Klimaathysterie

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 71297
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor Ariel » Wo Jul 31, 2019 4:22 pm

Australië adviseur premier zegt dat klimaatverandering ‘door de VN geleide list is om een nieuwe wereldorde te vestigen’

Klimaatverandering is een bedrog dat is ontwikkeld als onderdeel van een geheim complot door de Verenigde Naties om democratieën te ondermijnen en de wereld over te nemen, waarschuwt een topadviseur van Tony Abbott, de premier van Australië.

Maurice Newman, de belangrijkste bedrijfsadviseur van de premier, zei dat de wetenschap die verbanden legt tussen menselijke activiteit en het opwarmklimaat verkeerd zat, maar werd gebruikt als een “haak” door de VN om haar wereldwijde controle uit te breiden.

“Dit gaat niet om feiten of logica. Het gaat over een nieuwe wereldorde onder de controle van de VN “, schreef hij in The Australian.

“Het is tegengesteld aan kapitalisme en vrijheid en heeft milieucatastrofisme tot een onderwerp van huishouden gemaakt om zijn doel te bereiken.” De heer Newman, een fervent conservatief en voormalig voorzitter van de Australian Stock Exchange, geboren in Ilford, Engeland en opgeleid in Australië, was lang een uitgesproken criticus van de wetenschap van de klimaatverandering.

Hij werd door de heer Abbott benoemd tot voorzitter van de zakelijke adviesraad van de regering, die zelf een beetje een sceptisch ten opzichte van klimaatverandering is en eens beroemd omschreef de klimaatverandering als “absolute crap” – een opmerking die hij later heeft herroepen.

In zijn commentaarstuk – door critici omschreven als “whacko” – zei Newman dat de wereld “bijna vijftig jaar lang is blootgesteld aan buitensporigheid van klimaatcatastrofisten”.

“Het is een goed bewaard geheim, maar 95 procent van de klimaatmodellen die ons wordt verteld, bewijst dat het verband tussen menselijke CO2-uitstoot en catastrofale opwarming van de aarde na bijna twee decennia van temperatuurstasis een vergissing is”, schreef hij. .

“De echte agenda is geconcentreerd politiek gezag. Het broeikaseffect is de haak. Eco-catastrofisten hebben de VN veroverd en zijn buitengewoon goed gefinancierd. Ze hebben een enorm krachtige bondgenoot in het Witte Huis. ‘

Milieugroeperingen en wetenschappers beschreven de heer Newman als een ‘gekke’ complottheoreticus en sommigen riepen hem op af te treden.

“Zijn anti-wetenschappelijke, marginale opvattingen zijn niet te onderscheiden van die van boze trollen en complottheorieën,” zei de Climate Change Council.

Professor Will Steffen, een wetenschapper op het gebied van klimaatverandering, vertelde The Australian Financial Review: “Dit zijn bizarre opmerkingen die grappig zouden zijn als ze niet afkomstig waren van de chief business adviser van [Mr Abbott].” Het kantoor van Mr. Abbott reageerde niet, maar zijn minister van Milieu zei: dat hij het niet eens was met de opmerkingen van de heer Newman.

Het artikel is geschreven door de heer Newman om samen te vallen met een bezoek van Christiana Figueres, met betrekking tot de VN-onderhandelingen over klimaatverandering, die Australië heeft aangespoord zijn afhankelijkheid van kolen te verminderen. Australië is een van ’s werelds grootste uitstoters van koolstofemissies per hoofd van de bevolking.

Sinds zijn verkiezing in 2013 heeft Abbott de belasting op arbeid van Labour afgeschaft, hernieuwbare energiedoelstellingen teruggeschroefd en sceptici aangesteld voor verschillende belangrijke overheidsfuncties.

De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6126
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor Ali Yas » Wo Jul 31, 2019 5:23 pm

Professor Will Steffen, een wetenschapper op het gebied van klimaatverandering

:shock: :roll:

Klimaten zijn door mensen bedachte hokjes om het weer over een gegeven periode een naam te kunnen geven. Zo heb je een poolklimaat, een landklimaat, een zeeklimaat enzovoorts. Het zegt iets over het weer dat je kunt verwachten in een gegeven seizoen. Meer niet. Verandering daarin is een zekerheid, anders was het niet nodig een vaste periode (30 jaar) af te spreken om de gemiddelden over te bepalen. Waarom klimaten veranderen is lastiger: de overheersende windrichting kan veranderen, zeestromingen in de buurt kunnen veranderen enzovoorts. Om mysterieuze redenen verandert ook het wolkendek steeds (waarin de onvoorspelbare zonne-activiteit een sleutelrol vervult) en dan heb je ook nog vulkanen die met hun as roet in het eten gooien. Over toevallige dingen valt weinig met zekerheid te weten, dus iemand die zegt dat hij wetenschap bedrijft op het vlak van klimaatverandering is gewoon een charlatan.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4906
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor sjun » Do Aug 08, 2019 5:10 am

VIER KLIMAATWETENSCHAPPERS VERNIETIGEN IN 4 MINUTEN DE GLOBAL WARMING-MYTHE
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15441
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Aug 08, 2019 10:45 am

Ali Yas schreef:
Professor Will Steffen, een wetenschapper op het gebied van klimaatverandering

:shock: :roll:

Over toevallige dingen valt weinig met zekerheid te weten, dus iemand die zegt dat hij wetenschap bedrijft op het vlak van klimaatverandering is gewoon een charlatan.

Duidelijk! Tsja, als je een wetenschapsdiploma hebt wil je ook dat anderen tegen je op kijken. Hoe doe je dat? Door anderen je mening op te dringen en het woord 'waarschijnlijk' zoveel mogelijk te vermijden. Want anders kan een ieder de groots mogelijke onzin uitkramen en dit vergoelijken door erbij te vermelden dat het 'waarschijnlijk' is. Dus nog niet zeker. Zoiets doen uitsluitend 'wetenschappers' zonder diploma. [icon_lol.gif]
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18487
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor mercator » Zo Aug 11, 2019 11:55 am

Ali Yas schreef:Klimaten zijn door mensen bedachte hokjes om het weer over een gegeven periode een naam te kunnen geven.

Komt nog bij dat het tot ver in de 19de heeft geduurd eer men op een objectieve manier een temperatuur kon meten. Dus over de overgrote klimaatgeschiedenis van de aarde weten we helemaal niets met zekerheid.
Dat we ons moeten aanpassen is duidelijk maar dat doet de mens toch al sinds hij in grotten leefde ? Dat er bepaalde slecht aangepaste volksstammen het erg lastig gaan krijgen is ook niks nieuws. Zo lang ze in Indië en Pakistan achterlijk blijven gaan ze daar bij bosjes uitdrogen of verdrinken. Dat komt ervan om liever in de hindoetempel of de moskee te zitten dan dijken te bouwen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15441
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Aug 12, 2019 12:42 am

mercator schreef:Zo lang ze in Indië en Pakistan achterlijk blijven gaan ze daar bij bosjes uitdrogen of verdrinken.

Al het geld stroomt naar het leger en is gaan zitten in de ontwikkeling van een atoombom die net zo heilig is als een koe, of een rat, of . . . Het is dan ook te hopen dat beide landen de bom tegen elkaar gaan gebruiken. Scheelt een hoop slechte IT rommel uit India en het stoppen van moslim immigratie uit Pakistan naar Londen. Dat Londen een moslimstad is geworden waarin Islam en moslims niet langer bekritiseerd mogen worden heeft Tommy inmiddels wel ervaren.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 18487
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor mercator » Ma Aug 12, 2019 10:06 am

Hans v d Mortel sr schreef: Het is dan ook te hopen dat beide landen de bom tegen elkaar gaan gebruiken.

Zo had ik het nog niet bekeken, maar dat zou idd niet slecht zijn. Buurlanden Iran en Afghanistan mogen ook meedoen in het conflict want daar komt ook alleen maar ongein vandaan.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18597
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor King George » Wo Aug 14, 2019 10:54 am

Duurzame ‘Jesse Klaver-huizen’ blijken ware gezondheidsplaag: dikke hoofdpijn en onvoldoende frisse lucht

Afbeelding
Foto: Jesse Klaver klust aan een huis. Bron: Screenshot Eigen huis en tuin / RTL.

Door Tim Engelbart 14 augustus 2019

Duurzame woningen blijken dus helemaal niet zo duurzaam te zijn. Tenminste, ze zijn wellicht goed voor de gezondheid van de planeet. Maar voor de gezondheidstoestand van de inwoners zijn het eerder martelkamers dan fijne groene optrekjes. Tot die conclusie moest de GGD komen, die onderzoek deed in zogenaamde ‘duurzame huizen’ in Zoetermeer.

Alhoewel de overheid al jaren campagne voert voor meer isolatie en panden met betere energielabels, blijkt dat de kruistocht tegen tochthuizen een beetje doorgeslagen. Tot op het punt dat bewoners van duurzame huizen met knallende koppijn moeten rondlopen en iedere ochtend buiten op adem moeten komen na alweer een helse nacht in hun GroenLinks-crib. De Telegraaf noteert:

    “Sinds de oplevering van 52 super geïsoleerde onderkomens in Zoetermeer hebben meerdere gezinnen die er wonen gezondheidsklachten. Uit metingen van de GGD blijkt dat het CO2 gehalte binnen veel te hoog is.

    De huizen zitten door de muurisolatie van maar liefst 37 centimeter dik potdicht en volgens het AD kunnen de aanwezige ventilatoren niet voor genoeg frisse lucht zorgen. Bewoner Dennis de Jong zegt na een nachtje slapen ’naar buiten te moeten rennen’ om bij te komen.

Het meest schofterige van allemaal is niet eens de arrogantie van een hele generatie ‘groene’ politici, die zonder de gezondheidsrisico’s te checken ons door een duurzame hel probeert te loodsen. Nee, het ergste is dus de bouwer van die migrainekrotten. Hij vindt alle problemen maar uit de dikke paranoïde duim gezogen. Wat een zak hooi:

    “De ontwikkelaar van de huizen zegt dat de klachten in Zoetermeer ’tussen de oren’ zouden zitten. Het advies is dan ook vaker ’een raam open te zetten’.”


DDS
Het is de duurzaamheidsmaffia weer eens ten voeten uit. Narcistisch tuig all around, en de gewone Nederlander is de dupe – met z’n portemonnee, maar nu dus ook met z’n gezondheid. Jottem.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 38475
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 14, 2019 1:01 pm

De bewoners moesten zelf de GGD erbij roepen om vast te stellen wat al gedacht werd: reductie van CO2 uitstoot resulteert in een hoger CO2 gehalte binnenshuis.
En die opmerking over 'zet een raam open' slaat nergens op want die kunnen niet open. Ja, je kan een buitendeur openzetten.
GGD Haaglanden, die door de bewoners werd ingeschakeld, constateerde dat de woningen - die werkelijk potdicht zijn geïsoleerd - een te hoge concentratie CO2 bevatten. De ventilator die lucht in- en uitlaat, kan de capaciteit niet aan. ,,De lucht met CO2 die de bewoners uitademen, wordt niet goed ververst'', aldus bewoner Denis de Jong, die namens de tientallen gezinnen de woordvoering doet. ,,We werden maandenlang niet serieus genomen; 'Die klachten kunnen niet', werd gezegd.'' De bewoners hebben inmiddels een advocaat op de zaak gezet. ,,Ik moet elke ochtend na mijn slaap naar buiten rennen om frisse lucht te krijgen.''
https://www.ad.nl/wonen/huis-dat-volledig-energie-neutraal-moest-worden-veroorzaakt-vooral-veel-hoofdpijn~a2a29711/

Een vraagje: 'hoe zou het staan met het gehalte aan methaan binnenshuis' ? Want ze doen moeilijk over scheten latende koeien maar mensen ruften ook.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6126
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor Ali Yas » Wo Aug 14, 2019 6:30 pm

Mahalingam schreef:Een vraagje: 'hoe zou het staan met het gehalte aan methaan binnenshuis' ? Want ze doen moeilijk over scheten latende koeien maar mensen ruften ook.

Methaan ja, en waterdamp, schimmelsporen, mercaptanen, radon en ga zo maar door. Goede ventilatie is essentieel. En daar zit 'm natuurlijk de kneep: zodra mensen doorhebben hoe duur goede airconditioning is en hoeveel ruimte die opslokt, bedanken ze ervoor.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Mahalingam
Berichten: 38475
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 15, 2019 12:19 am

Dit was in 2011 maar het zal nu niet veel anders zijn:
Ventilatie in nieuwbouwwoningen dramatisch slecht
Nieuw onderzoek toont aan dat de ventilatie van Nederlandse nieuwbouwwoningen dramatisch slecht is. Van de 299 onderzochte woningen zijn er 7 waarvan de luchtverversing in alle vertrekken afdoende is. Geen enkele woning met balansventilatie voldoet volledig aan de normen. Gebrekkige ventilatie tast de luchtkwaliteit aan en bedreigt daarom de gezondheid van de bewoners.

Het onderzoek van BBA Binnen­milieu toont aan dat de situatie nog veel alarmerender is dan een eerder onderzoek van de VROM-inspectie uit 2007 al aantoonde. De inspectie stelde het percentage slecht geventileerde nieuwbouwwoningen op 30 tot 50 procent, BBA komt op nagenoeg 100 procent uit.

BBA ontdekte dat 59 procent van de bewoners van woningen met balansventilatie half bedorven lucht inademt, omdat de aan- en afvoer van het ventilatiesysteem niet goed van elkaar gescheiden zijn. Verbruikte lucht wordt daardoor deels terug de woning ingeblazen. Ventilatiekanalen en luchtfilters zijn vaak zwaar vervuild. In principe is balansventilatie een prima systeem, stelt BBA. Maar omdat installateurs een potje maken van de installatie, werkt het systeem nergens zoals het moet.
[...]
De meeste nieuwbouwwoningen in Nederland worden voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Er zijn twee soorten mechanische ventilatie: balansventilatie en mechanische afzuiging in combinatie met natuurlijke toevoer. Zowel balansventilatie- als mechanische afzuigingsystemen bleken niet optimaal te werken. De belangrijkste tekortkomingen waren te weinig luchtverversing, geluidsoverlast, ramen en deuren die niet open kunnen, ontbrekende bypass (tegen oververhitting in de zomer), vervuiling, foutief ontwerp of foutieve installatie, onjuist gebruik, onvoldoende onderhoud en toevoer van gebruikte lucht. Deze tekortkomingen ontstaan tijdens alle fasen van het bouwproces. Veel tekortkomingen hebben te maken met ontwerpbeslissingen of ontstaan in de uitvoeringsfase tijdens de bouw. Een deel van de tekortkomingen hangt samen met het gebruik en het onderhoud.
https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/ventilatie-in-nieuwbouwwoningen-dramatisch-slecht
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 38475
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Klimaathysterie

Berichtdoor Mahalingam » Do Aug 15, 2019 5:14 pm

EU-regels maken dat Nederland ongeveer 30 procent te veel stikstof uitstoot, voornamelijk door de agrarische sector. Als het aan hun ligt zal er minder kunstmest, krachtvoer, koeien of veel minder melk per koe moeten komen.

En wat krijgen we dus? Minder woonwijken.
Streep door woonwijk in Roermond vanwege natuurbelangen illustreert hoe ruimtegebrek een steeds groter probleem wordt in Nederland
Roermond moet de bouw van een nieuwe woonwijk met 470 huizen afblazen, omdat die schadelijk kan zijn voor de aanpalende natuur. De Raad van State zette woensdag een streep door het ambitieuze bouwplan. Het is voor het eerst dat de hoogste bestuursrechter een grootschalig woningbouwproject afkeurt op grond van recent aangescherpte stikstofnormen.
[...]
De Limburgse stad wilde 470 woningen bouwen op een locatie tussen twee Natura 2000-gebieden: het Swalmdal en het Roerdal. Milieubeschermers en omwonenden vochten het bestemmingsplan aan omdat de stikstofuitstoot van de nieuwbouwwijk Kaleidos de nabijgelegen natuur zou schaden. De Raad van State onderschrijft dat nu.
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/streep-door-woonwijk-in-roermond-vanwege-natuurbelangen-illustreert-hoe-ruimtegebrek-een-steeds-groter-probleem-wordt-in-nederland~b96a3620/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten