Artikelen van H Numan

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Rode draak of vervelend keffertje?

Geplaatst op 30 juni 2020

Afbeelding

Wie was er grotendeels aansprakelijk voor de schade in Duitsland in de Eerste Wereldoorlog? Keizer Wilhelm II. Wie voor dezelfde schade in de Tweede Wereldoorlog? De welbekende korporaal Snorro. En nu de hamvraag: wie is er aansprakelijk voor de schade die de Volksrepubliek China nu aan het oplopen is? Niemand anders dan Xi Jingping.

China is nog steeds een communistische volksrepubliek. In de afgelopen veertig jaar hebben ze zich opgewerkt van Derde Wereldland tot supermacht. Hoe? Door een héél klein beetje vrije markt toe te staan. Vooral niet te veel! Alle grote bedrijven staan onder controle of zijn eigendom van de partij. Alle middelgrote bedrijven ook. Alleen kleine en hele kleine ondernemingen niet helemaal. Maar die tellen niet echt mee. Net als in Nederland.

China heeft zich er op gericht om het productieland van de wereld te worden, en dat is prima gelukt. Meer dan de helft van de wereldstaalproductie vindt plaats in China. Apple is een Amerikaans bedrijf, maar zijn producten worden in China in elkaar gezet. U wilt tanks of vliegtuigen bouwen? Prima, dan leveren wij het staal. De pen is machtiger dan het zwaard? Geen probleem. Pennen maken we ook. Wij Chinezen maken alles. Maar wel met de Franse Slag. Kwaliteit is geen Chinees woord. Binnenkort kunt u een milieuramp van wereldvermogen tegemoet zien. China heeft een de grootste dammen ter wereld gebouwd: de Three Gorges dam.

Die dam staat op dit moment op springen. Letterlijk. Er is op dit moment zware regenval in China, en de reservoirs lopen over. Westerse experts hebben de dam al onderzocht, en concludeerden dat die structureel onveilig is. Het is een kwestie van tijd voor die dam gaat breken. Dan hebben vele miljoenen Chinezen een serieus probleem. Als ze het al overleven. Die dam zal het dit jaar nog wel houden. Maar binnenkort gaat dat een Watersnoodramp 1953 worden – alleen 1953 keer erger. Oh, de Chinese regering wuifde dat westerse rapport weg. Was een complot. Die dam staat als een dam!

Milieu is bepaald geen dingetje in China. Die bouwen niet alleen de grootste dam ter wereld in een uniek en historisch landschap (die bovenstaande dam), maar ze bouwen er nog veel meer in o.a. de Mekong rivier. Die rivier stuift nu letterlijk langs Thailand, door Cambodja en door Vietnam. Oh jongens, jullie hebben geen water meer? Goh, da’s nou sneu!

Onder leiding van Xi Jingping heeft China grote problemen gecreëerd met de hele wereld. Alle buren – met uitzondering van Noord-Korea en Laos – hebben conflicten met China. India heeft verschillende landsgrenzen met China waar dagelijks conflicten plaatsvinden. Geen grote oorlogen, meer vuistgevechten tussen pelotons. Maar wel knokpartijen waarbij regelmatig doden vallen.

De politiek onder Xi Jingping is nogal koloniaal gegaan. China hanteert twee instrumenten: Het Belt and Road Initiative (BRI) en de Afbetaalvalstrik. Wat zijn dat?

Om hun producten af te kunnen zetten, moeten ze natuurlijk bij de klant komen. China bouwt en koopt daarom spoorwegen en havens als een malle, overal over de hele wereld. China heeft op dit moment het grootste HSL-net ter wereld gebouwd. Hun treinen lijken opmerkelijk veel op Japanse Shinkansen treinen. Niet toevallig, want in China vertaalt men copyright als het recht om te kopiëren.

Een mooi voorbeeld is Sri Lanka. Dat wilde dolgraag een hele grote containerhaven. Maar dat kon het niet betalen. Geen probleem, zei China. Wij gaan jullie helpen. Wij bouwen een prachtige haven voor jullie in Hambantota. Wij financieren het hele project. En natuurlijk gebruiken jullie Chinese bedrijven om die haven te bouwen. En lenen het geld bij een Chinese bank. Enne, de rente, die is eeeh woeker nogal hoog. Als jullie niet op tijd kunnen aflossen, dan valt het beheer aan China. Voor 99 jaar. Sri Lanka kon de haven niet afbetalen, en direct verscheen de deurwaarder. De haven is nu Chinees.

Nou niet gelijk zeggen: ja, maar Sri Lanka is een Derde Wereldland. China doet dat overal. De haven van Piraeus in Griekenland ... is nu ook Chinees. De haven van Darwin in Australië is … jawel. Chinees. Half Afrika is Chinees. Venezuela is effectief een Chinese kolonie. Italië wil graag geld. Van wie dan ook. Merkel, Marlboro of Jingping, maakt niet uit. Sterker nog, tijdens de CCP viruscrisis verbood de Nederlandse regering de verkoop van Nederlandse scheepswerven aan Chinese bedrijven, vanwege hun strategische waarde.

China ziet ook haar landsgrenzen in de ruimste zin van het woord. Niet alleen met India bakkeleien ze. Ze zoeken ook mot met alle ASEAN landen. Dat is het conflict in de Zuid-Chinese Zee, dat heel goed tot een oorlog zou kunnen leiden. China claimt namelijk de hele zee, tot diep in de territoriale wateren van aangrenzende landen. Vergelijk het met Noorwegen die de hele Noordzee claimt, tot en met de Pier van Scheveningen. In de Oost-Chinese Zee hetzelfde verhaal, maar nu met Japan als tegenspeler. U hoort er weinig over, maar het gaat redelijk hard. De Chinese kustwacht valt regelmatig vissersboten van andere landen lastig, zodanig dat die vissers assistentie van hun marines moeten inroepen.

Zo gaattie goed, dacht Xi Jingping. En toen ... kwam er een vervelend virus, die blies alle fraaie plannetjes op. Het bekend CCP-virus. Niet de eerste keer dat er een wereldpandemie ontstond in China. Ze bouwen niet alleen dammen met de Franse slag, maar zo ongeveer alles. Gezondheid in China is zeldzame dieren vermalen en opeten. Als wij de Chinezen kunnen wijsmaken dat gemalen bontkraagballetjes prima voor de potentie zijn, is ons probleem binnen een week opgelost.

Tja. Dat virus dus. Geen probleem, dat gaan we gewoon onder de pet houden, dacht Xi. Helaas. Net als de vorige keer bleek die pet veel te klein. Het virus verspreidde zich razendsnel over de hele wereld. Geen probleem, dacht Xi. We hebben de WHO in onze zak zitten, en die doen wat wij ze opdragen. Nou, de WHO heeft Xi waar voor z’n geld gegeven. Ze zongen elk deuntje wat Xi ze voor zong.

Alleen werkte dat niet. De pandemie is de ergste in de recente geschiedenis. U heeft het misschien nog niet in de gaten, maar de economische crisis ten gevolge van het CCP-virus is erger aan het worden dan de crisis van 1929. U hoort er vrijwel niets over in de media, maar dat wil niet zeggen dat alles botertje aan de boom is.

China oefent grote druk uit, wereldwijd, om het hele verhaal gewoon te vergeten. Gedane zaken nemen geen keer. Foutje, bedankt. De EU trapt er graag in. Dat is niks nieuws, die geven zich aan iedereen over met een grote bek. Andere landen niet. Amerika heeft nogal een eitje te pellen met China. Met meer dan 2 miljoen zieken en over de honderdduizend doden is dat niet vreemd. Ze hebben al zich terug getrokken uit de Chinese, pardon, World Health Organisation. Andere maatregelen volgen.

Australië stelde voorzichtig wat vragen aan China over hoe ze de aangerichte schade dachten te vergoeden. Het antwoord van Xi is waarlijk keizer Wilhelm II waardig: “Australië is het kauwgumpje onder de schoen van China.” En zette direct hoge importbelastingen op gerst en graan vanuit Australië, om die roerige inboorlingen een lesje te leren. De keizer zou hetzelfde gedaan hebben, en net als China net zo verbaasd zijn dat de Aussies het niet pikken.

Australië levert namelijk +60% van al het ijzererts dat China nodig heeft om staal te maken. Die import is veel belangrijker dan graan en gerst. India was al niet blij met die haven in Sri Lanka, en de Chinese houding in de grensconflicten (jullie hebben het gedaan) maakte ze ook niet vrolijk. Dus India was er als de kippen bij om de import van gerst, graan en ijzererts over te nemen. Tevens sloten beide landen militaire overeenkomsten. Indische schepen kunnen nu in Australische havens bevoorraad worden en andersom. En Australië gaat vrijwel zeker die oerdomme overdracht van de haven van Darwin ongedaan maken.

In Afrika maakt Kenia groot bezwaar. Ook die kunnen hun leningen niet meer betalen. Daar is het een ietsje erger, omdat de hele bevolking er onder lijdt. China financierde en bouwde een spoorlijn naar de haven van Mombassa. De prijs van een spoorkaartje moest daarom met 50% omhoog. Dat waardeert de Keniaanse bevolking niet echt. Die spoorlijn is echter bestemd voor grotendeels vrachtvervoer. Dat ook 50% duurder is geworden. Vrachtvervoerders moeten nu, wettelijk verplicht, toch gebruik maken van die veel te dure trein om hun goederen naar de haven te krijgen. Dus ook die morren. Zeer tegen de gewoonte in heeft Xi hier toegegeven. Hij heeft al genoeg problemen in de wok liggen.

Chinese bedrijven wereldwijd worden nu onder de loep genomen. De krankzinnige hetze tegen het 5G netwerk heb ik nooit begrepen. Vooral niet omdat het echte 5G gevaar niet het systeem, maar de systeembeheerder is. Huawei is een techno gigant in China. Die wil overal 5G netwerken aanleggen. Als land kan je dan net zo goed je hele telefoonnet rechtstreeks in Beijing laten beheren. Want dat is precies wat Huawei aan het doen is. Geheime diensten hadden dat allang door, maar niemand luisterde naar ze. Tot de CCP viruscrisis. Langzaam maar zeker worden alle 5G contracten met Huawei geannuleerd.

ASEAN heeft in een verklaring gesteld dat het gebakkelei over de Zuid-Chinese Zee moet ophouden. Het Internationale Hof heeft uitspraak gedaan, en dat staat. China ziet ASEAN als wingewesten, dus dat valt niet echt lekker.

Amerika denkt er ook over om Tibet als onafhankelijke staat te erkennen, en staat er op dat gemaakte overeenkomsten met Hong Kong en Macau nageleefd worden. En meer, en meer. De Chinese houding tijdens de CCP viruspandemie heeft China weinig geen vrienden bezorgt.

Maar China heeft nog veel meer problemen. Allereerst plukken ze nu de wrange vruchten van hun 1 kind politiek. Die politiek hebben ze in 2015 afgeschaft. Ergens na 2035 gaat dat werken. Je moet eerst kinderen maken en dan opvoeden voor je er nut van ondervindt. Generaties Chinese kinderen zijn opgevoed zonder broers of zusjes. (Meestal zonder broertjes, want als nr. 2 een meisje was, werd ze geaborteerd.) Die kinderen werden opgevoed als prinsjes. Hun ouders staan nu niet direct te trappelen om hun enigst kind aan het leger af te staan.

In het leger hebben die rekruten de grootste moeite om met andere mensen om te gaan – dat hebben ze nooit hoeven doen. Om maar te zwijgen over schoenen poetsen, je bed op maken en (god verhoedde het) velddiensten! Verschillende grote oefeningen moesten stop gezet worden, omdat er veel te veel soldaten last van heimwee kregen.

De laatste veteranen van het Chinese leger zijn inmiddels met pensioen gegaan. Veteraan is een groot woord. Het waren de laatste mannen die ergens enige gevechtservaring hadden. 1979 was de laatste keer dat China serieus oorlog voerde, tegen Vietnam. Waar ze alle hoeken van de kamer te zien kregen. Veteraan zijn is nergens een lolletje, maar in China ben je helemaal de pisang. Corruptie is wanstaltig hoog, de meeste pensioenen worden afgeroomd door de ambtenaren die hen beheren. Maak je in het leger natuurlijk ook geen vrienden mee. Vooral niet als klagende veteranen direct als dissident in een kamp gestopt worden.

China is traditioneel nogal wantrouwig ten opzichte van haar eigen leger en generaals. Met zeer goede redenen. Bijna elke dynastie begon met een generaal die voor zichzelf ging werken. Xi Jingping weet als geen ander dat zijn eigen leger een stuk minder inzetbaar is dan het Nederlandse leger, en absoluut niet te vertrouwen is.

Patriottisme is torenhoog in China. Maar dat is gemaakt. Net als in de DDR destijds werden mensen lid van de partij omdat lidmaatschap een carrière betekende. Niet omdat ze zich communist voelden. Dat was de reden waarom de DDR in elkaar klapte. De Stasi – en dus de partijleiding – geloofde werkelijk dat Oost-Duitsers zichzelf als communisten zagen. Xi maakt die fout niet, maar dat verandert weinig aan het verhaal. Chinezen werken van oudsher voor zichzelf en niemand anders. Grote kans dat een generaal of admiraal tijdens een conflict gekocht wordt door de vijand en zijn troepen tegen de volksrepubliek gaat inzetten. Dat was de laatste 3000 jaar meer norm dan uitzondering.

Kortom, de stilte over wie het gebroken potje moet betalen is er niet. Alleen in de Nederlandse en EU media. Internationaal staat zo ongeveer iedereen met een flinke onbetaalde rekening en een knuppel gereed om de Chinese draak in z’n hok te meppen.

Wat kunnen u en ik doen? Helemaal niets. Maar de PVV en het FvD kunnen wel regelmatig vervelende vragen stellen in het parlement over China en wanneer die nu de aangerichte schade gaan vergoeden. Daarmee jagen ze de rest van het parlement compleet de gordijnen in en laten zien dat ze serieus genomen moeten worden.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/06/30 ... keffertje/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Linkse leugens: de apenstreken van PETA

Geplaatst op 19 juli 2020

Afbeelding

PETA is een extreemlinkse actiegroep in Amerika. De naam staat voor People for the Ethical Treatment of Animals. Deze terroristen voeren zowel politieke als regelrecht terroristische acties uit. Hun doel is een marxistische samenleving. Dat klinkt een beetje ouderwets of uit de Koude Oorlog. Dus vertaal het rustig in ‘een groenlinkse diverse samenleving’, als u dat minder eng vindt. Het is precies hetzelfde. Op dit moment ligt Thailand onder vuur.

Wat is er gebeurd? PETA beweert dat Thaise makaken uitgebuit worden. In Thailand worden inderdaad makaken opgeleid en gebruikt om kokosnoten te plukken. Dat klopt. Volgens PETA worden die aapjes gedwongen om 1000 kokosnoten per dag te plukken, waar mensen niet verder dan 80 noten komen. Dat moeten die apen doen onder mens aaponterende omstandigheden. En dat klopt dan weer niet. Om die krankzinnige hoge quota te halen, worden die apen vreselijk gemarteld. Dat moet direct stoppen! Boycot Thaise waar, dan helpen wij elkaar PETA.

Als u even met me meerekent, begrijpt u dat dit complete onzin is. Die aapjes moeten dan 10 uur per dag non stop iedere 36 seconden een noot plukken om dat quotum van 1000 noten te halen. Het is niet eens mogelijk om een makaak zo hard te laten werken. Verder zijn die aapjes niet goedkoop. Het trainen van een aap duurt meer dan een jaar. Zelfs de ergste dierenbeul zal zijn dure investering niet zo behandelen. Kortom, het verhaal is apekool. Van a tot z gelogen.

Maar… grote bedrijven zoals Albert Heijn hebben al aangekondigd dat ze hun kokosnoten voortaan niet meer in Thailand gaan bestellen. Want dat is niet meer politiek correct. De linkse kerk heeft een oekaze afgekondigd tegen Thailand, dus daar moeten we aan gehoorzamen.

Nou is er best een hoop mis in Thailand. Alleen niet met die makaken. Ze worden over het algemeen zeer goed verzorgd en vaak behandeld alsof ze letterlijk de kinderen van de eigenaar zijn. Zwaar mishandelde apen kun je beter niet achterop de brommer laten rijden, of in een bakje op het stuur. Dat is de meest gebruikelijke methode om naar het werk te gaan. De boeren die gebruik maken van apen zijn meestal niet de rijkste boeren. Een eenvoudige pick-up truck is vaak te duur voor ze. Vaak zijn die boeren geen boer, maar kokosnotenplukker. In Nederland is het beroep kokosnotenplukker een grap, in Thailand is het een serieus beroep. Het enige wat die mannen doen is de kokosnoot plukken, en vaak ook schillen. In opdracht van de eigenaar van de plantage.

Dus wat doet PETA? Het verspreidt een ongefundeerd verhaal dat kleine boeren kapot maakt en Thailand grote reputatieschade bezorgt. Het is politiek actievoeren, maar het komt pijnlijk dicht in de buurt van echt terrorisme. Voor de boeren en de plukkers zelf maakt het weinig uit of hun plantages verwoest worden met benzine of met leugens.

Weet u wat ik zo erg vindt? Dat grote bedrijven direct overstag gaan. Als u een klacht heeft, kunt u de boom in. Als links klachten verzint, weten ze niet hoe snel ze zelf de boom in kunnen klimmen. Feiten controle is overbodig. We werken tegenwoordig met emoties. Bovendien, het gaat om zielige dieren. Dan is het altijd goed.

PETA en andere marxistische actiegroepen doen dat niet op eigen kosten. Ze krijgen donaties van oliedomme, maar goedwillende mensen. En in Europa in ieder geval betaalt U ze. En royaal ook. Uit de belastingen. In Amerika (PETA) zijn giften aan goede doelen aftrekbaar van de belasting, dus ook daar betaald de belastingbetaler mee aan socialistische propaganda.

U dacht dat het communisme niet meer bestaat? Helaas. Het enige wat ze gedaan hebben is de kleur rood verwisselen voor groen. Intern is er niets veranderd in Groen Links en de Socialistische Partij. Vroeger voerden ze actie ‘voor’ de arbeiders om de macht in handen te krijgen. Nu de arbeiders er niet meer intrappen zijn ze overgestapt op het milieu. Veel te veel mensen willen graag (lees: dat andere mensen) een offer brengen voor dat milieu.
Trap er niet in.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/07/19 ... -van-peta/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Alsof het al niet erg genoeg is

Geplaatst op 3 augustus 2020

Afbeelding

We zitten nu in een echte crisis. Niet zomaar een crisis, maar eentje waar de Grote Depressie van de jaren-30 goedemorgen tegen gaat zeggen. De bankencrisis van 2008 is er niks bij. We zitten met een links kabinet dat zich met keilbouten vastgeklonken heeft aan het pluche. Nog linksere partijen dan het kabinet willen die macht gaan overnemen. Doen ze samen met onze nieuwe medelanders, die zich grof beledigd voelen als je ze aanspreekt als Nederlander. En dan de EU. Een rupsje nooit genoeg dat nooit genoeg heeft. Tot overmaat van ramp is er nauwelijks oppositie. Zekers, de PVV en het FvD doen het redelijk, maar niet goed genoeg. Daar zorgen de media wel voor.

Laten we beginnen met de economische crisis, die langzaam maar ontzettend zeker heel wat erger gaat worden. Luchtvaartmaatschappijen zijn failliet aan het gaan, wereldwijd. Ik verwacht dat tegen het einde van het jaar ongeveer 25-50% er niet meer zal zijn. Dat leest u goed: de helft van alle luchtvaartmaatschappijen gaat op de fles. Vergeet goedkoop vliegen voorlopig maar. Juist die low budget maatschappijen missen de reserves om het te redden.

De Boeing 747 gaat met (welverdiend) pensioen. Die vliegt inmiddels al bijna 50 jaar rond, en dat lag in de verwachting. Dankzij de crisis gebeurt het 5 jaar eerder. Nieuwe technologie maakt langeafstandsvluchten met twee motoren veilig en rendabel. Waardoor oudere vliegtuigen met vier motoren veel minder waard worden. Dat heeft nogal wat gevolgen. De Airbus A 380 kwam tien jaar te laat. Die kan niet concurreren tegen kleinere modernere vliegtuigen met twee motoren, en wordt overal op non actief gesteld. Daar worden ze in Toulouse niet vrolijk van. Luchtvaartmaatschappijen ook niet, want ze zijn hun investeringen kwijt. De tweedehands waarde van een A 380 is … schrootwaarde. Als u weet dat een Airbus A 380 een half miljard per stuk kost, komt dat hard aan. In Seattle wordt dat nieuws niet met champagne gevierd. Daar hebben ze meer dan genoeg problemen met de Boeing 737 Max. Beide bedrijven, Boeing en Airbus, gaan hele zware tijden tegemoet.

“Ha, maar ik vlieg niet”, hoor ik mensen zeggen. Bedrijven waar 100.000 of meer mensen werken die failliet dreigen te gaan, raakt ook u. Waarom vliegt u? Om op vakantie te gaan, in veel gevallen. Als lange afstandsvluchten weer mogelijk worden – en dat zal zeker even duren – gaat dat met forse beperkingen. Zoals een medisch certificaat bij aankomst en bij vertrek (!) plus de hele vlucht een mondmasker om. Ik zie de gemiddelde Nederlander dat niet snel doen. Die klagen nu al over die #$%# maskers… Zo ongeveer dezelfde groep mensen die destijds klaagde over de veiligheidsgordel en de helmplicht heeft nu zo ongeveer dezelfde bezwaren tegen een mondmasker.

Dat veel minder vliegen raakt de hotel industrie wereldwijd. De Thaise centrale bank verwacht dat 60% van alle hotels in Thailand aan het einde van het jaar failliet zijn. Thailand is een toerismeland, dus dat komt hard aan. Maar ook in Nederland zullen er nogal wat bedrijven de deuren moeten sluiten.

Gaan we naar de Oosterburen kijken. Als ze daar lichte hoofdpijn hebben, krijgen wij zware migraine. Omdat het consumentenvertrouwen compleet weg is, is de productie van goederen met meer dan 12% gekelderd. Wees eerlijk: het eerste wat u tijdens een crisis doet, is niet meer op vakantie gaan, en het tweede is geen nieuwe auto kopen. De Duitse auto-industrie ligt dan ook op z’n Lederhosen. Als de Duitse economie +12% krimpt, dan krimpt de Nederlandse economie minstens 15%. Elders in Europa zien we hetzelfde. In Spanje is de productie met meer dan 18% gezakt. Ter vergelijking: de wereldproductie daalde met 9-11% tijdens de jaren-30. Deze crisis is dus nu al veel erger.

Dan de meest gevaarlijke premier die Nederland ooit gehad heeft. Niet de slechtste, maar wel de gevaarlijkste. Vergeleken met Rutte was Mussert een naïeve beginneling. Is er iemand die iets anders had verwacht dan tekenen bij het kruisje? Natuurlijk tekende Rutte bij het kruisje. Na enig pro forma nee geroep. Dat was puur voor de vaak. In de hoop dat hij net lang genoeg voor de verkiezingen tekende, zodat de kiezers het vergeten zijn. Als Wilders het goed aanpakt, houdt hij dit onderwerp levend tot de verkiezingen. Soort van Carthago Delenda Est. Bij elke gelegenheid, hoe ontoepasselijk ook, het onderwerp ter sprake brengen. In elk debat, en in elk interview.

Natuurlijk proberen de media dit onderwerp zo snel mogelijk in het vergeet te stoppen. Vooral omdat de EU nu de macht gekregen heeft om zelf belastingen te kunnen heffen. De transferunie is al erg genoeg, maar het zelfstandig belasting kunnen heffen is helemaal dodelijk. Hoort u bijna niets over, wel? U gaat er voorlopig niets van merken. Ons geld wordt overgemaakt na de verkiezingen, en daarvoor gaat de EU geen eigen belastingen heffen. Maar na die verkiezingen wel.

Het EU-beleid vanaf het prille begin is zoveel mogelijk macht naar Brussel transporteren. Hoe dan ook. Bij voorkeur in kleine “tijdelijke” stapjes. Die nooit terug te draaien zijn. Dat proces is nu voltooid. Rutte heeft het niet bedacht. Maar in de 11 jaar dat hij premier is, heeft hij er alles aan gedaan om wat Nederland was te veranderen in wat de EU graag wil zien. Hij heeft meer ‘vluchtelingen’ binnengehaald dan alle voorgaande kabinetten bij elkaar. De gezondheidszorg is door hem gedecimeerd. Onderwijs is niets meer waard. Ik heb bepaald geen hoge dunk van de huidige generatie HBO- of WO-studenten. Bejaarden moeten het gelag betalen. Dat is zo ongeveer de laatste groep die nog – zonder te veel morren – uitgeknepen kan worden. Het kabinet is ook fanatiek bezig tegen de boeren. Ook die moeten er aan geloven.

Kijk naar Venezuela. Voorheen een olieproducerende redelijk welvarende natie. Dat is nu een straatarme super corrupte communistische olie importerende dictatuur. Toch dragen veel mensen daar Chavez nog op handen. Rutte kunt u een beetje met Chavez vergelijken. De echte veranderingen vonden namelijk plaats onder zijn opvolger, Maduro. Dat was ook gebeurd als Chavez nog geleefd had. De centjes, die waren namelijk opgefeest. Verbrast. Met leuke dingen voor de sommige mensen. Maar dat zijn de meeste mensen al vergeten. Die herinneren zich enkel de feestdagen onder Chavez en het gebrek aan alles onder Maduro.

Nog een inmiddels oud probleem dat door ettert: de islamisering van ons land. En van geheel Europa. Er is weer een kathedraal in de fik gestoken. Deze keer is er een dader gepakt. En nog een echte ook. Een – wat anders? – ontevreden asielzoeker. Deze kwam uit Rwanda. Dat kon nog nèt in de krant, want de meeste Rwandezen zijn katholiek. Als hij mohammedaan was, dan was het niet in de krant gekomen, of hij was een beetje verward. Ik lees dagelijks over verkrachtingen door mohammedanen. Ze hebben er zelf een naam voor: taharrush. Dat is een spelletje waarbij je met zoveel mogelijk mannen een vrouw zo hard mogelijk verkracht. Omdat er zoveel (vaak 50 of meer) daders zijn, gaan ze meestal allemaal vrijuit. Vooral Ook in het vrije Westen. Er worden in Europa bijna dagelijks mensen voor de trein gegooid of neergestoken. Door… ‘verwarde’ mannen. Die verdomd goed weten wat ze aan het doen zijn.

Het kabinet, met name het CDA, wil graag nog veel meer van dat soort figuren importeren. Het CDA- bestuur heeft namelijk een incompetente clown gekozen als lijsttrekker. Hugo de Jonge is een incapabele minister die enkel uitblinkt in rare schoenen. Als je je persoonlijkheid bepaalt met ongepast schoeisel, dan is er iets flink mis met je. Hugo de Clown is nog eurofieler dan D66.

Op zich een goede zaak. Waarom? Omdat het CDA nu eindelijk kleur aan het bekennen is. De perfecte middenpartij die met alle partijen kan regeren? Dat zijn ze allang niet meer. De ‘midden’ partijen VVD, CDA, PvdA en D66 zijn allemaal fors naar links opgeschoven. Ze weigeren dat toe te geven en boycotten partijen die dat gat op rechts proberen op te vullen. De keuze voor Pipo Hugo de Jonge is een keuze voor meer Europa, meer migranten, meer geweld en meer problemen. Het kost het CDA nu al leden. Waar gaan ontevreden CDA stemmers naar toe? Bij gebrek aan beter moet dat PVV en FvD worden. Andere keuzes hebben ze niet echt. Als ze VVD hadden willen stemmen, deden ze dat al.

Reken niet op Pieter Omtzigt. Hij is binnen het CDA de meest redelijke man. Maar ook hij zal liever niet samenwerken met de PVV en de FvD. Hij zegt het niet met zoveel woorden, maar op dat punt verschillen Omtzigt en Pipo de Clown niet zo gek veel.

Wat betekent dat? Op dit moment wordt er al druk onderhandeld in achterkamertjes over een toekomstig kabinet. De keuze voor Pipo betekent dat het CDA kleur bekent. Koran-groen, om precies te zijn. Ze weten donders goed dat Omtzigt stemmen trekt en De Jonge stemmen kost. Sterker nog, de keuze voor Pipo de Clown kostte het CDA direct twee virtuele zetels. Dat interesseert ze dus niet. En dat betekent dat er hard gewerkt wordt aan een brede linkse coalitie.

Links heeft geleerd dat 99,3% verkiezingsoverwinningen niet geloofwaardig zijn. 51% is net zo effectief. 49% hoeft geen probleem te zijn, zolang ‘de anderen’ (PVV en FvD) geen coalitie kunnen vormen. Of dat gaat lukken, dat ligt helemaal bij u.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/03 ... genoeg-is/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Regeren via de achteruitkijkspiegel

Geplaatst op 12 augustus 2020

Afbeelding
Raadspensionaris Johan de Witt en Minister-president Mark Rutte

Keer op keer hoor ik de vraag: waarom wordt het alleen maar erger? Er is meer criminaliteit, veel zwaardere criminaliteit, en er komen constant asieligzoekers uit landen die veilig zijn. Die asieligzoekers mogen niet eens meer weggestuurd worden door de EU. Een illegaal is tegenwoordig legaal. De reden is eigenlijk simpel. Alle regeringen, zeker die van ons, regeren via de achteruitkijkspiegel.

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Ook op ministeries waar men zegt: wie werkt maakt fouten. Wie het werk naar zijn opvolger doorschuift, maakt promotie. Een paar blunders uit het recente verleden: Het C2000 communicatie systeem voor de politie. Dat was voor de invoering allang bekend. Postduiven werken sneller, beter en zijn betrouwbaarder. De Betuwelijn. Kostte een godsvermogen, en was weggegooid geld. De HSL naar Parijs, ook. Ja, u bent heel snel in Parijs. Iets sneller dan destijds met de stoomtrein, om precies te zijn. Waarbij 2 grenscontroles plaatsvonden. (Ik heb het gecontroleerd via een oud spoorboekje.) Een hele grote blunder, de grootste eigenlijk, was Juliana laten zeggen dat Nederland vol was, ten dele overvol. Dat was in 1950 toen Nederland nog geen 10 miljoen inwoners had. Ik kan nog wel een uurtje doorgaan met voorbeelden.

Wat u moet opvallen, is dat er niets aan gedaan wordt. Op z’n best wordt er decennia later schuld bekend, maar verder gaat het nooit. Dat is regeren via de achteruitkijkspiegel. In de afgelopen 60 jaar zitten er 4 partijen om beurten samen in de regering: het CDA, de VVD, de PvdA en D66. Geen van die partijen zal schuld bekennen voor de bedenkers er van overleden zijn. Of in ieder geval niet meer politiek actief zijn.

Gastarbeiders, bijvoorbeeld. Wie waren daar verantwoordelijk voor? Het CDA en de VVD. In eerste instantie was de PvdA – toen nog een arbeiderspartij – daar faliekant op tegen. Nu, 60 jaar na dato, durft men wel te zeggen: ja, dat was fout. Hadden we nooit moeten doen. Maar.... er wordt verder niets mee gedaan. Iets later kreeg de PvdA door dat er heel wat stemmen te halen waren onder gastarbeiders. Zo ging die gelijk om, op jacht naar stemmen. Dat was nadat Nieuw Links de macht had overgenomen. Willem Drees en de arbeiders werden bij het oud vuil gezet. Staan ze allebei nog steeds. Progressieven moeten niks hebben van arbeiders. En van Willem Drees nog veel minder. Hij is inmiddels weggepoetst uit de Canon van de Politiek Correcte Nederlandse Geschiedenis.

Gaan we iets verder kijken. Die gastarbeiders kregen de Nederlandse nationaliteit cadeau. Van wie? Onder andere van Wiegel, Bolkestein en nog veel meer nog steeds actieve politici. Je zult de VVD dus nooit horen zeggen: inderdaad, dat hadden we beter niet kunnen doen. Zelfs niet tijdens een verkiezingscampagne, als ze alles recht liegen wat krom is. Want dat blameert Wiegel, Bolkestein en dus de partij zelf.

Verder getuigt het van zeer slechte manieren als je het werk van je coalitiepartner onderuit haalt. Ook al is het in een vorig kabinet gebeurd waar jezelf niet in zat. Doodeenvoudig, omdat die partij je dat zal terugbetalen met rente. Tijdens dit kabinet, als het even mogelijk is, en anders het volgende op zeker. Het werk van je ‘doodsvijanden’ ga je ook niet onderuit halen, want wie weet heb je ze nodig in een volgend kabinet. Kortom, alle regeringen regeren via de achteruitkijkspiegel. Gemaakte fouten in het verleden worden collectief genegeerd.

Het is een fabeltje dat de VVD de rotzooi opruimt die gemaakt wordt door een pretkabinet waar de PvdA in zit. Dat zeggen ze graag, want de VVD praat altijd stoere taal als er verkiezingen aankomen. Dan mag het, maar verder moet het niet gaan. Elkaar met modder gooien mag tijdens verkiezingen. Daarna is het zakendoen als vanouds. Het gebeurt zelden of nooit dat de VVD ‘de rotzooi opruimt’. Als ze dat deed, was er geen gastarbeider probleem geweest. Dat nu geëscaleerd is in regelrechte mohammedaanse kolonisatie.

Het fabeltje dat conservatieve partijen de rotzooi opruimen van linkse pretkabinetten is onzin. Geen flauw idee wie dat verzonnen heeft, want het is aantoonbaar nooit gebeurd. Kijk naar de diverse onderwijshervormingen, vanaf de Mammoetwet. Die hervormingen waren allemaal nogal progressief, om het zachtjes uit te drukken. Allemaal nogal controversieel. Er waren nogal wat aanpassingen nodig na elke invoering. Geen van die hervormingen werd naderhand teruggetrokken, of zelfs maar veranderd door de VVD of het CDA. De VVD regeert samen met het CDA ongeveer 2/3 van de tijd, de rest is/was CDA met de PvdA. Dus het was geen enkel probleem om een hervorming om te buigen. Maar... het kan wel eens gaan gebeuren dat we die PvdA nodig hebben, in een komend kabinet. Dus blijven we met onze handjes van hun projecten af. Bovendien, de hervorming is mede geschreven door onze coalitiepartner CDA. Die gaan we natuurlijk niet in haar hemd zetten.

Wat geen fabeltje is, is dat links waar mogelijk alles wat met bloed zweet en tranen is opgebouwd, afbreekt. Maar wederom, met de beperkingen van de achteruitkijkspiegel. Actieve politici worden ontzien, en partijen beschadigen doen we niet. Behalve Wilders en de PVV. Dat moge duidelijk zijn.

Waarom? Vanwege die achteruitkijkspiegel. Nieuwe partijen worden in principe niet snel geaccepteerd. D66 was toen ze begon een (enigszins) revolutionaire club. Het heeft nogal wat jaartjes geduurd voor dat ze geaccepteerd werd. Dat gebeurde toen D66 mee ging doen met achteruit kijken. Naarmate D66 haar revolutionaire kroonjuwelen liet vallen, werd ze meer geaccepteerd. Ze heeft nu een solide reputatie van corruptie opgebouwd met idealen die iedere week veranderen. Toeval?

De andere strategie voor nieuwe partijen is stug volhouden. Zo is de PvdA groot geworden, probeert DENK ons land te islamificeren en wil de PVV ons land proberen redden. De PvdA duikelde de afgrond in, omdat ze ongeloofwaardig werd. Spekman en zijn slobbertrui. Wie geloofde hem? Was hij een ‘arrebeier met z’n poten in de modder’? Welnee. Hij was een econoom die net deed alsof. Het kostte hem nogal wat moeite om zijn afkeer voor het klootjesvolk te verhullen. Iets later donderde het CDA om. Balkenende was niet meer geloofwaardig. Ministers die aan de ene kant zo corrupt zijn als tien anderen, en aan de andere kant weigeren te werken omdat het zondag is, zijn niet geloofwaardig. Plus over de houdbaarheidsdatum heen. Niemand zat nog te wachten op nog een kabinet met de bidlippen van het CDA.

Die achteruitkijkspiegel politiek gaat nu de VVD opbreken. De stoere taal wordt weer geuit. Straffen moeten strenger worden, asielbeleid aangetrokken. Tot de dag van de verkiezingen. Tja, het heeft 60 jaar prima gewerkt, dus waarom nu opeens niet meer? We zagen dat het almachtige CDA redelijk onverwachts onderuit ging. Daarna kwam de val van de PvdA als een donderslag bij heldere hemel. Verbaas u niet dat bij de komende verkiezingen de VVD het gelag moet gaan betalen.

Daar heb ik 2 goede redenen voor. Het is niet onmogelijk dat Rutte zijn vierde kabinet gaat vormen. Maar op een gegeven moment zijn de kiezers het zat. Hoe goed of slecht een premier het ook doet. Rutte is bepaald geen Willem Drees. 12 jaar Rutte is waarschijnlijk meer dan genoeg voor de meeste kiezers. Dat was het ook voor Lubbers en voor Balkenende. De tweede reden is die ongeloofwaardigheid. Elke politicus liegt. Weten we allemaal. Onder Rutte heeft de VVD dat verheven tot een kunstvorm. Dat gaat ze opbreken.

Om af te sluiten een vriendelijke waarschuwing aan onze premier. Lang geleden hadden we een raadspensionaris die bijzonder populair was. Heel wat populairder dan u, Mark Rutte. Onder zijn leiding boekte de marine haar grootste overwinning ooit. Iets later werd die premier opeens heel erg gehaat. Wat deden zijn onderdanen: ze aten hem op. Even ter verduidelijking: die raadspensionaris werd ten onrechte beschuldigd van hoogverraad... Over ten onrechte hoeft u zich geen zorgen te maken, beste Mark. Over opeten des te meer.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/08/12 ... jkspiegel/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Wilders – Linkse elite: 2–0

Geplaatst op 9 september 2020

Afbeelding

Het Wilders proces II, het hoger beroep, is voorbij. Wederom kreeg de rechtbank een keiharde trap in het kruis. Mr. Knoops voerde een compleet andere strategie dan Mr. Moszkowicz, en net zo effectief. Schuldig zonder strafoplegging was het beste wat de rechtbank kon doen. Zonder nòg meer gezicht te verliezen. Het leukste is dat deze trap in de edele delen kan nadreunen tot de verkiezingen.

Mr. Moskowicz deed de aftrap in het eerste proces door de rechtbank keihard in het kruis te schoppen met het wraken van een rechter. Tot het proces Wilders was dat een zeldzaamheid.

Het proces Wilders is een aanfluiting van het strafrecht en een blamage voor Nederland. Bassie en Adriaan konden het niet verbeteren. Roland Freisler was er trots op geweest. Noord-Korea niet, vanwege de circusachtige toestanden tijdens het proces. Wilders moest en zou veroordeeld worden, want hij heeft een andere mening dan wij. Dat was in grote lijnen het requisitoir.

Voor het zover was, liet de politie zien dat ze nog steeds de oude vertrouwde Landwachters zijn uit de oorlog. ALLES werd uit de kast getrokken om een veroordeling mogelijk te maken. Het enige wat de blauwe NSB niet deed was van deur tot deur gaan, met de wapenstok aankloppen, en vragen of u al aangifte gedaan heeft.

De rechtbank zelf ging sleutelen aan de Nederlandse taal. Vanaf nu zijn Marokkanen een ras. Is dat eigenlijk niet vreselijk beledigend? “Goh, heeft u een Pekineesje? Nee, dit is een raszuiver Marokkaantje. Wel oppassen, want hij is niet te vertrouwen.” Met die nieuw verzonnen definitie durfde de rechter het aan om Wilders te veroordelen.

Het proces eindigde dus met een veroordeling. Wat anders? Maar wel veel minder dan de officier eiste. Links was furieus. Die blonde verschrikking kwam er vanaf met een boete??? Maar in werkelijkheid waren de grote verliezers links en de rechtbank. De rechtbank is zo ver gegaan als ze durfde, ten koste van haar reputatie. Zowel de rechtbank als links stonden compleet voor lul. Letterlijk. Voor het oog van de wereld liet Wilders zien dat vrijheid van meningsuiting in Nederland niet meer bestaat, en onafhankelijke rechtspraak ook niet. Om maar te zwijgen over een neutrale politie. De politie doet wat haar opgedragen wordt. Met heel wat meer enthousiasme dan nodig, net als tijdens de oorlog.

De rechterlijke macht liet zien dat ze gewoon mensen zijn, en net als gewone mensen wraak nemen als ze dat kunnen. Door Mr. Moskowicz voor het leven te ontzetten uit de orde van advocaten. Terecht? Mogelijk, maar niet direct volgend op dat proces. Dat is gewoon kleinzielig.

1-0 voor Wilders
Zowel de officier als Wilders gingen in hoger beroep. De een voor meer, meer, meer straf, de ander voor minder. Na de afgrijselijke flater vraag ik me serieus af wat de officier probeerde te bereiken. Had dan de doodstraf of tenminste levenslang geëist. De geëiste boete en gevangenisstraf waren al absurd hoog. Maar goed, Circus Links ging weer open. Nieuwe ronde, nieuwe prijzen!

Deze keer liet de rechtbank duidelijk zien dat bewijs geen rol speelt voor de verdediging. Waren de toenmalige en de huidige minister van Justitie op de hoogte en betrokken bij het proces? Absoluut. Mochten ze ondervraagd worden? Natuurlijk niet. Was de politietop op de hoogte en betrokken bij het proces? Absoluut. Mocht die top ondervraagd worden? Natuurlijk niet. Konden mensen die een aanklacht ingediend hadden als getuigen opgeroepen worden? Natuurlijk niet.

De regie over het proces werd strak geleid deze keer. Lesbische advocaten met groen haar en een ring door de neus en Jeroen de Kreek kregen geen kans. Even zo goed wist het hof in twee jaar niet meer te presteren dan schuldigverklaring zonder oplegging van straf. Dat is de juridische versie van ‘neem twee aspirinientjes, en bel me maandag als het nog niet over is’.

De rassendefinitie werd geschrapt. Helaas, trotse Marokkanen met twee paspoorten. Pekinezen zijn een ras. Jullie niet meer. Snel wat rechters in elkaar trappen voor deze schoffering! De rechtbank toonde genade door geen straf op te leggen. “Hij was al genoeg gestraft met zes jaar procederen.” Ja, ammehoela! De enige reden waarom ze geen straf op durfden te leggen was de domme hoop dat Wilders dan misschien niet in hoger beroep zou gaan.

Natuurlijk gaat Wilders in hoger beroep. Waarom zou hij dat niet doen? Schuldig zonder straf is net zo goed schuldig, en dus een strafblad. Het vonnis accepteren betekent automatisch dat hij volgende week Ayaan Hirshi Ali moet volgen en het land ontvluchten. Want de linkse elite zal niet rusten om elke parlementariër die ze niet blieft met een strafblad te verwijderen.

Verder is het hele goedkope reclame. Gewoonlijk moet je voor zoveel promotie meer betalen dan de PVV in kas heeft. Alle media moeten er over berichten, of ze het leuk vinden of niet. Gewoonlijk wordt PVV-nieuws niet gemeld. Behalve als het slecht nieuws is. Nu moeten ze.

Dit proces is vlak voor de verkiezingen. Komt ook handig uit. De media proberen het al te verstoppen. Want de uitslag was niet wat ze wilden. Misschien vergeten de meeste mensen het als ze in het hokje staan. Gaat niet gebeuren, want Wilders gaat in beroep bij de Hoge Raad. Tot de verkiezingen moeten de media er over berichten.

Wederom liet Wilders zien dat in Nederland recht partijdig is. 2-0 voor Wilders
Zodra de PVV in het nieuws komt, stijgt ze in de peilingen. Rutte heeft een vette klus voor zich liggen om die stijging weg te laten poetsen. De PVV stond rond de 40 zetels in de peilingen in 2015. Tot de verkiezingen in zicht kwamen, toen werden er iedere week een paar zeteltjes weggepoetst. Wilders niest, zetel weg. Rutte ontslaat een minister en een staats, geen enkel probleem. Gaan we die truck nog een keer gebruiken? Ik ben er zeker van.

Maar er is meer. Dat zijn allemaal zaken die Rutte niet kan wegpoetsen. We zitten nu in het begin van de ergste crisis sinds die van 1929. Herstel gaat jaren duren. Onder de beste omstandigheden minstens 5 tot 10 jaar. Maar net als in de jaren-30 zijn de omstandigheden niet best – anders was er geen crisis. Links gaat gewoon door met ons geld en onze soevereiniteit weg te geven. Links was toch voor het volk en de arbeiders? Inderdaad. Was. Als in: was is volmaakt verleden tijd.

Over China hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken. Komend jaar gaat gironummer 555 open om hongerige Chinezen te spijzigen. Na hun debacle in de Chinese viruscrisis verloren ze zo ongeveer al hun bondgenoten. Zelfs Thailand. Bij ons wilden ze het Kra Kanaal financieren. Dat project is bijna zo oud als de weg naar Ayutthaya. Thailand begreep heel goed dat de rest van de wereld dat kanaal niet zal accepteren, en zag er vanaf. Bovendien was al uitgerekend dat het kanaal nooit economisch rendabel kan zijn. De Thaise regering wilde ook dat admiraals comfortabel rentenieren drie extra onderzeeboten aanschaffen in China. Na landelijke protesten zagen ze daar toch maar vanaf. In China begon het heel hard en lang te regenen, en het tyfoon seizoen is ongehoord erg. De Three Gorges Dam, de grootste ter wereld, staat op doorbreken. Zelfs als dat niet gebeurt, moet China de buikriem fors aantrekken en hopen dat de oogst niet helemaal verloren gaat. Er is al een ‘schone borden’ campagne in restaurants gestart om de mensen voor te bereiden op wat er gaat komen.

Dichter bij huis doet Erdoğan alles wat mogelijk is om uit de NAVO getrapt te worden. Hier staan Merkel en Macron tegenover elkaar. Merkel steunt Erdoğan – dus wij ook – en Macron steunt Griekenland. Of het oorlog wordt, weet ik niet, maar laat ik het zo zeggen: het gaat daar spannend worden.

Zwarte Piet is nu officieel verboden, met zo veel mogelijk ondersteuning van... onze eigen regering. De andere kant op kijken en onderhandelen met de terroristen die Zwarte Piet weg willen hebben, is net zo goed beleid. Ik ben al geband op FB, omdat ik een Zwarte Piet foto plaatste. “Wegens haatzaaien.” Alle Zwarte Piet groepen zijn verwijderd.

En dan religie. Wat moet ik daarover zeggen? Pipo de Clown probeerde een proefballonnetje door voor te stellen dat prostitutie verboden wordt. Dat ballonnetje klapte midden in zijn gezicht. De VVD roept altijd stoere taal als er verkiezingen in zicht komen, het CDA begint dan meer te bidden. In beide gevallen zijn het gewoon grove leugens. De VVD bij monde van Henk Kamp gaat zelfs zo ver door te zeggen dat ‘immigratie ons overkomen is’. Als ik op school zo loog, was ik direct geschorst. Maar scholen zijn geen parlement. Dan mag het.

Kortom, Wilders heeft het weer eens grandioos gedaan. Hij weet het maximale te halen uit wat zijn beperkte middelen toe staan.

Na het kangoeroeproces laten de regering, het openbaar ministerie en de rechters zien hoe serieus ze zijn: een terroristische uitvreter – iets anders is Akwasi niet – wordt niet vervolgd voor uitspraken waar Wilders direct tot vele jaren cel veroordeeld wordt. En als ze al tot vervolging gedwongen worden, ach. Dan maakt Akwasi € 390,- naar het Rode Kruis over en alles is in orde.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/09 ... elite-2-0/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

De laatste verkiezingen

Geplaatst op 13 september 2020

Afbeelding

Geniet er van. Op 17 maart is de allerlaatste keer dat u uw stem vrij kan uitbrengen. Vanaf 2025 kan dat niet meer. Stemmen wel, alleen niet vrij. In Noord-Korea, Venezuela en in China kan er tenslotte ook gestemd worden. Maar enkel op de gewenste kandidaten. Als u nu niet stemt op de PVV, is dat uw voorland. Niet zeggen dat u niet gewaarschuwd was.

Het heeft even geduurd. Veel langer dan de bedoeling was. Eerst kwam die vervelende Fortuyn zeuren dat er een republiek moest komen. Geen probleem, die leggen we gewoon om. De vermoedelijke opdrachtgeefster noemde later toevallig haar paard Volkert. Net zo toevallig als op het moment van de moord een hondenbrigade een straat verderop reed, en een paar ME busjes onderweg waren naar een oefening. Of de ambulance die even toevallig de verkeerde ingang koos, waardoor het lijk al koud was. Maar de wettelijke aanrijdtijd was precies tot op de seconde gehaald (19 minuten en 58 seconden), dus niets aan het handje. Foutjes maken we allemaal.

De dader kreeg toevallig een minimale straf. De moordenaar op een filmregisseur (Theo van Gogh) kreeg levenslang. De moordenaar op de toekomstige premier 18 jaar. Werd onder voorwaarden vervroegd vrij gelaten. Daarna vocht hij al die voorwaarden aan en toevallig verloor justitie alle processen. Toevallig gaat hij nu een luxe villa kopen. Met geld dat hij toevallig in de bak verdiend heeft met fietsen spaken en enveloppen plakken. Allemaal puur toeval. Niks aan de hand, slaapt u gerust verder. De regering (k)waakt!

Het stokje werd direct overgenomen door Wilders. Die zeurt niet om republieken, dus mag hij voorlopig in leven blijven. Twee keer achter elkaar een Volkertje gaat opvallen. Omdat hij constant zeurt over het herstellen van Nederlandse normen en waarden en minder minder minder mohammedaanse moet hij wel beschermd worden. Geen probleem. Dat kost een paar centen, maar houdt hem lekker van de straat. In het parlement mag hij zeuren wat hij wil. Zijn ze aan gewend.

Het werd even lastig met minder minder minder, want die verveel weet niet wat goed voor hem is. En lastig blijft die blonde verschrikking. Zelfs na 6 jaar procederen is hij nog steeds niet failliet en gaat maar door. Hij krijgt vast en zeker geld uit Israël of Rusland (ja, die geruchten worden graag verspreid)! Geen probleem. Als hij echt gevaarlijk wordt, is er een aloude truck. Dan is er opeens een gat in de beveiliging en leggen we hem ook om. Werkte prima bij Johan de Witt, dus waarom nu niet? Wie was toen de vermoedelijke dader? Een voorouder van iemand die paarden Volkert noemt. Allebei hebben ze Koninklijke alibi’s. Want wegens ‘vermoedelijk’ wordt alleen Wilders veroordeeld.

Als u niet gelooft dat het Wilders-proces doorgestoken kaart is, dan verdient u niet beter dan een marxistische regering. Of een kalifaat. U heeft een binaire keuze. Eigenlijk twee binaire keuzes: of u stemt PVV, of niet. Dat is een. Als u niet op de PVV stemt, dat is uw goede recht, dan stemt u ofwel voor het kalifaat, ofwel voor een marxistische coalitie. Dat is twee. Als u op de VVD stemt, dan kunt u net zo goed gelijk op Yasser Feras stemmen. Of op Pipo de CDA Clown. Of de bidlippen van de CU of de SGP. Maakt totaal niets uit. Wees eens eerlijk: is er verschil tussen de VVD, het CDA en D66? Ja? Wat dan, precies?

Heeft Wilders ooit opgeroepen tot moord? Nooit. Heeft Akwasi opgeroepen tot moord? Zo ongeveer elke dag tot op de dag van vandaag. Wordt Wilders vervolgd? Tot z’n laatste adem of cent. Wordt Akwasi vervolgd? Natuurlijk niet.

Want de officier die daar over gaat, is zijn grootste fan. Letterlijk. Ze is metersdiep betrokken bij de anti Zwarte Pieten acties. Sterker nog, het is haar taak binnen die organisaties om dat tuig uit de cel te houden. Officieel. Officier van Justitie Jacobien Vreekamp is een slager die haar eigen vlees keurt. Ze zit in het bestuur van Kick Out Zwarte Piet. Ze was voorzitter van het meldpunt discriminatie van Amsterdam. Partijdiger is niet mogelijk.

Maar dit is Nederland, dus dat is heel gewoon. Komende week zullen er wat vragen over gesteld worden, waarop nietszeggende antwoorden volgen. Het probleem is dan benoemd, dus is het opgelost. Jacobien blijft gewoon officier van justitie.

In een democratisch land zou zo’n officier per direct op non actief gesteld worden, in afwachting van een groot onderzoek. Maakt u zich geen zorgen, Nederland is geen democratisch land. Daar regelen we alles in achterkamertjes. In het onwaarschijnlijke geval dat haar positie onhoudbaar is, neemt Jacobien II haar plaats in. Onwaarschijnlijk? Wat denkt u zelf? Amsterdam is de facto een volksrepubliek. Gelooft u serieus dat een communistische officier ontslagen wordt door de communistische boerkameester? Gelooft u ook in elfjes?

Weet u nog dat Pim Fortuyn zei dat het 5 voor 12 was? Dat was ergens rond 2000. Dat is inmiddels twintig jaar geleden. Het is geen 5 voor 12, maar half vier in de ochtend. Of later zelfs. Als u zo dom bent te geloven dat het nog steeds 5 voor 12 is, moet u eerst leren klok kijken. Vijf voor twaalf duurt geen twintig jaar.

Het vervelende is dat de meeste mensen denken dat ze meer dan genoeg doen als ze op Facebook hun status aanpassen. Of meelopen met een kaarsje in een stille tocht. Helaas. Dat is nooit zo geweest, ook vroeger niet. Het geeft u een fijn gevoel, en het bereikt … niets. U zult eventjes wat moeten doen. Ik weet het, een brief sturen of een gratis email naar bedrijven die Zwarte Pieten boycotten is al te veel moeite voor u.

Ondanks het feit dat het werkt. Dacht u serieus dat linkse actievoerders bij Jansen & Tilanus kopen? Welnee. Ze sturen een gratis email, waarin ze met een boycot dreigen. Niet eens zo gek veel doen dat. Op z’n best 20-50. Dat is al genoeg om Jansen & Tilanus te corrigeren. Of om u, als verkoper bij J & T, ontslagen te krijgen. Als dat teveel moeite voor u is, moet u niet zeuren dat Zwarte Piet gekeeld wordt. U helpt zelf mee.

Wat voor moeite moet u doen? Enkel uw inkopen doen in winkels die Zwarte Piet wel ondersteunen. Dat is alles. Wat kost het u? Een paar euro meer, en iets verder boodschappen doen. Geen vijfhonderd euro meer, maar vijf. Niet gratis laten afleveren (Amazon en AH boycotten Zwarte Piet), maar even naar de winkel op de hoek lopen.

U hoeft niet eens een brief te schrijven. Enkel te stemmen met uw portemonnee. En op 17 maart op de PVV. Als dat teveel moeite is, moet u niet zeuren over de multiculturele samenleving. Dan krijgt u wat u verdient.

Door: H. Numan

Afbeelding

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/13 ... kiezingen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Het goede voorbeeld

Geplaatst op 23 september 2020

Afbeelding

Ik heb altijd geleerd dat je als leider het goede voorbeeld moet geven. Dat werd er in dienst ingehamerd. Hoe kun je verwachten dat je manschappen 40 km met volle bepakking marcheren als jij als luitenant na 5 km door je hoeven zakt? Of de klus uitbesteedt aan de sergeant-majoor, en zelf papier gaat duwen achter je bureau? Dat goede voorbeeld geven schijnt buiten de militaire dienst een onbekend begrip te zijn. Laten we beginnen met het huis van de tuinman Oranje. De tuinman? Jazeker, want het ‘echte’ huis van Oranje is al verschillende keren uitgestorven. De laatste keer was onder Willem III, beter bekend als koning Gorilla. Een nogal onprettig persoon die in twee dingen genoegen schepte: zijn personeel zo hard mogelijk te treiteren waar mogelijk, en alles naaien wat een gat had. Of hij ook de bloempot en de brievenbus nam, is niet bekend. Oh, hij was ook een gourmet. Zijn volk niet direct. Vanwege zijn overgewicht was zijn begrafenis ietwat problematisch.

Willempie Drie verrichtte zijn Koninklijke taak (opvolgers maken) prima. Hij had drie zonen. Die overleden allemaal voor nummer Drie zelf aan de beurt was. Dus op z’n oude dag moest hij overnieuw beginnen. Omdat hij stijf van de sief stond, heeft een hofmaarschalk (de tuinman) de honneurs voor hem waargenomen. Het resultaat was prinses Wilhelmina. Is dat absoluut zeker? Nee. Maar het feit dat de hele familie Oranje consequent weigert om DNA af te staan, is een nogal veeg teken.

Oké, gaan we naar vandaag. Willem Bier mag niet mopperen. Hij kreeg 8% opslag in de Troonrede. En zijn dochter een dik miljoen vanaf haar 18e. Ze mag zichzelf over een paar maanden miljonair noemen. Een nogal beschamende, zo niet schandelijke gebeurtenis om zo grof te graaien tijdens de grootste crisis in ruim 150 jaar.

Jahaa, want afspraak is afspraak. Het staat in de wet! Inderdaad, afspraak is afspraak. Ik herinner me nog dat de AOW ook een wettelijke afspraak was. Daar geldt dat dus niet voor. Want die ouwetjes moeten gewoon snel dood gaan en niet zeuren.

Als Willem Bier enkel van het ‘armoedige’ salaris moet leven dat hij als koning krijgt, allah akbart, zullen we maar zeggen. Maar Willem is een van de rijkste vorsten van Europa.

Voorvader Wim Twee (vader van koning Gorilla) was zo arm als de mieren. Maar het beetje dat hij had, belegde hij prima. In drugs. Onder zijn wijze leiding werd er opium verbouwd (als koninklijk monopolie, van concurrentie houden we niet) voor de verkoop aan Chinezen in Nederlands-Indië en in China. Niet voor de verkoop aan iedereen dus. Want ook toen wist men al dat opium roken vreselijk ongezond was. Maar die spleetogen zijn al verslaafd, dus dan mag het. Zolang ze de rest maar niet besmetten. Dankzij Wim Twee werd het huis van Oranje van de armste Europese Koninklijke familie een van de rijkste nu.

Zijn salaris als koning is niet meer dan een zakcentje. Maar Willem heeft van zijn moeder, Ma Schraap, geleerd dat je alles moet pakken wat je pakken kan. Met beide handen. Alle kleine beetjes helpen. Dus laat je je Koninklijke jacht gratis op de marinewerf lakken, vliegt als KLM-piloot waar en wanneer je maar wilt, en laat je je personeel de zegeltjes van de boter knippen. En tijdens de grootste economische crisis van de laatste 150 jaar koop je een speedboot van een paar miljoen. Wie het breed heeft, laat het breed hangen, zullen we maar zeggen.

Kortom, een leider zoals het absoluut niet hoort. Wel naar mijn woorden, niet naar mijn daden. Als de man of zijn dochter beschikten over enige capaciteiten, dan hadden ze gezegd: tijdens de crisis leveren wij ook in. Jazeker, dochterlief had dat ook kunnen zeggen. Ze is nu toch meerderjarig? Maar nee, allebei graaien ze er op los. Wie was dat ook al weer die zei: als het volk geen brood heeft, laat het dan taart eten. Wat gebeurde er met die mevrouw?

Dat is dus de reden waarom koningshuizen uitsterven. Op een gegeven moment heeft het volk er genoeg van. Dat punt is nog lang niet bereikt in Nederland, maar als Willem Bier zo voortgaat, kan hij zijn ranch in Argentinië of vakantiehuis in Mozambique gereed laten maken voor permanente bewoning. Oh sorry, die heeft hij niet meer. Weggegeven.

“Maar een koningshuis doet heel veel goed”, zo jammeren domoren die monarchist zijn. “Hij opent deuren die anders gesloten blijven, en weet heel veel opdrachten voor ons bedrijfsleven binnen te halen.”

Even nadenken: elke CEO van een grote onderneming of toppoliticus heeft precies hetzelfde netwerk. Anders zaten ze niet op die positie. Je wordt geen CEO omdat je expert in weet-ik-wat bent, maar omdat je expert in relaties bent. Anders zat je daar niet.

En dan de grootste mop: landen die hun eigen koning hebben weggejaagd, geëxecuteerd of onthoofd hebben, zijn eigenlijk zo jaloers op ons, dat ze enkel vanwege het bezoek van onze koning direct Nederlandse waar gaan kopen. Dat geldt alleen maar voor bedrijven die waxinelichthouders fabriceren!

De enige kwalificatie om koning te worden, is uit de juiste baarmoeder glibberen. Iets anders is niet van belang. Hooguit een meevallertje.

Dat Koninklijke voorbeeld “jullie kunnen kool knagen, zolang ik maar kaviaar kan consumeren” wordt gevolgd door het kabinet, het landelijke bestuur en de politiek. Op twee partijen na. De gezondheidszorg is 77.000 bedden kwijt efficiënter gemaakt. De mensen die de huidige welvaart mogelijk gemaakt hebben, worden uitgeknepen. Nog niet geëuthanaseerd, maar daar wordt aan gewerkt. Omdat u op de verkeerde partij dreigt te stemmen, en dat al heel lang dreigt te doen, worden er bootladingen migranten geïmporteerd. Op termijn moeten die u gaan vervangen.

Wilders wordt tot zijn dood vervolgd als hij een politiek onwelgevallige uitspraak doet. Terrorist Akwasi roept rechtstreeks op tot moord, en krijgt een prijs voor zijn uitspraken.

We hebben een minister-president die zo hard mogelijk werkt aan het opheffen van de staat. Gesteund door een incompetente clown wiens broer in medicijnen kwakzalft. Met een minister van Justitie die nu een strafblad heeft. Allemaal willen ze herkozen worden. Andere kandidaten willen ook zo snel mogelijk de staat opheffen. Of veranderen in een kalifaat dan wel in een volksrepubliek.

Die koning, die blijft wel. Dat verandert voorlopig niet. Hooguit door z’n eigen onhandige optreden, maar dat is niet te verwachten. De rest, daar kunt u wel degelijk wat aan doen. Op 17 maart 2021.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/09/23 ... voorbeeld/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Gaat Wilders te ver?

Geplaatst op 24 oktober 2020

Afbeelding

Nee, hij gaat lang niet ver genoeg! Na de onthoofding van een leraar in Frankrijk beginnen ze daar het probleem in te zien. Beginnen. Want de grote schoonmaak, dat gaat een vette klus worden. In Nederland zijn we nog lang zo ver niet. De regering heeft een nietszeggende verklaring afgegeven dat ze extreem geweld afwijst. Een bijzonder slappe verklaring, waarin ze eigenlijk erkent dat wat Nederland betreft er niets gaat veranderen. Ze is zelfs te laf om het woord ‘islam’ in haar verklaring op te nemen. Stel je voor dat we op hun lange tenen trappen.

Wilders vecht al jaren tegen de halal bierkaai. Hij wordt verguisd door mensen die helemaal niets van de koran of het mohammedanisme afweten, en uiteraard door onze ‘gematigde’ en minder gematigde mohammedanen. Bij beide groepen gaat het gewoon om de macht. De eerste groep wil de macht behouden, koste wat kost. En de tweede groep wil die macht zo snel mogelijk overnemen. Koste wat kost. Tot op heden betaald U al die kosten, dus geld speelt voor hen geen rol.

Beide groepen willen graag dat u de suiker koran gaat lezen. Dat is de gekuiste versie van de koran voor kleine kinderen en domme dhimmies. Er wordt alleen gekeken naar de lieve soera’s (verzen) die over naastenliefde gaan, de rest daar praten we niet over. Allebei de groepen wijzen naar een spreekwoordelijke Dodo: de gematigde mohammedaan. Een gematigde mohammedaan is een Dodo? Jazeker, want die bestaan ook niet.

Stel je de meest fanatieke calvinist in Staphorst voor. Een man die zijn dochters verstoot, omdat ze niet volgens de Statenbijbel leven. Heeee .... Daar zien we gelijk het eerste verschil met de gematigde mohammedaan. In Nederland zul je heel lang moeten zoeken voor een vader zijn kind verstoot, zelfs op grond van de Bijbel. Dat is bijna ondenkbaar. Maar een gematigde mohammedaan vindt dat heel normaal. Die gematigde mohammedaan gaat nog veel verder. Het gebeurt nogal eens dat mohammedaanse meisjes van het balkon vallen of toevallig struikelen voor een aanstormende trein. Voor redenen als ‘de eer’, weigeren een sluier te dragen, of om met neef Yoesoef (74) te trouwen.

Dat is dus die veelgeroemde en niet bestaande gematigde mohammedaan. Dezelfde gematigde mohammedaan wil invoering van sharia recht, de invoering van dhimmi wetten, afschaffing van de democratie en invoering van het kalifaat. Stel je die super streng gereformeerde Staphorster voor, maar dan 10.000x erger. Dat is dan een gematigde mohammedaan. De rest is nog veel en veel erger.

Wat kan Wilders daar over zeggen? Dat ze allemaal het land uit moeten? Natuurlijk niet. Als hij dat zou zeggen, is zijn politieke carrière over, en zijn we direct de klos. Kan Wilders zeggen dat alle mohammedaanse scholen gesloten moeten worden? Nog wel, maar met heel veel moeite.

Een mohammedaanse school is per definitie niet gematigd. Als dat wel zo was, dan hadden ze net zo goed naar een veel betere openbare school kunnen gaan, en in hun vrije tijd een uurtje koranles doen. Maar dat willen de ouders niet. Die geven de voorkeur aan abominabel slecht onderwijs, zolang het maar streng mohammedaans is. En U moet dat betalen! Want ze hebben er zelf geen cent voor over. Knap, als je weet dat die mohammedanen normaliter geen woord Nederlands willen kunnen spreken. Maar elk voordeeltje dat onze wet hun biedt, weten ze feilloos te vinden. Zal wel komen omdat Allah een Friedrich engels naar ze gestuurd heeft, zullen we maar zeggen.

Dat is dus een voordeeltje dat ze slepen uit de schoolstrijd van 1917. Destijds konden de refo’s en papen elkaars bloed wel drinken. Maar de staat flessen en opzadelen met de rekening wilden ze allebei graag. Dus werkten ze samen om dat te bereiken, met succes. In 1917 wist niemand dat precies een eeuw later Nederland mohammedaans dreigt te worden. Of dat mohammedanen die wet ter hand zouden nemen om ons hun madrassa’s te laten betalen. Dus dat kunnen we de wetgever destijds niet kwalijk nemen.

Wèl de dominee en de pastoor, die vandaag liever vier door de staat betaalde madrassa’s rondom hun schooltje met de Bijbel zien, zolang de staat dat schooltje met de Bijbel blijft betalen. En hun politieke partijen die dat mogelijk maken, en de stemmers op die partijen. Dus vooral het CDA, CU en de SGP in deze. Plus de rest, die absoluut geen veranderingen wil.

Tijden veranderen. Als u uw kind religieus wilt opvoeden, prima. Maar dat moet u wel zelf betalen. Dat hoeft echt geen probleem te zijn. Mijn ouders hadden het bepaald niet breed. Ze stuurden mij en m’n zusje naar een openbare lagere school, omdat de katholieke lagere school te ver weg was. Godsdienst leerden we op de pastorie. Probleem opgelost.

In Frankrijk is een leraar onthoofd. Dat is op zeker een terroristische aanslag, al proberen de media als vanouds net te doen alsof het een bezorgde vader was. De dader is doodgeschoten. Hij wordt vereerd door zijn familie als een held. De mohammedaanse leerlingen zien de moordenaar als een heilige. De leraar was een gore dhimmi. Ze gaan heel wat verder, maar dat publiceren de Nederlandse media niet. Want het sprookje van de suiker koran moet in stand gehouden worden, hoe dan ook.

Zelfs Macron, die kokosmakroon is alles behalve een hardliner, is dat net een aanslag te veel. Probleem is dat het sluiten van één moskee absoluut niet gaat helpen. Ze moeten allemaal gesloten worden. Dat gaat dus echt niet gebeuren. Er is nog geen mohammedaanse reactie op de sluiting van die moskee, maar ik kan me zo voorstellen hoe die er uit gaat zien.

Dieskriemienaasjie! Wai arm sielige mohammedaan wor dieskriemienier! Zie je wel! Plus de inmiddels in Parijs gewone massa gebedsbijeenkomsten op straat, waar duizenden mohammedanen een straat blokkeren om uitgebreid te gaan bidden. Gebeurt allemaal heel spontaan. Om 2000 of meer mensen tegelijkertijd een straat te laten bezetten is geen coördinatie nodig.

De politie kijkt er naar en staat er bij, maar is in wezen machteloos. Wat kan ze doen? 2000 bekeuringen uitdelen? De gebedsbijeenkomst uiteenslaan? Waterkanon er op zetten? Je kan er geheid zeker van zijn dat er een aantal gelovigen tussen staat met een kalasjnikov en/of een bomvest. Het soort gelovigen – waar het vredelievende mohammedanisme van overloopt – dat niets liever wil dan vol op het orgel gaan. De enige reden dat ze het niet kunnen doen, is omdat de politie de andere kant op kijkt.

Let wel op: er zijn meer dan een miljoen van die ‘gematigde’ mohammedanen in ons land. Onder die gematigde mohammedanen zijn er meer dan genoeg minder gematigde mohammedanen – die letterlijk met bootladingen door Rutte geïmporteerd worden.

Waarom zijn er nog geen leraren in Nederland vermoord? Omdat het niet nodig is. Het Nederlands onderwijs is nog onderdaniger (dhimmitude) dan in Frankrijk. Je moet zo af en toe laten zien dat je tanden hebt. Die onthoofde leraar in Frankrijk is voorlopig genoeg. De paar leraren met ballen begrijpen heel goed dat ze zich beter op de vlakte kunnen houden. Want anders raken ze per direct ofwel hun baan ofwel hun hoofd kwijt. In ieder geval hun baan, want er is geen enkele school in Nederland waar de leiding de leraren ondersteunt. De schoolleiding op alle scholen is allang gedhimmicifeerd.

Er is maar één partij die daar wat aan durft te doen, de PVV. Het Forum voor Democratie, absoluut niet. Dat houdt zich zeer zorgvuldig op de vlakte. Jazeker, er moet ‘wat’ gebeuren. Wat dat ‘wat’ is, daar is Baudet nog vaag over. Hij is tenslotte de politiek in gegaan om zo snel mogelijk minister-president te worden, niet om problemen op te lossen of om Wilders af te lossen als Kop van Jut.

Afbeelding

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/24 ... rs-te-ver/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door sjun »

Wie denkt dat H Numan hier overdrijft doet er goed aan oma zelf koran, hadith en soenna eens ter hand te gaan nemen en gewoon zelf eens in de gaten te houden hoe het proces van omgevingsislamisering met behulp van wegkijkende naïeve Gutmenschen verloopt.

Die lieve cultus rondomvang de Mohammedaanse vrede geeft in haar eigen geschriften een zeer duidelijk visitekaartje af:
“Doodt hen dan die niet in Allah en het Hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard; en zij die de godsdienst van de Waarheid niet als godsdienst nemen, van hen aan wie het Schrift is gegeven (joden en christenen), totdat zij het beschermgeld (Jizyah) betalen, naar vermogen, terwijl zij onderdanig zijn.”
(Koran, Soera Taubah, Ayah 29. Vertaling: S. Siregar.)

De zoveelste religieus geïnspireerde moord verheldert slechts waar het op uit draait als er niet heel vlot paal en perk gesteld wordt aan de import van de cultuur met een Mohammedaans referentiekader.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Veel geblaat en weinig wol

Geplaatst op 28 oktober 2020

Afbeelding

Oh, grutjes nog an toe. Wilders heeft het weer eens gedaan. Hij heeft een stoute spotprent getwitterd over de aanstaande kalief van Constantinopel. Erdoğan is boos. Hij vergeet dat hij (nog) geen kalief buiten Turkije is. Zijn roerige provincies aan de Noordzee en het Turkse kanaal – u kent het als Het Kanaal – moeten gestraft worden. Wilders wegens godslastering, majesteitsschennis en weet-ik-veel. Marcon, omdat hij niet ja en amen zegt tegen de kalief.

Daarom hebben mohammedanen in Pakistan, een van de meest analfabetische landen van de wereld, aangekondigd Bic pennen en Vuitton tassen te boycotten. Analfabeten gebruiken opmerkelijk weinig pennen, en echte Vuitton tassen kopen kunnen ze ook niet. Dus die boycot komt keihard aan. Hoe serieus is die Paki boycot? Nou, als Frankrijk i.p.v. Bic pennen Rafale gevechtsvliegtuigen of Leclerc tanks aanbiedt, is hun enige vraag: “Waar moeten we tekenen?”

De werkelijke reden is iets anders. Erdoğan merkt dat de centjes opraken, en de Lira is bijna niks meer waard. De Lira heeft ie al verspild. Dus wat doe je dan, als dictator? Dan ga je het buitenland de schuld geven van je wilde avonturen. Erdoğan wil erg graag olie boren in de Egeïsche Zee. Probleem is dat die zee niet van hem is. De Egeïsche zee ligt grotendeels in Griekenland en Cyprus. Dat waren vroeger Turkse provincies, maar als je zo redeneert, is Nederland eigenlijk een Spaanse provincie. Even zo goed doet dat Erdoğan nogal zeer. Zoveel zwart goud onder de grond, vlak voor zijn kust. En hij kan er alleen maar naar kijken. Met een lege knip.

Erdoğan is eigenlijk net z’n opportunist als Mark Rutte. Oorspronkelijk was Erdoğan niet zo’n fanatieke mohammedaan. Hij is net als Mark een opportunist. Mark ruikt stemmen aan de linkerzijde, en Erdoğan idem aan de religieuze zijde. De rest dondert niet. Mark misbruikte de VVD en Nederland in zijn voordeel, Erdoğan doet precies hetzelfde in Turkije. Ietsje erger, eigenlijk. Want Turkije was de enige seculiere mohammedaanse staat. Zo ongeveer alles wat Kemal Atatürk heeft opgebouwd,is afgebroken door Erdoğan. Mark is bezig om hetzelfde te doen. Allebei omdat ze hoe dan ook de touwtjes persoonlijk in handen willen houden.

Helaas. Beiden willen het onderste uit de kan hebben, en krijgen allebei het lid op de neus. Oorlog voeren is duur. Heel erg duur. Daarom dreigt Erdoğan zo graag. Dat is veel goedkoper, en met een beetje geluk trapt de tegenstander er in. De EU, daar lacht hij om. Die heeft de ruggengraat van een zacht pakje boter. Maar Macron blijkt uit ander hout gesneden te zijn.

Ik ben absoluut geen fan van de man, maar hij heeft binnen de EU-club de grootste ballen. Dat is op zich geen bijzondere prestatie. Hij is in ieder geval de eerste EU-grootheid die niet onmiddellijk op z’n rug gaat liggen, en dat is wel bijzonder. Had ik nooit van hem gedacht.

Wat kan Wilders doen? Meer dan u denkt. Vol op het orgel gaan. Kom met een motie om Turkije uit de NAVO te zetten. Tenslotte bezetten ze Noord-Cyprus al meer dan 50 jaar. Idem, om alle EU onderhandelen te staken, tot de bezetting van Noord-Cyprus is opgeheven. Elke dag, iedere keer wanneer er gestemd moet worden. Wordt zo’n motie aangenomen? Natuurlijk niet. Maar het doet de rest van de Kamer nogal zeer. Op zeker dat GL en de drie leden van de AK-Partij in Nederland, DENK, boven in de gordijnen klimmen. Dat geeft vuurwerk, en daar moet de pers over berichten. Of ze het nu leuk vindt of niet.

Dien een motie in om Turkije uit de NATO te zetten. Voornoemde griezels zullen DENK ik gaan schuimbekken. Zo’n motie wordt ook niet aangenomen, maar het is wel te verwachten dat Erdoğan komend jaar uit de NATO gezet moet worden. Wederom, het is politiek vuurwerk dat in het nieuws komt.

Als je even de kaart pakt en logisch nadenkt, is Constantinopel (Istanboel) niet echt zo strategisch als Erdoğan denkt. Natuurlijk, daar beheers je de toegang tot de Zwarte Zee. Het ligt op twee continenten: Azië en Europa. Leuk. En wat dan nog?

Om de Bosporus te passeren, moet je eerst door Griekse wateren varen. Andere mogelijkheden zijn er niet. Dus als Erdoğan de Bosporus afsluit – en dat gaat hij binnenkort beslist proberen – dan kunnen wij de Griekse wateren sluiten. De landmacht van Turkije mag er zijn, en met z’n luchtmacht is weinig mis. Maar zijn vloot, dat is een heel ander verhaal. Griekenland weet donders goed dat zij de eerste EU- provincie van Turkije dreigen te worden en hun vloot is prima in orde. Nu worden ze ondersteund door de Franse marine.

Een paar maanden terug probeerde Erdoğan een crisis te forceren door een onderzoeksschip naar gas te laten zoeken in Griekse en Cypriotische wateren. De Griekse marine was direct paraat, en kreeg onmiddellijk ondersteuning van de Franse marine. Dus veel meer dan woedend sissen kan de Turkse gans niet doen. De Franse marine is heel goed in staat om er foie gras van te maken.

Maar waar ik wel beetje bang voor ben, is dat Rutte een eentje-tweetje ruikt. Herinnert u zich die geforceerde crisis drie jaar terug nog? Toen een Turkse minister uit het land werd gezet als persona non grata? Had die crisis twee weken eerder gekomen, dan had Wilders daar op in kunnen spelen, en de verkiezingen winnen. Maar het kwam voor Rutte precies op het goede moment. Hij liet zien wat hij niet heeft: een ruggengraat. Dat leverde hem forse zetelwinst op.

Vrijwel zeker gaat hij dat geintje weer proberen. Hij heeft al aangekondigd dat een Turks proces tegen Wilders absoluut niet kan. Daarmee toont hij dat hij de grote staatsman is die zijn minder geliefde parlementariërs in bescherming neemt. Dat gaat heel goed vallen bij zijn kiezers. Wilders komt dan over als een ruziezoeker, en dat kan tegen hem werken. Vergeet niet dat Wilders in de oppositie zit, en Mark is premier. Hij heeft alle media achter zich staan. Wilders heeft een zeer beperkt, en Mark een onbeperkt budget. Dat gaat op zeker een rol spelen.

Maar...

We zitten nog steeds midden in de Chinese viruscrisis. Rutte moet nu hele vervelende beslissingen nemen, die desastreus zijn voor de economie – en zijn herverkiezing. Ga er gerust van uit dat deze week, of volgende week de lockdown volledig van kracht gaat worden.

Op zich heb ik er geen problemen mee, ik heb goede redenen om dat te ondersteunen. Maskers werken namelijk wel. Niet direct boos worden, ik zal er in een ander artikel dieper op in gaan. Ik woon namelijk in een land dat vanaf eind januari al in een complete lockdown zit. Iedereen draagt overal en de hele dag een masker. Thailand zit op slot. Letterlijk. Alleen diplomaten en essentiële reizigers worden toegelaten. De huidige Nederlandse ambassadeur moest bij aankomst onmiddellijk veertien dagen in quarantaine. Net als alle andere mensen die in Thailand arriveren.

Thailand heeft weinig besmettingen en slechts 59 doden. Maar de prijs die het land betaalt, is ongehoord hoog. De economie is stuk. We zitten nu in de ergste crisis sinds 1997. Toen de Chinese viruscrisis begon, moesten de Nederlandse en Thais premiers beslissingen nemen. Wat gaan we redden? De bevolking of de economie? Thailand heeft voor de bevolking gekozen. Nederland voor de economie.

Nu moet, door de omstandigheden gedwongen, Rutte alsnog kiezen voor de bevolking. Dat gaat Rutte heel veel stemmen, mogelijk zelfs zijn herverkiezing kosten. Anders dan in Thailand is er zeer grote weerstand tegen het dragen van maskers en welke beperkende maatregelen dan ook. Dat is de reden waarom Rutte het niet aandurft.

Niet dat de Thai zulke makke gewillige schapen zijn. Het dragen van mondmaskers is hier gewoon. Voor de crisis begon droeg 1/3 van de bevolking al zo’n masker. Maar geen toerisme = geen inkomsten = geen uitkering = diepe armoe voor de meeste mensen. Dat uit zich in een beginnende volksopstand om de Koninklijke macht iets te beperken.

Zo ver zal het in Nederland niet komen, maar de strenge maatregelen die Rutte nu moet, maar niet durft te nemen, kunnen heel goed het einde van Rutte’s politieke carrière zijn.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/10/28 ... einig-wol/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Islam = onderwerping

Geplaatst op 9 november 2020

Afbeelding

Het woord islam betekent onderwerping. Zij aan hun god, wij aan hen. U heeft drie keuzes: 1) U kunt zich bekeren, en mohammedaan worden. 2) U kunt zich onderwerpen, dan mag u – zeer beperkt en met zo veel mogelijk vernederingen – uw eigen geloof belijden. Of, als u de twee eerste keuzes afwijst, 3) de dood. Andere mogelijkheden zijn er niet. Islam is onderwerping.

Begrijpt u nu waarom ik de PVV als enige partij zie die er wat aan wil en kan doen? Alle andere partijen willen het nog steeds niet inzien. Ondanks 1400 jaar onafgebroken bewijs. Trap niet in de bekende smoesjes: “9-11 gebeurde, omdat mohammedanen onderdrukt worden” of “als wij ons iets gematigder opstellen, dan...” Dan gebeurt het nog steeds. Om andere redenen. Onze vrouwen zijn niet halal gekleed, honden zijn haram. Ze verzinnen wel wat. Maar jihad zouden ze nog steeds voeren. Want islam betekent onderwerping. U moet zich aan hen onderwerpen. Of dood.

Op dit moment is de grootste slag tegen onze democratie gaande, en nog steeds heeft niemand het door. Erger nog: men wil het niet begrijpen. U dacht toch zeker niet dat als we stoppen met ‘het lasteren van de profeet (VSOP)’ het dan ophoudt, wel? Enig idee wat ‘het lasteren van de profeet’ precies inhoudt? U denkt dan alleen maar aan spotprenten. Een mohammedaan ziet dat zo breed mogelijk.

Wat is iemand die met een 6-jarig meisje trouwt en haar op 9 jarige leeftijd ontmaagdt? Dat noemen wij een pedofiel. Voor een mohammedaan is dat ‘het lasteren van de profeet’. Hoe noemen wij een jongeman die met een oudere rijke vrouw trouwt? Een gigolo. Maar dat is toevallig wel wat de profeet deed. Dus dat mag u niet meer zeggen. Iemand die zijn dagelijks brood verdient met het beroven van karavanen? Wij zeggen: héé, ouwe Mo is aan de jat! Een mohammedaan is dan dodelijk beledigd. Want ook dat is het belasteren van de profeet. Dat is – letterlijk – het begin van het einde. Voor ons.

Waarom zijn bijna alle partijen niet faliekant tegen een godslasteringverbod? Moeten we begrip hebben voor ‘sentimenten en gevoelens’? Omdat zij daar goed garen bij spinnen? Zodra u de mond moet houden over Mo is het heel eenvoudig om dat uit te breiden naar klimaat, economie en nog veel meer. Niets wordt verboden. U mag het enkel niet meer zeggen. Uit respect voor anderen. Die anderen, overigens hebben totaal geen respect voor u. De ene groep vindt u minder dan apen of varkens. De andere groep ziet u als laag opgeleide tokkies.

Helaas wonen we in Nederland, een provincie van de EU. Het land van de natte kranten. Dus natuurlijk gaan we fier voor onze vrijheid van meningsuiting. Met nietszeggende woorden. Hoorde u Rutte het woord ‘islam’ uitspreken in combinatie met geweld? Ik niet. Rutte is allang om, met hem zo ongeveer het hele parlement. De ene helft denkt dat het allemaal wel meevalt, en de andere helft fantaseert dat het mohammedanisme moet worden aangepast. Wat nooit of te nimmer gaat gebeuren. Alleen de PVV houdt stand.

“Uit respect” zal niemand meer een spotprent over Mohammed durven maken. Leraren moeten stoppen met de Tweede Wereldoorlog en antisemitisme bespreken in de klas, want dat wordt dan te gevaarlijk. Vrijheid van meningsuiting is er dan nog steeds. Maar u durft er geen gebruik meer van te maken. Dat is dus precies de bedoeling.

Islam is onderwerping. Hij past zich niet aan ons aan. U moet zich aan hem aanpassen. Andersom gebeurt niet, en gaat niet gebeuren. Sterker nog: waarom zouden ze? Voor mohammedanen bent u ofwel een aap of ofwel een varken. Als u Joods bent, is het een varken, en als u christen bent, een aap. Als u geen geloof heeft, is het nog erger. Dan bent u in de ogen van een mohammedaan, gematigd of niet, geeneens dat. Voor elk geloof, maar met name het mohammedanisme, is er niets ergers dan mensen die niet geloven.

We zien nu al dat Europa, en zeker Nederland, aan het toegeven is. Er zijn al Nederlandse leraren die moeten onderduiken, omdat ze niet de gewenste lesstof doceren. Wat doet de school? Schorst die de recalcitrante leerlingen direct? Nee. Ze willen ‘in gesprek gaan’. Dat is overgave, want een compromis is niet mogelijk. Of je doceert onze normen en waarden, of die van hen. Onze normen en waarden negeren, betekent automatisch dat je die van hen doceert. Direct of indirect maakt niets uit.

Het grote probleem is dat ‘aanpassen van het mohammedanisme’ waar progressief Nederland van droomt. Dat K-A-N niet. De Bijbel en de Thora zijn de woorden van profeten, die al dan niet met hun god gesproken hebben. Niet het woord van god zelf. De koran is dat wel. Wie bent u om daar iets aan te willen veranderen? Bent u Allah? Nee? Dan bent u een heiligschenner! Op het veranderen van de koran staat de doodstraf.

Zelfs vertalen is al problematisch. Allah spreekt maar één taal: Arabisch. Christenen en Joden hebben geen enkel probleem als u hun heilige boeken vertaalt. Mohammedanen wel. De koran moet, en dat is verplicht, in de originele taal beschikbaar zijn. Meestal in twee kolommen: de rechterkolom is Arabisch (dat is tevens de ereplaats, maar dat weten dhimmies toch niet) en de andere taal staat links. Maar goed dat Arabieren van rechts naar links lezen, dan is iedereen tevreden. Een koran mag best in één taal geleverd worden, zolang het maar Arabisch is.

Dus de koran veranderen of aanpassen, is onmogelijk. De gelovigen dan, misschien? Dan heeft u de laatste 50 jaar onder een hunebed gewoond. Zij passen zich niet aan. “Oh, maar ik ken..., die heeft zich prima aangepast. Dus, dat verzin je maar”, hoor ik vaak. Dat ‘aanpassen’ is nogal beperkt. Net genoeg om niet direct in de bak gegooid te worden. Mohammedaanse winkeliers houden zich niet aan de warenwet of de winkelsluitingstijden. Dat viel me al op in de jaren ‘80, toen er nog geen groot probleem was. Hele wijken zijn nu te herkennen aan satellietschotels. De voertaal in die wijken is niet langer Nederlands, maar Turks, Berbers en Arabisch. Toeval? De meest fanatieke haatmoskeeën staan in die wijken. Waar ze verreweg de meeste gelovigen trekken. Toeval?

Normaliter spreken eerste generatie migranten – zoals ikzelf – de nieuwe taal niet, gebrekkig of met een heel zwaar accent. De tweede generatie spreekt de nieuwe taal meestal vloeiend, en heeft een geringe band met het oude vaderland. De derde generatie spreekt de nieuwe taal vloeiend, de oude taal niet of nauwelijks en heeft er geen band mee. Dat is wereldwijd.

Maar ook wereldwijd zien we precies het tegenovergestelde gebeuren bij mohammedanen. De vierde (zo ver zijn we al gezonken!) generatie spreekt nog steeds gebrekkig Nederlands en heeft absoluut geen enkele binding met Nederland. Of het land waar overgrootvader naar verhuisd is. Maakt niets uit waar. Europa, Amerika, Australië: we zien precies hetzelfde.

De eerste generatie paste zich niet aan, maar hield zich koest. Ze voedde de tweede generatie op met een overdosis aan chauvinisme en superioriteitsgevoel. De tweede generatie neemt het stokje over, en doet het nog slechter... Australië heeft precies dezelfde problemen als Nederland. In Engeland is het zelfs nog veel erger. Denk aan Rotherham. De derde en vierde generaties zijn nóg erger. Dat belooft wat voor de toekomst.

Waar zouden die koters dat leren? Op school? Onwaarschijnlijk, tenzij ze op een mohammedaanse school zitten. Die zijn er gelukkig nog maar weinig. Op straat? Absoluut. De mode om met grote messen te lopen, leren ze daar. Maar de basis wordt thuis geleerd, en in de moskee. Gematigd of minder gematigd. Omdat u geen Turks, Marokkaans of Berbers spreekt, denkt u dat het gematigde moskeeën zijn. Ik vrees met grote vreze dat het nogal tegenvalt met dat ‘gematigd’ in gematigde moskeeën.

Vijftig jaar wegkijken en pamperen resulteert in nog meer wegkijken en pamperen tot u aan hen onderdanig bent (dhimmi). Denk daar maar even over na als u naar de stembus gaat. U heeft geen drie, maar twee keuzes: u doet er wat aan, en stemt PVV. Of niet, dat is inclusief Forum voor Democratie, en u kunt zich voorbereiden om dhimmi te worden. Al die aanstaande dhimmi-partijen verschillen enkel in hoe lang dat nog gaat duren. Progressief kan het niet snel genoeg gaan, voor het FvD mag het proces een paar jaartjes langer duren. Dat is alles.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/09 ... erwerping/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6459
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door hans van de mortel »

Die Numan toch.

In één woord geweldig.
Maar ook zo lekker leesbaar. Qua inhoud een en al waarheid. Vandaar dat dit soort teksten problemen geeft en vooral niet aan de kaak gesteld moet worden. Want stel je voor. Waarheid brengt immers ontzettend veel ongenoegen met zich mee. In de eerste plaats voor moslims - dat ook logisch is - en in de tweede plaats voor onze walgelijke misselijk makende smerige hypocriete politici die al jaar en dag hun best doen om moslims in het gareel te houden, maar geen enkele moeite hebben met een salafistische burgemeester Aboutaleb in overheidsdienst.

De moslim zegt: “Mohammed heb ik lief. Maar de waarheid lust ik niet.”
(Hans van de Mortel, scepticus, logicus en godsdienstwaanzinnoloog)
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7510
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door sjun »

De mensen worden een beetje creatiever met de prentjes.

Afbeelding
Afbeelding
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6459
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door hans van de mortel »

Ik kan hier niet genoeg van krijgen om naar te kijken:

hoe de Profeet verandert van een lelijke afzichtelijk afgrijselijk smerige sadist in een liefdevolle en begripvolle wonderschoon guitig grappige, met behulp van Allah, verkregen varkenskop. Weliswaar niet halal, maar toch . . . icon_thumbup.gif
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 48986
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

De dag van schande

Geplaatst op 13 november 2020

Afbeelding

“A date that will live in infamy”, zei Franklin Delano Roosevelt op 8 december 1941 na de aanval van Japan op Pearl Harbor. In tegenstelling tot Joe Biden, die regelmatig jat van anderen, kan Trump deze uitspraak dus niet gebruiken. Maar hij kan met goede redenen zeggen dat 4 november 2020 een dag van schande was. De verkiezingen zijn op zeker gestolen. Amerika (b)lijkt een bananendemocratie te zijn.

Helaas – als je Democraat of anarchist bent – hebben de Democraten zich vergist. Trump weigert om zijn nederlaag te erkennen en vecht terug. Het zal even duren, maar de fraude komt aan het licht. Op dit moment kunnen we enkel vaststellen dat de uitslag van de verkiezingen niet klopt. Het stinkt enorm. We kunnen nog niet bewijzen dat de uitslag gefraudeerd is, of hoe. Maar dat is geen bewijs dat de verkiezingen “dus” brandschoon zijn. Iedereen probeert u dat op dit moment wijs te maken. Trap er niet in.

Biden mag zich niet meer president-elect noemen. Hij heeft daar op dit moment al te weinig kiesmannen voor. Dat is de eerste trap in z’n ballen. De volgende zal veel harder aankomen: die laptop van z’n zoontje. Wanneer hij en z’n zoon aangeklaagd worden weet ik niet, maar u kunt er zeker van zijn dat zulks voor 20 januari 2021 gebeurt. In het onwaarschijnlijke geval dat die datum niet gehaald wordt, dan volgt op zeker een impeachment procedure. Dan wordt Biden de eerste president die afgezet wordt na Nixon. Nixon werd overigens niet afgezet, maar nam zelf ontslag. Ongeveer de dag voor hij afgezet zou worden.

Daar kunnen de Democraten niets tegen doen: in deze verkiezingen verloren de Democraten hun meerderheid in het Congres (Tweede Kamer) en behielden de Republikeinen hun meerderheid in de Senaat (Eerste Kamer). Dat is dus de stank van de verkiezingen: de Republikeinen wonnen alles. Met een grote meerderheid. En met een record opkomst. Maar vreemd genoeg verloor Trump zelf de verkiezingen. Nog gekker: op het moment dat hij een grote voorsprong had in verschillende staten, hoepla! Een paar pakken postale stemmen. De voorsprong werd opeens een achterstand. Allemaal stemmen voor Biden, geen voor Trump. Wat een perfect toeval, precies op het goede moment!

Op zich hoeft dat geen fraude te betekenen. Het is bekend dat de Democraten zich concentreerden op postaal stemmen. Veel postale stemmers hebben een voorkeur voor Democraten. Maar allemaal? Dat is onwaarschijnlijk. Als Trump in een staat 10% meer kiezers krijgt via de stembus is het ronduit merkwaardig als postale stemmen opeens +40% voor de Democraten zijn. 10% kan, 20% mogelijk, misschien zelfs 30%. Meer dan 90%, het percentage voor Biden postaal, is onwaarschijnlijk. Genoeg reden om een nauwkeurig onderzoek in te stellen. Verder zijn er nogal wat andere onregelmatigheden gemeld die ook onderzoek vereisen.

Waar zijn de Democraten de fout ingegaan? Zichzelf rijk dromen. De verkiezingscampagne van Biden was een aanfluiting. De man kon nauwelijks op eigen benen staan. Hij maakte de ene domme blunder na de andere. Voerde nauwelijks campagne. Meestal bleef hij thuis uitrusten. Als hij ergens optrad, dan was dat voor een vrijwel lege zaal. Elke Trump-bijeenkomst was een massabijeenkomst. Op zijn bijeenkomsten las Biden een verklaring voor. Vaak nauwelijks te begrijpen of regelrecht idioot. Zoals het aankondigen dat hij kandidaat was voor de Senaat, en het op ging nemen tegen... George W Bush. Een paar mensen juichen. En de pers stelde hem hele lastige vragen: “Mr. Biden, hoeveel is 2+2?”

Waarschijnlijk keken de Democraten alleen naar elkaar. Zij vonden hun programma fantastisch, dus moet het fantastisch zijn. Geen twijfel mogelijk. Voor de zekerheid – we praten hier tenslotte over een linkse partij die intern overgenomen is door extreemlinks – regelden ze de verkiezingen alvast. Je kan nooit weten, niet waar?

En het hád kunnen werken. Als Trump niet zo ongelofelijk populair was. Als de opkomst niet alle records gebroken had. Als Trump gewoon zijn verlies erkend had. Tja, als. “As is verbrande turf!”, zei mijn moeder dan altijd. Als de opkomst laag was geweest, en Trump, zoals ze fantaseerden, gelijk zijn verlies had toegeven, dan was Biden de volgende president geworden. Als.

Zoals het er nu naar uitziet, kan hij dat vrolijk vergeten. Hij mag van geluk spreken dat hij seniel aan het worden is. Zijn advocaten zullen hem vrijwel zeker uit de cel weten te houden door hem handelingsonbekwaam te laten verklaren. In tegenstelling tot Nederland gaan belangrijke mensen daar wel de bak in, en voor vele jaren. Niet verbaasd opkijken als pappa Joe opeens overlijdt, of zijn zoon een overdosis neemt. Dat heeft niets met wraak van Trump te maken, maar Amerikaanse gevangenissen zijn niet zo comfortabel als die in Nederland. Als je weet dat je 450 jaar gaat krijgen in het voorportaal van de hel kun je beter voor een andere oplossing kiezen. Dat deed de CEO van Enron ook.

Wie is het slachtoffer? De democratie zelf. De Democraten – dat zijn ze alles behalve – hebben alles op alles gezet om deze keer te kunnen winnen. Als het volk niet goedschiks een één-partij staat wil, dan maar kwaadschiks. We zijn er nog niet, want de grote steden staan nog steeds in brand door Antifa. Daar hoort u helemaal niets meer over. De verwachting was dat die rellen zich zouden uitbreiden als Trump had gewonnen. Zodra de verkiezingscommissie de overwinning geeft aan Trump, dan gaan die pas echt rellen. De rellen van het afgelopen half jaar (!) waren slechts een voorproefje…

Ik zou me doodschamen Amerikaan te zijn na deze affreuze verkiezingen. Sterker nog: dit is wat ik dagelijks meemaak. Zulke verkiezingen hebben we in Thailand iedere paar jaar. Als je jezelf de bakermat en voorbeeld van democratie noemt, moet je het goede voorbeeld geven. Niet in hoe het absoluut niet moet.

Links heeft gegokt, en verloren. Met links alle bedrijven die zich daarmee verbonden hebben. In Amerika zeggen ze: go woke, go broke (wordt progressief en ga failliet). Veel grote bedrijven laten zich meeslepen in wat politiek correct is op dat moment. Elke keer kost dat die bedrijven miljoenen. Gillette kwam met een progressieve reclame over scheermesjes (voor mannen), waarin blanke mannen van alles de schuld kregen. Blanke mannen begrepen de boodschap, en kochten hun scheerbenodigdheden ergens anders. Geen actie, geen campagne. Gewoon stemmen met je portemonnee. Kunt u ook doen. Met Gillette vele andere bedrijven. In Nederland probeert “El” Hema hetzelfde. Ze balanceren nu op de rand van de afgrond. In feite zijn ze al failliet, er zijn alleen geen kopers voor “El” Hema. Vele jaren klanten wegjagen met marxistische reclame werkt gewoon niet.

De allergrootste verliezers gaan de media worden. De mainstream media hebben de campagne van Biden overeind gehouden. Zonder hun actieve hulp had Biden allang in het verzorgingstehuis voor seniele politici gezeten waar hij thuishoort. De media, in de meest uitgebreide vorm. Bijna alle kranten, tv-stations, netwerken – alles. Zelfs en vooral het ‘conservatieve’ Fox News. De ommekeer van Fox gaat ze de kop kosten; hun kijkcijfers kelderen sneller dan een blok lood kan vallen.

De reden is nogal eenvoudig: entertainment kun je overal zien. Sport ook. Daar heb je Fox niet voor nodig. In Nederland zien we hetzelfde: de schrijvende pers is vrijwel geheel in handen van twee bedrijven die allebei links progressief zijn. Ook de Telegraaf. De lezers van die krant merken dat, en verlengen hun abonnement niet meer.

De grote technobedrijven zijn het ergst van alles. Puissant rijk, en extreem links. Waarom, geen flauw idee. Als ik IT-engineer was tegen $500.000 per jaar, dan zou communisme niet direct op mijn agenda staan. Maar Google, Facebook, Twitter en YouTube censureren harder dan destijds de Nazi’s en de USSR bij elkaar. Ze hebben vier jaar lang alle mogelijke medewerking gegeven aan de Democraten, en doen dat nu open en bloot.

Er is nog meer aan de hand. De media negeren opzettelijk wat Biden gaat doen zodra hij president is. Want die drie zaken zijn letterlijk de doodsteek voor democratie:

1- Obamacare wordt weer afgestoft en overeind geholpen. Dat soort van ziekenfonds is nooit van de grond gekomen, en was al onbetaalbaar. Trump heeft het zo veel mogelijk afgeschaft. Biden wil er nu een flinke schep bovenop doen. Hoe dat gefinancierd gaat worden, weigert hij te zeggen.

2- Biden gaat twee nieuwe staten creëren: Washington DC en Puerto Rico. Daar weigert Biden een definitieve uitspraak over te doen, dus ja. Dat gaat hij doen. Washington DC en Puerto Rico zijn vrijwel volledig in handen van Democraten, en dat levert die partij vier enorm belangrijke stemmen in de senaat op. Daarmee krijgen ze een absolute meerderheid.

3- Biden gaat meer rechters benoemen in het Hooggerechtshof. Er zijn er negen. Hoeveel hij er gaat benoemen is niet bekend, maar in ieder geval genoeg om ook daar een absolute meerderheid te verkrijgen. Ook daar weigert Biden zich over uit te laten, dus ja.

De paar keer dat journalisten hem over die drie punten ondervroegen, was zijn antwoord: dat hoeft de kiezer niet te weten. Daar komen ze vanzelf wel achter. Tja, maak het verhaaltje af, en kleur de plaatjes, zullen we maar zeggen.

Vandaar dat alles uit de kast getrokken wordt door links om de definitieve overwinning te bezegelen. Op dit moment min of meer goedschiks, ze hopen nog op het nippertje te winnen, op punten. Het maakt hen niet uit of ze met een miljoen stemmen of met één stem winnen. Eén stem is precies genoeg. Maar als de verkiezingscommissie de overwinning aan Trump geeft? Dan wordt het kwaadschiks. Amerika staat letterlijk op het randje een één-partij staat te worden.

En Nederland? Daar is dat proces allang voltooid dankzij onze geliefde premier Rutte. Onze progressieve regenten kunnen heel loyaal Wilders goed beschermen. Dan lijkt het namelijk net alsof wij een democratisch land zijn.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2020/11/13 ... n-schande/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Plaats reactie