Pedofielen netwerken

Deze afdeling is voor algemene topics
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring

Xander, 10-02-2017

Afbeelding
Dit soort bizarre schilderijen hangen in een tafeltennis speelkelder van Pizzeria ‘Comet Ping Pong’ van John Podesta’s goede vriend James Alefantis, dat een dekmantel van een pedofiel netwerk zou zijn waar de Clinton Foundation een centrale rol in speelt. (6)

Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer kindermisbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’

Acteur Elijah Wood , wereldberoemd geworden door zijn rol als ‘Frodo’ in de Lord of the Rings trilogie, zegt dat de complete filmindustrie in het linkse/progressieve bolwerk Hollywood uit één grote pedofielen ring bestaat die wordt beschermd door de politieke elite in Washington. De inmiddels 35 jaar oude Wood zegt dat hij het geluk had dat hij door zijn moeder werd beschermd toen hij als 8 jarig jongetje voor het eerst in een grote film (Back to the Future II) meespeelde. Zij hield hem weg bij de vele feestjes waar grote namen uit de filmwereld op rooftocht gaan naar jonge kindacteurs.

Volgens Wood is het pedoschandaal in Hollywood te vergelijken met dat van Jimmy Savile in Groot Brittannië. Deze voormalige TV-persoonlijkheid had nauwe banden met de Britse koninklijke familie. Savile was een ‘serie pedofiel’ die honderden kinderen misbruikte, en werd door de elite gebruikt om kinderen voor hen te ronselen en aan te leveren.

‘Er zijn een hoop slangen in deze industrie, mensen die enkel hun eigen belangen nastreven,’ vervolgt Wood. ‘Achter de schermen bestaat een duisternis – alles wat je kunt bedenken is waarschijnlijk echt gebeurd.’

Woods voormalige collega Corey Feldman trad onlangs naar buiten met zijn ervaringen als kindsterretje in Hollywood. Hij vertelde hoe hij en zijn beste vriend Corey Haim door ‘machtige oudere mannen’, die op elitaire feestjes ‘als gieren’ op kinderen af doken, werden gemolesteerd. Volgens Feldman was dit de reden dat Haim later verslaafd raakte aan drank en drugs, wat uiteindelijk zijn dood werd.

‘Machtige figuren aan de top worden beschermd’
Vorige week werden in Californië in het kader van acties tegen mensen- en kinderhandel honderden mensen gearresteerd. Desondanks vrezen mensen zoals Wood dat de machtige figuren aan de top gevrijwaard zullen blijven van vervolging. Het massale kindermisbruik kan en zal daarom gewoon doorgaan. ‘Dat is de tragedie als je probeert bekend te maken wat er gebeurt met onschuldige mensen. Je kunt ze de mond snoeren, maar hun levens zijn onherstelbaar beschadigd.’

Volgens Anne Henry, mede oprichter van Bizparents, een organisatie die zich richt op het ondersteunen van jonge acteurs, beschermt Hollywood op dit moment minstens 100 actieve kindermisbruikers, en zit er een tsunami van aanklachten aan te komen. (1)

Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie
Eind december nam het parlement van Californië een Democratisch wetsvoorstel aan waarmee minderjarige prostituees voortaan niet meer als criminelen, maar enkel als slachtoffers mogen worden behandeld. Volgens critici is het onbedoelde (?) immorele gevolg dat pooiers en mensensmokkelaars de wet gaan gebruiken om nog veel meer minderjarigen als prostituees in te zetten, omdat de politie hen niet langer mag vastzetten.

De Republikein Travis Allen, afgestudeerd advocaat, wijst erop dat het ‘vele malen beter is dat agenten deze minderjarigen weghalen bij hun pooiers en hen opsluiten, dan deze oplossing, waarmee het legaal voor hen is geworden om zichzelf voor seks te verkopen.’ (2)(3)

Pizzagate
Vorig jaar bleek uit door ‘WikiLeaks’ gepubliceerde gehackte emails dat Hillary Clintons campagnemanager John Podesta hoogstwaarschijnlijk de spil vormt in een internationaal kindermisbruik netwerk waar ook de Clinton Foundation al jaren een bepalende rol in speelt. Dit schandaal wordt ook wel ‘Pizzagate’ genoemd. Podesta en invloedrijke Democraten organiseerden bijvoorbeeld feestjes waar hooggeplaatste partijleden zich in hottubs met zeer jonge kinderen konden uitleven.

In de emails werd bij de FBI bekende, al tientallen jaren door pedofielen gebruikte codetaal aangetroffen voor verkrachtingen van kinderen in het kader van satanische rituelen, kindermoorden, en zelfs het opeten van kinderorganen. De benoeming van de conservatieve hardliner Jeff Sessions als minister van Justitie door Donald Trump maakt volgens analisten de weg vrij voor een keiharde aanpak van deze pedofiele netwerken, vermoedelijk een belangrijke reden waarom zoveel Democraten zich fel tegen zijn kandidatuur verzetten.

Volgens een anonieme FBI bron dreigen nu vele tientallen pedofiele senatoren, Congresleden, Wall Street bankiers en journalisten ten val te worden gebracht. De komende weken zouden er bij elkaar zo’n 72 van hen worden gearresteerd. Daarnaast bevestigde hij dat de misbruiknetwerken vooral zijn geconcentreerd in de linkse bolwerken New York en Los Angeles. Probleem is dat de overheidsdiensten zoals de CIA, de NSA en de FBI volgens hem allemaal gecorrumpeerd zijn, en er verwoede pogingen worden gedaan om arrestaties te voorkomen. (5)

Alliantie ‘links’ en ‘islam’ heeft voorkeur voor kinderseks gemeen
Ook in Nederland, Duitsland en andere Europese landen zijn de activisten die de jaren ’60 en ’70 pleitten voor het gedeeltelijk of zelfs geheel opheffen van de strafbaarheid van pedofilie vrijwel uitsluitend in linksgroene en liberale partijen terecht gekomen.

De op het eerste gezicht onwaarschijnlijke, onheilige alliantie tussen ‘links’ en ‘islam’ wordt wellicht wat duidelijker als bedacht wordt dat ‘de profeet’ van de islam zelf ook een pedofiel was, die met een meisje van slechts 6 jaar oud trouwde, en het huwelijk op haar 9e consumeerde. In tal van streng islamistische landen zijn kindhuwelijken dan ook toegestaan. Volgens sommige moslimgeestelijken zijn ook ‘huwelijken’ met peuters en zelfs baby’s geoorloofd.

Het lijkt er dus op dat linkse goedmensen via het islamiseren van onze samenleving alsnog proberen om hun ‘progressieve’ seksuele voorkeur geaccepteerd en gelegaliseerd te krijgen.

Belgisch slachtoffer: ‘Ik ontmoette politici, VIPs en staatshoofden’
Eind januari publiceerde de Daily Mail een interview met de 53 jarige Belgische Anneke Lucas, slachtoffer van het beruchte pedofiele netwerk van Marc Dutroux dat in de jaren’ 90 aan het licht kwam, maar dat nooit volledig werd blootgelegd of opgedoekt, mede omdat enkele belangrijke getuigen plotseling om het leven kwamen, en er de nodige juridische fouten werden gemaakt. Dutroux zelf werd in 2004 tot levenslang veroordeeld.

Anneke Lucas werd vanaf haar 6e levensjaar 5 jaar lang door haar eigen moeder verkocht om gemiddeld 6 uur per week te worden verkracht, gemarteld en tot weerzinwekkende seks te worden gedwongen door ‘aristocraten’. De machtige baas, die haar moeder opdrachten gaf waar ze Anneke naartoe moest brengen, was een ‘prominente Belgische kabinetsminister’. ‘Ik ontmoette VIPs, Europese staatshoofden en zelfs een lid van een koninklijke familie. Ik werd met de duistere kant van hun machtswellust geconfronteerd, een kant waarvan niemand gelooft dat deze bestaat.’

‘Wereld moet confrontatie aangaan met kindermisbruik netwerken’
Er waren tal van medeslachtoffers, zowel meisjes als jongens. Sommigen werden vermoord als men bang was dat ze hun mond niet zouden konden houden. Zelf stond ze als 12 jarige –toen ze ‘te oud’ was geworden- ook op de dodenlijst, maar werd door een 20 jaar oude politiezoon gered, die dat uiteindelijk met zijn eigen leven heeft moeten bekopen.

Lucas woont inmiddels in New York en heeft een 15 jarige dochter. Na 40 jaar verdringing durfde ze er pas met anderen over te praten. ‘Geen kind verdient wat ik heb doorgemaakt, of wat miljoenen andere kinderen moeten doormaken... Als wij als soort willen overleven, moet de wereld bereid zijn om de confrontatie aan te gaan met deze kindermisbruik netwerken.’

‘Het dagelijkse leven kost duizend keer meer energie om alleen al te overleven en te proberen te genezen van kindermisbruik, dan voor iemand die zich dit niet bewust is om een succesvolle carrière te maken. Toch slaat de samenleving carrièremensen nog altijd hoger aan dan de overlevenden.’

Xander

(1) Neon Nettle
(2) Breitbart
(3) YouTube (APIS)
(4) Epoch Times
(5) N8wächter
(6) Alles Schall Und Rauch

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... ielen-ring
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren

Xander, 03-03-2017

Afbeelding
Met het aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate vormt Sessions een grote bedreiging voor de ‘Deep State’ Democraten, en de Clintons in het bijzonder.

Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen

De Democraten eisen het aftreden van president Trumps minister van Justitie Jeff Sessions omdat hij gelogen zou hebben over eerdere contacten met ‘de Russen’. Die beschuldiging blijkt totaal ongegrond; volgens het volledige transcript blijkt Sessions de waarheid te hebben gesproken en niets verkeerd te hebben gedaan. De verwoede pogingen van de ‘Deep State’ Democraten en de door hen gecontroleerde massamedia om Sessions te verwijderen hebben dan ook alles te maken met zijn aangekondigde onderzoek naar ‘Pizzagate’, het vanuit WikiLeaks aangetoonde enorme pedoschandaal waar met name de Clintons en hun vertrouwelingen –zowel Democraten als Republikeinen- bij betrokken zijn.

De Washington Post haalde de ondervraging van Sessions in de Senaat opzettelijk compleet uit zijn context, en deed voorkomen alsof hij een ontmoeting met de Russische ambassadeur had verzwegen. De waarheid is dat hem enkel werd gevraagd of hij op de hoogte was van ‘voortdurende contacten tussen Trumps campagne(team) en tussenpersonen van de Russische regering’, waar hij naar waarheid ‘nee’ op antwoordde. Sessions werd NIET gevraagd naar eventueel persoonlijk contact met Russische officials in zijn hoedanigheid als senator en lid van het comité Bewapende Diensten.

Volgens de New York Times heeft de zaak nog een extra dimensie, omdat de regering Obama alles blijkt te hebben gedaan om zoveel mogelijk informatie te verspreiden over veronderstelde –maar onbewezen- contacten tussen Trumps campagneteam en ‘de Russen’. Dat wijst op een gecoördineerde verhulde aanval, en tevens op spionage van zowel de Russische ambassadeur als het team Trump.

Met nepnieuws zwartgemaakte Sessions wilde Pizzagate onderzoeken
De WP geeft overigens toe dat Sessions ontmoetingen had meer dan 25 ambassadeurs, maar laat daar heel ‘handig’ één belangrijk land uit weg: Oekraïne, met wiens afgezant Sessions de dag vóór zijn gesprek met de Russische ambassadeur een ontmoeting had – niet bepaald een signaal dat hij zou ‘samenzweren met de Russen’, zoals de media en Democraten beweren.

Trump spreekt dan ook van een ‘heksenjacht’. ‘De Democraten hebben eerst de verkiezingen, en nu hun contact met de realiteit verloren. Het echte verhaal gaat over alle illegale lekken van geheime en andere informatie.’ Desondanks trok Sessions zich terug uit het onderzoek naar de beschuldigingen dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben beïnvloed (4).

We hebben dus weer te maken met het zoveelste staaltje nepnieuws, omdat Sessions volgens het volledige transcript enkel de waarheid te hebben verteld. De ware reden waarom de minister zo wordt aangevallen lijkt dan ook voor de hand te liggen: de schaduwregering, de ‘Deep State’, media en Democraten, willen ten koste van alles voorkomen dat Sessions zijn aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate –met een onder meer vanuit WikiLeaks aangetoonde zeer kwalijke rol voor de Clintons (in o.a. mensen/kinderhandel) en hun vertrouwelingen- doorzet. (1)

Congreslid: Pedoschandaal rijkt tot hoog in de top
Voormalig Congreslid Cynthia McKinney spoort Trump aan om zijn plannen om de kinderprostitutie en –handel hard aan te pakken, snel uit te voeren. Ze waarschuwde onlangs dat ‘dit zowel Democraten als Republikeinen zal raken’, en dat het pedoschandaal ‘toch hoog in de top’ van de elite rijkt.

Het Free Thought Project berichtte in februari over een Britse politiechef, die bevestigde dat wijlen oud premier sir Edward Heath vele tientallen kinderen heeft misbruikt, en dat diverse regeringsleden hebben meegeholpen om zijn misdaden verborgen te houden.

Volgens het Free Thought Project komt pedofilie in de politieke elite in Amerika en Europa heel vaak voor. In december werden in Noorwegen 51 leden van een pedoseks ring gearresteerd, waaronder twee politici, een sociaaldemocraat uit Oslo en een voormalige politicus van de (liberale) Vooruitgangspartij.

Deep State en media beschermen pedo’s in hoogste kringen
In Amerika zijn op dit gebied nog amper arrestaties geweest, wat geheel te danken is aan de ‘Deep State’ gecontroleerde linkse media, die iedereen monddood maken die het waagt serieuze vragen te stellen, laat staan aankondigt hier een onderzoek naar te willen verrichten en tegen op te willen treden.

Om een idee te geven van de gewetenloosheid en kwaadaardigheid van deze figuren: in januari eiste de veroordeelde kindermisbruiker Dennis Hastert, voormalig voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, dat zijn slachtoffers hem het geld moeten terugbetalen dat hij hen destijds gaf om hun mond te houden. Omdat één van hen zijn verhaal deed bij de FBI, belandde hij in de gevangenis. Daarom eist de dader nu een ‘schadevergoeding’ van zijn slachtoffer van $ 1,7 miljoen. (2)

Minstens zo opmerkelijk en veelzeggend is dat de Amerikaanse media geen enkele aandacht besteedden aan deze even schaamteloze als schandalige eis, net zoals ze het vanuit WikiLeaks bewezen Pizzagate-pedoschandaal vrijwel geheel negeerden, enkel omdat de Clintons en enkele van hun naaste medewerkers hier een centrale rol in spelen. Waar de media en de elite zich daarentegen wèl op focusten, was een platte opmerking die Donald Trump 11 jaar geleden tegen een vriend over vrouwen maakte.

Uitzonderingen bevestigen de regel
Hier en daar is er in reguliere Amerikaanse media nog een eerlijke, niet door de elite gekochte journalist te vinden. Verslaggever Ben Swann besteedde in januari op het lokale station CBS46 in Atlanta aandacht aan het Pizzagate schandaal, en niet om dit als een zogenaamde complottheorie belachelijk te maken. Hij noemde zelfs de nauwe banden van Hillary’s campagnemanager John Podesta met de hierboven genoemde veroordeelde pedofiel Dennis Hastert, alsmede ook Podesta’s grote ‘kunst’verzameling van schilderijen en foto’s van naakte kinderen.(3)

Antichristelijk pact tussen linksgroen, linksliberaal en islam
Dat ook bijna de complete film- en muziekwereld in Amerika Donald Trump dagelijks verkettert zal minder vreemd worden gevonden in het licht van de uitspraken van acteur Elijah Wood, die in een interview zei dat heel Hollywood één grote pedofielen ring is en vol zit met acteurs, regisseurs en producenten die letterlijk op jacht zijn naar kinderen. (zie link onderaan).

Het bevestigt daarnaast het overwegend anti-christelijke en pro-islam (dat gedwongen kindhuwelijken toestaat, en wiens pedofiele profeet als de ‘beste mens ooit’ wordt gezien) wereldbeeld van linksgroen en links-liberaal, dat in zowel Amerika als Europa de nieuwsmedia als de entertainment industrie beheerst, en tevens waarom de islamisering van onze samenleving kritiekloos door hen wordt toegelaten, ondersteund en zelfs gepromoot en beschermd.

Xander

(1) Neon Nettle
(2) Inselpresse
(3) ZeroHedge (/YouTube)
(4) Infowars

Zie ook o.a.:

10-02: Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring (/ Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer misbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... -saboteren
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Het ene na het andere pedonetwerk wordt opgerold, massale arrestaties pedofielen, waar is de fake news mainstream media?

27 februari 2017

Naar wat nu blijkt zijn er in de afgelopen weken tientallen pedonetwerken in de VS opgerold, en hebben er honderden arrestaties van pedofielen plaatsgevonden. Ik had al wel gehoord dat er wat arrestaties hadden plaatsgevonden, maar ik had tot gisteren geen idee dat het zo enorm massaal is zoals de video onder dit stukje tekst laat zien. De mainstream media heeft tot nu toe geen aandacht besteedt aan deze toch wel opmerkelijk te noemen massa arrestaties van pedofielen.

CNN is natuurlijk te druk met bitchen omdat ze door het Witte Huis verbannen zijn bij persconferenties, dit omdat CNN en een aantal andere mainstream media outlets volgens het Witte Huis ‘fake news’ verspreiden. Dat Donald Trump gelijk heeft met zijn uitspraken over de ‘fake news media’ bewijst het feit dat CNN en al die andere mainstream media outlets tot nu toe niet berichten over deze massale arrestaties. Ook de NOS, RTL, het AD, de Telegraaf, en al die andere Nederlandse mainstream media outlets geven tot op heden niet thuis. Ze hebben natuurlijk een goede smoes, ze moeten meer dan nodig is aandacht besteden aan al die enge mannetjes in maatpakken die valse beloftes mogen doen en doen alsof ze ruzie met elkaar maken. Het moge duidelijk zijn dat de mainstream media zichzelf met de dag meer en meer onsterfelijk belachelijk maakt. Het echte nieuws wordt niet uitgezonden, we krijgen alleen datgene te zien waarbij de broodheren van de NOS en andere mainstream media voordeel kunnen behalen.

Het is inmiddels wel duidelijk waarom de mainstream media een heksenjacht voert tegen Donald Trump. Trump is de spreekwoordelijke bezem. Sinds Trump in het Witte Huis zit worden massaal pedonetwerken opgerold en verdwijnen sadistische satanische mannetjes en vrouwtjes achter de tralies. Is Trump dan de reddende engel? Nee. Trump is de bezem van laag 2, die de taak op zich heeft genomen om laag 1 weg te poetsen. In dit artikel leg ik uit wat ik met laag 1 en laag 2 bedoel. Voor nu is het meer dan duidelijk dat we in een historische periode zijn aanbelandt met z’n allen hier op Aarde. Er vind op dit moment een wisseling van de wacht plaats. Trump wil je doen laten geloven dat de macht nu naar het volk gaat, maar dat is een leugen. Zolang het volk z’n macht uit handen blijft geven aan ‘democratisch gekozen’ leiders zal het volk nooit macht hebben. Neemt niet weg dat het hoog tijd is dat kinderverkrachters en kindermoordenaars het podium gaan verlaten.

In de alternatieve media worden deze massale arrestaties aan pizzagate gelinkt. Ik zie die link tot op heden niet moet ik eerlijk bekennen. Ik ben in het verleden vaak sceptisch geweest over pizzagate, dat blijf ik, zolang er geen kinderlijken onder Comet Pingpong of andere pizzatenten gevonden worden. Hetgeen pizzagate echter wel voor elkaar gekregen heeft is dat het anno 2017 de normaalste zaak van de wereld is geworden om te praten over rituele slachtpartijen op kinderen en satanische pedonetwerken. Misschien dat dat dit soort massale arrestaties in een stroomversnelling heeft gebracht? Hoe dan ook kan niemand meer zeggen dat er niets aan de hand is. In de video wordt gesproken over een website link waarop de pedo arrestaties bijgehouden worden. Die website vind je hier.

http://www.indigorevolution.nl/het-ene- ... eam-media/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt: Entertainment industrie gecontroleerd door ergste pedofielen

Xander, 04-08-2017

Afbeelding
Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt (3).

Politieke-, muziek-, media- en filmwereld: Alleen macht en invloed als je bereid bent kinderen te misbruiken – Katy Perry: ‘Ze doen het allemaal en pronken er mee, zelfs de vrouwen’ – Brad Pitt: Ouders laten hun kinderen opzettelijk misbruiken in de hoop dat ze daardoor een carrière krijgen

Nadat begin dit jaar ‘Lord of the Rings’ acteur Elijah ‘Frodo’ Wood opzien baarde met zijn beschuldigingen dat de complete filmindustrie in het ‘progressieve’ Hollywood uit ‘één grote pedofielen ring’ bestaat die door de politieke elite in Washington wordt beschermd, hebben drie wereldberoemde artiesten, Justin Bieber, Katy Perry en Brad Pitt, exact hetzelfde gezegd over de zowel de muziek- als filmwereld. Bieber zou zelfs op een elitair feestje zijn geweest waar hij werd aangemoedigd om een jong kind, dat ter plezier van de aanwezige VIPs was aangevoerd, te misbruiken en vervolgens te vermoorden. ‘Dat wilde ik niet, echt niet. Ze zeiden dat het kind gedrogeerd was, verschrikkelijk,’ aldus Bieber.

Bieber kwam met zijn onthullingen op een plek waar maar zeer weinig Hollywood sterren zich ooit laten zien: een Bijbelstudie groep. Op 22 juli zei hij tegen de andere deelnemers dat hij dermate geschokt was, dat hij het gevoel had dat hij zijn wereldtournee moest stoppen. Als hij dat kind wel misbruikt had ‘zou ik niet langer slechts een artiest zijn, maar een mogul (invloedrijk persoon). Dat pad zou voor mij opengaan, net als voor Jay-Z. Het is het verschil tussen miljonair en miljardair zijn.’

‘Om bij de club te komen had ik slechte dingen met dat arme kind moeten doen. Maar toen realiseerde ik me dat dit niet genoeg was voor hen. Ik moest dat kleine kind ook vermoorden.’

‘Als je het doet dan filmen ze je, en wordt je hun bezit’
Bieber kende de geruchten over dit soort ‘inwijdingen’ in de hoogste echelons van de entertainment industrie al wel, maar was daar zelf nog niet eerder mee in aanraking gekomen. ‘Ze vertelden me dat ze dit soort feestjes in het geheim filmen. Zodra ze eenmaal een video van je hebben waarop je zoiets doet, dan bezitten ze je.’

De vooral bij tieners populaire artiest zei dat zijn geweten rein is omdat hij ervoor koos er niet aan mee te doen, maar dat het lot van het gedrogeerde kind hem achtervolgt. ‘Ze zeiden dat het kind door verschillende mannen werd verkracht, en dat hij bloedde. Ik ging daar weg, maar ik hoorde dat hij dood is gegaan, en dat spookt in mijn hoofd rond.’

Katy Perry: ‘Ze pronken ermee, zelfs de vrouwen’
Ook megaster Katy Perry, die dit jaar enkele malen op het podium instortte en toegaf dat ze zelfmoordneigingen had en ‘niet langer Katy Perry wil zijn’, gaf enkele van haar vrienden de uitleg dat ‘ik dit leven niet meer wil leven. Het zijn allemaal pedofielen. Het is misselijk wat ze met deze kinderen doen.’

‘Ze zijn overal waar je komt, en proberen het niet eens te verbergen. Ze pronken ermee alsof het een eer is. De producenten, de managers, de grote namen... Ze doen het allemaal. Het is een exclusieve club waar je alleen lid van kan worden als je deze kwaadaardige dingen met onschuldige kinderen doet... En het zijn niet enkel vieze oude mannen, ze doen het allemaal, zelfs de vrouwen.’

‘’Katy, je moet de volgende stap in je carrière zetten’, zeggen ze tegen me. Maar ik ga kinderen absoluut niet dat soort dingen aandoen. Ik moet weg uit dit wereldje. Ik wil weer gewoon Kathryn Hudson zijn.’

Zowel Wood, Bieber als Perry zeggen dat ze beslist niet de enige grote sterren zijn die hiermee in aanraking zijn gekomen. Perry zei dat heel veel kindsterretjes slachtoffer van deze duistere zaken worden.

‘Ze controleren alles, ook Washington en de pers’
De leden van dat uitgebreide pedo-netwerk zijn volgens Perry nergens bang voor, ‘want ze controleren alles. Ze zitten niet alleen in de muziek, maar overal: Hollywood, Washington, en zelfs de pers is erbij betrokken.’

Toch heeft ze hoop dat er een soort opstand kan uitbreken. ‘Ik voel dat er iets aan het veranderen is. Artiesten staan er tegen op. Als we samenwerken, kunnen we dit veranderen. We kunnen deze kinderen redden. Er is ook iets met (Justin) Bieber gaande. Ik denk dat hij daar zelfs mee naar buiten kan komen.’

Corey Feldman, Corey Haim en Brad Pitt
Een andere filmster die het afgelopen jaar met dezelfde onthullingen kwam is acteur Corey Feldman, die verklaarde als kindsterretje ‘te zijn verkracht door belangrijke Hollywood figuren’. Zijn voormalige beste vriend Corey Haim, een Canadese acteur die in 2010 op 38 jarige leeftijd overleed aan een overdosis medicijnen, was volgens Feldman eveneens een slachtoffer. Zijn trauma’s waren het gevolg van het misbruik, waardoor hij verslaafd raakte aan drank en medicatie, wat hem uiteindelijk fataal werd.

Filmster Brad Pitt schokte onlangs zijn fans toen hij beschreef hoe ouders doelbewust hun eigen kinderen bloot stellen aan deze pedo-VIPs, in de hoop dat ze op deze wijze een grote carrière krijgen (= rijk worden). Ook Pitt waarschuwde dat dit pedo-netwerk niet alleen de film- en muziekindustrie, maar ook de politiek, de media, de bankenwereld en de grote multinationals omvat.

Wat de bankenwereld betreft: begin mei plaatsten we een artikel over een succesvolle Nederlandse ex-bankier, die naar buiten kwam met het schokkende verhaal dat ook hij werd uitgenodig om tot de ‘elite’ toe te treden door mee te doen met satanische kinderoffers (zie link onderaan).

Zelfmoord twee rockers, mogelijk vermoord om belastende informatie
De muziekwereld verloor onlanks twee bekende rockers, te weten Linkin’ Park zanger Chester Bennington en Chris Cornell, zanger van Soundgarden. Cornell zou op informatie zijn gestuit over een internationaal pedo-netwerk met grote namen in de elite en de hoogste politieke kringen. Hij zou die informatie met zijn vriend Bennington hebbben gedeeld, voordat hij er in de openbaarheid mee zou treden. Vervolgens maakten beide mannen kort na elkaar een einde aan hun leven. Toeval? Volgens sommigen niet.

Bennington was zelf als kind misbruikt, en ‘schreeuwde’ met zijn wereldberoemde band zijn trauma’s van zich af. In de geanimeerde videoclip van het nummer ‘Breaking The Habit’ (uit 2004) is te zien hoe hij ‘in reverse’ zelfmoord pleegt door van een gebouw te springen, en wordt ook zijn misbruikverleden verkapt uitgebeeld. In de tekst probeert hij uit te leggen wat een innerlijke chaos het misbruik nog steeds bij hem veroorzaakte.

Uiteindelijk maakte hij 13 jaar later inderdaad een einde aan zijn leven, althans – volgens de officiële kanalen. Werden ze in werkelijkheid vermoord vanwege wat ze te weten waren gekomen, en/of waar ze niet aan mee wilden werken?

Massamedia beschermt invloedrijke pedo’s
Dat ook de massamedia gecontroleerd worden door dit omvangrijke pedo-netwerk blijkt wel uit het feit dat ook in Nederland niet één krant, nieuwssite of zender aandacht wilde besteden aan de inhoud van de gehackte Democratische emails, die op WikiLeaks werden gepubliceerd. Daaruit bleek namelijk dat de Clintons in het centrum staan van deze inktzwarte kindermisbruik en kinderhandel kringen.

Massa immigratie moslims brengt pedo-profeet in onze samenleving
In de jaren ’60 en ’70 probeerden met name linkse en liberale Europese en Nederlandse politici om pedofilie stapsgewijs te legaliseren. De afgelopen jaren bleek in Duitsland dat de in met name linksgroene partijen gevluchte pedofielen hun zieke neigingen bepaald niet hebben opgegeven. Het verklaart tevens waarom links en (links-)liberaal (en bij onze Oosterburen inmiddels ook de ‘christen’democraten) zulke grote voorstanders zijn van het halen van miljoenen volgelingen van de islam naar Europa. Die religieuze ideologie volgt immers een profeet die zelf pedofiel was.

Xander

(1) NeonNettle
(2) Your News Wire
(3) Afbeeldingen: [zie site.]

Zie ook o.a.:

03-05: Nederlandse ex-bankier: Elite nodigde mij uit voor satanische kinderoffers (/ ‘Deze mensen zijn Luciferianen en haten de mensheid – Over de hele wereld worden politici met deze zaken gechanteerd’)

[Voor meer links zie de site.]

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... pedofielen
Zie ook: Satanisme bij de elite.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

De recente ontmaskering van Hollywood-tycoon Harvey Weinstein bleek slechts de opmaat te zijn naar een grootschalige aanslag op de Hollywood-corrupties – grotendeels pedosexuele schandalen. Alex Jones doet verslag in onderstaande clip.

The Film Hollywood Pedophiles Tried To Ban "An Open Secret" Absolutely Free
The Alex Jones Channel - Gepubliceerd op 20 okt. 2017
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8560
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door sjun »

Opmerkelijk weer dat deze netwerken allemaal aan de partij van Clinton verbonden zijn.
:scratch:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Polen zet namen en foto´s van pedofielen op internet

Geplaatst op 2 januari 2018

Afbeelding

De Poolse regering heeft een databank met namen en foto´s van seksuele misdadigers op internet gezet. Bovendien is in de databank informatie te vinden over de geboorte- en verblijfplaats en over de daden van veroordeelde pedofielen en bijzonder brute verkrachters. Het gaat om ongeveer 800 personen.

“Het recht op de bescherming van onze kinderen gaat boven de anonimiteit van misdadigers”, zei minister van Justitie en procureur-generaal Zbigniew Ziobro volgens een bericht van het persbureau dpa. Bovendien heeft Ziobro´s ministerie nog een ander register opgesteld met de namen van personen die veroordeeld werden wegens kinderpornografie.

Deze databank dient echter alleen toegankelijk te zijn voor vertegenwoordigers van de autoriteiten. Zo dient het bijvoorbeeld voor schooldirecteuren mogelijk gemaakt te worden om sollicitanten voor hun aanstelling te controleren op vroegere veroordelingen op dit terrein. Blijft zo´n controle achterwege, dan dreigen er voortaan boetes en gevangenisstraffen.

Bron: https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/01/02 ... -internet/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Mel Gibson: Hollywood is een parasietennest waar kinderbloed wordt gedronken

Posted op juni 16, 2018 door Fubar

Afbeelding

Hollywood-studio’s zijn ‘doordrenkt van het bloed van onschuldige kinderen’, aldus Mel Gibson, die beweert dat de consumptie van ‘babybloed zo populair is in Hollywood dat het in feite als een eigen valuta functioneert’.

Hollywood-elites zijn een ‘vijand van de mensheid die voortdurend handelt in strijd met onze beste belangen’ en ‘elk taboe dat door God is bekend aan de mensheid wordt overtreden, inclusief de heiligheid van kinderen’, zei Mel Gibson in Londen, waar hij zijn rol in Daddy’s Home 2 promoot, zijn meest prominente rol op het scherm in jaren.

“Het is een publiek geheim in Hollywood. Deze mensen hebben hun eigen religieuze en spirituele leer en hun eigen sociale en morele kaders. Ze hebben hun heilige teksten – ze zijn ziek, geloof me – en ze kunnen niet meer op gespannen voet staan met waar Amerika voor staat”.

Mel Gibson verscheen vrijdag op de Graham Norton Show op de BBC, en hij schetste geschokte gasten over de echte aard van Hollywood-elites in de groene kamer backstage na zijn optreden.

Gibson legde uit dat hij de laatste tien jaar “werkte aan mijn eigen ideeën, buiten het Hollywood-systeem” nadat hij in 2006 door Hollywood op de zwarte lijst was gezet voor het delen van opinies over de industrie en de wereld die in strijd zijn met de liberale orthodoxie, en zei: “Ik weet niet hoe ik het zachtjes tegen je moet brengen... Hollywood is geïnstitutionaliseerd pedofilie.

“Ze gebruiken en misbruiken kinderen”.

Lees verder >>

https://fenixx.org/2018/06/16/mel-gibso ... gedronken/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Marc Dutroux wil vrijkomen, internationaal pedo netwerk nog steeds onaangetast

Xander, 25-08-2018

Afbeelding
Huilende kinderen bij een protest tegen de vervroegde vrijlating van Michelle Martin, de vrouw van kindermoordenaar Marc Dutroux, in 2012. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De vermoedelijk meest gehate Belg aller tijden, kindermoordenaar Marc Dutroux, kwam afgelopen week in het nieuws omdat hij de nabestaanden van zijn slachtoffers een brief heeft geschreven waarin hij hen heeft gevraagd of ze bereid zijn een gesprek met hem aan te gaan over zijn eventuele vervroegde vrijlating. Dutroux werd in 2004 tot levenslang veroordeeld, zonder kans om eerder vrij te komen. Het internationale pedo netwerk, met rijke en machtige personen die volgens getuigen en in leven gebleven slachtoffers tijdens seksfeesten kinderen misbruiken, martelen en vermoorden, lijkt na al die jaren nog steeds onaangetast, omdat tal van pogingen dit aan te pakken door hogerhand werden gestopt. Minstens 27 personen die te dicht bij de waarheid kwamen, leven inmiddels niet meer.

De media staan regelmatig bol van misbruikschandalen in de Katholieke Kerk en andere religieuze groepen zoals recent de Jehova’s Getuigen, maar laten iedere link met de heersende elite in politiek en media/amusementswereld altijd links liggen. Zo kwamen het afgelopen jaar bekende artiesten en acteurs zoals Justin Bieber, Katy Perry en Brad Pitt met de beschuldiging dat Hollywood één groot pedofielennest is waarbij ook tal van politici zijn betrokken. Desondanks werd dit nieuws genegeerd door de reguliere media.

Dat geldt al helemaal voor de ‘WikiLeaks’ onthullingen over het ook op deze site uitgebreid besproken ‘pizzagate’, het kindermisbruikschandaal rond de Clintons en andere hooggeplaatste Democraten, waar de media met geen woord over repten.

Minister en aanklager: ‘We werden steeds weer gestopt’
Behalve de nabestaanden van vier 8 tot 19 jarige meisjes die Dutroux in 1995 en 1996 vermoordde, krijgen ook Sabine Dardenne en Laetitia Delhez, die de verkrachtingen en martelingen overleefden, de brief. In 1996 betoonde Dutroux tijdens zijn proces geen enkele spijt, maar na 22 jaar gevangenisstraf lijkt hij daar inmiddels anders over te denken.

Het grote internationale pedo netwerk dat Dutroux volgens hem moest beschermen, is echter nooit blootgelegd. Twee jaar geleden verklaarden de voormalige Belgische minister van Justitie Marc Verwilghen en oud aanklager Michel Bourlet dat ze dit wel voortdurend hadden geprobeerd. ‘Maar ik werd steeds weer gestopt,’ zei Verwilghen. ‘Omdat de zaak nooit verder onderzocht werd, is de vraag (of Dutroux inderdaad tot zo’n netwerk behoorde) tot op heden onbeantwoord.’

Bourlet verklaarde tegen het Duitse Welt dat de zaak Dutroux het vertrouwen van de Belgen in de staat enorm beschadigd heeft, mede omdat de politie in de periode vóór de arrestatie van Dutroux tal van aanwijzingen had genegeerd, niet alleen naar de kindermoordenaar, maar ook naar het internationale pedo netwerk. ‘Ik begrijp niet waarom het onderzoek dat ik heb geëist, niet werd uitgevoerd... Er moet hard worden gewerkt om bewijzen te vinden, maar als er niet eens naar gezocht wordt, weet niemand iets.’

Dutroux was slechts stroman van machtige kindermisbruikers
Van meet af aan waren er sterke aanwijzingen dat Dutroux slechts een stroman was van internationaal opererende, invloedrijke en machtige kindermisbruikers, waar hij het ‘vuile werk’ voor opknapte, zoals het vermoorden van meisjes waar deze misbruikers ‘klaar’ mee waren. Naast Dutroux werden alleen zakenman Jean-Michel Nihoul, Michel Lelièvre en Dutroux’ echtgenote Michelle Martin aangeklaagd.

In 2004 verklaarde Dutroux dat twee onbekende mannen hem hadden geholpen bij de ontvoering van An en Eefje in 1995. Die mannen bleken later politiefunctionarissen of andere ordehandhavers te zijn. Eerder zouden zij de 8 jarige meisjes Julie en Melissa bij hem thuis hebben ondergebracht. Zij zouden samen met Nihoul, Lelièvre, zijn vrouw Michelle en handlanger Bernard Weinstein in zijn woonkamer hebben gezeten. Michelle zou hem daarna hebben verteld dat de meisjes ontvoerd waren, en dat zij ze een poosje in huis moesten houden.

Slachtoffer geweigerd als getuige, aanklager spreekt van ‘sabotage’
Regina Louf meldde zich al snel als anonieme getuige bij de politie. Zij vertelde over gruwelijke gebeurtenissen die ze als kind had moeten meemaken. Ze zou door ‘rijke en machtige mannen, die bij hun seksfeesten jonge meisjes verkrachten, folteren en soms doden,’ zijn misbruikt. Onderzoekers, medici en psychologen kwamen tot de slotsom dat er voldoende aanwijzingen waren om Louf serieus te nemen, en nader onderzoek te doen naar de internationale kinderpornoring waar ook zij het slachtoffer van was geweest. Nihoul en Dutroux zouden behalve daders ook de leveranciers van de meisjes voor deze misbruikfeestjes zijn geweest.

Hoewel artsen en andere experts bevestigden dat Louf als kind talloze malen misbruikt moest zijn, oordeelde de Belgische justitie dat zij ‘onbetrouwbaar en grotendeels ongeloofwaardig’ was. Daarom werd ze niet als getuige tegen Nihoul toegelaten.

‘Het doet mij ontzettend pijn dat de mannen die achter deze misdaden zitten weer worden beschermd, ‘ zei Jean Lambreck, vader van een slachtoffer, in 1996. ‘Klaarblijkelijk hebben zij invloedrijke personen door chantage in de hand.’ De meeste Belgen denken dat hij gelijk heeft, en dat ze door de autoriteiten jarenlang worden voorgelogen. Oud aanklager Bourlet sprak zelfs van ‘sabotage’, omdat hij talrijke sporen naar de onbekende misbruikers had gevonden, die door de onderzoeksrechters werden genegeerd.

Niets gedaan met duizenden gevonden haren van slachtoffers en daders
In de beruchte kelder van Dutroux –die ondanks eerdere veroordelingen wegens ontvoering en misbruik toch nog jarenlang zijn gang had kunnen gaan- werden duizenden haren van nog onbekende vermoorde meisjes en vermoedelijk ook hun moordenaars gevonden. Daar werd echter niets mee gedaan.

Ook het feit dat uitkeringstrekker Dutroux vijf huizen bezat, een garage en een opslaghal had gehuurd, en meerdere bankrekeningen bezat waar regelmatig grote sommen geld op werden gestort, was schijnbaar niet voldoende. Nog altijd is niet bekend van wie dat geld afkomstig was.

Minimaal 27 getuigen omgekomen
Bovendien kwamen minimaal 27 getuigen in de zaak Dutroux op mysterieuze wijze om het leven, waaronder officier van Justitie Hubert Massa, die zich in zijn kantoor zou hebben doodgeschoten. Een andere politieman die aan het onderzoek deelnam, deed hetzelfde. ‘Toevallig’ geloofden beide mannen wèl in het bestaan van het internationale pedo netwerk.

In Dutroux’ dossier staan dan ook talloze aanwijzingen, sporen en verbindingen met deze kindermoordenaars die niet werden of worden onderzocht. Dutroux bevestigde in 2004 dat hij niet alleen gehandeld heeft. ‘Ja, er bestaat een netwerk van zware misdadigers. Ik had contact met bepaalde mensen.’

Justitie weigert onderzoek te doen naar netwerk
Jaren later stuurde Dutroux aan de vader van Eefje een brief waarin hij schreef ‘op het altaar van de belangen van crimineel onaantastbare personen’ te zijn geofferd. Deze machtige personen zouden perfect zijn georganiseerd en in staat zijn om zelfs ‘de koninklijke instituten’ te beïnvloeden. Ook in het geval van Eefje zou Justitie er daarom alles aan hebben gedaan om deze mensen te beschermen, en ‘de waarheid slechts bij één enkele dader’ te zoeken. (1)

Nog steeds is niet bekend wie de leden van dit grote kindermisbruik netwerk zijn. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien de zaak Dutroux heeft aangetoond dat deze personen voldoende macht hebben om het complete Justitie apparaat te controleren en te manipuleren. Dat dit ongetwijfeld echt niet ‘alleen in België’ had kunnen gebeuren, behoeft gezien tal van andere (vermeende of bevestigde) misbruikschandalen –denk aan de zaak Joris Demmink in eigen land- geen uitleg.

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... naangetast
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Senatoren willen chemische castratie van pedofielen om Russische kinderen te beschermen

Geplaatst op 4 november 2018

Afbeelding

De Russische Federatieraad overweegt het promoten van seksuele aantrekkingskracht tot minderjarigen strafbaar te stellen en gedwongen chemische castratie te introduceren, naast andere acties om pedofilie te tackelen.

Senator Elena Mizulina, de voorzitster van de werkgroep van de Federatieraad om maatregelen te verbeteren ter beteugeling van het misbruik van minderjarigen, zei dat “chemische castratie als behandelmethode zou moeten worden toegestaan, gebaseerd op de beslissing door een panel van psychiaters.”

Met “chemische castratie” bedoelde zij “de introductie van medicijnen die seksueel verlangen in het menselijk lichaam onderdrukken”, zei de Senator.

Volgens Mizulina heeft haar werkgroep een “heel pakket” amendementen voorbereid, inclusief het strafbaar stellen van de promotie van en propaganda voor pedofilie, evenals de levenslange overheidscontrole voor pedofielen die in herhaling vervallen.

“We hebben de lijst met strafbare feiten bekeken die horen bij de categorie delicten tegen de seksuele integriteit van minderjarigen. In de bestaande lijst zijn deze inclusief delicten gepleegd tegen personen onder de 14 jaar. Wij stellen voor om deze leeftijd voor slachtoffers van kenmerkende delicten tegen de seksuele integriteit van minderjarigen tot 16 jaar te verhogen”, zei de Senator.

De maximale straf voor pedofilie zou eveneens verhoogd moeten worden, tot 35 jaar voor iemand die meer dan eenmaal voor pedofilie werd veroordeeld, zei ze.

Mizulina staat bekend als een voorvechtster van familiewaarden. Zij is verantwoordelijk voor een serie controversiële initiatieven gedurende haar tijd als parlementslid van de Russische doema en als Senator.

Ze bleef volhouden dat er sprake was van een “pedofiele lobby”, die de introductie van strengere straffen voor seksuele delicten tegen kinderen belemmert.

De 63-jarige is eveneens een fel tegenstandster van abortus, draagmoederschap, dat zij vergeleek met “human traficking”, en seksuele relaties met hetzelfde geslacht.

Bron: www.rt.com

Vertaald uit het Engels door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2018/11/04 ... eschermen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Mahalingam »

,Wij gebruiken onze sociale mediakanalen om mensen, door het delen van adembenemende vakantiefoto’s, te inspireren naar Schotland te komen’’, zegt een woordvoerder van VisitScotland. ,,Vaak zijn dat foto’s van toeristen. Per abuis hebben we een foto gedeeld van de besneeuwde bergen in Glencoe waarop ook een aanstootgevend gebouw te zien is.’’
Wat is een "aanstootgevend gebouw" ? Zie je dat eraan af? De foto:

Afbeelding

Nee dus. wat is er dan wel mis mee?
Het was het vakantiehuis van de pedofiel Jimmy Savile, de in 2011 overleden presentator van het BBC-kinderprogramma Top of the Pops, die ervan wordt verdacht tussen de 500 en 1000 jongens en meisjes misbruikt te hebben.

https://www.ad.nl/buitenland/schotse-vv ... ~ae2dcc97/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Het pure kwaad: Seks met kinderen big business geworden in het Westen

Posted on 28/04/2019

Afbeelding
Wat ooit abnormaal en het grootste taboe was, begint de nieuwe norm te worden: alleen al in de VS wordt iedere 2 minuten een kind verkocht voor seks –Afbeelding: Getty Images (2).

Kindersekshandel snelst groeiende georganiseerde misdaad, alleen drugs en wapens zijn nog groter

In het Westen, met de Verenigde Staten voorop, worden dagelijks honderden kinderen van vaak nog maar 9 jaar oud (en zelfs nog veel jonger) verkocht en uitgebuit voor seks. Georganiseerde criminelen verdienen enorme sommen geld met de handel in kinderen, van wie de gemiddelde leeftijd 13 jaar en gestaag dalende is. Een van de grootste boosdoeners is onze huidige anti-conservatieve cultuur, met bedrijven en media die steeds jongere en ‘sexy’ ogende kinderen gebruiken.

Onderzoeksjournalist Amy Fine Collins schrijft dat ‘het lucratiever is geworden om kwetsbare tieners te verkopen dan drugs of wapens. Een pond heroïne of een AK-47 kan maar één keer worden verkocht, maar een jong meisje 10 tot 15 keer per dag, terwijl een pooier 100% van haar verdiensten in zijn zak steekt.’

In Amerika is het al zo erg dat iedere 2 minuten een kind seksueel wordt geëxploiteerd. Volgens USA Today betalen volwassenen jaarlijks minstens 2,5 miljoen keer voor seks met een kind. Hun klanten? Normaal ogende mannen van alle rangen en standen. ‘Ze zouden uw collega, dokter, voorganger of partner kunnen zijn,’ aldus journalist Tim Swarens, die meer dan een jaar onderzoek naar de materie deed.

Het gebeurt werkelijk overal, in grote en kleine steden: jonge vrouwen en meisjes worden gedwongen of in de val gelokt (in Nederland onder meer door beruchte ‘loverboys’) en daarna soms 50 keer per dag aan een man verkocht voor slechts $ 25,- per keer. Hun bazen, die hun slachtoffers op het internet, langs de wegen of in hotels aanbieden, verdienen per kind tussen de $ 150.000 en $ 200.000.

In 5 jaar verkracht door 6000 mannen
Een sekslaafkind kan zo in 5 jaar tijd door gemiddeld 6000 mannen worden verkracht. Geschat wordt dat jaarlijks minstens 100.000 Amerikaanse kinderen –zowel meisjes als jongens- worden gekocht en verkocht voor seks. De georganiseerde misdaad verdient er alleen al in de VS jaarlijks zo’n $ 9,5 miljard mee.

300.000 kinderen lopen ieder jaar het risico om in handen te vallen van mensenhandelaars. Jaarlijks raken in totaal 800.000 kinderen vermist (2185 per dag). Sommigen van hen worden met geweld ontvoerd, anderen zijn weggelopen of in het systeem verkocht door familieleden of bekenden. De slachtoffers zijn beslist niet alleen afkomstig uit migranten- of lage inkomenskringen.

De verkochte meisjes worden daarnaast steeds jonger. De gemiddelde leeftijd is inmiddels 13 jaar, wat betekent dat er kinderen van 8, 9 en 10 jaar tussen zitten. Inmiddels verkopen sekshandelaren zelfs kleuters van 4 en 5 jaar oud.

‘Pornoficatie van een generatie’
Journalist John Whitehead schrijft dat de snel groeiende populariteit van seks met kinderen te wijten is aan de seksualisering van de samenleving door de media en muziek- en filmindustrie, wat niet alleen ‘de vraag naar jong vlees’ heeft gestimuleerd, maar ook het aanbod.

‘Kijk enkel maar naar MySpace foto’s van tieners. Als ze niet porno wat ze zelf hebben bekeken imiteren, dan doen ze dat wel met pornografische beelden en houdingen die ze elders hebben gezien,’ constateert Jessica Bennett voor Newsweek. ‘Latex, korsetten, hoge hakken, ooit de mode van pornosterren, tref je nu aan op de basis- en middelbare school.’

Bennett noemt dit de ‘pornoficatie van een generatie... Je hoeft geen genie te zijn om te zien dat seks, zo niet porno, onze levens is binnengedrongen. Of we het nu verwelkomen of niet, de TV brengt het in onze woonkamers en het internet in onze slaapkamers. Volgens een universitaire studie heeft 90% van de jongens en 70% van de meisjes tussen 13 en 14 seksueel getint materiaal bekeken.’

Via foto’s op social media naar een ware hel
Social media zoals Facebook en MySpace maken het voor pooiers, loverboys en mensenhandelaren doodeenvoudig om een keuze te maken uit een enorm aantal potentiële slachtoffers. Die worden vaak gewoon in de bus of bij een halte opgepikt, in een winkelcentrum, een station, bij school, en ook in pleeggezinnen of jongereninstellingen.

Eenmaal gepakt moeten de tieners vaak onder de meest afschuwelijke, waarlijk helse omstandigheden leven, soms zelfs in kooien, waar ze tussen de dageljkse tientallen gewelddadige verkrachtingen en wreedst denkbare mishandelingen enkel hondenvoer te eten te krijgen. Slapen mogen ze pas als ze hun ‘target’ van minstens 40 mannen hebben gehaald. Hun levensverwachting is dan ook gemiddeld slechts 7 jaar.

Lage straffen voor daders; ‘iedereen is schuldig’
Dan zou je zeggen: als de beesten en duivels die dit kinderen aandoen worden gepakt, dan krijgen ze meteen de allerhoogste straf. Dat is echter niet zo; vaak verdwijnen ze voor hooguit enkele jaren achter de tralies.

‘De waarheid is dat wij allemaal schuldig zijn aan het bijdragen aan dit menselijke lijden,’ concludeert Whitehead. ‘De mensenhandelaren zijn schuldig, de consumenten zijn schuldig, de corrupte agenten en officials zijn schuldig. De vrouwengroepen (feministen e.d.) die niets doen zijn schuldig… Maar vooral is iedere persoon die het niet uitschreeuwt over deze gruweldaden die in bijna ieder land ter wereld tegen vrouwen en kinderen worden begaan, schuldig.’

Nederlandse installateur verkoopt dienst met afbeelding jong meisje
Misschien denkt u dat het in Nederland zo’n vaart (nog) niet zal lopen?

Een voorbeeld van hoe sluipend dit proces ook hier gaat: onlangs zag ik twee bestelbussen van een installatiebedrijf rijden, een oude en een nieuwe. Op de oude stond een afbeelding van een grijzende man bij een meterkast met een stuk gereedschap in zijn handen. Op de nieuwe een circa 10 jarig meisje in een sexy liggende pose. Gaan loodgieters nu ook al beelden van aantrekkelijk ogende kinderen gebruiken om hun diensten aan te bieden? Moeten we dat normaal vinden?

Islamitische massa immigratie is omweg naar legalisering pedofilie
Nog een ander, zwaar onderbelicht maar op den duur mogelijk doorslaggevend aspect is de massa immigratie uit islamistische landen. Waarom? Omdat de islam een profeet vereert die door moslims als de meest perfecte mens die ooit geleefd heeft wordt gezien, maar die wel met een meisje van 6 jaar oud trouwde en dit ‘huwelijk’ consumeerde toen ze 9 was.

De criminalisering van kritiek op deze profeet is in heel Europa reeds vergevorderd, hetzij afgedwongen door terreuraanslagen, hetzij door ‘racisme!’ schreeuwende islamitische belangengroepen en hun vele medestanders in de politiek, media en gerechtelijke macht. Als deze profeet en zijn levenswijze nu al amper meer mogen worden bekritiseerd, hoe zal het dan zijn als er nog eens tientallen miljoenen moslims tot onze landen zijn toegelaten?

Als ‘de profeet’ seks had met een kind en dat niet slecht of zelfs maar verkeerd mag worden genoemd, dan opent dit vanzelf een duister pad naar het stapsgewijze gedogen en op den duur zelfs legaliseren van pedofilie. Dan heeft de ‘progressieve’ linkse/liberale elite via een lange omweg uiteindelijk toch het doel bereikt wat ze in de jaren ’70 niet is gelukt (in die tijd werd namelijk openlijk gepleit voor het verlagen van de leeftijdsgrens voor seks naar 14 of 12 jaar oud, of deze zelfs helemaal los te laten).

Sodom en Gomorra: Westerse beschaving in eindstadium?
De meeste mensen weigeren het onder ogen te zien, maar een (Westerse) samenleving die deze ontwikkelingen toestaat en zelfs promoot verkeert in het eindstadium van zijn bestaan, en zal over niet al te lange tijd net als het oude Rome en het nog veel oudere Sodom en Gomorra, steden waar men op het eind een lagere moraliteit had dan de meest wilde beesten, in vlammen opgaan. En dat zal dan meer dan verdiend zijn:

‘Gevallen, gevallen is Babylon, zij is geworden een woonplaats van duivelen, een schuilplaats van alle onreine geesten... omdat van de wijn van de hartstocht harer hoererij al de volken gedronken hebben, en de koningen der aarde met haar gehoereerd hebben, en de kooplieden der aarde rijk geworden zijn uit de macht harer weelderigheid.

... Haar zonden hebben zich opgehoopt tot aan de hemel en God heeft aan haar ongerechtigheid gedacht. Vergeldt haar..., en geeft haar dubbel naar haar werken... geeft haar zoveel pijniging en rouw als zij heerlijkheid en weelde genoten heeft.

... Daarom zullen haar plagen op één dag komen: dood en rouw en hongersnood, en zij zal met vuur verbrand worden... En de kooplieden der aarde wenen en bedrijven rouw over haar, omdat niemand hun lading koopt, van goud, zilver, edelgesteente... allerlei voorwerpen van het kostbaarste hout, koper, ijzer en marmer... en zielen van mensen.’

...‘Zo zal Babylon met geweld geworpen worden... en zij zal nooit meer gevonden worden... want uw kooplieden waren de machthebbers der aarde, want door uw toverij werden alle volken verleid; en in haar werd gevonden het bloed van profeten en heiligen en van allen, die geslacht zijn op de aarde.’ (uit Openbaring 18)


Xander

(1) The Rutherford Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

https://www.xandernieuws.net/algemeen/h ... et-westen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Castratie bij wet: Alabama in het vervolg met chemische castratie tegen pedofielen

Geplaatst op 11 juni 2019

Afbeelding

Amerika is anders: in de Amerikaanse staat Alabama werd nu een wet aangenomen betreffende de chemische castratie van veroordeelde pedofielen. Wegens seksuele misdaden op minderjarigen veroordeelde gevangenen dienen in het vervolg alleen nog maar vervroegd vrij te komen als zij zich aan zo´n procedure onderwerpen, besloot het parlement.

De wet moet nog door de Republikeinse gouverneur, Kay Ivey, goedgekeurd worden – zij heeft haar ondersteuning al te kennen gegeven.

De regels moeten gaan gelden voor daders vanaf 21 jaar, die minderjarigen onder de 13 jaar misbruikt hebben. De geplande medicijnen zorgen voor een daling van de testosteronspiegel van de veroordeelden, die ook de kosten van de behandeling moeten betalen. Ze moeten verplicht worden om zich net zo lang aan de behandeling te onderwerpen tot een rechtbank deze niet meer als nodig beschouwt. Stopt de veroordeelde zelf met het innemen van de medicijnen, dan moet hij terug de gevangenis in.

Soortgelijke regels zijn er al in meerdere Amerikaanse staten, waaronder Californië en Florida.

Bron: http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/11 ... edofielen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Mahalingam »

En onderwijl in Nepal:
VN-topman schuldig aan kindermisbruik
De voormalige VN-topman Peter D. is door de rechtbank in Nepal schuldig bevonden aan seksueel misbruik van kinderen. Over een maand hoort de 62-jarige Canadees wat zijn straf wordt.

Een jaar geleden werd de Canadees op heterdaad betrapt met twee jongens (van twaalf en veertien jaar oud) in zijn kamer na een onderzoek door ontwikkelingsorganisatie Terre des Hommes. Extra wrang omdat D. jarenlang heeft gewerkt voor UN Habitat van de Verenigde Naties en nota bene Street Kids International oprichtte: een organisatie die juist opkomt voor kinderrechten. Terre Des Hommes, de internationale instelling die strijdt tegen kinderonrecht, had Peter D. toen hij betrapt werd al een tijdje in de smiezen nadat een groep straatkinderen zich bij hen had gemeld met het verhaal misbruikt te zijn door D.
[...]
Op 8 juli volgt de uitspraak. Terre des Hommes geeft ook aan ’van lokale bronnen sterke aanwijzingen te krijgen dat D. heeft geprobeerd zijn vervolging te omzeilen’. „Zo zou hij hebben geprobeerd de slachtoffers hun aanklacht te laten intrekken”, vertelt een woordvoerder. Deze beweringen van Terre des Hommes zijn echter niet te controleren, in tegenstelling tot het feit dat D. werd betrapt met een 12- en 14-jarige jongen op zijn kamer.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2447246 ... ermisbruik
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Het zou mij niet verbazen als er meer details loskomen over de vriendschap die er bestond tussen Clinton en pedofiel en crimineel Epstein. Epstein bezocht begin jaren negentig namelijk meerdere keren het Witte Huis.
www.thegatewaypundit.com

Zou er ook een connectie zijn met Demmink, Nijpels en andere bekende of minder bekende Nederlanders die toch wel eens zijn genoemd in pedofiliezaken?
www.loyalist.nl

(Door: “Elise Nijmegen”)

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/31 ... de-mensen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Kinderen hebben het recht om vrij en veilig op te groeien en wij hebben de plicht om te zorgen dat ze dat ook kunnen in hun vaderland. In Engeland is een groot onderzoek naar het misbruik van kinderen in de zorg geweest en dat heeft geconcludeerd dat zowel de gemeenteraad als de provincieraad er, ondanks tientallen jaren van bewijs, niet in slaagden het te stoppen.

Het lijkt op het Kinderdorp Neerbosch-verhaal waar ook kinderen zaten die zorg nodig hadden en in plaats daarvan seksueel en psychisch werden misbruikt. Jonge jongens werden uit de “Beechwood-instelling” per minibus naar London gebracht om te worden misbruikt door “de rijken en de elite”. De “klokkenluider” Melanie Shaw, die bewijs schijnt te hebben van de escapades en het misbruik van de rijken en politici, is ondertussen, net zoals Tommy Robinson, een politieke gevangene, alleen is Melanie Shaw eerst zonder aanklacht of proces vastgehouden en vervolgens, volgens de wet op de geestelijke gezondheid, tot twee jaar veroordeeld.
https://officialdfla.co.uk

Pedo Epstein, die ervan verdacht wordt tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt, is nog zieker dan we al dachten en ik hoop dat hij een passende en dus zware straf krijgt.
www.gelderlander.nl

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/02 ... -kinderen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Stanley
Berichten: 360
Lid geworden op: do jun 12, 2014 6:41 pm

Bericht door Stanley »

Ook op DDS hangt een vunzige 60-plusser rond:

De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
~Lao Tse ~

...fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
~Lao Tse~

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019 ... nt-1107920
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door King George »

Hand in hand en zij aan zij met die pedovereniging liepen Rutger Groot-Wassink (GL), Sadet Kadabulut (SP), Kirsten van der Hul (PvdA). Het is maar dat u het weet.

Walgelijk! Pedofielenvereniging demonstreerde samen met SP, PvdA en GroenLinks tegen Thierry Baudet

Foto: De pedofielenvereniging marcheert samen met SP, GroenLinks en de PvdA tegen Thierry Baudet. Bron: Screenshot JENSEN / Twitter.

Door Tim Engelbart 4 april 2019

Ja mensen: the enemy of my enemy is my friend. Dat is het adagium van de linkse anti-FVD-partijen SP, GroenLinks en PvdA. Zelfs als die ‘enemy’ seksuele contacten met kinderen promoot en pedofilie “heerlijk” noemt. Tijdens de anti-racismedemonstratie waar ook Antifa riep dat Thierry moest worden doodgeschoten (“Paf!”) bleken er dus nog meer ranzige lui mee te lopen.Maar het was niet alleen links en extreem-links dat meeliep met die organisatie. Gisteravond onthulde Robert Jensen in zijn talkshow dat – schouder aan schouder met PvdA-Kamerleden en GroenLinks-wethouders – ook een stel walgelijke pedoseksuelen meeliepen. En als ik zeg “walgelijk”, dan bedoel ik dat ze dit soort tweets plaatsen:

Het Openbaar Ministerie is inmiddels aan de gang gegaan met deze ranzige lui die het “heerlijk” vinden om minderjarigen seksueel te misbruiken, maar feit blijft dat er dus wél gewoon open en bloot kindermisbruikers bij waren toen PvdA’ers, GroenLinks’ers en SP’ers hun afkeuring van Thierry Baudet wilden tonen. “Schandalig,” noemt Robert Jensen deze feiten. En daar heeft-ie volgens mij dan ook vol-ko-men gelijk in.

DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door King George »

Nog een interessant weetje: In deze demo liep ook nog mee ene pedo activist smeerlap Nelson Maatman uit Lelystad. Google maar eens op Nelson Maatman Lelystad Pedo > Klik en vraag u af of u dan nog peultjes lust. Dan blijkt dat hij ook nog actief lid van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) is. Op zijn twitter account voert hij "Zwarte Piet is racisme" aan. Laat deze smeerlap nou ook in de bus naar Dokkum hebben gezeten. Nog een reden temeer om de loftrompet te steken over de Blokkeerfriezen die dit vuilnis voortijdig buiten bereik van kinderen hebben weten te houden.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door King George »

‘Pedoknuffelaar’ Linda Duits: “Een beetje feminist is solidair met pedofielen!”

Afbeelding
Foto: Linda Duits: "Het was weer een gezellige dag op de website twitter.com, deze pedoknuffelaar gaat bier drinken". Bron: Duits / Twitter.

Door Tim Engelbart 8 augustus 2019

Vandaag in gekkieswatch: Linda Duits. Het is alweer een paar maanden geleden dat wij deze losgeslagen feministe eens goed in de spotlights hebben gezet, dus het werd wel weer eens tijd, nietwaar? De vorige keer wilde ze fysiek geweld toepassen op Thierry Baudet. Ditmaal eist ze van alle feministen dat ze in de bres springen voor pedofielen. Altijd fijne boel met deze dame, hè?

Linda Duits. Ja, daar is ze weer. Ze schrijft in Het Parool dat ze diep teleurgesteld is in de homogemeenschap, omdat er geen plek zou zijn voor pedofielen. Nogal wiedes, zou je zeggen. Er is immers ook geen plek voor knikkerfanaten in de club van Pokémon-kaartspelers. Kwestie van… niet-gedeelde interesses. Lijkt me simpel, toch?

Maar Linda vond het maar gemeen, want pedofielen worden altijd maar buitengesloten en dat is vaak onterecht. Want niet iedere kinderliefhebber is ook meteen een kindermisbruiker, zo poneert Linda ‘Lalalinder’. Tegen die laatste stelling is natuurlijk weinig in te brengen. Aan seksuele voorkeuren kan je immers weinig doen. Aan het praktiseren ervan… ja, dat kan je beteugelen.

Dat is echter het hele punt niet hier. Want een mening kan je hebben, maar… godskolere, moet je er dan meteen zo pedant lopen doen. Heel fijn dat je een mening hebt, Linda Duits, maar die hebben we allemaal. Doe dus niet zo protserig met je (jouw woorden!) pedo-geknuffel:
  • “Een beetje feminist is solidair met pedofielen.”
Lekker een beetje seks met kinderen salonfähig maken (oeh, so edgy):
  • “Pleiten voor legalisering van pedoseksualiteit zou onder basisburgerrechten moeten vallen: vrijheid van meningsuiting.”
En tenslotte:
  • “Het was weer een gezellige dag op de website twitter.com, deze pedoknuffelaar gaat bier drinken”
Succes met bier drinken hoor. Je hebt een mening, en dát moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden!


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Pedofilie, iets dat zich, zo hebben we geleerd, vaak afspeelt in de hoogste kringen, is ook bij het Openbaar Ministerie geconstateerd. Gidi Markuszower heeft daar wel een mening over, in tegenstelling tot Grapperhaus, die, net zoals Rutte vaak doet, schitterde door afwezigheid.

Er was een ring van 11 op seks beluste misbruikers, pedofielen die jonge kinderen verleidden, ontucht mee pleegden, chanteerden, misleidden en verkrachtten. 10 van die gevaarlijke viezeriken zijn vervolgd en veroordeeld en ééntje niet, zegt Gidi. Vincent Leenders, ooit plaatsvervangend hoofdofficier van Justitie, afkomstig van, hoe kan het ook anders, de VVD, is namelijk niet veroordeeld en dat steekt niet alleen de PVV, maar elk weldenkende realistisch ingesteld mens. Misschien kan deze Leenders, ons kent ons nietwaar, ook nog wel een boekje opendoen over Demmink die toch ook vaak genoemd wordt in pedofiliezaken...https://ejbron.wordpress.com/2019/11/07 ... agenda-21/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door King George »

King George schreef:Nog een interessant weetje: In deze demo liep ook nog mee ene pedo activist smeerlap Nelson Maatman uit Lelystad. Google maar eens op Nelson Maatman Lelystad Pedo > Klik en vraag u af of u dan nog peultjes lust. Dan blijkt dat hij ook nog actief lid van Kick Out Zwarte Piet (KOZP) is. Op zijn twitter account voert hij "Zwarte Piet is racisme" aan. Laat deze smeerlap nou ook in de bus naar Dokkum hebben gezeten. Nog een reden temeer om de loftrompet te steken over de Blokkeerfriezen die dit vuilnis voortijdig buiten bereik van kinderen hebben weten te houden.
En Nelson Maatman is opgepakt en wordt voorlopig eventjes preventief buiten bereik van kinderen gehouden. icon_thumbup.gif


https://www.ad.nl/binnenland/pedo-activ ... ~a3e1515a/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Grapperhaus: pedo-handboek gaat niet over de grens van de wet

Tobias den Hartog, 14-05-19

Afbeelding

Het handboek dat onder pedofielen circuleert op het darkweb, een soort verborgen deel van het internet, is niet verboden.

Dat heeft minister Ferd Grapperhaus (Justitie) gezegd in de Tweede Kamer. Volgens hem hebben ‘juristen’ op zijn departement ernaar gekeken, maar zien ze er geen strafbaar materiaal in.

RTL Nieuws kwam deze week met het nieuws dat op het darkweb beelden te vinden zijn van honderden Nederlandse kinderen die seksueel worden misbruikt. Die beelden worden uitgewisseld op zeker veertien platforms. Gebruikers zijn speciaal in Nederlandse kinderen geïnteresseerd.

Ook vond RTL, dat undercover ging, opnieuw een soort handboek voor kindermisbruik. Dit ‘boek’ dook al eens eerder op, met daarin tips om kinderen te misbruiken en hoe dat geheim te houden. Volgens Grapperhaus is het ergerlijk, maar staat hij machteloos om het boek te verbieden.

Het misbruik noemt hij ‘heftig’. ,,Dit is een verwoestende vorm van criminaliteit.’’

Verwijderen
Grapperhaus hamert erop dat hij met internet providers in de weer is om kinderporno te verwijderen als dat te vinden is. Ook zegt de minister dat hij bezig is met wetgeving dat webhosts harder kunnen worden aangepakt als ze zulke beelden niet verwijderen. Bovendien zegt hij dat de van 150 rechercheurs die zich bezig houden met de aanpak ‘meer middelen’ hebben gekregen.

De PVV is kritisch. ,,RTL kan daders of beelden wel opspeuren, maar de overheid niet. Hoe kan dat nou?,’’ vroeg Tweede Kamerlid Gidi Markuszower.

Volgens Grapperhaus is het een ‘misverstand’ dat politie ‘deze mensen niet in beeld zou kunnen krijgen’. ,,Daar is de politie wel degelijk toe in staat.’’

https://www.tubantia.nl/politiek/grappe ... haring_web
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Mahalingam
Berichten: 43249
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Mahalingam »

De Rooden en de Groenen zijn de baas in Berlijn. Al heel lang. En het is bekend dat die groepen nogal pedofielvriendelijk waren in het verleden (en nu nog?). Dus wees niet verbaasd over onderstaande.
‘Pleegkinderen in Berlijn werden dertig jaar lang expres bij pedofielen geplaatst’

Pleegkinderen in West-Berlijn werden dertig jaar lang expres bij pedoseksuelen gehuisvest. Dat blijkt uit onderzoek van de universiteit van Hildesheim. Het ‘zorgsysteem’, dat in 1969 werd opgezet, stond bekend als het Kentler-experiment. Helmut Kentler was een bekend Duits psycholoog die vond dat pedoseksuelen ‘juist liefdevolle verzorgers’ waren die probleemjongeren vastigheid in het leven konden geven.

In 2013 ontdekte het Duitse tijdschrift Der Spiegel dat de kinderbescherming in West-Berlijn jarenlang pleegkinderen bij pedofiele mannen plaatste. Nieuw onderzoek van de universiteit van Hildesheim toont aan dat achter het systeem een netwerk van pedofielen schuilging. Dat duurde zeker tot 2003.

De stad Berlijn heeft opzettelijk kinderen in gevaar gebracht, concluderen de onderzoekers. De overheid deed niks met signalen en klachten over jongeren die bij zedendelinquenten gingen wonen.

Ongestoord experimenteren

Helmut Kentler was de baas van een pedagogisch instituut in de stad en kon vrijwel ongestoord zijn gang gaan. In 1989 beschreef hij de positieve resultaten die hij met z'n experiment behaalde.

Zo zouden drugsverslaafde en dakloze jongeren bij pedoseksuele mannen thuis weer op het rechte pad komen. De volwassen mannen zouden op deze manier leren voor iemand te zorgen, en de jongeren werden met liefde behandeld. Rapporten van Kentler zijn bij ambtenaren en politici beland, maar niemand greep in.

Taboe op seks met kinderen

Eerst werd gedacht dat het experiment van korte duur was. Toch blijkt het project zeker dertig jaar stand te hebben gehouden. Kentler is altijd openlijk van mening geweest dat het taboe op seks tussen kinderen en volwassenen moest verdwijnen.

Sandra Scheeres, de Berlijnse wethouder van jeugdzaken, wil dat slachtoffers zich bij haar melden. Zij hebben nu recht op een schadevergoeding. Het is de onderzoekers niet gelukt te achterhalen hoeveel slachtoffers de omvangrijke zaak betreft.

,,We hebben een netwerk verstopt”, zei de jeugdwethouder begin deze week. Ze is niet alleen geschrokken van het mensonterende netwerk van pedofielen. Ook van de gemeente die verzaakte.

Het berechten van daders is in veel gevallen al te laat, enkele zaken zijn zelfs verjaard. Kentler is in 2008 overleden.
https://www.ad.nl/buitenland/pleegkinde ... ~ade0ed79/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Pedofielen netwerken

Bericht door Pilgrim »

Steun via internet de nieuwe anti-pedofielenwet

juli 29, 2020

Afbeelding

Wat is weerzinwekkender dan weloverwogen kindermisbruik? Toch is dit aan de orde van de dag. Op internet circuleren zelfs handboeken met instructies hoe je kinderen seksueel kunt misbruiken.

Zij leggen uit hoe je het vertrouwen van een kind wint en hoe je het onder druk zet om zijn mond te houden.

Ernstig misdrijf
Minister Grapperhaus wil dergelijke “voorbereidingshandelingen” voor pedofilie strafbaar stellen. Terecht, want wie gaat zitten uitdenken hoe hij een kind onder zijn seksuele controle kan krijgen en daarvoor concrete stappen zet, heeft al een ernstig misdrijf begaan, ook al is het nog niet tot concreet misbruik gekomen. Zo’n eerste stap is het downloaden van een pedofiel handboek. Als dat uit “wetenschappelijke belangstelling” is – het bekende motief destijds achter de ‘waardevolle’ kinderporno-collectie van de pedofiele PvdA-senator Brongersma – dan moet dat maar eens aangetoond worden.

‘Triest record’
De inhoud van de pedofiele handboeken liegt er intussen niet om. Kennelijk zijn pedofielen tot bevrediging van hun afwijking tot alles in staat. Zo leert hij uit de handleiding hoe hij het best een kwetsbaar slachtoffer kan uitzoeken, waarbij de kans op ontdekking het kleinst is. Volgens het expertisebureau Online Kindermisbruik is er in 2019 ruim 300.000 keer melding gedaan van online seksueel misbruik van minderjarigen. Dit is een “een triest record”: nooit eerder werden er zoveel gevallen van kinderporno geregistreerd.

Afbeelding
(Klik op het plaatje.)

‘Verkeerd uitleggen’
Grapperhaus legt nu zijn voorstel ter becommentariëring voor via internetconsultatie.nl. Het lijkt er echter op dat vooral pedofielen en hun medestanders daar gebruik van maken om hun duit in het zakje te doen. Een pedofiel uit Hengelo bestaat het zelfs om de voorgestelde wet als ‘discriminatie’ van pedofielen uit te leggen. Er bestaat namelijk ook niet-pedofiel kindermisbruik en dus “dwarsboomt” de wetgever het “kennisnemen” van “gedachtegoed” (de pedofiele handboeken) door pedofielen omdat die “die een groter risico lopen dat het OM en rechters hun intentie verkeerd uitleggen”. Alsof de onderwereld protesteert tegen het wapenverbod, omdat criminelen bij wapenbezit “een groter risico lopen dat het OM en rechters hun intentie verkeerd uitleggen”.

Propagandist
De man uit Hengelo is niemand minder dan Norbert de Jonge, oud-bestuurslid van de verboden verklaarde pedofielenvereniging Martijn. Deze pedofielenvoorman heeft van zijn afwijking zijn beroep gemaakt. Hij is een onvermoeibare propagandist van pedofilie en runt een Online Video Platform, waar ‘deskundigen’ deze afwijking goedpraten, en waar bezoekers video’s kunnen kijken met schaars geklede kinderen. Consistentie kan hem niet ontzegd worden: hij is de eerste die op de internetconsultatie bezwaar tegen het wetsontwerp aantekent. Behoorlijk onbeschaamd, maar wie kijkt daarvan op?

Afbeelding
(Klik op het plaatje.)

Gebruik uw recht
Help daarom een stokje te steken voor de schaamteloze pedofiele manipulatie van de internetconsultatie. Maak gebruik van uw recht dit wetsontwerp van minister Grapperhaus te steunen en hem aan te moedigen tot verdere wettige bescherming van kinderen tegen seksualisering. De internetconsultatie geeft u gelegenheid antwoord te geven op drie vragen. U bent natuurlijk vrij in uw eigen antwoord, maar Gezin in Gevaar reikt u hiervoor de volgende suggestie aan.

De eerste vraag luidt:

Wat vindt u goed in dit wetsvoorstel en waarom? Antwoord: Concrete stappen nemen ter voorbereiding van kindermisbruik dient net zo goed strafbaar te zijn als het kindermisbruik zelf. Ik ondersteun het wetsvoorstel daarom van harte.

De tweede vraag luidt:

Wat minder goed? En waarom vindt u dat? Antwoord: Het wetsvoorstel gaat in de goede richting, maar blijft te beperkt. Pedofiele handboeken op internet zijn een exces. Er zou echter een strafbaarstelling moeten zijn van elke poging kinderen te seksualiseren, dat wil zeggen voortijdig tot subject of object van seksualiteit te maken.

De derde vraag luidt:

Wat zou u de minister van Justitie en Veiligheid willen meegeven over dit voorstel? Antwoord: Laat, met het oog op het bovenstaande, de minister met een Nationaal Actieplan tegen seksualisering van kinderen komen, zodat de wet hen niet alleen tegen pedofielen beschermt, maar bijvoorbeeld ook verhindert dat zij in reclame-uitingen seksueel worden neergezet.

Nogmaals, onze antwoorden zijn een suggestie. U kunt ook zelf iets invullen. Ter verdieping kunt u desgewenst hier het wetsvoorstel zelf en de toelichting downloaden. Waar het om gaat is dat we het initiatief niet aan de pedofiele lobby laten. Die moet juist aangepakt worden. Laat u dus horen en help duidelijk te maken dat voor dit wetsontwerp een breed draagvlak bestaat. Voor een betere bescherming van onze kinderen!

Gezin in Gevaar zet zich met 0 euro subsidie 100% in voor de verdediging van kind en gezin. Help mee met een gift!

https://geziningevaar.nl/steun-via-inte ... ifications
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie