Superdiversiteit is niet super

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jul 12, 2019 9:59 am

Eisen stellen voor een diversere werkvloer: helpt dat?
Het is een repeterend verhaal: de werkvloer, dat is de maatschappij en die maatschappij zien we te weinig op de werkvloer terug. Daarom moeten bedrijven beter hun best doen om personeel te werven uit alle hoeken van de samenleving.

Gisteren haalde een groep Nederlandse investeerders de voorpagina van Het Financieele Dagblad door te stellen dat ze alleen geld pompen in bedrijven als die plechtig beloven dat hun management ten minste uit 35 procent vrouwen bestaat. Maxine Williams, de ‘diversiteitsdirecteur’ van Facebook, is het daar ongetwijfeld van harte mee eens. Zij stelde gisteren dat haar bedrijf over vijf jaar twee keer zo veel vrouwen in dienst moet hebben als nu. Om zo divers mogelijk te zijn is het bovendien de hoogste tijd om meer Afro-Amerikanen en Hispanics naar de kantoren van Facebook te halen.

Waar komt die vurige wens voor een diverse werkvloer eigenlijk vandaan? Volgens Jojanneke van der Toorn, bijzonder hoogleraar inclusie aan de Universiteit Leiden, zijn daar verschillende redenen voor. “Bedrijven willen graag representatief zijn voor de samenleving en dan is de werkvloer dé sleutel tot de maatschappij. Het kan ook een morele waarde hebben om personeel te werven bij ondervertegenwoordigde groepen. Mensen willen graag doen wat voor hun gevoel juist is.”

Tja, wie wil er te boek staan als niet-deugdzaam mens?
Maar is het goed voor de prestaties op de werkvloer?
Een ander gangbaar argument voor een diverse werkvloer is volgens Van der Toorn dat diversiteit tot creativiteit en productiviteit zou leiden en daarmee tot meer winst. “Dat beeld klopt in de praktijk niet altijd; diversiteit kan bijvoorbeeld ook leiden tot conflict.”

En dan zijn er nog de benadeelde minderheidsgroepen waar je het niet van kan zien (geen kleurtje of rare genderkenmerken of zo?).
“Wordt er wel echt naar medewerkers geluisterd? Is er ook aandacht voor onzichtbare diversiteit, zoals mensen met een andere seksuele oriëntatie dan de heteroseksuele norm? En kunnen zij zichzelf zijn op het werk? Er zitten nog veel mensen ongewenst in de kast op kantoor.
https://www.trouw.nl/economie/eisen-stellen-voor-een-diversere-werkvloer-helpt-dat~b1dd0330/?referer=https%3A%2F%2Fwww.trouw.nl%2F
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 18695
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor King George » Vr Jul 19, 2019 10:37 am

Knetterziek Amsterdam stuurt alle ambtenaren op “wit en intersectioneel privilege”-training

Afbeelding
Foto: Een diversiteitstraining. Bron: Screenshot Rutgers Ocpe / YouTube.

Door Tim Engelbart 19 juli 2019

Amsterdam. We noemen het de hoofdstad. Maar misschien kunnen we beter gaan spreken van de op-je-achterhoofd-gevallen-stad. Dat blijkt vandaag wel weer met een ambtenaren door de strot geduwde training om te leren over intersectionaliteit en het Loch Ness-monster van deze tijd: white privilege.

In de hoofdstad zijn ze kennelijk verleerd wat werken is. Slapend rijk worden met AirBnb, en de rest van de dag een beetje raaskallen over diversiteit. Oh, en Sylvana Simons. En de marxist Rutger Groot Wassink.

Beste Amsterdammers, het spijt me, maar dát is het beeld dat de rest van Nederland heeft over jullie Amsodom-en-gomorradam. Eén groot links speelparadijs, waar het belastinggeld dat in de rest van het land wordt verdiend over de balk wordt gesmeten aan pechprojecten als de Noordzuidlijn. Terwijl toeristische attracties worden weggehaald omdat ze te “egoïstisch” zouden zijn.

Maar het kan natuurlijk allemaal nog een treetje gestoorder. Want alle ambtenaren moeten binnenkort op een training om te leren over de fata morgana van de huidige politiek: ‘white privilege’ en ‘intersectionaliteit’. Allemaal, dus, hè:

    “De gemeente onderzoekt wat het kost om alle ambtenaren een zogenoemde privilegetraining te laten volgen. Ook wordt er onderzoek gedaan naar andere manieren om discriminatie op de arbeidsmarkt tegen te gaan.

    Ook wordt er een ‘serious game’ over vooroordelen voor ambtenaren ontwikkeld. ‘Deze serious game bestaat uit twee delen: True Color is een kort spel van 15 minuten gericht op bewustwording en ‘Blend in, stand out – Iedereen telt’ is een uitgebreidere variant, waarin een team een dag een fictieve opdracht moet uitvoeren en waarin digitaal spelen en gezamenlijke reflectie elkaar afwisselen’, schrijft de gemeente in het werkplan. “

De rest van Nederland begraaft het hoofd in schaamte in de beide handen. Maar in Amsterdam? Geen haan die er naar kraait. Nou ja, behalve het Forum voor Democratie bij monde van Annabel Nanninga:

    “Goedemorgen vanuit de halfopen inrichting, mensen! Op afbrokkelende kades waar het vuil niet wordt opgehaald, temidden van woningnood en veel te veel toeristen die nog niet door misdaad en handgranaten zijn verjaagd, het volgende: ambtenaren krijgen mogelijk training over ‘wit en intersectioneel privilege’.”

Maar voor de rest: krekels. En zo social-justice-warrioriseert de hoofdstad weer een beetje verder. Hoe triest! Waar zijn de tijden van Abraham Kuyper gebleven.


DDS
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15513
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Jul 19, 2019 2:35 pm

Wat Links niet lukt met overtuiging en realiteitszin, probeert zij te bereiken met verplicht opgelegd indoctrinatie-onderwijs.

Komt u dat bekend voor? De linkse indoctrinatie-politiek meent de nieuwe mens te moeten baren: de Gutmensch, naar de ideologie van het post communisme, post fascisme en hedendaagse linkse politieke leiders.

Ik doe daar niet aan mee.
Ik ben logicus en heb niks tegen negers. Waarom zou ik? Maar helaas voor negers constateer ik dat zij zwart zijn. Daar kunnen zij niks aan doen en ik ook niet. Maar het moet niet gekker en fascistischer worden om mij een schuldgevoel aan te praten over negers die nu eenmaal zwart geboren zijn met witte voet- en handzolen, en moslims die nooit verder zijn gekomen dan met hun religieuze braaksel te eisen dat zij recht hebben op de Nobelprijs voor het beste halal-recept, bestaande uit de ingrediënten haat, pedofilie, sadisme, diccriminatie en dodelijk geweld, ontsproten aan de walgelijke onmenselijke ideeën van de historische Arabische analfabeet, goedkope tweedehands plagiaatpleger, pedofiel, psychopaat, sadist en oorlogsmisdadiger Mohammed.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor Pilgrim » Ma Jul 29, 2019 12:24 am

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 4928
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor sjun » Ma Jul 29, 2019 5:47 am

Verstandige mensen hebben hier geen zin in en gaan elders werken. Zo komen er weer plekken vrij voor minder getalenteerd personeel dat scoort op de ideologische profileringscriteria van de zieligheids- en slachtofferschapscultuur. De kosten van deze operatie en de daarbij meekomende gevolgen als cumulerende kosten van onkunde en gebrek aan inzicht worden weer doorgeschoven naar de belastingbetalende burgers. Verstandige burgers zien het eens aan en vragen zich af hoe lang zij nog wensen mee te betalen aan zulk wanbeleid. Niet enkel islamisering meer ook linkspolitiek wanbeleid met daarbij meekomende spilzucht en oplopende druk aan heffingen en premies dragen in hoge mate bij aan de enclavisering van het land. Laat niemand kunnen blijven beweren van niets geweten te hebben.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 01, 2019 12:30 pm

“Wij zijn bont”...

Afbeelding
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor Pilgrim » Zo Aug 04, 2019 12:29 am

Diversiteit richt de politie te gronde

Geplaatst op 3 augustus 2019

Afbeelding

Omdat de linksen/communisten zich de laatste vijftig jaar meester hebben gemaakt van alle instituties in onze maatschappij, behoort daartoe ook de politie. Eéns was de politie bedoeld om de burgers te helpen, te beschermen en vrede en veiligheid in de maatschappij te handhaven. Helaas is dat al lang niet meer zo. De politie wordt vooral gebruikt voor het uitleven van linkse hobby’s. Misbruikt is een beter woord. Voor en na zijn alle leidinggevenden vervangen door beroepssocialisten. Van de oorspronkelijke doelstellingen en het oorspronkelijke politiewerk komt steeds minder terecht.

Hoofdstuk 2, artikel 3 van de politiewet geeft de taken van de politie weer:

“De politie heeft tot taak in ondergeschiktheid aan het bevoegd gezag en in overeenstemming met de geldende rechtsregels te zorgen voor de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde en het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven.”

Dit is een prima uitgangspunt maar de wetgever heeft zich er kennelijk geen rekenschap van gegeven dat het bevoegd gezag nog wel eens héle andere doelstellingen zou kunnen hebben dan wat de maatschappij verwacht. En dat met degenen die hulp behoeven óók hele andere mensen worden bedoeld dan de burgers van die maatschappij.

Maar helaas is dat precies wat er is gebeurd!

De politieke elite heeft geen boodschap aan de Nederlanders
“De Nederlander bestaat niet”, vindt zelfs het koningshuis. Wellicht is die opmerking goed bedoeld, maar de strekking ervan geeft een volstrekt verkeerd signaal. De Nederlander bestaat namelijk wel, al eeuwen lang. Dat zijn alle mensen die in dit land willen en kunnen wonen en een positieve bijdrage willen leveren aan die maatschappij en daar ook achter staan. Maar op het moment dat die uitspraak in handen valt van een communist, wordt er mee bedoeld dat álle mensen op de wereld gelijk zijn, Nederlander of niet. Onze polderlandse linksen vinden dan dat er geen grenzen nodig zijn tussen landen en dat iedereen die dat wil in Nederland mag wonen (en ook nog op onze kosten).

Minstens zo erg is dat zij ook geen verschil zien tussen dader/slachtoffer, agressor/belaagde, inbreker/bewoner en noem maar op. Er bestaat een zieligheidscultus (en een hele zieligheidsindustrie) waarbij de daders van misdrijven ineens slachtoffer zijn door hun slechte jeugd, geringe kansen, discriminatie, huidskleur, seksuele geaardheid of geloof. Met de opdracht in Hoofdstuk 2, artikel 3 van de politiewet worden in hun ogen juist ook deze zielige mensen bedoeld die hulp behoeven en dat zijn heel vaak geen Nederlanders.

De politie heeft zich hardnekkig verweerd tegen de linkse infiltratie
Na de linkse machtsgreep zijn de afgelopen decennia de sleutelposten bij de politie zoveel mogelijk vergeven aan personen die zich kunnen vinden in het links verlichte denken. Maar als er één organisatie is waar het reilen en zeilen van de maatschappij helder naar voren komt, is het wel de politie. De mensen die er werken, worden dagelijks geconfronteerd met de fatale gevolgen van de linkse maatschappijvisie. Het frustrerende is dat van die mislukkingen niets geleerd wordt, maar er een soort verbetenheid ontstaat om nóg halsstarriger de politieke stokpaardjes op de bevolking los te laten. Politieagenten zien bij het uitvoeren van hun taak hoe verkeerd dit afloopt, vooral bij de gewone bevolking, waar de politieke elite in het geheel geen boodschap aan heeft.

In het kort komt het er op neer dat er in de ogen van links eigenlijk geen misdadigers zijn, omdat ze allemaal genoeg zielige redenen hebben waarom ze de wet overtreden. De politie is dan alleen maar nodig om ze aan te spreken en weer op het rechte pad te praten. In hun ogen heb je dan een héél ander soort politie nodig en dan komt het volgende hoofdstuk in de niet-aflatende linkse ideologie: “De politie moet een afspiegeling zijn van de maatschappij”. De voorstanders hiervan krijgen uiteraard volop ruimte in de media om kond te doen dat de politie op talloze vage ideologische punten slecht zou functioneren.

Afspiegeling van de maatschappij?
Nog niet zo heel lang geleden kon je bij de politie terecht als je een goede conditie had, redelijk tot goed geschoold was en je kon vinden in dienstbaarheid aan de Nederlandse burger. Want je taak was: “te zorgen voor de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde en het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven”. Per slot van rekening kon het nog wel eens een keer voorkomen dat je die kracht en conditie nodig had, want het politiewerk bestond niet alleen uit het overzetten van oude dametjes op het zebrapad. Natuurlijk, ook daarin verandert wel wat, want cybercriminaliteit behoeft weer een ánder soort politieagent.

Maar door te suggereren dat de politie niet goed zou functioneren omdat zij niet genoeg een afspiegeling is van de maatschappij is wérkelijk een gotspé. Het is een aanklacht tegen iedere agent dat hij/zij kennelijk niet professioneel genoeg is om zonder aanziens des persoons te functioneren.

In hoofdstuk 2 artikel 3 van de politiewet staat in ieder geval niet vermeld dat de politie een afspiegeling van de maatschappij moet zijn!

Diversiteit is nu het toverwoord
Om de politie definitief te ontmantelen als handhaver van de rechtsorde is er een grote actie gaande tegen agenten van het oude stempel. Maar los daarvan worden onder het mom van diversiteit allerhande personeelswisselingen doorgevoerd, waarbij niet de kwaliteit van belang is, maar waarbij de tegenstellingen in de maatschappij juist versterkt moeten worden. Men neemt geen Nederlanders meer aan, maar moslims, Turken, homo’s, transgenders, indianen, allerlei gekleurde mensen en verder iedereen die zich er op voorstaat een aparte groep in de maatschappij te zijn. De vraag luidt onmiddellijk waarom pedofielen, inbrekers, verkrachters, messentrekkers en andere geweldplegers er ook geen plekje kunnen krijgen. Dan zitten ze direct aan de bron om weer op het rechte pad te komen.

Door: “Weethetwel”

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/03 ... te-gronde/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 40591
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor Pilgrim » Vr Aug 16, 2019 1:13 am

“Bontheid” wordt het synoniem voor de splijting van Duitsland

Geplaatst op 15 augustus 2019

Afbeelding

“Verscheidenheid en bontheid”?

Het geconstrueerde dogma van deze tijd is de “bonte samenleving”. Een ander graag gebruikt woord van het heersende gilde is “verscheidenheid”. Dat iets veelsoortig of bont is, betekent nog lang niet dat het automatisch goed of juist is. Maar ratio is waarschijnlijk alleen maar storend, waar pure emotie welbevinden op de korte termijn belooft. Bontheid en verscheidenheid zijn in deze tijd positief beladen begrippen. Daarom worden ze gebruikt.


Maar wat ze ons als “verscheidenheid en bontheid” in de maag splitsen, is maatschappelijk verwoestend. Er bestaat culturele verrijking, immigratie is er altijd al geweest. Maar nieuwe kleuren kunnen alleen maar verrijkend zijn als ze zich met respect in het bestaande beeld invoegen. Dat moet met mate met het penseel gebeuren. Boven het schilderij Duitsland worden echter nog steeds willekeurig emmers vol met steeds dezelfde kleuren uitgestort, wat ons daarna door de heersenden en hun profiteurs verkocht wordt als grote politieke kunst. Dat zorgt voor dissonanties en splijt de samenleving – in migranten en autochtonen, in voorstanders en tegenstanders van deze handelwijze.

LGBT
Bont is ook de vlag van de “LGTB-beweging”. Ze doet alsof ze zich bijvoorbeeld inzet voor het welbevinden en de acceptatie van homoseksualiteit. Door haar provocerende acties bereikt ze echter precies het tegenovergestelde. Ze creërt, in naam van alle homoseksuelen, nog meer tegenstanders, wat ten nadele van de meeste homoseksuelen is. Die willen in de regel, net zoals de meeste mensen, gewoon in alle rust een normaal leven leiden. Politisering en ideologisering van homoseksualiteit leidt alleen maar tot opdringerige, ideologisch afgedwongen acceptatie. Echte tolerantie is goed, die moet echter een vrije beslissing blijven, die het helemaal kan stellen zonder goedmenschelijk wijsvingertje. Seks zou privézaak moeten zijn. Waar seksualiteit een evenement wordt, houdt ze echter op privézaak te zijn.

Wie zichzelf nadrukkelijk met zijn seksuele oriëntering versiert, de nadruk legt op zijn andere geaardheid, moet ook niet verbaasd zijn wanneer hij of zij als “niet normaal” wordt waargenomen. De LGTB-beweging leidt niet tot meer acceptatie, niet tot normalisering in de omgang met diegenen die zij zegt te vertegenwoordigen. Ze maakt de kloof breder en dieper, bevordert de maatschappelijke splijting in hetero´s en anders seksuelen, in mensen met een afwijzender en mensen met een instemmender houding. Morele dwang leidt nooit tot tolerantie.

“Burn borders – not coal”
“Verbrand grenzen – geen kolen” is een actuele slogan van de bonte linksen. Een absoluut zwakzinnig verband, ja. Maar het schijnt niemand meer te storen. Er lacht ook niemand meer. De splijtende intentie van links-bonte ideologieën wordt ook duidelijk wanneer je kijkt naar de verbinding van onderwerpen die werkelijk niets met elkaar te maken hebben. De verbranding van grenzen in plaats van die van kolen wordt geëist. Hoe moeten open grenzen een eveneens geïdeologiseerde energiepolitiek rechtvaardigen? Pure zwakzinnigheid is ondertussen een breed geaccepteerde staatsdoctrine geworden.

Open grenzen, links-radicalisme in nauwe samenwerking met door de media geforceerde klimaatpaniek. Alles wordt nog vermengd met een openlijke kindervijandigheid. Dialoog? Ongewenst! Ook hier is het resultaat opnieuw destructieve maatschappelijke splijting: goedmenschen tegen immigratiecritici. “Klimaatredders” tegen kritische voorstanders van energiezekerheid en economische stabiliteit. Vrijwillig kinderlozen tegen gezinnen.

“Bontheid” wordt het synoniem voor splijting
Als het volk ermee bezig wordt gehouden dat iedereen tegen iedereen vecht, dan is het gemakkelijker te beheersen, houdt het zich stil bij onredelijke eisen. DIVIDA ET IMPERA – deze methode was al bekend bij de oude Romeinen. Het is opnieuw de methode van diegenen, die zich tegenwoordig links of progressief noemen.

Terwijl wij elkaar wederzijds bestrijden, merken we niet dat een heersende kaste en door hen willekeurig het land binnengehaalde gelukszoekers zich verrijken op onze kosten. Dat moeten we ook niet merken, want het is niet de soort verrijking die wij ons kunnen wensen. We kunnen ons haar waarschijnlijk ook niet lang meer permitteren…

Bron: www.pi-news.net

Door: “Selberdenker”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/08/15 ... duitsland/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 38615
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Superdiversiteit is niet super

Berichtdoor Mahalingam » Vr Aug 16, 2019 9:58 am

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten