Europese partners van de PVV

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door King George »

JUST IN! Nigel Farage DOMINATES Guy Verhofstadt In A HEATED ARGUMENT In EU Parliament

Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Duitse regering heeft geen idee waar de miljoenen euro´s belastinggeld naar het buitenland naartoe gaan

Geplaatst op 19 mei 2018

Afbeelding

Naar het motto “Wat kost de wereld? Het is immers niet ons geld” maakt de Duitse regering elk jaar minstens € 100 miljoen over aan privépersonen in het buitenland. Belastinggeld van de Duitse burgers. Een vraag van de AfD-parlementariër René Springer aan de regering onthulde onlangs dat er alleen al elk jaar € 350 miljoen kinderbijslag betaald wordt voor in het buitenland wonende kinderen van EU-burgers. Kinderen, die vermoedelijk in de meeste gevallen nog nooit een voet op Duits grondgebied hebben gezet, die echter op grond van nagelaten EU-regelingen door ons allemaal financieel ondersteund moeten worden.

In een aanvullende vraag wilde de parlementariër Springer nu van de Duitse regering weten hoeveel geld er over het algemeen van rekeningen van de staat aan privépersonen in het buitenland wordt overgemaakt. Nu is er een antwoord.

René springer: “De Duitse regering geeft opnieuw onomwonden toe geen idee te hebben. Hoeveel honderden miljoenen, ja, zelfs miljarden euro´s door de Duitse autoriteiten elk jaar overmaakt worden aan privérekeningen in het buitenland wordt – letterlijk – ´statistisch niet gestaafd´. Zo gemakkelijk maakt de regering het zichzelf: we kunnen helaas geen informatie geven, omdat we daarover geen gegevens bijhouden. Ik zeg: de burgers van ons land hebben een regering verdiend die netjes de boekhouding bijhoudt. Want iedere euro belastinggeld die naar het buitenland stroomt, ontbreekt in onze kassen. Geld, dat o.a. dan niet meer ter beschikking staat voor behoeftige regio´s en behoeftige mensen. Daar leg ik me niet bij neer. De schijn-oppositie van Die Linke en de Groenen is zodoende wellicht af te poeieren, niet echter de AfD. Ik zal de regering dwingen om aan mij en zodoende aan de burgers te bewijzen wat ze met ons geld doet. Ook daarom werd de AfD als grootste oppositiefractie in het parlement gekozen. Mevrouw Merkel! We gaan de kan nu opmaken. Of u dat bevalt of niet.”

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/19 ... rtoe-gaan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

Geplaatst op 21 mei 2018

Afbeelding

Een duidelijk geval van vriendelijkheid voor autochtonen: de Oostenrijkse vicekanselier H.C. Strache (FPÖ, foto) heeft nu geklaagd over de gewelddadigheid van veel kinderen van buitenlanders op Oostenrijkse scholen en wil een “vroegtijdig waarschuwingssysteem” invoeren. “Vaak zijn onze kinderen hulpeloos uitgeleverd aan de bereidwilligheid van veel immigrantenkinderen om geweld te gebruiken”, zei Strache. Gewelddadigheid, dreigingen met een mes en verbale bedreigingen in en rondom de scholen zouden al langer treurige realiteit zijn, maar niemand zou durven reageren, aldus de FPÖ-chef.

Hoe belangrijk zo´n vroegtijdig waarschuwingssysteem zou zijn, zou de zaak van de meisjesmoordenaar Robert K. aantonen, die in Wien-Döbling de 7-jarige Hadishat had doodgestoken, aldus Strache. Op het elite-gymnasium, een katholieke privéschool die de 16-jarige had bezocht, waren volgens uitspraken van klasgenoten veel medeleerlingen bang geweest voor de Tsjetsjeen – vooral meisjes, die hij er steeds weer mee bedreigd zou hebben hen te vermoorden.

Omdat gewelddadigheden, pesten, ontbrekende integratie en berustende leerkrachten op veel Oostenrijkse scholen inmiddels tot de treurige dagelijkse realiteit behoren, heeft de inspecteur van het onderwijs in Wenen intussen eerste maatregelen besloten: tot de herfst zullen geweldsdelicten kwantitatief geregistreerd worden en zal er een brochure worden opgesteld die zowel leerkrachten als ouders en leerlingen over de juridische grondbeginselen bij een geweldsdelict moet informeren. Daarbij dienen vooral thema´s als aangifterecht, aangifteplicht en het direct contact opnemen met de politie en andere instellingen behandeld te worden. Ook een schorsing van meedogenloze scholieren met een “migratieachtergrond” moet in het vervolg gemakkelijker worden.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/21 ... gelen-aan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Mahalingam »

Oligarchen uit de Ukraïne kunnen Nederlandse politici en EU-baasjes zonder dat er opheft over onstaat, gratis laten reizen en snoepreisjes toestoppen.
Maar als AfD politici gratis naar Rusland gevlogen worden, dan is er heel veel ophef. "De AfD is de lange arm van Putin" roepen ze al in de anti-AfD kringen.
Het AfD bashen gaat volop in gang.
Russen zahlten AfD-Politikern Privatflugzeug
Frauke Petry, Marcus Pretzell und ein weiterer Politiker reisten 2017 als AfD-Mitglieder nach Russland. Der 25.000 Euro teure Flug wurde laut einem Medienbericht von der russischen Seite bezahlt.
http://www.spiegel.de/politik/deutschla ... 08826.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Stijging populisme in Italië: Anti-EU Lega schiet omhoog in laatste peilingen

Geplaatst op 31 mei 2018

Afbeelding

De populistische partijen in Italië zouden de overwinning behalen als de Italianen vandaag zouden gaan stemmen en voor de anti-EU Lega zou er een verbluffende stijging van aanhangers van 4% in slechts twee weken zijn, suggereren de laatste peilingen.

Volgens een opiniepeiling, die de stemvoorkeuren van de Italianen analyseert, komt de Lega van Matteo Salvini als winnaar uit de financiële, politieke en institutionele crisis die over Italië trekt.

De anti-immigratie- en eurosceptische partij is de enige die, sinds de verkiezingen van 4 maart niet tot een definitief resultaat hebben geleid, een gestage groei heeft genoteerd. Lega, die drie maanden geleden 17,4% won, behaalde 8% meer en bereikte 25,4% in de peilingen van het wereldwijde onderzoeksbureau IPSOS. En het aantal aanhangers steeg met meer dan 4% in twee weken tijd, tussen 4 mei en 18 mei, toen de partij coalitiegesprekken voerde met de anti-establishment Vijfsterrenbeweging. Termometro Politico, een Italiaans nieuwscentrum dat zich richt op het analyseren van de resultaten van peilingen, beschreef de toename als zeldzaam.

De journalist Gianna Balduzzi zei: “In een peiling kom je niet vaak een partij tegen die in twee weken meer dan 4% stijgt. Lega is de enige partij die groeit en die midden-rechts daarin meesleurt. Alle andere politieke krachten dalen in de peiling”.

Het onderzoek, waarbij het stemgedrag van 4.000 Italianen werd geanalyseerd, toonde ook aan dat de Vijfsterrenbeweging op de lange termijn stabiel is gebleven, van 32,7% in maart tot 32,6% op 18 mei. Maar ze verloor meer dan één procent van de steun gedurende de twee weken waarin Lega een grote winst boekte, aangezien die op 4 mei 33,7% was.

Balduzzi zei: “De Vijfsterrenbeweging blijft fundamenteel stabiel. Aan de andere kant verliezen degenen die de verkiezingen verloren hebben nu ook. “

De Centrumlinkse Democratische Partij (PD) daalde in de afgelopen drie maanden van 18,7% naar 18,1%. En de linkse Vrij en Gelijk partij ging van 3,4% naar 2,4%, wat betekent dat als Italië vandaag zou gaan stemmen zij niet de drempel van 3% zouden halen om in het parlement te mogen plaatsnemen.

Maar de grootste verliezers zijn de rechtse partijen, van wie mogelijk hun kiezers zich bij Lega aansluiten. Forza Italia van Silvio Berlusconi verloor sinds 4 maart 2%, zij daalde van 14% naar 12%.

En de extreemrechtse partij Broeders van Italië, die de afgelopen week was begonnen de Lega/Vijfsterren-coalitie te steunen, ging van 4,3% naar 3,4%. De publicatie van deze gegevens volgt op de blunder van de Europese begrotingscommissaris Guenther Oettinger, die gisteren in een interview zei dat “de [financiële] markten en een verslechterd vooruitzicht de kiezers van Italië zullen leren bij de volgende verkiezingen niet te stemmen op populistische partijen”.

http://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/eu ... ie-blunder

De uitbarsting wekte in Italië verontwaardiging bij het hele politieke spectrum en bracht voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie ertoe om zijn woorden te veroordelen. Een woordvoerder zei: “De opmerking was onnadenkend. Dit is het officiële standpunt van de Europese Commissie: Het is aan de Italianen en alleen aan hen en aan niemand anders om de toekomst van hun land te bepalen”.

Bron: www.express.co.uk

Door: Alice Scarsi

Vertaald uit het Engels door: “Wachteres”

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/31 ... peilingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Italië: Merkel´s laatste wanhopige verzet tegen de vrijheid der volkeren

Geplaatst op 31 mei 2018

Afbeelding
“Eerst Italië!” Merkel´s laatste, wanhopige verzet tegen de vrijheid der volkeren. “Wij zijn het eens geworden over een regeringsploeg en over een gemeenschappelijk project. Wij willen een regering die de nationale belangen in haar werk centraal stelt, die aan alle Italianen ten goede komt. Deze regering moet Italië en de Italianen op de eerste plaats zetten.” Matteo Salvini, leider van de LEGA.

Merkels laatste wanhopige verzet tegen de vrijheid der volkeren

De nieuwe pro-Italiaanse coalitieregering van de Vijfsterrenbeweging en LEGA konden Merkel, Macron en Juncker nét nog even verhinderen. Staatspresident Sergio Mattarella, een hardcore globalist, hield gisteren ruggespraak met zijn opdrachtgevers in Berlijn, Parijs en Brussel. Tenslotte stemde hij tegen de democratie, tegen de Italiaanse volkswil en tegen het welbevinden van de Italianen. Hij wees de beoogde minister van Financiën, Paolo Savona, af, omdat deze had aangekondigd dat de nieuwe regering de Italianen niet langer in opdracht van Merkel zou treiteren, onderwerpen en verarmen.

Savona: “De Euro van Merkel is een Duitse gevangenis”.


Natuurlijk heeft de man gelijk, kijk alleen maar eens rond. De meeste mensen in de euro-schulden-EU verarmen en worden steeds rechtelozer, bijna net zoals een rechteloze en onbemiddelde gedetineerde in een gevangenis . Het idee is een continent van slaven te creëren, die voor dagelijks gebrek 18 uur moeten werken, nog nauwelijks zowel medische verzorging krijgen als ontoereikende pensioenen om van te leven. Alleen met op een dergelijke manier kapot gemaakte mensen, zo beredeneren Merkel cs., zou een gedachte aan verzet tegen het wetteloze migratieregime tegengegaan kunnen worden, omdat hen onder dergelijke omstandigheden daar simpelweg de kracht toe zou ontbreken.

De Amerikaanse president Donald Trump is de nationale wereldrevolutie begonnen met het motto van zijn verkiezingsstrijd “Amerika eerst” en heeft haar voortgezet met zijn regeringswerk.

Deze slogan heeft na de Brexit volkeren in de wereld bereikt als geen andere.


Polen, Tsjechië, Hongarije volgden. En nu Italië. Na het ondertekenen van het coalitieakkoord zei Matteo Salvini, de baas van de LEGA: “Wij zijn het eens geworden ver een regeringsploeg en over een gemeenschappelijk project. Wij willen een regering, die in haar werk de nationale belangen centraal stelt, die aan alle Italianen ten goede komt. Deze regering moet Italië en de Italianen op de eerste plaats zetten..”

Dat de gevolmachtigde van Merkel, Mattarella, kortstondig nog eens een regering voor het Italiaanse volk kon verhinderen, is net zoiets als dat iemand de zonsopgang wil tegenhouden door de ramen te blinderen.

De volkswoede wordt opgevoerd tot in het onmetelijke, in het bijzonder tegen de BRD van Merkel. Nu zal het uittreden uit de euro pas goed op de agenda komen en het einde van de Merkel-EU bezegelen. Er zullen in Italië nieuwe verkiezingen komen en de globalistische partijen zullen nog eens 20% verliezen. En als tenslotte wordt geprobeerd de nationale redding met nog hardere restricties te verhinderen, zullen er overal in Europa militaire regeringen tevoorschijn komen om het globalistische stel misdadigers van kant te maken.

Zondag vond in Berlijn de AfD-demonstratie plaats. Het systeem maakte melding van 5000 AfD-aanhangers. Het konden er 8000 geweest zijn.

De door de vakbonden en systeeminstellingen zoals gewoonlijk opgetrommelde demonstratie legionairs tegen de Duitsers moesten weer uit het hele land worden aangesleept, waarschijnlijk weer voor € 25,- per uur. Dat, met het oog op decadentie, op aangekondigd geweld, überhaupt zo velen gevolg gaven aan de oproep van de AfD, is een mijlpaal op de weg naar verandering van het systeem.

Hoewel de AfD slechts een overgangselement zal zijn, werd er tamelijk klare taal gesproken. De AfD- parlementariër Albrecht Glaser onderstreepte het nieuwe nationalistisch-revolutionaire denken aldus: “Duitsland heeft een regering, die tegen het Duitse volk werkt.”

Ook Alexander Gauland, baas van de AfD, onderschreef de nieuwe ontwikkeling. Hij benadrukte dat de president van de VS Amerika vanzelfsprekend op de eerste plaatst zet, net zoals de Franse president en zoals de Britten, terwijl de BRD-elite zegt: “Eerst Europa en dan de wereld, en als we daarna nog een stuiver over hebben, zijn de Duitsers aan de beurt.”

Vervolgens riep Gauland de AfD-menigte aan de Brandenburger Tor toe: “De gevestigde partijen houden van een immigratie-samenleving. Ze houden van de vreemdelingen, niet van de Duitsers, van wie dit land is.”

Ter afsluiting zette Gauland de verplichting van elke anti-globalistische partij uiteen, die zou moeten luiden: “HET DUITSE VOLK, zoals het op de Rijksdag in steen gebeiteld staat.”

Het systeem werd voor gek gezet door het begin van de nationale Wereldrevolutie.

Het ZDF somber over de ontbindingsverschijnselen van de EU vanwege het Trump’se neerslaan van het globalisme. Berlijn direct gisteren: “De Duitse radeloosheid tegenover Trump? Ook in Brussel heerst complete radeloosheid en hulpeloosheid.”

Hulpzoekend wendde het ZDF zich tot de fervente Vrijmetselaar en hardcore globalist, de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken Jean Asselborn, die echter ook slechts hulpeloos stamelde: “Europa was niet ingesteld op een wisseling in de wereldordening.” Ze kon zich in feite niet voorstellen dat deze globalistische, vernietigende kracht ooit uit de wereldstructuur zou kunnen ontsnappen als de lucht uit een ballon.

(Bron: www.concept-veritas.com)

Bron: https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door: Theresa Geissler

https://ejbron.wordpress.com/2018/05/31 ... -volkeren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16302
Lid geworden op: za jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Hans v d Mortel sr »

King George schreef:JUST IN! Nigel Farage DOMINATES Guy Verhofstadt In A HEATED ARGUMENT In EU Parliament

Los van het feit dat we in deze video de afzichtelijke enge griezelige idioot Verhofstadt aan het schamele woord horen, viel mij ook Juncker op. Hij zat ademloos gefascineerd bewegenloos gehypnoticeerd te luisteren naar de stortvloed aan fraai uitgesproken woorden vol begrijpelijke logica van kampioen redenaar Nigel Farage. Het drama van Europa had in deze zaal nog meer inzichtelijk gemaakt kunnen worden door de aanwezigheid van zielige post marxistische trut Frau Mutti Merkel.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

AfD in Beieren op de 2e plaats – Groenen en SPD ingehaald

Geplaatst op 9 juni 2018

Afbeelding

Overal kruisen ophangen lijkt de CSU ook niet meer te helpen. Evenmin als Söder´s plan om in de eerste plaats de AfD te bestrijden. Integendeel, want vier maanden voor de deelstaatverkiezingen in Beieren blijft de CSU dalen, terwijl de AfD steeds maar stijgt. Inmiddels heeft ze zelfs de Groenen en de SPD ingehaald en staat ze nu al op de 2e plaats.

CSU blijft verliezen

Een plotselinge ommekeer van 180 graden in zijn standpunt betreffende de islam, een verordening om kruisen in openbare gebouwen op te hangen, een asielplan hoe men eindelijk sneller zou kunnen uitzetten, optredens in talkshows bij Lanz en Co., een demonisering van de AfD, die als geen enkele andere partij bestreden en buitengesloten wordt, dat en nog veel meer heeft de nieuwe Beierse minister-president Markus Söder geprobeerd om de val van de CSU te stoppen en te zorgen voor een ommekeer.

Het doel: de absolute meerderheid in Beieren veiligstellen. Beieren is CSU-land, dat weet iedereen en dat moet zo blijven. Op dit moment zijn van de 180 afgevaardigden in het parlement in München er 101 van de CSU. Een coalitiepartner wil men niet, had men bijna nooit nodig in de afgelopen 56 jaar. 51 jaar lang kon men alleen regeren in Beieren en dat moet zo blijven. Maar daar ziet het steeds minder naar uit. Want in de actuele “Bayern-Monitor” blijft de CSU verliezen, terwijl uitgerekend de partij die men tot op het bot bestrijdt steeds groter wordt.

AfD klimt naar de 2e plaats
Volgens de nieuwste, gisteren gepubliceerde peiling van “Civey in opdracht van de “Augsburger Allgemeine Zeitung” zou de CSU, wanneer er morgen deelstaatverkiezingen zouden zijn, geen, zoals nog in 2013, bijna 48% van de stemmen krijgen, maar nog slechts 41,4%. Op de 2e plaats staat inmiddels de AfD, die vijf jaar geleden zelfs nog helemaal niet meedeed, met 13,5%, voor de SPD met 13,4% en de Groenen met 12,6%. Op de vijfde plaats staan de “Freie Wähler” met 7% duidelijk voor de FDP met 4,8% en voor Die Linke (SED) met 3,5%.

Voor de representatieve peiling werden de antwoorden van meer dan 5000 deelnemers uit Beieren gebruikt. Het opinieonderzoeksinstituut “Civey” telt alleen de stemmen van geregistreerde en geverifieerde internetgebruikers, die gegevens zoals leeftijd, woonplaats en geslacht hadden opgegeven. De stemmen worden na een wetenschappelijke procedure naar de samenstelling van de Beierse bevolking gewogen. De peiling vond plaats in de periode van 20 mei tot 7 juni.

Winst en verlies en regeringsvorming
In vergelijking met de deelstaatverkiezingen van 2013 komen de volgende resultaten te voorschijn:
 1. AfD: + 13,5%
 2. Groenen: + 4,0%
 3. FDP: + 1,5%
 4. Die Linke: + 1,4%
 5. Freie Wähler: – 2,0%
 6. Anderen: – 4,6%
 7. CSU: – 6,6%
 8. SPD: – 7,2%
Met dit resultaat zou niet alleen Die Linke (SED) niet in het Beierse parlement komen, maar ook de FDP niet. En de CSU zou absolute meerderheid kwijtraken. Zodoende zou zij een coalitiepartner moeten zoeken uit:
 • AfD
 • SPD
 • Groenen
 • Freie Wähler
Bron: https://juergenfritz.com

Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/09/189951/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Ariel »

Duitse anti-immigratiepartij vanuit Syrië: Het is hier veilig

Een groep van landelijke en regionale parlementsleden van de anti-immigratiepartij Alternative für Deutschland (AfD) is naar Syrië afgereisd - waarschuwingen van het Duitse ministerie voor buitenlandse zaken negerend - om zich een 'eigen beeld' van de situatie in het land te vormen. Vluchtelingen kunnen best terug, denken ze. Hun trip moet het bewijzen.

Volgens de krant Der Tagesspiegel is de 'privéreis' al weken geleden gepland en was die bekend bij de fractieleiding van de AfD. De partij is sinds de verkiezingen in september met 13 procent van de stemmen de drie na grootste partij van Duitsland. Niet voor het eerst ondernemen parlementsleden van de partij een omstreden buitenlandtrip. Regioparlementariër Christian Blex reisde, voordat hij Syrië aandeed, met een groep parlementsleden via Moskou naar de Krim en ging daar met Poetin-getrouwen op de foto, aldus de krant Neue Westfälische.

Het reisgezelschap in Syrië bestaat uit drie landelijke parlementsleden: Udo Hemmelgarn, Harald Weyel en Jürgen Pohl. Plus een aantal volksvertegenwoordigers uit Noordrijn-Westfalen. Naast Blex zijn dat Steffen Christ en Thomas Röcke, de voorzitter van de AfD in de deelstaat. Voor vertrek zei Röcke in een interview met het nieuw-rechtse internetmagazine Compact-online dat de situatie in Syrië 'meer ontspannen' is dan men wil doen geloven. Het zou mooi zijn, verklaarde hij, foto's te nemen van mensen die zich "inzetten voor de wederopbouw van hun land". In plaats van beelden van "jonge mannen die vrouwen en kinderen verlaten om naar ons te emigreren, tegen het recht in".

Grootmoefti
De grootmoefti van Damascus, Ahmad Badr al-Din Hassoun, staat bekend als Assad-getrouwe. Bij zijn ontmoeting met de Duitse parlementsleden zou hij de 'scheiding tussen kerk en staat' hebben benadrukt, aldus Blex' verslag op zijn sociale media-accounts. Volgens de krant Die Welt dreigde de grootmoefti in 2011 Europa nog met terreur en zelfmoordaanslagen als het aanvallen op Syrië zou ondernemen.

"Zijne excellentie", schrijft Blex, "roept alle Syrische vluchtelingen op terug te keren naar hun thuisland. Hij wil die oproep ook zelf in het openbaar in Berlijn doen" - gevolgd door een oproep aan Merkel om hem uit te nodigen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

De jeugd van Europa stemt rechts en populistisch – tendens stijgend

Geplaatst op 14 juli 2018

Afbeelding

Europa´s jonge populisten zijn een trend, die zich in verschillende vormen in alle landen van Europa duidelijk aftekent. Het oude systeem is niet herkozen, het sprookje van de oude mannen is precies dat – een sprookje, dat allang ontmaskerd werd. Europa´s jonge kiezer stemmen in toenemende mate rechts, beslissen bij de verkiezingen om populistische partijen uit het rechtse spectrum te kiezen, die de globalistische linksen respectievelijk schijn-conservatieve gevestigde partijen de strijd hebben aangezegd.

Marine Le Pen´s Front National kreeg bij de laatste verkiezingen ca. 35% (“Financial Times”) van de stemmen in de leeftijdsgroep van de 18-24-jarigen. Alleen Macron kreeg meer, terwijl de gevestigde oude partijen in het nirwana verdwenen en bijna geen rol meer speelden bij de jonge mensen. Slechts 27% van de kiezers boven de 65 jaar stemde op het Front National.

Een overeenkomstige trend was te zien bij de parlementsverkiezingen in Oostenrijk, waar de FPÖ ca. 24% van de jonge mensen tussen 18 en 24 jaar voor zich kon winnen. Verder zuidelijk in het zonnige Italië is bijna hetzelfde beeld te zien. Zowel de Lega als de Vijfsterrenbeweging, evenals andere partijen die zich strikt uitspreken tegen de immigratiepolitiek van de oude partijen, konden ongelooflijke successen bij de jonge mensen boeken. In Italië is zelfs te zien dat de gevestigde partijen zo goed als geen jongeren en jonge volwassenen voor hun standpunten enthousiast konden maken. Zij verloren meer dan helft van de kiezers in deze leeftijdsgroep aan een van de beide populistische partijen.

En in Polen is eveneens te zien dat hier een globale en Europese trend zichtbaar wordt. De jeugd van het globale Westen keert zich af van de gevestigde partijen, die geen enkele binding meer hebben met het volk en de jonge mensen, die alleen nog maar voor een kleine, elitaire clientèle uit de generatie van de 68´ers werken en politiek bedrijven. Steeds meer mensen in de leeftijdscategorieën 18-24 en tot 45 stemmen rechts van het midden, beschouwen immigratie en sociale problemen als de belangrijkste thema´s, waar door de politiek aan gewerkt zou moeten worden, en vertrouwen het gevestigde partijen niet toe hen gepast te vertegenwoordigen. Zelfs in Zweden rennen de jonge burgers van het Scandinavische land de Zweden Democraten de deur in, terwijl de oude socialisten zich bij de volgende verkiezingen zorgen moeten maken om het bestaan van hun regering.

We beleven op dit moment een totaal andere manier van denken in Europa, niet in de laatste plaats door de betrokkenheid van patriottische jeugdbewegingen in het Westen. Als deze trend zich voortzet en de nu aan de macht gekomen populisten in Italië en Oostenrijk ook kunnen leveren wat ze beloofden (en daar ziet het in ieder geval in Italië naar uit), dan zal de afwikkeling van de oude sociaaldemocraten en pseudo-conservatieven/christendemocraten zich verder voortzetten en ook in Midden-Europa, namelijk in Duitsland, tot een machtswisseling leiden.

Het establishment, de alliantie van socialisten, sociaaldemocraten en neoliberalen/pseudo-conservatieven is zo goed als afgelopen. Ook in Duitsland zal de jeugd zich met vertraging aansluiten bij deze ontwikkeling.

Bron: https://younggerman.com

Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/07/14 ... -stijgend/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Politieke balans in Europa lijkt naar populisme door te slaan

Rechts-populisten politiek veel vernieuwender dan hun concurrenten

Door: Michiel de Weger, 18:38, 20 augustus 2018

Afbeelding

Dit najaar komen er weer interessante verkiezingen aan: de midterms in de USA, maar dichterbij – en eerder – ook in Zweden en Beieren. Als de Republikeinen verliezen moet Trump verder met een zwaar blok aan zijn been en valt te verwachten dat hij ook geen tweede keer voor vier jaar vanuit de Oval Office common sense-Amerika (en Wallstreet) blij zal maken. Belangrijker voor ons zijn de verkiezingen voor de parlementen en regeringen in München en Stockholm; Europa lijkt op een omslagpunt te staan. Met nieuwe (rechts-)populistische regeringen in Oostenrijk en Italië, een stevige rechtse koers in landen als Polen, Bulgarije, Hongarije, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk, en zware binnenlandse spanningen in Griekenland, Spanje, Roemenië, Frankijk en Duitsland, kunnen de Zweden en Beieren de balans in Europa naar het populisme laten doorslaan – of voorlopig de toekomst onduidelijk houden.

In de Nederlandse media is de aandacht voor onze grote buurman Duitsland weer weggeëbd, maar de spanning is daar nog duidelijk merkbaar. Terwijl Angela Merkel krampachtig haar GROKO bij elkaar houdt, trekt de AFD in debatten in de Bondsdag een heleboel van de ellende die het land teistert onder het politieke tapijt vandaan. De SPD en Die Linke lijken in hun deel van het electorale spectrum concurrentie te krijgen van nieuwe partijen die rechts-populistische en anti-immigratie standpunten weten te verbinden met anti-kapitalistische thema’s, net zoals Marine Le Pen in Frankrijk, de nieuwe coalitie in Italië, en de Brexiteers, UKIP en nu ook Britain First in het Verenigd Koninkrijk doen. Merkel heeft met een politiek uitgekiende strategie het vertrek van haar Beierse partners van de CSU weten af te wenden, in eerste instantie vooral door het thema van ongeremde immigratie te laten verdwijnen in het moeras van de Europese politieke arena.

Daarmee is uiteraard het probleem in de Duitse steden en dorpen niet weg. De CSU heeft in Berlijn genoegen genomen met een grotendeels nominale koerswijziging van Merkel (en de SPD) die tot weinig echte, effectvolle maatregelen heeft geleid. In Beieren zelf lijkt dat geen indruk te hebben gemaakt, zoals dat zo vaak gaat als de kiezers na een paar weken media-aandacht nuchter de rekening opmaken. De AFD doet het in de peilingen in Beieren nog steeds erg goed, wordt misschien niet groot genoeg om daar de macht van de CSU te breken, maar voldoende groot om de CSU blijvend existentiële koppijn te bezorgen of deelname in een coalitie in München af te dwingen. De dreiging die van de AFD uitgaat zal de CSU dwingen in haar verkiezingscampagne verder naar rechts te schuiven, waardoor de spanning met de CDU en de SPD in Berlijn verder oplopen. Zelfs als de CSU dit najaar wint zal München zelf een rechtsere koers inzetten, de GROKO in Berlijn mee naar rechts trekken, de Duitse regering dwingen in Europa actiever te worden tegen open nationale en Europese grenzen en pleiten vóór uitzettingen naar landen van oorsprong en landen van binnenkomst in Europa.

Zweden is qua bevolking en economie kleiner dan Beieren. Maar meer dan München is Stockholm een ideologisch baken en een soft-power powerhouse. Zweden stond synoniem voor sociaal-democratie, links-progressief, feminisme en ontwikkelingssamenwerking. In de aankomende verkiezingen staat de Zweedse voorbeeldrol voor Europa en de rest van de wereld op het spel. Zweden wist buiten de twee wereldoorlogen (en het epicentrum van de Koude Oorlog) te blijven, beleefde niet de grote politieke schokken, kwamen vrij ongeschonden uit de Tweede Wereldoorlog en wisten zich in die tijd met hun sociale-egalitaire traditie, volle industriële productie en grote welvaart in de jaren ’60 en ’70 als gidsland te positioneren (zie ook Saab, IKEA en ABBA). Na de Koude Oorlog is het lang neutrale en geïsoleerde land van koers veranderd. Er werd meer toenadering met het Westen en de NAVO gezocht, net als haar Finse buren dat deden. In de jaren ’90 werd het land hard geraakt door het wegvallen van de export naar Rusland; één van de redenen om ook lid te worden van de Europese Unie met haar open grenzen en markten. Hierdoor ging al veel van de redelijk unieke Zweedse positie en voorbeeldfunctie verloren. De grote budgetten voor ontwikkelingssamenwerking en welvaartsvoorzieningen bleven redelijk overeind, net als de ruimhartige traditie om vluchtelingen uit de hele wereld op te nemen. Geen wonder dat zo’n groot deel van de Europa in- en doorstromende massa van vooral jonge Afrikaanse en Midden-Oosterse mannen naar Zweden wilde.

In Zweden staat de rechts-populistische partij Zweden-Democraten nu op de tweede plaats in de peilingen, net als PVV, Front National etc. in vele andere Europese landen. In de afgelopen tien jaar lijkt het normaal geworden dat dit soort partijen in Europa niet meer een marginale, maar een bepalende factor in coalitievorming en presidentiële laatste ronden zijn. Wellicht dat de Zweden-Democraten uiteindelijke niet de grootste worden, omdat kiezers op het laatste moment vaak voor gevestigde partijen stemmen. Wellicht zullen ze buiten een (grote) coalitie worden gehouden, net als in Nederland, Vlaanderen etc. is gebeurd. Voorlopig lijken ze daarmee niet uit onze parlementen en partijpolitieke top-3 te gaan verdwijnen. Elke volgende verkiezingsstrijd in een Europees land is nu interessant om te volgen, ook omdat de rechts-populisten steeds nieuwe argumenten en ideeën gebruiken – ze zijn politiek veel vernieuwender dan hun concurrenten.

Wat de Zweedse verkiezingen wellicht nog het meest interessant maakt is de discussie over binnenlandse veiligheid. Er is geen land in Europa waar de laatste 5 tot 10 jaar zo’n grote toename is geweest aan geweld en criminaliteit als in Zweden – van eenvoudige diefstallen en buurtgangs tot verkrachtingen, opstootjes, mobbing en aanslagen – ook in Frankrijk, België en Duitsland niet. Proportioneel wordt een groot deel van deze misdaden gepleegd door personen met een recente of minder recente migratieachtergrond. Dat valt nauwelijks te ontkennen, waarbij er zeker nog over valt te discussiëren of hun achterstandspositie of hun eigen keuzes hun handelen het meest verklaren.

Tegen deze achtergrond zijn de vele brandstichtingen in Zweedse (voor)steden van vorige week olie op het politie-vuur. Het is nog niet (publiek) duidelijk wie hierachter zaten. Links-radicaal, extreem-rechts, opstandige moslims, de Zweedse veiligheidsdienst, de Amerikaanse of de Russische veiligheidsdienst? Hoe dan ook wordt door de incidenten de toon in politieke debatten harder en neemt de maatschappelijke polarisatie toe – voor de korte en langere termijn. Het effect op de peilingen en de verkiezingsuitslag volgende maand is nog onduidelijk, wat het des te interessanter maakt om de debatten te volgen.

Politieke strategen in de rest van Europa zullen de debatten in Zweden volgen om in te schatten wat zulke binnenlandse veiligheidsproblemen met hun eigen kiezers kunnen doen en hoe zij zich in hun eigen land het beste kunnen opstellen mochten daar de problemen en spanningen toenemen – wat waarschijnlijk in veel landen zal gebeuren. Wilders, Baudet en hun adviseurs zullen luisteren wat de Zweden-Democraten aan nieuwe ideeën en bewoordingen gebruiken om ontwikkelingsamenwerking verder te verminderen en de uitzettingen van migranten, inname van paspoorten en het afknijpen van de invloed van haatpredikers verder op te voeren. Het CDA, zeker het katholieke deel, volgt met interesse de CSU. PvdA en D’66, maar vooral ook de VVD, zullen kijken tot hoe ver zij met het oprukkende populisme moeten meegaan – de komende generatie echt tegenhouden lijkt niet meer mogelijk. Ook zonder volle overwinningen in Zweden en Beieren lijkt, heel begrijpelijk, de rechtse wind in Europa verder aan te zwellen.

https://tpo.nl/2018/08/20/politieke-bal ... -te-slaan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Nieuwe Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

“Rechts-populisten” in de lift: Salvini bevestigt plan van bondgenootschap voor de Europese verkiezingen in 2019

Geplaatst op 9 september 2018

Afbeelding

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft opnieuw zijn plannen bevestigd om een Europees bondgenootschap van “rechts-populisten” voor de volgende Europese verkiezingen in 2019 op te richten. De Nederlandse islamcriticus Geert Wilders verklaarde onmiddellijk zijn ondersteuning. De Oostenrijkse minister van Defensie, Kunasek (FPÖ) was echter terughoudender.

“Natuurlijk is Salvini een belangrijke partner”, verklaarde Kunasek zaterdag in Triëst, waar hij aanwezig was bij de Italiaans-Oostenrijkse vredesontmoeting ter herdenking van de gesneuvelde soldaten en burgerslachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. Hij beschouwt het idee van een mogelijke alliantie met o.a. de Italiaanse Lega voor de Europese verkiezingen in mei 2019 echter als prematuur. Gesprekken sloot hij echter niet uit.

Salvini had de plannen midden juli al ter sprake gebracht. Destijds had ook de secretaris-generaal van de FPÖ, Vilimsky, de deelname van de FPÖ aan zo´n bondgenootschap bevestigd.

De Nederlander Geert Wilders wil zich daarentegen aansluiten bij de nieuwe alliantie: “Het zou positief zijn wanneer meer groeperingen hun krachten met het oog op de komende Europese verkiezingen zouden bundelen”, zei de Nederlander. Met het oog op een mogelijke aaneensluiting van de EU-kritische partijen uit Oostenrijk, Italië en “binnenkort waarschijnlijk Zweden” sprak Wilders van een “historisch proces” voor de komende jaren in Europa. Behalve de FPÖ, de Lega en de PVV zou ook het Franse Rassemblent National van Marine Le Pen tot het bondgenootschap gaan behoren.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/09/09 ... n-in-2019/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Orbán en Salvini slaan terug, Europese Commissie krijgt er van langs!

Door Wout Willemsen, 18 september 2018

Afbeelding
Viktor Orbán en Matteo Salvini.

Viktor Orbán en Matteo Salvini, het lijkt wel een duo, gedoemd door omstandigheden om met elkaar op te trekken. Maandagavond gaven de twee de Europese Unie een flinke middelvinger! Via Elsevier Weekblad.

Viktor Orbán werd vorige week natuurlijk hard aangepakt door het Europees Parlement toen Judith Sargentini triomfantelijk haar Hongarije-rapport als startschot voor de artikel 7 procedure gebruikte. Matteo Salvini wordt al langer genegeerd door de EU en werd zelfs als een reden voor bezorgdheid gezien door Maros Sefcovic, een vicevoorzitter van de Europese Commissie.

Zowel Orbán als Salvini hebben het er niet bij laten zitten en slaan terug. Orbán verwijst naar het plan van Juncker om 10.000 grenswachten in te stellen voor 12 miljard euro per jaar. Hij vindt het mooi dat de EU ‘eindelijk werk wil maken’ van wat in essentie zijn beleid in Hongarije is. Wel voegt hij er aan toe dat een deel van zijn eigen grensbewaking ook uit patriotten bestaat, die hij graag wil houden. Hij denkt er dus niet aan dat de EU zijn grensbewaking over zou nemen.

Salvini kreeg het verwijt ‘een simplistische oplossing’ te hebben voor de problemen die Italië ervaart door de migratiecrisis. Hij haalt uit naar ‘Eurobureaucraten’ die jarenlang structureel de smeekbedes van Italië hebben genegeerd waardoor zij nu met 700.000 asielzoekers zitten opgescheept. Dit soort denigrerende opmerkingen van ‘Eurobureaucraten’ zouden volgens Salvini wel eens de springplank kunnen vormen die een ‘populistische alliantie’ mogelijk maken.

Als zo’n alliantie inderdaad een realiteit wordt én groot genoeg blijkt, krijgt de EU zoals wij die nu kennen het nog zwaar te verduren.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/ ... um=twitter
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

AfD verwelkomt overwegingen van Salvini om naar Brussel over te stappen

Geplaatst op 19 oktober 2018

Afbeelding

Stelt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken zich kandidaat voor de functie van voorzitter van de Europese Commissie?

De Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), heeft zich in eigen land tot een politieke ster ontwikkeld. Zijn rigoureuze houding tegen de verdere opname van schijnasielzoekers, zijn blokkade van private redders/smokkelaars hebben hem het respect van de migratie-sceptische EU-lidstaten opgeleverd.


Ook in Duitsland, en vooral bij de AfD, heeft Salvini veel fans. Salvini overweegt als topkandidaat van een rechtse partijalliantie bij de Europese verkiezingen aan te treden en zodoende voor de functie van voorzitter van de Europese Commissie, meldt de “Basler Zeitung”.

“Vrienden uit verschillende Europese landen hebben me hierom verzocht, ze hebben het me voorgesteld”, zei de chef van de rechts-nationalistische partij LEGA donderdag in een interview met de krant “La Repubblica”.

Salvini is blij met de instemming van buiten Italië, maar wil de tijd nemen om te beslissen over een eventuele overstap naar Brussel. “Mei is nog ver weg. Ik denk er nog over na”, zei de minister van Binnenlandse Zaken volgens de “Basler Zeitung”.

De “Alternative für Deutschland” (AfD) zou Salvini´s overwegingen ondersteunen. “Ik beschouw Salvini zowel als Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken als een ideale bezetting, net zoals ik me zou kunnen voorstellen dat Salvini een dragende rol in Europese instellingen op zich neemt”, aldus AfD-chef Jörg Meuthen tegenover het persbureau Reuters.

Meuthen is op dit moment de enige AfD-afgevaardigde in het Europees Parlement. Hij wil voor zijn partij als topkandidaat bij de Europese verkiezingen aantreden. “Salvini zou in ieder geval een duidelijk betere voorzitter van de Europese Commissie zijn dan Weber”, zei Meuthen met het oog op de sollicitatie van de Duitse CSU-politicus Manfred Weber naar deze functie.

De “Basler Zeitung” afsluitend:

“Meuthen behoort tot de EU-sceptische fractie van de EFDD (Europa van Vrijheid en Directe Democratie). Tot deze alliantie behoren behalve d eAfD o.a. ook de Britse Brexit-partij Ukip, de Italiaanse Vijfsterrenbeweging en de rechts-populistische Zwedendemocraten. De Europese verkiezingen vinden van 23 tot 26 mei 2019 plaats.”

Bron: www.pi-news.net

Door: “Beobachter”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/10/19 ... e-stappen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Beweging bij de euro-rechtsen: Drie UKIP-parlementariërs stappen over naar de ENF-fractie

Geplaatst op 20 januari 2019

Afbeelding

In het rechtse kamp in het Europees Parlement is sprake van een kleine verschuiving: drie leden van de Britse Brexit-partij UKIP zijn nu overgestapt naar de rechtse fractie “Europa van Naties en Vrijheid” (ENF), waartoe ook o.a. de PVV, de FPÖ, de Lega en het Rassemblement National behoren. Dit deelde de co-voorzitter van de fractie, Nicolas Bay, mee in Straatsburg.

Volgens zijn informatie gaat het om de UKIP-voorzitter Gerard Batten en zijn partijvrienden Jane Collins en Stuart Agnew.

Ze verlieten de fractie “Europa van Vrijheid en Directe Democratie” (EFFD), die wordt aangevoerd door het voormalige UKIP-lid en Brexit-hardliner Nigel Farage. Het rechtse ENF telt nu 38 leden. Zij is nog steeds de kleinste van de acht fracties in het Europees Parlement. Talrijke rechtse parlementariërs in het Europees Parlement zijn echter niet aangesloten bij een fractie.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/20 ... f-fractie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Tegen waanzinnige ideeën van het Europees Parlement: Tsjechische premier Babiš herkozen als partijvoorzitter

Geplaatst op 21 februari 2019

Afbeelding

De rechts-populistische Tsjechische minister-president Andrej Babiš (foto) is volgens verwachting en duidelijk herkozen tot chef van zijn protestbeweging “Ano”. Op het partijcongres van “Ano” in Praag hebben in een geheime verkiezing 206 van de 238 aanwezige gedelegeerden voor hem gestemd. Dertien gedelegeerden waren tegen, 19 stemden blanco. Babiš had geen tegenkandidaat.

In een toespraak noemde Babiš de komende EU-verkiezingen “niet eenvoudig” voor zijn beweging, omdat de aanhangers van “Ano” in het verleden niet in groten getale aan verkiezingen hebben deelgenomen. “We moeten ze overtuigen om te komen, opdat ze niet door politieke groeperingen van de verwelkomers [van de “vluchtelingen”] en jaknikkers beheers worden, die in de EU zonder na te denken aan alles hun stem geven”, benadrukte Babiš.

Babiš noemde zijn beweging “pro-Europees” en het Europees Parlement “belangrijk”. “Anderzijds zullen wij [de Tsjechische Republiek] daar nooit een belangrijke invloed hebben, omdat de Tsjechische Republiek maar 21 Europarlementariërs heeft”, aldus de minister-president.

Babiš liet zich uit over de energiepolitiek van zijn land. Hij zei dat zijn land zich zou verzetten tegen de “waanzinnige ideeën van het Europees Parlement” vanwege het minimale aandeel van hernieuwbare energiebronnen in de Tsjechische Republiek. “Wij hebben atoomenergie, en die willen we uitbreiden.”

“Ano” staat in de peilingen nog steeds duidelijk aan kop. De meeste peilingen geven de partij meer dan 30% van de stemmen, terwijl de conservatieve Democratische Burgerpartij (ODS) en de Piratenpartij met elk ongeveer 15% op de tweede respectievelijk derde plaats volgen.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/21 ... oorzitter/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

“Rechts-populisten” worden ook groter in Estland: “Ekre” verdubbelt naar bijna 18%

Geplaatst op 8 maart 2019

Afbeelding

Ook in Estland hebben bij de parlementsverkiezingen afgelopen zondag, een Europese trend volgend, “rechts-populisten” veel stemmen behaald – en werden prompt door de gevestigde partijen buitengesloten.

De rechts-populistische partij “Ekre” kon met 17,8% van de stemmen haar resultaat meer dan verdubbelen, terwijl de coalitiepartners van de huidige regering veren moesten laten en hun meerderheid kwijtraakten. De grootste partij is nu de liberale Hervormingspartij met 28,8% onder leiding van de Europarlementariër Kaja Kallas. Die stond onmiddellijk open voor alle coalitievarianten – met uitzondering van “Ekre”.

“Ekre” zou geen optie zijn, verder zouden echter “alle coalitieopties op tafel liggen”, illustreerde de toekomstige minister-president haar democratiebegrip.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/08 ... -bijna-18/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Mahalingam »

Is iemand een spion dan zijn daar feiten, daden en verdere bewijzen van.
Is iemand een pion dan is het een kwestie van mening. Hoe je er tegenaan kijkt.
’Rechtse AfD’er pion van Kremlin’
BERLIJN - Een vooraanstaand rechtse politicus uit Duitsland staat onder controle van het Kremlin, stellen verschillende gerenommeerde Europese media. De Russen paaiden Markus Frohnmaier met reisjes naar de Krim, Moskou en de door hen gesteunde separatisten in het bloedige oorlogsgebied van Oost-Oekraïne - waar sinds 2014 al dertienduizend mensen stierven.

En nu is correspondentie over dit Roemeense weeskind opgedoken van een voormalig Russische geheim agent. Deze inlichtingenofficier erkent de echtheid van zijn mail. Hij schreef aan het presidentieel paleis van Vladimir Poetin over deze vooraanstaande Duitse oppositiepoliticus, een getalenteerde volksophitser: ,,Wij zouden een absoluut betrouwbare persoon in de Bondsdag hebben.”

Sowieso staat de gezette volksvertegenwoordiger van de radicaal-rechtse Alternative für Deutschland, die de dikke Mercedessen van het parlement graag voor sigarenwinkels laat stoppen, op de zwarte lijst van de Duitse geheime dienst. Frohnmaier was baas van de extremistische jeugdafdeling ’Junge Alternative’. Hij wordt er met zijn kompanen officieel van verdacht de staatsveiligheid te ondermijnen. De AfD’er ontkent de aantijgingen.

Zijn partij heeft verschillende grote illegale schenkingen via stromannen uit het buitenland gekregen, onder meer van Nederlandse rijken en een miljardair uit Zwitserland. De AfD is tegen de Navo en pleit voor een einde van de sancties tegen Rusland. Dat doet ook neonazipartij NPD. Hun leider Udo Voigt was uitgenodigd voor een ontmoeting met Poetin op de ambassade in Berlijn.

Rusland probeert ook rechts-populistische politici in andere landen te paaien om de sancties te ondermijnen. Zo liep de Italiaanse minister Salvini met een pro-Poetin-T-Shirt, kreeg Marine le Pens Franse partij een miljoenenlening van de Russen en danste Poetin op een trouwerij van een Oostenrijkse FPÖ-minister en mocht Geert Wilders in de Doema spreken.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3402978 ... an-kremlin
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Nieuwe Europese rechtse alliantie: Uitnodiging van Salvini voor oprichtingscongres in Milaan

Geplaatst op 6 april 2019

Afbeelding

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), wil volgende week zijn alliantie van rechts-populistische partijen presenteren, waarmee hij eind mei aan de Europese Parlementsverkiezingen wil deelnemen. Bij de grote manifestatie zouden ongeveer 20 partijen en bewegingen aanwezig zijn.

De internationale conferentie op maandag vindt plaats onder het motto “In de richting van een verstandig Europa”. Salvini´s partij LEGA verwacht dat meerdere partijen en bewegingen zich zullen aansluiten bij de nieuwe Europese rechtse alliantie, waaronder het Franse Rassemblement National van Marine Le Pen, de Nederlandse PVV van Geert Wilders, de Duitse AfD, de rechts-populistische Zwedendemocraten, de Hongaarse partij Fidesz onder Viktor Orbán en de Oostenrijkse FPÖ.

Men zou in Milaan de resultaten van de gesprekken van vele partijen willen presenteren, verklaarde FPÖ-chef Strache. “Het is het duidelijke doel om van drie fracties uiteindelijk één gezamenlijke mogelijk te maken.”

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/06 ... in-milaan/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

PATRIOTTISCH VERZET!

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Nieuwe rechtse partij in Slovenië: “Domovinska liga” treedt aan tegen “multiculti-globalisme”

Geplaatst op 21 april 2019

Afbeelding

Ljubljana – In Slovenië is enkele weken voor de Europese Parlementsverkiezingen een nieuwe rechtse partij opgericht. De rechts-populistische partij “Domovinska liga”(Vaderlandsliga), die zich oriënteert op de Italiaanse LEGA van Matteo Salvini, koos afgelopen weekend Bernard Brščič tot haar partijchef.

De partij wil bij de verkiezingen voor het Europees Parlement een alternatief bieden voor het “multiculti-globalisme van de Europese Volkspartij” (EVP), waartoe de andere rechtse Sloveense partijen behoren. Ze treedt op onder het motto “Slovenië eerst!”: “Het is de missie van de Sloveense staat om voor de veiligheid en de welvaart van de Sloveense staatsburgers te zorgen”, verklaarde partijchef Brščič afgelopen zaterdag op het partijcongres. “Slovenië is ons vaderland, en wij zullen het met niemand delen”, voegde hij er aan toe.

De Vaderlandsliga beschouwt zichzelf niet als rechts-radicale partij, maar noemt zichzelf “partij van soevereinisten”. Ze zou ook niet eurosceptisch zijn, maar euro-realistisch, verklaarde Brščič in een interview. “Ik zie een visie van Europa met Viktor Orbán, Matteo Salvini, Alexander Gauland en Nigel Farage”, benadrukte hij. Op het partijcongres noemde Brščič als voorbeelden voor de nieuwe partij o.a. de chef van de FPÖ, Heinz-Christian Strache, en Marinie Le Pen.

Brščič wordt door waarnemers de “ideoloog van de Sloveense Alt-Right-beweging” genoemd. Bij het publiek staat hij bekend om zijn duidelijke uitspraken. Vanwege één uitspraak werd hij al beschuldigd van Holocaustontkenning. Brščič wordt tot de ondersteuners van de Sloveense Identitaire Beweging gerekend. Voor haar programma “Manifest voor het vaderland” schreef hij het voorwoord.

Brščič richtte de nieuwe partij samen op met de SDS-afvallige advocate Lucija Sikovec Usaj. Beide stapten uit de SDS, omdat deze in de migrantenkwestie “te slap” geworden zou zijn. Wat betreft de verkiezingen voor het Europees Parlement denken waarnemers dat de nieuwe partij geen kans maakt op een zetel.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/21 ... lobalisme/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Ariel
Berichten: 78574
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Ariel »

Wilders strijdt met Europese coalitie tegen ’islamisering’

„Basta islam.” Dat zei Geert Wilders zaterdag tegenover tienduizenden enthousiaste Italianen in Milaan waar hij samen met Lega-leider Matteo Salvini, vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken van Italië, Marine Le Pen en andere politieke leiders van de eurosceptische fractie Europa van Naties en Vrijheid (ENV) was. De PVV-leider kon op luid applaus rekenen toen hij zei dat “we de invasie van de islam moeten stoppen.”

In gesprek met De Telegraaf laat Wilders weten de bijeenkomst zeer geslaagd te vinden. „We hebben hier collega’s uit twaalf verschillende landen gehad. Iedereen had er zin in en we gingen allemaal voor hetzelfde: minder EU, meer eigen natie-staat, minder immigratie, minder islamisering. Na een gezamenlijke lunch kwamen we op het plein waar we tienduizenden mensen zagen. Het was hartverwarmend”.
Afbeelding
Toch waarschuwt Wilders. “We gaan niet voor een fusie van partijen. We moeten kijken naar wat ons bindt, maar er is geen fractiediscipline, wat andere fracties zoals christendemocraten en sociaaldemocraten wel hebben. Onze kritiek is dat de EU te politiek is geworden”.

Hoe vond u het veel besproken filmpje van de SP met een persiflage op Timmermans?

„Ik moest er wel om lachen. Het vretende monster dat alleen maar meer wil en alleen aan zichzelf denkt is wel tekenend voor Brussel. Wij hebben zelf die macht aan Brussel gegeven. Om die macht terug te krijgen is tien keer moeilijker dan om het weg te geven. Er zijn eurocommissarissen die ontzettend veel macht hebben, maar niet gekozen zijn en bij de meesten onbekend zijn”.

Die kritiek op de EU heeft Forum voor Democratie ook. Waarom zijn er zoveel mensen van jullie partij overgestapt naar die partij?

„Wij willen nog steeds een Nexit, dat is nu geen populair standpunt, de meesten willen dat nu niet. Maar ik vind dat je standvastig moet zijn. Dat betekent dat je soms wint en soms verliest. Dat heeft voor mij soms zijn consequenties. Ik ben voor rechters gedaagd, fatwa’s op mijn hoofd, altijd beveiliging. Niks is makkelijker dan toegeven, maar dat is niet juist. Forum doet het nu goed, maar wij hebben de betere standpunten.”

En jullie hebben nu deze coalitie die hier in Milaan bijeen is gekomen.

„En dat zijn niet de minste politici. Salvini draagt regeringsverantwoordelijkheid, Marine Le Pen is nu populairder dan president Macron. Een stem voor de PVV is een stem voor een gigantisch en belangrijk blok in het Europees Parlement.”

Een overeenkomst tussen deze partijen hier in Milaan is dat jullie een betere relatie met Rusland willen.

„We hebben belang bij een goede buurschap met Rusland. Maar wij in Nederland hebben nog altijd een probleem met MH17. Dat is een levensgroot probleem dat eerst moet worden opgelost”.

De vice-bondskanselier van Oostenrijk Strache is opgestapt in verband met een zeer omstreden ontmoeting met een Russische met duistere plannen.

„Wat hij deed kon niet. Hij moest wel opstappen. Als een partij illegaal geld uit Rusland krijgt kan dat natuurlijk niet, als een partij het legaal krijgt dan moet die partij dat zelf weten. Maar wij van de PVV zullen nooit een cent uit Rusland accepteren.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Geert Wilders/PVV: 18 mei in Milaan
PVVpers - Gepubliceerd op 14 mei 2019Milaan, 18 mei 2019
PVVpers - Gepubliceerd op 18 mei 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

“Als de linksen winnen, wordt Europa een islamitisch kalifaat”

Geplaatst op 3 mei 2019

Afbeelding
Matteo Salvini en Viktor Orbán.

“Als de linksen winnen, wordt Europa een islamitisch kalifaat”, waarschuwen de Hongaarse minister-president Viktor Orbán en de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Beide hebben consequente grensbewaking naar zich toe getrokken en begrijpen dat de EU alleen maar hervormd kan worden wanneer de aaneensluiting van conservatieve krachten plaatsvindt. De uitdagingen zijn al lang veel te groot om ze door Brussel nog verder uit te laten zitten.

In de afgelopen weken vond de vorming van de “Europese Alliantie van de Volkeren en Naties” plaats. Deze wordt onophoudelijk groter. Behalve de oprichtingsleden Italië (LEGA), Duitsland (AfD), Denemarken (Dansk Folkepartit), en Finland (Perussuomalaiset) hebben ook Oostenrijk (FPÖ), Estland (Eker), Frankrijk (Rassemblement National), België (Vlaams Belang) en Slowakije (Sme rodina) bij de alliantie aangesloten.

De EU moet eindelijk weer de burgers dienen, moet transparanter worden en mag zich niet langer onttrekken aan al lang noodzakelijke hervormingen. Alleen zo behoudt Brussel recht van bestaan.

(www.welt.de)

Bron: www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/03 ... -kalifaat/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Europese partners van de PVV

Bericht door Pilgrim »

Rasmus Paludan van de nieuwe Deense partij “Stram Kurs”
SwedenENGSUB - Gepubliceerd op 21 mei 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie