Artikelen van H Numan

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37522
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Di Jan 08, 2019 8:50 pm

Kijk, kijk, kijk. Betrapt!

Geplaatst op 8 januari 2019

Afbeelding

Nou, Kees van der Staaij, je staat er gekleurd op. Zwart, natuurlijk. Want andere kleuren kennen refo’s zoals jij niet. Jij laat precies zien waarom ik moet braken van religie. En bidlippen zoals jij. Want Kees, je bent gewoon een laffe kwezel. Homofilie bestaat. Er zijn mannen en vrouwen die gewoon geen interesse hebben in het andere geslacht. Hoeveel precies laat ik in het midden. Dat weten we niet. Je kunt gerust uitgaan van ongeveer 10%. Mensen zoals ik, die nooit begrepen hebben waarom je autobanden, duur kraantjeswater in kleine flesjes en auto’s beter verkoopt door er een mooie Miep in een nat T-shirt naast te zetten.

Is verder geen enkel probleem. Die mensen doen geen vlieg kwaad. Maar kwezels zoals Kees van der Staaij wel. Die zijn homofoob en dat is wél een ziekelijke aandoening. Een hele echte. Die, gelukkig, genezen kan worden. Wat is een fobie? Dat is een onredelijke angst voor iets. Heb ik ook last van. Ik word al beroerd als ik in mijn theekopje naar beneden kijk. Een homofoob – zoals o.a. Kees van der Staaij – is iemand die hele rare dingen denkt over gays. Dat het besmettelijk is of zo. Hoe dat werkt, geen flauw idee. Dus een gay benadert een gewone man die alleen interesse heeft in vrouwen, en poef! Opeens valt hij ook op mannen? Homo-erotische fantasieën over verkracht worden door gays. Nou Kees, ik heb geen idee hoe jullie het in Staphorst doen, maar ik vind gedwongen seks walgelijk. Tenzij het op vrijwillige basis gebeurt. Dat noemen ze sadomasochisme. Vind ik prima, zolang ik het niet hoef te doen. Of dat homo’s kinderen homo maken. Vertel eens, Kees. Hoe werkt dat? Mijn ouders wilden dolgraag dat ik trouwde en kindertjes kreeg (en wel in die volgorde!). Ze hebben me nooit verteld dat er zoiets als homoseksualiteit was, want daar sprak je toen niet over. Toch ben ik al 24 jaar getrouwd. Met een man. Gek hè? Als hetero’s niet in staat zijn om alle kindertjes tot hetero op te voeden, hoe doen homo’s dat dan?

Dat je een bidlip bent, weet iedereen. Maar een laffe kwezel, dat is een beetje nieuw voor me. Wees eens – moeilijk, ik weet het – realistisch. Hoeveel zetels haalt jouw theocratische partijtje? Altijd twee of drie. Als de top, jij dus, iets meer idioot is dan gebruikelijk, twee zetels. Als de top stomtoevallig een rake opmerking plaatst, zijn het er drie. Nooit meer, nooit minder. Dus je handtekening zetten onder een anti-homo verklaring, die in Mekka god betere opgesteld had kunnen worden, is voor jou gewoon. Met jou, het hele SGP bestuur. En dan heel laf die pagina laten verdwijnen. Te laat, want god bestaat niet. Het Internet wel. En dat vergeet niets.

We weten nu precies waar jij en je bidlippen staan. Jullie zijn theocraten. Verschillen in weinig van die andere theocraten, die homo’s het liefst van hoge torens tossen. Nee, dat doen jullie niet. Niet omdat jullie het niet willen. Jullie willen best! Maar jullie durven het niet. Waarom? Omdat de samenleving theocratie heeft geprobeerd en dat beviel niet. Met heel veel moeite en ongelofelijk veel bloedvergieten hebben we dat veranderd. Waarbij je voorgangers een verbeten achterhoedegevecht voerden. Weet je hoe we die theocratische periode noemen? De donkere middeleeuwen! We hadden nu kolonies op Mars kunnen hebben als jullie theocraten dat niet zeer effectief hadden verhinderd.

Waarom hebben we barstens veel mohammedaanse scholen in Nederland? Omdat jij en je soortgenoten in 1917 dat afgeperst kregen van de staat. Dat was toen het monsterverbond. Jouw voorouders zouden het allerliefst papen (mijn voorouders) radbraken, en andersom, die van mij zouden die van jou het liefst in de fik gestoken hebben. Maar dat kon allang niet meer. Jullie hadden allebei een groot probleem. Jullie kindertjes moesten naar school leren lezen en schrijven. Maar niet op een neutrale school. Dat moet op een schooltje met de Bijbel gebeuren, en … Dat is duur. Jullie gaan prat op je naastenliefde en goede werken. Maar zelf betalen, dat toch eventjes liever niet. Dus sloten jullie een akkoord met je ergste vijanden om de staat te rippen. Dat lukte prima, en die betaalt nu alle scholen. Openbaar of confessioneel, maakt niet uit. Dat is waar de mohammedanen graag gebruik van maken.

Iets later konden jouw voorouders de papen treiteren door het kabinet te laten vallen op een gezantschap bij de paus. Was niet erg, de buit was al binnen. In die tijd kon niemand voorzien dat die wet misbruikt ging worden om allerlei zeer ongewenste scholen mogelijk te maken. Zoals madrassa’s.

Nu het erop of eronder is, zeg jij, Kees van der Staaij, eronder. Liever Turks dan paaps! Onze voorouders gebruikten die strijdkreet figuurlijk. Jij niet. Voor jou is er geen andere keuze. De enige manier om een theocratie te krijgen, is meeliften op de slippers van de sultan. Dat is dan wel tijdelijk, zolang het nog mag van de sultan. Voor jou is het genoeg. Enig idee hoe ongelofelijk zielig je eigenlijk bent? Ik vrees van niet. (Ik heb een Bijbel; dat is de doe-het-zelf Bijbel.)

Want Kees, jij hebt je keuze allang gemaakt. Het maakt niets uit dat jouw kindertjes verkracht worden door de pupillen uit de vier madrassa’s rondom jouw schooltje met de Bijbel. Zolang de staat jouw schooltje, en dus die madrassa’s ook, maar betaalt. De rest dondert niet.

Ik hoor vaak “SGPers? Ja, ze zijn wat stug. Maar het is een prima partij, die hart heeft voor het vaderland.” Nee hoor. Jullie hebben hart voor De Heer©. Weet je het ezelsproces nog, Kees? Dat verloren jullie. Gezond verstand regeerde toen nog. Iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken, want gezond verstand mis je ten ene male. Denk eens even logisch na. Ik weet het, dat is heel erg moeilijk voor fanatieke refo’s en onmogelijk voor mohammedanen. Als die god van jullie zo allemachtig is, waarom moet jij dan optreden als zijn vertegenwoordiger? Kan die dat niet zelf af? Is het eeuwige hellevuur niet genoeg voor je? Jij bent van het type dat 3x per zondag naar de kerk gaat en bijna klaarkomt als de dominee predikt over de martelingen in de hel.

Dat heeft me altijd een beetje verbaasd. Jullie hebben de Bijbelse bek vol over naastenliefde en vergiffenis. Maar niet voor de mensen die niet volgens jullie boekje leven. Die moeten de meest afschuwelijke martelingen doorstaan. Niet een paar jaar of zo. Maar eeuwig. Kan je ene hersencel bevatten hoe lang eeuwig is? Dat is namelijk voor altijd. Langer dan het universum kan bestaan, want dat is niet eeuwig. Da’s een beetje veel, nietwaar? Voor het feit dat ik “met een man lig” moet ik een triljard triljard millennia non stop gemarteld worden om aan jouw wraakgevoelens te voldoen. En dat is nog steeds niet eeuwig... 50x de levensduur van het universum is ook niet eeuwig. Ja, jullie barsten van de naastenliefde. Maar niet heus.

Weet je wat je moet doen als je bang bent versierd te worden door een homo? Gewoon nee zeggen. Niks mis mee. Is voor iedereen prettiger. De gay versiert dan iemand anders die wel zin heeft en jij gaat lekker bidden in de kerk. Allebei blij. Is dat simpel genoeg voor je? Of gaat dat je begripsvermogen te boven? Weet je wie er hard om je lachen? Je collega’s van DENK. Denk daar maar eens over na.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/08 ... k-betrapt/

Is iedereen het er mee eens dat ik dit hier plaats? :wink2:
Tip: Lees ook de reacties bij het artikel.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14919
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Jan 09, 2019 5:07 pm

Hoezo of wij het hiermee eens zijn?

Ben je soms vergeten hoe de naam van dit forum luidt? En dat deze ruimte speciaal ingeruimd is voor de grootste schrijver onder ons? Maar het kan zeker geen kwaad als je het ook op een andere topic plaatst. Zoals mijn topic over de het logica taboe. Doen! icon_thumbup.gif

Overigens; bedankt Pilgrim voor het plaatsen van dit weer geweldige leesstuk van Numan. icon_thumbup.gif
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69315
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Ariel » Wo Jan 09, 2019 5:57 pm

Hans v d Mortel sr schreef:Hoezo of wij het hiermee eens zijn?

Overigens; bedankt Pilgrim voor het plaatsen van dit weer geweldige leesstuk van Numan.


Sorry niet mee eens. Ik vind dit het slechtste artikel van Numan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14919
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Jan 09, 2019 8:06 pm

Ariel schreef:
Hans v d Mortel sr schreef:Hoezo of wij het hiermee eens zijn?

Overigens; bedankt Pilgrim voor het plaatsen van dit weer geweldige leesstuk van Numan.


Sorry niet mee eens. Ik vind dit het slechtste artikel van Numan.

O jee! Ik ga het opnieuw lezen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14919
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Jan 09, 2019 8:28 pm

H. Numan schreef: Dat heeft me altijd een beetje verbaasd. Jullie hebben de Bijbelse bek vol over naastenliefde en vergiffenis. Maar niet voor de mensen die niet volgens jullie boekje leven. Die moeten de meest afschuwelijke martelingen doorstaan. Niet een paar jaar of zo. Maar eeuwig. Kan je ene hersencel bevatten hoe lang eeuwig is? Dat is namelijk voor altijd. Langer dan het universum kan bestaan, want dat is niet eeuwig.

Haha! Dat heeft Numan vast van mij. Maar dat is toch zo? Die verdomde angst voor de eeuwige verdoemenis en het ondergaan van de afschuwelijke folteringen, komt ten eerste uit het christelijke geloof vandaan. Oprotten met die vermaledijde afschuwelijke mensonterende sadistische achterlijkheid in deze tijd van begrip voor tolerantie die ver te zoeken is met het binnenhalen van de Islam die hetzelfde predikt!

Hallo betweters! Deze weerzinwekkende gedachtenspinsels zijn niet door de god van Abraham bedacht maar door dankzij Jezus - godverdomme! Moet ik het aantonen soms? Het kankergezwel Rooms-Katholieke kerk is ontstaan door Paulus, een soort Mohammed figuur die richting gaf aan het foute pad dat de christelijke religie is opgegaan. Dat is toch godverdomme een keiharde werkelijkheid! [. . .]

De geestelijk ontwrichte joodse apostel Paulus was de grote boosdoener van al het kwaad dat na hem in de wereld ontstond. Dat heeft te maken met het feit dat de mens niks voorstelt. De mens is een wanstaltig nutteloos waardeloos product in het universum. Dus . . . valt Paulus niets te verwijten, noch H. Numan. Waarom verwijt u zichzelf niets? Denkt u het beter te weten soms? Ga uw gang en start met uw argumentatie! Een zinloze expeditie. Want ook u eindigt al of niet uitgeput in de geest als een rusteloze waardeloze mens die niets teweeg heeft gebracht. Want . . .

De natuur laat zich niet dwingen.

Opwarming van de aarde . . . Ja, nou en?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69315
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Ariel » Wo Jan 09, 2019 8:42 pm

Numan blijkt in zijn jeugd een trauma opgelopen te hebben door het katholieke geloof. Daar is hij volgens mij nooit overheen gekomen. Als je een religie niet kan relativeren, dan is er iets goed mis met je. Ook ik ben opgegroeid in een streng gelovig gezin, maar ik kon het achter me laten.

Best wel zielig voor Numan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 37537
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jan 09, 2019 10:45 pm

Over het artikel van H. Numan: hier vliegt hij uit de bocht. Dat is mijn mening.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37522
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 10, 2019 9:43 pm

Oh oh oh, wat zijn de refo’s boos

Geplaatst op 10 januari 2019

Afbeelding

Ik schreef hoe ik over Kees van der Staaij (PBUH) dacht, en dat viel niet in goede aarde. Hoe durf je onze profeet (PBUH) te lasteren? Tja, ik neem aan dat streng gereformeerden ergens wel weten dat de rest van de samenleving ze op z’n best voor genuanceerd bekijkt. Of regelrecht gestoord vindt. Het is natuurlijk helemaal niet leuk als dat weer eens onder je neus gewreven wordt. Ik heb smakelijk moeten lachen om de ‘krachtige replieken’. U begrijpt duidelijk niet hoe het in elkaar zit. Gaan we aan werken.

Op de eerste plaats, die Nashville verklaring. Wat is dat precies? Dat is een religieuze verklaring van Amerikaanse (zeer) streng gelovigen. En dat mag u gerust opvatten als veel strakker in hun leer dan de strengste gereformeerde kerk in Nederland. Niet allemaal Westboro Baptist, maar veel schelen doet het niet. “Maar het is religieus!” hoor ik al gelijk zeggen. Zekers, maar even doorlezen wat en met wie je ondertekent kan geen kwaad. Ik ben er zeker van dat de Ku Klux Klan of de NVU ook verklaringen kunnen opstellen waar de SGP zich in kan vinden. Zo’n verklaring is net even anders dan jullie geloof. Je kan niet langs het buffet lopen en pakken wat je lekker vindt. Als je tekent, sta je achter die verklaring én de organisaties haar het mede ondersteunen. Behalve lieve aardige diep gelovige kerkgemeenschappen zijn dat ook de meest extremistische en ronduit krankzinnige groeperingen waar je als SGP toch liever even op afstand van blijft of zou moeten blijven.

In die verklaring begint het al gelijk met nonsens. Namelijk dat het huwelijk heilig is. Een seculier huwelijk is een contractuele overeenkomst. Niets meer en niets minder. U krijgt voorrechten en verplichtingen waar u zich aan te houden heeft in de maatschappij. Daarom bent u wettelijk verplicht dat af te sluiten voor de seculiere overheid. Pas daarna mag u, na overleg van uw seculiere huwelijksakte, een al dan niet heilig huwelijk sluiten in de kerk van uw keuze. Hoelang dat heilige huwelijk duurt, dat moet u zelf weten. Dat is een privéaangelegenheid.

Nou, daar heb ik niks geen probleem mee. Als Kees zegt dat flikkers in zijn kerk niet mogen trouwen, prima. Dat is zijn goed recht. Sterker nog, als de SGP stelt dat vrouwen niet verkiesbaar kunnen zijn en dat op gereformeerde scholen gays onder geen beding mogen lesgeven, vind ik dat ook in orde.

Maar daar zit wel een consequentie aan. Namelijk: geen cent vergoeding van de staat, hoe dan ook. Die school kan van mijn part door Calvijn persoonlijk gebouwd zijn, en een rijksmonument. De school voldoet dan niet aan de (seculiere) wetgeving en daar mag de staat dus niet aan meebetalen. Als je je eigen broek ophoudt, geen enkel probleem. Als je door de staat betaald wilt worden, dan moet je je ook houden aan de regels van die staat. En als u aan uw SGP-leidsman vraagt waarom vrouwen nu wel verkiesbaar gesteld kunnen worden, heeft dat ergens toch wel te maken met de mammon die jullie net zo goed vereren. Anders zou dat de SGP heel veel centjes gaan kosten. En dat moeten we natuurlijk niet willen.

Oh, u vindt dat geen goede regels? Prima. DENK denkt daar net zo over. Die willen – net als de SGP – ook geen scheiding tussen kerk en staat. Dus stem op de SGP om die scheiding teniet te doen. Maar dan moet u niet gek opkijken dat u dan gezien wordt als net zo krankzinnig als DENK. Gereformeerden worden meestal als wat stugge, maar rechtschapen mensen gezien. Klopt. En oervervelende mensen, want hun ideetjes, waar niemand op zit te wachten, proberen ze via chantage aan de man te brengen. Anders lukt het helemaal niet. Wet op de Zondagsrust, godslastering. Dat soort zaken. U wilt onze steun? Dat kan, maar dan met de zondagsrust die 97% geschrapt wil zien.

Persoonlijk vond en vind ik dat een prima wet. Ik werkte graag op zondag, dat was 50% extra tarief voor precies hetzelfde werk. Minder werk, want meestal was het extra rustig. Vooral als het nog een feestdag ook was. Dan ving ik 300%. Dus wat mij betreft mag die zondagsrust lekker blijven. Ik zit helemaal niet te wachten op den 24/7 samenleving.

U moet zich goed realiseren dat er in essentie weinig verschil is tussen mohammedanen die een religieuze staat willen en jullie. Natuurlijk wil de SGP geen homo’s van hoge gebouwen gooien. Dat geeft zo’n rotzooi. Maar met chemisch castreren of ontslag op staande voet, daar heeft de SGP vrijwel zeker veel minder problemen mee. Want dat geeft geen rotzooi. U moet ook niet denken dat heel Nederland met smart zit te wachten op een theocratische staat waarin de predikant de dienst uitmaakt. Vandaar de wat smalende houding tegenover de SGP van de gemiddelde Nederlander. En van mij.

Gaan we kijken naar de echt moeilijke onderwerpen, waar de meeste mensen geen teelbal verstand van hebben. Wat is homoseksualiteit? Dat zijn mensen die de voorkeur geven aan hun eigen geslacht, niet het andere geslacht. Maar het is niet zwart wit. Het is honderdvijftig tinten grijs. Er zijn mensen, zoals ik, die nooit of te nimmer serieus interesse hadden en hebben voor het andere geslacht. Ja, ik heb een vriendin gehad gedurende drie maanden. Daarvoor niets, en daarna nooit meer. Grappig genoeg was die vriendin een hele strenge gereformeerde. Dus ik weet heel aardig uit eigen ervaring hoe jullie tussen de oren in elkaar zitten. Een anekdote tussen door:

Ze was heel streng in de leer. Om mij een plezier te doen, gingen we slechts 1x op zondag naar de kerk. En de zondagsrust, dat was bloedserieus. Vraag ik: dus als ik op zondag zonder benzine kom te staan, mag ik niet tanken? “Nee, dan moet er iemand voor je werken. Dat hoort niet. Zorg op zaterdag voor een volle tank.” Okay. En als we over de boulevard lopen en ik wil jou een ijsje geven? “Nee, dat is ook werken.” Okay. Jij bent verpleegster, en werkt op zondag. Is dat geen werk? “Dat is menslievend werk, en dan mag het.” Okay. Ik ben bewaker. Ik werk ook op zondag. “Dat mag ook, want dat is het zwaard van de heer.” Prima. Ga je wel eens naar de wc op zondag? En luister je naar de radio? “Huh, ja natuurlijk!” Geloof je serieus dat de waterleiding op zaterdagavond alle pleeëen vol pompen zodat er op zondag niet gewerkt hoeft te worden? Dat ze in Hilversum alleen maar bandjes draaien? Of dat het GEB op zondag op batterijen werkt? ... geen antwoord. Binnen een week was de relatie uit. Toeval?

Dat is jullie probleem, grotendeels. Wat destijds prima werkte in het bronzen tijdperk, dat gaat nu niet meer. Als je de zondagsrust serieus neemt, dan moet je van te voren een aantal emmers water gereed zetten om de wc te spoelen. Dan moet je nu al met accu’s werken, want het licht mag je op zondag niet aandoen. Vergeet u niet de ijskast uit te zetten op zondag? Dat zie ik jullie refo’s niet doen. Er zullen een paar fanaten zijn die inderdaad op zondag de radio en de tv niet aanzetten, en hun kinderen verbieden op computers te werken. Maar die mensen zijn borderline godsdienstwaanzinnigen. En ik betwijfel of dat soort overdreven bidlippen de ijskast of de vriezer uitzetten op zondag. Uiteraard het staat u vrij om dat te doen. Maar dat is iets wat u niet kunt afdwingen. Ook niet bij wet. En als u het wel via de wet wil afdwingen, dan heeft u religieuze politie nodig om dat te handhaven. Sharia politie dus.

Gaan we terug naar gays. Een klein deel is 100% gay, heeft totaal geen interesse in het andere geslacht. Dat is ongeveer 10% van de mensheid. Nederland of Saoedi-Arabië maakt weinig uit voor dat percentage. Andersom, een deel van alle heteroseksuelen heeft enkel interesse in het andere geslacht en niets anders. De rest zit er tussen in. Vrijwel alle jongens hebben wel eens vergeleken wie de grootste heeft, het verste kan pissen, enzovoorts. In essentie is dat ook homoseksualiteit. Maar de meesten groeien er overheen. Sommigen niet. En weer anderen een beetje. Daarom is het heel moeilijk om vast te stellen wie gay is. Je krijgt altijd het gewenste antwoord te horen.

Toen ik solliciteerde in het leger werd er openlijk gevraagd of ik homoseksueel was. Dat was toen niet toegestaan en een reden om afgekeurd te worden. “Nee, absoluut niet.” Heeft u een vriendin of verloofde? “Nee, de relatie is net afgelopen.” Dat werd als prima antwoord geaccepteerd. Ik was eigenlijk met stomheid geslagen. Laten die mensen zich zo simpel in de maling nemen? Serieus? Inderdaad. Serieus.

Gaan we van 1980 naar 2018 waarin asieligzoekers precies het tegenovergestelde gevraagd wordt. Door precies dezelfde (soort) ambtenaren die nog steeds nergens wat van weten. Een beetje serieuze asieligzoeker kan ze net zo gemakkelijk om de tuin leiden. Het feit dat ik de voorkeur geef aan mannen wil niet zeggen dat ik het niet kan doen met een vrouw, indien noodzakelijk. Ik ken zat genoeg gays die getrouwd zijn of waren, met eigen kinderen. De machinerie werkt prima, hoor. Het is alleen dat de machinist er eigenlijk geen zin in heeft. Gelukkig zijn de meeste asieligzoekers dom genoeg om voor dit soort super eenvoudige testen faliekant te falen. Ze vragen asiel aan, omdat ze beweren homo te zijn, maar als ze een Playgirl onder de neus gedrukt krijgen voelen ze zich zwaar beledigd. Of gaan tijdens de procedure al samenwonen met een vriendin (voor snellere en gemakkelijkere papieren).

Ik schreef dat ongeveer 10% van de mensheid gay is. Dat zijn de mensen zoals ik die vrijwel geen interesse hebben in het andere geslacht. Als ik alle mannen die ik ooit ‘een hand gegeven heb’ bij elkaar optel, schrikt u echt. Met 25% zit ik waarschijnlijk te laag. Maar u als streng gereformeerde gaat nooit naar een darkroom, u weet waarschijnlijk niet eens wat dat is. (Soort van Sodom & Gomorra, maar veel gezelliger. Als je er van houdt.)

Transseksuelen is een heel ander verhaal. Die mensen zijn geestelijk gestoord. In ieder geval als ze werken aan een geslachtsverandering. Er zijn mensen die amputee willen zijn. Denken dat ze een arm, been of neus teveel hebben. Als die bij de dokter komen en vragen om een amputatie van gezonde lichaamsdelen, worden ze opgenomen. Behalve als ze van hun geslacht af willen, want dat is nu politiek correct. Daar heb ik een heel artikel over geschreven, want in Nederland weet bijna niemand iets van transseksuelen. In Thailand is het zo’n beetje normaal. Ik zie ze dagelijks. En ja, die hebben allemaal een flink probleem. Tussen de oren.

Ik heb er over geschreven, maar het aantal transseksuelen (wij noemen ze ladyboys of kathoeys) dat de pensioengerechtigde leeftijd haalt, is griezelig laag. Door hun zeer ongezonde levenswijze en geestelijke onvrede legt meer dan 75% onderweg het loodje. De pil slikken in de puberteit als jongen is zwaar ongezond, zeker in de hoeveelheden die ze nodig hebben. Een meisje slikt 1 pil om niet zwanger te worden. Een ladyboy van 12 slikt 25 pillen per dag om tieten te krijgen. Als ze over de 40 zijn is de schoonheid grotendeels vergaan. Maar ze hebben nog ruim 30 jaar te gaan. De meesten kunnen dat niet aan en maken er een eind aan. Dat is iets waar je links nooit of te nimmer over hoort.

Het is bijzonder knap van Van der Staaij om DENK aan het lachen te maken. En dat is hem gelukt. Die engnekken lachen zich een kamelenbult. Kijk de SGP eens over naastenliefde praten! Weet u? Ze hebben nog gelijk ook. Natuurlijk gaat DENK niet lopen adverteren dat ze er precies hetzelfde over denken, en graag flink verder zouden gaan. Maar dat is niet relevant in deze. Ik ben het ook volkomen met Wilders eens dat links en mohammedanen eens naar zichzelf moeten kijken, en niet naar een gemakkelijk doelwit zoals Kees. Want Kees keert de andere wang toe, zoals het hoort.

Even zo goed is wat Kees deed fout. Goed fout. Ik had eerlijk gezegd niet anders van hem verwacht. Hooguit dat de SGP de zwarte sokken hoog zouden houden en de pagina niet offline halen. Kees had moed genoeg (toch niemand die hem wat doet), maar veel bidlippen die begonnen te bibberen zodra de storm losbarstte.

Waar het mij om ging, en dat ging en gaat volkomen over uw Bijbelse hoofden heen, is dat je niet langs het buffet kan lopen. Als je zo’n verklaring tekent, heeft dat consequenties. Onder andere het feit – want dat is het – dat jullie, als het er op aan komt, kiezen voor geloof. Desnoods dat van Allah, als het niet anders kan.

U heeft nu de keuze tussen scheiding tussen kerk en staat of een islamitische staat. U, als SGP´er, kiest dus voor een islamitische staat, want dat is altijd beter dan seculier. Zolang uw schooltje met de Bijbel maar door de belastingbetaler betaald blijft worden.

Dat is een consequentie van het tekenen van Nashville.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2019/01/10 ... efos-boos/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69315
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Ariel » Do Jan 10, 2019 10:43 pm

Dit laatste artikel van Numan geeft volgens mij aan dat hij op dit moment zwaar op zijn pik getrapt is door de kritiek op zijn artikel van de "streng gereformeerden met hun bidlippen. "
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37522
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 10, 2019 10:58 pm

Ach ja... De pik van Numan! :wink2:
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69315
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Ariel » Do Jan 10, 2019 11:13 pm

Pilgrim schreef:Ach ja... De pik van Numan! :wink2:


Hij kan zijn lol op, want reacties op zijn laatste artikel zijn weer niet voor de poes.

Deze reactie van Wim is erg sterk.

Spoiler! :
Er staat momenteel een man terecht voor de vrijheid van meningsuiting. In Duitsland werd een AfD politicus bijna doodgeslagen omdat zijn mening en politieke overtuiging niet strookt met die van de goeddenkers. En wat doet de heer Numan? Precies hij lanceerde een ongekend harde aanval op de persoon van een politicus. Aanleiding? Deze politicus uitte een in zijn ogen achterhaalde mening.
Sinds wanneer is Nederland een land met één, officieel van staatswege goedgekeurde mening? Terecht dat Gertjan van Schoonhoven (Elsevier) de reactie van hypocriete minister Van Engelshoven bedreigender vond dan die hele Nashville-verklaring. (Ja, hypocriet, want we hebben haar nooit gehoord over die eigen Amsterdamse partijgenote met dezelfde standpunten als die zij nu bij anderen veroordeelt). Terecht dat Joost Niemoller zich afvroeg hoe lang het nog zal duren voor overal in Nederland de regenboogvlag en de EU vlag wappert en de Nederlandse vlag ‘extreemrechts’ verklaard wordt? Terecht dat Roderick Velo de vraag stelde of wij de mening van een ander nog wel verdragen: https://www.rtlz.nl/opinie/column/45455 ... -ander-wel
Beste mijnheer Numan. Ook al kijken mensen heel verschillend naar belangrijke onderdelen van het leven, laten we het alstublieft erover eens zijn dat het kwalijk is als de staat bepaalt welke mening of oppositie wel mag en welke niet. Laten we op dat punt elkaar liever versterken en dus opkomen voor free speech, ook voor Van der Staay. En dat gezegd hebbend kunnen we de in onze ogen verwerpelijke strandpunten met argumenten bestrijden. Daar hoort geen MarcelvanDammetje bij door iemand weg te schrijven als een slecht en minderwaardig mens. Sterker nog dat speelt de vijanden van free speech alleen maar in de kaart.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 18255
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor mercator » Vr Jan 11, 2019 12:16 pm

Ariel schreef:Sorry niet mee eens. Ik vind dit het slechtste artikel van Numan.

Ik heb de artikels van Numan nooit goed gevonden. Een hoop open deuren intrappen en altijd op een doordrammerige manier gebracht waaraan je zo kan aflezen dat het ingegeven is door persoonlijke frustratie en rancune.
Nu weer over de zgz. reactionnaire Christelijken die niet van Hoera! roepen zodra er een homo in zicht komt. Flauw, en totaal passé, dat soort schrijfsels over die vreselijke Gristelijke opvoeding had je al in de jaren 1960 met Maarten 't Hart en een hele stoet verongelijkte types.
Stel je voor dat ik nu als volwassen man nog psychische krampen zou hebben door de cultuur Marxistische praatjes die mij mijn hele jeugd door de strot werden geduwd. Die waren op hun manier even beklemmend als de dreiging met hel en verdoemenis van de katholieken. Wat te denken van mijn vader die aan de eettafel uitweidde over de atoomoorlog die de Amerikaanse kapitalisten zouden komen uitvechten in België tegen de door en door goede en vredelievende communistische Russen. Ik bidderde dan als 8 jarig knaapje van de schrik. Maar nu heb ik daar geen last meer van.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69315
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Ariel » Vr Jan 11, 2019 12:57 pm

mercator schreef:Ik heb de artikels van Numan nooit goed gevonden. Een hoop open deuren intrappen en altijd op een doordrammerige manier gebracht waaraan je zo kan aflezen dat het ingegeven is door persoonlijke frustratie en rancune.
Nu weer over de zgz. reactionnaire Christelijken die niet van Hoera! roepen zodra er een homo in zicht komt. Flauw, en totaal passé, dat soort schrijfsels over die vreselijke Gristelijke opvoeding had je al in de jaren 1960 met Maarten 't Hart en een hele stoet verongelijkte types.
Stel je voor dat ik nu als volwassen man nog psychische krampen zou hebben door de cultuur Marxistische praatjes die mij mijn hele jeugd door de strot werden geduwd. Die waren op hun manier even beklemmend als de dreiging met hel en verdoemenis van de katholieken. Wat te denken van mijn vader die aan de eettafel uitweidde over de atoomoorlog die de Amerikaanse kapitalisten zouden komen uitvechten in België tegen de door en door goede en vredelievende communistische Russen. Ik bidderde dan als 8 jarig knaapje van de schrik. Maar nu heb ik daar geen last meer van.


Amen... Waarlijk, dat zij zo.

Dank voor deze heldere en gezonde uitleg. icon_thumbup.gif
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14919
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jan 11, 2019 2:10 pm

mercator schreef:Ik heb de artikels van Numan nooit goed gevonden.

Ik heb mij er altijd kostelijk mee vermaakt.

En voor wat de waarheid aangaande zijn frustratie betreft, laat ik dit uiteraard graag afhangen van diegene die het artikel niet bevalt. Want zo gaat dat immers altijd. Het is goed dat Numan dit artikel heeft geplaatst. Er kunnen geen scheppen genoeg bovenop het in stand houden van religies gegooid worden zolang de domme mens nog steeds overtuigd is dat hij een vrije wil heeft. Want daar draait het verdomme toch om, dat God de mens een vrije wil gaf. Ach, laat maar zitten. Het is parels naar de zwijnen als medicijn gooien om mensen proberen aan het verstand te brengen dat schepping geen vrije wil vertegenwoordigt. En de oerknal dan? Of de oersoep? Het eerste eiwit? Waarom geen eizwart? Want dat is waar we op afstevenen. Op complete waanzin.

De Tijdgeest bepaalt! U in ieder geval niet!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18255
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor mercator » Vr Jan 11, 2019 2:36 pm

Hans v d Mortel sr schreef: Er kunnen geen scheppen genoeg bovenop het in stand houden van religies gegooid worden zolang de domme mens nog steeds overtuigd is dat hij een vrije wil heeft.

In het geval van het Christendom is dat toch niet meer nodig, dat is eerder zoals een terminaal zieke patiënt nog wat extra trappen geven. Het is ook veilig en comfortabel. Ik wed dat Numan nooit is in elkaar geslagen geworden door een New Born Christian die niet van homo's houdt. Met de moslims is het wat anders, daar wordt met een mengsel van schrik en medelijden omheen gefietst.
Christendom heeft in de loop van de geschiedenis heel wat fraais voortgebracht, de Islam: niets. Paus Benedictus Ratzinger durfde dat tenminste openlijk te zeggen. Wat niet gezegd kan worden van heel het legioen flauwe plezanten dat zichzelf stand up comedians noemt.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14919
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jan 11, 2019 4:00 pm

mercator schreef:
Hans v d Mortel sr schreef: Er kunnen geen scheppen genoeg bovenop het in stand houden van religies gegooid worden zolang de domme mens nog steeds overtuigd is dat hij een vrije wil heeft.

In het geval van het Christendom is dat toch niet meer nodig, dat is eerder zoals een terminaal zieke patiënt nog wat extra trappen geven.

Mooi verwoord. Niets tegenin te brengen. Steker nog, helemaal mee eens.
Het is ook veilig en comfortabel. Ik wed dat Numan nooit is in elkaar geslagen geworden door een New Born Christian die niet van homo's houdt.

Ja, nou en? Je zwenkt hiermee bewust van het onderwerp af om Numan fout neer te zetten.
Christendom heeft in de loop van de geschiedenis heel wat fraais voortgebracht, de Islam: niets.

Ook daar gaat het niet om. We hebben onze beschaving aan het christendom te danken. Het is niet anders. Ook Hitler heeft zijn sporen verdiend. Wat dacht je van de aantrekkingskracht op moslims vanwege de florissante kinderbijslag door de regering van Hitler ingevoerd waar moslims, die als parasieten op onze kenniseconomie en beschaving bekend staan, op af komen als vliegen op stront (sorry voor de onsmakelijke vergelijking).

Mercator, je hangt de te doorzichtige aanklager aan. Aanklager van Numan. Hij heeft gewoon honderd procent gelijk voor wat hij schrijft. Dat heeft niets te maken met de huidige stand van zaken ten aanzien van het gedag van christelijke organisaties en tolerantie en liefde predikende predikers in de kerk. Alhoewel . . . het fenomeen achterlijkheid en onmenselijkheid is nog altijd niet uitgeroeid in Nederland. EN DAT IS WAT NUMAN TERECHT STOORDE EN AAN DE KAAK STELDE. En toch is die van der Staaij een beminnelijke man die voor de dorpsharmonie uitloopt.

Om in de sfeer van Mercator te blijven hangen: Ik heb in deze tijd liever tien SGP-ers achter de hand dan anderhalve kopvod aan de kant.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18255
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor mercator » Vr Jan 11, 2019 6:46 pm

Hans v d Mortel sr schreef: Alhoewel . . . het fenomeen achterlijkheid en onmenselijkheid is nog altijd niet uitgeroeid in Nederland. EN DAT IS WAT NUMAN TERECHT STOORDE EN AAN DE KAAK STELDE

Ik vind het niet per se van achterlijkheid getuigen om niet mee te gaan in het accepteren en waarderen van abnormaliteiten zoals homofilie, transgenders, junks etc. Dat soort cultuur marxisme is helaas in de hele moderne katholieke kerk doorgedrongen en die Nashville verklaring probeert daar een hopeloos achterhoede gevecht tegen te voeren .
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14919
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jan 11, 2019 7:25 pm

mercator schreef:
Hans v d Mortel sr schreef: Alhoewel . . . het fenomeen achterlijkheid en onmenselijkheid is nog altijd niet uitgeroeid in Nederland. EN DAT IS WAT NUMAN TERECHT STOORDE EN AAN DE KAAK STELDE

Ik vind het niet per se van achterlijkheid getuigen om niet mee te gaan in het accepteren en waarderen van abnormaliteiten zoals homofilie, transgenders, junks etc. Dat soort cultuur marxisme is helaas in de hele moderne katholieke kerk doorgedrongen en die Nashville verklaring probeert daar een hopeloos achterhoede gevecht tegen te voeren .

Mooie tekst. Dat wel. Ik begrijp wat je bedoelt en daar ga ik voor 90 % in mee. Ik heb natuurlijk geen probleem met homofilie die ook in de natuur voorkomt. Gaan we de natuur dan beschuldigen van afwijkend gedrag? Homofilie is geen abnormaliteit. Of misschien toch wel? Ik kan het inderdaad niet normaal noemen. Laat ik dit zeggen zonder voorbarig te zijn:

De natuur is onvolmaakt.

De fout die Van der Staaij maakt is dat hij niet God daarvan de schuld geeft maar de mens. En ik blijf bij mijn mening dat Numan daar gewag van heeft gemaakt. Zeer terecht! Overigens . . . de Jehovah's Getuigen zijn misschien nog wel veel erger. Ik heb er geen last van gehad. Maar mensen, waaronder familie van Getuigen, worden letterlijk uitgekotst wanneer zij na eenmaal verbonden te zijn geweest met de organisatie, en ja . . . homoseksualiteit wordt daar NIET toegestaan. Maar dat weten de meesten niet. Zou ik toch maar eens over praten de volgende keer wanneer Getuigen weer bij jou (Mercator) aan de deur komen.

Had ik het al gezegd? ik vind die Van der Staaij best wel een geschikte kerel. Zijn groepje is vredelievend en doet inderdaad geen vlieg kwaad. Pilgrim heeft gelijk toen hij ooit stelde dat het geen gek idee zou zijn om Mars als kolonie voor moslims in te richten. Een alleraardigste vredelievende geste van hem. Want moslims verpesten onze planeet die zij beschouwen als de strafkolonie van Allah tijdens hun leven op aarde. Mars is dan meer op zijn plaats!
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18255
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor mercator » Za Jan 12, 2019 12:13 am

Hans v d Mortel sr schreef: Ik heb natuurlijk geen probleem met homofilie die ook in de natuur voorkomt.

Ik zat al klaar om te gaan argumenteren dat homofilie bij de dieren in de natuur alleen voorkomt als "ersatz" voor het gewone mannetje/vrouwtje verhaal. Maar dan bedacht ik me dat het helemaal niet relevant is of iets nu in de natuur voorkomt of niet. Muziek en schilderkunst komen ook niet voor in de natuur en toch hebben we daar iets aan. Waarom vervult heel dat homo gedoe me dan met zulke weerzin ? Zeker als het zich overdadig manifesteert in wanstaltig opdringerige gay parades en bekakt praten etc? Alles wel beschouwd heb ik daar toch totaal geen last van, itt van moslims die met mijn belastingscenten moeten vetgemest worden.
Hoogstwaarschijnlijk heeft Hans gelijk en heb ik wat dat betreft helemaal geen vrije wil [icon_lol.gif]
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4131
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor sjun » Wo Jan 16, 2019 12:35 am

Ariel schreef:Dit laatste artikel van Numan geeft volgens mij aan dat hij op dit moment zwaar op zijn pik getrapt is door de kritiek op zijn artikel van de "streng gereformeerden met hun bidlippen. "

Mogelijk maar laat ook hem gewoon zijn eigen bewustmakende ding blijven doen. Het geeft in elk geval aan dat hij om wat voor reden dan ook appels en peren vergelijkt. Geen Grefo pleegt aanslagen. Geen Grefo gooit homo's van een toren of komt op het idee ze te gaan molesteren en religieus gelegitimeerd te gaan beroven omdat het toch maar heidenen zijn. Kennelijk is het velletje dat van der Staaij om hem moverende redenen ondertekende toch veel minder vergaand dan de gepraktiseerde leer van islam die waar het komt in wegmaking van andere culturen resulteert zodra het daar de kans voor krijgt. Dat van der Staaij de eigen cultuur in eigen kring wenst te bewaken begrijp ik volkomen. Een al te bemoeizuchtige overheid stelt natuurlijk geen religieuze en rituele normen. Wel mag en moet het het recht op individuele integriteit bewaken.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 37522
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 02, 2019 6:42 pm

De wet geldt voor iedereen. Maar niet heus

Geplaatst op 2 februari 2019

Afbeelding

We gaan weer af op verkiezingen, en het belooft een fraai moddercircus te worden. De VVD weet dat ze deze verkiezingen niet gaan winnen. Daar heeft Rutte te hard voor lopen liegen in de afgelopen 9 jaar. Zijn kompaan in de misdaad, Klaas ‘Vaak’ Dijkhoff, neemt het stokje waardig van hem over, die liegt minstens zo hard. De coalitie gaat, zoals het er nu voor staat, snel klappen. De belangrijkste reden? Het spijkerhard en zonder enig mededogen toepassen van de wet waar dat ongewenst is, zoals bij het Zwarte Pieten protest. En zo soepel en begripvol mogelijk waar dat politiek lekker scoort. Bijvoorbeeld met het kinderpardon, opvangen van ‘vluchtelingen’ en tegen hoge kosten terughalen van domme Nederlandse mutsen die landverraad gepleegd hebben.

Maar daar wil ik het in dit stukje niet over hebben. De wet wordt ook en op gigantische schaal geschonden door anderen. Über en AirBnB bijvoorbeeld. Dat doen ze zo openlijk dat ik me serieus afvraag waar het gezonde verstand gebleven is. Vrijwel zeker een voorbeeld van geld dat niet stinkt...

Wat zijn Über en AirBnB? Eigenlijk niets meer dan technische tussen-verkopers die zelf niets hoeven te doen, geen verantwoordelijkheid dragen en daar miljarden mee verdienen. Über is een programma, app noemen ze het tegenwoordig, waarmee je mensen kunt vinden die willen bijverdienen als taxichauffeur. AirBnB doet hetzelfde met kamerverhuur.

Über en AirBnB hebben nauwelijks eigen personeel (enkel voor de promotie en het kantoor), bezitten geen auto’s of onroerend goed. Het is software dat u op uw telefoon installeert. Heeft u een kamer nodig? Ga naar de AirBnB app, en boek er een. Vééél goedkoper dan een echt hotel! Zelfde voor Über. Een echte taxi kost veel meer en er zit vrijwel altijd een hork van een chauffeur in. Tegenwoordig meestal knaapjes die zich eigenlijk veel te goed voelen om dhimmies, honden of vrouwen te vervoeren. Behalve kechs natuurlijk. Dus iedereen aan de Über. Dat werkt stukken beter.

Nou nee. Toen Über en AirBnB begonnen, was de verdienste prima. Logisch, want beiden hadden chauffeurs en kamers nodig. Nu loopt het spelletje (balletje balletje) niet meer, dus waar mogelijk snijden ze die commissies af. Een Über-chauffeur verdient nu zelfs minder dan het minimum loon. Zekers, op papier ziet het er fraai uit. Maar het uurloon van de chauffeur is bruto. Zijn auto is zijn eigen auto. De brandstof moet hij zelf tanken. De aansprakelijkheidsverzekering, en dat is voor een taxi toch even anders dan voor een gewone auto, ook. Tel dat op, en je kunt meer verdienen met pleeën schrobben bij de Cemsto.

Personeelsbeleid hebben ze niet. Über en AirBnB huren iedereen in die maar wil. Strafblad is geen probleem. Dat interesseert beiden niets. Er wordt geen onderzoek ingesteld. Bij een beetje bedrijf ben je minstens een paar uur zoet met solliciteren. Niet bij Über en AirBnB. Daar bent u aan de bak binnen een half uur. Letterlijk. Vul het online formulier correct in. Bekijk een instructievideo van 20 minuten. Daarna bent u taxichauffeur of kamerverhuurder.

AirBnb is in feite een hotelconcern dat weigert zich aan de regels te houden. Waarom kost een hotel per overnachting zoveel geld? Omdat het wettelijk moet. Er moet een rookmelder in de kamer zijn. De bedden moeten dagelijks verschoond worden. Het eten moet aan bepaalde minimumeisen voldoen. Er moeten vluchtwegen zijn, waar eigen regels voor gelden. Personeel kan niet al het werk verrichten wat je maar wilt, en kun je niet 24 uur per dag non stop laten werken. Daar zijn ook regels voor. En nog veel meer. Ik weet het, veel mensen willen graag een kleinere overheid. Nou, dan ga je dus kamers verhuren voor AirBnB. Of rijden voor Über. Die willen dat ook.

Die regels zijn niet verzonnen door ambtenaren die niks te doen hadden. In de meeste gevallen gebeurde er een ongeluk of een ramp, waardoor er een noodzaak voor die bepaalde regels ontstond. Een jaar of wat geleden ontstond er brand op een kostschool in Thailand. 17 meisjes kwamen om het leven. De oorzaak was kortsluiting, maar de reden van hun dood was geen rookmelders. De meisjes sliepen in een zaal waar om kosten te sparen geen rookmelders geïnstalleerd waren. Die paar tientjes goedkoper kostten dus 17 meisjes het leven. Hoe liep het af? De school had goede relaties met de overheid, dus alles werd ‘in der minne’ geschikt. Zo werken Über en AirBnB ook.

Dat ga je krijgen in een samenleving met een kleine overheid. Daar gaat u niet van profiteren, maar megabedrijven zoals Über en AirBnB. U doet het werk, voor een grijpstuiver. Zij doen vrijwel niets en scoren goud.

Weet u, als ik de kamerverhuur in ga en me nergens aan houd, dan kan het heel goedkoop. En dat is dus wat AirBnB doet. Ietsje goedkoper dan een echt hotel – anders trapt u er niet in. Maar zonder brandtrap, zonder nooduitgang. Bedden worden verschoond pas als de vlekken of de geur dat noodzaken. Eten haal ik bij de Lidl, en als het over de datum is? Geen probleem. Bijna onmogelijk voor de klant om te bewijzen dat het door mijn brakke vreten kwam. Ik verdien veel meer dan een vergelijkbaar hotel. AirBnB verdient een slag in de rondte, en de klant betaalt een stuk minder dan voor een hotelkamer. Iedereen tevreden?

Nou nee. Ik ben het compleet eens met mensen die zeggen dat de taxiwereld kunstmatig haar prijzen hoog houdt. Klopt inderdaad. Dat hotels ‘te duur’ zijn, is relatief. Je kunt nu eenmaal niet gratis overnachten.

Het grootste probleem, denk ik, is het compleet negeren van de wet. En daarmee komen we bij de huidige polletiek en de verkiezingen terug. Vanzelfsprekend zijn ‘echte’ taxichauffeurs en hoteliers razend op Über en AirBnB. Sorry “heren” chauffeurs. Daar heeft u het wel naar gemaakt. In samenwerking met de overheid, laat dat duidelijk zijn. Om taxichauffeur te worden heeft u een vergunning nodig, en de gemeentes geven die niet af. Ze hebben een bepaald aantal – altijd veel te weinig – en dat is het. Gevolg is dat die paar beschikbare vergunningen een godsvermogen kosten. Tel daar bij op dat de meeste bajesklanten (voor ze wegens recidive weer moeten brommen) taxichauffeur of glazenwasser worden.

Hotels zijn een ander verhaal. Elke keer als er een brand of een ongeluk plaatsvindt, wordt daar door de wet op ingespeeld, en dat zie je terug in de prijs. Door te beunen, verdienen Über en AirBnB zich een slag in de rondte. Een groot deel van de winst moet gebruikt worden voor advocaten en om de overheden om te kopen. Maar er blijft meer dan genoeg over om de investeerders blij te houden.

En wat zien we? Amsterdam heeft opvallend weinig moeite met Über en AirBnB. De roodste stad van het land, met de meest proletarische bestuurders mogelijk, vindt die bedrijven f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h. Het houdt vervelende Marokkaanse jochies van de straat als chauffeur. En dat grachtenpand dat je 30 jaar geleden kraakte (= gestolen hebt) is nu een vermogen waard, en te groot voor u om in te wonen. Dus lekker in de verhuur bij AirBnB! Regels? Die gelden voor het klootjesvolk dat niet mag kraken. U bent socialist, dus daar gelden die domme regels niet voor. Über en AirBnB? Die denken graag met u mee.

Gaan we terug naar de politiek. Asielzoekers opnemen omdat ze zielig zijn? Op het gemoed werken doet het altijd goed. Meestal voor de verkeerde zaken. Zijn er echte asielzoekers uit Syrië? Zekers, er zullen er best wel een of twee tussen zitten. De rest komt allemaal onder de Sahara vandaan. Zijn er homo’s die vervolgd worden? Op zeker, maar niet veel. Veel minder dan het aantal moeders en kindertjes dat moet vluchten. Oh, die zitten er bijna niet tussen. Inderdaad. Net als het aantal echte homo’s.

Kun je die grootmoedig opnemen en € 10.000,- voor een interieurtje geven? Natuurlijk kan dat. Geeft je een fijn warm gevoel, als socialist of als gelovige. Behalve natuurlijk voor de mensen die de rekening moeten betalen. Zoals onze bejaarden en onze samenleving. Het aantal uitkeringsgerechtigden dat een samenleving kan bevatten, is niet ongelimiteerd. Er is een maximum. Als we 50 werkelozen, 100 bejaarden en 10 asielzoekers kunnen betalen en de linkse kerk besluit dat ze veel liever 100 asielzoekers willen huisvesten, dan hebben die 50 werkelozen en 100 bejaarden vet pech. Want het geld kan maar een keer uitgegeven worden.

En dat is wat er nu gaande is. De wet wordt aan alle kanten genegeerd. Waarom lukt dat zo goed? Omdat er constant op het gemoed gespeeld wordt. Domme gansjes die zich lekker laten vol blaffen door mohammedanen zijn zielig. Dat die gansjes willens en wetens landverraad pleegden en minimaal medeplichtig zijn aan genocide, daar praten we liever niet over. Want ze zijn zielig. Dan geldt de wet dus opeens niet. Dat die witte hoertjes heel wat verder gingen dan 99% van de NSB-vrouwen destijds? Ach. Ze zijn zielig.

Zelfde voor het kinderpardon. Want ze zijn... u raadt het al. Zielig. Wat doe je met uitgeprocedeerde verkrachtende asielzoekers? Die laat je gewoon vrij, want het land van het andere paspoort, Marokko in deze, wil ze niet hebben. Wat betekent uitgeprocedeerd? Dat zo’n figuur onder valse voorwendselen met veel liegen en bedriegen op onze kosten jarenlang geprocedeerd heeft en uiteindelijk verloren heeft. Hij moet er dus uit en terug. Maar dat is moeilijk, en van moeilijk houdt de linkse kerk niet.

Dat is de reden waarom ik denk dat de PVV geboycot wordt. Alleen die partij wil daar wat aan doen. Tegen beter weten in, lijkt het wel. De rest, dus ook het FvD, beweert met droge ogen dat 2 + 2 = 5 is. Het FvD wil erg graag systeempartij worden, maar niet al haar aanhang verliezen. Dus zij gaat voor het compromis: 2 + 2 = 4,5.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/02 ... niet-heus/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten