Alternative für Deutschland (AfD)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40072
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 24, 2019 11:26 pm

Alice Weidel: CDU is de steun bij de veiligheidsautoriteiten al lang kwijtgeraakt!

Geplaatst op 24 juni 2019

Afbeelding
Politiemensen en militairen sympathiseren met de AfD: CDU is steun bij de veiligheidsautoriteiten al lang kwijtgeraakt!

Friedrich Merz (CDU) heeft ervoor gewaarschuwd dat de CDU “delen van het Duitse leger en de federale politie aan de AfD” zou kunnen kwijtraken. Het is ontmaskerend dat politici van de CDU uitgerekend hun belangstelling voor onze politieagenten en soldaten herontdekken op het moment waarop ze merken dat zij zich teleurgesteld en verbitterd van de CDU afkeren.

Decennia lang werden de politie en het leger onder maatgevende verantwoordelijkheid van de CDU kapot bezuinigd en maatschappelijk buitenspel gezet. Daarom is het geen wonder dat de betrokkenen, die iedere dag hun leven en hun gezondheid voor ons allemaal op het spel zetten, in groten getale de hiervoor verantwoordelijke politici en partijen de rug toekeren.

Veel militairen en politieagenten registreren aandachtig dat de AfD-fractie ook bij dit thema heel goed weet waarover ze het heeft. Want in onze gelederen bevinden zich talrijke ervaren politiemensen en militairen, die de onverantwoordelijke verwaarlozing van de politie en het leger door de oude partijen van heel dichtbij hebben meegemaakt en hieronder geleden hebben en daarom in de politiek gestapt en naar de AfD overgestapt zijn. Daarom heeft Friedrich Merz het fout: de CDU dreigt de steun van de veiligheidsautoriteiten niet kwijt te raken – ze is deze al kwijtgeraakt.

De AfD-fractie zet zich in voor een zo goed mogelijke uitrusting van onze veiligheidsautoriteiten, omdat voor ons de veiligheid van Duitsland en zijn burgers in het middelpunt staat – en niet, omdat wij om stemmen bedelen.

Bron: https://politikstube.com

Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/24 ... jtgeraakt/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38420
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jun 30, 2019 9:59 pm

Hoe het recht op samenkomst wordt uitgehold.
De Lange Arm van de Antifa reikt tot in Polen.
Polish hotel cancels rooms for German far-right MPs
The anti-immigration, anti-Islam Alternative for Germany had already had difficulty finding a venue after German hotels objected to hosting the group, the party and media sources said.

Around 70 of the party's 91 members of parliament were to gather instead on Friday evening in the Polish city of Szczecin, near the border with Germany.

But the spokesman for the party's parliamentary group, Christian Lueth, told AFP that the Szczecin hotel set to host them had suddenly told them its rooms were unavailable.
"The hotel cancelled the reservation for the conference rooms two hours before the gathering, and the hotel rooms as well, saying there had been a power cut," Lueth said.
He said he suspected "political reasons" for the decision.
"We had repeatedly confirmed the reservation -- there will be legal action."

Lueth said the MPs would stay in Berlin instead and meet at the Reichstag parliament building.

A gathering of far-right lawmakers had previously been cancelled in March after a German hotel turned them down fearing what it called "bad publicity".

Citing fears of violence, the AfD had also axed a gathering in Berlin after the European elections in May.
https://www.thelocal.de/20190629/polish-hotel-cancels-rooms-for-german-far-right-mps
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40072
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Za Jul 20, 2019 12:05 am

Georg Pazderski (AfD): Duitse Bondsdag sluit zichzelf op uit angst voor de gevolgen van de eigen politiek

Geplaatst op 19 juli 2019

Afbeelding
“Bondsdag sluit zichzelf op uit angst voor de gevolgen van de eigen politiek.”

Berlijn, 19 juli 2019. De eerste vice-woordvoerder van de AfD, Georg Pazderski, heeft scherpe kritiek op de plannen van de Bondsdag voor nog meer veiligheidsmaatregelen bij het Rijksdag-gebouw in Berlijn.

“Dat de Bondsdag zichzelf nu met een 10 meter brede gracht en 2,5 m hoge hekken op de Platz der Republik als het ware wil opsluiten, is onverdraaglijk. Het parlement laat zien dat het bang is voor de gevolgen van de eigen politiek, die door ongecontroleerde massa-immigratie geweld en terreur naar Duitsland heeft gebracht.

Vooral de geplande gracht getuigt van een schrikbarende blindheid voor de geschiedenis: zulke zogenaamde ´Aha-grachten´ werden door de DDR in het grensgebied met de Bondsrepubliek Duitsland en West-Berlijn gebruikt. Dat de Duitse Bondsdag het niet schuwt om dit middel van een mens-verachtende dictatuur in te zetten, is een catastrofaal signaal.

Tenslotte is dit zichzelf opsluiten cynisch, want de parlementariërs geven miljoenen uit voor de eigen veiligheid, terwijl de burgers van dit land onbeschermd staan blootgesteld aan de consequenties van hun catastrofen-politiek. Verder kun je nauwelijks van de burger verwijderd zijn.”

Bron: www.afd.de

Door: Georg Pazderski

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/19 ... -politiek/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40072
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Zo Jul 21, 2019 8:05 pm

Meuthen, de AfD en de Identitaire Beweging

Geplaatst op 21 juli 2019

Afbeelding

In een interview met de “Funke-mediagroep” liet de landelijk woordvoerder van de AfD, Jörg Meuthen, zich uit over de omgang van de binnenlandse veiligheidsdienst met de Identitaire Beweging. Zijn kernuitspraak was onverbloemd en duidelijk.

Meuthen sprak datgene uit wat al lang veelmeer door de AfD benadrukt zou moeten zijn. Terwijl links-extremen in de afgelopen jaren vooral door geweld tegen de politieke tegenstander opvallen, kan dit niet ook maar in beginsel van de Identitaire Beweging beweerd worden.

“Geen gewelddadige acties”
De juiste vraag is daarom waarom er dus een observatie door de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst plaatsvindt en de jeugdbeweging als “rechts-extreem” werd gekwalificeerd. Vooral van de kant van de AfD had ik de afgelopen weken graag duidelijker taal willen horen.

Nu verklaarde Meuthen: “Mij zijn geen gewelddadige acties van de Identitaire Beweging bekend, zoals we die uit het linkse kamp kennen”. Daarom zou overdacht moeten worden “hoe gerechtvaardigd deze observatie door de binnenlandse veiligheidsdienst is”.

Scheiding van AfD en de IB zeker zinvol
Dat er een besluit van onverenigbaarheid van de AfD met betrekking tot de Identitaire Beweging bestaat, is desondanks zeker zinvol en hoeft geen afgrenzing van ideeën te vormen. De Identitaire Beweging bezet de metapolitieke ruimte en de AfD de reële politiek. De scheiding is op grond van de verschillende “opdrachtenvelden” aangebracht. Een ideologische afgrenzing van de kant van de AfD is echter onzinnig.

Hierin ligt ook mijn kritiek op het interview van Meuthen. De manier hoe hier de “onverenigbaarheid” wordt gedefinieerd, is gewoon fout: “Wij hebben niets met hen gemeen en we houden maximale afstand”. Want vanzelfsprekend bestaat er een gemeenschappelijke fundamentele consensus van de AfD en de Identitaire Beweging.

Ook de FPÖ dient eindelijk de betekenis van de metapolitiek te begrijpen
Desondanks is de hierboven genoemde duidelijke taal van Meuthen zeer verheugend en zal hopelijk gevolgd worden door andere AfD-politici. Hier dient bovendien opgemerkt te worden dat Jörg Meuthen niet tot de “vleugel” behoort, maar zelfs nog tot het veeleer liberale deel van de partij. De AfD lijkt over het algemeen dus te begrijpen dat het metapolitieke organisaties nodig heeft om ingrijpende en vooral langdurige veranderingen te bewerkstelligen.

Nu moet ook door de Oostenrijkse FPÖ erkend worden wat zij onder Hofer niet wilde en nog steeds niet wil begrijpen: de voor-politieke ruimte en de parlementaire reële politiek vormen een eenheid en sluiten elkaar in beginsel niet uit. Om in ieder geval de legitimiteit van groepen en initiatieven van een patriottische burgersamenleving te erkennen, zou een goed begin zijn.

Bron: www.tagesstimme.com

Door: Joshua Hahn

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/21 ... -beweging/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38420
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jul 28, 2019 10:05 am

De AfD heeft twee ledenvergaderingeen gehouden waarbij de verkiezingslijst voor Sachsen werd vastgesteld. En dat moest een lange lijst worden vanwege de te verwachten winst.
Maar de bevoegde overheidsinstantie die moest goedkeuren schrapte de nummers 19 t/m 60 van de lijst. Er was een regeltje gevonden om die beslissing aan op te hangen.
De AfD stapte naar de rechter en die gaf de AfD gedeeltelijk gelijk. Nu zijn de eerste 30 plaatsen goedgekeurd.
De rechter was van mening dat het ongrondwettelijk ingrijpen in het verkiezingsproces door de overheid was. Men wenst toch geen DDR toestanden?
Stel dat de AfD 60 zetels wint maar er slechts 18 mag bezetten. Dat noemen we dan 'geleide democratie'.
30 Kandidaten von AfD-Liste dürfen antreten
Het Grondwettelijk Hof in Leipzig is het gedeeltelijk eens met de partij. Na een eerste beoordeling heeft de provinciale verkiezingscommissie daarom waarschijnlijk onrechtmatig gehandeld.

De aanleiding voor de rechtszaak was een beslissing van de Landeswahlausschusses. Tijdens zijn vergadering op 5 juli had deze laatste de landenlijst van de AfD teruggeschroefd. De commissie stond alleen plaatsen 1 tot 18 toe en streelde de volgende plaatsen 19 tot 61. Hij voerde aan dat de nationale lijst was opgesteld op twee verschillende partijcongressen. Bovendien was tijdens het tweede partijcongres de verkiezingsprocedure gewijzigd: de achterbank werd toegekend in het blokstemproces.

De rechters volgden deze redenering niet volledig. De beslissing van de commissie was "onwaarschijnlijk, volgens de voorlopige beoordeling, onwettig", oordeelden de negen rechters. Ze gingen er niet vanuit dat de AfD een "mogelijk toepasselijk principe" van een uniforme notering had geschonden.

Lijstposities 31 tot 61 worden verwijderd. De juryleden vonden de beoordeling door het kiescomité van de herziene verkiezingsprocedure niet zo ernstig dat ze vóór de verkiezingen wilden ingrijpen.

Het oordeel van de rechtbank is niet definitief. Na de staatsverkiezingen kunnen de nu toegevoegde lijstplaatsen weer worden geannuleerd tijdens de normale stemtest. Bovendien wil het Grondwettelijk Hof op 16 augustus nog uitspraak doen over de constitutionele klachten van de Saksische AfD en de acht partijleden.

Het feit dat de juryleden de landenlijst van de AfD voorlopig wijzigen, is ongebruikelijk. Tot nu toe konden rechtsmiddelen tegen verkiezingsgoedkeuring alleen worden ingesteld na een peiling. In het specifieke geval zagen de Saksische constitutionele rechters echter een "bijzonder geval van uitzondering". Naar hun mening zouden anders nieuwe verkiezingen nodig zijn geworden.

De Saksische AfD-voorzitter Jörg Urban prees de beslissing: de rechtbank had laten zien hoe grof nalatig het Landeswahlausschuss had besloten.

Zelfs in het proces zelf had de AFD benadrukt dat de acties van het kiescomité tussenkomst van de rechtbank vereisten. Bij het annuleren van grote delen van de staatslijst is een "situatie gecreëerd die verre van constitutioneel is", zei de vertegenwoordiger van de AfD, Michael Elicker. Er is een "psychologisch effect" op de bestanddelen van de AfD. Ze konden niet zeker weten of hun tweede stem echt telde. Bovendien wordt de "openbare vrede" in Saksen bedreigd door de korting. Er zijn al bedreigingen geweest tegen de Land Returning Officer. Je moet 'de situatie zo oplossen dat iedereen er vreedzaam mee kan omgaan', zei Elicker.

De regeringsdirecteur Carolin Schreck was tevreden met het vonnis. Ze was blij dat de rechtbank zo snel had beslist. De maatregelen zullen nu snel worden uitgevoerd.

Het proces vond plaats met grote publieke belangstelling. Alle 100 zitplaatsen in het auditorium waren bezet. De proef begon ook minder dan een kwartier later omdat het publiek te groot was. De rechtbank had veiligheidscontroles gelast.
https://www.freiepresse.de/nachrichten/sachsen/30-kandidaten-von-afd-liste-duerfen-antreten-artikel10572339

In de sociale media is Carolin Schreck als boosdoenster nogal afgekat.
Vandaar dat: "Bovendien wordt de "openbare vrede" in Saksen bedreigd door de korting."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40072
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 12, 2019 2:18 pm

Een voormalige Duitse luchtmachtgeneraal, Joachim Wundrak, drager van het Federale Kruis van Verdienste, heeft zich bij de realisten gevoegd, en wil de politiek in voor de AFD. Hij is niet de eerste die na het leger de politiek ingaat voor de Duitse partij die in veel oostelijke deelstaten van Duitsland als hoogste in de peilingen staat en Duitsland wil behouden voor de Duitsers.

Ik kan alleen maar hopen dat diegenen die in Nederland in dienst zijn gegaan om hun land te dienen en/of het Nederlandse volk te beschermen, dat ook daadwerkelijk blijven doen. En in protest gaan als ze ineens voor de EU blijken te werken en bij protesten tegen het Nederlandse politieke kartel, de islam of de EU, tegen de nationale bevolking blijken te werken. We zien het in Frankrijk elk weekend, hoe de politie in opdracht van Macron omgaat met de moedige Fransen in gele hesjes... Er zijn al heel veel slachtoffers.
www.tagesschau.de

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/12 ... reigingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18563
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor King George » Za Aug 17, 2019 4:50 pm

Zo rolt links subsidiefonds: mishandelen gehandicapte rechtse ondernemer, sodemieteren hem er daarna uit

Afbeelding
Foto: Ahmed Aarad. Bron: Aarad / Twitter.

Door Tim Engelbart 15 augustus 2019

Waarom je dus nooit moet proberen subsidie aan te vragen bij linkse toko’s als je een rechtse ondernemer bent: je slaan je in elkaar en smijten je vervolgens onceremonieel uit het geldprogramma. Dat is althans wat Ahmed Aarad overkwam bij de ‘perspausen’ van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Hij werd zulke harde klappen verkocht door zijn “mentor”, dat hij een hele voorraad zware pijnstillers moest slikken, en vervolgens aangifte doen wegens mishandeling.

Eén tip van ons: vraag nooit één cent subsidie aan bij het linkse deugclubje genaamd Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Daar kwam Ahmed Aarad – van BackMe, waaraan ook Jan Roos verbonden is – onlangs wel achter. Terwijl hij een training volgde om de subsidie te mogen gebruiken voor zijn project, werd hij ineens vanachter aangevallen door iemand die een keiharde knal op z’n rug verkocht. Gezien Aarad in een rolstoel zit om z’n rug ‘uit elkaar valt’, was dat geen vriendschappelijke tik. Het was een brute mishandeling.

Ton F. van Dijk van HP/De Tijd schrijft erover:

    “Volgens de aangifte, die HP/De Tijd in bezit heeft, zou de betrokken medewerker van het subsidiefonds Aarad in het voorbijgaan zo hard hebben geslagen, dat hij zich genoodzaakt zag om de zware pijnstiller Tramadol in te nemen. Ahmed Aarad verklaart tegenover de politie:

    “Na ongeveer 20 minuten kwam de mentor weer naar beneden en liep achter mij langs naar de uitgang welke is gelegen aan de voorkant van het restaurant. Bij het voorbijlopen van de mentor, terwijl ik aan het typen was, voelde ik opeens een harde klap op het midden van mijn rug. De mentor had mij een harde klap gegeven, ik voelde erge pijn en kon gedurende tien minuten niets doen.”

    De beschuldiging is met name serieus, omdat Aarad waarneembaar lijdt aan een ernstige afwijking aan zijn rug als gevolg waarvan hij al jaren gedwongen in een rolstoel zit. Tegenover de politie verklaart hij dat zijn rug ‘bij elkaar gehouden’ wordt door een ‘ijzeren frame’.”

Eén ding kan je de mafklapper die Aarad aanpakte niet kwalijk nemen. Ik zou me inderdaad ook een koning wagen, als ik €5 miljoen euro van het Ministerie van OCW kreeg om naar eigen inzichten te geven aan journalistieke projecten die al dan niet overeen komen met mijn eigen smaak en politieke voorkeur.

Maar een beetje gehandicapten in elkaar beuken omdat je je zelf inbeeldt dat je de Nederlandse journalistiek gaat redden, en toch wel beschermt wordt door de overheid? Nee, ga weg met die agressieve maffia-onzin. Blijf van onze ondernemers af, en sla lekker je vogelverschrikker in elkaar ofzo.

En Stimuleringsfonds, jullie moeten je schamen. Want na zo’n actie is het eerste wat je doet de dader op staande voet ontslaan, en niet het slachtoffer uit je subsidieprogramma zetten. Wat een geboefte, joh. Gelukkig komt de waarheid nu naar buiten, zodat we allemaal het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek kunnen zien voor wat het is: een journalistiek maffiasyndicaat.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten