Artikelen van H Numan

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Het einde van Rutte

Geplaatst op 10 maart 2021

Afbeelding

Het maakt niets uit of Rutte de verkiezingen wel of niet wint. Okay, liever niet natuurlijk. Hoe eerder hij vertrokken is, hoe sneller we aan een herstel kunnen beginnen. Even zo goed gaat het komende kabinet vrijwel zeker het laatste kabinet-Rutte worden. ALS hij tenminste de grootste partij blijft. Ik heb daar zo mijn twijfels over.

Nederland is een land met coalitieregeringen. In eerste instantie, tot zeer recent, was dat een christelijke coalitie. Er zaten altijd een of meer confessionele partijen in de regering. Ze regeerden met links en met rechts. Ze regeerden altijd. Dat trucje werkte tot in de jaren zeventig, maar elke keer een beetje minder. Waarom? Omdat geloof voor de westerse mens een steeds minder belangrijke plaats inneemt. Dat begrepen de drie belangrijkste confessionele partijen en verenigden zich in het CDA. Daarmee wisten ze uitstel van executie te bereiken. Even zo goed zet de secularisatie van de samenleving door, en werd het CDA steeds minder gelovig en steeds meer een partijbureau. Tot de stekker eruit getrokken werd.

Dat was onder babyface Balkenende. Een van de langst regerende ministers-presidenten. Echt populair was hij zeker niet de laatste jaren. Hij had geen opvolger. Werd uiteindelijk gezien als een kwezel die enkel kon liegen. Herkent u dit een beetje?

Daarna kregen we een kwartje van Kok. De bekende paarse coalitie. Dat was een verademing na een eeuw met de bijbel. In die paarse coalitie vochten de VVD en de PvdA om de positie van belangrijkste partij over te nemen. De PvdA verloor. Ruimschoots. Logisch, als je er over nadenkt. Net doen alsof je een arbeiderspartij bent, is toch even anders dan er een zijn. Spekman deed zijn best met zijn slobbertui en clochard imago, maar niet genoeg mensen trapten daar in.

Toen kregen we de Rutte era. Die komt nu langzaam aan z’n eindje. Op precies dezelfde manier als waarop Balkenende en Kok het verloren: gebrek aan geloofwaardigheid en geen opvolger. Er huilden een paar mensen toen die premiers eindelijk hun ontslag aanboden, maar dat was omdat ze uien aan het pellen waren. Over het algemeen ging er een zucht van verlichting toen die twee plucheklevers eindelijk met koevoeten van het pluche verlost werden.

Dat wil niet zeggen dat Kok en Balkenende slechte premiers waren. Verre van dat. Ze waren over hun houdbaarheidsdatum heen. Plus een gebrek aan geloofwaardigheid. Wees eerlijk, hoe christelijk was het CDA onder Balkenende? Niet echt, om het zeer bescheiden uit te drukken. Rouvoet (is CU, ik weet het) was een kwezel die zelf niet werkte op zondag – maar zijn chauffeur wel liet werken. Dat werkte ietwat contraproductief. Een prachtig voorbeeld van hoe het niet moet. Waarom het een heel goed idee is om de bijbel (en de koran!!!) thuis te lezen en niet op te dringen aan de rest van de samenleving.

Komen we bij Rutte. Hoe gaat hij de verkiezing in? Met de gebruikelijke stoere VVD-taal. Strengere wetten, strengere handhaving, minder migranten, strengere controle daarop. Het gebruikelijke gebazel. Is dat genoeg? Rutte denkt van wel. Tien jaar onafgebroken liegen heeft hem geen windeieren opgeleverd, dus gewoon doorgaan. Het werkt toch?

Dat dachten Balkenende en Kok ook. Inderdaad, meestal werkt het. Maar op een gegeven moment houdt het op. Je kunt veel mensen altijd bedriegen. Je kunt sommige mensen meestal bedriegen. Maar je kunt niet alle mensen altijd bedriegen. Tot die conclusie moeten het CDA en de PvdA nog komen, overigens. Deze pijnlijke les gaat Rutte waarschijnlijk nu (ook niet) leren.

Het CDA heeft niets geleerd, en niets vergeten. Net als de PvdA. Anders zou het niet eerst Hugo de Clown en later Wuppie Hoekstra aanwijzen (verkiezingen in Noord-Korea hebben meer kandidaten en zijn democratischer) als partijleider. Ze zetten hun beste stemmenkanon Omtzigt liever in de garage dan het risico te lopen om met Wilders te moeten samenwerken.

De PvdA? Ach gut. Dat is gewoon zielig. De lulhannes die voor het grootste verlies ooit zorgde, zit er nog steeds. Al jaren. Want ze hebben niemand anders dan Tobias Asscher… Maar het kadaver begint zo hard te stinken dat ze bij gebrek aan beter Lilianne Ploumen op het spiraaltje schild gehesen hebben. Hoe zielig is dat? Lilianne komt namelijk met een garantie. “Bij verkiezingen minimaal tien zetels.” Is geen probleem, want dat haalt ze nooit.

Lubbers had geen opvolger. Balkenende ook niet. Rutte had er vele, maar moest ze allemaal overboord kieperen. Geen die het langer dan een jaar volhield. Dat werkte prima voor Rutte, maar niet voor de VVD. Dat gebrek aan een opvolger gaat hem de das omdoen. Plus de nogal flagrante verkiezingsleugens. Politici liegen allemaal, dat is bekend. Maar zo bont als Rutte het maakt, is uniek.

Waar kan Rutte met trots op terugkijken? Dat is niet zo gek veel waar hij de verkiezingen mee kan winnen. Hij heeft de soevereiniteit van Nederland weggegeven. Ziekenhuizen efficiënter gemaakt. Als u tenminste onder efficiënter ‘wegbezuinigd’ verstaat. Iedere week komen er tenminste 400 “islamistische” militairen als vluchteling ons land binnen. Ze dragen geen herkenningsplaatje, maar u herkent ze zo. Het coronabeleid is een aanfluiting, en valt volledig onder de verantwoording van Rutte. AOW met 65? Rutte zette daar een vette streep doorheen. De Griekse economie flink gesteund, wat we nooit terug zien en zonder rente. U moet zwoegen, zweten en vooral zwijgen!

Oh, er is iets wat veel kiezers (nog) niet vergeten zijn, en waar Rutte zelf geen herinnering aan heeft. Hij is namelijk de premier die na Seyss Inquart als eerste de avondklok invoerde. En de premier die na Mussert het meeste heeft gedaan om de soevereiniteit op te geven. De kiezer heeft een kort geheugen, maar dit zal die zich zeker herinneren in het stemhokje.

Komen we uit bij de conservatieve kant van de samenleving. Enkel de PVV heeft haar zaakjes prima op orde. Ondanks alle hetze en haat staat Wilders op 30 zetels. Baudet en zijn Forum gaan mogelijk 3-5 zetels halen. In theorie ruim voldoende voor een VVD+CDA+PVV kabinet: 30+20+30=80. Maar of Wilders van die gifbeker gaat drinken? Ik heb zo mijn twijfels. Dat heeft hij al een keer gedaan. Met dezelfde partijen ... Alleen echte ezels doen dat, die zijn al partijleider bij de PvdA, SP en GL. Heel misschien als de PVV de grootste wordt, maar dan moet hij opboksen tegen een kabinetsmeerderheid. Die hem haat, en er alles aan doen om hem weer pootje te haken.

Gaan de jaknikkers van Ja21 de Kamer in? Geen idee, ik heb daar nogal mijn twijfels over. Splijtzwammen en coupplegers worden zelden gekozen. Maar in deze nogal roerige tijd kunnen zelfs gecertificeerde krankzinnigen zoals Sylvana Simons en Willem Engel gekozen worden. Dus waarom ook niet? Als Annabelle Nanninga geen politiek opportunist was, was ze niet in de politiek gegaan en zeker niet bij het Forum. Joost Eerdmans heeft een neus voor kansen. Meestal bij een partij die het net niet haalt. Twee politieke nullen op zoek naar domme kiezers en vette beloningen.

Dat zijn mensen waar Rutte wat aan heeft. Want elke stem op Ja21 of de verkapte communisten in Code Oranje is een stem minder voor Wilders, en dus effectief een stem op Rutte. Waarom? De verhouding op die moment is ongeveer gelijk, 30-30. Stel dat u besluit om op Ja21 te stemmen. Omdat u van dikke wijven houdt dat de beste keuze voor het land vindt. Ja21 krijgt 2 zetels. Dat worden dan 2 zetels die Rutte niet meer nodig heeft en Wilders niet krijgt. U ziet, uw keuze voor dikke wijven het vaderland levert u precies op wat u probeerde weg te stemmen.

Ik verwacht dat Rutte net boven Wilders zal eindigen. Wat hij nu doet, is ronduit paniekvoetbal. Maar hij zit aan de knoppen, dus ook de wis knop en de opinie knopjes. Niet de eerste keer dat de PVV erg hoog stond en opeens zonder aanwijsbare redenen stabiel naar beneden zakte. Natuurlijk mag Wilders niet winnen. Dat is een blamage voor Musse.. Rutte. Bovendien, dan wordt Wilders informateur. Ook iets dat Rutte hem kwalijk zal nemen. Al is het voor heel even, want zo lang de VVD en het CDA aan een boycot vasthouden, kan hij geen kabinet vormen.

En dan? Dan wordt Rutte informateur en flanst na een hele lange formatie een superlinks kabinet in elkaar. Een kabinet dat nu al door een overgrote meerderheid van kiezers (links en rechts) wordt afgewezen. Rutte heeft totaal geen probleem met per decreet regeren, dat doet hij nu al. Dus hoe langer de formatie gaat duren, hoe meer hij kan doen. Doen als in ‘uitvreten’.

Er is een tijd van komen, en van gaan. Maar langst regerende premiers houden niet van gaan. Die moeten gillend en schreeuwend naar buiten gegooid worden. Waarbij ze kakelen: zo, probeer die brandende puinhoop maar overeind te krijgen zonder mij! Met het vertrek van Balkenende klapte het CDA in elkaar. Dank zij o.a. Tobias ‘Joodse Raad’ Asscher klapte de PvdA in elkaar. En dankzij Rutte gaat de VVD in elkaar klappen. Als het Rutte lukt om deze verkiezingen te winnen, dan over een paar maanden. Hoogmoed komt uiteindelijk toch voor de val. De val wordt alleen maar groter.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/10 ... van-rutte/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Milieugekkies regeren

Geplaatst op 13 maart 2021

Afbeelding

We gaan even naar Zuid-Amerika, waar iets krankzinnigs plaatsvindt. In Colombia hebben ze last van een ... nijlpaardenplaag! Nijlpaarden?? In Colombia??? Dat kan toch helemaal niet? Jazeker. Dat kan prima. Dank zij milieugekkies. Er was een puissant rijke drugslord, genaamd Pablo Escobar. Die had zoveel geld te veel dat hij voor de gein een eigen dierentuin annex amusementspark liet bouwen op zijn landgoed. Een van de attracties was een kudde nijlpaarden. Die bestelde Pablo in donker Afrika. Mag natuurlijk niet, maar met veel geld kan je bijna alles, en als rijkste drugslord ter wereld echt alles doen. Pablo legde uiteindelijk het (9 mm) loodje. De overheid nam zijn bezittingen in beslag. Behalve die nijlpaarden. Want die beeste benne gevaarlijk!

Ze lieten de nijlpaarden dus waar ze waren, op het voormalige landgoed van Pablo. Daar was het voor de nijlpaarden goed toeven. Natuurlijke vijanden hebben ze niet in Zuid-Amerika. Eten in overvloed. De natuur is precies hetzelfde als die ze in Afrika gewend zijn. Op een gegeven moment verlieten ze het landgoed en nestelden ze zich in de nabije rivier. Er waren er iets van 30, en op dit moment zijn het er meer dan 60. Binnen afzienbare tijd (10 jaar) kan je er zeker van zijn dat nijlpaarden deel uit maken van het Amazonelandschap. Dat noemt men faunavervalsing.

Gedeeltelijk ligt de schuld bij Pablo Escobar, die de beesten importeerde. Er kan best wat aan gedaan worden – maar dat mag niet van milieugekkies. Want dat is so sielig voor die lieve nijlpaardjes. Milieufreaks wisten het voor elkaar te krijgen dat de regering de nijlpaarden beschermt. Je mag ze niet afschieten. Het enige wat de milieugekkies accepteren is sterilisatie.

Dat is dus onmogelijk. Een nijlpaard is namelijk een stuk agressiever en veel gevaarlijker dan een krokodil of een leeuw. Er sterven jaarlijks meer mensen door nijlpaarden dan door krokodillen of leeuwen. Het benaderen van een nijlpaard is al een zeer gevaarlijke en omslachtige gebeurtenis. Laat staan het verdoven, vervoeren, operatief behandelen (met twee stenen is niet acceptabel voor voornoemde milieufreaks), de nabehandeling en dan terugplaatsen van de nu steriele nijlpaarden. Dat is waanzinnig duur en levensgevaarlijk. De overheid heeft daar simpelweg niet genoeg geld voor. Dus wat gebeurt er? Helemaal niets. De nijlpaarden vermenigvuldigen zich in alle rust en in absolute veiligheid. Binnenkort in het hele Amazonegebied. Dank zij milieugekkies.

Lang verhaal, wat boeit het u? Dat zijn Zuid-Amerikaanse clowns. Wij zijn nuchtere Hollanders! Wij doen zo iets niet. Nee? Echt niet? Wel eens gehoord van de Oostvaardersplassen? Dat is een klein natuurreservaatje ergens in Flevoland. Groot voor Nederlandse begrippen, piepklein vergeleken met echte natuurreservaten zoals Yellow Stone National Park of Kruger Park. Kleiner dan 1/40 van Yellow Stone. Kruger Park is met 19.000 km2 bijnade helft van heel Nederland. Dat geeft u een indruk hoe minuscuul dat ‘grote’ Nederlandse reservaatje is.

Wat doen wij nuchtere Hollanders? We stoppen dat achtertuintje vol met grote grazers. Want dat is zo natuurlijk! De natuur moet haar werk kunnen doen! Onbespoten en puur natuur! En meer van dat soort kul. Wat er gebeurde – en in de toekomst weer gaat gebeuren – is dat die grote grazers verhongeren. In de zomer kan het terrein een beperkt aantal grote grazers net aan. Maar in de winter niet. Dan moeten die beesten of bijgevoerd of afgeschoten worden. En dat mag niet, want in het eerste geval moet de natuur haar werk kunnen doen (laat ze maar creperen) en het tweede geval dat is so sielig voor die lieve beestjes. Waarbij ik wil aantekenen dat ik opgevroten worden door wolven aanzienlijk minder plezant vindt dan een kogel door m’n kop.

Weet Staatsbosbeheer dat niet? Liggen die te slapen op kantoor? Natuurlijk niet. Maar zij mogen geen beleid maken. Ze moeten het enkel uitvoeren. Dat stapelkrankzinnige beleid komt vanuit stads-links en wordt ondersteund door teenage paardenmeisjes die heel stoer die beesten gaan bijvoeren. Eens kijken of een boswachter ze durft te bekeuren! Dat is actievoeren met nul procent risico, want boswachters laten die irritante hittepetitjes liever met rust. Kortom, stadse fratsen op z’n fraaist.

Natuurlijk is er net als in Venezuela geen enkele vrijwilliger die zegt: geen probleem. Ik zet zo’n Schotse Hooglander wel bij mij op balkon. Ze gaan natuurlijk protesteren, en eisen dat er .... eigenlijk helemaal n i e t s ... gebeurt. Want iets is gewoon ondoenlijk. De beesten steriliseren of castreren is so sielug, en ‘niet natuurlijk’. Afschieten mag niet, dan krijgen onze milieugekkies enge dromen van. Milieugekkies wapperen met hun aflaat (€ 10 gestort op Greenpeace), en zeggen: wij willen dat er iets gebeurt! Wat wij willen is goed en onbaatzuchtig. We doen dat niet voor ons zelf (jazeker wel), we doen het voor u. Want u doet niks. Dan wapperen ze met hun goede onbaatzuchtige doel. Jullie – de rest van de samenleving – zijn koud, hardvochtig en nazi’s, omdat jullie niet doen wat wij willen. Dus de rest van de samenleving onderwerpt zich deemoedig aan de grillen van milieugekkies.

Dat zijn allemaal zonder uitzondering stadse mensen die een nacht op Rottum met moeite overleven. Velen van hen zijn volkomen zaadloos vleesloos. Dat weet u best, want ze schreeuwen het te pas en te onpas van de daken. De rest gaat wel naar de slager om vacuüm verpakte karbonades te kopen, maar ze vallen in katzwijm als je ze een biggetje toont. En aan de slager vraagt: kunt u dit biggetje voor mij slachten? Want dat schattige lieve roze biggetje is zo lievvvvvvv. En lekker, met wat champignons.

Meer dan genoeg van dit soort idioten zitten in actiegroepen of nog veel erger: zijn actief in de politiek. Zij doen heel veel – maar enkel wat ze zelf graag doen. Nooit of te nimmer zaken die ze liever niet doen. Zoals het zelf opvangen van honden, katten of Schotse Hooglanders. Op z’n best draaien ze een dagje mee op een opvangcentrum. Dat is hun aflaat. Die aflaat is veel meer waard dan die van u: u stortte slechts een tientje op Natuurmonumenten. Zij doen echt werk (enkel op een regenachtige woensdagnamiddag als ze zich vervelen)!

Dezelfde mensen eisen dat u enorme offers brengt, hebben zelf niets over voor hun idealen. U moet met de trein. U mag geen dieselauto. U moet van het gas af. U mag enkel op vakantie in eigen land. U moet doorwerken tot u 72 bent. Zij overigens ook, iets wat de meeste milieugekkies zich totaal niet realiseren. Want het milieu! De opwarming! We moeten er nu wat aan doen. Total reset!

Deze milieugekkies vinden het totaal geen probleem om € 40.000,- te lappen voor een kachel. Logisch, want ze verdienen zelf meer dan modaal. Anders pappa wel. Hun acties zijn te belangrijk. Daarom moeten ze vliegen. Ze rijden in een net zo goed milieuvervuilende Prius. Maar een Prius komt met gratis aflaat, dus dan mag het. Ze wonen met airconditioning. Waarom ook niet? Dat verdienen ze toch? Maar u... u bent een vuige nazi, omdat u aan hun idealen twijfelt.

Dezelfde milieugekkies die en veel te veel Schotse Hooglanders en een “echt” natuurreservaat willen, gaan nog veel verder. U moet van het gas af, dat schreef ik al. Waarom? Omdat ZIJ bepaald hebben dat gas slecht is. Dat is een dogma. Er mag niet over gedebatteerd worden. Dat gas een van de meest milieuvriendelijke energiebronnen is die we hebben, doet niet ter zake. Gas is slecht! Hitler vergaste mensen, weet u nog?

Ze gaan in hun waan nog veel verder. Want ze ruiken de overwinning. (Nee, dat is lijklucht van de stervende economie.) Niemand die ze een strobreed in de weg durft te leggen. Als je niet voor ons bent, dan ben je tegen ons. Onze tegenstanders leren we een lesje.

Kolencentrales zijn allang taboe verklaard. Want kolen, dat is vies. Dat moderne kolencentrales niet te vergelijken zijn met die van 40 jaar geleden is irrelevant. Kolen is vies. Gas is vies. Kernenergie is helemaal vies! Wat blijft er over? Energiebronnen die per definitie niet werken. Nog niet, in ieder geval. ‘Nog niet’ gaat minstens 50 jaar duren. Dat zijn zonnepanelen en windmolens. Die zijn óók milieuvervuilend. Een opgebruikte windmolen of zonnepaneel is zwaar verontreinigend chemisch afval. Maar dat mag, want wij milieugekkies hebben bepaald dat het mag.

Is er een communistisch complot? Post modernisme? Absoluut. Maar dit heeft weinig met complotten te maken. Meer met over het (Przewalski)paard getilde verwende krengen die altijd hun zin krijgen, en gaan jengelen wanneer dat niet gebeurt. Heeft niets met leeftijd te maken. Dat deden ze toen ze drie waren, en doen ze nog steeds nu ze boven de 30 zijn. Want het werkt. Toen ze drie waren jengelden ze. Nu ze over de 30 zijn nog steeds, maar veel gevaarlijker. Ze zoeken u op, op het Internet. Rapporteren u bij uw werkgever. Of adverteerders. Zodat u brodeloos wordt. Allemaal lekker anoniem. Heel erg dapper, er is geen enkel risico. Je maakt mensen letterlijk kapot op afstand.

Wat ik hier probeer aan te tonen is dat meer dan 90% van alle aandacht voor het milieu schaamteloze zelfbevlekking is. Wat Greta Thunberg propageert, is wat een kind denkt: kinderlijk naïef. Het feit dat zo’n verwend wicht serieus genomen wordt door wereldleiders is beangstigend. Het ergste is dat het ergste nog moet komen. De grote reset is een totale afbraak van de wereld economie. Iets waar Rutte, Merkel en de EU maar wát van gecharmeerd zijn.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/13 ... s-regeren/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 51001
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Bericht door Pilgrim »

Zalig paasfeest, wat nu?

Geplaatst op 7 april 2021

Afbeelding

De laatste dagen leken wel een politiek passiespel. De hogepriester Rutte werd voor het Sanhedrin (parlement) gesleept wegens heiligschennis (liegen) op Witte Donderdag. Op Goede Vrijdag werd hij gekruisigd, en herrees. De heer is waarlijk opgestaan! Er is zelfs een Judas aanwezig: Gert Jan Bidlip Seegers weigerde de motie te ondersteunen, maar seconden later loog hij dat hij niet meer met de VVD wil samenwerken. Ere wie ere toekomt, Gert Jan Seegers speelde zijn rol met ware passie!

Laat ik eerst met die vervelio beginnen: dat is nou precies de reden waarom ik zo’n hekel aan de CU heb. De calvinisten hadden het monopolie op farizeeër zijn, tot politiek correct links dat van hen overnam. Doe naar mijn woorden, niet naar mijn daden. Als Seegers het komende kabinet niet wil ondersteunen, waarom dan de motie afwijzen? Of andersom; als onze eerbiedwaardige kameraad bidlip Rutte politiek overeind houdt, waarom dan net doen alsof hij verdere samenwerking niet ziet zitten?

Terug naar het kadaver. Rutte leeft, halleluja? Nou nee. Hij is politiek zo dood als een pier. Alleen realiseert hij zich dat nog niet. Juich ik te vroeg? Misschien. Nederlandse premiers gaan hooguit drie kabinetten mee. Daarna spelen ze in de blessuretijd. Er is nog nooit een premier geweest die vier kabinetten heeft uitgezeten. Rutte heeft voor hetere vuren gestaan, maar nu vecht hij tegen zijn opgebouwde reputatie én tegen de uiterste houdbaarheidsdatum. Op dit moment worden oude rekeningen vereffend, met rente. Waar hij in het verleden met gemak mee wegkwam, wordt nu opeens niet meer geaccepteerd.

Een vraagje aan u. Viel u iets op? Ollongren droeg vertrouwelijke documenten met de tekst zichtbaar. Ik loop ook wel eens rond met papieren, maar nooit of te nimmer met de bedrukte zijde leesbaar. Ongeacht wat het is. Ik heb meestal niets te verbergen, maar wat daar staat gaat niemand wat aan. Of het een kassabon van de Aldi is, of een belastingaanslag. U mag best zien dat ik een riem papier draag, maar niet wat er in staat. Voor echt vertrouwelijke documenten ga ik een stuk verder. Die gaan in een tas of koffer.

Zo niet Ollongren. Die loopt vrolijk open en bloot rond met strikt vertrouwelijke documenten. Als parlementariër met een bijzondere en nogal diplomatieke taak. Toeval? Mogelijk, maar niet waarschijnlijk. Ofwel Ollongren probeerde op eigen houtje Rutte pootje te haken, ofwel Sigrid Kaag vroeg haar om een ‘vaudje’ te maken. Als dat klopt, lukte het boven alle verwachting. Rutte trapte er compleet in.

Weet u wat het meest ironisch is? Liegen was nergens nodig voor. Als Rutte had gezegd: “Jazeker, natuurlijk weet ik er van. Ik zou graag willen dat Omtzigt minister wordt”, dan had de Kamer dat geloofd. Misschien was het nog waar ook.

Het is een kwestie van tijd voor Rutte de pet aan de wilgen hangt. Pasen 2021 is niet de herrijzenis van Rutte, maar het begin van zijn ondergang. Heel fijn, maar na Rutte komt er geen zonneschijn. Ofwel een nu nog onbekende VVD´er wordt naar voren geschoven, ofwel Kaag gaat het proberen.

Als u denkt dat Rutte het liegen heeft uitgevonden, dan is Sigrid Al Qaq de monopoliehouder. Ze wil de eerste vrouwelijke premier van Nederland worden. Behalve die primeur heeft ze er nog meer. Ze is getrouwd met Anis Al Qaq, een hoge PLO-officier die staatssecretaris was onder Yasser Arafat. Een huwelijk dat ze zo zorgvuldig en lang mogelijk geheim hield voor het grote publiek. Ik weet niet hoe het echtpaar samen leeft. Geen flauw idee. Hij in Gaza, zij in Den Haag? Weekeind huwelijk? Een keer per maand elkaar ontmoeten?

Maar ik weet wel dat hoge PLO-officieren absoluut niet met een christin of een atheïste trouwen. Het allerminste is voor Sigrid de dhimmie status. Veel waarschijnlijker (+99%) is een bekering. Het feit dat ze haar huwelijk nog steeds geheim probeert te houden of als ‘privéaangelegenheid’ afdoet, geeft me nogal sterk de indruk dat ze een bekeerling is. Zonder meer een hele goede reden om haar te mijden als had ze lepra of ebola. Enne, u weet dat liegen best mag als mohammedaan zijnde.

Op zich hoeft geloof geen breekpunt te zijn. Van der Staaij bijvoorbeeld doet meer dan enkel bidden in de Kamer. In beide gevallen moet je naar de daden kijken. Dan zie je bij Van der Staaij en bij Al Qaq nogal sterk theocratische neigingen. Van Van der Staaij neem ik hem dat niet kwalijk, hij preekt met open vizier. Sigrid Al Qaq is een ander verhaal. Die gaat sharia stiekem proberen in te voeren. Stapje voor stapje. Net zo lang tot we nooit meer terug kunnen.

Dan krijgen we behalve een vrouwelijke “feministische” premier gelijk de eerste mohammedaanse en virulent antisemitische premier. Iemand met een grotere afkeer van joden dan Anton Mussert. Die zelf geen premier was, en hij ging pas laat aan de Jodenhaat. Zo niet Sigrid. Die schuift al jarenlang zo veel mogelijk geld naar haar nieuwe vaderland: Gaza.

Wat denkt u dat deze (nog niet openlijke) mohammedaanse gaat doen als premier? Vergeet Pinksteren maar. Dat wordt onder haar bewind direct afgeschaft en vervangen door een mohammedaans feest. Daar wordt nu al over gesproken. Dat is niet mijn verwachting, maar een zekerheid.

Israël en Taiwan zijn voor ons twee kanaries in de kolenmijn. Als Israël valt, valt het Westen. Wanneer Taiwan wordt ingenomen, is China de facto de supermacht van de wereld geworden. Beide kanaries staan op het menu van mw. Kaag Al Qaq. De oude gewoonte dat de vrouw de naam van haar echtgenoot overnam bij het huwelijk is zo slecht nog niet. Dan weet je met wie je van doen hebt. Sigrid Al Qaq wordt nooit of te nimmer premier. Sigrid Kaag maakt een hele goede kans.

Tot voor kort dacht ik hetzelfde over een andere mohammedaan: Jesse Klaver. Met die naam had hij kans (nu gelukkig niet meer) om minister te worden. Onder zijn ware naam Yasser Feras niet. Op dit moment ligt GroenLinks te composteren, met bijna alle andere linkse partijen. De Maoïsten van de SP deden het erg slecht. De Partij van de Allah’s ligt nog steeds in gruzelementen.

Een klein sprankje licht: de kans dat Sigrid Al Qaq premier wordt, is niet zo groot. Als blijkt dat Kaag/Ollongren inderdaad Rutte probeerde pootje te haken, zal dat niet in dank afgenomen worden door de VVD. In dat geval is een VVD-D66-CDA-??? kabinet moeilijk zo niet onmogelijk.

Een extreem linkse coalitie gaat ook niet lukken. Links, behalve de partij van mw. Al Qaq, hebben fors verloren. Dan heeft ze hoe dan ook steun van minimaal het CDA nodig. Dat de VVD en het CDA langzaam maar zeker progressief zijn geworden, wil niet zeggen dat ze minderheidspartner in een politbureau willen worden. In beide gevallen is dat politieke zelfmoord. Hun kiezers gaan schoorvoetend akkoord met de progressieve koers, maar een kabinet D66-GL-SP-CU-PvdD-PvdA-CDA (of) VVD gaat hen te ver. Veel te ver. Nog afgezien van het feit dat een +5 partijen kabinet niet langer leeft dan een eendagsvlieg.

Dankzij de domme weloverwogen kiezer die zijn wanen geweten volgde en ‘het beste voor het vaderland’ stemde op het Forum of op Jaknikkers21 is een conservatief kabinet volstrekt onmogelijk. Tel die stemmen bij elkaar op, en voilà: een kabinet met Wilders er in. Nu hebben we de PVV met 17, het FvD met 8 en Ja21 met 3 zetels.

De enigen die profiteren zijn Rutte, de politiek correcte meute die nu gerust kan slapen, en de 28 Kamerleden die gekozen zijn. U niet, in tegendeel. Ik heb er een hard hoofd in of stemmers op FvD en Ja21 in staat zijn dat mentaal te begrijpen. En nog minder dat juist zij de reden zijn dat een kabinet Sigrid Al Qaq een serieuze mogelijkheid wordt.

Ik verwijt die “weloverwogen” kiezers niet dat ze een kabinet Al Qaq mogelijk maken. Niemand kon dat voorzien. Maar wèl een kabinet Rutte 4. Wat marginaal minder erg is. Door op de Jaknikkers of het Forum te stemmen was dat een zekerheid, al lang bekend voor de verkiezingen.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07 ... st-wat-nu/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie