Artikelen van H Numan

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 34390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 25, 2018 12:20 am

Blackwashing. Hoe wassen we de geschiedenis zwart?

Geplaatst op 24 juni 2018

Afbeelding

Op dit moment ben ik op een historisch forum in debat verwikkeld over de vraag of er vroeger vrouwelijke soldaten waren en in grote aantallen. Beetje domme vraag, maar ach. Dat forum is redelijk professioneel. Je zou verwachten... nee, zodra die vraag gesteld werd, wist ik al dat de correcten mijn antwoord direct zouden ‘corrigeren’. Ik werd helaas niet teleurgesteld.

Het antwoord is verdomd eenvoudig: nee, die waren er niet in significante aantallen. Hoeveel is significant? Rond de 5%. In geen enkele beschaving ter wereld werden vrouwen gerekruteerd al dan niet vrijwillig in percentages die zelfs maar meetbaar zijn. Laat staan die 5% benaderen. Mijn antwoord ging meer in op waarom dat nooit gebeurd is. Tamelijk logisch, als je er over nadenkt. Vrouwen verschillen van mannen. Mannen zijn meestal groter, zwaarder gebouwd en hebben meer spiermassa. Daardoor zijn ze meestal sterker. Vrouwen hebben een groter uithoudingsvermogen en kunnen beter pijn weerstaan.

Omdat mannen en vrouwen verschillen, zijn er heel weinig sportevenementen waarin mannen en vrouwen tegen elkaar uitkomen. Logisch, want dan winnen vrijwel altijd mannen. In teamverband kun je dat verschil opheffen, maar dan zijn het nog steeds de mannen die winnen of scoren. De vrouwen bungelen er dan een beetje bij. Als knecht in de wielersport, of met een goede voorzet bij voetbal.

Dat zijn feiten. Geen meningen. Maar... niet politiek correct. Dus wat doen onze politiek correct vriendjes en vriendinnetjes? Vals spelen. Op de allereerste plaats door het plegen van een doodzonde in elk wetenschappelijk onderzoek en debat te gebruiken: anekdotisch bewijs. U weet wel. “Mijn opa rookte van zijn tiende zware sigaren, en hij werd honderd!” Klopt, dat gebeurt. Maar statistisch gaan rokers eerder dood dan niet rokers. Dat jouw opa de honderd haalde, is daarom geen bewijs. Uitzonderingen bevestigen de regel, maar zijn de regel niet.

In dit debat kwam er gelijk een riedel voorbeelden van stammen, waarin vrouwen wel als krijger ingezet werden. Klopt, dat gebeurde. Maar nergens in de wereldgeschiedenis in significante getallen. Altijd (veel) minder dan 5%. Mijn antwoord is niet politiek correct, dus ‘fout’. Wat doen we dan? Zoeken naar bewijs dat wel politiek correct is. Omdat het er niet is, hebben we poep aan de gangbare regels. Van mij wordt de correcte bewijsvoering geëist, voor zichzelf zijn ze veel coulanter en mag eigenlijk alles.

Ander leuk voorbeeld is Cleopatra. Zij was de laatste farao van Egypte. Egypte ligt in Afrika, dus was Cleopatra zwart. Kan niet anders! Welnu, dat noemen we een non sequitur. Het een bewijst het ander niet. Cleopatra was een lid van een Macedonische Koninklijke familie die op grote schaal incest pleegde om haar eigen bloedlijn zo zuiver Macedonisch mogelijk te houden. Alleen weten veel mensen dat niet, en dan lijkt het op het eerste gezicht dat de stelling klopt.

Toch zie je meer en meer slecht opgeleide en zeer vocale mensen (gaat vaak samen) die beweren dat Cleopatra zwart was. De maand februari is zwarte geschiedenismaand in Amerika. Dan moeten scholen extra aandacht besteden aan de fantastische prestaties die zwarte mensen geleverd hebben in de geschiedenis. Waarom februari? Dat is de kortste maand van het jaar. Meer realistisch is een enkele week in februari, maar dat zou dieskrieminaasjie zijn.

Zijn dit soort politieke acties gevaarlijk? Nou, niet voor mij. Ik trek me niks aan van de downvotes. Ik sta in de top 2% van 20.000 leden, dus eerlijk gezegd zal het mijn kringspier oxideren wat linkse lamlullen doen of laten. Maar voor de rest van onze samenleving is het heel gevaarlijk.

George Orwell omschreef het al volgt: “Wie het verleden beheerst, beheerst de toekomst. Wie het heden beheerst, beheerst het verleden.”

Da’s heel belangrijk, en precies wat links nu met verdomd veel succes doet. Ik zou 40 jaar geleden op college exact hetzelfde gezegd hebben. Aangemoedigd door mijn (linkse) professoren die nog niet zo correct waren dat ze hun politiek belangrijker vonden dan mijn educatie. Die leraren zijn allang met pensioen en vervangen door grotendeels onbekwame, maar politiek correcte opvolgers. Want zo marcheert links nu eenmaal. Ik schreef al eerder dat onze linkse elite zo veel mogelijk gelijkgezinden benoemde op hun posten, en die zijn allemaal een paar graadjes erger. Die tweede generatie is ook met pensioen aan het gaan, en haar opvolgers zijn vrijwel allemaal volstrekt incapabel, maar uiterst correct. Anders zou je dit soort ideologische oorlogen niet kunnen krijgen. Een goede leraar zou dat nooit of te nimmer tolereren of zelfs maar aanmoedigen. Het is niet toevallig dat de huidige generatie leraren niet in staat is om foutloos Nederlands te schrijven, en zakken voor rekenen op lagere school niveau.

Vandaag de dag gaan die educatieve onbenullen flink verder. Ik slaagde met een tien voor geschiedenis op mijn eindlijst, en werd geprezen door het schoolbestuur. Dat is nu volmaakt verleden tijd; het tegenovergestelde gebeurt. Een schoolbestuur zette een uitblinkende leerling publiekelijk compleet voor lul, omdat hij ‘niet politiek correct’ is. De arme knul, die waarschijnlijk nog niet mag stemmen, heeft een voorkeur voor Forum voor Democratie. Zo diep zijn we gezonken.

Tja, zo kun je natuurlijk alle debatten winnen. En... dat doen we dan ook. Meten met twee maten. De mensen die niet politiek correct zijn, worden op alles gecorrigeerd. Overal en over alles wordt volledig bewijs geëist. Laat je dat bewijs zien, dan is het niet genoeg, je had beter je best moeten doen. Maar voor hun stellingen, nah. Beginnen we niet aan.

Dat de bezem door de hele top gehaald moet worden, moge duidelijk zijn. Probleem is waar we moeten beginnen. Ik kijk deze keer enkel naar het onderwijs en de wetenschappelijke wereld. Die twee beheersen de weg naar morgen. Dat doen ze door het verleden te veranderen in wat zij zelf wenselijk achten.

U wilt een ander voorbeeld? Slavernij en religie. Slavernij begon tijdens en na de Neolithische Revolutie. Daarvoor waren we jagers/verzamelaars en hadden we nauwelijks genoeg te eten. Laat staan om slaven te voeden. Zo ongeveer elke samenleving kende slavernij, in verschillende vormen. De een meer, de ander minder. Er zijn altijd vervelende klusjes die je graag door een ander wilt laten doen. Bij voorkeur zo goedkoop mogelijk. Beunen is van alle tijden. Wederom, dat is een feit.

Geen enkele klassieke religie, en op zeker de Abrahamitische religies, hebben of hadden problemen met slavernij. Lees de Bijbel maar. Maar... het waren wel belijdende christenen die voor de uitvinding van de stoommachine daar bezwaar tegen gingen maken. Niemand anders.

Ik ben niet religieus, maar dat ‘christen pesten’ waar links in uitblinkt, is te gemakkelijk. Aan de ene kant is links tegen religie – dat is opium voor het volk – aan de andere kant doet ze er letterlijk alles aan om de meest perverse religie ooit in het zadel te helpen. Waarom dat christen pesten? Simpel. Die doen niks terug. Mohammedanen wel.

Het is nou net het mohammedanisme waarin slavernij springlevend is. Nog steeds, en het wordt erger. In Libië worden slavenmarkten gehouden. Open en bloot. Hoort u niet veel over, hè? In Raqqa werden ook slavenmarkten gehouden, totdat ISIS verslagen was. ISIS-strijders kregen vrouwelijke slaven die buitgemaakt waren in de strijd. Daar waren zelfs regels en quota voor. Hoor u ook niet veel over. Mohammedanen hebben totaal geen probleem met slavernij. Integendeel, slavernij wordt nu gebruikt om zich af te kunnen zetten tegen het perfide Westen.

“Wij zijn straks hier de baasssss” sissen de mislukkelingen van onze samenleving. Daarmee doelen ze op slavernij. U denkt toch zeker niet dat ze zelf hun handen uit te mouwen gaan steken, wel? De knaapjes die vroegtijdig de school verlaten en rondrijden in peperdure Audi’s, waarmee ze drugs dealen, gaan zich echt niet druk maken over het landsbestuur. Dat moet u doen. Zoals zij dat willen, en zolang zij er geen vinger naar uit hoeven te steken. Die knaapjes denken en dromen van slavernij.

Waar krijgen ze die ideeën van? Niet van de school. Dat moge duidelijk zijn. Dan blijven er maar drie bronnen over: hun ouders, de moskee en hun bendegenoten. Op dit moment wordt leraren en leraressen de les gelezen door knaapjes die nog te jong zijn om in Audi’s drugs te dealen, dus bendegenoten valt voorzichtig af. Op die leeftijd is de invloed van religie (nog) niet afkomstig van de catechese, dus de moskee valt ook af. Wat blijft er dan over?

Maar dat is politiek niet het gewenste antwoord. Want dat antwoord, hun ouders hebben het ze aangeleerd, betekent dat links moet toegeven dat ze volkomen en totaal fout was, en dat ruim veertig jaar lang non-stop. U denkt toch zeker niet dat links haar macht vrijwillig gaat opgeven, wat? Samsom doet z’n best om peperdure en nutteloze warmtepompen aan te laten schaffen, en Asscher doet z’n best om het nog bonter te maken dan opa Asscher van de Joodse Raad.

Helaas is de VVD niet meer wat het was. Van een liberale partij veranderden Nijpels, Voorhoeve en Rutte haar in een socialistische partij. Kopstuk Jozias van Aartsen verandert haar van een socialistische partij in de opvolger van de NSB. Eerst dhimmificeerde hij Den Haag, en nu is hij bezig om hetzelfde te doen in Amsterdam. Dat de VVD hem met geen woord zijn gang laat gaan, zou boekdelen moeten spreken.

Maar boeken moet je lezen, en dat is tegenwoordig uit de mode.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/24 ... nis-zwart/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14399
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Jun 25, 2018 9:26 am

Numan schreef:Uitzonderingen bevestigen de regel, maar zijn de regel niet.

GELUL! De tuinman plukt de fruitboom, maar de tuinman is geen fruitboom, beweert Numan. [icon_lol.gif]

De uitzondering doorbreekt de regel, moet het zijn. En dat is precies wat het is.

Hehe! Eindelijk Numan op een missertje kunnen betrappen. Want hij is o zo leuk en vol inhoudelijk sterke teksten. Haast volmaakt. Jammer, dat er zo weinig zijn als hij op deze wereld. Ik heb hem altijd al gemogen vanaf het begin. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 16649
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor King George » Ma Jun 25, 2018 1:10 pm

Gaan we nog met spandoeken mee naar Krungtep om daar op straat te gaan demonstreren voor de terugkeer van H. Numan naar FFI?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 34390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jun 25, 2018 2:10 pm

Laat Numan alsjeblieft in zijn waarde King George.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 16649
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor King George » Ma Jun 25, 2018 2:15 pm

Doe ik toch ook? Ik stel alleen dat hij hier sans rancune welkom is.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 34390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Za Jun 30, 2018 9:47 pm

Discriminatie is een grondrecht!

Geplaatst op 30 juni 2018

Afbeelding

De Pravda van de nieuwe islamitische volksrepubliek Islamsterdam, AT5, kopte met een artikeltje over kopvodden. Na twaalf jaar wist de PVV dit onderwerp eindelijk hard te maken. Ondanks alle oppositie van politiek correcte dhimmi´s en huilende wijfjes die hun tent niet kunnen missen. Volgens AT5 is dit een aanslag op een islamitisch grondrecht.

Ja, zo lust ik er nog wel een paar. Als je politiek correct bent, dan doet enkel jouw mening er toe. De rest, daar hebben we poep aan. Democratie is de trein die Erdoğan en Kuzu nemen onderweg naar sharia. Vlak voor het eindpunt donderen ze links uit de trein. Want die hebben ze niet meer nodig. Het doel is dan bereikt.

Als AT5 echte journalisten had – en die heeft ze echt niet – dan had ze haar huiswerk gedaan. Alleen in de meest fanatieke mohammedaanse landen is gezichtsbedekking verplicht. De meeste mohammedaanse landen hebben zelf behoorlijk wat problemen met tenten, en verbieden die in de openbare ruimte. Niks islamitisch grondrecht! Maar AT5 is roomser dan de paus islamitischer dan een ayatollah. Daar schrijven we niks over, de meeste mensen weten het niet, dus geloven ze ons.

Toevallig las ik vandaag een leuk tenenkrommend stukje in de Thaise media. Thailand kent de doodstraf. In het verleden werd die met een machinegeweer uitgevoerd, maar nu gebeurt dat meer humaan met een dodelijke injectie. Thailand heeft een moratorium op de doodstraf. In de afgelopen negen jaar werden doodvonnissen niet voltrokken. Tot vorige week maandag, althans. Toen kreeg Teerasak Longji zijn spuitje. Uiteraard ging Amnesty Thailand daar tegen protesteren. Niet alle 800 leden die ze in Thailand hebben natuurlijk. De dag na de executie gingen er een paar van staan janken voor de poort van de Bang Kwang gevangenis in Nonthaburi.

Nu wil het geval dat hun afkeer van de doodstraf niet gedeeld wordt door de Thaise bevolking. Er worden regelmatig peilingen gehouden hoe men daar over denkt. Gemiddeld is 90% van de Thaise bevolking voorstander. In sommige polls is dat percentage iets minder, maar nog steeds boven de 80%. Even zo goed is dat niet alleen een meerderheid, maar ruimschoots de absolute meerderheid.

De Thai laten zich niet zo hard koeioneren als de Nederlanders dat doen. Direct na het Amnesty-protest kregen onze dappere helden een berg bagger over zich uitgestort. Er werd getwitterd dat ze verkracht moesten worden of erger. En er werd een rouwkrans afgeleverd op het kantoor van Amnesty. Oh grutjes. De mensen begrijpen ons niet, jammerde de “directeur Amnesty Thailand”. We moeten nóg beter ons best doen om de mensen te indoctrineren op te leiden. En ze was diep bedroefd dat niemand in de regering haar telefoontjes beantwoordde. Vreselijk!

Nee, trut. Jij moet begrijpen dat democratie zo niet werkt. Thailand heeft 70 miljoen inwoners. Tussen de 54 en 63 miljoen daarvan zijn voor iets waar jullie met 800 leden tegen zijn. Je kunt jammeren dat je telefonisch de regering niet meer kan bereiken, daar is een hele goede reden voor. Thailand heeft op dit moment geen democratische regering, maar een militaire junta. Als die opeens dat moratorium in de ijskast legt en je telefoontjes niet beantwoordt, doet ze dat omdat ze donders goed begrijpt dat jullie progressieve plannetje gewoon niet werkt. De militaire junta is in deze een stuk democratischer dan Amnesty. Maar laten we eerlijk zijn en blijven: Amnesty is gewoon een linkse club met haar eigen linkse agenda. En een hele grote mond.

Terug naar Noord-Korea aan de Noordzee. Daar is het niet anders. Een kleine groep malloten heeft besloten dat we beter in anarchie kunnen leven. Jammer genoeg is die kleine groep wel de belangrijkste. Als een paar verlopen uitkeringstrekkers achter Hitler aan lopen, ach. Gekken kom je overal tegen. Soortgelijke kromme en verlopen ideologie is helaas extreem populair bij iedereen die belangrijk is. Juist bij de mensen die veel beter zouden moeten weten. Zoveel verschil is er niet tussen postmodernisme en (inter)nationaal socialisme.

Is een boerka een islamitisch grondrecht? Zekers. Net als vrouwen verminken en homo’s van hoge torens sodemieteren. Zullen we dat gelijk ook legaliseren? Over vrouwen en “mannelijk patriarchaat” gesproken. Dames mogen sinds zeer kort autorijden in Saoedi-Arabië. Als je onze NL-media zou volgen, komt dat als een donderslag bij heldere hemel. Progressieve tantes vechten verdomd graag om meer voorrechten en hogere posities (voor zichzelf) te verwerven in Nederland. Ik hoor ze wel klagen dat er niet genoeg directeuren vrouw zijn, maar nooit over het schandalige gebrek aan vrouwen die cementzakken sjouwen. Strijden voor vrouwenrechten in Saoedi-Arabierië? Da’s ver van hun bed. Heel erg ver. En ook heel erg hypocriet.

Die vertrappelde islamitische rechten zijn enkel een opstapje om macht te behouden. Dat is waar het om draait. Nergens anders om. Uw kinderen worden gedwongen om moskeeën te bezoeken. Niet andersom. Ze worden met zachte dwang geassisteerd om mohammedaans te leren te bidden. Andersom? Wel, de juf die dat probeert wordt waarschijnlijk dood langs de straat aangetroffen.
Uw kinderen moeten halal eten. Waarom? Gemeenschapsgevoel en leren dhimmi te zijn. Wat mij betreft mag een mohammedaans kind best gekeelde koe eten op school, maar dat moet hij zelf regelen. Gewoon je eigen pakje brood meebrengen.

Nederland is niet mohammedaans genoeg naar je zin? Niet halal genoeg? Da’s verdomd vervelend. Dan moet je subiet vertrekken naar landen waar je geloof meer respect geniet. Wanneer vertrekken jullie? Marokko, Turkije en Koeweit kunnen best enthousiaste goed opgeleide gelovigen gebruiken.

Waarom ik in mijn stukje over Thailand schreef? Omdat Amnesty Thailand daar een piepkleine organisatie is met een verschrikkelijk grote mond. Met 800 leden zegt ze dat 60 miljoen mensen te dom zijn om te poepen, want ze zijn het niet met je eens, is te zot voor woorden. Maar dat is links ten voeten uit. In Thailand, in Nederland, overal. Links is Rupsje Nooitgenoeg. Piepklein en met een afgrijselijk grote bek. Bijna alle linkse organisaties blijken piepklein te zijn. Tien man hier, honderd man daar. En allemaal betaald... door u. Met subsidies via uw belastingafdracht. U dacht toch zeker niet dat ze zelf er één eigen cent in staken, wel?

De PVV bereikt niks? Nou, dat boerkaverbod is er na veel vijven en zessen toch gekomen. Is verdomd weinig, maar het is in ieder geval een beginnetje. Van het einde voor links. Dat weten ze daar donders goed, en daarom hoort u vrijwel niets over wat best een belangrijke stap is.
Reden waarom elke keer weer een nieuw probleem gevonden wordt, is eigenlijk simpel. De oude problemen werkten niet meer. De mensen trappen er niet meer in. Dus moet je iets nieuws verzinnen. Op een gegeven moment, en dat is nu, ga je jezelf overvragen. Daarom wordt links steeds extremer en... steeds kleiner.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/30 ... rondrecht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14399
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Jul 01, 2018 1:04 am

De column van Numan zou in elke Nederlandse krant moeten verschijnen.

Maar dat zal niet gaan lukken. En weet u waarom niet?


Omdat waarheid nu eenmaal altijd onaangenaamheden met zich meebrengt.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 34390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 05, 2018 2:53 pm

Twee nationaliteiten op het pluche kussen

Geplaatst op 5 augustus 2018

Afbeelding

Daar regeert de duivel tussen. U kent de moderne versie van dit oude spreekwoord? Politiek zéér incorrect. Volgens linkse mafklappers is er niets ergers. Helaas wel de naakte waarheid. U wilt een voorbeeld? Tommy Robinson is zwaar gemarteld in een Britse gevangenis.

Boude bewering? Heeft u gezien hoe die arme man eruit zag na zijn vrijlating? Vel over been. Hij is meer dan 20 kilo afgevallen in een dikke maand. Tommy werd 23,5 uur per dag in eenzame opsluiting gehouden. En 24 uur per dag onderworpen aan psychische martelingen. Hij leefde op een blikje sardientjes. Per dag. Want hij kon het gevangenis-eten niet vertrouwen. Die sardientjes kreeg hij niet van de gevangenis, die moest hij zelf kopen. Moet u zich even voorstellen. Koop een paar blikjes sardientjes. Eén blikje mag u vandaag opeten. Verder helemaal niets. Morgen mag u weer één blikje consumeren. De rest van de week mag u elke dag één blikje leegmaken. Ik garandeer u dat u het de eerste dag al niet kunt volhouden. Tommy moest dat langer dan een maand doen. Met het vooruitzicht op een vol jaar.

Regelmatig ‘vergaten’ cipiers zijn celdeur af te sluiten. Dan kon hij niet slapen, want de kans was te groot dat een paar mohammedaanse gevangenen zijn celdeur dan open beukten en een emmer kokend water met suiker over hem heen gooiden. De opgeloste suiker in het kokend hete water verergert brandwonden aanzienlijk. Het eten werd bereid door mohammedaanse gevangenen. Dat kon hij niet eten, omdat de kans te groot was dat er gemalen glas of vergif in zou zitten. Glas vermalen tot poeder daar proef je niets van, maar het kan leiden tot dodelijke inwendige bloedingen. Zijn eten werd geserveerd met fluimen, urine en uitwerpselen. Hij werd ‘toevallig’ opgesloten in de gevangenis met het grootste aantal mohammedanen in Engeland. Zijn cel lag vanzelfsprekend naast de moskee van de gevangenis. Zo ver zijn we al gezonken. Europese gevangenissen met een eigen moskee. En dan zijn er nog steeds mensen die beweren dat religie iets positiefs is. Want echte gelovigen in... (vul een geloofje in) stelen niet.

Tommy zat daar niet eens voor een misdrijf, maar voor een overtreding. En dan een overtreding waar niet automatisch gevangenisstraf op staat. Namelijk ‘minachting van de rechtbank’. In Nederland bestaat dat begrip niet, in de Angelsaksische rechtspraak wel. Daar is het een overtreding en geen misdrijf, en de rechter kan niet iemand automatisch daarvoor veroordelen tot een lange gevangenisstraf. En zeker niet binnen vier minuten, wat bij Tommy Robinson wel gebeurde.

Afbeelding

In een democratisch land zou dat direct tot Kamervragen, grote demonstraties van links en een parlementaire enquête leiden. Maakt u zich geen zorgen. Zowel Nederland en Engeland waren nooit democratieën, en zijn nu dhimmicratieën. Engeland wat meer dan Nederland, maar we werken hard om dat te corrigeren.

Dat komt vanwege die twee nationaliteiten. Meer correct in dit geval: twee verschillende culturen en religies. Wat is er precies gebeurd? Tommy Robinson is journalist geworden, na uit de English Defense League te zijn gestapt. Maar ‘aan de verkeerde kant’. Politiek correct berichten doet Tommy niet. Hij deed zijn journalistieke werk bij een proces tegen sadistische mohammedaanse pedofielen en pooiers. Hij was gewaarschuwd dat hij geen opnames mocht maken – hetgeen overigens ook gedaan werd door alle andere journalisten die wel politiek correct zijn – en binnen vier minuten veroordeeld wegens dat ‘contempt of court’. Hij wel. De rest niet. Hoebedoelu, meten met twee maten?

Als u een parkeerboete probeert aan te vechten, is dat een hamerstuk, maar de rechter zal u niet binnen vier minuten veroordelen. Ga uit van een kwartier tot een half uur. Dit befje lukte het binnen vier minuten. Daarna werd hij getransporteerd naar de ergste gevangenis die het land bezit. Daar werd hij systematisch gemarteld.

Hoe kan dat? Dat kan alleen als iedereen het spelletje meespeelt en via het ‘old boys network’ geen vervelend bewijsmateriaal achterlaat. U kunt er 10.000% zeker van zijn dat zowel Theresa May als de minister van Binnenlandse Zaken, de moslim Sajid Javid, volledig op de hoogte waren. Javid gaf de opdrachten, May keek de andere kant op. Was haar departement niet, en van die vervelende Robinson wilde ze maar wat graag verlost worden. Toen Javid het “wie verlost mij van die vervelende journalist” had uitgesproken, waren er meer dan genoeg hooggeplaatste NSB´ers die dat gingen regelen.

Goed opletten: Sajid Javid is lid van de Conservatieve Partij. Dat is bij ons de VVD. Hij staat bekend als gematigd. Dat kunt u gemakkelijk vertalen als “Verlos jij me even van die haram etterbal. Ik kan dat niet zelf doen.” Kortom, dezelfde gematigdheid die we zien bij boerkameesters Aboe Taleb en Marcouch. Javid is inderdaad in Engeland geboren, en dus iemand met één nationaliteit. Maar Javid is Mohammedaan, behoorlijk fanatiek in zijn geloof, en zijn ouders zijn Pakistaans. De dadel, zullen we maar zeggen, valt niet ver van de boom.

Afbeelding

Er zijn zat genoeg NSB´ers die dat graag voor hem doen, en die mensen zijn allemaal – ahum – echte Engelsen. Lelieblank, grotendeels C of E (Church of England; Anglicaanse kerk). Wie? De directeur van het gevangeniswezen moet mondelinge instructie gegeven hebben om Tommy in de rottigste bajes van het land te plaatsen. Dat gaat niet per ongeluk. Dat hellegat heeft een lelieblanke Engelsman of -vrouw als directeur. Die gaf opdracht, niet in geschrift uiteraard, om Tommy zo dicht mogelijk bij de moskee te plaatsen. De afdelingschef moet zijn personeel onder vier ogen gevraagd hebben om zo af en toe de celdeur ‘vergeten’ te sluiten. De gevangenisdokter moet bewust het feit dat Tommy 20 kilo is afgevallen, genegeerd hebben. Er is ook een gevangenis spiegoloog. Die heeft ook bewust genegeerd dat Tommy opzettelijk in eenzame opsluiting werd gehouden, gemarteld met te weinig eten en met slaaponthouding.

Meer dan genoeg reden om de minister en de top van de gevangenis op staande voet te ontslaan, gevolgd door een strafproces. Maar zo marcheert links niet. Hoort u iets van Oxfam? Amnesty International? Artsen zonder Grenzen? Lesbische Tuinbroeken tegen discriminatie? Als er één zaak hun aandacht verdient is dit het wel. Maar die mensen hebben het veel te druk met het neuken van kindhoertjes in een ver buitenland of zich druk maken over het feit dat Hamid de Koppensneller geen halal pindakaas met nootjes in zijn cel krijgt. Nog erger: de media spelen het spelletje maar wat graag mee. Lijken de Nederlandse media wel. Geen woord over systematische martelingen die Tommy moest doorstaan. Maar bergen bagger smijten dat Tommy een racist en godweetwatnog meer is. Leve de vrije media! Dat noemt zich, god betere het, de vierde macht!

Kan dit ook in Nederland gebeuren? Wis en waarachtig wel. Theresa May is de domme versie van Mark Rutte. Ze was openlijk tegen de Brexit, en probeert die nu zo hard mogelijk te saboteren. Rutte zou het referendum gewoon genegeerd hebben, maar die luxe mist May. Wat mevrouw May nu doet, komt heel erg dicht in de buurt van hoogverraad. En haar houding ten aanzien van Tommy’s behandeling is een motie van wantrouwen waardig. Maar die komt niet. Er worden geeneens Kamervragen gesteld. Een parlementaire enquête? Dat mag u op uw buik schrijven. Met wasco.

Wij hebben nog geen mohammedaanse minister van Binnenlandse Zaken. Enig idee hoezeer jonkvrouwe Kajsa Ollongren er naar hunkert het zelfde geintje te kunnen flikken met Wilders? We lezen dat er mohammedaanse beveiligers werken rondom Wilders. Dat is te gek voor woorden. Wilders moet nou net tegen mohammedanen beveiligd worden! Nee, niet alle mohammedanen zijn fout. Dat hoeft ook niet, één op de juiste plaats is meer dan voldoende. Maar tenminste twee of drie mohammedaanse beveiligers van Wilders blijken hartstikke fout te zijn. Plus de rest die nog niet ontdekt is.

Afbeelding

Hoe onwaarschijnlijk acht u de kans dat ‘stomtoevallig’ alle ingeroosterde beveiligers mohammedaan zijn? Met Ollongren acht ik die kans behoorlijk groot. Wilders (en Tommy) hebben echt geen volbloed gelovige mohammedanen nodig om een kopje kleiner gemaakt te kunnen worden. Daar is Pim Fortuyn achtergekomen. Oh, en zijn moordenaar zit nu comfortabel thuis. Hij hoeft zich geen zorgen te maken over werk. Hij krijgt een uitkering voor de rest van z’n armzalige leven. Meneer kan wel trainen voor de marathon, maar is te beroerd om z’n eigen brood te verdienen. Niemand die daar vragen over stelt. Niet in Engeland, en niet in Nederland. Behalve door de PVV, die in dit geval alleen maar steun kan betuigen aan Tommy Robinson. Zelfs de heer Baudet heeft het te druk met pianospelen.

Maakt u zich geen zorgen, uw land is binnen heel korte tijd helemaal halal.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/05 ... he-kussen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 34390
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Wo Aug 15, 2018 4:31 pm

Beetje vreemd...

Geplaatst op 15 augustus 2018

Afbeelding

Als u het nieuws volgt, hoort u dat er steeds minder misdaad is. De gedroomde multiculturele samenleving werkt dus prima. Maar de eerste daad van onze nieuwe boerkameester van Islamsterdam is vragen om meer blauw. Veel meer blauw. Als er minder misdaad is, hebben we minder politie nodig, toch?

Het is veel vreemder dan u denkt. In de eerste plaats moet u even terug denken aan de periode 1940-1945. De politie was toen hartstikke fout. Van boven naar beneden, en van links naar rechts. De politie was zo ongeveer de meest foute ambtelijke organisatie die we hadden. Fouter zelfs dan de NSB. De bevolking na de oorlog moest weinig van de politie hebben, en het apparaat moest volledig geschoond worden. Dat duurde tot in de jaren-60. Pas toen begon de politie langzamerhand weer het vertrouwen van de burger terug te winnen. Hebben onze blauwe vrienden daar wat van geleerd? Nee. Helemaal niets.

Want de politie is nu bezig om net zo fout als toen te worden. Hoe? Door aangiften te weigeren, te traineren, of te ridiculiseren. Door foute mensen aan te nemen. Mensen van wie je zeker weet dat die foute dingen gaan doen. Zoals informatie lekken over Wilders. Nepotisme. Of gewoon je islamistische in drugs handelende vriendjes van informatie te voorzien. Door de scheiding tussen kerk en staat weg te wuiven. We gaan wel exotisch nassen met mohammedanen. Verplicht zelfs. Maar een paasmaaltijd? Magnie van mo. Dat is dus heel erg fout. En heel erg politiek correct.

Er gaat nog veel meer verkeerd bij de politie. De zedenpolitie bijvoorbeeld. Die hebben we niet meer. In de alles kan, alles mag en alles moet periode 1980-2000 werd de zedenpolitie als overbodig beschouwt en wegbezuinigd. “We kunnen die capaciteit efficiënter inzetten op meer urgente zaken.” Hou dat zinnetje goed in de gaten, want de politie is er dol op.

Wat is het gevolg? Op dit moment hebben we een gigantisch probleem met verkrachtingen, kindhuwelijken, seks met minderjarigen, gedwongen prostitutie en meer van dat soort ongein. Vrijwel uitsluitend het gevolg van... de gedroomde multiculturele samenleving. Natuurlijk, er zijn best Nederlanders die daar de fout in gaan. Dat komt in geuren en kleuren op het nieuws. Bij voorkeur met naam en rugnummer. Zodra het mohammedanen betreft gaan alle begripvolle registers open. Dan roept heel links, dus iedereen die niet op de PVV stemt, dat je niet etnisch mag profileren. Dat de zonden van de vader niet op de zoon verhaald mogen worden, over het voordeel van de twijfel gunnen – ook al is er geen twijfel mogelijk. De politie is haar expertise kwijt op zedengebied. Als u nu aangifte wilt doen van verkrachting wordt u, net als 30 jaar geleden, een beetje scheef aangekeken. ‘Dat vond u vast wel lekker, hè?’ en meer van dat soort opmerkingen komen u dan tegemoet.

Ik kan me nog heel goed herinneren dat de politie de strijd tegen wiet opgaf. Coffeeshops werden gedoogd. Waarom? “We kunnen die capaciteit efficiënter inzetten op meer urgente zaken.” Dat was in de jaren-80. De politie beloofde toen meer te gaan doen tegen harddrugs. Nee dus. Die strijd heeft ze ook verloren. Amsterdamse karpers zwemmen compleet high door de grachten. En, ik neem u niet in de maling, u kunt op alle middelbare scholen in het hele land alle soorten harddrugs bestellen die er zijn. Op alle middelbare scholen. Overal. Dus niet alleen op een ongure VMBO in een achterbuurt in Amsterdam of Den Haag, maar ook op een poepfijn gereformeerd atheneum diep in de provincie.

De veldpolitie. Uit Wikipedia: van 1955 tot 1993 gespecialiseerde detachementen van de Rijkspolitie die zich bezighielden met toezicht op jacht, visserij en milieuwetgeving. “We kunnen die capaciteit efficiënter inzetten op meer urgente zaken.” Hetgeen de praktijk tegenspreekt. Herten in Brabant zijn harder aan de drugs dan een VMBO leerling in Amsterdam. Er is ook meer zware milieuvervuiling, omdat drugscriminelen ongelimiteerd chemisch afval dumpen. Zonder enig risico om opgepakt te worden.

Vergeleken met 1990 heeft de politie veel meer en beter materiaal beschikbaar. De politie is gedigitaliseerd. Destijds moest ik een aangifte doen, waarbij agent Knurft het voorbeeldenboek pakte, even bladerde, en het beste voorbeeld uit ging tikken. Met het bekende één-vinger-niet-blind systeem. Agent Knurft had daar 3 kwartier voor nodig. En vandaag? Als hoofdagent Knurft (zoontje van agent Knurft) al bereid is om uw aangifte op te nemen moet u eerst een afspraak maken. Schikt het u, over veertien dagen? Nee? Dan hebben we over twee maanden nog een gaatje. De aangifte die ik destijds in een uur kon doen duurt nu minstens de hele ochtend. Het kan natuurlijk in 10 minuten, maar dat is niet bureaucratisch correct. En dus ook niet politiek correct.

Wat ook een beetje vreemd is, is dat de politie nergens serieus op moest bezuinigen, vrijwel altijd wel een extra toelage kreeg ter compensatie van eventuele bezuinigingen. En nu toch zo’n beetje als de slechtst betaalde gevaarlijke werknemers rondlopen. Heeft u ooit gehoord dat agenten ontslagen werden wegens bezuinigingen? Of omdat er gewoon minder agenten nodig zijn, want het is nu veilig op straat? Ik niet. Met andere woorden: de politie doet steeds minder, heeft minder expertise in huis, en weigert met gezond verstand te werken.

Het is nog veel erger. Niet alleen het materiaal van de politie is enorm verbeterd, ze kunnen nu – in theorie in ieder geval – prima netwerken, en gebruik maken van het Internet. Verder heeft de politie nu bevoegdheden waar ze in 1990 nog niet eens over durfden te dromen. Visitatie op straat zonder een redelijk vermoeden is nu geen enkel probleem. Zolang u als agent maar keurige huisvaders fouilleert op zakmesjes. Vooral geen fors gebouwde Nigeriaanse artsen van 25 jaar die uit Syrië gevlucht zijn en met een machete rondlopen visiteren. Want dat is ‘etnisch profileren’ en dat mag niet. De politie mag wel aan een 18 jarige Nederlandse jongen vragen waar hij die splinternieuwe Audi van heeft betaald, maar aan een 18 jarige Marokkaan? Absoluut niet! Dat is ‘etnisch profileren’, ‘discriminatie’ en ‘racisme’.

Wat in 1990 ondenkbaar was: iemand die in Roodeschool staande wordt gehouden en zien dat hij geregistreerd staat voor een misdrijf in Domburg, is vandaag de dag een simpele zaak. Verkeerscontrole op standaardzaken zoals voertuigregistratie, verzekering, uitstaande bekeuringen, etc. is nu een eitje. Maar doen we niet, want dat is etnisch profileren. Wat de politie wel dolgraag wil, is weten wanneer, waar en hoe laat u door een tolpoortje rijdt, of wat uw IP-adres precies is. Waarom? Geen idee, ze bakken er sowieso al niets van, maar het zal z’n nut wel hebben. Niet in de strijd tegen het salafisme, want blauw en groen schijnt een prima combinatie te zijn. Persoonlijk vind ik de kleuren blauw en groen afgrijselijk combineren.

Weet u wat prima gaat bij de politie? Promotie maken. Onderaan en bovenaan. Tja, je moet tenslotte wat goed doen, niet waar? Voor jezelf zorgen is een eerste levensbehoefte. Alle marechaussees die vroeger Marechaussee Eerste Klasse (= korporaal 1ste klas) waren, zijn nu wachtmeester. Automatisch. Daar moest je vroeger heel wat voor doen, nu is het gratis. Kwam je op de lagere school niet mee? Word dan wachtmeester bij de Marechaussee!

Maar de top, dat is werkelijk waar genieten geblazen. Bij elke reorganisatie – en dat doet de politie zo ongeveer elke maand – komen er rangen bij. We hebben nu meer dan 25 hoofdcommissarissen. Die rang is gelijk aan luitenant-generaal bij de landmacht. Destijds hadden we een paar van die peperdure tuinhekken toen we nog min of meer een leger hadden. Dat leger was ongeveer twee tot drie keer zo groot als de politie nu. Behalve dat een hoofdcommissaris prima verdient (€ 5411,- minimaal per maand) heeft hij een paar commissarissen en lagere officieren onder zich staan. De enige rangen die – nog – ontbreken zijn kolonel-generaal en veldmaarschalk. Geen nood, wat niet is, kan multicultureel best komen.

Kortom, de politie heeft niets geleerd en is alles vergeten. Net als meer algemeen geheel links. En onder links valt vandaag de dag zo ongeveer iedereen die niet op de PVV stemt, helaas. ‘Eigen volk eerst’ zeggen is nu zo ongeveer een misdrijf. Behalve als je Marokkaan, Turk, of godweetwat bent. Dan is het koeltoer, en een grondrecht. Als je als Nederlander met een Nederlandse vlag over straat loopt, krijgt u vrijwel zeker vragen van de politie. En in ieder geval het verzoek om dat vooral niet te doen. Maar als Turk? Isse ons koeltoer, meniertje! Jij gore bek hou!

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/15/beetje-vreemd/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten