Artikelen van H Numan

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 03, 2017 8:00 pm

Islamiseren doen we gewoon zelf

Geplaatst op 3 november 2017

Afbeelding

Geert Wilders en Filip DeWinter wilden Sint Jans Molenbeek bezoeken. De burgemeester van Wali Yan Molenbeek heeft dat nu uitdrukkelijk verboden, dus gaat het bezoek niet door. Dit illegale verbod is een prima voorbeeld van zelf-islamisering. Want ik denk dat het juridisch voor geen millimeter klopt. Kan een burgemeester, in dit geval een boerkameesteres, twee parlementsleden de toegang tot haar stad weigeren? En je kunt je afvragen wat men onder ‘rechts’ verstaat, want deze boerkameesteres heet Françoise Schepmans, en is lid van Mouvement Réformateur. Officieel een centrum rechtse partij, maar die is waarschijnlijk net zo rechts als de VVD bij ons.

Omdat het hier om Wilders en DeWinter gaat, natuurlijk kan dat. Dan kan alles. Maar stel nou eens dat Buma of Pechtold, vergezeld door Elio Di Rupo de toegang tot Sint Jans Molenbeek geweigerd wordt. Wat denkt u? Een diplomatieke rel van formaat! Iets kleiner dan Spanje – Catalonië, maar niet zo gek veel. Gelukkig blijft het heerlijk rustig, want het zijn Wilders en DeWinter maar.

Natuurlijk is dit een provocatie. Wilders en DeWinter hadden ook naar Schiermonnikoog kunnen gaan. Daar wonen 950 personen, waaronder 15 niet westerse allahtonen. Dus ook daar hoeft u niet meer naar toe als u liever geen mohammedanen om u heen ziet op vakantie. Die 15 zullen het niet in hun hoofd halen om te gaan rellen. In Sint Jans Molenbeek huizen 39.359 mohammedanen op een bevolking van 95.576. Dat is dus een iets andere situatie. Dan gaan ze gegarandeerd wel rellen. Als ik Joost van den Vondel mag parafraseren: “Zo is de muzel arm en kaal, zo spreekt hij zeer bescheiden taal. Doch komt hij eens tot hoger staat, dan doet hij God en mensen kwaad.”

Op Schiermonnikoog wonen 2% allahtonen, dat geeft geen problemen. In Sint Jans Molenbeek is dat percentage 41.2%. Een garantie voor heel veel problemen. Dus gaan we zelf-islamiseren. Dan blijft het lekker rustig. Voorlopig. Enig idee hoe intolerant die intoleranten worden als ze 55% of 60% meerderheid hebben? Dat is zo gepiept, hoor. Zo onderhand zou men dat toch wel moeten weten… Sint Jans Molenbeek heeft niet het hoogste aantal allahtonen. Die vernedering (eer kan ik het echt niet noemen) gaat naar Sint Joost ten Node. Daar wonen op een bevolking van 27.332 inwoners 12.293 mohammedanen, dat is 45%.

Voorlopig is dit weer het zoveelste geval van zelf-islamisering. Noodzakelijk? Zekers, als je gelooft dat de mens maakbaar is en enkel reageert op aangedaan onrecht wel. Dat gelooft links, dus smijt men bakken geld in de goot om tijdelijk wat rust te kopen. Tijdelijk, want het is nooit genoeg. Je moet ook een plaat van formaat voor je kop hebben, want autochtone tokkies – die hebben we ook – gedragen zich wel zo als het hoort. In ieder geval veel beter.

Op de vraag ‘kunnen Wilders en Baudet niet beter samenwerken?’ kan ik alleen maar zeggen: wat mij betreft prima. Tot op heden hoor ik heel weinig steun voor Wilders. Geen, eigenlijk. Ook niet van FvD. Toch lijkt me dit iets dat heel veel goodwill creëert aan de rechterkant van de politiek en verder niets kost. Het kost je wel een rondje op de banencarrousel. Want die draait enkel links om.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/03 ... woon-zelf/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 05, 2017 6:09 pm

Catechese voor dhimmi´s

Geplaatst op 5 november 2017

Afbeelding

Misschien is het u niet opgevallen, maar onze bestuurlijke dhimmi´s maken altijd gebruik van een standaard setje dooddoeners als er een mohammedaanse aanslag heeft plaats gevonden. Je kunt het gerust de catechese voor dhimmi´s noemen. Ze worden in volgorde opgedreund om de gelovigen gerust te stellen. Niet de gewone man, want wat die denkt of doet interesseert voor geen moer. U moet zwoegen, zweten (nu tot uw 68ste) en vooral zwijgen!

1- Heeft niets met islam te maken


Dit is altijd het eerste wat u hoort. De politicus of journalist die het zegt, heeft zelf geen enkele kennis van het mohammedanisme. Vaak wordt hij vergezeld door een haatbaard belangrijk persoon uit de mohammedaanse gemeenschap die het publiek dan verzekert dat dit inderdaad klopt. Nooit met enig bewijs. Kan ook niet, want dat is volledig in tegenspraak met de islam. Mocht u in de gelegenheid zijn, vraag dan wat Taqiyya betekent. Dat weten ze niet, of ze zeggen dat Taqiyya een rechts complot is. Vraag ook eens wat het woord ‘islam’ betekent. Dat betekend onderwerping. Mohammedanen aan hun god, u aan mohammedanen. Moet u nog meer weten? Ik denk toch echt dat dit voldoende zou moeten zijn.

2- Er is geen enkele link naar terrorisme

Dat is de dooddoener die meestal volgt op uitspraak 1. Technisch kan het kloppen als de mohammedaanse terrorist formeel geen deel uitmaakt van een bekende terroristische organisatie (Al Qaida, ISIS, Hezbollah, Hamas). Vaak zijn er experts van inlichtingendiensten aanwezig om dat te bevestigen. Logisch, want die inlichtingendiensten zitten er niet om te springen om toe te geven dat ze zoals gebruikelijk gefaald hebben. Men spreekt dan over een ‘lone wolf’ of een eenling die op ‘onverklaarbare wijze’ geradicaliseerd is. Heel erg jammer, maar daar valt nu eenmaal niets tegen te doen. Doordenkertje: dan hebben we die Sleepnetwet eigenlijk helemaal niet nodig...

3- De dader heeft psychische problemen

Met andere woorden: het heeft niets met islam te maken. De stakkerd is gewoon gestoord. De mogelijkheid dat krankzinnigheid en islam met elkaar verbonden zijn, wordt niet onderzocht. De dader is eigenlijk slachtoffer en verdient ons medeleven. Een nieuwe variant, ontwikkeld in Islamsterdam, is suikerziekte. Dat verklaart waarom een diabeet die in coma raakt dan tien mensen probeert plat te walsen, toch? Dat doen diabeten altijd.

4- Hij is online geradicaliseerd geraakt

Twee vliegen in één klap. We kunnen daar niets aan doen voor we het internet aan banden leggen. Dat is de indirecte oplossing. Meer direct wordt radicalisering geweten aan ‘rechts-extremistische organisaties’. Lastige vragen stellen over islam moet direct verboden worden. Want van lastige vragen worden mohammedanen vreselijk opgewonden. Gaan ze hele rare dingen doen. In ieder geval moeten die rechts-extremistische organisaties zo snel mogelijk verdwijnen. Daar moeten we ons op concentreren. Niet op onschuldige gelovigen.

5- We moeten veel meer oppassen voor rechts-extremisten!

Na iedere aanslag staan er kennelijk vele legioenen rechts-extremisten paraat om alle mohammedanen te kunnen onthalzen. Behalve van mohammedanen willen ze ook verlost worden van gekleurde mensen, homo’s en wat er nog meer verzonnen kan worden. Dat moeten we voorkomen door mohammedanen meer bescherming te bieden, en meer voorrechten te verlenen aan de mohammedaanse gemeenschap. Zoals het aannemen van semi-analfabete agenten met een strafblad, criminele familieleden en een enorme afkeer van dhimmi´s.

6- Een tragedie zoals deze versterkt onze gemeenschap

De gemeenschap wordt namelijk beter met meer, meer, meer voorrechten voor mohammedanen. Meer bidden in een seculiere samenleving is dé oplossing voor alle problemen! Scholen, universiteiten, winkelcentra en overheidsinstanties moeten daarom ‘stiltecentra’ krijgen. Waarom heten die lege nutteloze ruimtes stiltecentra? Omdat het er zo stil is. Er komt geen hond. Wel wat geitenliefhebbers, want mohammedanen smullen er van. Scheiding van kerk en staat? Ach. Dat is zo jaren zestig. Moeten we met z’n allen niet willen.

7- Deze tragedie zal onze manier van leven niet veranderen

Deze nietszeggende opmerking wordt meestal als toetje geserveerd. Uw linkse dhimmi heeft zijn krokodillentranen gestort over een massamoord die gemakkelijk te voorkomen was. Nu is het tijd om de mensen een lege doos te geven. Dat geeft de burger moed. Natuurlijk verandert het onze manier van leven. U moet nu veel meer dan vroeger oppassen op straat. De kans dat u als vrouw verkracht of aangerand wordt is vele malen groter dan 15 jaar geleden. De overheid heeft veel meer mogelijkheden om u af te luisteren. Als u een grapje maakt, moet u oppassen dat u geen mohammedanen, feministes, Belgen, dikke wijven, negers of iets anders kwetst. Dat kan u uw baan kosten. En nee, dat verandert onze manier van leven echt niet.

Ik neem er nog een negerzoen op. Oh nee, dat mag allang niet meer.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/05 ... r-dhimmis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 10, 2017 12:50 am

Geschiedenis? We liegen het wel voor u!

Geplaatst op 9 november 2017

Afbeelding
“Jan Pieterszoon Coen woonde in Indonesië. Daar wonen Indonesiërs. Dat weet iedereen. Ergo, Jan Pieterszoon Coen was dus een Indonesiër!”...

Een paar dagen geleden stond er op dit blog een artikel waarin de BBC liegt dat er altijd een multiculturele samenleving is geweest. Fijn dat het na 30 jaar een beetje begint op te vallen. Ik loop me daar al decennia groen en geel aan te ergeren. De BBC is de beste propagandaorganisatie ter wereld. Dr. Joseph Goebels zou er jaloers op zijn geweest. Goede propaganda moet namelijk geloofwaardig zijn. Je mengt dus een pietsje waarheid met een forse leugen, maar zodanig dat iedereen er in trapt. “V = Victorie, want Duitschland wint op alle fronten” was dat dus bepaald niet. Dat was gewoon lachwekkend in 1944. De BBC en Hollywood pakken dat stukken beter aan. Die veranderen de geschiedenis naar wat politiek correct is, en doen dat geloofwaardig. Als je er tenminste niet te veel van weet. Mijn hobby is geschiedenis. Dan moet je verdomd goed liegen, wil ik er in trappen.

De grootste fout is het beoordelen van iets uit het verleden met onze eigen normen en waarden van nu. Dat doe je automatisch, overigens. In de meeste gevallen, omdat je weinig of niets weet hoe de situatie toen was. Dan ga je automatisch je eigen situatie projecteren op het verleden. Dat is de mens eigen, en heel erg moeilijk om niet te doen.

Een aardig voorbeeldje is de Hollywood-film Robin Hood, prince of thieves uit 1991. Dus ook toen sjoemelde men al met de geschiedenis. In het verhaal komt Robin Hood (Kevin Costner) terug van kruistocht uit het Heilige Land. Daar heeft hij een mohammedaans vriendje, Azeem (Morgan Freeman), opgedaan die gezellig mee ging naar Engeland. Soort van Floris en Sindala zullen we maar zeggen. Zo ongeveer in de eerste scene ziet u Robin en Azeem aan land komen. Azeem is uiteraard een belijdend mohammedaan en als zodanig gekleed. Wat doet Azeem? Die gaat open en bloot zijn tapijtje uitrollen om een stukje te bidden.

In Engeland, tijdens de kruistochten. Niemand die zelfs maar knippert met de ogen. Robin Hood is een sprookje, dat weten we allemaal. Hoe lang denkt u dat Azeem en Robin in werkelijkheid nog te leven zouden hebben? Ik gok op 15 tot 25 hele pijnlijke minuten. De lokale boeren hebben tijd nodig om voldoende brandhout te verzamelen. In de middeleeuwen, en zeker tijdens de kruistochten, zag je vrijwel geen mohammedanen (levend) in West-Europa rondlopen. De paar die dat wel deden, want het gebeurde (sporadisch) wel eens, waren slim genoeg om zich niet provocerend te gedragen en te kleden. Mohammedaans bidden in het openbaar was simpelweg zelfmoord. Vergelijk het gerust met een SS-officier die in gala-uniform gaat rondlopen in Engeland in 1942. Niet bijster slim, dus.

Zo werkt een goede leugen. De meeste mensen weten erg weinig van geschiedenis, en kijken naar het verleden met de moraliteit van vandaag. Nu zijn mohammedanen (helaas) gewoon in onze samenleving, en als ze demonstratief in het openbaar gaan bidden, gaan we liever een blokje om. Enerzijds om problemen te voorkomen, anderzijds omdat we nu geloof heel wat relatiever bekijken dan toen. Toen niet, nu wel. Dus lijkt het dat het vroeger ook zo was.

Ander voorbeeld: Romeinse gladiatoren en beestengevechten. Het idee dat mensen elkaar tot de dood bevechten, doet ons walgen. Dat is nu zo. Maar toen echt niet. Als u nu fanatiek sportliefhebber bent, dan was u in het Romeinse rijk groot liefhebber van gladiatorengevechten en beestengevechten. Geen discussie over mogelijk. Voetballen moest nog uitgevonden worden, en fietsen ook. Er waren andere sporten, maar dit waren verreweg de belangrijkste. Er ging net zo veel geld in om als vandaag in de beroepssport.

Niet zo gek lang geleden waren beren- en hondengevechten volksvermaak. In de 19e eeuw was ‘rat baiting’ zeer populair in Engeland. Bij ‘rat baiting’ worden ratten in een kooi gezet met een terriër. Het publiek gokt dan hoe lang het duurt voor de terriër alle ratten heeft doodgebeten. Dat was zeer populair onder het grote publiek, en net zo goed onder de elite. De laatste wedstrijd vond in 1912 plaats. Ga er gerust van uit dat het in Nederland ook zo was. Denk maar aan het Palingoproer.

Wat men u nu probeert wijs te maken is dat multicultureel niks nieuws is. Complete onzin, want multicultureel is verzonnen toen er steeds grotere hordes mohammedanen (gastarbeiders + vrouwen + kinderen) permanent hun geit gingen parkeren in het Westen. U en ik vonden dat geen goed idee, destijds. Onze elite wel, die verdiende er fors aan. Dus verzonnen ze van alles om het acceptabel te maken. Veel verder dan ‘je kunt zo lekker exotisch eten’ of ‘is leuk op straat, al die kleurtjes en geurtjes’ zijn ze nooit gekomen. Gelukkig bleven volksoproeren uit, dus ging men vrolijk verder met multiculturaliseren.

Als u voor 1975 op school heeft gezeten, kunt vrijwel zeker niet meer dan één of twee klasgenootjes herinneren die ‘anders’ waren. Dat waren dan kinderen van wie een of beide ouders uit onze koloniën kwamen. Het was een zeldzaamheid. Pas in de jaren-80 en later kwamen er zoveel gastarbeiders nazaten dat het begon op te vallen. Ik kan me niet herinneren dat wij die kinderen ooit gepest hebben. Niet meer of minder dan we elkaar pestten, want kinderen pesten elkaar altijd. In ieder geval niet omdat ze een kleurtje hadden. Ik zeg niet dat dit niet gebeurde, maar niet in mijn klas in ieder geval. Ik weet niet meer wat, maar we hadden denk ik best wel een andere treiterij gevonden die even goed werkte.

Er is een enorm verschil tussen een multiculturele samenleving en een samenleving waarin ook andere volken leven. Rome was Romeins. D.w.z. in de diverse delen van het rijk woonden Kelten, Germanen (niet hetzelfde), Galliërs, Celtiberiërs, Romeinen en Grieken en nog veel meer. Maar ieder in zijn eigen gebied. De leidende cultuur was Romeins. Als je je niet Romeins gedroeg/kleedde/sprak was je een barbaar. Niks mis mee, je was gewoon geen Romein. Dat was alles. Romeinen discrimineerden niet op ras. Wel op inkomen en sociale status. Op ras werd veel later uitgevonden.

Een van de bewijzen waarmee men komt aandragen, is dat er Syrische boogschutters gelegerd waren langs de Muur van Hadrianus. Dus dat grensgebied was multicultureel! Inderdaad, Syriërs waren daar gelegerd. Het was het Cohors Primae Hamiorum Saggitariorum. Eén cohort, maximaal 480 man. Dus op een bevolking van ongeveer 3,5 miljoen absoluut niet meer dan 480 man. Minus officieren, die waren Romeins. Minus onderofficieren die waren (meestal) ook Romeins, of kwamen uit andere delen van het rijk. Minus verliezen, want een cohort op volle sterkte was een zeldzaamheid. Dat is niet multicultureel. Dat is monocultureel, met een snuifje anders.

Massamigratie begon toen grote passagiersschepen op de Atlantische route werden ingezet. Zoals bijvoorbeeld de Titanic. De derde klas passagiers sliepen op britsen, kregen 3 maaltijden en betaalden daarvoor £ 7,- per persoon. Dat is omgerekend naar vandaag iets van £ 777,-. Ga ongeveer uit van twee netto maanden salaris toen. Eerste klas passagiers betaalden £ 30, dat zou nu ruim £ 2500,- zijn. Men reisde niet voor plezier, maar om iets serieus te doen. Een migrant investeerde zijn volledige bezit in dat enkeltje. Zoveel spaargeld had men toen echt niet. Verder was de situatie compleet anders. Er was toen ruimte zat in Amerika om te migreren, en men verwachtte vrijwel niets van de overheid. In ieder geval geen € 10.000,- plus een woning en een auto ‘van Frau Merkel’.

De massamigratie van nu begon pas echt toen vliegen betaalbaar werd. Dat is zeer recent, want de meeste low budget airlines begonnen pas na 1985-90. Dat loopt ongeveer gelijk met de opgang/neergang van chartermaatschappijen. Voor die tijd was het godsonmogelijk dat arme drommels uit Afrika op asielsafari in Europa konden gaan.

De huidige migrantencrisis is gemaakt. Het begon iets na 09-11-2001, toen mohammedanen en Afrikanen massaal aan land probeerden te komen in Lampedusa. De Italiaanse regering trad Italiaans op. Namelijk: niet. Begrijpelijk ging het hek van de dam. Lampedusa ligt midden tussen Sicilië en Afrika. Je kunt het met wrakke bootjes net halen. Verschillende keren heeft de Italiaanse regering haar grenzen – illegaal – opengezet om van dat gajes af te komen. Omdat de EU “Italiaans” (niet) optrad, nodigde dit uit tot veel meer. Pas jaren later in 2015 kwam een geestelijk zwaar gestoorde ex-communiste met haar uitspraak ‘Wir schaffen das!’

Dit is de situatie nu. Vandaag de dag zit uw zoon of dochter in een klas waarvan de helft of meer allochtoon is. Toen u en ik op school zaten, begon het onderwijs extreem links te worden. Ik ergerde me toen al wezenloos aan de slappe lullen voor de klas die er op stonden om met hun voornaam, Geyt, aangesproken te worden. Niet meer met meneer, en meneer Wollensok al helemaal niet. Dat was zo ouderwets. Toen u in en ik op school zaten, was de helft van het onderwijzend personeel man. Tegenwoordig zijn dat er weinig. Het onderwijs is nu een echte vrouwenbaan geworden. Waarom? Positieve discriminatie. “Bij ongelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan een vrouw.” Dat komt er van als je politiek correct probeert te zijn. Die ruimschoots gecompenseerde vrouwen gaan nu campagne voeren om meer meesters op school te krijgen, want man en vrouw zijn immers gelijk? Mag ik even lachen ... ?

Kijk om u heen, en u ziet overal allochtonen. Dus is het helemaal niet vreemd om te denken dat er altijd zoveel allochtonen waren. Die situatie duurt nu ongeveer 30 jaar, en daarom lijkt het alsof het altijd zo is geweest. Voor meer dan een derde van onze bevolking is het zo tijdens hun hele leven geweest. Enkel de mensen die boven de 40 zijn hebben andere herinneringen. Dat is een minderheid, en daar maken de BBC plus de rest van de media dan ook handig gebruik van.

Kijk naar historische documentaires. De BBC maakt ´t het bontst. Ik moest bijna braken toen ik een documentaire over de muur van Hadrianus bekeek. Uniform technisch schitterend. Gebeurt maar zelden dat je Romeinse legionairs in correcte metalen lorica segmenta ziet. Meestal zie je die knapen rond sjokken met lederen kurassen. De rest klopte ook. Kleding was perfect, schrijftabletten waren in de puntjes. Menu: prima. Wat was er verkeerd? Een aantal van de acteurs waren gitzwarte negers. Zwarte legionairs bestonden gewoon niet. Er zaten best wel Afrikanen in de legioenen, maar die kwamen uit Noord-Afrika. Van negers wist men enkel dat die bestonden. Je zag er héél af en toe eentje in Rome. Ik ben er redelijk zeker van dat een cohort zwarte Afrikanen de Keltische stammen de stuipen op het lijf zou jagen. Ongeveer hetzelfde effect als een cohort marsmannetjes op ons zou hebben. De BBC maakt nu kleine kindertjes wijs dat multicultureel zo gewoon was dat een legatus legionis, legioencommandant, (generaal-majoor vandaag) uit donker Afrika kwam.

Maar het kan véél erger. Typetjes zoals Sylvana Simons en donkerder hebben een vreselijk trauma dat Afrikanen enkel de stok en de grashut hebben uitgevonden. Dus gaan ze zeuren en fantaseren. Met hun gezeur hebben ze voor elkaar gekregen dat februari in Amerika ‘zwarte geschiedenis’ maand is. Dan wordt de zwarte geschiedenis wat extra opgeklopt. Worden de zwartjes vrolijk van. Erger is dat fantaseren. Er wordt in zwarte kringen als volgt gedacht en geredeneerd: Egypte ligt in Afrika. Afrika is zwart. Dat weet iedereen. Cleopatra was een Egyptische farao. Dus was ze zo zwart als roet. Zie hier waarom je tegenwoordig hoort dat Cleopatra zwart was.

Nou, dan heb ik net zo’n fraaie om mee af te sluiten: Jan Pieterszoon Coen was een blauwe. JPC woonde in Indonesië. Daar wonen Indonesiërs. Dat weet iedereen. Ergo, Jan Pieterszoon Coen was dus een Indonesiër!

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/09 ... el-voor-u/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 16, 2017 1:22 am

“De Mohammedanen zijn de nieuwe Joden”

Geplaatst op 15 november 2017

Afbeelding

Dat wordt u dag in dag uit voorgelogen. Worden de mohammedanen vervolgd? Welnee. Integendeel. Als ze verschillende steden afbreken (Amsterdam, Den Haag, Brussel) omdat hun (zesde rangs) nationale elftal een onbenullig voetbalwedstrijdje heeft gewonnen, wordt er vrijwel niemand gearresteerd wegens het verstoren van de openbare orde. De overheid doet haar uiterste best om zeer tegen de zin van de lokale bevolking het land te islamiseren.

Kijkt u even mee hoe erg die arme zielige mohammedanen vervolgd worden? Programma’s zoals Opsporing Verzocht zijn nu verplicht minder misdaden begaan door mohammedanen te presenteren. Dat is geen vervolging, maar ondersteuning (van misdadigers).

 • Hoeveel moorden hebben Joden de laatste jaren in Nederland gepleegd?
 • Als we de foute lijstjes bekijken met gegevens over criminaliteit, terreur, vroegtijdige schoolverlaters, geweld, mishandeling, verkrachting, virulent antisemitisme en analfabetisme, wie staan er dan bovenaan?
 • Welke bevolkingsgroep heeft het meeste last van inteelt?
 • Welke groep jongeren onder de 21 komt het meest met de politie in aanraking?
 • Er is helaas weer ontzettend veel antisemitisme in Nederland. Hoor je Joden daarover steen en been klagen?
 • Zwierven er in de jaren ‘30 bendes criminele joodse jongens rond over straat?
 • Hoeveel joodse jongens zijn naar Syrië gegaan?
 • Als Joden in vreemde krijgsdienst treden, en daar genocide begaan: mogen ze dan terug naar Nederland, een fop strafje uitzitten om dan vrolijk weer rond te draaien op de subsidie carrousel?
 • Worden leraren en leraressen op school bedreigd door Joden?
 • Eisten joodse asielzoekers in de jaren ´30 dat Nederland joodse wetten moest naleven, of anders?
 • Eisen de Joden dat kruisen van vlaggen (Zwitserland, Scandinavië) verwijderd moeten worden, omdat ze dat aanstootgevend vinden?
 • Wie zijn de grootste subsidieontvangers?
 • Wie misbruiken subsidies het meest?
 • Roepen Joden op straat dat zij binnenkort de baas zijn?
 • Sissen joodse jongens meisjes na, en roepen dat ze hoer zijn?
 • Welke groep leeft grotendeels van uitkeringen, en zal nooit in staat zijn om zijn eigen broek op te houden?
 • Als er een antisemitische cartoon in een krant geplaatst wordt, gaan Joden dan ambassades in brand steken en mensen vermoorden?
 • In welke groep van de bevolking is de structurele werkloosheid het grootst?
 • Heeft u ooit gehoord van Joden die klagen over westerse cultuur, kunst en muziek?
 • Hoeveel brandweer-, politie- en ambulancepersoneel wordt lastig gevallen en mishandeld door Joden?
 • Hoeveel aanslagen zijn er wereldwijd door Joden gepleegd sinds de eeuwwisseling?
 • Zijn joodse ‘loverboys’ (dom links eufemisme voor pooiers) een probleem?
 • Mishandelen Joden homo’s?
 • Beschadigen joodse jongeren opzettelijk kerken?
 • Hoeveel joodse leerlingen hebben hun onderwijzers doodgeschoten?
 • Zijn er juweliers die door joodse jongeren meerdere malen overvallen zijn en daardoor voor het leven gehandicapt zijn geworden?
 • Hoeveel scheidsrechters zijn er door Joden doodgeslagen?
 • Hebben Joden geld verzameld om hun moordenaars uit de cel te houden?
 • Eisen Joden te pas en te onpas dat er overal kosjer eten geserveerd moet worden?
 • Klagen Joden dat dit kosjere eten ‘te duur’ is?
 • Hoeveel joodse omroepen zijn er? Hoeveel daarvan zijn er ter ziele gegaan wegens wanprestatie en corruptie?
 • Eisen Joden dat overheidspersoneel keppeltjes moet kunnen dragen? En vrouwen pruiken?
 • Hoeveel mensen zijn er vermoord omdat ze een film maakten over de Thora?
 • Worden Mohammedanen geïnterneerd?
 • Zijn daar überhaupt plannen voor?
 • Moeten Mohammedanen speciale kleding dragen, of een maansikkel op hun kleding naaien?
 • Roepen Joden op om ongelovigen te vermoorden?
 • Worden Mohammedanen uitgesloten uit bepaalde beroepen?
 • Heeft u ooit bordjes gezien met “Mohammedanen zijn hier niet gewenst” of “Voor Mohammedanen verboden”?
 • Beroven joodse jongeren opzettelijk blanke oude vrouwtjes, maar laten joodse oude vrouwtjes met rust?
 • Hoeveel vrouwen en meisjes worden er door Joden verkracht?
 • Zijn Joden daar trots op?
 • Hoeveel synagogen worden er gebouwd met zeer dubieuze subsidies vanuit Israël?
 • Heeft het Israëlische ministerie voor religieuze zaken de volledige controle over synagogen en de benoeming van rabbi’s in het buitenland?
 • Klagen Joden over jodenkoeken?
 • Klagen Joden over christelijke kruisjes die ze beledigend vinden?
Als de cartoon van Gregorius Nekschot door de mohammedaanse gemeenschap genegeerd wordt, maar die van Kurt Westergaard wereldwijd rellen veroorzaakt, dan weet u dat u bij de neus genomen wordt.

Afbeelding

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/15/176400/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 10, 2018 5:23 pm

Geen integratie, geen assimilatie, maar segregatie

Geplaatst op 10 februari 2018

Afbeelding

Beste mensen, zoals u misschien weet woon ik niet in Nederland. Ik woon eind dit jaar precies 25 jaar in Thailand. Mezelf expert noemen gaat wat ver, maar ik denk dat ik proefondervindelijk wel weet wat integratie is. Dit in tegenstelling tot onze weledele heren en dames regenten. Die hebben geen flauw idee waarover ze lopen te raaskallen. Laten we beginnen met wat die drie woorden precies betekenen.

Integratie is wat ik gedaan heb, en wat alle buitenlanders behoren te doen als ze in een ander land gaan wonen. Je aanpassen aan je nieuwe thuisland. Niets meer, niets minder. Je leert de taal, bijvoorbeeld. Leert wat men sociaal van je verlangt. In Thailand bijvoorbeeld betreed je nooit of te nimmer met je schoenen aan iemands huis. Dat is vreselijk onbeleefd. Je trekt gewoon bij de voordeur je schoenen uit. Ik vind het vervelend om elke keer mijn veters te strikken, dus heb ik instappers en een paar slippers. Integratie is anderen geen overlast bezorgen. Dus een paar keer je veters strikken, en dan zo slim zijn om een paar instappers te kopen. Zo simpel kan integreren zijn.

Assimilatie gaat iets verder. Je past je zodanig aan dat je in weinig te onderscheiden bent van de originele bevolking. Je kleedt je hetzelfde, je spreekt de taal vloeiend. Je neemt haar gewoontes over. Je waardeert hetzelfde eten. Juicht bij lokale evenementen. Je bent nu een hele echte <vul maar in>. Dat wil niet zeggen dat je alles opgeeft. Gesteld dat ik een religie had, is dat helemaal geen probleem. Er zijn zat (nou ja, een paar) Thaise christenen en helaas meer mohammedanen, bijvoorbeeld. Assimilatie wil echt niet zeggen dat je in Thailand automatisch Boeddhist wordt of in Nederland Nederlands Hervormd.

Segregatie is wat mohammedanen doen. Zo min mogelijk deelnemen aan de samenleving waarin ze wonen. Uitsluitend dat doen wat wettelijk afgedwongen moet worden. En dan zo minimaal mogelijk. Voor de minste of geringste ‘concessie’ het onderste uit de kan eisen. Nederlandse mensen hoeven niet pers se weggepest te worden uit hun buurten. Die vertrekken vanzelf wel. Je zodanig afsluiten van de samenleving dat er een parallelle samenleving ontstaat. Dat is segregatie.

Ik zie echt niet in waarom je je zo hard mogelijk moet verzetten tegen integratie en assimilatie. Er is niets mis mee. Je kunt het niet eens bij wet opleggen. Integratie en assimilatie zijn natuurlijke processen die je op vrijwillige basis doet. Als je na een cursus verplichte Nederlandse cultuur je diploma in ontvangst neemt, gehuld in een boerka, zo min mogelijk Neddelans spreekt en demonstratief het volkslied weigert te zingen, ben je keihard aan het segregeren en in feite gezakt. Ook al krijg je dat diploma.

Tenzij ... je mohammedaan bent. Want mohammedanen integreren niet. Ze assimileren ook niet. Ze segregeren. Tot het moment dat ze de toko kunnen overnemen. Sterker nog: ze verzetten zich zo hard mogelijk tegen elke vorm van integratie, hoe beperkt dan ook. Want zij zijn mohammedanen. Ze zijn beter dan welke dhimmi (dat bent u) dan ook. De domste analfabete straatveger uit Marrakesh is beter dan welke Nederlander dan ook. Of die nu Willempie von Amsberg heet of Heike Kamerlingh Onnes, dat maakt niks uit. Een mohammedaanse bedelaar is altijd beter, want hij is mohammedaan.

Maar, zo zullen multiculti malloten tegenspreken, loop eens rond in de binnenstad. Dan zie je overal Turkse bakkers, Marokkaanse halal slagers en Somalische belhuizen. Je lult uit je nek, want die zijn fantastisch aan het integreren.

Eh, nee dus. Ik weet iets meer af van economische delicten dan de gemiddelde Nederlander, omdat mijn pa voor Economische Zaken werkte. Het viel me destijds als tiener al op dat mohammedanen – nationaliteit maakt niks uit – zich niet aan de wet houden. De Turkse bakker was open op zondag (was toen verboden) en verkocht behalve brood ook soep, jurken, soepjurken, schoenen, kaftans, melk, Turkse kranten en tabak. En dat was ook verboden.

Waarom deed men er toen (1975-1990) niks aan? Ik vroeg het aan mijn pa. Nou knul, zei die. Ten eerste zijn wij weliswaar opsporingsambtenaren, maar geen agenten. We hebben geen wapens. Als we daarop zouden controleren, dan hebben we bijstand nodig. Niet van de ME, maar van het leger. Ten tweede zouden die bakkers en slagers anders met de rest van de bende zitten theeleuten op een uitkering, dus dit is veel beter. En tenslotte: dat mogen we niet doen. Daar hebben we specifieke instructies voor gekregen. Als wij de warenwet en het winkelsluitingstijden besluit bij hen naleven, vliegen we direct de laan uit. En ik moet ergens de huur van betalen.

De wet zo minimaal mogelijk naleven en/of overtreden, omdat je ermee weg komt, is iets heel anders dan integreren. Laat staan assimileren. Want dat is wat er vanaf dag één na aankomst van de gastarbeiders gebeurde. Ze leefden en leven volkomen gescheiden van de rest van Nederland. Sterker nog: ze willen niet integreren. Elke politicus, behalve Wilders, die iets anders beweert, praat poep.

Assimilatie is een natuurlijk proces. De eerste generatie, zoals ik, integreert. Men spreekt de taal al dan niet redelijk. Men trouwt meestal met lokale vrouwen. Ze hebben een beperkte binding met het oude vaderland. De volgende generatie assimileert. De binding met het oude land is bijna nul, ze spreken de taal van pa enigszins, en gaan soms op vakantie naar het oude land. Maar zijn in alles onderdanen van het nieuwe vaderland. Dat is hun land. Niet het oude vaderland van pa. De derde generatie is 100% onderdaan van het land. Ze spreken de taal van opa niet, voelen geen enkele band met zijn oude vaderland. Zonder rancuneuze gevoelens. Amerikanen van Italiaanse of Ierse afkomst zijn best trots op het oude vaderland, maar ze zijn Amerikaan. Geen Italiaan en ook geen Ier.

Er is geen opleiding voor nodig. Je doet het automatisch via de school des levens. Meer niet. Alleen in Europa verdienen linkse malloten zich een slag in de rondte door integratiecursussen te verkopen. Die niet werken. Waar de leerlingen met tegenzin en meestal gedwongen naartoe gaan. Zolang er maar verdiend kan worden, is het prima.

Integratie werkt niet bij mohammedanen. Grotendeels is dat de religie, maar ook chauvinisme. Islamitische landen zijn jonge landen. Marokko bijvoorbeeld bestond niet voor 1963 als onafhankelijke staat, en modern Turkije werd een republiek in 1922. Jonge staten doen er alles aan om een nationaal gevoel te creëren. Deden wij ook. Lees de volledige tekst van het oude volkslied ‘wie Neerlands bloed’. Ik krijg pijn er in mijn aambeien van. Het absurde nationalisme druipt er vanaf. “Wie Neerlands bloed door d’aderen vloeit van vreemde smetten vrij” is zo ongeveer de enige regel die men kent en de enige regel die een beetje te pruimen valt. De rest is chauvinistische bagger.

Als u de tv-serie ‘De Stille Kracht’ gezien heeft, herinnert u zich misschien een scene waarin een Nederlands gezin in Ons Indië een feestmaaltijd bereidt. Vader opent plechtig met hamer en beitel een blik bloemkool. Dat blik was jaren onderweg. Het gezin geniet van een echt Hollandse maaltijd van bloemkool-stamppot. Ze moeten wel toegeven dat het heel veel werk is. Vreselijk duur. Dat de bloemkool goor naar blik smaakt (zeggen de kinderen), jammer. Wij zijn Nederlanders! Dit is Nederlands eten. Geniet! Ze zweten peentjes, maar ze ehhh ... genieten. Want ze eten Nederlands. Dat is dus overdreven chauvinisme.

Dat zien we dus terug bij mohammedanen. Welke nationaliteit maakt niet uit. De locatie ook niet. Australiërs hebben net zoveel problemen met niet integrerende mohammedanen als wij. Amerikanen iets minder, maar dat komt omdat ze slim zijn de krenten uit de pap te plukken. Als je analfabeet bent, hoef je het niet te proberen een Green Card te bemachtigen. Gaat je niet lukken. Gesteld dat je daar op je inburgeringsexamen demonstratief verschijnt in boerka en weigert het volkslied te zingen, wordt dat diploma direct ingetrokken. Mag je nog van geluk spreken dat je niet direct de stad of het land uitgegooid wordt ook.

Ik weet niet of er onderzoek naar gedaan is, of dat dit uitgevoerd mag worden. Maar als ik stel dat mohammedanen over het algemeen tribaal leven, zit ik er niet ver naast. Het zou me totaal niet verbazen als de Marokkaanse gemeenschap in een bepaalde wijk uit hetzelfde district afkomstig is. Of dat bij een bedrijf de Turkse medewerkers grotendeels afkomstig zijn uit hetzelfde dorp.

Eerlijkheid en openheid zijn volstrekt onbekend in tribale samenlevingen. Likken naar boven en trappen naar onderen is de norm. Jezelf afzetten tegenover alle anderen. Als het kan met geweld afdwingen waar jij vindt dat je recht op hebt. Tot in het absurde gepleegde misdrijven ontkennen, en de rest van de wereld daar de schuld van geven. Komt u dat bekend voor?

In een mohammedaans land dien je je onderdanig te gedragen tegenover ambtenaren. Die op hun beurt jou een gunst verlenen. Meestal tegen vergoeding. Een ambtenaar die je begrijpend, vriendelijk en kosteloos behandelt, is een lullo. Die geef je de wind van voren, dan doet die wattenbol wel wat je wilt. Komt u dat bekend voor?

Marokkaanse en Turkse agenten zijn nu niet direct het voorbeeld van klantvriendelijkheid. Een brutale mond betekent een plastic eethoekje. Want die agent slaat al je tanden en kiezen eruit. Als je geluk hebt, blijft het daarbij. Andersom, als een Nederlandse agent je onvriendelijk aankijkt, ga je gelijk een aanklacht indienen wegens dieskriemienaasjie. Dat zal die rottige dhimmi leren!

Is het u opgevallen dat mohammedaanse jongeren (m/v) altijd de hele stoep nodig hebben? Zodat u door de goot moet lopen? Dat is niet toevallig. U bent niet bekend met dhimmi-wetten. Dat waren wetten die christenen en Joden zwaar discrimineerden. De Neurenberger-wetten waren erop gebaseerd. Een van die dhimmi-regels schrijft voor dat dhimmi´s (u) in de goot moeten lopen als ze een mohammedaan passeren. Dacht u serieus dat die jongeren dat zo maar verzonnen hadden? Welnee. Dat leren ze thuis. En op (hun) scholen. Daar leren ze dat er maar één waar vaderland is, het land waar opa vandaan kwam. Daar leren ze dhimmi´s haten. Met andere woorden: daar komt hun godsdienst om de hoek kijken. Zie het maar als de mohammedaanse catechismus.

Die mohammedaanse kolonies beginnen nu volwassen te worden. Ze hebben al drie Kamerleden, en binnenkort zijn ze ook vertegenwoordigd in de gemeente. Hoe was dat mogelijk? Het begon met gezinshereniging. Die arme zielige gastarbeiders misten hun vrouwen en kindertjes zo erg.

Hééééé ... dat is nou precies het argument waarmee Duitsland en de EU op dit moment nog veel meer mohammedanen willen importeren. Destijds neukten de gastarbeiders ook alles wat een gat had. Toen zeiden onze regenten: dat gaat wel over als hun vrouwen en kindertjes er zijn. Precies hetzelfde wat Merkel nu zegt.

Nee, het gaat niet over. Het wordt steeds erger. Want segregatie houdt pas op als er niets meer te segregeren valt. Dat is wanneer het mohammedanisme staatsgodsdienst is geworden.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/10 ... egregatie/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 64670
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Ariel » Za Feb 10, 2018 6:25 pm

Heerlijk dit artikel van Numan. :smartass: Ik mis hem nog steeds.
Wim Camp, CDA... 'De islam is onze bondgenoot"
I Stand with Israel

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 14, 2018 8:15 pm

Au, dat doet zeer!

Geplaatst op 14 februari 2018

Afbeelding

Gisteren vloog Halbe Lulstra de laan uit. Omdat hij loog? Welnee, dat doen alle politici. Hij vloog eruit, omdat hij onhandig loog. Dat was een beetje dom, hè schat? Niet alleen Zijlstra stond voor schut, maar het hele kabinet. Internationaal is de affaire in het nieuws gekomen. Nederland lacht zich een bult en de hele wereld doet dat ook. Dat kan dus niet. Daarom moest de Halbe zool vertrekken.

En dat gaat het kabinet een berg problemen geven. Zeg maar gerust dat kapitein Rutte op Zr. Ms. Rutte III zijn marionetten bemanning opdracht geeft om de aambeienzalf te pakken. Drie forse dreunen vlak voor de verkiezingen: 1- Pechtold’s neukhut. 2- Pia’s orgaanroof. 3- Halbe’s lulsmoes. Als dat geen invloed heeft op de komende verkiezingen, dan woont u echt in Noord-Korea aan de Noordzee.

Nou niet gaan juichen, want de ellende gaat nu pas echt beginnen. Vergelijk het met een steenpuist die aan het uitkomen is. De coalitiepartijen gaan verliezen, op zeker. Dat gaat binnenkort resulteren in onmogelijke landelijke verkiezingen. Wat we hadden, waren een paar grote partijen, een paar middenpartijen, en een berg kleine partijen. Wat er gaat komen, zijn geen grote partijen, veel middenpartijen en kleine mohammedaanse partijen. Die elkaar de tent uitvechten om de PVV tegen te houden. Waarom? Omdat gezond verstand het land is uitgezet. De waanzin regeert, en doet dat al vele jaren.

U vindt Rutte een onbetrouwbare Zijlstra, maar daarvoor was Balkenende dat ook. En voor hem Kok. De man van wie u nog een kwartje krijgt. Dat is dus € 1000,25 bij elkaar. Rutte moet nog een rug lappen, weet u nog? Voorlopig is dat uw eigen rug, omdat organenroof nu wettelijk toegestaan is.

En dan dat fantastische Forum voor Dhimmocratie. Dat wilde helemaal geen debat over Halbe Zijlstra. Het wilde hem de gelegenheid geven met stille trom te vertrekken. Zeer terecht veegde Wilders Baudet daarover de mantel uit. Er is nog veel meer merkwaardigs in die club. Wat zei advocaat Hiddema ook al weer als oplossing voor ons mohammedanen probleem? “Trouw er maar mee, dan gaat het vanzelf over.” Ja, dat zei meneer pastoor vroeger ook, als je niet op vrouwen viel. Uit eigen ervaring kan ik u verzekeren dat zulks absoluut niet werkt, en dat je dan tenminste twee mensen in de ellende stort. Nog afgezien van het feit dat mohammedanen daar harder om lachen dan wij over Lulstra. “Trouwen met... dhimmi´s? Het idee alleen al!”

Denk even na: met droge ogen beweren dat trouwen met mensen die de voorkeur aan neven en nichten geven, bij voorkeur uit eigen dorp, laat alleen maar zien dat de goede man niets weet van het probleem. Helemaal niets. Deze mensen gooien hun eigen dochters liever voor de trein of van het balkon. Letterlijk. Dat noemen we “eerwraak”, wel eens van gehoord? Hiddema in ieder geval niet. Maar hij weet wel meer niet.

Zo verklaarde hij een vuurwapenvergunning te willen aanvragen voor zelfverdediging. Als hij een goedwillende Nederlander was, ach. Die weten niet beter. Maar hij is advocaat. En dus weet hij als geen ander dat je nooit of te nimmer een wapenvergunning voor zelfverdediging krijgt. Sterker nog: als je zo idioot bent om dat als reden op te geven, belt de politie direct je schietvereniging om je te laten royeren. Zelfs Wilders mag geen wapen dragen, en als er iemand is die dat serieus nodig heeft, is hij het.

Kortom, laat alle hoop varen dat FvD Neerlands hoop in bange dagen is. Dat is het niet, en wil het niet worden ook. FvD is de opvolger van D66, maar dan aan de rechterkant van de Kamer. In tegenstelling tot FvD had D66 principes. Niet veel, en ze veranderden die principes meer dan 66x, maar ze had ze wel. FvD is in het gat op rechts gesprongen. Dus moet je stevige taal uiten, anders denken de mensen dat je Zijlstra heet. Hoeft niet eens geloofwaardig te zijn (zie Hiddema), ze vreten het toch wel.

FvD is niet opgezet door de VVD of de PvdA, maar je zou haast denken van wel. Geloof maar dat men in Sociëteit de Witte een goed glas port schonk toen Baudet voor zichzelf begon. Een betere remedie tegen Wilders is er niet. En als die FvD groeit? Geen probleem, de rotzooi komt vanzelf wel. Sneller dan ik had gedacht, overigens. De overige opportunisten willen nu al incasseren. En als FvD die problemen overkomt? Ook geen probleem, want ze willen niets anders dan mee vreten uit de ruif en meedraaien in de carrousel.

Wat voor problemen gaan er komen? Ik ben bang dat we meer problemen krijgen dan destijds in de jaren-30. De euro – daar hoor je de laatste tijd niks over – staat op springen. 0% rente kan niet werken. Dat je een bank moet betalen om je geld er te mogen stallen, is waanzin. Ik betaal een bank ook niet voor advies wat ik met geld moet doen. Heb toch geen cent te makken. Griekenland had min of meer overeind kunnen staan op krukken als ze niet in de Euro zaten. Italië en Spanje ook. Maar die worden overeind gehouden met uw geld. Als dat dit jaar niet spaak loopt, dan gebeurt dat volgend jaar. Plus de Brexit, waar de EU op een vechtscheiding uit is.

Dat is economisch. Op zich een probleem waar we de komende generaties van laten genieten, maar er is veel meer. We hebben ook een gigantisch mohammedaans probleem. Islam en democratie gaan niet samen. Dat is manifest onmogelijk. Islam betekent onderwerping. Zij aan de maangod, en wij aan hun. Als u dat na vijftig jaar islamisering nog niet door heeft, ga dan naar de halal slager en koop 10 kilo hersens. De grote mohammedaanse aanslag in Nederland is slechts een kwestie van tijd. Over tijd eigenlijk, maar we hebben geluk gehad. Wij moeten altijd geluk hebben. Zij maar één keer.

Wilders gaat niet te ver. Hij gaat niet ver genoeg! Maar politiek is haalbare doelen nastreven, en niet het onmogelijke. Als de PVV alle mohammedanen het land wil uitzetten en alle moskeeën wil sluiten, wordt de partij direct verboden.

Dus gaan we vrolijk verder met dhimmificeren. Waarbij u en ik de concessies moeten doen, en mohammedanen nooit. Of op z’n allerbest tijdelijk (volgens de Hadith mag dat nooit langer dan 10 jaar duren) en tegen de hoogst mogelijke prijs.

Zonder op te roepen tot geweld: als we op democratische wijze sharia-recht kunnen invoeren, kunnen we het verbieden ook. Als we op democratische wijze al onze grote, middelgrote en kleine steden kunnen volplempen met moskeeën en mohammedanen, kunnen we ons er ook op democratische wijze van verlossen.

Het probleem waar we nu tegen aankijken, is dat democratie afgeschaft gaat worden, omdat wij op democratische wijze zeggen: nu is het wel genoeg. Waar onze bestuurders en mohammedanen zeggen: nee, we zijn er nog niet en we willen nu incasseren. Daarom schaffen we de democratie af. Onze bestuurders willen graag goedkope werknemers die doen wat ze zeggen. (Veel succes met jullie nieuwe mohammedaanse onderdanen!) En mohammedanen willen blijven genieten in Luilekkerland.

Het CDA was de eerste grote partij die verdween. Met goede reden, want het CDA was sowieso een achterhoedegevecht. Ze gingen samen, omdat ze alleen de politiek niet meer konden beheersen. Secularisatie. De tweede partij was de PvdA. Omdat ze de A van arbeider in Arabier veranderden. De VVD en D66 zijn nu aan de beurt. Omdat ze allebei Zijlstra doen. Het enige wat ze weten te bereiken, is dat de PVV en FvD iets langer uit de regering gehouden worden. Maar de prijs gaat verschrikkelijk worden.

Als afsluiter: in 1572 was Nederland grotendeels katholiek. Er was minder dan een derde protestanten, de meesten waren Lutheraan. Slechts 5-7% was calvinist. Die wilden een burgeroorlog, en die kregen ze. Op dit moment hebben we meer dan 7% mohammedanen. In de grote steden zijn ze al in de meerderheid. Ik kan niet stemmen, maar u wel. Dat zou ik dan maar doen ook. Zolang dat nog kan.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/02/14 ... doet-zeer/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Ma Mar 05, 2018 4:41 am

De speld des aanstoots

Geplaatst op 4 maart 2018

Afbeelding

Ja, ja. Wilders heeft het weer eens gedaan. De Stichting MH-17 is boos. Want Wilders. Liep met een speldje. Was het verkeerde speldje. Dus moet Wilders zijn excuses aanbieden, bij voorkeur in een haren hemd. Daarna uiteraard aftreden en naar Israël verhuizen. Of Patagonië, of naar de achterkant van de maan. Als hij maar opdondert. Zoiets dus.

Is de hele Stichting MH-17 boos? Nou neu. Waarschijnlijk enkel de voorzitter, de secretaris en misschien ook nog de penningmeester. De rest van het bestuur is of a-politiek of weet dat ze beter haar mond kan houden. De leden zelf? Dat vraag ik me af.

Maar dit geeft in een notedopje weer hoe Nederland Bananistan met links draaiende yoghurt is. Bekijk de site van de stichting http://www.mh-17.nl/ eens. Wat valt u op? Misschien dat er vrijwel niets staat? Zo’n site klop ik in een uurtje in elkaar. Mijn vak is het bouwen van websites. Die vliegramp was in 2014, dus in vier jaar tijd hebben ze … niets … gedaan. Ter vergelijking: in 4 jaar tijd heeft E.J. Bron meer dan 20.000 artikelen geplaatst. In z’n eentje.

De stichting met de grote mond? Niks. Zelfs een houten bureau werkt harder. Opeens, ‘stomtoevallig’ was het Wilders, komt Stichting Snurk in actie. “Jahaa, dit soort zaken kunnen we niet met rust laten. Als het Wilders niet was geweest maar iemand anders hadden we het ook gedaan!”

Nou, nee. Er was inderdaad iemand anders. Die iemand anders ging zelfs flink verder. Dat was de Bolle uit Wassenaar. Onze nationale grossier in stupiditeiten en bier. Die is uiteraard onschendbaar en onaantastbaar. “Maar hij droeg geen speldje, dus dat telt niet!” Inderdaad. Hij zat zich flink te bezatten met Poetin. Dat lijkt me een stuk erger dan met een speldje in je revers rondlopen.

Afbeelding

Wie zijn de leden van de stichting? De nabestaanden van de slachtoffers. Wie vormt het bestuur? Die komen allemaal op één na uit de Bananistaanse baantjescarrousel. Voor de vorm zal er ongetwijfeld ook een begunstiger in het bestuur zitten. De rest niet. Die worden geleverd door de diverse politieke partijen. Leuk voor je resumé. De voorzitter, secretaris en penningmeester zullen er een aardige boterham van kunnen beleggen middels een onkostenvergoeding en een uren declaratie. Want zo werkt het in Bananistan.

De voorzitter komt met een verklaring. De media, waar men graag meewerkt om zijn (ahum) diepe verontwaardiging te verwoorden, nemen het snel over. Want Wilders. Dat die stichting geen ene zak in vier jaar heeft uitgevoerd, is niet belangrijk. Dat speldje wel. Dat Willem “André Hazes” Zorreguita zich vol tankt met Poetin? Is in het belang van de staat. Of van Heineken.

Volgens mij zijn er binnenkort verkiezingen. Onze regenten smijten weer eens met modder. Het Forum voor Democratie heeft bereikt wat men wilde: de PVV is een kopje kleiner gemaakt. Nu maken onze regenten even snel voor de gemeenteraadsverkiezingen het FvD af, dan kunnen we weer glas, plas, was doen.

Een glas ranja, want alcohol kan natuurlijk niet. Worden de nieuwe Nederlanders maar boos van.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/04 ... aanstoots/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 31871
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 11, 2018 6:24 pm

De victorie begint door Goeree

Geplaatst op 11 maart 2018

Afbeelding

Nee, niet op Goeree of bij Goeree. Dat is het Zuid-Hollandse eiland. Ik doel op het Arrest Goeree. Met dat arrest in de hand kunnen we onze mohammedaanse kolonisten tandeloos maken. Daar hebben we wel wat voor nodig wat we heel erg missen: een paar stevige ballen. Die vinden we in Venlo. Dus PVV- Kamerleden, leest u even mee?

Wat is een arrest? Dat is een uitspraak van het gerechtshof of de Hoge Raad. Zo’n arrest vormt tevens deel van de jurisprudentie. Dat laatste is hoe een wet moet worden uitgelegd. Het parlement en de overheid schrijven wetten. De theorie kan nogal eens verschillen van de werkelijkheid, of de bedoeling van de wetgever. Een hogere rechter doet dan uitspraak, en zegt dan ‘zo leggen wij de wet uit’. Tegen een arrest van de Hoge Raad is in principe geen beroep mogelijk. Je kan om gratie bij de koning vragen, maar dat verandert de wet niet. De koning kan in jouw speciale geval genade voor recht laten gelden, hetgeen zelden of nooit gebeurt. Tegenwoordig kun je in nog hoger beroep gaan in Europa. Da’s een hele goede reden om zo snel mogelijk uit de EU te stappen. In de meeste gevallen is dat nog hogere beroep sowieso niets anders dan doorzeuren tot je je zin krijgt.

Lucas en Jennie Goeree waren een evangelisten echtpaar die Nederland in jaren-70 wilden bekeren tot een of andere rare protestantse sekte, de ‘Jezusbeweging’. Kortom, zo gek als een deur. Eentje die niet goed sluit. Op grond van de Bijbel vonden ze het heel gewoon om homo’s voor oud vuil en veel erger uit te maken. Dat was in de tijd toen het leger en de politie bij sollicitatie nog vroegen ‘bent u homoseksueel?’. “Jazeker!” was niet direct het goede antwoord. Even zo goed gingen de Goereetjes flink voorbij aan wat de maatschappij aanvaardbaar vond.

Er volgde een kort geding dat de Goerees verloren. Ze hadden Jezus aan hun kant, dus gingen ze in hoger beroep, dat ze ook verloren. Daarna probeerden ze het bij de Hoge Raad. Waar ze wederom lik op stuk kregen. Jezus had ze ongetwijfeld verteld dat wat er in de Bijbel staat waar is en ze daar niet op veroordeeld konden worden. Mohammedanen hebben de zelfde gedachtekronkel.

Het arrest van de Hoge Raad – ik zal u de gortdroge juridische tekst besparen – komt er op neer dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen uitspraken. Je kunt je niet verschuilen achter citaten uit een al dan niet heilig boekwerk. In Mattheus 27:25 staat ‘zijn bloed kome over ons en onze kinderen’, bijvoorbeeld. Kun je prima gebruiken om antisemitisme te verdedigen. Na het Arrest Goeree niet meer. Want of het wel of niet in de Bijbel, koran of de verzamelde werken van Tolkien staat, maakt totaal niet uit. Als je die uitspraak citeert in woord of geschrift om je antisemitisme goed te praten, pleeg je antisemitisme en ga je nat. Zo simpel als wat.

De Goerees gingen voor Leviticus 18:20. Daarin staat dat mannen niet in hetzelfde bed mogen liggen. En met de handen boven de dekens, a.u.b.! Nu wil het geval dat de Bijbel 2x iets heeft te beknorren over homo’s, maar 396x over meer gebruikelijke seksuele relaties. Zijn gays zo braaf of gewone mensen niet in te houden? En als we toch over goddelijke wetten babbelen, lees voor de grap het boek Leviticus eens. Dat staat werkelijk waar compleet bol van verboden waar je direct voor in het gekkenhuis gestopt wordt als je ze probeert na te leven. Als je Lev 18:20 hard wilt maken, moet je de rest natuurlijk ook gehoorzamen. Toch?

Het leuke van die uitspraak is dat het religie zelf volkomen met rust laat. Het enige wat de rechter bepaalde, is dat je zelf volledig aansprakelijk bent voor je eigen handelen. Dus je mag gerust vlees op vrijdag of de hele week karbonaadjes weigeren. Zolang je het maar niet dwingend oplegt aan anderen die jou geloof niet aanhangen. “Want Mo zegt dat het moet, dus moet het!” is volgens onze Hoge Raad geen argument.

Met dat arrest in de hand kan Wilders zo ongeveer alle mohammedanen zonder ze met een vinger aan te raken of zelfs maar onheus te bejegenen op hun plaats zetten. Wees eens eerlijk: als een knullemans in Staphorst in een supermarkt weigert om achter de kassa plaats te nemen als hij dat niet in een zwart pak + idem kousen mag doen, of als hij tegen zijn chef zegt dat hij ieder uur 10 minuten bid-pauze nodig heeft, hoe snel wordt hij ontslagen? Verdomd snel, want dat gaat zelfs Staphorsters een flink eind te ver.

Maar een mohammedaan is geen (echte) Staphorster. Dus krijgt hij enorme steun van de politiek, de moskee, heel collaborerend Nederland en nog véél meer. Hoeven we ons helegaar niks van aan te trekken. Een mohammedaanse knul die vakken vult en weigert om de ham of het bier bij te vullen, doet aan werkweigering en kan op staande voet ontslagen worden. Volgens het Arrest Goeree heeft hij geen halal poot om op te staan. Zijn geloof is zijn eigen zaak, maar dan moet hij niet in een supermarkt gaan werken. Dan probeert hij maar om bij Super Achesoes aan de bak te komen. Die heeft geen karbonades en ook geen bier.

Hoofddoekje bij de pliesie? Om den duvelse donder niet! Of het wel of niet (het is niet, maar dat weten weinig mensen) in de koran staat, doet op zich niet ter zake. De overheid heeft geen boodschap aan je heilige boek. Hoeven ze geen rekening mee te houden. Sterker nog: daar mogen ze geen rekening mee houden. Dat heet scheiding tussen kerk en staat. Een moskee is in deze net zo goed een kerk als een synagoge of een offerplaats voor Quetzalcoatl.

Dat het niet gebeurt, is een ander verhaal. Dan komen die ballen om de hoek kijken. Sinds 1968 zijn ballen verboden. De laatste keer dat Nederland liet zien dat we over ballen beschikten was in 1970. Dus bijna een halve eeuw geleden. Als een mohammedaan ook maar een scheet dwars zit, en dat gebeurt regelmatig, springt heel collaborerend Nederland overeind om die arme zielige stakker te laten flatuleren. Leuk, maar wettelijk gezien snijdt het weinig hout.

Zoals onze geliefde en vooral zeer wijze minister Donner zei: als Nederland democratisch besluit om sharia recht in te voeren, moet dat kunnen in een democratie. Dat geldt andersom natuurlijk ook. Als Nederland op democratische wijze besluit dat het mohammedanisme niet verenigbaar is met een democratie moet dat net zo goed kunnen. Hoe daar invulling aan gegeven wordt, is een ander verhaal. Links probeert u doodsbang te maken door te roepen dat een extreem linkse boeman uit Oostenrijk weer terugkomt. Even ter zijde: het verschil tussen internationaal en nationaal socialisme is het voorvoegsel ‘inter’. Voor de rest verschillen ze bitter weinig.

Hebben we strengere of meer wetten nodig? Welnee. Weet u wat er op gekwalificeerde diefstal staat? Drie jaar bak. Als je in de jaren ‘50 een fiets stal, kreeg je dat subiet. Er werden dan ook relatief weinig fietsen gestolen. Maar Nederland moest socialer worden, en socialisme houdt in dat daders slachtoffer zijn. Hun echte slachtoffers niet, die lokken het zelf uit. Waar de rechter in de jaren ´50 zei: ‘Hamerstuk. U verbrak het slot? Ja? Die fiets was niet van u? Nee? Prima, u heeft 3 jaar te pakken. Griffier, volgende zaak!’ zijn vandaag de dag vrijwel alle rechters zo links als Che Guevara. Ze geven de officier een berisping dat die zich met zulke onbenullige zaken als fietsendiefstal bezighoudt. Het slachtoffer krijgt een bekeuring wegens uitlokking, en de dader een aai over z’n bol met het vriendelijke verzoek het wat discreter te doen.

Die drie jaar petoet staat nog steeds op gekwalificeerde diefstal. Het ligt aan de samenleving en het parlement om dat hard te maken. En dat, beste mensen, heeft u zelf in de hand. In het stemhokje. Rutte gaat vanzelf wel weg. In december, om precies te zijn. Dan gaat hij incasseren in Brussel. De rest blijft lekker zitten. Zolang u ze niet wegstemt, blijft dat zo. Binnenkort kunt u dat duidelijk maken. Doe dat dan ook!

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/03/11/184102/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 13435
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Mar 12, 2018 8:31 pm

Jezus Christus wat een enorm goed stuk. Waarvoor enorm veel dank Pilgrim!

Goed van jou dat je dit hier hebt geplaatst op FFI. Want Numan was ooit een van ons. En hoe? Bij hem vergeleken ben ik maar een mietje.
Als zo'n man mooi van uiterlijk is, zou je er verliefd op en gehoorzaam aan kunnen worden. Omdat zijn wezen zijn alles omvattende kracht vormt: WIJSHEID.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten