Lega Nord

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 09, 2018 9:55 pm

Minuut stilte: Salvini en duizenden Italianen herdenken de slachtoffers van de migranten

Geplaatst op 9 december 2018

Afbeelding

ROME – Gisteren demonstreerden er duizenden mensen op het “Piazza del Popolo” in Rome tegen de EU en bejubelden de regering rondom Matteo Salvini. Na een minuut stilte voor de door illegale migratie omgekomen mensen, eiste Salvini opnieuw een mandaat van de burgers om tegen de EU op te treden.

Duizenden aanhangers van Matteo Salvini protesteerden zaterdag in Rome tegen de praktijken van de EU. “Zes maanden van gezond verstand in de regering” stond er te lezen op de spandoeken van de demonstranten, die hun instemming tot uiting brachten over de coalitie van de LEGA met de Vijfsterrenbeweging.

Salvini´s verwijzing naar de “gele hesjes” zorgde voor het grootste applaus, bericht de “Il Primato Nazionale”. “Wie armoede zaait, oogst protest. Europa moet zichzelf veranderen, terwijl Italië zichzelf al veranderd heeft”, aldus Salvini. Duurzame groei, sociale bescherming, verbetering van de levenskwaliteit en solidariteit: deze waarden zijn te vinden in de oprichtingsverdragen van Europa. Iemand zou echter de Europese droom verraden hebben. “Wij zullen echter ons bloed geven voor een nieuwe Europese gemeenschap”, aldus de Italiaanse vicepremier.Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/09 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69225
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Lega Nord

Berichtdoor Ariel » Di Dec 11, 2018 11:08 am

Grappig.... :smile7: Matteo Salvini: kom maar eens hier kijken

Italiaanse minister haalt uit naar Nederlands asielbeleid

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini haalt uit naar het Nederlandse beleid om asielzoekers met kinderen voorlopig niet terug te sturen naar zijn land. De IND is daarmee gestopt omdat ze niet kan garanderen dat er adequate bijstand voor de asielzoekers is in Italië.

Nederland komt hiermee tegemoet aan de aanhoudende kritiek van hulporganisaties voor vluchtelingen op Italië, die alleen maar feller wordt nu het nieuwe kabinet een strenger migratiebeleid voert.

„De IND moet maar eens bij ons komen kijken”, reageerde Salvini gisteren op vragen van De Telegraaf tijdens een bijeenkomst van internationale media in Rome. „Of we ze nu in hotels, agriturismo’s of speciale complexen herbergen: wij zorgen dagelijks voor 144.000 mensen en dat doen we goed, ook als ze medische steun nodig hebben. Misschien dat Nederland er ook tulpen bijgeeft?”

Salvini memoreerde dat in Italië de azc’s vaak kleinschalig zijn, en gericht op integratie. Hij sneerde naar het falende Nederlandse inburgeringsbeleid. „Hier leer je de taal en wordt er bovendien bemiddeld bij het vinden van een baan.”

Op grond van het verdrag van Dublin mag Nederland asielzoekers terugsturen naar andere lidstaten, als ze daar als eerste voet aan Europese grond hebben gezet. In dat geval moet het eerste land van binnenkomst de aanvraag afhandelen.

Nu de nieuwe Italiaanse regering de toegang tot de opvang heeft aangescherpt, proberen asielzoekers in Nederland, die eigenlijk in Italië in de procedure moeten, overplaatsing naar de ’laars van Europa’ uit alle macht te voorkomen. Gisteren diende daartoe een zaak bij de Raad van State van een Eritrese vrouw die bang is dat ze op straat komt te staan als ze naar Italië moet. „Dat is daar aan de orde van de dag, lezen we in de krant”, betoogt haar advocaat Lies Weber. „Vluchtelingen slapen er massaal op straat.” Vluchtelingenwerk Nederland noemt de situatie zelfs ’kritiek’.

De Raad van State belooft snel uitspraak te doen in deze zaak. Het vonnis kan grote gevolgen hebben. Nederland probeerde alleen al de eerste zes maanden van dit jaar ruim 1100 asielzoekers op grond van het Dublin-verdrag naar Italië uit te wijzen. Dat lukte slechts 180 keer. Veel anderen procederen tegen het besluit, en deze zaken liggen stil, in afwachting van het oordeel van de hoogste bestuursrechter over de Eritrese vrouw. Zij zegt extra hulp nodig te hebben, omdat ze onderweg naar Europa verkracht is. „Die is er in Italië niet”, zegt Weber.

De IND is het daar niet mee eens. Ook de horrorverhalen over slechte leefomstandigheden in overvolle Italiaanse azc’s zijn niet meer aan de orde, aldus de dienst, juist door het strenge nieuwe asielbeleid. „Het aantal bootvluchtelingen is ingrijpend gedaald, dus er komt daar volop plek vrij.” Dat gezinnen desondanks niet worden uitgezet, komt doordat Nederland toch even wil aankijken hoe het beleid van Salvini uitpakt.

Salvini zegt zich weinig aan te trekken van de discussie. „Als de IND besluit dat deze mensen in Nederland blijven, zal ik er geen traan om laten.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 17678
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Lega Nord

Berichtdoor King George » Di Dec 11, 2018 12:37 pm

Salvini zegt zich weinig aan te trekken van de discussie. „Als de IND besluit dat deze mensen in Nederland blijven, zal ik er geen traan om laten.”


"Opgeruimd staat netjes", zal Salvini denken. Vanuit zijn positie kan ik dat begrijpen. Hij heeft zelf nog wel de handreiking gedaan hen terug te nemen. Wordt deze dan geweigerd, dan zal Salvini in z'n nopjes denken "Eenmaal andermaal bye bye".
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Za Dec 22, 2018 6:57 pm

Overal wordt Salvini als Romeins keizer ontvangen, terwijl Macron ondertussen...

Geplaatst op 22 december 2018

Afbeelding

FORMIDABEL: Matteo Salvini die zijn volk beschermt, terwijl Macron het elke dag opnieuw verraadt. Niet alleen weigerde Italië het “Pact van Marakech” te ondertekenen, het land verscherpte ook de voorwaarden van verblijf van migranten die er eigenlijk geen recht op hebben. De politiek van Salvini van “TEGENHOUDEN” betaalt zich al terug. De aankomst van “migranten” in Italië is met 90% gedaald, terwijl die in Spanje explodeert met “vluchtelingen”die de Pyreneeën willen oversteken met Parijs in ’t vooruitzicht.

Dit zorgt er feitelijk voor dat de illegalen Frankrijk als doel hebben gekozen tegen de wil van het Franse volk in. Het volk, dat door Macron totaal wordt geminacht en genegeerd. HET RESULTAAT? Salvini wordt bejubeld waar hij ook komt, overal verwelkomd als een glorieuze generaal die terugkeert van ’t slagveld.

En dat terwijl Macron ondertussen wordt veracht, er wordt gesist en boe geroepen en er zijn zelfs demonstranten die zijn hoofd op ’n piek ronddragen! Hij is de nieuwe Lodewijk XVI die zij weg willen hebben. En ondertussen stuurt hij z’n ondergeschikte om het “Pact van Marrakesh” te tekenen, terwijl hijzelf doorgaat met zijn werk om de Franse identiteit te slopen.

Soeren Kern onthult voor ons de nieuwe besluiten van de Italiaanse regering; een model van moed, sterke wilskracht en effectiviteit. En ondertussen capituleert Macron en verkoopt Frankrijk aan de globalisten van Brussel en de VN.

Het Italiaanse parlement ging voor een nieuwe wet stemmen die de regels/voorwaarden van verblijf van de “migranten” gaat regelen. Die het uitzetten van delinquenten vergemakkelijkt en de Italiaanse nationaliteit van terroristen AFNEEMT! Een wet die met 396 stemmen voor en 99 tegen werd aangenomen.

In Frankrijk daarentegen is er een grote meerderheid die tegen het denaturaliseren van terroristen en Jihadisten is, die naar streken zijn vertrokken waar onze Franse soldaten vechten in Irak en Syrië. Vergelijk dat eens met de Wet “asielimmigratie” van Macron, waarin niets is geregeld en alles verergert.

In Marseille was het een illegale “vluchteling” uit Tunesië, die verschillende keren werd gearresteerd, maar NOOIT werd uitgezet, die 2 jonge meiden van 20 vermoordde. Wat doet die nog in Frankrijk?? In Straatsburg was er die BARBAAR en multi recidivist die al 27 veroordelingen achter zich had. Hij zaaide dood en verderf midden in een kerstmarkt. Wat gaat die opnieuw doen in vrijheid ?

Het is door de laksheid van Justitie en de lafheid van de bestuurders dat onschuldige mensen een forse prijs betalen bij elke aanslag.

WAT ZEGT DE ITALIAANSE WET, ook genaamd het “decreet van Salvini”? Die maakt een einde aan het regime van humanitaire bescherming door het recht op asiel in Italië te beperken. Alleen een ECHTE vluchteling door oorlog of een politiek vervolgde kan voortaan asiel aanvragen.

De wet verlengt de duur van vastzetting van migranten, die kan duren van 90 tot 189 dagen. Die tijd is nodig om na te gaan wat de nationaliteit is en om de identiteit te verifiëren. De “Salvini-wet” verhoogt het budget voor de uitzettingen, terwijl de wet van Macron die juist heeft verlaagd.

De lijst met strafbare feiten die leiden tot intrekking van de vluchtelingenstatus wordt verlengd: bedreigingen of geweld gebruiken tegen een overheidsfunctionaris of vertegenwoordiger van de openbare orde, fysieke agressie, vrouwelijk genitale verminkingen, diefstal. Bij dergelijke overtredingen volgt onmiddellijk de weigering om asiel te verkrijgen.

De wet voorziet in een uitbreiding van de landen van oorsprong waar geen gevaar dreigt en de inname van het recht op asiel. Verder worden verklaringen die onsamenhangend of vals zijn, de weigering om vingerafdrukken te laten nemen, bedreigingen en verstoringen van de openbare orde, beschouwd als aanleiding gezien tot UITZETTING. Bij dubbele nationaliteiten wordt “denaturaliseren” een mogelijkheid voor schuldigen aan terrorisme, ook al is de DADER geboren in Italië...

Wij gaan in het vervolg vluchtelingen onderdak verlenen die werkelijk voor oorlogen vluchten. MAAR “migranten” DIE OM ECONOMISCHE REDENEN KOMEN, HEBBEN GEEN PLAATS IN ITALIË...

Het is duidelijk dat de pers en de organisaties die van de immigratie leven, schreeuwen dat ’t weer RACISME is. (om het geheugen op te frissen: in de afgelopen 5 jaar zijn er 700.000 “migranten” Italië binnengekomen.) Maar sinds Salvini aan de macht is, is hun aantal geslonken. In de eerste maanden van 2018 zijn er volgens het ministerie slechts 23.000 aangekomen.

Bron: https://ripostelaique.com

Door: Jacques Guillemain

Vertaald uit het Frans door: “delamontagne”

https://ejbron.wordpress.com/2018/12/22 ... dertussen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 03, 2019 10:11 pm

Italiaanse minister van binnenlandse Zaken Matteo Salvini over de Europese verkiezingen 2019: “De grootste vijand is het zogenaamde links”

Geplaatst op 3 januari 2019

Afbeelding

Na de succesvolle aanvaarding van het begrotingsplan na maandenlang touwtrekken met Brussel, stelt de Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (foto) meer doelen voor 2019. Daarbij moet de Europese strijd tegen het linkse politieke establishment speciale prioriteit krijgen.

Echter: voor de aanstaande verkiezingen voor het Europees Parlement in mei sluit Salvini een alliantie met de Europese Volkspartij (EVP) – de Europese christendemocraten – niet uit. “Wat mij betreft is de grote vijand de zogenaamde linksen, die in de afgelopen jaren uitsluitend de elites, de machtsgroepen, de banken en de financiële wereld verdedigd hebben”, verklaarde Salvini in een interview met het dagblad “Corriere della Sera”.

Geen enkele regering in Europa zou zo populair zijn als het kabinet van de LEGA en de Vijfsterrenbeweging. “Na zeven gecompliceerde maanden bedraagt onze populariteit 60%”, verklaarde Salvini.

Als het moeilijkste moment in zijn ambtsperiode als minister van Binnenlandse Zaken noemde Salvini de omgang met het vluchtelingenschip “Diciotti” in augustus, waardoor er tegen hem een onderzoek werd ingesteld wegens vrijheidsberoving. “Het was niet eenvoudig om het systeem van mensenhandelaars en maffiosi te doorbreken. Daar was een beetje moed voor nodig”, zei Salvini.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/03 ... mde-links/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jan 07, 2019 11:23 pm

Salvini: Het vluchtelingenfeest van de linksen is afgelopen – vanaf nu wordt er doorgepakt

Geplaatst op 7 januari 2019

Afbeelding

De Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, verklaarde vrijdag jongstleden dat het door hem uitgewerkte migratie- en veiligheidsdecreet een staatswet zou zijn, die opgevolgd zou moeten worden. En dat te midden van de “opstand” van ongeveer tien burgemeesters van grote steden, waarvan eentje de burgemeester van Palermo, Leoluca Orlando, is. De burgemeesters, die tegen het decreet zijn, beweren dat er ten onrechte rechten ontnomen zouden worden van de asielzoekers.

Minister van Binnenlandse Zaken Salvini zegt dat het decreet nu een door president Sergio Matteralla ondertekende staatswet is. “Er is geen ruzie, er is een staatswet, die door de president van de republiek ondertekend werd en door 99% van de burgemeesters wordt toegepast”, zei Salvini, en verklaarde dat “het feest voorbij is” voor de linkse burgemeesters, die kennelijk van migrantenzaken geprofiteerd hebben.

Salvini stelde bovendien voor dat “Orlando en zijn mensen gewoon ontslagen worden”.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/07 ... oorgepakt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 17, 2019 4:02 am

64% van de Italianen begroet restrictieve migratiepolitiek

Geplaatst op 16 januari 2019

Afbeelding

De grenssluiting door de Italiaanse regering stuit volgens een actuele peiling op grote instemming in de bevolking.

Ook al schetsen de Duitse mainstream media krampachtig het beeld van het verzet tegen de migratiepolitiek van de Italiaanse regering en bejubelen linkse politieke spelers in de gedaante van burgemeesters met vluchtelingen-affiniteit: volgens een peiling van de krant “Corriere della Sera” wordt de politiek van het sluiten van de havens voor migrantenboten door minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini door twee derde deel (64%) van de Italianen nadrukkelijk ondersteund.

Slechts minder dan een vijfde deel van de Italianen (19%) wil dat de regering de havens weer openstelt voor migranten. Zeer opmerkelijk in de peiling: ook de meeste katholieken, die op zondag de mis bezoeken, hebben volgens de peiling weinig moeite met de migratiepolitiek en begroeten deze nadrukkelijk.

Ook in Italië is voor de aanstaande Europese verkiezingen het thema massamigratie het bepalende thema.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/16 ... epolitiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Di Jan 22, 2019 9:09 pm

Salvini als Europa´s uitsmijter: Italiaanse havens blijven gesloten voor NGO´s

Geplaatst op 22 januari 2019

Afbeelding

Salvini (foto) staat sinds zijn verkiezing bekend om zijn harde koers tegen “vluchtelingen”. Daaraan wil hij ook blijven vasthouden, zoals zijn jongste uitspraken met betrekking tot de gebeurtenissen in de Middellandse Zee laten zien.

De smokkelorganisaties onder de NGO-dekmantel hadden Libische “vluchtelingenboten” “gered” en wilden met hen een Italiaanse haven aandoen. Salvini antwoordde dat “Sea Watch 3”, de gelijknamige Duitse NGO, de “vluchtelingen “immers naar Berlijn of Hamburg zouden kunnen brengen”.

Zodoende levert Salvini een belangrijke bijdrage aan de strijd tegen illegale massa-immigratie. Als “uitsmijter van Europa” kan hij het Middellandse Zeegebied quasi smokkelaar-vijandig maken en zodoende de verschillende culturen van Europa behouden. Veilige buitengrenzen zijn de eerste stap naar de herovering van het Europees grondgebied.

En Salvini zal zijn taak blijven vervullen: “Hoe minder migranten er vertrekken, des te minder doden vallen er. De havens blijven gesloten. Ik zal me niet tot handlanger van de smokkelaars laten maken”, twitterde hij.

Bron: http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/22 ... voor-ngos/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 24, 2019 11:31 pm

Salvini moet voor de rechter: De beschuldiging luidt vrijheidsberoving van migranten na “redding” op volle zee

Geplaatst op 24 januari 2019

Afbeelding

In de ruzie om de “redding” van migranten in de Middellandse Zee moet de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini op initiatief van een speciale rechtbank wegens “zware vrijheidsberoving” voor de rechter verantwoorden. Dit deelde de minister van de rechtse partij LEGA vandaag mee in een video op Facebook, waarin hij een brief voorlas van het minister-tribunaal. Het tribunaal is verantwoordelijk voor delicten van regeringsleden.

Vorig jaar augustus had een schip van de Italiaanse kustwacht 177 migranten naar Sicilië gebracht. Bijna een week lang had Salvini het aan een groot deel van de “vluchtelingen” van de “Diciotti” verboden aan land te gaan. De migranten mochten het schip pas verlaten, nadat de katholieke kerk in Italië evenals Albanië en Ierland zich bereid hadden verklaard om elk een deel van de migranten op te nemen.

“Ja, ja, ja, het klopt, ik geef het toe, ik beken schuld: ik heb de landing van de migranten verhinderd. Als dat mijn schuld is, als dat mijn misdaad is, dan verklaar ik me schuldig”, zegt Salvini verder in de video. Volgens de informatie van Salvini zelf staat er op de daad een maximumstraf van tot 15 jaar. Salvini benadrukte echter dat het zijn grondwettelijke plicht zou zijn om de grenzen van Italië te beschermen.

Dat het daadwerkelijk tot een proces tegen Salvini komt, is echter onwaarschijnlijk, omdat hij immuniteit geniet.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/24 ... volle-zee/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Vr Jan 25, 2019 10:01 pm

Minister van Binnenlandse Zaken Salvini wordt steeds meer de superstar van Italië

Geplaatst op 25 januari 2019

Afbeelding

Italië heeft datgene waaraan het de conservatieven in Duitsland zo node ontbreekt: een charismatische persoonlijkheid, die staat voor de dringend noodzakelijke politieke ommekeer. Waar minister van Binnenlandse Zaken Salvini opduikt, wordt hij als een superstar bejubeld.

Vorig jaar september schreef “JouWatch” al: “De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, die zich aan zijn verkiezingsbelofte houdt om zich radicaal op te stellen tegen de catastrofale migratiepolitiek van de voorgaande regeringen, wordt overal waar hij opduikt euforisch begroet door de burgers.”

Populairder dan paus Franciscus
Het enthousiasme was geen strovuurtje, het houdt tot op dit moment aan. Ja, meer nog – intussen is Salvini bij de Italianen populairder dan paus Franciscus. Dat daarbij de opvattingen van de beide over belangrijke vragen betreffende de immigratie een belangrijke rol spelen, lijdt geen twijfel.

Onderstaande video (klik de link naar het originele artikel aan) geeft een goede indruk hoeveel Italië van Salvini houdt. De video werd zaterdag door Salvini op zijn Facebook-pagina gepubliceerd en werd al meer dan een miljoen keer aangeklikt.

Met de korte tekst: “Hier uit Napels – Dat zijn de peilingen waar ik van houd.”

Als je kijkt naar de beelden, dan weet je: zo werd al heel lang geen politicus meer begroet, vermoedelijk het laatst paus Benedictus XVI.

De linkse pers gaat woest tekeer en vervalt in racisme
En uiteraard gaan de linkse media van Italië woest tekeer. In plaats van de jubel voor Salvini te beschouwen als geste van de verzoening tussen Noord en Zuid, wordt de in het openbaar getoonde liefde van het volk voor Salvini geduid als “voor het Zuiden typische, want tot de samenleving behorende” geste van de onderwerping en het bedelen om genade van de machtigen.

Dat men daarbij zelfs vervalt in racisme tegenover de Zuid-Italianen, merken de eigengereide rotzakken van de linkse pers van Italië überhaupt niet.

Is zoiets ook voorstelbaar met Merkel of Macron?
Bestsellerschrijver Stefan Schubert over de video: “Bekijk absoluut de korte video. De burgers weten heel goed wie politiek maakt voor het eigen volk en wie een politiek tegen de belangen van de eigen bevolking, zoals Merkel, Maas en consorten.”

Mijn verzoek: als u de video bekeken heeft, vraagt u zich dan eens af: zijn zulke optredens met mevrouw Merkel, de heer Schulz (”Jullie moeten nu applaudisseren”) of een van de politici van de AfD denkbaar?

Bron: https://philosophia-perennis.com

Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/25 ... an-italie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 26, 2019 7:47 pm

Matteo Salvini antwoordt op de beschuldigingen van “kidnapping”, omdat hij illegalen niet heeft toegestaan te ontschepen
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 24 jan. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Za Jan 26, 2019 8:08 pm

Salvini ruimt op: Ontruiming van het op één na grootste “vluchtelingen”kamp in Italië is begonnen

Geplaatst op 26 januari 2019

Afbeelding

Voor de geplande sluiting eind januari is nu de ontruiming van Italië´s op één na grootste “vluchtelingen”kamp in de buurt van Rome begonnen. Terwijl asiellobbyisten en de linkse oppositie protesteerden, wees de verantwoordelijke minister van Binnenlandse Zaken van de LEGA, Matteo Salvini, de beschuldigingen van “nazi”methodes van de hand. De ontruiming zou een “daad van gezond mensenverstand en goed bestuur zijn”, zei Salvini tegen de staatszender RAI.

Volgens informatie van het Italiaanse persbureau Ansa zal de ontruiming tot zaterdag duren. Nadat er dinsdag al 30 mensen uit het asielzoekerscentrum in Castelnuovo di Porto moesten vertrekken, werden woensdag nog eens 75 asielzoekers in bussen gezet en naar andere centra gebracht.

300 van de ongeveer 500 bewoners van het complex dienen elders ondergebracht te worden. De resterende 200 bewoners van het centrum hebben een verblijfsstatus, die door het zogenaamde “veiligheidsdecreet” van Salvini, een aanscherping van de asielregels, komt te vervallen. Zodoende verliezen zij asielrechten, o.a. de aanspraak op gratis onderbrenging. Mochten ze niet akkoord gaan met uitzetting, dan dreigen ze te verdwijnen in de illegaliteit.

Eind september al kondigde Salvini bovendien aan om tot het einde van de 5-jarige regeerperiode alle Roma-vestigingen in Italië op te heffen. “Het is ons doel om nul Roma-vestigingen tot het einde van de regeerperiode te hebben”, zei Salvini.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/26 ... -begonnen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jan 27, 2019 2:34 am

Salvini overweegt aanklacht tegen bemanning NGO-schip

Geplaatst op 26 januari 2019

Afbeelding

Salvini blijft de havens voor de “Sea Watch 3” gesloten houden en overweegt nu een aanklacht wegens begunstiging van mensensmokkel.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, overweegt een aanklacht wegens begunstiging van de mensensmokkel tegen alle bemanningsleden van het NGO-schip “Sea Watch 3”. Dat zou, aldus meerdere media berichten, op het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome bekendgemaakt zijn. De jeugdrechtbank van Catania eiste om acht onbegeleide minderjarige migranten van boord te laten gaan. Salvini wees deze eis van de hand, zoals de ORF meedeelt.

Salvini ziet Nederlandse verantwoordelijkheid
De onbegeleide minderjarigen zouden 17 jaar zijn en ze zouden geen toestemming krijgen het schip te verlaten, zei men daarover op het ministerie van Binnenlandse Zaken. Salvini riep gisteren bovendien de Nederlandse regering ertoe op om een oplossing te vinden voor de migranten aan boord van het schip. De “Sea Watch 3” zou immers onder Nederlandse vlag varen. De Nederlandse regering wees de verantwoordleijkheid echter af. Deze houding ergerde enkele hoge kabinetsleden in Italië, waaronder vicepremier Luigi Di Maio. Hij schreef op Facebook: “De ´Sea Watch 3´ vaart onder Nederlandse vlag. Als ze in de Middellandse Zee onderweg is, en Italië dagelijks kan uitdagen, dan is het aan deze vlag te danken, die ze van Nederland heeft gekregen. Of Nederland neemt de verantwoordelijkheid voor de migranten op zich, of ze nemen de vlag af van de Duitse NGO ´Sea Watch´.”

Aankomsten van migranten terugbrengen tot nul
Op het schip van de Duitse NGO bevinden zich op dit moment 47 migranten. Ze werden na een noodoproep vanaf een rubberboot aan boord genomen van de “Sea Watch 3”, zoals de “Salzburger Nachrichten” berichtte. De migranten zouden zich echter zorgen maken over het nieuws dat de 144 migranten, die zondag door een ander schip werden opgenomen, naar Libië teruggebracht zouden zijn.

Sinds begin 2019 zouden er minder dan 200 migranten in Italië zijn aangekomen. Het land houdt zijn havens al maandenlang gesloten voor private reddingsschepen. De Italiaanse minister van Verkeer, Danilo Toninelli, zei dinsdag in een interview met de krant “Corriere della Sera” uit Milaan dat het doel van de regering zou zijn om het aantal aankomsten tot nul terug te brengen. De Italiaanse regering zou wezenlijke stappen hebben genomen om de mensenhandel te bestrijden. Bovendien zou men strategieën moeten bedenken om de vluchtelingenstromen in te dammen. Rome wil bovendien een verdeling van de mensen binnen de EU.

Bron: www.tagesstimme.com

Door: Monika Šimić

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/26 ... ngo-schip/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 07, 2019 1:33 am

Matteo Salvini reageert op linkse activist in het publiek
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 4 feb. 2019

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 07, 2019 11:14 pm

Het kan wel: Italianen krijgen bij zoeken naar een woning voorrang op migranten

Geplaatst op 7 februari 2019

Afbeelding

Roberto di Stefano, de burgemeester van [utl=https://de.wikipedia.org/wiki/Sexten]Sesto (Sexten)[/url] in de Dolomieten, voert uit wat Matteo Salvini heeft beloofd. “Italië First” geldt voor Stefano nu ook op de woningmarkt in zijn stad.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), heeft al meermaals tot uitdrukking gebracht dat Italianen in Italië een voorkeursbehandeling tegenover nieuwkomers moeten krijgen. Vorig jaar beperkte hij het dagelijkse bedrag voor asielzoekers duidelijk en reduceerde de immigratie via de Middellandse Zee eveneens enorm.

Uit een bericht van “il Giornale” blijkt nu dat van de 39 vrije woningen in 2018 er maar twee naar buitenlanders gingen en Italianen bijna altijd de toewijzing bij het zoeken naar een woning krijgen. In de stad Sesto, geregeerd door burgemeester Roberto di Stefano, betekent dit de effectieve reductie van 29 van 36 woningen, die daarvoor op grond van de wetten van de vorige linkse regering naar buitenlanders gingen. Stefano kantelde deze wetgeving nu ten gunste van de autochtonen. Een vrouwelijke migrant uit Latijs-Amerika had tegen deze bevoordeling van de Italianen een klacht ingediend, maar ze kreeg geen gelijk voor de rechtbank.

Di Stefano voegde er aan toe: “We hebben de wet op reguliere basis toegepast. Iedere andere beslissing zou discriminatie tegenover de Italianen zijn.”

Matteo Salvini begroette de beslissing van de burgemeester, die eindelijk een eind zou maken aan de “begunstiging van de buitenlanders”.

Bron: www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/07 ... migranten/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7283
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Lega Nord

Berichtdoor xplosive » Do Feb 07, 2019 11:15 pm

Pilgrim schreef:Matteo Salvini reageert op linkse activist in het publiek
Vlad Tepesblog - Gepubliceerd op 4 feb. 2019


Matteo Salvini weet die linkse lafbekken precies te raken op hun zwakke plek, namelijk dat al die linkse lafbekken geen van allen daden bij hun woorden durven te voegen door zelf "zielige" immigranten bij hen in huis te halen. Die linkse lafbekken willen vooral dat anderen voor hun onfrisse ideeën opdraaien. Zelf geven ze niet thuis als hen gevraagd wordt om zélf offers voor immigranten te brengen.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 12, 2019 12:52 am

Afschaffing van de Centrale Bank: Salvini maakt machtige vijanden

Geplaatst op 11 februari 2019

Afbeelding

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), legt het aan met de financiële oligarchie. Hij eist de liquidatie van de Italiaanse Centrale Bank en de arrestatie van de “bedriegers”.

Sinds de vestiging van Centrale Banken heeft de financiële oligarchie de greep op de nationale valuta en een machtig aansturingsinstrument in de hand. Om het aan te leggen met de financiële elites kan dodelijk eindigen (zoals ook het vermoorden van de Amerikaanse president John F. Kennedy aantoont, die bankbiljetten van de staat uitgaf en van de Federal Reserve zijn vijand maakte). Maar dat schijnt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken niets uit te maken.

Matteo Salvini, de chef van de migratie-kritische partij “LEGA”, zei volgens de “Financial Times” dat “de Banco d´Italia en Consob, de beursopzichter van het land, tot nul gereduceerd zouden moeten worden, meer dan alleen maar een of twee personen vervangen, tot nul reduceren. Of, met andere woorden, geëlimineerd moeten worden. En hij eist dat “bedriegers”, die Italiaanse spaarders schade hebben toegevoegd, “lange tijd in de gevangenis” zouden moeten verdwijnen.

Zodoende wil Salvini ook bij de kiezers scoren en bij de Europese verkiezingen de coalitiepartner, de “Vijfsterrenbeweging”, achter zich laten. De verkiezing geldt ook als test voor de nationale peilingen. Mocht de LEGA behoorlijk winnen, dan zou Salvini ook wel eens kunnen proberen om te streven naar nieuwe verkiezingen en zodoende voor zichzelf aanspraak te maken op de functie van minister-president.

Maar wanneer hij het nu aanlegt met de financiële oligarchie, dan zou hij wel eens een machtige vijand gemaakt kunnen hebben. Een vijand, die aan het langste eind trekt en ervoor kan zorgen dat hij zijn doel niet bereikt. En wellicht overkomt hem ook een “ongeluk”...

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/11 ... -vijanden/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37365
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Lega Nord

Berichtdoor Pilgrim » Do Feb 14, 2019 2:02 am

Italië: Salvini krijgt lof uit de asielindustrie

Geplaatst op 13 februari 2019

Afbeelding
Matteo Salvini.

“Deze mensen leven als zombies in ons land”

De Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, van de “kwaadaardige populisten” van de LEGA moest heftige kritiek van veel goedmenschelijke kanten in Europa over zich heen laten komen toen hij de havens van het land sloot voor de zogenaamde zeenood redders, die in samenwerking met Noord-Afrikaanse mensensmokkelaars massa´s illegale immigranten op zoek naar verzorging naar Italië brachten. De “vluchtelingen” reisden daarna, zoals bekend, in ijltempo door naar het beloofde diversiteitsland (het voormalige Duitsland), waar voor hen melk en honing stromen.


Nu kreeg Salvini, die onlangs ook de opnamecentra en geldbetalingen aan de “gasten” op de korrel nam, onverwachte ondersteuning van deze asielindustrie. Francesco Magnano, de directeur van het opnamecentrum voor asielzoekers (CARA) in Mineo – dat is een kleine stad ruim 45 kilometer verwijderd van het Siciliaanse Catania – keerde zich openlijk tegen de politiek van de open grenzen, die er in Italië van 2014 tot 2017 – tot de regeringsovername door de LEGA en de Vijfsterrenbeweging – waren.

Magnano verklaarde dat de goedmenschelijke acties van de zeenood redders van de meest diverse NGO´s er aanzienlijk aan bijgedragen zouden hebben dat er naar schatting 15.000 mensen in de Middellandse Zee om het leven kwamen, die de watertaxi´s van de “redders” niet bereikt zouden hebben, aldus Magnano in de Italiaanse krant “Il Giornale”.

Magnano had kritiek op de NGO´s, want door hen zouden er in heel Italië krottenwijken zijn ontstaan. “In Italië bevinden zich 600.000 afgewezen asielzoeker. Deze mensen hebben zodoende niet alleen geen recht meer op verblijf in de opnamekampen, ze hebben ook hun status als asielzoeker verloren en leven als zombies in ons land.”

Bron: www.pi-news.net

Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/13 ... industrie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten