De gevaren van vaccins

Deze afdeling is voor algemene topics
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Mahalingam »

Professor Dolores Cahill zegt ook niet alleen dat we allemaal dood gaan maar ook dat we onvruchtbaar worden (uitsterven dus), zo hoor ik in de video:
https://twitter.com/EatlovePray11/statu ... 5367510017.
En verder:
UCD students call for internal investigation into Prof Dolores Cahill

University College Dublin’s Students’ Union has called for an investigation into UCD School of Medicine’s Professor Dolores Cahill for “gross misconduct.”

Conor Anderson, President of UCD Students’ Union said Prof Cahill, who chairs the far-right Irish Freedom Party, has propagated a number of “medically-inaccurate conspiracy theories in service of a far-right political agenda throughout the Covid-19 pandemic”. He said she is not an expert in virology, epidemiology, or public health.

Mr Anderson said he has written to the head of the UCD School of Medicine and the head of UCD Human Resources to request that Prof Cahill be investigated under Statute 28 of the Universities Act 1997 which defines gross misconduct, in part, as “deliberate disregard for health and safety precautions likely to endanger another person.”

The university has sought to distance itself from comments made by Prof Cahill at an anti-lockdown event organised by her party in Dublin on St Patrick’s Day.
https://www.irishexaminer.com/news/arid-40247363.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Ariel »

Mahalingam schreef:
di apr 06, 2021 4:04 pm
Professor Dolores Cahill zegt ook niet alleen dat we allemaal dood gaan maar ook dat we onvruchtbaar worden (uitsterven dus), zo hoor ik in de video:
Vandaar dat ik die vrouw zo geloofwaardig vind. :rolleyes: Maar er zijn genoeg mensen die deze vrouw wel serieus nemen. :nietverstaan:

James Corbett waar sommige op dit forum ook mee weglopen is dol op deze vrouw, en ook de world doctor alliance heeft contact met deze vrouw.

Kan je nagaan in wat voor "illuster" gezelschap deze vrouw verkeerd.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Pilgrim »

Conor Anderson, President of UCD Students’ Union said Prof Cahill, who chairs the far-right Irish Freedom Party, has propagated a number of “medically-inaccurate conspiracy theories in service of a far-right political agenda throughout the Covid-19 pandemic”.
Far-right??! Dit zegt me toch wel wat. Je bent kennelijk ‘extreem rechts’ als je een probleem heb met de massa-immigratie naar Europa of als je een probleem hebt met de klimaatmaatregelen. Nu ben je kennelijk ook ‘extreem rechts’ als je een probleem hebt met de coronamaatregelen...
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Pilgrim »

EMA-vertegenwoordiger: Duidelijk verband tussen AstraZeneca-vaccinatie en trombose

Geplaatst op 6 april 2021

Afbeelding

Na weken van onzekerheid heeft een hoge vertegenwoordiger van de Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) een verband gelegd tussen de coronavaccinatie met het AstraZeneca-vaccin en het optreden van bloedstolsels (trombose) bij veel gevaccineerde personen.

Het zou “duidelijk” zijn dat er een “verband” bestaat, zei de chef van de vaccinatieafdeling van de EMA, Marco Cavaleri, in een vandaag gepubliceerd kranteninterview. In Duitsland wordt het vaccin in de regel voorzichtigheidshalve alleen nog maar bij mensen vanaf 60 jaar ingezet.

“Volgens mij kunnen we inmiddels zeggen dat het duidelijk is dat er een verband bestaat met het vaccin”, zei Cavaleri met het oog op de trombose na AstraZeneca-vaccinaties in een interview met de Italiaanse krant “Il Messaggero”.

Hij liet in het interview doorschemeren dat de EMA het verband “de komende uren” al officieel zou vaststellen.

EMA-vertegenwoordiger: Hoe het AstraZeneca-vaccin bloedstolsels bij gevaccineerde personen veroorzaakt, is onduidelijk

Hoe het AstraZeneca-vaccin bloedstolsels bij gevaccineerde personen veroorzaakt, is volgens de informatie van Cavaleri nog niet duidelijk. De EMA had voor dinsdag tot vrijdag deze week een controle van het AstraZeneca-vaccin gepland.

“We proberen er een exact beeld van te krijgen wat er gebeurt”, zei Cavaleri tegenover “Il Messaggero”. De EMA zou “op exacte wijze deze door het vaccin veroorzaakte syndroom definiëren”.

Bij jongere mensen, die het AstraZeneca-vaccin gekregen hadden, zou het aantal gevallen van hersentrombose hoger zijn “dan we zouden verwachten”, zette Cavaleri uiteen.

Tot nu toe heeft de EMA het AstraZeneca-vaccin als veilig aanbevolen en benadrukt dat het voordeel van het vaccin duidelijk zou overwegen tegenover mogelijke negatieve gevolgen.

Een causaal verband tussen de vaccinatie en de bloedstolsels zou “mogelijk” zijn, daarvoor zou echter geen bewijs bestaan, zei men tot nu toe bij de EMA. Ook de Brits-Zweedse producent benadrukt dit.

De medisch microbioloog Paul Hunter van de University of East Anglia zei tegenover het persbureau AFP dat de bewijzen “eerder in de richting zouden gaan dat het Oxford AstraZeneca-vaccin wel degelijk de oorzaak is.”

Bron: epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/06 ... -trombose/
Bij Xander las ook nog het een en ander over dit vaccin, waarin geciteerd wordt uit de bijsluiter. Er blijkt vooral uit dat dit een experimenteel vaccin is wat volstrekt onvoldoenden uitgetest is.
Spoiler! :
Amper verschil te zien in testfasen
In de bijsluiter is verder te lezen dat in de testfase het verschil tussen de gevaccineerde groep en de controle groep, beide ruim 5000 mensen bevattend, uitermate klein is. Van de 5258 gevaccineerden kregen 64 mensen (1,2%) alsnog Covid-19, en van de 5210 die in de controlegroep 154 (3,0%). De werkzaamheid kwam binnen 4 tot 12 weken op gemiddeld 59,5% uit. Het verschil tussen de deelnemers van 56 tot 65 jaar oud was zelfs maar één persoon (8 personen in de Vaxzevria, en 9 personen in de controlegroep kregen Covid-19). [...]

Gevolgen voor zwakke en zwangere mensen NIET onderzocht
De bijsluiter vermeldt verder dat er inderdaad ‘enkele gevallen’ van sterftegevallen als gevolg van trombose zijn geweest, en dat artsen daarom moeten opletten of deze symptomen na vaccinatie optreden. Werkzaamheid bij mensen met een verzwakt immuunsysteem (dus de meeste ouderen en chronisch zieken): NIET onderzocht.

Gevolgen voor zwangere vrouwen? NIET bekend, zelfs de dierproeven hiermee zijn niet afgerond. Maar toch ‘verwachten wij geen gevolgen voor de ontwikkeling van de foetus.’ Zwangere vrouwen moeten zich echter alleen laten vaccineren ‘als het potentiële nut de potentiële risico’s voor moeder en foetus overstijgt.’ Het is tevens niet bekend of Vaxzevria in de moedermelk overgaat, en ook niet of er gevolgen zijn voor de vruchtbaarheid. Ook op dit vlak zijn de dierproeven niet afgemaakt (maar mag u WEL als proefkonijn dienen).

Fabrikant is zelf niet zeker: ‘Dit vaccin KAN beschermen tegen Covid-19’
Het Rijk beweert dat de vaccins ‘bewezen en veilig’ zijn, maar de fabrikant is daar zelf veel minder zeker van, getuige de uitleg (pag.7) over het genetisch coderen van het Spike eiwit van het SARS-CoV-2 virus door het vaccin, wat ‘tot bescherming tegen Covid-19 bijdragen kan.’ (vet toegevoegd) En wordt het vaccin per ongeluk gemorst, dan dient dit met een middel tegen (adeno)virussen gedesinfecteerd te worden. Dus: mogelijk schadelijk bij aanraking, maar niet schadelijk bij injectie IN uw lichaam?

Werking en veiligheid bij ouderen hoeft pas over 3 jaar te worden aangetoond
Duur van de bescherming die het vaccin zou bieden? NIET bekend. Wisselwerking met andere medicijnen? NIET onderzocht. Is dit echt een veilig vaccin, en werkt het ook echt tegen Covid-19? Pas in de loop van 12 maanden na vaccinatie bekend. De overheden wilden dat echter niet afwachten, en begonnen al kort na het afsluiten van de testfasen met het vaccineren van de bevolking.
Geciteerd uit de bijsluiter van AstraZeneca:

https://www.ema.europa.eu/en/documents/ ... ion_de.pdf
Laatst gewijzigd door Pilgrim op do apr 08, 2021 12:19 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
wo apr 07, 2021 2:51 pm
Far-right??! Dit zegt me toch wel wat. Je bent kennelijk ‘extreem rechts’ als je een probleem heb met de massa-immigratie naar Europa of als je een probleem hebt met de klimaatmaatregelen. Nu ben je kennelijk ook ‘extreem rechts’ als je een probleem hebt met de coronamaatregelen...
We hebben het niet over klimaatmaatregelen of massa-immigratie, maar over haar extreme ideeën over vaccins en Covid.

Als je in een filmpje (zoals zijn doet) mensen bang maakt dat als ze een vaccinatie nemen, ze binnen 2 jaar dood gaan, en dus misinformatie verspreid, dan ben je niet alleen gek, maar extreem gek.

Ik weet niet of er veel "links stemmende " mensen bestaan die ook problemen hebben met de corona maatregels en vaccinaties. Ik vermoed dat de meeste mensen die tegen vaccinaties zijn, en zeggen dat corona een hoax is rechts stemmend zijn. Helaas....

Als je geen corona vaccinatie wil hebben is dat je goed recht. Maar als je op internet , facebook, twitter, en op forums steeds maar weer mensen duidelijk maakt met video's en artikelen van covid ontkennende sites, dat je dood gaat als je een covid vaccine neemt, of dat covid een hoax is en niet erger dan een griepje, ja, dan ben je extreem bezig. Dan ben je oftewel extreem bang, of extreem oervervelend.

En de Irish Freedom Party, is far right, net zoals FvD en de PVV. Maar dat is niet erg, zolang je geen leugens verspreidt zoals FvD. Gelukkig onthoudt de PVV zich van dat soort leugens.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Mahalingam »

Yup. Die Irish Freedom Party is een geestverwante groep met de PVV en andere continentale 'nationalistische' partijen.
The Irish Freedom Party is a minor right-wing[7] hard Eurosceptic[6] political party in Ireland, launched on 8 September 2018.[8] It advocates Irish withdrawal from the European Union.
https://en.wikipedia.org/wiki/Irish_Freedom_Party

En hier een at\rtikel uit de MSM waar de partij zoals voorgeschreven 'extreem rechts' wordt toegevoegd.
UCD professor Dolores Cahill resigns as chair of Irish Freedom Party

The Ard Chomhairle of the party met on Sunday morning to consider her position and said it had agreed to accept her resignation.
She will be replaced by Clare architect Michael Leahy.
The move comes four days after she spoke at an anti-lockdown event at Herbert Park in Dublin.
Prof Cahill was one of the organisers of the St Patrick's Day gathering.

Speaking in front of a crowd, she claimed that wearing masks would mean children would “never reach their IQ and job potential because their brains are starved of oxygen”.

She said that “globalists” pushed for mandatory mask wearing because “oxygen-deprived people are easy to manipulate”.

In a statement posted on its website, the far-right party described Prof Cahill as an “exceptionally talented person” and a “fearless advocate of freedom at a time of great upheaval in Ireland and around the world.
“She publicly defended our natural freedoms to travel, work, worship and meet our families in a time of lockdown.”

Prof Cahill was unavailable for comment on Monday evening.

UCD has distanced itself from the views of Prof Cahill.
A spokesperson for the college said: "UCD continues to fully support the public health position taken by the Irish Government concerning Covid-19. This includes vaccination rollout, treatment for Covid-19 patients and societal restrictions aimed at curbing the spread of the virus.
“The views expressed by Dolores Cahill are her own. They do not reflect the position of the university. Dolores Cahill is not scheduled to teach or coordinate modules this trimester.
“The university does not discuss individual staff members.”
https://www.breakingnews.ie/ireland/ucd ... 00166.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door xplosive »

Ariel schreef:
di apr 06, 2021 11:51 am
Zeker 60 mensen stonden in rijen opgesteld te wachten op hun vaccinatie. Ook toen wij klaar waren was het nog steeds heel erg druk met bejaarden die allemaal een prik wilde krijgen.
Maar Ariel, de verklaring is heel simpel : je woont gewoon in een heel uitzonderlijk deel van Nederland. :smile7:
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Pilgrim »

Ariel schreef:
wo apr 07, 2021 6:18 pm
Als je geen corona vaccinatie wil hebben is dat je goed recht. Maar als je op internet , facebook, twitter, en op forums steeds maar weer mensen duidelijk maakt met video's en artikelen van covid ontkennende sites, dat je dood gaat als je een covid vaccine neemt, of dat covid een hoax is en niet erger dan een griepje, ja, dan ben je extreem bezig. Dan ben je oftewel extreem bang, of extreem oervervelend.
Het zijn anders wel onafhankelijke deskundigen die dit zeggen, zoals bijvoorbeeld die extopman van Pfizer, Yeadon. Zouden dit soort mensen echt niet weten waar ze het over hebben? En waarom zou er geen kritiek mogen zijn op die massale vaccinaties met experimentele vaccins die onvoldoende getest zijn? Stel dat ze gelijk hebben, dan is het toch hun morele plicht om mensen te waarschuwen? Van jou mogen ze dat dus niet doen, maar als ze dat niet doen en ze hebben het gelijk aan hun kant dan zijn ze door hun nalatigheid mede verantwoordelijk voor een enorme humane ramp. Er zijn inmiddels al duizenden mensen aan die vaccins overleden en nog veel meer hebben ernstige onherstelbare klachten opgelopen. Vandaag las ik dat er weer twee docenten in Italië aan het vaccin van AstraZeneca overleden waren. Hier nog zo’n verhaal van een medische directeur van een ziekenhuis in de UK, die zich durft uit te spreken.
Ziektecijfer bij het NHS-personeel na de Covid-vaccinatie “ongekend”
Spoiler! :
Cor Pluym - 07/04/2021

De medisch directeur van een ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk heeft zich dapper uitgesproken tegen het niet melden van de realiteit van morbiditeit als gevolg van de uitrol van Covid-19-vaccinaties in het hele Verenigd Koninkrijk aan NHS-personeel.

Dr. Polyakova, de medisch directeur van een ziekenhuis in Kent, heeft gezegd dat het “ziektecijfer na vaccinatie ongekend is” onder NHS-personeel, en bevestigt dat sommigen zelfs neurologische symptomen hebben die een “enorme impact hebben op het functioneren van de gezondheidsdienst. ”.

De arts, die de afgelopen drie jaar is doorgegroeid naar de medische leiding van het ziekenhuis, zegt dat ze worstelt met het ‘niet melden’ van bijwerkingen op de Covid-vaccins onder NHS-personeel, en verduidelijkte dat de jonge en gezonde mensen ontbreken op het werk voor weken na ontvangst van een dosis van het experimentele vaccin Pfizer of AstraZeneca.

“Sommige hebben zelfs medische behandeling nodig”, zei Dr. Polyakova, “Hele teams worden eruit gehaald terwijl ze samen het vaccin gingen halen”.

In antwoord op de opkomende vraag om Covid-19-vaccinatie verplicht te maken voor NHS-personeel, zei Dr. Polyakova:

“Verplichte vaccinatie is in dit geval stom, onethisch en onverantwoordelijk als het gaat om de bescherming van ons personeel en de volksgezondheid. We bevinden ons in de vrijwillige fase van vaccinatie en het personeel wordt aangemoedigd om een product zonder vergunning te nemen dat gevolgen heeft voor hun onmiddellijke gezondheid.

“Ik heb directe ervaring met personeel dat vooralsnog na vaccinatie positief getest is op covid en waarschijnlijk doorgeeft. Er wordt duidelijk gesteld dat deze vaccinproducten geen immuniteit bieden of de overdracht stoppen.

‘Dus waarom doen we het? Er zijn geen lange termijn veiligheidsgegevens beschikbaar en voor deze producten is alleen een noodvergunning vereist. Wat ik hiermee bedoel is dat er op lange termijn nadelige effecten kunnen zijn die de hele gezondheidssector in gevaar kunnen brengen”

Zowel de Pfizer als de AstraZeneca-prik hebben alleen een vergunning voor gebruik in noodgevallen, zoals bevestigd door Dr. Polyakova. Dit betekent dat de fabrikant van het vaccin, in dit geval Pfizer of AstraZeneca, niet aansprakelijk is voor enig letsel of nadelige gevolgen die kunnen optreden bij de ontvanger van hun product.

De medisch directeur steekt haar mening niet onder stoelen of banken en vergelijkt de dwang en het verplicht stellen van experimentele medische behandelingen voor NHS-personeel met een nazi-dystopie.

“Griep is een enorme jaarlijkse doodsoorzaak, het overspoelt het gezondheidssysteem, het doodt jonge mensen, de ouderen de comorbide, en toch kunnen mensen kiezen of ze dat vaccin nemen (dat al lang bestaat). En u kunt nog een hele reeks andere voorbeelden noemen van vaccins die niet verplicht zijn en toch beschermen tegen ziekten met grotere gevolgen.

“Dwang en het verplicht stellen van medische behandelingen voor ons personeel, de bevolking, vooral wanneer behandelingen zich nog in de experimentele fase bevinden, bevinden zich stevig in het rijk van een totalitaire nazi-dystopie en vallen ver buiten onze ethische waarden als hoeders van de gezondheid.

“Ik zou mezelf nooit verloochenen en het ermee eens zijn dat we onze liberale principes en de internationale houding ten aanzien van lichamelijke soevereiniteit, vrije geïnformeerde keuze en mensenrechten zouden moeten opgeven en een ongekende dwang van professionals, patiënten en mensen zouden moeten steunen om experimentele behandelingen te ondergaan met beperkte veiligheidsgegevens. Dit en het beleid dat daarbij hoort, is een groter gevaar voor onze samenleving dan al het andere waarmee we het afgelopen jaar te maken hebben gehad.

“Wat is er gebeurd met” mijn lichaam, mijn keuze? ” Wat is er gebeurd met het wetenschappelijke en open debat? Als ik geen antibioticum voorschrijf aan een patiënt die het niet nodig heeft omdat ze gezond zijn, ben ik dan anti-antibiotica? Of een antibioticum-ontkenner? Wordt het geen tijd dat mensen echt nadenken over wat er met ons gebeurt en waar dit ons allemaal naartoe leidt? ”

We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.

https://commonsensetv.nl/ziektecijfer-b ... -ongekend/
Ook deze vrouw is niet zomaar iemand, maar een medisch directeur die haar reputatie op het spel zet door niet langer te zwijgen. Ik snap daarom niet waarom je meer waarde hecht aan de geruststellende verklaringen van die farmaceuten dan aan onafhankelijke deskundigen en wetenschappers, die hun nek durven uit te steken met het risico hun baan te verliezen en/of verketterd te worden. Terwijl die farmaceuten eigenlijk alleen maar een reclameverhaal houden en geen enkel risico lopen. Ze kunnen ook niet aansprakelijk gesteld worden als het helemaal fout gaat. Een vraag die dan bij mij opkomt is waarom die farmaceuten juridische immuniteit genieten als die vaccins inderdaad zo veilig zijn als ze beweren.
Ariel schreef:
wo apr 07, 2021 5:41 pm
En de Irish Freedom Party, is far right, net zoals FvD en de PVV. Maar dat is niet erg, zolang je geen leugens verspreid zoals FvD. Gelukkig onthoudt de PVV zich van dat soort leugens.
Voor mij is er niets ‘extreem rechts’ aan die partijen en leugens...? Extreem rechts bestaat niet!
Laatst gewijzigd door Pilgrim op di apr 13, 2021 3:58 am, 3 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Pilgrim »

xplosive schreef:
wo apr 07, 2021 8:40 pm
Ariel schreef:
di apr 06, 2021 11:51 am
Zeker 60 mensen stonden in rijen opgesteld te wachten op hun vaccinatie. Ook toen wij klaar waren was het nog steeds heel erg druk met bejaarden die allemaal een prik wilde krijgen.
Maar Ariel, de verklaring is heel simpel : je woont gewoon in een heel uitzonderlijk deel van Nederland. :smile7:
Elders schijnt het inderdaad vrij rustig te zijn. Misschien wisselt dat per locatie.

Waarom is het zo rustig op priklocaties?
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door xplosive »

 
Elon Musk, who refused to take a COVID vaccine, now says vaccines are good
 
By Victor Tangermann, April 7, 2021

In a striking reversal, Tesla CEO Elon Musk has decided that vaccines are a good thing after all. Better late than never, I guess.

After spreading misleading information about the COVID-19 pandemic last year, the billionaire seems to finally have considered the science.

"To be clear, I do support vaccines in general and COVID vaccines specifically," Musk tweeted on Wednesday afternoon. "The science is unequivocal."

"In very rare cases, there is an allergic reaction, but this is easily addressed with an EpiPen," he added.

The news comes after Musk told tech journalist Kara Swisher in a September 2020 New York Times interview that he won't get a vaccine, "nor are my kids." Roughly two months later, Musk tested himself positive for the coronavirus.

Musk also previously predicted that there will be "close to zero new cases" by the "end of April" of last year.

The CEO also took the opportunity to clarify some previous comments he has made. In a Twitter reply, he claimed that he previously said he wouldn't get the vaccine because "someone else would benefit more" since he already "had some immunity to it already."

It's unclear what the remark was in reference to. The comment couldn't have been in reference to the September 2020 interview with Kara Swisher since Musk tested positive after the interview.

When asked "which vaccine" he believes to be "safest for COVID-19" — a question that really should go to a healthcare professional, not a billionaire CEO — Musk opined that it's "probably Johnson & Johnson, but BioNTech and Moderna are good too."

To be clear, Musk is extremely late to the game. At least now Musk has acknowledged the irrefutable scientific fact: vaccines are safe, and everybody who can should get inoculated now.

For better or for worse, millions of people look up to the entrepreneur — he irrefutably holds sway over millions of minds.

After likely instilling mistrust in countless people following his ill-advised comments last year, Musk is ready to turn the page.

On one hand, the damage has been done. On the other, having Musk say the obvious and encourage more people to get vaccinated could save lives, so it is good that he's finally come around.

Perhaps now one of the richest men in the world is ready to put his money where his mouth is.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Mahalingam »

Toen onze regenten in de gaten kregen dat in de media berichten verschenen over verdachte bloedstolsels in verband met Astra-Z was hun reactie, zoals de Engelsen zeggen: "Cover your arse". Ofwel: zorg dat je niet verantwoordelijk bent. En dus stopten ze de toediening voor het geval dat het waar is.
En wat blijkt nu? dat het volgens EMA waar is.
Wat nu? Blijven stoppen met toedienen? "Tom Poes, verzin een list." zou O.B. Bommel gezegd hebben.
Ze zullen wel vergaderen en dan met een gezamelijke verklaring komen over hun collectief besluit. Zo wordt gezichtsverlies voorkomen.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
wo apr 07, 2021 9:45 pm
Stel dat ze gelijk hebben, dan is het toch hun morele plicht om mensen te waarschuwen? Van jou mogen ze dat dus niet doen, maar als ze dat niet doen en ze hebben het gelijk aan hun kant dan zijn ze door hun nalatigheid mede verantwoordelijk voor een enorme humane ramp.
Wat voor morele plicht Pilgrim. Mensen lastig vallen met je eigen hoofd spinsels? Je eigen angst? Alleen maar negatieve verwachtingen hebben? Vind jij dat een morele plicht?

Iedereen maakt zijn eigen keus. Wel of niet laten vaccineren. Jij doet dat niet, net zoals meer mannen op dit forum, ik respecteer dat , en daar kan ik mijn eigen gedachten over hebben, maar als jij dat niet wil, dan is dat jouw goed recht.

Nou kan ik net zoals jij vinden dat het mijn morele plicht is om jou dagelijks te waarschuwen om WEL een prik te halen, omdat ik anders nalatig ben en mede verantwoordelijk voor een enorme humane ramp die zal gebeuren als de niet prikkers straks allemaal dood neervallen door corona.

Maar dat doe ik niet, want het niet halen van van het vaccin is jullie eigen verantwoording. Dat gaat mij niks aan, en ik geloof ook niet dat er een enorme humane ramp gebeurt als jullie die prik niet halen.

Dus bevrijd ons van jouw en andere "goede "adviezen. Ik heb er geen behoefte aan. Ik lees zelf kranten (zoals waarschijnlijk de meeste mensen) en daarin worden wij goed geïnformeerd. In elke krant kan je artikelen lezen over de laatste stand van zaken wat betreft de vaccins en de mensen die er van stierven of ziek van werden. Voor die informatie hoef je niet naar jouw vage complot, antivax sites te gaan.

Ik vraag me wel eens af hoe de hersens van complotdenkers werken. Is daar wel eens onderzoek naar gedaan? Het complot denken is tegenwoordig een soort van religie. De complotdenkers kerk . Ik ga me er toch nog eens meer in verdiepen.

En denk nou niet dat ik er behagen in heb om steeds weer posten zoals "als je voldoende vitamine slikt" je geen covid kan krijgen te beantwoorden? Nee, daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Maar dan voel ik het als mijn morele plicht om te zeggen dat het compleet onzin is, zoals sommige hier ons willen laten geloven, dat je niet ziek kan worden zolang je genoeg hoogwaardige supplementen slikt.

Dat is hetzelfde als ik hier vertel dat als je veel wortelen eet je geen slechte ogen kan krijgen , want wortelen zitten vol met provitamine A of wel, de natuurlijke kleurstof: bètacaroteen.

Als ik dat regelmatig op dit forum zou schrijven, dan lieg ik. Want, kunnen we blindheid, en andere oogafwijkingen voorkomen of genezen door het eten van een extra dosis worteltjes? Nee dus. Het zal je ogen niet baten, maar ook niet schaden.

Dus moraal van dit verhaal. Zodra jullie stoppen met onwaarheden op dit forum te plaatsen, dan hoef ik niet in de pen of toetsenbord te klimmen.

Post gerust covid nieuws, maar hou je aan de feiten, en niet aan vage vermoedens en complotten.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Pilgrim »

Droevig record bij aantal doden na vaccinatie – zo veel waren het nog nooit!

Geplaatst op 7 april 2021

Afbeelding

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) registreert dit jaar een droevig record. Nog nooit eerder in de geschiedenis van het EMA werden er zo veel zwaarwegende bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinaties in haar databank gedocumenteerd. In maart explodeerden de aantallen bijna. Vermeende reden daarvoor zijn campagnes rondom de gentherapiespuiten van AstraZeneca, Pfizer en Moderna.

Explosie van het aantal sterfgevallen

Sinds de derde kalenderweek van 2021 neemt het aantal gemelde bijwerkingen en sterfgevallen na de vaccinatie in vergelijking met alle andere toegelaten geneesmiddelen ogenschijnlijk sterk toe. Van 13 maart tot 3 april is het aantal sterfgevallen na de vaccinaties van 3.964 naar in totaal 5.993 gewoon geëxplodeerd.

Op een mogelijk verband met AstraZeneca gaat het om 967 sterfgevallen, bij Moderna zijn het er 1475 en Pfizer/BioNTech zou verantwoordelijk zijn voor een ongelooflijke 3529 sterfgevallen (stand 03-04-2021).

Bijwerkingen absoluut niet onschuldig
Het aantal zware bijwerkingen gaan bij Pfizer met 127.789 gemelde gevallen en bij AstraZeneca met 133.310 gevallen duidelijk over de grens van honderdduizend heen. Bij Moderna werden “slechts” 11.545 bijwerkingen gemeld. Een bericht van het medische vaktijdschrift “thebmj” suggereert bovendien dat wellicht niet alle bijwerkingen gemeld werden.

De bijwerkingen schijnen daarbij volgens berichten van gedupeerden enorm zwaar uit te vallen. Hoge koorts, koude rillingen en hallucinaties zouden ook de symptomen bij jonge mensen zijn.

Bron: wochenblick.at

Door: Christoph Uhlmann

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07 ... nog-nooit/
Half maart waren er nog ca. 4000 sterfgevallen en nu zijn het dus al 6000. Dat is dus meer dan 2000 sterfgevallen per maand die er wereldwijd bij komen. Ik had niet durven vermoeden dat al zo ernstig was. Eerlijk gezegd hoopte ik dat het niet waar was... :shock:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Ariel »

xplosive schreef:
wo apr 07, 2021 8:40 pm
Ariel schreef:
di apr 06, 2021 11:51 am
Zeker 60 mensen stonden in rijen opgesteld te wachten op hun vaccinatie. Ook toen wij klaar waren was het nog steeds heel erg druk met bejaarden die allemaal een prik wilde krijgen.
Maar Ariel, de verklaring is heel simpel : je woont gewoon in een heel uitzonderlijk deel van Nederland. :smile7:
Misschien is de verklaring minder simpel dan dat jij denkt xplosive.

Ik denk meer dat dit artikel de juiste verklaring geeft.

Toen ik dinsdag op deze locatie in Alphen was, stonden alle vakken vol met mensen. Zeker 8/10 per vak. Reken zelf maar uit. 12 vakken. toen ik kwam, en toen ik bijna na een uur weg ging. Hartstikke vol.

Afbeelding

Maar als iemand hier foto's van lege priklocaties gaat plaatsen, dan doen ze dat met een bedoeling. De bedoeling van zijn eigengelijk. "Zie je nou wel dat niemand een vaccinatie wil hebben. De prik locaties zijn leeg.

En zo'n post vind ik hypocriet . Zeker als het met een verkeerde intentie geplaatst wordt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Ariel »

Pilgrim schreef:
do apr 08, 2021 12:29 pm
Droevig record bij aantal doden na vaccinatie – zo veel waren het nog nooit!
Bron: wochenblick.at
Over Wochenblick het Zwitserse complotdenkers-magazine. En de gevaren die dit soort magazines opleveren voor buitenstaanders, maar ook voor "gelovige".
Recidivist rijdt tegen hek kantoor Angela Merkel, leuzen op auto: ‘Verdomde moordenaars’

Een 54-jarige man is vanmorgen met een auto tegen het hek gereden rond het kantoor van de Duitse bondskanselier Angela Merkel in Berlijn. De automobilist is opgepakt. Op de auto staan politieke leuzen gespoten. De verdachte is dezelfde als die bij een vrijwel identieke protestactie in 2014, melden Duitse media.

Op de rechterzijkant van de auto staat met witte letters ‘Stop globaliseringspolitiek’ geschreven. Op de linkerkant ‘Verdomde moordenaars van kinderen en ouderen’. Op de passagiersstoel lag een uitgave van het Zwitserse complotdenkers-magazine Wochenblick, meldt de Berlijnse krant Der Tagesspiegel op basis van vaststellingen van een fotograaf ter plaatse. De man zou Merkel een brief hebben willen overhandigen. De politie gaat volgens de krant uit van een geestesziek persoon.

De automobilist naderde omstreeks 10 uur ‘heel langzaam’ het hek rond de bondskanselarij. Er is volgens de politie lichte schade aan auto en hek. De bestuurder, een rolstoelgebruiker, bleef ongedeerd en werd opgepakt. Op foto’s is te zien hoe hij door hulpverleners in of uit een rolstoel wordt getild. Die zou in de kofferbak van de auto hebben gelegen.

‘Verhoor van de man moet uitwijzen of hij zijn auto om psychologische redenen met zeer lage snelheid tegen het hek reed of een andere motivatie had’, meldde de Berlijnse politie op Twitter. De recherche van de deelstaat Berlijn, meer bepaald de afdeling die zich bezighoudt met de veiligheid in de stadstaat, onderzoekt de zaak. De beveiliging rond de woning van bondskanselier Merkel is volgens Duitse media naar aanleiding van het incident opgeschroefd.

Het kenteken van het voertuig, een Volkswagen stationwagen, staat geregistreerd in het district Lippe bij Bielefeld in Noordrijn-Westfalen. De bestuurder is dezelfde automobilist die in februari 2014 op dezelfde plek en met dezelfde auto ook al tegen het hek van de bondskanselarij reed, meldt de Berlijnse krant op basis van bronnen in veiligheidskringen. De destijds 48-jarige man had zijn wagen ook toen voorzien van slogans. Op de ene zijde stond: ‘Genoeg met de mensen dodende klimaatverandering’. Aan de andere kant stond een liefdesverklaring: ,,Nicole, ik hou van jou”. Ook toen raakte niemand gewond.

Kantoor
Op het moment van het incident vergaderde het Duitse kabinet in de bondskanselarij. Een regeringswoordvoerder laat weten dat niemand gevaar heeft gelopen. ,,Omstreeks 10.00 uur is een auto tegen de toegangspoort van de bondskanselarij gereden. Er was weinig materiële schade. De bondskanselier, de andere leden van de federale regering en de mensen die in de bondskanselarij werken, liepen geen gevaar’’, aldus de woordvoerder tegenover BILD.

Eerder incident
De politie kan nog niet zeggen of er een verband bestaat tussen de automobilist en de zogenoemde Querdenker (dwarsdenken), een beweging van corona-ontkenners en complotdenkers. Die riep de afgelopen dagen op tot protesten voor de bondskanselarij en de Rijksdag. Dit in verband met de vergadering van Merkel en de deelstaatleiders. Volgens ooggetuigen was er omstreeks 9 uur slechts een tiental betogers voor de Rijksdag en een overmacht aan politiemensen.
Wat betreft het twitter verhaal van Wouter Aukema, Een 'echte' statisticus zou dit afzetten tegen het aantal vaccinaties en de meldingen classificeren naar ernst. En nergens zie ik de woorden "Sterfgevallen door vaccinaties".

Jij leest en post hier aan één stuk verkeerde sites en je gebruikt valse informatie . En ik ben nu even gemeen, ik geloof er niks van als jij zegt "Half maart waren er nog ca. 4000 sterfgevallen en nu zijn het dus al 6000. Dat is dus meer dan 2000 sterfgevallen per maand die er wereldwijd bij komen. Ik had niet durven vermoeden dat al zo ernstig was. Eerlijk gezegd hoopte ik dat het niet waar was..." Je vergat de :emm2: emoticon.

Ik vermoed dat jij deze cijfers geweldig vindt , want het sterkt jou in jouw geloof.

Ik kan de cijfers op internet niet vinden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Ariel »

Nu ook Britse twijfel over AstraZeneca-vaccin

De Britten proberen uit alle macht de reputatie van ’hun’ AstraZeneca/Oxford-vaccin te redden. De Britse toezichthouder oordeelde echter dat het vaccin niet gebruikt mag worden voor personen die jonger zijn dan dertig jaar. De kans op levensbedreigende bloedstolsels is voor hen te hoog.

Volgens Jonathan Van-Tam, een van de belangrijkste medische adviseurs van de regering, is de kans op trombose ’zeer klein’. Uit onderzoek is gebleken dat 79 Britten die het Oxford-vaccin kregen toegediend een ongebruikelijke stijging van het aantal bloedstolsels vertoonden. Negentien van hen overleden. In totaal hebben inmiddels meer dan twintig miljoen Britten dit vaccin ontvangen.

Trombose
De kans op trombose is volgens Van-Tam hoger als men besmet raakt met het coronavirus. Hij roept mensen dan ook op om het vaccin te blijven accepteren. Voor mensen die jonger zijn dan dertig jaar is het risico echter dusdanig dat de Britse medische toezichthouder de voorkeur geeft aan het gebruik van andere vaccins.

In de meeste Europese landen is er al weken een discussie gaande over de veiligheid en de effectiviteit van het AstraZeneca-vaccin. In Nederland werd het gebruik van het vaccin bij personen onder de zestig jaar tijdelijk stilgelegd. Het wordt wel toegestaan voor zestig-plussers, zoals in Duitsland het geval is.

De Britse media hebben de ’Europese’ huiver voor ’hun’ vaccin de afgelopen tijd steevast afgedaan als jaloersheid. De EU-landen konden het in ogen niet verkroppen dat de Britten zoveel succesvoller waren in het uitrollen van een vaccinatieprogramma dan de EU-landen en zochten naar excuses voor het eigen onvermogen.

De twijfel die gerezen was over de mogelijke gevaren van het AstraZeneca/Oxford-vaccin zorgde ervoor dat veel Fransen en Duitsers het vaccin weigerden. De Britse media raakten niet uitgeschreven over de miljoenen dosissen die in koelkasten van EU-vaccinatiecentra wachtten op gebruik.

Verdediging
De Britse regering is nu zelf in de verdediging gedwongen. Premier Boris Johnson, zelf ontvanger van het Oxford-vaccin, zei woensdagavond in Cornwall: „Deze vaccins zijn veilig. Deze vaccins hebben vele levens gered. We zullen ervoor blijven zorgen dat mensen het juiste vaccin krijgen.”

De oproep is cruciaal. De effectiviteit van het ’Oxford’-vaccin is immers pas gewaarborgd als er tenminste twee dosissen zijn verkregen. De twintig miljoen doses die zijn toegediend zijn vooral voor mensen die pas één dosis hebben ontvangen. De vrees bestaat dat mensen nu huiverig zijn om hun tweede vaccinatie te accepteren.

Volgens minister van Gezondheidszorg Matt Hancock zijn er meer dan voldoende alternatieve vaccins beschikbaar om volwassenen tussen 18 jaar en 30 jaar in te enten. Het Verenigd Koninkrijk is nog altijd op het ’goede pad’ om ervoor te zorgen dat alle volwassen Britten voor eind juli tenminste een dosis van het vaccin hebben ontvangen.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door xplosive »

Ariel schreef:
do apr 08, 2021 1:12 pm
xplosive schreef:
wo apr 07, 2021 8:40 pm
Ariel schreef:
di apr 06, 2021 11:51 am
Zeker 60 mensen stonden in rijen opgesteld te wachten op hun vaccinatie. Ook toen wij klaar waren was het nog steeds heel erg druk met bejaarden die allemaal een prik wilde krijgen.
Maar Ariel, de verklaring is heel simpel : je woont gewoon in een heel uitzonderlijk deel van Nederland. :smile7:
Misschien is de verklaring minder simpel dan dat jij denkt xplosive.
Misschien moet ik er nu bij zeggen dat mijn opmerking ironisch bedoeld was. Het lijkt mij namelijk zeer sterk dat in jouw omgeving mensen staan te dringen voor een vaccinatie en dat men bijna overal elders in Nederland vaccinatieschuw is.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Pilgrim »

Kennnelijk een actie van een wanhopige, wat ik in je artikel lees. Mensen die geen enkele uitweg meer zien doen soms gekke dingen. Kan je zien hoe wanhopig sommige mensen zijn…
Ariel schreef:
do apr 08, 2021 2:43 pm
Jij leest en post hier aan één stuk verkeerde sites en je gebruikt valse informatie.
Ik post hier al meer dan 10 jaar artikelen van E.J. Bron en dat was altijd prima! :huh:
Ariel schreef:
do apr 08, 2021 2:43 pm
Ik kan de cijfers op internet niet vinden.
Het stond in deze tabel onderaan:

https://drive.google.com/file/d/1pppITU ... FpQqn/view

Dit soort specialistische informatie is soms inderdaad wat lastig te vinden. De cijfers komen waarschijnlijk van EudraVigilance, in 2012 opgezet door het European Medicines Agency (EMA), dat nu zijn hoofdkantoor in Amsterdam heeft. Dat er tot en met 13 maart al 9364 doden waren door die vaccins had ik hier al gelezen:

https://www.sott.net/article/450667-396 ... 9-vaccines
Their report through March 13, 2021 lists 3,964 deaths and 162,610 injuries following injections of three experimental COVID-19 shots:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414), COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN), and COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19).
Klik op de link van een v.d. vaccins. Kies dan in de bovenste balk voor het tabblad “Number of Individual Cases for a selected Reaction.” Links zie je dan ‘reaction groups’ en rechts per groep het aantal zieken, en in de derde kolom rechtsonder het aantal doden (‘fatal’).

Het is flink wat werk, maar dan is het slechts een kwestie van de aantallen van iedere reactiegroep bij elkaar optellen.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door xplosive »

Ariel schreef:
do apr 08, 2021 12:19 pm
En denk nou niet dat ik er behagen in heb om steeds weer posten zoals "als je voldoende vitamine slikt" je geen covid kan krijgen te beantwoorden? Nee, daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Maar dan voel ik het als mijn morele plicht om te zeggen dat het compleet onzin is, zoals sommige hier ons willen laten geloven, dat je niet ziek kan worden zolang je genoeg hoogwaardige supplementen slikt.
Kijk, er is altijd een kans dat je covid krijgt. Ook als je gevaccineerd bent. En verder ben ik nu ruim drie decennia met voedingssupplementen allerlei virussen de baas. Dus waarom zou ik mijn methode dan veranderen als er een ander virus opduikt? Verder wordt ik hierin bevestigd door sjun die succesvol dezelfde methode gebruikt. Maar volgens jou moet het allemaal onzin zijn. Hoezo onzin als het in de harde praktijk gewoon blijkt te werken, zowel bij sjun als bij mij?

Het Voedingscentrum verkondigt onzin, van oudsher dubieus gefinancierd door allerlei bedrijven die belang hebben bij een bepaald (scheef) beeld dat in hun (financiële) voordeel werkt.

Nog recent in het nieuws :

'Suikerindustrie laat wetenschappers rooskleurig beeld schetsen'

Blijf jij maar geloof houden in dit soort (omgekochte) wetenschappers .....

Het klinkt altijd heel stoer : "Maar IK baseer mij op de wetenschap.". Ja, ja .....
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Ariel »

xplosive schreef:
vr apr 09, 2021 4:59 pm
Hoezo onzin als het in de harde praktijk gewoon blijkt te werken, zowel bij sjun als bij mij?
Lieve explosive. Gebruik gerust je voedingssupplementen. Niemand die daar bezwaar tegen kan hebben, Ik niet. Het voedingscentrum niet. Artsen niet. Gezond leven is altijd goed, maar het kan je niet beschermen tegen ziektes of corona.
En, als jij je er goed bij voelt dan moet je dat blijven doen. Artsen zullen het toejuichen dat jullie zo goed voor jezelf zorgen.

Zonder dat ik ooit voedingssupplementen gebruikte in mijn jonge jaren ben ik nog nooit een dag ziek geweest . Ook niet in de 35 jaar dat ik werkte. Geen griep, geen andere ziekte. Niks, nada.

Zelf toen ik schildklier problemen kreeg...( Zit in de DNA van mijn familie...Moeder, tantes, nichten...achternichten) voelde ik me nog steeds gezond. Alleen moe. Ik vermoed/geloof niet dat voedingssupplementen mijn schildklier problemen hadden kunnen voorkomen, net zo min als voedingssupplementen mij kunnen beschermen tegen huntington. De ziekte waar mijn vader aan is overleden.
Blijf jij maar geloof houden in dit soort (omgekochte) wetenschappers .....
Die woorden zijn voor je eigen verantwoording. Ik ben dat niet met je eens, en ik vind deze woorden een grove belediging naar alle wetenschappers toe.

Zonder wetenschappers geen vooruitgang. En Ja.... dus IK baseer mij op de wetenschap. Ik heb meer vertrouwen in artsen dan in homeopaten en kruiden mevrouwtjes.

En wees eens eerlijk. Jullie pretendeerde echt, heus wel een beetje dat vitamine en voedingssupplementen de oplossing zijn om vrij te blijven van Covid .

En dit is mijn mening. Of je dat nou leuk vindt of niet.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door xplosive »

Ariel schreef:
vr apr 09, 2021 5:49 pm
Blijf jij maar geloof houden in dit soort (omgekochte) wetenschappers .....
Die woorden zijn voor je eigen verantwoording. Ik ben dat niet met je eens, en ik vind deze woorden een grove belediging naar alle wetenschappers toe.
Dat is het niet. Het is geen belediging naar alle wetenschappers toe. Maar .....

1. Ook wetenschappers kunnen corrupt zijn
2. Sommige zaken worden niet grondig genoeg onderzocht of niet belangrijk genoeg gevonden

En natuurlijk zijn er ook integere wetenschappers. Maar zodra wetenschappers op de loonlijst staan van miljardenbedrijven krijg ik argwaan.
Ariel schreef:
vr apr 09, 2021 5:49 pm
Zonder wetenschappers geen vooruitgang.
Inderdaad. Zolang het om zuivere en niet corrupte wetenschap gaat. Maar hoe scheid je het kaf van het koren?
Ariel schreef:
vr apr 09, 2021 5:49 pm
Ik heb meer vertrouwen in artsen dan in homeopaten en kruiden mevrouwtjes.
Het was lange tijd zo (hoe het tegenwoordig zit weet ik niet) dat bijvoorbeeld verreweg de meeste huisartsen nauwelijks iets wisten over wat voeding en voedingssupplementen kunnen doen. En er zijn ook diëtisten die de plank misslaan. Zo was er een diëtiste die van mening was dat je persé visolie moet nuttigen omdat alleen dáár voldoende omega-3-vetzuren in zitten in de vorm van EPA. Toen zij die mening verkondigde was toen allang bekend dat er ook algenolie is waar minstens zoveel EPA in zit als in visolie. Sterker nog : vissen betrekken hun omega-3-vetzuren direct of indirect van algen.

Tsja, en er zijn kruidencharlatans die allerlei onzin beweren. Maar veel zaken zijn door wetenschappers nooit goed onderzocht. Onder meer wegens een vooringenomen kijk op wat goed zou kunnen werken. Vaak wordt vooral onderzocht wat geldschieters belangrijk achten. Maar voedingssupplementen (zeker waar het vitaminen en mineralen betreft) zijn juist gebaseerd op reguliere wetenschap. En met die reguliere wetenschap wordt mijns inziens veel minder gedaan dan zou kunnen.
Ariel schreef:
vr apr 09, 2021 5:49 pm
En wees eens eerlijk. Jullie pretendeerde echt, heus wel een beetje dat vitamine en voedingssupplementen de oplossing zijn om vrij te blijven van Covid.
Ik ben eerlijk. En nogmaals : wie garandeert mij dat vaccins beter werken dan voedingssupplementen (en misschien zelfs, als je het goed uitkient, goede voeding)? Ondanks wat het corrupte Voedingscentrum erover beweert.
Ariel schreef:
vr apr 09, 2021 5:49 pm
En dit is mijn mening. Of je dat nou leuk vindt of niet.
Prima. Maar doe de mening van een ander dan niet te snel af als "onzin". Zo duidelijk is het allemaal niet.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door xplosive »

   
AD, Redactie Leiden 07-04-21, 19:17

Ook het coronavaccin van Janssen uit Leiden zou bij sommige mensen kunnen leiden tot bloedstolsels (trombose) en een laag aantal bloedplaatjes (trombocytopenie). Tot nu toe zijn er wereldwijd drie meldingen van die bijwerking bekend. Die worden onderzocht.

Het zijn 'extreem weinig' gevallen op 4,5 miljoen mensen over de hele wereld die dat vaccin tot nu toe hebben gekregen en zo'n aantal past binnen de verwachtingen, zegt Peter Arlett van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).

Een woordvoerster van Janssen Vaccines laat weten dat de drie meldingen 'zeer recent' bekend zijn geworden bij het bedrijf. Die zijn volgens haar besproken binnen het comité van het EMA dat toeziet op de veiligheid van al toegestane geneesmiddelen en vaccins. Het nog te vroeg om aan te geven of die gemelde bijwerkingen ook iets zeggen over de veiligheid van het vaccin, zo geeft ze aan.

De toezichthouder maakte woensdag bekend dat een verband tussen het coronavaccin van AstraZeneca en de combinatie van klachten aannemelijk is en als bijwerking moet worden geregistreerd. De voordelen van dat vaccin bij de bestrijding van het coronavirus zijn wel groter dan de risico's, benadrukt het EMA, de toezichthouder voor vaccins en geneesmiddelen in Europa.

Het vaccin van Janssen is goedgekeurd voor gebruik in Europa. Halverwege deze maand worden de eerste voorraden geleverd. Kort erna zouden de eerste mensen gevaccineerd moeten worden. In Nederland adviseert de Gezondheidsraad om dat vaccin eerst aan ouderen en mensen met medische risico's te geven.

Bij het vaccin van Pfizer en BioNTech zijn wereldwijd 35 gevallen van trombose in de hersenen bekend. Bij Moderna hebben voor zover bekend vijf mensen die klachten gekregen. Ook bij die vaccins is het aantal meldingen niet uitzonderlijk hoog, zegt het EMA.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 8345
Lid geworden op: do jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door xplosive »

   
Marco Visser, 11 maart 2021, 14:30

Nu ook het vaccin van het Leidse Janssen, onderdeel van Johnson & Johnson, is goedgekeurd, zijn er vier vaccins op de Europese markt. De overeenkomsten en verschillen op zeven punten.

I. De werkzaamheid
De werkzaamheid – het tegengaan van besmettingen – is bij...

... Pfizer 95 procent;
... Moderna 94,5 procent;
... AstraZeneca 60 procent;
... en bij Johnson & Johnson 67 procent.

II. De bescherming tegen ernstige covid
Alle vaccins beschermen goed tegen ernstige gevallen van Covid-19. Geen enkele deelnemer is na inenting opgenomen in het ziekenhuis.

III. De bescherming tegen virusmutaties
Tegen de Britse variant van Sars-CoV-2 werken de vaccins bijna net zo goed als tegen de klassieke variant. De zorgen bestaan rondom de Zuid-Afrikaanse variant. Alleen Johnson & Johnson heeft cijfers over proeven met de Zuid-Afrikaanse virusmutatie. Het 'Leidse' vaccin beschermt voor 57 procent tegen een besmetting met de Zuid-Afrikaanse variant.

Ook de vaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca werken minder goed tegen besmetting door de Zuid-Afrikaanse variant. Wel blijven alle vaccins effectief tegen ernstige covid door de virusvarianten.

IV. De techniek
Pfizer en Moderna zijn mRNA-vaccins waarbij een deel van de genetische code van het coronavirus wordt verpakt in vetbolletjes die in het lichaam worden gespoten. De genetische code zet het lichaam aan tot de productie van een eiwit dat voorkomt in het coronavaccin. Vervolgens slaat het immuunsysteem hier op aan.

AstraZeneca is een zogeheten vectorvaccin. Deze techniek werkt zoals de mRNA-vaccins, alleen is hier de genetische code niet verpakt in een vetbolletje maar in een kreupel gemaakt en dus onschuldig verkoudheidsvirus. Ook Johnson & Johnson is een vectorvaccin. (Lees hier over de verschillende type vaccins die worden ontwikkeld.)

V. De testpopulaties
Pfizer/BioNtech is door 43.000 deelnemers getest in Argentinië, Brazilië, Duitsland, Turkije, Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Moderna is door 28.000 deelnemers getest in de Verenigde Staten.

AstraZeneca is door 24.000 deelnemers getest in Brazilië en het Verenigd Koninkrijk. Ook is getest in Zuid-Afrika, maar binnen deze onderzoeksgroep kwam te weinig covid voor om daar conclusies aan te verbinden.

Johnson & Johnson is door 44.000 deelnemers getest in Brazilië, Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

VI. Aantal inentingen (in kwartaal twee – in totaal)
Pfizer: 7,8 miljoen – 19,8 miljoen

Moderna: 1,4 miljoen – 14,2 miljoen

AstraZeneca: 4 miljoen – 11,7 miljoen

Johnson & Johnson: 3 miljoen – 11,3 miljoen

Omdat het vaccin van Johnson & Johnson uit één dosis bestaat en de andere vaccins uit twee, krijgen de meeste Nederlanders een prik van deze farmaceut.

Vergelijken is lastig
Het is lastig om een ranglijst te maken van beste vaccins. Pfizer heeft een hoge bescherming tegen besmetting, maar heeft als nadeel de lage temperatuur waarop het bewaard moet worden. Vaccins werken beter naarmate de tijd verstrijkt. In het ene onderzoek meten farmaceuten na 14 dagen de immuunrespons, in het andere na 28 dagen.

Welke vaccin op nummer één staat, mag dan lastig zijn om te zeggen; de hekkensluiter dient zich wel aan. AstraZeneca heeft na alle leveringsproblemen, het eerdere stopzetten van vaccinaties in Zuid-Afrika en nu de zaak in Denemarken de meeste tegenwind.
Bescherming en bijwerkingen gecombineerd lijkt het vaccin van Moderna tot nu toe de beste papieren te hebben op grond van de berichten die ik tot nu toe heb gezien.

Een potentieel gevaar schuilt in de relatief korte periode waarin de vaccins ontwikkeld zijn en de onbekendheid met lange-termijn-bijwerkingen. De mRNA-vaccins (Pfizer en Moderna) zijn gebaseerd op een nog niet langdurig geteste methode.

En ook de vaccins van Janssen en Astrazeneca zijn niet zonder risico's.

Vooralsnog (als we de heersende elites mogen geloven) lijkt de kans op het krijgen van een ongunstige bijwerking tengevolge van één van deze 4 vaccins zeer gering.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Pilgrim »

Volgens een studie naar de Covid mRNA vaccins, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute, blijken deze vaccins ook zeer ernstige neurologische stoornissen te kunnen veroorzaken, waaronder ALS, Creutzfeld-Jakob (ook bekend als de ‘gekkekoeienziekte’) en Alzheimer. Creutzfeld-Jakob (CJD) is 100% fataal.
Het mRNA-vaccin werkt door de cellen van je lichaam te kapen en ervoor te zorgen dat ze eiwitten produceren die zijn gemodelleerd naar de piekeiwitten in het SARS-cov-2 coronavirus. Omdat die structuur prionachtige gebieden omvat, kunnen willekeurige fouten in mRNA-sequenties - die door het menselijke immuunsysteem worden afgekapt voordat ze de ribosomen in de cellen bereiken - ervoor zorgen dat ontvangers van mRNA-vaccins prionen in hun eigen lichaam produceren.

Het risico hiervan werd beoordeeld door Dr. J. Bart Classen, die een artikel schreef in Microbiology & Infectious Diseases: "Covid-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease." U kunt de tekst van de studie op deze link bekijken.

Die studie concludeert: "De resultaten geven aan dat het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen brengen om zich op te vouwen in hun pathologische prionbevestigingen."

Het is bekend dat het opvouwen van TDP-43 en FUS in hun pathologische prionbevestigingen ALS, frontale temporale lobaire degeneratie, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten veroorzaakt.

https://naturalnews.com/2021-04-08-mrna ... sease.html#
(Vertaald met Google translate.)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78687
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De gevaren van vaccins

Bericht door Ariel »

Maar zonder vaccins wordt het moeilijk om covid te overwinnen. Een kijkje achter de schermen. Artsen en verpleegsters lopen op hun tandvlees.
Inkijkje op ic UMC Utrecht: levenslustige dertigers nu doodziek

Het perspectief op versoepelingen van de coronamaatregelen doet anders vermoeden, maar in de Nederlandse ziekenhuizen vrezen ze het doemscenario dat met een spreekwoordelijk kop of munt moet worden bepaald of een patiënt nog wordt behandeld. Dat geldt ook voor het UMC Utrecht. De Covid-afdelingen puilen uit, de situatie is kritiek. „De kans op code zwart is groter dan ooit.”

De kelder van het ziekenhuis waar een extra ic is ingericht biedt een verontrustend inkijkje. Slechts één van de tien personen is een ’blanke oudere man met flink overgewicht’ die eerder tijdens de pandemie als de ’gedoodverfde ic-kandidaat’ werd gezien. Hier knokt, enkele maanden later, een doorsnee van onze samenleving om niet de laatste adem uit te blazen.

Enkele bedden naast de blanke, oudere, corpulente man liggen twee op het oog fitte dertigers, van wie niet bekend is dat ze ’een medische voorgeschiedenis’ hebben. Ofwel: ze hadden hoogstwaarschijnlijk geen onderliggend lijden. Levenslustig, staat in de beschrijving bij een van hen geschreven. Nu is hij doodziek, en wordt hij slapende gehouden.

Overvol
„De keiharde realiteit”, waarschuwt teamleider en ic-verpleegkundige Jeroen Lammers tijdens een rondje over de intensive care met coronapatiënten – er zijn twee overvolle ic’s in het ziekenhuis. „Doordat de oudste burgers, en mensen met een ruim te hoog BMI, worden gevaccineerd, krijgen we nu de jongere mensen binnen. Nou, je ziet ze liggen.
Geloof mij, het kan echt iedereen overkomen dat ze hier worden binnengebracht.”
Domme pech
Kwestie van genetisch bevattelijker, of gewoon domme pech. „We hebben ook al meegemaakt dat zwangere vrouwen op de ic zijn opgenomen”, vertelt Lammers verder. „Een kind is noodgedwongen eerder gehaald, en toen opgenomen in het hiernaast gelegen Wilhelmina Kinderziekenhuis. De besmette moeder kon haar kind niet vasthouden. Het zijn emotionele toestanden.”

Personeel op de extra ingerichte corona-ic, waar de bedden naast elkaar staan opgesteld, is intussen bezig met het draaien van een patiënt, om ervoor te zorgen dat een deel van de longblaasjes weer opengaat en de uitwisseling van zuurstof en koolstofdioxide beter plaatsvindt.

Het luistert allemaal nauw. „Vergelijk het met een kerstboom”, zegt verpleegkundige Jantina Pranger. „Die moet je zien om te draaien, maar er mag geen bal uitvallen. Als er een slangetje losraakt, kan dat enorme consequenties hebben.”

Verwoesting
Op dat moment weten ze al: er zijn mensen die het ziekenhuis niet levend verlaten. „Ongeveer driekwart overleeft het. Een kwart niet”, zegt Diederik van Dijk, hoogleraar intensive care en medisch afdelingshoofd.

Het zijn harde feiten over het coronavirus dat nog altijd volop rondgaat in onze samenleving. De verwoesting kennen ze hier maar al te goed. Van de overlevenden hebben sommigen nog een lang revalidatietraject voor de boeg.

Ziekteverzuim
Veel personeel loopt, meer dan ooit, op zijn laatste benen. Het ziekteverzuim is hoog: ruim 15 procent. „Een enorme klus om al die ballen in de lucht te houden”, erkent Remco van Lunteren, voorzitter van het zogeheten Covid-responsteam, die daarvoor verantwoordelijk is. „Zonder medewerkers begin je nu eenmaal weinig. Het is echt puzzelen voor gevorderden.”

Evenementen waar je vanaf zaterdag met een negatieve zelftest als proef naartoe kunt, dat wordt in het UMC met lichte verbijstering ontvangen. „We snappen dat mensen graag weer naar buiten willen, dat ze perspectief op een normaler leven willen. Geldt ook voor ons”, zegt Van Dijk. „Maar we zijn bang dat we daarna waarschijnlijk een flinke toename aan patiënten kunnen verwachten. Dat is óns perspectief.”

’Code zwart’
Het tiende bed dat ze in het hart van het land op de beneden-ic graag leeg hadden willen laten, is inmiddels ook bezet, en in de hoek van de ruimte gezet. De patiënt is geïntubeerd, en aan allerlei slangetjes verbonden. Of hij het haalt is nog niet te zeggen.

Als het zo doorgaat, verwacht Lammers dat er over twee à drie weken een kritiek punt wordt bereikt: het vreselijke ’code zwart’, dat hier ’fase drie’ wordt genoemd.

Dat kan erop uitdraaien dat er keuzes gemaakt moeten worden wie wel en wie niet wordt behandeld. Triage dus. „Een van de twee moet je dan laten overlijden.” In dat geval wordt er gekeken naar de leeftijd van de personen, en hun medische toestand. Is die ongeveer gelijk, dan wordt het een kwestie van kop of munt. Niet letterlijk; een computer bepaalt.

Ze denken er liever niet aan in het UMC Utrecht. „Maar de kans daarop is groter dan ooit”, zegt Van Dijk. „Code zwart was nog nooit zo dichtbij.”

Alarm om piek die verder weg lijkt
Hoe kan het dat er wordt gesproken over ’code zwart’, terwijl het reproductiegetal van het virus vrijdag voor het eerst sinds februari onder de 1 dook, en het aantal patiënten op de ic’s ook weer iets daalde tot 784?

In de eerste piek vorig jaar was er sprake van ruim 1400 patiënten. Nu zijn dat er dus een stuk minder, en met het actuele reproductiegetal van 0,96 zou de groei van het aantal besmettingen bovendien moeten afnemen. Daar staat tegenover dat op dit moment het aantal besmettelijke mensen met ongeveer 161.000 erg hoog is.

Jaap van Dissel gaf onlangs in de Tweede Kamer aan te vrezen voor een sterke patiëntenstijging op de ic’s. Eind april zou er volgens het RIVM een piek van 1300 coronapatiënten op de ic’s kunnen ontstaan als het aantal besmette mensen blijft toenemen.

Remco van Lunteren van UMC Utrecht geeft aan dat het hele land tijdens de eerste coronagolf stillag, en dat veel mensen zorg meden. „Die situatie is nu anders.” Wat ook meespeelt is dat de reguliere zorg niet meer zo ver kan worden afgeschaald als eerder, omdat dit inmiddels als onverantwoord wordt gezien.

’Beddenplanner’ Ernst Kuipers heeft meer vertrouwen. „Als de trend van verpleegopnames de komende paar dagen doorzet, krijg ik daar een rustig gevoel bij.” Daarmee zou de totale Covid-bezetting in ziekenhuizen eind april-begin mei rond de 2800 uitkomen, zei hij begin deze week. „Dan is code zwart totaal niet aan de orde.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Plaats reactie