Pegida beweging

Mahalingam
Berichten: 38630
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pegida beweging

Berichtdoor Mahalingam » Ma Aug 26, 2019 12:22 pm

Gezocht: de ene heeft met bakstenen gegooid naar politiepaarden in dienst en de ander heeft een ME-er geschopt.
Afbeelding
Politie verspreidt foto’s ’tegendemonstranten’ Pegida
EINDHOVEN - Op de website van de politie zijn foto’s gepubliceerd van twee mannen die eind mei in Eindhoven tegen Pegida demonstreerden. Ze hebben nog twee weken de tijd om zich te melden.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/107545110/politie-verspreidt-foto-s-tegendemonstranten-pegida
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40622
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pegida beweging

Berichtdoor Pilgrim » Di Aug 27, 2019 12:09 pm

Meten met twee maten en Pegida Nederland zegt er wat van in Den Haag en Eindhoven (de gekste) + video!

Geplaatst op 27 augustus 2019

Afbeelding

Afgelopen zaterdag 24 augustus was het een stralende dag, dus heel Holland bakte ze bruin op het strand of in de tuin, terwijl Pegida Nederland de afspraak met de gemeente Den Haag nakwam en netjes op tijd op Het Plein arriveerde. Onopvallend, en beetje bij beetje, had de vaste groep zich al verzameld om zich na een kleine metamorfose, in het toilet van de plaatselijke horeca, gemaskerd en al aan de toegestroomde nieuwsgierigen te tonen. De bonte maskerade verplaatste zich, onder politiebegeleiding, achter het zwart/witte spandoek richting de Koekamp en oogstte veel bekijks! De voorhoede had er in het begin flink de sokken in en moest door Edwin afgeremd worden, omdat er langs de kant van de weg flink gefilmd en gefotografeerd werd en die gratis reclame kan onze protestgroep natuurlijk goed gebruiken! Er gingen duimpjes omhoog en een klein meisje stond vrolijk naar de leeuwen, katten en muizenmaskers te zwaaien en ook haar vader stond met een brede glimlach te kijken, overal hoorden we: ‘Kijk toch, wat leuk!’

De tekst op het spandoek wond er geen doekjes om, en zo liep er al een aantal mensen mee naar de Koekamp om verderop op een bankje, uit het zicht van de pers, rustig te kijken en te luisteren naar wat er zich daar straks bij dat tentje en op dat kleine podiumpje zou gaan afspelen.

Met een ‘het statement is gemaakt’ opende Edwin de demonstratie, ‘de maskers doen we af’, en dat was gezien de tropische temperaturen een hele opluchting! Hoewel je natuurlijk altijd hoopt op een enorme belangstelling zijn we onderhand wel gewend dat alle beloftes op Facebook en Twitter niet worden nagekomen, maar toch – of het nou door de maskerade kwam wat de demonstratie wat luchtiger maakte – er kwamen duidelijk meer mensen op af dan we gewend waren en ook nog hele enthousiaste!

De speeches vulden elkaar goed aan. Hoewel de islamisering natuurlijk als een rode draad door alle speeches liep, werd het ‘meten met 2 maten’ en het niet gehandhaafde boerkaverbod, dat daar onderdeel van uitmaakt, ook uitvoerig onder de aandacht gebracht. Dat Pegida Nederland nu voor het eerst (en laatst) vermomd deelnam aan een demonstratie was bedoeld als ludieke actie om de burgemeester van Den Haag uit de tent te lokken: de – tijdens de demonstratie tegen het boerkaverbod een paar weken eerder – opgepakte man met de bivakmuts kreeg later excuus van de politie: een foutje (!), want de boerkadraagsters mochten daar op de Koekamp wel ongestoord hun gevangenis promoten en men wilde niet de indruk wekken dat er gemeten werd met twee maten! Die wet is dus een dode letter die niet kan worden gehandhaafd en de roep om een algeheel boerkaverbod wordt steeds luider!

Hier en daar werd de demonstratie opgeleukt met een liedje en uit alle keeltjes klonk ook het 17 miljoen mensen (het gaat snel in ‘ons’ land) de aangepaste versie van het 15 miljoen (!) van Fluitsma en van Tijn en een verwijzing naar de volgens de linkse deugomroep niet bestaande omvolking!

Zondag 25 augustus was Eindhoven de gekste op alles voorbereid!
Toestemming om te demonstreren in Eindhoven bij de Al Fourqaan moskee was de opzet en dan moet je niet aankomen met een alternatief ver weg van de ‘bron’: Het Stadhuisplein!! Maar ach, voorman Ed heeft nog wel even tijd voordat hij weer naar huisje rijdt, en altijd in voor een flink pesterijtje als er iemand is die dat ècht verdient in dit geval: de grootmoefti van Eindhoven en aartsleugenaar Jorritsma! Dus was het antwoord op de vraag komen jullie: ‘Trek maar een blik agenten open, we komen eraan!’

Gewapend met klapstoeltje en krant zocht Edwin een plekje op in de zon, niet zo moeilijk want op het ongezellige plein was geen schaduwplekje te bekennen. In alle rust begon hij The Post Offline te lezen met op de voorpagina het briljante interview van een paar weken geleden waarin hij het failliet van Nederland blootlegt, dus iemand met oog voor detail – wat je van het Eindhovense journaille niet kunt zeggen – had dit geen zelfgemaakt krantje genoemd, maar een rechtse kwaliteitskrant, maar dat even terzijde.

Afbeelding

Een hijgerige dame, die “verslag” deed namens Omroep Brabant, vond de “opkomst” nogal sneu, terwijl Edwin al eerder had uitgelegd dat het om een eenmansactie ging en niet om een protestdemonstratie – die zou namelijk alleen bij de moskee plaatsvinden – maar ze had haar vragenlijstje paraat en bestookte Edwin met het ene na het andere verwijt: ‘Waarom bent u hier nu weer’ en ‘Denkt u niet dat de Eindhovenaren het onderhand niet zat zijn dat u iedere keer hier weer naartoe komt en vooral hoeveel belastinggeld dat de burgers gaat kosten!’ Maar Ed dreunde de feiten op van de afgelopen weken waarbij de demonstraties door opgefokte islamietjes werden verstoord doordat ze schuimbekkend de stoeptegels uit de Eindhovense straten trokken om de Pegida’s en politie te stenigen! ‘Ze dulden geen kritiek op de islam! Dus Eindhoven heeft een groot probleem dat is wel duidelijk, we leggen de no-go-zones bloot!’

Terwijl Ed zich door andere journalisten liet bevragen, stapten ook enkele agenten uit de schaduwplekken aan de rand van het plein. Ze hielden al een tijdje een paar klierige islamietjes in de gaten die irritant rondjes fietsten om onze voorman heen, en die, om de suggestie te wekken dat ze hem van zijn klapstoeltje zouden rammen recht op hem af reden en pas op het laatste nippertje op de rem trapten. Nu waren de mannen het beu: huppakee weg ermee!

Aan de andere kant van het plein begon zich een groep islamitische jeugd te verzamelen en de dame van Omroep Brabant vond dat reuze interessant, ze wurmde zich ertussen en was hevig geïnteresseerd in de ‘tegenactie’ die daar werd beraamd. Had ze het met haar vragenlijstje niet kunnen redden, dan was dit het moment om Edwin eens flink onder druk te zetten want een gesprek met een ‘geïntegreerd’ islamietje van 16 (in Nederland geboren, maar met Turkse en Marokkaanse ‘roots’) kon hij natuurlijk niet afslaan voor de camera! (Frappant dat ze in haar reportage heeft gemeld dat de politie Eindhoven haar hiervoor goedkeuring had gegeven; sinds wanneer gaat de politie hierover?) Ze pakte het jong nog net niet bij zijn handje en lispelde: ‘Edwin hij wil even met je praten!’ En dat terwijl Edwin al eerder had aangegeven alleen met gezaghebbende moslims een serieus gesprek te willen aangaan en niet met een snotneus die hem aansprak met ‘Hey kerel!’ en ‘Je beledigt mijn profeet die ik aanbid en daarvoor zou ik je helemaal ik elkaar kunnen slaan, maar dat doe ik niet! Heb je eigenlijk wel de koran gelezen! En waarom bbq-en bij de moskee tijdens de ramadan terwijl die jongens al zo opgefokt zijn!!’ nou daar moet je dan net mee aankomen bij Ed!! Er ontstond een erg broeierige sfeer toen Edwin hem in Jap en Janneke taal uitlegde dat hij – nogmaals (!)- niet geïnteresseerd was in een boek over een pedo profeet (nou ja hij zei het iets anders) maar in het heetst van de strijd was dat een “slip of the tongue” die aan duidelijkheid niets te wensen overliet!

Een paar bewonderaars van de Pegida Nederland voorman kwamen Ed nog even een handje geven en enkelen bleven de bloedhete sessie tot 15.00 uur aanschouwen.

Het was bijna tijd, en een Pegida dame van de ordedienst had een schaduwplekje gevonden op een bankje en zat daar relaxed een sigaretje te roken. Vanaf de andere kant zetten zich twee zwaar ge-makeup-te hoofddoekjes in beweging en kwamen naast haar zitten: ‘Jullie moeten eens ophouden hoor je!’ begonnen ze het “gesprek” ‘Jullie provoceren en zaaien haat! Er is niks mis met de islam, want islam is liefde!’

Onze vriendin verplaatste zich naar een ander bankje en besloot daar verder van haar rokertje te genieten maar de twee hadden de achtervolging ingezet en kwamen dreigend voor haar staan om haar met opgeheven vingertje te verordonneren dat ze ècht moest ophouden, ‘want anders!’ ‘Oh ja, ik hoor het al!’ schamperde onze Pegida vriendin: ‘Jullie zijn overduidelijk van de religie van de liefde!’

Met complimenten aan de politie van Den Haag, altijd even correct en vriendelijk en ook aan de agenten van Eindhoven die deze keer geen maatjes waren van de islamietjes.Door: “Helena”

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/27 ... de-gekste/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71569
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Pegida beweging

Berichtdoor Ariel » Wo Sep 04, 2019 12:56 am

'Over my dead body': burgemeester laat Pegida nooit meer demonstreren bij moskeeën in Eindhoven

Anti-islambeweging Pegida mag in Eindhoven voortaan alleen nog op het Stadhuisplein demonstreren en niet meer bij moskeeën. Dat zei burgemeester John Jorritsma dinsdag tijdens een raadsbijeenkomst over het hoofdpijndossier dat de stad al maandenlang bezighoudt.

Jorritsma kreeg tijdens de vergadering complimenten van de gehele gemeenteraad over hoe hij is omgegaan met het demonstratierecht en de veiligheid van de inwoners. De burgemeester voelt echter niets voor het voorstel van het CDA, dat het debat had aangevraagd, om het Stadhuisplein aan te wijzen als vaste demonstratieplek in de stad. “Als een soort Malieveld van Eindhoven”, stelde CDA-raadslid Van Dooren voor.

Jorritsma herhaalde meermaals dat hij elke demonstratieaanvraag apart zal beoordelen. “Het moet situationeel zijn. Een demonstratie van de bonden bij DAF moet gewoon bij de DAF-poort kunnen”, zo gaf hij als voorbeeld.

Dead body
Jorritsma gaf wél aan dat de toekomstige demonstraties van Pegida sowieso op het Stadhuisplein worden gehouden, waar de situatie het best beheersbaar is in het kader van eventuele problemen met verkeer, gezondheid of wanordelijkheden.

De anti-islambeweging krijgt geen toestemming om te betogen bij moskeeën in de stad. “Over my dead body dat Pegida bij de Al-Fourqaan of elke andere moskee gaat demonstreren”, zei hij.

Volgens Jorritsma heeft Pegida aangeven op 16 november weer te willen demonstreren in Eindhoven. Dat is de dag van de Sinterklaasintocht in de Lichtstad. Die intocht ligt gevoelig nadat de editie van 2018 uit de hand liep toen voor- en tegenstanders van Zwarte Piet uit elkaar gehaald moesten worden door de politie.

Jorritsma wilde dinsdag niets kwijt over hoe hij Pegida en Kick Out Zwarte Piet op 16 november uit elkaar gaat houden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast