columns van Ebru Umar

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door Pilgrim »

Benoeming Kauthar Bouchallikht is hoogverraad

Ebru Umar, 10 december 2020 - 13:29

Alsof onze democratie niet genoeg ondermijnd wordt door de Erdofanboys van DENK, is het
volgens GroenLinks én hun aanvoerder Jesse Klaver een absolute noodzaak dat een fangirl
van de moslimbroederschap in ons parlement infiltreert. Kauthar Bouchallikht is geen eens
een accident waiting to happen meer maar inmiddels een accident in progress. Dat zo’n
leeghoofd als Jesse geen idee heeft wat hij faciliteert door nazaten en aanhangers van de moslimbroederschap een plek in ons democratische parlement aan te bieden, is tot daaraan toe. Maar dat dit mede mogelijk wordt gemaakt door allemaal volwassen mensen bij GroenLinks, zou toch hoogverraad moeten heten.

Jesse is het jongetje vermomd als man dat op zijn Instagram stoere foto’s deelt. Gehuld in
een coltrui, dat het intellect van een IT-nerd moet uitstralen, wijzend op de overeenkomst
met de staatsman John F. Kennedy: zijn initialen. Hier past niets anders dan zwijgen.
Medelijden zelfs. Wat voor jeugd heeft iemand gehad, dat je zo karakterloos, inhoudsloos,
ruggengraatloos en vooral ideeënloos gevormd bent? Hoeveel inderwaardigheidscomplexen worden verbloemd door gestylde outfits en PR-foto’s? Jesse is de meest nietszeggende politicus van het moment wiens grootste daad de infiltratie van
de moslimjugend in ons parlement zal blijken te zijn.

Je zou het hem kunnen vergeven. Heus. Het is fijn dat mensen die niets kunnen hun heil
vinden in het warme bad dat politiek heet. De Tweede Kamer als ‘last resort’ voor mensen
die anders in de daklozenopvang zouden eindigen omdat ze van huis uit geen idee hebben
wat stabiliteit, geborgenheid en opleiding betekenen. Zelfs de ijdelheid van die coltrui en
boekcover zou je iemand kunnen vergeven. Maar de grens ligt bij hoogverraad. Dat is hoe
volwassen mensen de promotie van Kauthar Bouchallikht tot de verkiezingslijst van GroenLinks zouden noemen.

Zo niet bij GroenLinks. Daar heet de negende plek van Kauthar Bouchallikht geen
hoogverraad omdat Kauthar een meisje is. Het heet geen hoogverraad omdat Kauthar een
hoofddoek draagt. Het heet geen hoogverraad omdat Kauthar moslim is. Het heet geen
hoogverraad omdat Kauthar jong is. Het heet geen hoogverraad omdat inclusiviteit blijkbaar belangrijker is dan democratie. Het heet geen hoogverraad omdat democratie blijkbaar óók de inclusiviteit van terroristenadepten inhoudt. Het heet geen hoogverraad omdat Kauthars gedachtegoed blijkbaar de toekomst is. Het heet geen hoogverraad omdat Kauthars ‘toekomst’, die van de islamitische heerlijkheid, blijkbaar geprezen moet worden. Het heet geen hoogverraad omdat Kauthars’ islam omarmd moet worden. Het heet geen hoogverraad omdat geweldverheerlijkers, vrouwenonderdrukkers en anti-Israëlieten blijkbaar óók vertegenwoordigd dienen te worden in ons parlement. De negende plek van Kauthar Bouchallikht op de GroenLinkslijst heet geen hoogverraad omdat Jesse Klaver een
nietszeggend marketingproduct is. Maar bovenal heet het geen hoogverraad omdat Jesse Klaver het intellect van de IT-nerd en ondanks die inititialen, óók het inzicht van de staatsman JFK mist. Met je Insta-foto’s.

https://www.powned.tv/artikel/benoeming ... oogverraad
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door Pilgrim »

ERROR 2020

Ebru Umar, 25 december 2020

Duizenden speldenprikjes in mijn hersenen zorgen ervoor dat ik me opgefokt voel. Mijn hersenen kunnen de werkelijkheid niet aan. Het is lockdown, maar iedereen is buiten. Het is kerst, maar er wordt niets gevierd. Het is winter, maar buiten is het lente. De winkels liggen vol spullen, maar overal staan rijen. De oliebollenkraam vraagt of je alsjeblieft contant wilt betalen, de bedelaars weten al dat je geen contant geld meer hebt. Het is crisis, maar Thuisbezorgd is alleen maar duurder geworden. 2021 staat voor de deur en iedereen is opgelucht dat 2020 afgelopen is. Mijn hersenen snappen niet waarom iedereen optimistisch denkt dat 2021 beter zal worden.

Normaliter ben ik dól op kerst: drie dagen van rust. Iedereen trekt zich terug in zijn cocon, het enige dilemma is of er veel of nóg véél meer gegeten moet worden. 2020 was echter één groot kerstfeest; hoewel, laat dat feest maar weg: één aangesloten kerstdrama. Behalve dan voor ‘essentiële winkels’. Supermarkten hadden vanaf medio maart wekelijks een kerstomzet, bakkerijen deden er niet voor onder en onlineverkopen gingen ook door het dak. Consumptieve uitgaven mogen vergeleken met Q4 2019 wel een kwart gedaald zijn, over het algemeen zijn de loonslaafjes geld uit blijven geven. En waarom ook niet. Huizen werden als zoete broodjes verhandeld, voor de bouwmarkten was het ook één langgerekt kerstfeest. Het is de waanzin: mijn ogen zien het, mijn hersenen proberen het te rijmen met wat er vanuit Den Haag verordonneerd wordt en concluderen: 404 error. Of 2020 error.

De kortsluiting in mijn hoofd wordt er niet minder om. In een krant die ik niet lees maar alle deugmensen van Nederland wel, staat een artikel dat eindigt met de zin: ‘je opereert een patiënte van 20 met kanker niet, omdat een mevrouw van in de 80 met covid op de ic ligt’. Na een jaar waarin álles door corona bepaald werd, lukt het niet eens meer om witheet te worden van die mededeling. Niet omdat ik bang ben om voor gek versleten te worden of als Untermensch gekwalificeerd. Ook niet omdat de zin ‘het zal je moeder maar wezen!’ inmiddels mijn strot uitkomt. Maar omdat ik mij na een jaar waanzin afvraag waar al die morele verhevenheid bij mensen toch vandaan komt. Waar ze bang voor zijn? Hoe kan het dat volksstammen niet scanderen dat de twintigjarige kankerpatiënt voorrang heeft op de covidpatiënt van in de tachtig? Hoe kan het dat die 50.000 verloren gezonde levensjaren door uitgestelde zorg, geen aandacht krijgen maar covidpatiënten wél? Ik zwijg omdat mijn hersenen het niet meer kunnen verwerken. Ik wil mijn bed niet meer uitkomen en áls ik er al uitkom, is het om te eten. Veel te eten. Te veel te eten. Slecht te eten. Zoet te eten. Nee, ik ben niet depressief, maar dat komt alleen omdat ik niet op de weegschaal sta.

Ik heb me beziggehouden in dit covidjaar alsof er niets aan de hand was. Ik heb mijn columns geschreven, mijn interviews gedaan, mijn verbouwing afgemaakt, mijn lieve vrienden en familie gezien. Ik heb gehuild en gelachen, ik heb gewinkeld en ben uit eten geweest op de momenten dat het kon. En nu is het kerst 2020. Het AD kopte vorig weekend dat we in de winter van 2021 opnieuw een lockdown kunnen verwachten. Mark Rutte zei het de eerste keer al vanuit het Torentje: “De wereld van voor de coronacrisis keert niet meer terug.” Serieus respect voor iedereen die er nog tegen kan, maar mijn hersenen kunnen niet nog een jaar van speldenprikjes verwerken. Als kerstdagen bedoeld zijn om te bezinnen, gun ik iedereen het inzicht dat leven zonder vrijheid geen leven is. En dat de 20-jarige kankerpatiënt altijd, óók met kerst, voorrang heeft op de 80jarige covidpatiënt.

Fijne feestdagen!

https://www.powned.tv/artikel/error-2020
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door Pilgrim »

Over 50 jaar galmt de azaan door élke stad

Ebru Umar, 12 maart 2021

Terwijl lijsttrekkers elkaar afmaken onder het goedkeurend oog van hoernalisten vermomd als presentator, vindt de islamisering van Nederland gestaagd voor. Nou ja gestaagd? In versneld tempo. In Zwolle gaan ze vier keer per dag de azaan door de woonwijk jagen, niet om half vier ’s-ochtends – Allah verhoedde – maar wel om 13, 17, 18.30 en 20.30 uur. En dan bijna twee minuten lang want ‘bij een moskee’ hoort een oproep.

Dankzij de vrijheid van godsdienst mag dit. Dankzij de vrijheid van godsdienst zijn er inmiddels meer dan 500 moskeeën in Nederland – en het einde is niet in zicht.

Het zijn niet de gastarbeiders die in de jaren 70 moskeeën hebben geïmporteerd naar Nederland. De generatie van mijn ouders ontvluchtte juist een verstikkende omgeving en snakte naar ontwikkeling, vrijheid en verlichting. Dat dit voor een groot deel van die mensen eindigde in de WW is een drama, dat de Nederlandse overheid daarbij ook nog ’ns bedacht dat gezinshereniging een goed idee was, maakte de boel niet beter. Hoe dan ook: die generatie migranten die tussen 1970 en 1985 naar Nederland kwam, wilde het beste voor hun kinderen. Het bewijs ervoor is simpel: migrantenkinderen die vóór 1985 zijn geboren, spreken nog foutloos Nederlands. Terwijl je tegenwoordig je best moet doen om zelfs nog een Nederlandse jongere in de steden te vinden die het Nederlands foutloos beheerst.

Op de vraag wat er mis is gegaan, schrijf ik al sinds 2003. Dodelijk vermoeiend maar het móet herhaald: de Nederlandse politiek juichte segregatie op basis van geloof toe. De Nederlandse politiek vond het ‘vanzelfsprekend’ dat er moskeeën kwamen, net zo vanzelfsprekend als dat vrouwen kort gehouden werden, die hoofddoek het straatbeeld veroverde en nog erger: dat de politieke islam haar entree deed in het Parlement. Want koeltoer. En dus kwamen er koranscholen, daarna islamitische scholen met als toetje op de taart ook nog ‘ns islamitische weekendscholen. Geen onschuldig tijdverdrijf maar hersenspoeling gedirigeerd vanuit Turkije – of andere islamitische landen. Jongens en meisjes gescheiden, kleine kinderen geseksualiseerd met een hoofddoek.

Waarom dit nu in verkiezingstijd van belang is?
Simpel.
Omdat een 23-jarig meisje uit Amsterdam een boek heeft geschreven dat ons een inzicht geeft hoe erg de parallelle samenleving zich in 50 jaar migratietijd heeft ontwikkeld. Los van de inhoud, haar onderdrukking en de verhoudingen binnen het gezin, valt één ding op: haar ouders spreken geen tot weinig Nederlands. Zo weinig dat de 23-jarige auteur zich naïef heeft laten wijsmaken dat ze het haar boek toch niet zouden kunnen lezen of kennis van de inhoud zouden kunnen nemen. Terug naar de ouders.

Haar ouders zijn mijn leeftijd. Laat dat op je inwerken. Hoe kan het dat iemand van mijn leeftijd geen Nederlands spreekt, niet kan lezen en schrijven en zich zo enorm afzijdig houdt van het Nederlandse leven? De auteur, Lale Gül, vertelde me dat haar vader in het kader van gezinshereniging in de jaren negentig (negentig!!!) naar Nederland is gekomen. Haar vader heeft haar moeder geïmporteerd en zie daar: medio jaren negentig is opnieuw een generatie nul ontstaan die kinderen krijgt zonder in staat te zijn ze op te voeden en begeleiden in deze westerse samenleving.

Stil blijven staan bij de inhoud van het boek, bij de emoties van Lale en haar onderdrukking, leidt af van het grotere geheel. Nog steeds, élke dag weer – maar élke. Dág. Wéér. – worden onder het toeziend oog en met goedkeuring van VVD, CDA, D66, CU, GroenLinks, PvdA, SP en noem alle partijkartellen maar op, kansloze migranten verwelkomd in Nederland.

Migranten die niets met de Nederlandse samenleving, haar cultuur, vrijheid en bewoners te maken willen hebben. Migranten die des te meer te maken willen hebben met hetgeen wij belasting voor betalen: onderwijs, huisvesting, rechtvaardigheid, vrijheid. Dat laatste natuurlijk alleen wanneer het de mannen uitkomt.

Elke. Dag. Weer. komen er mannen naar Nederland die niet willen integreren, die een vrouw importeren om te mishandelen, die weer kinderen baart om kort te houden op de islamitische instellingen die Nederland heeft gefaciliteerd onder het mom van vrijheid, gelijkheid en gelijke rechten. Iedere dag weer worden er meisjes geboren als Lale Gül, die gebrainwasht worden op de moskee en de koranscholen, die mentaal en fysiek mishandeld worden thuis en op de islamitische instellingen en die uiteindelijk weer gedwongen worden een importman hierheen te halen met achterlijke gedachten waardoor de cirkel zich niet sluit maar steeds meer uitbreidt. Dag in. Dag uit. Zodat er een imam in Zwolle terecht kan opmerken dat in Nederland godsdienstvrijheid geldt, dat de islam onderdeel is van de Nederlandse samenleving en dat de azaan 5x per dag door de wijk mag galmen. Hou dat maar ‘ns tegen, zegt de islamofascist nog net niet glunderend op camera.

Terwijl Rutte Wilders probeert te downplayen bij Pauw, terwijl Jinek juichend toeziet hoe Baudet wegloopt, wordt deze waanzin al vijftig jaar getolereerd.

Dat MOET stoppen. Al was het maar voor Lale Gül en al die andere jongens en meisjes die niets liever willen dan jong en vrij zijn in een land dat ze alle kansen biedt, maar waar de politiek hun ouders alle ruimte geeft hun kinderen te mishandelen.

Als dit niet stopt op 17 maart, galmt die azaan over 50 jaar vanaf half 5 ’s-ochtends door élke stad in Nederland en kun je alleen maar hopen dat jullie kleinkinderen zich aan de dictatuur van moslimouders en koraanschool weten te onttrekken.

https://www.powned.tv/artikel/over-50-j ... -elke-stad
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door King George »

Over 50 jaar pas?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
King George
Berichten: 21810
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door King George »

Laat 1000 Lales bloeien

15 maart 2021

Haar naam betekent ‘tulp’. Symbool van Nederland, maar ook van Turkije – je zou bijna denken dat de schizofrene toestand waarin ze zich bevindt, komt door haar naam: Lale.

Vanaf het moment dat ze in de media kwam, intrigeerde ze. Welbespraakt, jong, vrouw, van Turkse komaf en opgegroeid in een streng islamitisch gezin dat zich in de jaren 90 in Amsterdam vestigde. Haar verhaal vertelde ze luid en duidelijk, zonder enige terughoudendheid. De naïviteit dat haar ouders er geen kennis van zouden nemen, was schrikbarend maar minder schrikbarend dan het gedrag van haar uitgever: Mai Spijkers. Hoe dóm kun je zijn om zo’n meisje niet voor te bereiden op de publiciteit en de hoon, niet te waarschuwen voor de bedreigingen en het schisma dat haar boek te weeg zou brengen. Dom is niet eens het juiste woord. Meedogenloos en laconiek zijn betere omschrijvingen. Mai Spijkers ziet geen auteur, maar een product, een verhaal en hoort een kassa.

Afbeelding

Maar waar is Lale?

Terwijl Nederland schrikt van haar openhartigheid over hoe ze opgroeit in het Turkse gezin, leeft zij nog steeds in datzelfde gezin. Een gezin waarin Allahs wil wet is, het hiernamaals belangrijker is dan het leven nu, een gezin waarbij vrouwen ondergeschikt zijn aan mannen, waarbij moeder niet werkt, vader de eindjes aan elkaar knoopt, het een wonder is dat de kinderen Nederlands spreken, een gezin waar de koran het belangrijkste boek is, de islam beleden moet worden thuis, op straat, op school en op de weekendschool, waar contact met Nederlanders overbodig is, verboden zelfs, waar het individu niet bestaat, vriendjes uit den boze zijn en de seksualiteit van jongvolwassenen ontkend en verboden wordt. Wie denkt dat Lale’s familie hierin de uitzondering is, komt bedrogen uit.

Met Lale leven nog duizenden zo niet tienduizenden Lales onder de verstikkende omstandigheid die islamitisch gezin heet. Lale is niet uniek, Lale is een product van het Nederlandse migratiebeleid, het Nederlandse integratiebeleid, de Nederlandse vrijheid van Godsdienst en het Nederlandse cultuurrelativisme. En ondanks al dat ‘Nederlandse’, is er niets Nederlands aan de omgeving waarin zij en met haar vele anderen opgroeien. Een omgeving die mede mogelijk is gemaakt door ú, de belastingbetaler die politici islamisme ziet financieren op Nederlands grondgebied. Meer dan 500 moskeeën staan er inmiddels op Nederlands grondgebied, waar burgers met een Nederlands paspoort maar islamitische identiteit zich door laten leiden. In 2019 waren er 54 islamitische basisscholen en twee middelbare scholen waar volksstammen islamitische ingezetenen van Nederland hun kinderen liever naartoe stuurden dan naar de lokale Montessorischool. Als je je islamitische kinderen weghoudt van de Nederlandse, als er geen contact tussen ze is, krijg je geen integratie maar seggregatie. Islamitische ouders houden hun kinderen weg omdat ze geen contact tussen jongen en meisjes willen, geen contact tussen de goddelozen en henzelf, vrome moslims. Je mag het niet zeggen omdat de woordvoerders van de islamitische instellingen zelf het in alle toonaarden ontkennen, maar op deze instellingen wordt de afkeer van Nederland en het vrije westen, er van kinds af aan ingepeperd. Je moet sterk in je schoenen staan, wil je dan nog zelfstandig en kritisch leren en dúrven denken.

Lale durft dat.

Afbeelding

Lale kán dat. Lale’s beheersing van de Nederlandse taal is, in ieder geval verbaal, onvoorstelbaar. Nederlands leren spreken is niet vanzelfsprekend, zeker niet als je in een omgeving opgroeit waar je ouders niets anders dan Turks spreken, de Turkse tv aanstaat, er geen Nederlandse boeken zijn en geen volwassene in de buurt is om je te corrigeren. Tel daarbij op dat migrantenkinderen niet met Nederlanders omgaan op die islamitische scholen en je ziet een ramp zich voltrekken.

Elke. Dag. Weer.

De ramp die in de volksmond islamisering heet, heeft ook een andere kant: mishandeling van jongeren, jongens én meisjes. In plaats van dat politici dát inzien en afkeuren dat zich een bevolkingsgroep ontwikkelt die zich afkeert van de Nederlandse samenleving, stimuleren ze het. Lale beschrijft hoe de PvdA zieltjes kwam winnen op de koranschool in plaats van de meisjes uit de lappen te bevrijden waarin ze zich moeten hullen. Bevrijden is een stap te ver, doet inbreuk aan de integriteit van een gezin en groep. Is koeltoer. Dan maar de moslims voor het eigen gewin inzetten door een folder uit te delen: stem PvdA.

Anno 2021 is er geen gewin, maar zijn de mogelijkheden voor islamieten om hun kinderen te vergiftigen, alleen maar toegenomen. In het gunstigste geval wordt er een onderdrukte bevolkingsgroep gecreëerd van wie je, onder normale omstandigheden, geen weet hoeft te hebben. Wie kent ze, de behoofddoekte meisjes die toegeven thuis mentaal en wellicht ook fysiek mishandeld te worden? Wie kent ze, de jongens die tegen hun zin politieagentje moeten spelen binnen het gezin? In het ergste geval creëren de islamieten een bevolkingsgroep die de samenleving terroriseert; daarover lees je dag in dag uit in de Amsterdamse krant Het Parool. En dan is daar Lale, die beschrijft hoe zoiets kan. Dag in dag uit, in dezelfde stad waar de duurste woningen staan en de hipste mensen van Nederland wonen. We weten allemaal dat dit gebeurt, we willen er geen kennis van nemen. Totdat een meisje van 23 het openbaart, tot op het punt dat ze bedreigd wordt (business as usual) en binnen haar familie uitgekotst. Maar als ze doet wat zij willen (trouwen met een Turk, liefst vandaag nog), dan vergeven ze haar alles.

Pamflet

Bert Bakker is een petitie gestart met een pamflet: Laatlalevrij.nl – uiteraard heb ik getekend, al is het met dubbele gevoelens. Het lijkt wel of niemand om dat meisje heen, in staat is om vanuit haar te denken. Niemand weet wat het is om in haar schoenen te staan. Niemand kan haar beschermen voor wat op haar afkomt. Hoe kunnen ze ook, het zijn ‘normale’ Nederlanders voor wie de waanzin die Lale beschrijft, iets uit boeken is maar nu dichterbij komt. Het is simpel om wat woorden op een site te zetten en er een handtekening onder te plaatsen, natúúrlijk zijn we in Nederland vrij ons leven te leven zoals we willen – maar niet allemaal. Dankzij politici is het zo ver gekomen dat vrijheid helemaal niet meer vanzelfsprekend is. Politici die prima de andere kant uitkijken als we het over de criminaliteit in Amsterdam hebben – er valt niets aan te doen. Politici die prima hun afschuw uitspreken – woorden – als er weer ‘ns homo’s uit hun woning worden gepest in Amsterdam. We zijn in Nederland kampioen dader helpen en slachtoffer straffen. Enkel en alleen omdat we te bang zijn om uit te spreken wat de basis is van die criminaliteit, van die fysieke en mentale mishandeling: de islam en de indoctrinatie van de islam die verspreid wordt op de islamitische basisscholen, middelbare scholen, koranscholen, weekendscholen en moskeeën. Allemaal op Nederlands grondgebied, medegefinancierd door Nederlands belastinggeld. Waarom zijn wij kampioen zelfkastijding? Waarom financieren we onze ondergang?

Lale doet met haar verhaal een beroep op ieders rechtvaardigheidsgevoel en drang naar vrijheid maar er zijn in Nederland duizenden, zo niet tienduizenden Lales. Tienduizenden Lales die hun leven ondergeschikt maken aan dat wat hun familie van ze eist. Lales die niet vrij zijn om te gaan en staan waar ze willen, waar moeten ze heen, zonder enig netwerk in de échte, Nederlandse wereld? Het initiatief van Bert Bakker is mooi, het is vooral lief maar echt: alle duizenden Lales van Nederland verdienen het om te bloeien, om jong en vrij te zijn. Wat gaan al die politici die dat pamflet ondertekend hebben doen om ál die Lales, die duizenden Lales, te bevrijden? Mijn ervaring zegt: he-le-maal NIETS. Vandaag is het Lale, morgen is het een ander onderwerp waarop ze zich kunnen profileren. Prima hoor, hun woorden voor de bühne maar we kunnen het ons niet permitteren om nog langer het monster dat islam heet, te negeren. Waar blijft de politicus die het aandurft de onderdrukking, hersenspoeling en afzondering van jonge kinderen die opgroeien in islamitische gezinnen te STOPPEN?


https://www.ebruumar.nl/516/laat-1000-lales-bloeien/
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam
Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 8560
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door sjun »

En politiekcorrect Nederland, veelal uit de breedsocialistische familie van PvdA, SP, GroenLinks, CU, CDA en D66, staakt dit meisje nog eens een mes in haar rug terwijl het ook de oorspronkelijke bevolking via massa-immigratie die nimmer publiek en politiek ter discussie komt, blootstelt aan dezelfde vrijheidsbeperkende gevaren. Een en ander daarvan wordt al zichtbaar in de stads en dorpsenclaves waarin vooral islam de publieke agenda en het straatbeeld bepaalt.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.
Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 7020
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door hans van de mortel »

Jeetje nog aan toe King!

Heb je nog steeds niet in de gaten hoe je teksten van een ander op dit forum moet plaatsen? Ik word daar echt kriegelig van. Onvoorstelbaar.

je verstoort de goede orde. icon_thumbdown.gif
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door Pilgrim »

Kajsa’s sociale werkplaats

28 maart 2021

Dat politiek Den Haag en dan met name Vak K niets anders is dan een sociale werkplaats voor de meest talentlozen onder ons, wisten we al. Maar dat de jonkvrouw en de voormalig burgemeester nóg dommer zijn dan Jesse Klaver, is op z’n minst schokkend.

Het heeft geen zin om Kajsa Ollongren de grond in te schrijven; haar soort kan álles kapotmaken, álles fout doen en tóch zacht landen. Ik gok op een functie bij KLM of Shell, en anders wel iets in de zorg of bij een verzekeraar. Afkomst is van belang, vrienden zijn belang en ach als knappe vrouw (en man ook) maakt het niet zoveel uit of je iets kunt. Hoewel daar eerlijkheidshalve natuurlijk wel een pas op de plaats gemaakt moet worden. Kajsa Ollongren kan twee dingen extreem goed: de democratie slopen én geen antwoord op vragen geven. Oh, en ziek zijn natuurlijk op een ministerssalaris. Kan ze ook niets aan doen. Kajsa is de Neelie van deze tijd, de vrouw omdat het moet, de vrouw zodat we kunnen zeggen ‘we hebben er al een’. En als die ene macht heeft, laat ze niet meer los. Good for her. En uiteindelijk ook good for us, ze is weg uit Den Haag. Weg, om zacht te landen, op een plek waar we ervoor kunnen kiezen haar kunnen mijden.

Die andere vrouw wil maar niet weg. Telkens. Weer. Hoor en zie je haar o-ver-al. Annemarie Jorritsma, moeder van twee dochters die ze als baby structureel te weinig te eten gaf zodat ze later niet zo zouden worstelen met obesitas als zij. Hey, heeft ze me zelf verteld dus nee, dit is geen fat shaming. Ik vond het wel aardig van haar, vooruitdenkend ook. Knap hoe ‘slank’ ze momenteel is, kan ik best een voorbeeld aan nemen maar voor de rest? Gebrek aan integriteit en machtshonger heeft een gezicht: Annemarie Jorritsma. En dat terwijl het te prijzen is dat iemand van haar generatie een eigen carrière heeft en zich niet door haar man heeft laten onderhouden maar moest dat nou echt in de politiek? Of was dat de enige plek waar ze haar wilden hebben? We verdienden blijkbaar niet beter.

Afbeelding
Goeie laarzen wel.

Hebben de dames door de beginnersfout der beginnersfouten hun taak als verkenner neergelegd, de rituele paringsdans gaat gewoon door. Terwijl iedereen en z’n moeder allang weet dat Rutte Vier zal bestaan uit VVD, D66, CDA en CU (34, 24, 15 en 5 zetels telt op tot 78), wordt voor de bühne nog keurig geflirt met Ja21. Kaag wil geen realisten in de regering, maar heeft een andere reden nodig om de boel af te schieten dus daar gaat nu tijd aan verspild worden. Paringsdans + Ritueel = Politiek.

Sorry Nederland: júllie wilden dit. Júllie wilden meer meer Rutte, meer meer toeslagenaffaire, meer meer integriteitsaffaires, meer meer EU, en laten we vooral niet vergeten: meer meer Dilan en Kauthar. Ondanks de aftocht van Jorritsma en Ollongren blijft de Tweede Kamer onder Rutte precies wat het al eeuwig is: een sociale werkplaats voor de meest talentlozen onder ons.

https://www.ebruumar.nl/527/kajsas-soci ... ialnetwork
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 50916
Lid geworden op: wo jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: columns van Ebru Umar

Bericht door Pilgrim »

Ebru Umar

08 april 2021 - 14:15

Verkenners, informateurs en formateurs, allemaal woorden om één ding samen te vatten: de totale incompetentie tot samenwerking van de kleuterklas die Tweede Kamer heet. En het feit dat er een 79-jarige uit de mottenballen is getrokken, is niet alleen armoe, zoals hij zelf nota bene vindt. Nee, het is een dikke middelvinger naar ons, kiezers. Wij hebben jullie niet gevraagd om te kijken óf je kunt samenwerken, nee. Wij hebben jullie gekozen óm samen te werken. Júllie. En dat jullie egootjes dan gaan uitsluiten, is meer dan armoe. Het is de arrogantie van de macht. Niet over elkaar, maar over óns. Jullie kiezers.

Newsflash: jullie zijn volksvertegenwoordigers. Volksvertegenwoordigers zitten er voor het volk, niet voor hun eigen ego. Dat jullie niet met de ander willen spelen, doet er verdomme niet toe. Die ander is óók gekozen, door een Nederlander nota bene. Who the fuck denk je te zijn om anderen uit te sluiten, of dat nou Mark Rutte als persoon is of de PVV als partij? Serieus Sigrid Kaag, Gert Jan Segers, Lilian Marijnissen, koltrui en hoe je ook allemaal mag heten in je fokking rol als VOLKSvertegenwoordiger: jullie zijn nog triester dan een groepje kleuters die hun knikkers kwijt zijn.

De aanstelling van een verkenner zou overbodig moeten zijn als wij kiezers eenmaal gekozen hebben. 76 zetels heb je nodig voor een meerderheid en die meerderheid is heel simpel te vormen: allereerst door de winnaars te dwingen samen te werken. In dit geval zijn dat VVD, D66, FvD, samen goed voor 66 zetels. Vul dat aan met de grootste partij, PVV en je zit op 83 zetels. Dat je elkaar niet leuk vindt: schijt aan. Volksstammen vinden hun buren, leidinggevende of levenspartner óók niet leuk maar ze hebben het er maar mee te doen. Het heet leven. Nul verkenner nodig, nul formateur of informateur nodig, alleen maar de wil en vooral het fatsoen om samen te werken. Maar ja, fatsoen en politicus zijn een contradictio in terminis op zich.

Geen goed scenario, te veel om over te ja-maaren? Prima, er is een nog makkelijker scenario: de grootste partijen die tezamen 76 zetels of meer hebben, vormen een regering. In dit geval zou dat zijn: VVD, D66, PVV, CDA: 90 zetels. Hou óp met het gezeik van uitsluiten, hou óp met de poppetjes, jullie zijn volksvertegenwoordigers, jullie zijn door óns gekozen. Het enige wat een formateur zou kunnen doen, omdat jullie er te laks voor zijn, is in beide scenario’s een regeerakkoord te vormen. Alsof dat in de praktijk niet nu ook al geen onderhandeling is. Alsof jullie ná de verkiezingen nog maar één nacht wakker liggen van het huizentekort, de stikstofproblematiek, het klimaat, migratie, noem het maar op.

Het antwoord is nee. Nee. Nee. Nee. Het enige waar jullie wakker van liggen, is wie de premier wordt. Eerlijk? Ons kan het niet schelen, wij weten allang dat jullie net zo hard liegen als Mark Rutte en dit ook al jaren en jaren doen: jullie stonden erbij en keken ernaar. Het tienjarige succes van Mark Rutte markeert júllie falen. Omdat jullie net zo verslaafd waren aan het pluche als de man die jullie weg willen. Het gaat jullie niet om de inhoud, het gaat jullie om de vorm. En om die vorm te behouden, hebben jullie 24 uur en langer tegen Mark Rutte aan staan pissen, om die vorm te behouden zijn weer en setje verkenners de laan uitgestuurd en om die vorm te behouden is er een man van 79 van stal gehaald. Terwijl jullie maar één taak hebben: het fatsoen opbrengen om een regering te vormen. Dat jullie dát moeilijk vinden, toont maar een ding: jullie zitten allemaal, zonder uitzondering, op een positie waarbij jullie je salaris niet waard zijn.

https://www.powned.tv/artikel/arrogantie-van-de-macht
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)
Plaats reactie