring is upon us.

And we are getting ready for it.

We are aware of our historic task.

That is why I am especially happy to be here in California today. Because the great inspirer of our upcoming democratic revolution, is one of yours. Your hero, my hero, Ronald Reagan! — who in his presidential Farewell Address said that the achievement he was most proud of in his entire presidency was “the resurgence of national pride.” “The New Patriotism,” as he called it.

Next year’s European elections offer a unique opportunity to liberate the nations of Europe.

Next Spring’s European elections offer a unique chance to correct the fatal error made by previous politicians who sold away their taxpayers’ money and their national sovereignty to Brussels and delivered their countries to the evils of mass immigration and Islamization.

As a European politician, I am fully aware of my duty to grab this chance. The European elections next May must deal a blow to the parties that sold us out to the EU. Not just in the Netherlands. But everywhere in Europe.

That is why I do what is in my power to forge an alliance of democratic parties standing for the restoration of the sovereignty and freedom of their nation. I want to bring these parties together in a common endeavor to defend our identity and our values. I do not know whether I will succeed, but I am trying. It is my conviction that we have to work together. Because we are all in the same boat.

My friends, it is easy to despair. Time is running out for Britain, for France, for Germany, for the Netherlands, for all the other great nations of Europe. The present situation in Europe is bleak. If we do nothing, it will become even bleaker. If we do nothing we will be swept away by economic and demographic disaster.

But it is wrong to despair. The present is bleak, but the future looks bright. Because the future depends on our actions. We are the actors on the stage of history. That, too, is a lesson from Ronald Reagan, who said: “We need to act today, to preserve tomorrow”.

I went to Paris recently to talk to Marine Le Pen and see for myself who she is and what she stands for. She is not her father. She is not anti-Semitic. She cares about France, its identity and its sovereignty.

I went to Prague to talk to President Klaus.

In the coming weeks and months, I will try to see as many patriot leaders in Europe as possible. And I always ask them for their views on Israel. Because Israel is the litmus proof.

The Jewish people did exactly the opposite of what the Europeans did after the Second World War. They drew the right conclusion. They realized that without a nation-state of their own there could be no safety for their people.

Without a nation-state, without self-governance, without self-determination there can be no security for a people nor preservation of its identity. This was the insight that led the Zionists to strive for the re-establishment of the state of Israel. Theodore Herzl said that there had to be a Jewish state in order to ensure — I quote — “a new blossoming of the Jewish spirit.” — end of quote.

Indeed, a soul needs a body. The spirit of a people cannot flourish outside the body of the nation-state. The nation-state is the political body in which we live. We must preserve and cherish it. So that we can pass on to our children our national identity, our democracy, our liberty.

My friends, what we need today is Zionism for the nations of Europe. The Europeans need to follow the example of the Jewish people and re-establish their nation-state.

And that, my dear friends, is why every patriot, apart from being a democrat, by definition also has to be a true friend of Israel. A patriot cannot be anti-Semitic.

My friends, the great Zionist leader Ze’ev Jabotinsky said about the Jewish people: “We do not have to apologize for anything. We are a people as all other peoples; we do not have any intentions to be better than the rest. We do not have to account to anybody. We are what we are, we are good for ourselves, we will not change, nor do we want to.” — end of quote.

And so it is. For all the peoples. We do not have to apologize for being good to ourselves. We do not have to change if we do not want to change.

The peoples of Europe resent the permanent alienation of power from their nation-states. They care about their nations because they care about democracy and freedom and the wellbeing of their children. They see their democratic rights and their ancient liberties symbolized in their national flags. They are proud of their flag. And as long as their pride lasts, they will have a future.

Let us emphasize this commitment to the resurgence of our national pride with a symbolic gesture. Let us do so by endorsing the Jewish nation-state and move the embassies of our countries from Tel Aviv to Jerusalem. Let us fly the flags of all the free and proud nations of the world over embassies in Jerusalem, the only true capital of Israel and the cradle of our Judeo-Christian civilization.

Israel deserves our support. Not only because it is the frontline against the totalitarian threat of Islam, but also because it shows how important it is for a people to have its own homeland.

My friends,

Today, a new threat is confronting us. But history shows that we can withstand it if we stand together.

We need an alliance, not only of patriots in Europe, but also an alliance between America and Europe.

We need the help and support of American patriots such as you. Such an alliance brings out the best in us, and allows us to beat the totalitarian menace.

This was proven by the alliance between Roosevelt and Churchill in the 1940s.

It defeated Nazism.

It was proven by the alliance between Reagan and Thatcher in the 1980s.

It defeated Communism.

Today, Islam is a threat to all of us, to Israel, to Europe, to America. But together we can withstand it.

And we have to stand together or we will be defeated. We have no other choice.

As the great Margaret Thatcher said:

“Defeat — I do not recognize the meaning of the word.”

And neither should we!

Thank you.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42588
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Geert Wilders

Bericht door Mahalingam »

Een vertaling va de toespraak is gemaakt (tenminste deel 1):
De wederopstanding van de nationale trots en de toekomst van Europa (deel I)
Beste vrienden, dank voor de uitnodiging om naar Los Angeles te komen. Ik hou er altijd van om naar de VS te komen. Er zijn zoveel zaken waar ik Amerikanen om bewonder. Eén daarvan is dat jullie zonder gêne patriotten durven zijn.

De American Freedom Association vroeg mij om te komen spreken over Europa.
http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/ ... opa-deel-i
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Geert Wilders

Bericht door Pilgrim »

De EU kan niet worden vergeleken met de VS. Europa is een continent bestaande uit vele verschillende landen met elk hun eigen identiteit, traditie en taal.
Dit is een zin uit de toespraak van Wilders maar wat is eigenlijk de identiteit en traditie van Nederland? Hebben we wel een traditie en zo ja welke en waarin verschilt die wezenlijk met de tradie van andere Europese landen. :emm2: Als ik de identiteit van Nederland moet omschrijven heb ik een pagina vol nodig, maar met de identiteit van Europa als geheel kan ik met één woord volstaan: Christelijk. De afzonderlijke staten maar ook regio's (Friesland, wales) van Europa hebben inderdaad een typische eigenheid, maar het is niet zo die makkelijk te omschrijven. Een verenigd Europa in de vorm van een soort Zwitserlandmodel zou aan die eigenheid/identiteit wel recht kunnen doen, maar dat is nu niet het geval.
Laatst gewijzigd door Anonymous op do jun 13, 2013 12:56 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Geert Wilders

Bericht door H.Numan »

Daar sluit ik me als atheïst volledig bij aan. We kunnen debatteren of goden dan al of niet wel bestaan, maar dat verandert niets aan onze geschiedenis. Die is grotendeels gebaseerd op een Christelijke traditie.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Ariel »

Dewinter en Wilders voeren samen Europese campagne

Eind deze week ontmoet Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter Geert Wilders in Antwerpen. Dat kondigde Dewinter gisterenavond aan op televisie. Het gaat om de eerste 'officiële' ontmoeting tussen Vlaams Belang en de PVV. De gesprekken zullen onder meer handelen over internationale samenwerking, de campagne in het kader van de Europese verkiezingen en de eventuele oprichting van een Europese partij, zo gaf Dewinter nog aan.

Geert Wilders heeft steeds de boot afgehouden voor contacten met Europese extreemrechtse en nationalistische partijen. Zo zette hij zich steeds af tegen het Vlaams Belang en partijen als het Franse Front National. Maar Dewinter wijst erop dat de PVV-voorman die koers heeft laten varen. Vorige week had Wilders een ontmoeting met de Zweedse Democraten en enkele weken geleden zag hij FN-voorzitster Marie Le Pen in Parijs. Deze week praat hij dus met het Vlaams Belang.

Tijdens het televisieprogramma, waar veel aandacht ging naar de toestand in Syrië - Dewinter bracht vorige week op uitnodiging van het Syrisch parlement een bezoek aan het land -, schaarde de Vlaams Belanger zich ook achter het voorstel van Geert Wilders om Belgische jihadisten, die in Syrië gaan vechten, de Belgische nationaliteit af te nemen indien ze over een dubbele nationaliteit beschikken. Filip Dewinter wees erop dat de Belgische nationaliteitswetgeving dit mogelijk maakt.

BRON
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42588
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Geert Wilders

Bericht door Mahalingam »

Geert Wilders, 9 juni 2013, Los Angeles, interview.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Ariel »

Geert Wilders had vandaag een ontmoeting met voorman Filip Dewinter en fractievoorzitter Gerolf Annemans.
Een ,,fantastische ontmoeting”, noemde Wilders het gesprek vandaag op Twitter. ,, Kijk uit naar intensievere samenwerking!”
Hij had eerder al ontmoetingen met Marine Le Pen, voorzitster van Front National, die hij toen een ,,fantastische” vrouw noemde.

De samenwerking van de drie partijen moet zich vooral toespitsen op de strijd tegen de euro, de Europese Unie en de massa-immigratie.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19283
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door mercator »

Ariel schreef:
Een ,,fantastische ontmoeting”, noemde Wilders het gesprek vandaag op Twitter. ,, Kijk uit naar intensievere samenwerking!”
Prima, ik hoop dat de heren het prima met elkaar zullen hebben! Aan de verloedering van Europa zelf kunnen ze toch niet veel meer doen.
De stijl van de twee is overigens helemaal anders. Wilders is al bij al een nette Haagse intellectueel, De Winter heeft ook geniaal inzicht maar is niet vies van een ludieke of spraakmakende actie.
Afbeelding
Een mooie stunt was een Vlaams Blok barbecue bij een of ander honk waar asielzoekers aan een "hongerstaking" bezig waren.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

Ik juich de samenwerking met Filip Dewinter van harte toe. Deze man heeft gewoon (bijna altijd) gelijk.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

Afbeelding
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

Dat worden hele interessante EU-verkiezingen


Geplaatst door Joost Niemoller op 22 juni, 2013 - 11:29


Afbeelding
© Twitter Geert Wilders

Volgend jaar mei mag Europa de EU wegstemmen. Kan wel eens veel spannender worden dan velen nu denken.

Wie kijkt naar de samenstelling van het Europese parlement, ziet dat de overgrote meerderheid in beslag wordt genomen door een lichtblauw en rood blok: Dit zijn de christenen en de socialisten. Dit zijn de geheel eurofiele instemmers met alles wat uit de EU Commissie op hen neerdaalt. Sterker nog: Als het er op aan komt, is dit Europese parlement eurofieler dan de bestuurslaag.

In wat kleine vakjes zijn ook grijze, oranje en donkerblauwe vierkantjes te vinden. Daar bevinden zich de meer eurosceptische geluiden die onderling sterk verdeeld zijn. Dat kan nooit een vuist maken.

Gisteren bracht Geert Wilders een officiëel bezoek aan het Vlaams Belang, en daar maakt hij een enthousiaste tweet over, met bovenstaande, ja, inderdaad, wat lullig ogende foto. Dit soort berichten worden in de media een beetje vlakjes ter kennisgeving aangenomen. Maar er staat meer op het spel dan meningeen nu denkt. Er werd daar in Vlaanderen gesproken over, zo krijg je de indruk, zeer concrete samenwerking. De Vlaamse pers bracht daar meer concrete berichten over:

We hebben het hier over een zeer serieus eurosceptisch machtsblok in wording:


Naast het Vlaams Belang en de PVV van Wilders gaat het onder meer om het Franse Front National, de Italiaanse Lega Nord, de Oostenrijkse FPÖ, de Zweedse Demokraten en de Deense Volkspartij. Het samenwerkingsverband, in de aanloop naar de Europese verkiezingen in 2014, profileert zich als ‘eurokritisch, islamkritisch en immigratiekritisch’.

Het moet voor deze, elkaar zo dicht genaderde partijen een fluitje van een cent zijn om met een sterk puntenplan te komen. Een actieplan om de immigratieramp die Europa overspoelt aan te pakken, om inter-Europese grenzen weer echte grenzen te laten worden, om de macht van de EU serieus terug te draaien, de euro af te schaffen en zo een eind te maken aan de maar dooretterende Europese crisis.

Als dit een serieus blok is, zonder neonazistische uitschieters, maar met een flink stuk nieuwrealisme, dan kan dat rode en lichtblauwe blok uit het Europese parlement worden weggevaagd.

Bij de PvdA zijn ze er nu al niet gerust op. Daar hebben ze van de week besloten om de huidige Europese fractie nu al in zijn geheel te gaan vervangen.

Belangrijker: in Frankrijk begint zelfs de huidige socialistische president te morren. Iets van: 'Frankrijk is soeverein.' Daar zullen ze in de Brusselse kantoren wel even over hebben lopen te gniffelen. Maar Hollande moet wel. Het anti-Europese sentiment is in Frankrijk enorm. 58% van de Fransen moet niets meer van de EU hebben! In Nederland wil een een heel grote minderheid domweg van de EU af. Ik vind dat nogal wat, want zo'n stap wordt steevast voorgesteld als een stap in het donker.

Sterker nog, volgens een onderzoek van Pew bleek dat er in heel Europa geen meerderheid meer te vinden is voor de EU!

De EU gaat onverminderd door met de rijke EU landen de duimschroeven aan te draaien, bijvoorbeeld door het bijstandstoerisme op te leggen. Iets waar een land als Nederland met toch al zo'n grote werkloosheid natuurlijk helemaal niet op zit te wachten.

Maar wat hebben we nog te zeggen?

Niets!

En daar zal het over gaan, ergens tussen 22 en 25 mei in het grote jaar 2014, waarin alles anders zal worden.

Of gelooft u er niet meer in? Let wel: Normaal gesproken stemt maar een klein deel van de Nederlanders bij zo'n Europese verkiezing. De aantallen zijn dus makkelijk te wijzigen met een klein beetje enthousiasme van de eurosceptische kant. Met in Nederland alleen al veel stemmers voor de PVV, SP en Ouderenpartij kan op dit gebied een stap worden gezet.

Ik kan nu al haast niet wachten.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 49890
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Ophef in PVV - raadslid 'kotst' op 'gek' Filip DeWinter

Door Anouk eigenraam, 23 juni 2013

BINNENLAND - In de PVV is rumoer ontstaan over de samenwerking van Geert Wilders met het Vlaams Belang van Filip Dewinter. De PVV-leider zoekt voor de Europese verkiezingen van 2014 buiten de landsgrenzen steun voor zijn anti-Europaverhaal.

Het verbond met Filip de Winter zorgt bij een aantal PVV’ers voor verontwaardiging. Deze week stuurde het Haagse raadslid Paul ter Linden een woedende mail aan zijn fractie, fractievoorzitter Machiel de Graaf en Geert Wilders. Hij noemt daarin Dewinter "niet alleen antisemiet, ook notoire homohater”, terwijl, zo schrijft Ter Linden, de PVV islamieten verwijt joden en homo’s te verafschuwen. Ter Linden stuurde twee filmpjes over Dewinter mee waarin hij zich negatief uitlaat over homo’s en "negers”. Hij sluit zijn mail af met: "Echt, ik kots op deze gek.”

Het raadslid, eerder beleidsmedewerker van de landelijke fractie en bij de vorige verkiezingen nummer 30 op de landelijke lijst, bevestigt desgevraagd de authenticiteit van de mail.

"Ik heb mijn zorgen eerder kenbaar gemaakt in de fractie, maar daar is niets mee gedaan. Ook op deze mail heb ik geen reactie gekregen.”

De apathische reactie van zijn partij noemt hij exemplarisch voor het gebrek aan inhoudelijk debat. Ter Linden:

"Het Vlaams Belang is een ronduit racistische partij. En hun voorman is een uitgesproken antisemiet en homohater. Ze hebben mij ooit gevraagd bij de PVV te komen vanwege mijn homostandpunten. Vervolgens gaat Wilders met zo’n idioot samenwerken.”

Ter Linden kent naar eigen zeggen nog zeker vijf PVV’ers die ontzet zijn over de samenwerking met Dewinter. Uit angst voor hun positie zouden ze hun kritiek voor zich houden. Ter Linden:

"Ik wil kunnen zeggen wat ik denk. Voor mij is dit een hellend vlak. Nu werken we samen met een racist, straks ook nog met zwaar racistische partijen als De Gouden Dageraad in Griekenland of Ware Finnen.”

PVV-Statenlid in Gelderland Marc van Kampen is wel openlijk "zeer kritisch” over het verbond van zijn partij met Dewinter. Van Kampen heeft moeite met "het antisemitische” karakter van het Vlaams Belang, zo licht hij toe.

Wilders hield de afgelopen jaren nadrukkelijk afstand tot het Vlaams Belang, maar na een ontmoeting met Dewinter kondigde hij vorige week een intensieve samenwerking aan. Eerder dit jaar sprak de PVV-leider met de Franse Marine le Pen van het Front National. De samenwerking van de drie partijen richt zich op de strijd tegen de euro, de Europese Unie en de massa-immigratie.

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/06/28/oph ... de-winter/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5833
Lid geworden op: za sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Ozes »

haha,wat een zielig volk zijn we ook. In de enige partij die je rechts kan noemen, heeft een clown als deze weer de behoefte om publiekelijk zijn ongenoegen te uitten over de vage linkse term "racisme". Over 100 jaar mogen de Belgen blij zijn als er nog iets bestaat wat ook maar enigszins de herinnering aan deze bourgondiërs oproept, maar wat belangrijk is is dat De Winter niet altijd de juiste "toon" heeft gebruikt bij het aankaarten van de problemen.


Een stuk belangrijker dan te voorkomen dat België in klein Afrika verandert.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.
mercator
Berichten: 19283
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door mercator »

Ozes schreef:haha,wat een zielig volk zijn we ook. In de enige partij die je rechts kan noemen, heeft een clown als deze weer de behoefte om publiekelijk zijn ongenoegen te uitten over de vage linkse term "racisme". Over 100 jaar mogen de Belgen blij zijn als er nog iets bestaat wat ook maar enigszins de herinnering aan deze bourgondiërs oproept, maar wat belangrijk is is dat De Winter niet altijd de juiste "toon" heeft gebruikt bij het aankaarten van de problemen.


Een stuk belangrijker dan te voorkomen dat België in klein Afrika verandert.
Het onzin -begrip "racisme" doet het overal goed om de nationalisten te bezwadderen-zelfs hier op het forum. 100 jaar Ozes ? Zo lang gaat het niet eens duren. In België lopen al zowat 600.000 geregistreerde moslims rond-en niemand weet hoeveel tienduizenden illegalen. Daarmee is België het meest moslimrijke land van Europa, een populatie die gestaag aangroeit door hun tomeloze fokgedrag. De genocide is volop bezig. De Winter wees al 30 jaar geleden op dat simpele feit, en nu nog wordt hij daarvoor als "smerige racist" gezien.

Dat "anti semitisch" karakter van het Vlaams Blok hebben die onnozele PVVers alleen van horen zeggen dus moeten ze hun mond daarover houden. Mss heeft De Winter zich ooit s lacherig uitgelaten over de achterlijke en clowneske vermommingen van de Antwerpse Joden, dat is alles. In realiteit is Het Vlaams Blok de enige partij die de Joden ook daadwerkelijk wil beschermen door hun aartsvijanden de moslims wat aan banden te leggen.
Die obsessie met knuffeljoden is typisch voor Nederland, dat is een plaatsvervangende over- reactie op de gulle medewerking van de Nederlanders met de opruiming van de Joden door de Duitsers tijdens WO II .
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Ariel »

Hier een interview met de nestbevuiler van de PVV. Ik vermoed dat hij bij de volgende verkiezingen niet meer verkozen kan worden. Hij wil niet weg, maar hij wil in de PVV een discussie aangaan over samenwerking met het Vlaams Belang . Dat had hij ook binnenkamers kunnen doen.

Diep en diep triest. Na jarenlang linkse propaganda zit het in onze hersens gebrand dat rechtse partijen uiterst gevaarlijk zijn.
We zijn gehersenspoeld door de media.
Interview: Haags PVV-raadslid Ter Linden wijst samenwerking met Vlaams Belang af

Het Haagse PVV-raadslid Paul ter Linden wijst de samenwerking tussen de PVV en het Vlaams Belang af. Dat zegt hij vrijdagavond in een interview met ThePostOnline. “Als de PVV samen gaat werken met het Vlaams Belang, dan zal het niet lang duren voordat de Echte Finnen of zelfs de Griekse Gouden Dagenraad of het Hongaarse Jobbik als bondgenoot zullen worden gezien.” De Haagse PVV-fractie vergadert maandag over het standpunt van Ter Linden.

Meneer Ter Linden. De samenwerking tussen uw partij en het Vlaams Belang gaat u een stap te ver. Waarom?

“Ik erger mij al langer, de samenwerking met de antisemitische en homohatende Dewinter is de spreekwoordelijke druppel.”

Wanneer begon uw twijfel dan?

“Enkele maanden terug hebben twee Friese meisjes een lesbisch stel in elkaar geslagen. Het koppel werd aangehouden en daarna weer vrijgelaten. Daarna sloegen ze twee homo’s in elkaar. Ik heb de PVV er niet over gehoord. Als het Marokkanen waren geweest, waren er allang Kamervragen gesteld. Dat deugt niet. Nu die samenwerking met Dewinter concreet wordt, voel ik dat ik mij moet uitspreken. Als de PVV samen gaat werken met het Vlaams Belang, dan zal het niet lang duren voordat de Echte Finnen of zelfs de Griekse Gouden Dagenraad of het Hongaarse Jobbik als bondgenoot zullen worden gezien.”

Wat zijn uw bezwaren tegen Dewinter?

“Meneer Paternotte, u heeft het zelf geschreven in uw column op Geenstijl. Dewinter heeft Vlaamse SS’ers herdacht. Daarnaast heeft Dewinter nog niet zolang geleden zéér dubieuze dingen gezegd over homoseksuelen. Bekijkt u eens dit filmpje over wat Dewinter zegt over homoseksuele relaties. Dit is een regelrechte homohater.”

Heeft u dit onder de aandacht gebracht bij uw partij?

“Jazeker, ik heb Geert Wilders een email gestuurd met mijn zorgen. Dat ik niet in één adem genoemd wil worden met Dewinter. Daar heb ik geen reactie op gekregen. Daarnaast heb ik mijn fractievoorzitter Machiel de Graaf ingelicht. Hij zei dat het Vlaams Belang het antisemitisme in de loop der jaren van zich afgeschud zou hebben en dat het heden ten dage ‘alleen voorkomt in de onderste regionen van de partij’. Verder zei hij mijn zorgen aan Wilders over te zullen brengen. ”

De PVV staat niet echt bekend als een debatpartij. Hoe gaat dit aflopen?

“Toen ik in 2010 bij de PVV kwam is mij uitdrukkelijk gevraagd of ik de homo-achterban wilde mobiliseren. Daar ben ik op ingegaan. Toen ik vervolgens kandidaat werd voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 heb ik gezegd dat er in het partijprogramma veel te weinig stond over emancipatie, dat was letterlijk één zin. Nu word ik geconfronteerd met het feit dat we gaan samenwerken met een antisemiet én homohater. Terwijl de PVV zich juist verzet tegen de islam omdat deze de westerse vrijheden onderdrukt. De seksuele vrijheid is daar één van. En antisemitisme hoort daar niet bij. Goed is goed en fout is fout. Dat ga ik maandag aan mijn fractie voorleggen. En dan hoop ik dat we deze discussie landelijk doortrekken.”

U stapt dus niet op bij de PVV?

“Geen haar op mijn hoofd. Ik wil eerst de discussie over samenwerking met het Vlaams Belang aangaan.”

http://politiek.thepostonline.nl/2013/0 ... belang-af/
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
mercator
Berichten: 19283
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door mercator »

Wilders zou best zélf die zeurpiet uit de PVV gooien.

"De homo achterban mobiliseren..". Wat moeten we ons daarbij voorstellen ?
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

Kleine denkers hebben helaas een groot ego en een dito muil. Straks wordt Paul ter Linden nog net zo'n narcistische dwarsligger als Hero Brinkman. Hij vergeet vooral groter te denken. In Europese fracties zitten partijen uit meerdere landen die het op deelterreinen vaker oneens kunnen zijn, maar zich verenigd hebben om hun vereende krachten te bundelen voor wezenlijke zaken die hen wel bindt. En het lijkt erop alsof hij bang is om rechts te worden gevonden. Er is niets extreems aan Filip Dewinter en het Vlaams Belang. Aan links is alles extreem. Links is namelijk extreem fout.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
H.Numan
Berichten: 8529
Lid geworden op: do mei 08, 2008 3:33 am

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door H.Numan »

mercator schreef:Wilders zou best zélf die zeurpiet uit de PVV gooien.

"De homo achterban mobiliseren..". Wat moeten we ons daarbij voorstellen ?
Helemaal niets. Want de homo's die PVV stemmen doen dat om andere redenen dan een poppetje omhoog helpen.
een volk dat voor korannen zwicht
zal meer dan lijf en goed verliezen
dan dooft het licht….
Anoniem
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Ariel »

Sinds wanneer is de PVV een homopartij?
Joost Niemoller

En alweer een PVV-er die ging voor zijn ego, en niet voor het doel van de partij.

In Den Haag zit het PVV Raadslid Paul ter Linden. Hij is het er niet mee eens dat Geert Wilders op Europees niveau wil samenwerken met Filip DeWinter en met Marine LePen. Dan is het einde zoek, zegt hij. Nog even en Wilders gaat samenwerken met De Gouden Dageraad uit Griekenland, en die andere antisemitische fascistenclub uit Hongarije, Jobbik. DeWinter, zegt hij, is een homohater. En ja, nu we het toch over homo’s hebben, wat de PVV doet, deugt al helemaal niet:

Enkele maanden terug hebben twee Friese meisjes een lesbisch stel in elkaar geslagen. Het koppel werd aangehouden en daarna weer vrijgelaten. Daarna sloegen ze twee homo’s in elkaar. Ik heb de PVV er niet over gehoord. Als het Marokkanen waren geweest, waren er allang Kamervragen gesteld. Dat deugt niet.


Right.

Zal ik u eens iets vertellen, mijnheer Paul ter Linden. Misschien is het u ontgaan, maar de PVV is opgericht omdat we in Nederland een probleem hebben met de massa immigratie. En met de islam. En we hebben ook een probleem hier met de EU, omdat die het onmogelijk maakt om die andere problemen op te lossen. Je kunt Wilders veel verwijten, maar niet dat hij op dit punt niet duidelijk is geweest.

Als de PVV dus Kamervragen stelt, dan zijn dat dus in de eerste plaats Kamervragen die te maken hebben met deze problemen. Dat heet politiek. Andere partijen doen het net zo. De PVV is niet opgericht om de problemen met de homo’s in Nederland op te lossen. Waarom zouden ze ook. Ik ken eigenlijk geen partij in Nederland, of het zouden de CU en de SGP moeten zijn, die zich niet bij tijd en wijlen zorgen maakt over de onveiligheid van de homo’s op straat. Ik ken alleen geen partij die zich zorgen maakt over het feit dat niet-westerse allochtonen, of laten we maar gewoon zeggen Marokkanen, het leven van homo’s zuur maken.

Want dat is het probleem dat de Nederlandse politiek niet wil benoemen. Iedere homoseksuele onderwijzer in een van de grote steden in Nederland, weet hoe groot dit probleem is.

De PVV heeft een keurig homostandpunt. Als er in het algemeen problemen met homo's zijn, dan staan ze aan de kant van de homo's. Ze vinden zelfs dat er geen weigerambtenaren mogen zijn, en door dit standpunten van de PVV werd het voor weigerambtenaren onmogelijk om nog homohuwelijken te weigeren.

Ja, daar denken Filip DeWinter en Marine LePen anders over. Zij vertegenwoordigen dan ook, anders dan Geert Wilders, conservatieve partijen, die tegen het homohuwelijk zijn. Kijkt u er het standpunt van het Vlaams Belang maar op na. Dat vindt dat het huwelijk een duurzame verhouding dient te zijn tussen man en vrouw. Mijn standpunt is het niet. Ik weet dat homo's net als hetero's in staat zijn tot duurzaamheid, en dat ze zeker het recht dienen te hebben om hier ook formeel uitdrukking aan te geven. Wat een huwelijk is. Wat DeWinter doet, vind ik zelf nogal hypocriet. Hij verwijt, zo haalt u terecht aan, in het Belgische parlement, dat de homo's er maar een beetje op los leven, en dat ze daarom AIDS krijgen. Niet dat dit op zich niet vaak gebeurt. Maar geef ze dan op zijn minst de kans op een andere levensstijl. En die kans krijgen ze dus niet van DeWinter. Slechte zaak.

Maar weet u. Dat doet er helemaal niet toe.

Mijnheer Paul ter Linden, zal ik u nog eens uitleggen hoe politiek werkt? Dan sluit je compromissen en je zoekt overeenkomsten om een hoger doel te bereiken. In dit geval: uit de EU. Voer de grenscontroles weer in. En u zult zien, op den duur zal dan ook het leven voor de homo's in Europa weer beter worden. Nou ja, behalve als je die Friese meisjes tegen het lijf loopt.

Maar dat kan de PVV in Europa nooit alleen bereiken. Wel samen met andere partijen. Dat wil zeggen zolang het fatsoenlijke, democratische partijen zijn, en niet half gelegaliseerde straatbendes zoals De Gouden Dageraad.

Poeh. Dat ik nog zoveel woorden moet gebruiken om zoiets simpels uit te leggen.

Ik weet zeker, mijnheer Paul Ter Linden, dat u dit ook wel snapt. Maar u wilt het gewoon niet snappen. En ik weet ook wel waarom. U bent een opportunist. U heeft gebruik gemaakt van de populariteit van de PVV om een baantje te krijgen in de Haagse Gemeenteraad. Dat hele anti-immigratiestandpunt van de PVV nam u op de koop toe. En nu gaat u lekker de dingen zeggen die u zelf vindt.

Zo kan dat nu eenmaal in het Nederlandse systeem. Eenmaal in de Raad, of in de Kamer bent u uw eigen man. En als u zich verzet tegen Geert Wilders, die gehaat wordt in de media, dan krijgt u veel aandacht. Vooral als u daarbij nog even uit de school klapt. Velen gingen u voor.

En waar zijn die nu? Die zijn waar ze horen. Nergens. Want de Nederlandse kiezer interesseert zich daar helemaal niet voor, voor al die splijtzwammen en die egootjes. Die wil dat zijn ongenoegen een stem krijgt. En die wil dat politici opereren in de lijn van wat de kiezers ze hebben opgedragen.

U heeft gegokt en verkeerd gegokt. U gaat de PVV geen pijn doen, maar u zelf wel. En dat alles om een kwestie die het niet waard is. Maar vreest niet. U zal niet de laatste zijn. Velen zullen u volgen. En vele praatshows zullen gevuld worden met deze onzin van ijdele mannetjes en vrouwtjes die van het begin af aan hun eigen belang stelden boven het partijbelang.

Misschien denkt u dat u een held van het vrije woord bent. Nu, dat bent u niet. U bent iemand zonder principes. Ik voel alleen maar afschuw voor u en de uwen.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/ ... homopartij
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

Joost Niemöller heeft het mooi verwoord! Had ik het eerder ook al niet over kleine denkers met helaas een te groot ego en een dito muil? Niets verkeerds mee gezegd!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21319
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

En alleen al hierom moeten wij op Europees niveau ook met Marine Le Pen samen optrekken.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 77495
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Ariel »

Le Pen wil met Wilders op campagne

De Franse ultranationalistische politica Marine Le Pen wil samen met PVV-leider Geert Wilders campagne gaan voeren voor de Europese verkiezingen van volgend jaar. De leidster van het Front National oppert het gezamenlijk optrekken in een interview met NRC Handelsblad van zaterdag.

„We zouden misschien samen campagne kunnen voeren voor de verkiezingen. Het is belangrijk dat de kiezer ziet dat we niet alleen staan, dat in alle EU-landen vergelijkbare patriottische bewegingen actief zijn”, aldus Le Pen.

Le Pen ziet veel overeenkomsten tussen haar gedachtegoed en dat van Wilders. „We strijden tegen de verstikkende immigratie en islamisering, we zijn trots op onze cultuur en we ageren tegen Europa dat regels oplegt die niemand wil”. Europa staat aan de vooravond van grote politieke veranderingen, voorspelt ze. „De gevestigde partijen hebben hun geloofwaardigheid totaal verloren.”

Ten aanzien van de islam signaleert ze wel verschillen tussen haar en de PVV-voorman. „Wilders en ik hebben een andere voorgeschiedenis en we werken in een andere context. Ik bestrijd de toeloop van islamitische immigranten en de zichtbaarheid van de islam in de samenleving. We hebben hier een traditie van de strikte scheiding tussen kerk en staat en ik vind dus dat religieuze symbolen niet in het straatbeeld horen. Maar tegen de islam als zodanig heb ik niets.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 42588
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Mahalingam »

Onze Grote Gids , dhr. Pechtold , heeft de media de richting gewezen.
Dus in Nieuwzuur van maandag weer over Wilders en zijn onfrisse buitenlandse vrienden.
http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1373031
vanaf 25:30.
Op 27:00 komt Nigel Farage aan het woord. Dat hij niet anti-Islam is. En hij zegt: "at the same time he wants the koran banned in the Netherlands."
Een onware mantra die vaak genoeg herhaald - je ziet het - als waarheid wordt aanvaard.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Mahalingam
Berichten: 42588
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Mahalingam »

Nigel Farage 17 okt. 2010 over de PVV in het EU parlement:

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Plaats reactie