Alternative für Deutschland (AfD)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Di Mar 10, 2020 2:21 am

Peiling “Focus Online”...

Afbeelding

“Op welke partij zou u stemmen wanneer er zondag deelstaatverkiezingen in Sachsen zouden zin?”
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mar 13, 2020 1:07 pm

De Strijd Tegen Rechts is natuurlijk ook een strijd tegen de AfD.
Die partij wordt door de gevestigde partijen en de media moreel verantwoordelijk gehouden voor alle rechtse wandaden en moorden. Is dat voldoende om ze buiten te wet te stellen? Om ze te verbieden als gevaar voor de democratie? Daar wordt aan gewerkt.
Duitse geheime dienst monitort rechterflank Alternative für Deutschland
De invloedrijke rechtervleugel van de partij Alternative für Deutschland (AfD) wordt gemonitord door de Duitse geheime dienst. Dat heeft de baas van het Bundesamt für Verfassungsschutz, Thomas Haldenwang, donderdag bekendgemaakt. De tak heeft een strengere classificatie gekregen die inhoudt dat de beweging strenger gevolgd kan worden. De geheime dienst wil een beter beeld van extreem-rechts gedachtegoed in de partij.

De rechtervleugel van AfD, waarbinnen de omstreden politicus Björn Höcke een van de belangrijkste figuren is, is niet formeel georganiseerd. Wel komen aanhangers geregeld bij elkaar, en is de stroming binnen de partij invloedrijk. Höcke is een van de politici die de dienst als rechts-extremist beschouwt, aldus Haldenwang.

De geheime dienst beschouwt rechts-extremisme en -terrorisme momenteel als de grootste bedreiging voor de Duitse democratie, zei Haldenwang tijdens de persconferentie. Hij waarschuwde dat de stroming recent twaalf dodelijke slachtoffers heeft gemaakt, met de aanslag in Hanau als nieuwste voorbeeld. Het dodental ligt in de voorbije decennia nog hoger. Er zijn volgens Haldenwang nog veel meer mensen bereid geweldsdaden te plegen. Hij kondigde aan in samenwerking met andere diensten zowel binnen als buiten Duitsland extreem-rechts gedachtegoed strenger in de gaten te gaan houden.

Er werd al sinds januari vorig jaar onderzoek gedaan naar de rechtse tak binnen de AfD, die in Duitsland ‘Der Flügel’ wordt genoemd. Dat onderzoek heeft geleid tot de strengere classificatie die Haldenwang nu heeft aangekondigd. Het besluit is opzienbarend omdat AfD een partij met democratisch verkozen politici is.
https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/12/duitse-geheime-dienst-monitort-rechterflank-alternatieve-fur-deutschland-a3993557
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mar 13, 2020 7:53 pm

Voor een dictatuur heb je maar drie zaken nodig: partijdige justitie (is er al in Duitsland), censuur (is er ook maar nog niet helemaal vanwege de altmedia op internet), en een partijenverbod. Aan dat laatste wordt nu volop gewerkt. Die zogenaamde 'extreemrechtse terreur' die de AFD voor dit doel in de schoenen geschoven wordt bestaat in werkelijkheid niet of nauwelijks (zie hiervoor het laatste rapport van Europol). In werkelijkheid zijn dit vaak gewoon afrekeningen in het criminele milieu (zoals het geval bij Hanau) die politiek uitgebuit worden of valse vlag acties.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 14, 2020 12:23 am

Dr. Nikolaus Fest na de brandaanslag (+ Nederlandse vertaling!)

Geplaatst op 13 maart 2020Goedendag! Dinsdagochtend jongstleden werd mijn auto in brand gestoken. Er is nog geen brief waarin de verantwoordelijkheid wordt opgeëist, maar het handschrift is dat van de Antifa. Het is, na gelijksoortige aanvallen op de auto van de AfD-voorzitter Tino Chrupalla, op die van Beatrix von Storch, Uwe Junge, Guido Reil en vele anderen, de zoveelste aanslag. Linkse politici overkomt zoiets niet. Hun auto´s worden niet in brand gestoken, hun huizen worden niet besmeurd, hun ramen ´s nachts niet ingeslagen, hun kantoren worden niet verwoest. Zij hebben, anders dan de AfD, geen problemen om ergens in een kroeg met partijvrienden bij elkaar te komen – want alleen kroegbazen die aan ons verhuren, worden enorm door de Antifa bedreigd.

En linkse politici worden ook niet, zoals de AfD-voorzitter in Bremen, Magnitz, bruut neergeslagen. Maar uiteraard: de terreur komt altijd van rechts! Dat is niet de enige beoordelingtegenstrijdigheid als het om de AfD gaat. De voormalige AfD-voorziter Frauke Petry heeft er eens op gewezen dat grenzen ook – als ultima ratio – met wapens beschermd zouden moeten worden. Dat werd in een bewuste verdraaiing uitgelegd als een schietbevel van haar. Nu doet Griekenland exact hetzelfde met uitdrukkelijke toestemming van de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en grote delen van de CDU en de FDP. Kritiek in de media: bijna nul, en over een “schietbevel” van von der Leyen heeft, terecht, niemand het.

Als de partij Die Linke vindt dat men gewoon 1% van de rijken zou moeten doodschieten, dus 10 of 30 of 100.000 mensen, dan zijn de “Süddeutsche Zeitung” en alle anderen er als de kippen bij om dat als ironische grap neer te zetten. En ook wanneer de partijvoorzitter van Die Linke, Bernd Riexinger, er grootmoedig aan toevoegt dat men de rijken niet zou hoeven doodschieten, werkkampen zouden beter zijn. Ook dat is ironie, en met het oog op de historie van Die Linke en haar rijkelijke ervaring met doodschieten en werkkampen, is dat heel grappig. Erg daarentegen is een uitdrukking als “vogelstront”. Hier een oproep tot moord, daar een metafoor, alhoewel enorm mislukt. Om bij zulke beoordelingszaken “meten met twee maten” vast te stellen, is meer dan een understatement.

De AfD werft zoals bekend voor gesprekken met Rusland. Dat wordt zo uitgelegd alsof zij ook hier in het land een autoritair regime à la Poetin zou willen hebben. Dat is natuurlijk onzin. Wanneer echter Matthias Platzeck, de voormalige minister-president van Brandenburg, in zijn nieuwe boek gesprekken met Rusland eist, wat is dat dan? Vooruitziend, verstandig, reële politiek. Bij sociaaldemocraten super, bij de AfD erg. Zo simpel is dat.

In de laatste “Wort zum Sonntag” riep de pastores Annette Behnken ertoe op om “de parlementen te bestormen”. Strafrechtelijk gezien zit dat dicht in de buurt van de dreiging met geweld tegen grondwet-organen. Maar in de media: vriendelijke desinteresse, voor de meesten geldt dit als moedige mening. Als de AfD ook zoiets gezegd zou hebben, dan zou het mediale grote alarm zijn uitgeroepen, met de inmiddels gebruikelijke roep om de binnenlandse veiligheidsdienst.

Enzovoort, enzovoort. Er zijn honderden voorbeelden van te vinden. Altijd meten met twee maten, altijd totale hysterie of totale consideratie, afhankelijk van de afzender. Dan past het in het plaatje dat de voormalige chef van het hoogste federaal gerechtshof, Hans-Jürgen Papier, van mening is dat Die Linke in Thüringen het parlementarisme belachelijk gemaakt zou hebben. Maar in de media was “Thüringen” natuurlijk geen schandaal van Die Linke, maar van de AfD! Wat weet een voormalige rechter van het hoogste federale gerechtshof daar nu ook vanaf...

Zo, nu ga ik even naar mijn auto kijken, of wat er van over is. Het is echter maar een auto. Er bestaan belangrijkere dingen. Bijvoorbeeld ons land en de strijd tegen de linkse hysterie!

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/13 ... vertaling/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 16, 2020 11:24 pm

Turkije zou uit de NATO gezet moeten worden, vindt vicefractievoorzitter Beatrix von Storch van de AFD in Duitsland. Ze vindt, geheel terecht, dat Turkije een “daad van agressie” heeft gepleegd door de grens te openen, de EU te bedreigen en vele migranten naar de grens met Griekenland te hebben gebracht.
www.breitbart.com

https://ejbron.wordpress.com/2020/03/16 ... -en-nexit/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mar 23, 2020 1:04 pm

Vorderingen in de strijd tegen rechts: de rechter vleugel in de AfD heeft zich opgeheven, wat dat dan ook wel mag betekenen.
Een bericht daarover in onze media kan niet zonder de woorden "extreem rechts" dan wel "ultrarechts" (wat nog een graadje erger is?).
Ultrarechtse vleugel van Duitse AfD heft zichzelf op
De ultrarechtse tak Der Flügel van de Duitse populistische partij AfD heft zichzelf op. Dat melden Duitse media, waaronder Der Spiegel. Tot de opheffing is besloten onder druk van het AfD-bestuur.

Der Flügel is een beweging zonder eigen partijstructuur die naar schatting minstens 20 procent van de landelijke AfD-leden vertegenwoordigt. Aan de leiding staan Björn Höcke en Andreas Kalbitz, de fractievoorzitters van de AfD in de deelstaten Thüringen en Brandenburg.

Vorige week werd bekend dat de Duitse veiligheidsdienst Der Flügel officieel onder toezicht had gesteld. Volgens de dienst propageren aanhangers vreemdelingenhaat, zijn ze anti-democratisch en bagatelliseren ze de nazi-misdaden uit de Tweede Wereldoorlog.

Strijdvaardig

Het bestuur van de AfD zat met de extremistische vleugel in zijn maag en maande Der Flügel om zichzelf op te heffen met ingang van eind april. Daaraan is nu gehoor gegeven.

Nog onduidelijk is of de opheffing zal leiden tot het vertrek van AfD'ers uit de partij, al dan niet verplicht. In een interview met een bevriend online medium zegt Höcke in elk geval dat hij aanblijft. "Nu zal het alleen maar sneller gaan. Ons werk strekt verder dan Der Flügel. Andreas Kalbitz, ik en alle andere Flügel-politici zullen onze politieke koers in de geest van de AfD voortzetten."

Is dat progressie voor de toekomst?
Eerst utrarechts weg, dan extreen rechts weg en dan gewoon rechts weg?

https://nos.nl/artikel/2327890-ultrarechtse-vleugel-van-duitse-afd-heft-zichzelf-op.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40241
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Mahalingam » Vr Apr 03, 2020 3:40 pm

Als Trouw iets schrijft over de AfD dan kan je erop rekenen dat dit gebeurt in het kader van de strijd tegen rechts. Zie maar:
De radicale AfD-vleugel verdwijnt, maar heeft zijn doel allang bereikt
De partijtop van Alternative für Deutschland wil af van zijn extremistische vleugel, ‘der Flügel’. Die wordt door de binnenlandse veiligheidsdienst in de gaten gehouden en heft zich nu op. Maar de macht van de vleugelleiders binnen de partij blijft groot.

Gebroederlijk stonden ze naast elkaar, schouder aan schouder, tijdens bijeenkomsten en partijdagen. De kopstukken van de Alternative für Deutschland, Jörg Meuthen en Alexander Gauland, en de kopstukken van haar rechts-extremistische vleugel, Björn Höcke en Andreas Kalbitz. Maar anderhalve week geleden keerde de partijtop zich opeens tegen de Flügel. Met elf stemmen tegen twee werd besloten dat die zich moest ontbinden.

De beslissing volgde op het nieuws dat de vleugel door het Bundesamt für Verfassungsschutz, de binnenlandse veiligheidsdienst, als rechts-extremistisch is geclassificeerd. De Flügel zou daardoor permanent in de gaten worden gehouden. Kort daarna werd parlementariër Wolfgang Gedeon uit de AfD verbannen, vanwege zijn antisemitische uitlatingen. Maar de controversiële kopstukken van de Flügel blijven gewoon lid van de partij. Een echte ­nederlaag was de beslissing dan ook niet voor de vleugel.

Na de beslissing bleek zelfs des te meer ­hoeveel invloed de extreme vleugel binnen de gehele partij heeft. De dag na de beslissing van de partijtop sprak Flügel-leider Björn Höcke in een interview met het rechts-nationalistische tijdschrift Sezession. Hij zegt het beschamend te vinden dat de partijleiders zijn groep nu ­afvallen. Maar, voegt hij eraan toe, de vleugel was op eigen initiatief al bezig zich op te heffen. Het doel is namelijk bereikt, vindt hij: door de vleugel is de AfD een echte anti-establishment partij geworden.

Inderdaad is de invloed van de radicale vleugel de afgelopen jaren gegroeid. De veiligheidsdienst gaat ervan uit dat de groep zo’n 7000 volgers heeft, een substantieel deel van de ­hele partij, die in totaal 33.000 leden heeft.

Spoiler! :
In de voormalige DDR zou zelfs 40 procent van de AfD-leden de vleugel steunen. Op het jaarlijkse ‘Kyffhäusertreffen’, een bijeenkomst bij een immens monument ter ere van keizer Wilhelm I, komen ook AfD-politici die nooit bekendmaakten dat ze tot de rechtervleugel behoren.

Ontwrichten

Intussen is het de AfD gelukt om de politiek te ontwrichten, alleen al doordat de meningen verdeeld zijn over hoe om gegaan moet worden met zo’n radicale partij. De CDU-top wil absoluut niet met de AfD samenwerken en maakt zich zorgen over de radicale koers van de partij, maar in verschillende deelstaten staan CDU-politici wel open voor dialoog met de AfD. Ontevreden leden zijn in de afgelopen jaren naar de AfD overgestapt.

Ook de oprichter van de AfD, Bernd Lucke, komt uit de CDU. De econoom was dertig jaar lid van de CDU toen hij in 2010 uit de partij stapte. Net als veel andere ontevreden leden was hij fel tegen de steunprogramma’s van de Europese Unie voor landen die op omvallen stonden tijdens de financiële crisis. Zij voelden zich niet gehoord door de partijtop. “We waren politiek dakloos, want we waren eurosceptisch”, zegt Lucke per telefoon. “Dat wil zeggen, we waren tegen het gemeenschappelijke eurobeleid, niet tegen de Europese Unie.”

Daarnaast vond Lucke dat de gevestigde ­politieke partijen niet met praktische oplossingen kwamen voor onderwerpen als de ­migratieproblematiek of de duurzaamheid van het sociale stelsel. Wat hij niet kon vinden in de politiek, besloot hij daarom zelf op te richten en dat werd ‘Alternative für Deutschland.’ “We wilden een Duitse partij ‘voor het gezonde verstand’ worden, die aantrekkelijk zou zijn voor mensen van verschillende richtingen”, zegt Lucke.
Niet alleen eurosceptisch

Lucke vindt dan ook niet dat zijn partij vanaf het begin af aan uiterst rechts genoemd kan worden. In zijn ogen werd de AfD gestigmatiseerd door de media. Daardoor verlieten de meer gematigde leden zijn partij en trok de partij juist rechts-extremisten aan. “Veel partijleden realiseerden zich dat er vijandigheid in de Duitse samenleving ontstond jegens partijen die zich tegen de gevestigde orde keerden”, zegt hij. “Leden realiseerden zich dat werkgevers hun politieke betrokkenheid niet waardeerden.”

Maar Alexander Häusler, die onderzoek doet naar radicalisme, bestrijdt Lucke’s karakterisering van de partij in haar begindagen. Volgens hem was de AfD niet alleen een eurosceptische partij, maar stelde zij zich ook al snel populistisch op in het immigratiedebat, bijvoorbeeld door steun aan Thilo Sarrazin. ­Deze econoom en SPD-politicus publiceerde in 2010 een controversieel boek, ‘Deutschland schafft sich ab’, waarin hij schrijft dat het land ten onder dreigt te gaan aan de combinatie van lage geboortecijfers, een groeiende onderklasse en immigratie vanuit islamitische landen.

Lucke ontkent dat er in zijn tijd steun was in de AfD voor Sarrazins immigratiestandpunten. Sarrazin zelf claimt dat Lucke hem uitgenodigd heeft bij de partij te komen, maar ook dat ontkent Lucke. “We waren vóór immigratie, we vroegen alleen dat immigranten goed gekwalificeerd waren en hun best wilden doen te integreren in onze samenleving.”

Onderzoeker Häusler wijst op een interview uit 2013 in het uiterst rechtse tijdschrift Compact. Daarin zegt Lucke: “Sarrazin verdient alle lof dat hij in zijn boek op belangrijke grieven in Duitsland heeft gewezen: onze ­onderwijskundige ellende, de integratie­problemen van immigranten, ons enorme ­demografische probleem.”

Waar Häusler en Lucke elkaar wel in kunnen vinden, is dat de partij onmiskenbaar geradicaliseerd is. Dat gebeurde onder invloed van Alexander Gauland, mede-oprichter van de AfD, die zich op ‘de kleine burger’ in Oost-Duitsland richtte. Onder econoom Lucke was de AfD een partij voor ‘de leiders van de Duitse industrie’ in het voormalige westen. “Maar Gauland wilde dat de AfD ook aantrekkelijk zou worden voor de ontevreden proteststem in Oost-Duitsland”, zegt Häusler. “En voor de niet-stemmers met etnisch-nationalistische ideeën.”

Coup

Die koerswijziging zorgde voor een snelle groei van de AfD, want in Oost-Duitse deelstaten kreeg de partij nu echt voet aan de grond. In Thüringen, een van die deelstaten, werd in 2015 de Flügel opgericht, die wilde dat de partij zich sterker tegen de gevestigde orde zou keren. Het document waarmee de vleugel van start ging, de Erfurt-resolutie, zette zich af ­tegen de koers van voorzitter Lucke. “In plaats van het alternatief te bieden dat wij ooit ­beloofden”, zo werd die koers beschreven, “passen wij ons steeds meer aan aan het gevestigde politieke systeem: technocratie, lafheid en het verraad van de belangen van ons land.”

Kort na de Erfurt-resolutie was de coup ­tegen Lucke compleet: hij werd weggestemd als voorzitter van de partij. Ook de nieuwe voorzitter, Frauke Petry, zou later, in 2017 ­afvallen, net als veel andere leden, naarmate de partij steeds verder radicaliseerde. De partij begon zich te associëren met anti-islambeweging Pegida en met individuen die eerder op de zwarte lijst van de partij stonden – zoals ­Andreas Kalbitz, nu voorman van de vleugel.

Vorige winter hield ook Uwe Kamann het voor gezien. De voormalig IT-ondernemer voelde zich steeds meer vervreemd van de partij. “De AfD voldeed op geen enkele manier meer aan de eigen eisen van transparantie en geloofwaardigheid.”

In 2017 richtten leden daarom ‘het alternatieve centrum’ op, als tegenwicht tegen de vleugel. Ook individueel, zegt Kamann, probeerden leden het tij te keren, maar dat bleek ­tevergeefs. “Omdat vooral de landelijke voorzitters Jörg Meuthen en Alexander Gauland de vleugelleiders steeds weer de hand boven het hoofd hielden, werden deze pogingen steeds zeldzamer,” vertelt hij.

Diezelfde Meuthen en Gauland heffen nu de vleugel op. Kamann noemt het Schmierentheater, slecht theater. De bijeenkomsten en de online activiteiten van de vleugel mogen gestopt zijn, de leiders en hun volgers blijven gewoon lid van de AfD.“Het gedachtengoed en de volksnationalistische leden blijven deel uitmaken van de AfD, of er nu bijeenkomsten zijn in naam van de vleugel of onder de vlag van de AfD.”

Theekopjes


Waarom dan de vleugel opheffen? Volgens ­onderzoeker Häusler komt de partij in het nauw nu de vleugel door de inlichtingendienst als rechts-extremistisch is geclassificeerd. “Dat heeft grote negatieve gevolgen, voor leden van de Flügel, maar ook voor de partij. Het risico is dat de hele partij als rechts-extremistisch weggezet wordt.” Bijvoorbeeld AfD-leden die ook ambtenaar zijn, kunnen het dan lastig krijgen. “Dit is een poging de partij uit die strop te ­bevrijden.”

Het is de vraag of dat lukt. Critici van de partij pleiten er al voor de hele partij in de ­gaten te houden. Op Twitter plaatste Erik Marquardt van de Groenen een video waarin twee Turkse theekopjes te zien zijn. Het grote kopje, gevuld met water, is de AfD, het kleine kopje met sterke thee is de vleugel. Op de video is te zien hoe hij de thee bij het water gooit en het water helemaal kleurt. “Dat wat bruin is, moet in de gaten gehouden worden”, schrijft hij.

Oprichter Lucke, tegenwoordig hoogleraar macro-economie in Hamburg, is teleurgesteld over wat er met ‘zijn’ partij is gebeurd en hij ziet die ook niet snel van koers veranderen. Volgens hem heeft een deel van de Duitse ­bevolking altijd verlangd naar zo’n nationalistische partij, “een partij die de Duitse kracht benadrukt en de Duitse cultuur boven buitenlandse invloeden plaatst”, zoals hij het ­omschrijft. “De partijtop heeft weinig stimulans om de koers te veranderen, omdat ze weet dat ze de steun van kiezers verliest als ze dat doet.”

Ook Häusler denkt niet dat de AfD tot ­inkeer komt. Hij vreest dat de coronacrisis rechts-populistische partijen in de kaart gaat spelen. De kritiek van de AfD op de Europese Unie en de Duitse overheid was de afgelopen weken fel. Zo schreef Björn Höcke op Twitter: “Zowel de coronacrisis als de asielzoekerscrisis laat zien dat de EU geen oplossingen heeft voor onze problemen.”

Hoe langer de coronacrisis duurt, hoe groter de kans op onrust. En waar angst is, daar is de AfD. Met die gedachte in het achterhoofd doopten Duitsers de partij al eens om tot ‘Angst für Deutschland’.
https://www.trouw.nl/buitenland/de-radicale-afd-vleugel-verdwijnt-maar-heeft-zijn-doel-allang-bereikt~bcd2234e/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 44676
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Alternative für Deutschland (AfD)

Berichtdoor Pilgrim » Wo Apr 08, 2020 4:26 pm

Corona: 10-puntenplan van de AfD-fractie

Geplaatst op 8 april 2020

Afbeelding

1. Uitbreiding van de testcapaciteiten
2. Uitbreiding van de productiecapaciteiten van medische hulpmiddelen
3. Gepast gedrag bevorderen
4. Risicogroepen beschermen
5. Landelijk uniforme handelingsrichtlijnen opstellen voor bejaardentehuizen etc.
6. Strikte grenscontroles
7. Prioriteiten stellen bij inentingen
8. Hervatting van economische activiteiten/heropening van de winkels
9. Christelijk Paasfeest mogelijk maken
10. Handhaving en minimaal wekelijkse controle van de maatregelen

Geplaatst/vertaald door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2020/04/08 ... d-fractie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Anti Islam Politiek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten