Amerika in verval

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Amerika in verval

Berichtdoor Pilgrim » Vr Mei 01, 2015 2:32 am

Zelfmoord van een supermacht

30 april 2015, Sicarius

Patrick J. Buchanan is een Amerikaanse conservatieve schrijver, politiek commentator en voormalig adviseur van de presidenten Nixon, Ford en Reagan. Buchanan ziet de toekomst van Amerika somber in. De dagen van de VS als machtigste natie op aarde zijn geteld, het is slechts de vraag wanneer een ander land haar positie zal overnemen. Volgens velen valt dit te wijten aan de Amerikaanse economie, waarvan de gloriedagen ver achter ons liggen. Toch is de economische factor slechts een deel van het probleem. Ook in demografisch en cultureel opzicht is het land bankroet. Aangezien Buchanan op leeftijd is, probeert hij in een laatste poging het Amerikaanse volk van zijn gelijk te overtuigen. Dit deed hij door het boek Suicide of a Superpower uit te brengen. De titel van het boek zegt eigenlijk al genoeg: de VS pleegt zelfmoord.

Economisch verval
Het is een bekend gegeven dat China de VS in zal halen als grootste economie ter wereld. Sommige experts beweren zelfs dat China al de grootste economie op aarde is. Een aantal factoren spelen hierin een belangrijke rol. Zo heeft de VS een gigantische staatsschuld, waarvan de teller op maar liefst achttien biljoen dollar staat.

Daarnaast is het land een groot gedeelte van haar maakindustrie verloren, onder andere doordat bedrijven besloten zich te vestigen in andere werelddelen. De maakindustrie is overigens niet de enige sector die het zwaar heeft. Ook andere bedrijfstakken, zoals bijvoorbeeld callcenters, zijn verhuist naar het buitenland. Wie in de VS een klantenservice belt, heeft grote kans iemand aan de lijn te krijgen die zich bevindt in Latijns-Amerika of de Filippijnen.

Afbeelding

Buchanan wijst ons echter ook op andere interessante en onbekendere feiten. Zo is er sprake van een grote economische ongelijkheid in het land. De kloof tussen arm en rijk wordt steeds groter, wat komt door het verdwijnen van de middenklasse. Volgens Buchanan was de middenklasse de ‘ware motor’ achter de economische groei van de VS. De zeer belangrijke middenklasse staat al lang onder druk en wordt momenteel steeds kleiner.

Het verdwijnen van de middenklasse is goed terug te zien in het Amerikaanse belastingstelsel. Buchanan beweert dat maar liefst de helft (!) van alle Amerikanen geen federale belasting betaald. Aangezien er ongeveer 320 miljoen mensen in de VS woonachtig zijn, komt dit neer op ruim 160 miljoen mensen. Een ongelooflijk aantal. Bovendien kunnen we concluderen dat de ene helft van de bevolking de andere helft in levensonderhoud voorziet.

Culturele en morele verloedering
Volgens Buchanan is de VS haar ‘morele consensus’ verloren. Hiermee doelt hij op het traditionele Amerika van voor 1960, waarin het gezin en het christendom centraal stonden. De verloedering is begonnen in de jaren 60, ten tijde van de sociaal-culturele revolutie. Hier zijn zaken als homo-emancipatie, ontkerkelijking en promiscuïteit uit voortgekomen.

Natuurlijk valt er van alles te zeggen over de slechte behandeling van homoseksuelen voor de jaren 60. Ook zijn vrouwen vandaag de dag veel beter af mede dankzij de sociaal-culturele revolutie. Buchanan heeft echter gelijk wanneer hij beweerd dat de VS nu wordt geconfronteerd met de keerzijde van de medaille.

Zo is de familie niet langer de hoeksteen van de samenleving. Bijna de helft van alle huwelijken in de VS strandt. De helft van alle Amerikaanse kinderen krijgt tijdens zijn of haar leven te maken met scheiding van de ouders. Ook het percentage tienerzwangerschappen ligt erg hoog. Verder groeien maar liefst 24 miljoen kinderen op zonder vader. Bij de Afrikaans-Amerikaanse gemeenschap ligt dit aantal het hoogst. Naar schatting groeit maar liefst 72% (!) van zwarte kinderen op zonder vader. Het bekendste voorbeeld van zo’n kind is waarschijnlijk Barack Obama, de huidige president.

Het moreel verval evenals de ontkerkelijking heeft ervoor gezorgd dat zaken die ooit als onzedelijk werden gezien, nu als normaal worden beschouwd. Kinderen hebben op steeds jongere leeftijd seks, sommigen zijn zo jong als twaalf jaar. De homo-emancipatie is zo ver gevorderd, dat homoseksuele koppels nu zelfs kinderen kunnen adopteren, ondanks het feit dat homostellen geen kinderen kunnen krijgen.

De cultuur is tevens in andere opzichten in verval, een goed voorbeeld hiervan is de afnemende nationale trots. Ten tijde van de Eerste en Tweede Wereldoorlog werd dienen in het leger als een plicht en eer gezien. Veel jonge mannen die niet door de keuring heen kwamen (en dus niet mee konden vechten) pleegden zelfs zelfmoord. Dit niveau van nationaal bewustzijn is vandaag de dag ver te zoeken.

Demografische transformatie
Tegenwoordig wordt de VS vaak omschreven als een zogenaamde melting pot, wat in het Nederlands neerkomt op een multiculturele samenleving. Deze omschrijving is echter niet correct, de VS is eerder een stew; een soort stoofpot. Etnische groepen leven eerder gescheiden van elkaar, dan met elkaar. Ondertussen is de volgende slogan het onofficiële motto van het land geworden:

“Onze diversiteit is onze grootste kracht.”

Desalniettemin is de VS ooit begonnen als een buitenpost van Europa, toen het nog deel uitmaakte van het Britse Rijk. Ook de Fransen en Spanjaarden beheersten delen van het continent. De Founding Fathers, de grondleggers van het land, benadrukten het belang van de Europese en christelijke identiteit. Bovendien was de VS een van de eerste landen waar de ideeën, die voortgevloeid waren uit de Franse revolutie, werden ingevoerd.

Enkele eeuwen later is er een ware demografische transformatie gaande. Het aandeel Amerikanen van Europese afkomst neemt steeds verder af en in het jaar 2043 zullen zij officieel een minderheid zijn. Blanke kinderen die nu geboren worden zijn al een minderheid.

Afbeelding

Deze transformatie wordt ook steeds beter zichtbaar in het dagelijks leven. In staten als Californië, Texas en New Mexico is bijna de helft van de bevolking van Latijns-Amerikaanse afkomst. In bepaalde regio’s vlakbij de Mexicaanse grens is dat aantal nog veel hoger. Zo ligt de Texaanse stad El Paso op Amerikaans grondgebied, hoewel het net zo goed in Mexico had kunnen liggen, aangezien meer dan 80% van de bevolking van Latijns-Amerikaanse afkomst is.

Vandaag de dag leven er ongeveer 35 miljoen mensen in de VS van Latijns-Amerikaanse afkomst. De snelle groei van de bevolkingsgroep valt te wijten aan illegale immigratie. Naar schatting leven er ongeveer twaalf miljoen mensen illegaal in de VS, grotendeels afkomstig uit Mexico en andere Latijns-Amerikaanse landen. Dagelijks steken groepen illegale immigranten de grens tussen Mexico en de VS over.

De massale emigratie van Latijns-Amerikanen naar de VS brengt gevolgen met zich mee. In veel gevallen is Spaans geadopteerd als onofficiële tweede taal, wat goed te zien valt op vliegvelden in de zuidelijke staten van het land. Bovendien leven er in de hedendaagse VS meer Spaans sprekende mensen dan in Spanje.

Naast Latijns-Amerikanen ontvangt de VS immigranten uit alle delen van de wereld. De snelst groeiende bevolkingsgroep zijn Aziaten. Ook het aantal moslims in de VS neemt toe. Ieder jaar emigreren er ongeveer twee miljoen (!) mensen naar de VS, waarvan de helft illegaal. Het grote aantal immigranten, gecombineerd met de lage geboortecijfers van blanken, zorgen er voor dat Amerikanen van Europese afkomst langzaam maar zeker een minderheid worden.

Tot slot
Uit de feiten die Buchanan ons brengt kunnen we concluderen dat het verval van de VS niet alleen een economisch aspect heeft, maar ook een cultureel en demografisch aspect. De Amerikaanse economie heeft flinke klappen te verduren gekregen en veel banen zijn voorgoed naar het buitenland verdwenen. Ook de cultuur is veranderd. Het gezin is niet langer de hoeksteen van de samenleving en christelijke waarden spelen een steeds kleinere rol.

Toch is de demografische transformatie de meest ingrijpende verandering. Amerikanen van Europese afkomst worden langzaam maar zeker een minderheid. Veel mensen zullen hierop zeggen: “Dat is hun verdiende loon. Het land is namelijk gestolen van de Indianen”. Het is waar dat de Indianen al lang woonachtig waren in het continent, lang voor de komst van de Europeanen. Toch beseffen deze mensen niet dat de VS een land is dat voornamelijk op Europese waarden is gebouwd. Bovendien is de demografische transformatie onomkeerbaar. Buchanan betwijfeld of de VS in haar huidige vorm het jaar 2025 zal halen. Het Amerika dat we kennen uit boeken, films en reisgidsen zal voorgoed verdwijnen.

http://curiales.nl/2015/04/30/supermacht/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Eliabe » Vr Mei 01, 2015 10:58 am

De snelst groeiende bevolkingsgroep zijn Aziaten. Ook het aantal moslims in de VS neemt toe

Hier hebben we de angel.
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Amerika in verval

Berichtdoor mercator » Vr Mei 01, 2015 11:20 am

Wat geldt voor Amerika geldt voor de hele blanke Europese beschaving, met uitzondering mss van Rusland en Oost Europa. België is het verst gevorderd in de verloedering. Nergens zijn verhoudings gewijs meer moslims dan in België. De maak industrie is al 20 jaar weg uit het Zuidelijke Franstalige deel, is in snel tempo aan het verdwijnen in Vlaanderen ook. Buiten bier en chocolade zijn er geen Belgische producten meer die in het buitenland verkocht worden. De levensduurte is enorm, armoede neemt toe en in bepaalde gebieden is het grootste deel van de bevolking werkloos. Daar onderhoudt niet de helft van de bevolking de andere helft, maar is de verhouding 1 op 4.
Alle belastingsgeld gaat naar het betalen van een enorm en overbodig ambtenaren bestand en een leger inactieven.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Onze beschaving in verval. De catalisator? Islam!

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Vr Mei 22, 2015 12:44 pm

mercator schreef:Wat geldt voor Amerika geldt voor de hele blanke Europese beschaving, met uitzondering mss van Rusland en Oost Europa. België is het verst gevorderd in de verloedering. Nergens zijn verhoudings gewijs meer moslims dan in België. De maak industrie is al 20 jaar weg uit het Zuidelijke Franstalige deel, is in snel tempo aan het verdwijnen in Vlaanderen ook. Buiten bier en chocolade zijn er geen Belgische producten meer die in het buitenland verkocht worden. De levensduurte is enorm, armoede neemt toe en in bepaalde gebieden is het grootste deel van de bevolking werkloos. Daar onderhoudt niet de helft van de bevolking de andere helft, maar is de verhouding 1 op 4.
Alle belastingsgeld gaat naar het betalen van een enorm en overbodig ambtenaren bestand en een leger inactieven.

Twintig jaren terug was België zo goed als failliet. Ambtenaren, waaronder alle arbeiders van de vuilnis ophaaldiensten konden niet meer op tijd betaald worden. Hoe dat zo plotseling weer wel kon is mij nog altijd een raadsel. Sinds die tijd is België continu vervuild met moslims. En nog altijd niet (bijna) failliet. Misschien omdat muzelmannen weigeren vuilnis op te halen?
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Onze beschaving in verval. De catalisator? Islam!

Berichtdoor mercator » Zo Mei 24, 2015 12:27 pm

'Hans van de Mortel' schreef:Twintig jaren terug was België zo goed als failliet. Ambtenaren, waaronder alle arbeiders van de vuilnis ophaaldiensten konden niet meer op tijd betaald worden. Hoe dat zo plotseling weer wel kon is mij nog altijd een raadsel


Dat was in de regering Martens. Het zaakje werd opgelost op "Italiaanse " (maar ook Franse, Turkse, Spaanse...) wijze. Simpelweg door de Belgische Frank te devalueren. Niet lang daarna hebben we onze nek in de euro-strop gestoken en nu is er geen weg terug. Vergeet niet dat we in België een Griekenland in het klein hebben. De Waalse communistische staat waar niemand meer werkt en die alleen kan overleven met geld uit Vlaanderen. Maar daar gaat het ook snel achteruit met de economie dus staan ons hier toestanden te wachten minstens even erg als in Griekenland.
Nog afgezien van het miljoen moslims dat zich hier als parasieten genesteld heeft.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Onze beschaving in verval. De catalisator? Kop in het zand.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mei 24, 2015 12:32 pm

mercator schreef:
'Hans van de Mortel' schreef:Twintig jaren terug was België zo goed als failliet. Ambtenaren, waaronder alle arbeiders van de vuilnis ophaaldiensten konden niet meer op tijd betaald worden. Hoe dat zo plotseling weer wel kon is mij nog altijd een raadsel


Dat was in de regering Martens. Het zaakje werd opgelost op "Italiaanse " (maar ook Franse, Turkse, Spaanse...) wijze. Simpelweg door de Belgische Frank te devalueren. Niet lang daarna hebben we onze nek in de euro-strop gestoken en nu is er geen weg terug. Vergeet niet dat we in België een Griekenland in het klein hebben. De Waalse communistische staat waar niemand meer werkt en die alleen kan overleven met geld uit Vlaanderen. Maar daar gaat het ook snel achteruit met de economie dus staan ons hier toestanden te wachten minstens even erg als in Griekenland.
Nog afgezien van het miljoen moslims dat zich hier als parasieten genesteld heeft.

Bedankt! Al weer wat geleerd.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Pilgrim » Do Jan 05, 2017 2:50 am

VS – De mislukte samenleving

Geplaatst op 4 januari 2017

Afbeelding

Voor veel mensen is het een onvervulbare dromen: wonen in de VS. Maar diegenen die daar al zijn, beleven in toenemende mate een nachtmerrie. Het Amerikaanse model is een mislukt model. De Amerikaanse samenleving drijft steeds verder uit elkaar. Waren het vroeger vooral de verschillende etniciteiten die scheidend werkten, nu zijn het vooral de sociale scheidslijnen, die dankzij het bestaande systeem nog steeds ook (maar niet alleen) de verschillende bevolkingsgroepen scheiden.

Gold enkele decennia geleden nog het principe dat een zwarte op de onderste trede van de sociale ladder stond, gevolgd door de Latino´s, daarna de katholieke (vooral Italiaanse en Ierse) blanken met de “WSAP” (White Anglo-Saxon Protestants) aan de top, zo zijn nu de zwarten en Latino´s nog steeds overwegend in de onderste inkomensgroepen te vinden, die echter dankzij de economische crises van de afgelopen jaren steeds meer met blanken “aangevuld” worden.

Het geruïneerde openbare onderwijssysteem zorgt ervoor dat in goede buurten dankzij de desbetreffende belastingen weliswaar ook de openbare scholen redelijk goed zijn, maar in de sowieso al arme buurten ziet het er dienovereenkomstig slecht uit. Voor de bewoners van zulke buurten geldt dan alleen nog maar: wie het zich kan veroorloven, probeert wegens de kinderen naar een betere buurt te verhuizen. Maar dat is voor steeds minder Amerikanen mogelijk, omdat er steeds minder goede banen komen en men zelfs als tweeverdiener met ieder een baan met een minimumloon het nauwelijks nog kan redden.

Daarbij komt de al generaties lang massaal door de media gepredikte hedonistische egoïsten-consumptie-cultuur en de via de rapmuziek verspreide gewelddadige bendecultuur. Alleen Chicago wordt geteisterd door ongeveer 600 van zulke straatbendes – overwegend in het door zwarten bewoonde zuiden en zuidoosten van de stad. Het gevolg: sinds 2001 kwamen er in de stad 7.900 mensen om het leven door wapengeweld. Dat zijn bijna tweemaal zoveel slachtoffers als het Amerikaanse leger in dezelfde periode in Irak registreerde. In veel andere steden ziet het er niet veel beter uit. Vooral Baltimore en Detroit zijn inmiddels koplopers wat betreft geweldscriminaliteit en moorden.

Voor steeds meer Amerikaanse burgers wordt de “American Dream” een nachtmerrie. Wie niet tot de rijkste 10% van het land behoort, is er of teveel mee bezig om niet in armoede af te glijden – of leeft al, net als 42,8 miljoen andere mensen, in armoede – of zit net zoals 1,9 miljoen mensen in de gevangenis. Een ziektekostenverzekering kunnen veel Amerikaanse burgers zich helemaal niet permitteren, terwijl het door de belasting gefinancierde gezondheidssysteem van de staat niet echt functioneert en de publieke begrotingen hopeloze schulden hebben. Dan is de hele samenleving mislukt – inclusief de staat.

Bron: www.contra-magazin.com

Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2017/01/04 ... menleving/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Do Jan 05, 2017 11:14 am

Kortom, dit loopt uit op een regelrechte ramp. Hoezo vrije wil en het idee dat de mens beter is dan de dieren?

Bepaalde groepen gelovige mensen verenigen zich en doen het goede, uitgesloten hiervan zijn mohammedanen, want die waren altijd al te dom om zich te verenigen. Vanuit het verenigde karakter hebben de christelijke en joodse gelovigen gezamenlijk hun hoop gericht op zaken die anders zullen uitpakken dan waarop zij hopen. Zij hebben hun heil verpatst aan het waanidee van een rechtvaardige eenpersoons almacht die orde op zaken weet te stellen maar dit altijd heeft nagelaten. Waarom zal zo'n eenpansgod nu tot andere inzichten komen na duizenden jaren van kommer en kwel voor de maar bizar kort levende mens? Hanteren we het draaiboek van de mensheid, de Bijbel, dan lezen we daarin dat God ooit een poging heeft ondernomen de mensheid te straffen met - volgens het sprookjesverhaal - een wereldwijde overstroming waarin alle leven verwoest werd. Nou ja, behalve dan voor wie niet de boot had gemist.

God beloofde dat hij dit NOOIT meer zou doen. Dat God ook kan liegen moet een kenner van de Bijbel niet ontgaan zijn. Over wereldwijde aardbevingen en meteoren inslagen is niet gesproken. De Bijbel leert ons dat God nogal gauw uit zijn slof schiet en tot verschrikkelijke dingen in staat is. Wat de Bijbel niet leert is dat God een sadist is. Daarvoor dient u zich tot de Koran te wenden. Dat neemt niet weg dat JHWH (Jêhováh) zich telkenmale als een psychopaat manifesteerde. Wie dat nog niet doorheeft, God hebbe zijn ziel.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Pilgrim » Za Mar 04, 2017 8:51 pm

Melting-Rot

Geplaatst op 4 maart 2017

Afbeelding

Amerika heet een succesvolle ‘melting-pot’ te zijn, een ‘natie van immigranten’ zelfs, het land dat door de eeuwen heen iedere nieuwe inwijkeling, ongeacht afkomst of levensbeschouwelijke oriëntering, in staat stelde zijn of haar droom te verwezenlijken. In Nederland krabben we ons ondertussen achter de oren en vragen ons wanhopig af wat wij verkeerd hebben gedaan, welke afslag we gemist hebben en wat er de oorzaak van kan zijn dat wij niet ook in gelijke mate hebben kunnen meeprofiteren van dit geweldige verschijnsel dat ‘diversiteit’ heet.

In feite is dit raadsel helemaal niet zo moeilijk op te lossen, want de werkelijkheid is dat deze hele notie van Amerikaanse ‘onbevooroordeelde inclusiviteit’ een mythe is en grotendeels berust op multiculturalistische folklore.

Om te beginnen is het sowieso krankzinnig om te spreken van een ‘natie van immigranten’, aangezien de oorspronkelijke Founding Fathers bezit namen van een onontgonnen land waarin hoegenaamd geen staatkundige orde bestond. Kortom, zij zijn niet ‘geëmigreerd’ naar iemand anders z’n land, maar ze hebben op braakliggende bodem hun éigen land gesticht. En met goed gevolg, want het was nooit de ‘authentieke Indianen-cultuur’ die nieuwe inwijkelingen zo graag wilden opsnuiven, maar zij kwamen daarentegen af op de materiële uitwerkingen van onversneden (en overgeplant) Nordisch Protestantisme.

Ja,inderdaad, de WASPs – White Anglo-Saxon Protestants – zijn bij lange na niet zo Brits als hun naam doet vermoeden, en naar alle waarschijnlijkheid is het zelfs de Duits-stammigheid die vandaag de dag in hun gelederen overheerst. Maar onze hedendaagse voorvechters van massa-immigratie en multiculturalisme, die onder verwijzing naar deze vroegere Amerikaanse welkomstcultuur voorwenden dat ‘integratie’ mogelijk en zelfs heilzaam is, vergeten één ding: namelijk dat de miljoenen Noren, Duitsers, Nederlanders en Zweden die de Nieuwe Wereld ‘verrijkten’ zowel etnisch als cultureel (dit is dus de Protestantse component) ten nauwste verwant waren aan deze Anglo-Saksische gastheer-populatie.

De Amerikanen zelf begrepen dit zeer wel, want tot 1965 bestond er een ‘quota-regime’. Alle immigranten waren welkom, maar wel met inachtneming van deze éne, belangrijke stipulatie: het aantal ‘nieuwe burgers’ moest in verhouding staan tot de ratio waarmee zijn etniciteit reeds in Amerika vertegenwoordigd was. Anders gezegd: waren er weinig Chinezen en Somaliërs woonachtig in Amerika? – dan konden ook slechts weinig Chinezen en Somaliërs immigreren.

In 1965 werd deze buitengewoon verstandige richtlijn losgelaten en de gevolgen zijn amper meer te overzien. De blanken, die nog geen generatie geleden ongeveer 90% van de bevolking uitmaakten, zijn nu geslonken tot nog geen 60% en zullen binnen 2 decennia gedegradeerd worden tot de status van etnische minderheid in hun eigen land. En hoewel we er niks over lezen in onze kranten en de gelijkgeschakelde media er vanzelfsprekend ook ieder zwijgen toe doen, is de jacht op de blanken in Amerika nu reeds in alle hevigheid losgebarsten. Ze zijn volledig vrij verklaard, geïnstitutionaliseerde marginalisering is aan de orde van de dag en de haat wordt alsmaar openlijker en onbeschaamder.

Nóg is er een blanke meerderheid, maar hoe zal dit wel niet uitpakken als deze weldra in de minderheid is?

Door: “eg regs”

https://ejbron.wordpress.com/2017/03/04/melting-rot/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6209
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Amerika in verval

Berichtdoor sjun » Zo Mar 05, 2017 1:25 am

De blik op Libanon verheldert hoe dit bij ongewijzigd politiek beleid uitpakt.
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mar 05, 2017 11:38 am

Pilgrim schreef:
Melting-Rot

Geplaatst op 4 maart 2017

Interessant en leerzaam stuk.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mar 05, 2017 12:06 pm

sjun schreef:De blik op Libanon verheldert hoe dit bij ongewijzigd politiek beleid uitpakt.

Tsja, die afschuwelijke oorlog destijds in Libanon.

Mohammedanen zullen ongetwijfeld aan hun kroost leren dat het veroorzaakt werd door een joods complot. Eerlijk gezegd wist ik niet meer precies hoe de verschrikkelijke oorlog in Libanon begonnen was die een vergelijking met nu in Syrië niet uit de weg gaat. Ik kon er wel naar raden. En het is ook logisch.

Zowel de joodse als de christelijke geloofsovertuiging is gebaseerd op de rede en de vrede zoals deze door wijlen Jezus en de thora-geleerden wordt uitgedragen. De god van de joden speelt daarin voor joden geen noemenswaardige rol van betekenis meer. Joden weten heus wel wat voor rare onbetrouwbare god ze in de kuip hebben. Daar kan geen mens - zelfs JHWH niet - wat aan veranderen. Wat joden wel kunnen is hun gedrag aanpassen in saamhorigheid met fatsoenlijke omgangsvormen van anderen. En dat hebben ze dan ook gedaan. Of God nu wel of niet bestaat maakt, volgens mij, voor joden niks uit. Nadat 6 miljoen van hen zich hebben laten 'verleiden' tot de gaskamers, uit onnozelheid, schuldgevoel of weet ik wat, en langzamerhand wel gewend zijn geraakt aan het antisemitisme vandaag-de-dag onder aanvoering van de liefhebbers van de intolerante fascistische weerzinwekkende vieze achterlijke kopvodden- en parasietenreligie islam, laten zij hun geloof hoogstens nog op een heel laag onbewaakt laag vuurtje door sudderen. Meer waarschijnlijk is het grote succes van de hedendaagse joden dat is gebaseerd op hun logische kwijtschelding aan God voor al het leed dat hen is aangedaan waarbij JHWH net de andere kant opkeek of - volgens het eerste boek van de thora nog steeds aan het rusten is van zijn mislukte scheppingsdagen en geen weet heeft van wat er om hem heen gebeurd. :unhappy:

Ook al is de wereld nog zo fascinerend voor beroepsonderzoekers, die ogenschijnlijk niets anders te doen hebben in hun leven, ook zij dienen net zoals wij te wachten op de dood die ons voorgoed zal bevrijden uit onze dromen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Amerika in verval

Berichtdoor mercator » Zo Mar 05, 2017 2:06 pm

Met dat verval in Amerika blijkt het dan toch mee te vallen vermits de Amerikanen op Trump hebben gestemd. Hier is het verval al zo ver gevorderd dat zoiets hier al niet meer mogelijk is. Binnen minder dan een week hebben jullie in Nederland de laatste kans verkeken en treedt een regering VVD/PvdA/GL/CDA(+ wat kruimels) aan.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74461
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Ariel » Zo Mar 05, 2017 2:37 pm

mercator schreef:. Binnen minder dan een week hebben jullie in Nederland de laatste kans verkeken en treedt een regering VVD/PvdA/GL/CDA(+ wat kruimels) aan.


Daar ben ik dus ook bang voor. Of ze zijn op dit moment de polls aan het vervalsen. Daar hoop ik stiekem een beetje op.

En anders... :rolleyes: Een volk verdiend de lamzakken leiders die men kiest.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Amerika in verval

Berichtdoor mercator » Zo Mar 05, 2017 2:41 pm

Ariel schreef:Daar ben ik dus ook bang voor.

Daar mag je ZEKER van zijn ipv bang. Tenzij er een mirakel gebeurt natuurlijk.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mar 05, 2017 6:35 pm

mercator schreef:Binnen minder dan een week hebben jullie in Nederland de laatste kans verkeken en treedt een regering VVD/PvdA/GL/CDA(+ wat kruimels) aan.

Even serieus want je zit er helemaal naast. En niet zo'n beetje ook. Die formatie zou zo maar minstens een half jaar kunnen duren. Wat er ook gebeurt, de nasleep zal net zo onaangenaam zijn. De reputatie van Nederland staat op het spel. En op een burgeroorlog, zelfs op het formaat Madurodam, zit geen mens te wachten. GroenLinks zal op geen enkele manier deelnemen in een coalitie met de VVD en/of het CDA! Ik vind dit niet dom van jou, maar onachtzaam, onnadenkendheid die ik niet van jou gewend ben. Bedenk dat ook het FVD (Forum Voor Democratie) mogelijk 2 zetels zal binnenhalen. DENK mag wat mij betreft zelfs 8 zetels inhaleren. Het zal de coalitie alleen maar makkelijker maken. Trouwens . . .

De PVV moet echt eens beginnen met na te denken over de toekomst. Ik ben van mening als de partij FVD in de kamer komt, de PVV het pas echt moeilijk gaat krijgen. Wilders is een koppige persoonlijkheid. Dat kan hem weleens opbreken en de kop gaan kosten. Op termijn!

Ik mag Wilders, maar ergens heb ik toch wel problemen met hem. Sorry! Dat neemt niet weg dat ik hem bewonder om zijn gevoel voor humor en zijn optreden in de media. :applause:
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Amerika in verval

Berichtdoor mercator » Zo Mar 05, 2017 7:13 pm

Binnen een dikke week zullen we weten of Mercator een visionair is of de bal helemaal mis slaat !
Pro forma zullen een paar weken moeilijk doen maar uiteindelijk wordt de PVV netjes opzij gezet, dat kan ook.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6486
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Ali Yas » Ma Mar 06, 2017 12:24 am

'Hans van de Mortel' schreef:Die formatie zou zo maar minstens een half jaar kunnen duren.

Daar weet mercator over mee te praten. :sly7:
In Amerika kan dat dus niet.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Amerika in verval

Berichtdoor mercator » Ma Mar 06, 2017 9:59 pm

Ali Yas schreef:Daar weet mercator over mee te praten. :sly7:
In Amerika kan dat dus niet.

Het van op voorhand uitsluiten van Wilders is al van lang voor de verkiezingen voorbereid én beslist. Alle kopstukken lieten al zoiets vallen als "Wilders loopt weg als er moet beslist worden" . De argeloze kiezer wordt geacht dit te slikken en moet dus volmondig knikken van " ja, Rutte en Buma, dàt zijn tenminste deftige en betrouwbare politici!" als de PVV er buiten wordt gehouden.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6486
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Ali Yas » Ma Mar 06, 2017 11:39 pm

mercator schreef:Rutte en Buma, dàt zijn tenminste deftige en betrouwbare politici!

Maar dat zijn ze natuurlijk ook! Je weet precies wat je aan deze mannen hebt. Met Wilders wordt het een stuk interessanter. En nou komt het: mensen houden van zekerheden, zelfs al zijn ze slecht, en gaan niet voor het onzekere, ook al mag je daar beter van verwachten.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

mercator
Berichten: 19019
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Amerika in verval

Berichtdoor mercator » Ma Mar 06, 2017 11:53 pm

Ali Yas schreef:Maar dat zijn ze natuurlijk ook! Je weet precies wat je aan deze mannen hebt. Met Wilders wordt het een stuk interessanter. En nou komt het: mensen houden van zekerheden, zelfs al zijn ze slecht, en gaan niet voor het onzekere, ook al mag je daar beter van verwachten.

Ik hoorde net die Buma vanavond nog. Wat een moeite dat die doet om de "stem van de redelijkheid" te verkondigen. Je zou er zo een tweedehandse auto van kopen zonder het onderhoudsboekje te vragen . Met Sybrand geen avonturen ! zou de slogan kunnen zijn.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 6209
Lid geworden op: Zo Mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Amerika in verval

Berichtdoor sjun » Wo Mar 08, 2017 8:10 am

Don Teflon betrouwbaar? Mark Rutte lacht al zeven jaar elk probleem weg en anders bagatelliseert hij het wel. Hij praat het Democrat Mediaconcern na en gedraagt zich als de schoothond van Angela Merkel terwijl hij vel beter directe bondjes met Duitse betaalstaten kan sluiten om Nederlandse politieke belangen gediend te krijgen. Hij levert ons moedwillig uit aan Brussel en ondermijnt daarmee de democratie in weerwil van een referendum met zeer duidelijke uitslag. Hij verkwanselt Nederlandse spaargelden aan Zuid-Europa, holt de zorg uit, vermindert de toegankelijkheid tot het onderwijs en het is bepaald niet veiliger op straat geworden in de grote steden. Zo betrouwbaar komt meneer Rutte daarom niet over en die kwalificatie deelt hij met Lodewijk Asscher. Of mag ik dat niet zeggen?
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Wo Mar 08, 2017 9:56 am

Ali Yas schreef:
mercator schreef:Rutte en Buma, dàt zijn tenminste deftige en betrouwbare politici!

Maar dat zijn ze natuurlijk ook! Je weet precies wat je aan deze mannen hebt. Met Wilders wordt het een stuk interessanter. En nou komt het: mensen houden van zekerheden, zelfs al zijn ze slecht, en gaan niet voor het onzekere, ook al mag je daar beter van verwachten.

En Herr Adolf Hitler de relschopper en gewezen straatterrorist - het Duitse volk was hiervan op de hoogte - gaf het Duitse volk zekerheid. We kennen de afloop.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45862
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Pilgrim » Zo Mar 11, 2018 3:40 am

‘Democraten plannen Stalinistische coup in Verenigde Staten’

Xander, 08-03-2018

Afbeelding
Afbeelding: (1).

‘Amerika is –samen met zijn Europese vazallen- tweederangs macht geworden die ten onder dreigt te gaan aan eigen overmoed’

2018 zou wel eens een cruciaal jaar in de geschiedenis van de Verenigde Staten kunnen worden, zo denkt Paul Craig Roberts, hoofd van het Institute for Political Economy. De Democratische Partij en het militair-industriële complex (MIC) blijven verwoede pogingen doen om president Donald Trump af te zetten, ook al is ‘Russiagate’ een complete, door de massamedia en leden van het voormalige Obama regime aangewakkerde hoax gebleken. De grote vraag is wie als winnaar uit deze strijd tevoorschijn zal komen. Zal het de Democraten, net zoals Stalin de bolsjewisten van Lenin verpletterde, lukken om een extreemlinkse coup in Amerika te plegen, waar vooral blanke conservatieven en christenen het doelwit van zullen worden?

Net zoals destijds Stalin malen de moderne media en de Democraten niet om de feiten – die verzinnen ze zelf, als het hun doelen maar dient. Het verschil is echter dat er inmiddels ook onafhankelijke nieuwsverstrekkers zijn, waardoor de gewone man de door links beheerste reguliere media steeds minder is gaan vertrouwen. Niet voor niets is CNN een wanhoopsoffensief gestart tegen Infowars, nadat eerder al Breitbart op de korrel werd genomen.

Stalinistische coup tegen conservatief Amerika
Roberts en veel anderen begrijpen niet waarom president Trump zijn positie niet gebruikt om verraders zoals Mueller en Comey te arresteren en te berechten voor hun zo duidelijk bewezen misdaden. Is dat omdat Trump de media en de Democraten zichzelf van hun laatste restje geloofwaardigheid laat beroven, of is het omdat hij te zwak is om tegen hen op te staan, en niet weet hoe hij hen het beste moet aanpakken?

Is het eerste het geval, dan zal de VS daarna een veel rechtsere koers inslaan. In het andere geval dreigt er een heuse Stalinistische opstand, een ‘purge’ of coup door de inmiddels van iedere vorm van integriteit gespeende progressieve-links-liberale elite, die zich tegen de miljoenen Trump aanhangers –en vooral tegen blanke conservatieven en christenen- zal keren. Kortom: een rassen-, gender- en religieuze oorlog, bedoeld om traditioneel Amerika totaal te vernietigen.

Ook een financieel-economische crisis
Behalve op maatschappelijk vlak dreigt er ook een financieel-economische en een militaire crisis. De afgelopen 10 jaar hebben de centrale banken van het Westen en Japan onvoorstelbaar veel digitaal geld uit het niets gecreëerd, wat de belangrijkste beurzen zoals de Dow Jones tot ongekende hoogtes heeft opgedreven. Massale (hyper)inflatie van consumentenprijzen is er nog niet, maar is al wel duidelijk zichtbaar in onder andere vastgoedprijzen.

Kunnen de centrale banken ooit nog stoppen met het ‘bijdrukken’ van zoveel geld, en kunnen ze de rente weer laten stijgen zonder de vastgoedprijzen en pensioenfondsen te doen instorten? Want als ze zo doorgaan, zal de inflatie op zeker moment de waarde van de dollar en euro onderuit halen, en zullen de burgers de rekening moeten betalen in de vorm van extreem koopkrachtverlies en torenhoge prijzen.

Westen weerloos tegen Russische superwapens
Op militair vlak is de VS inmiddels ruimschoots ingehaald door Rusland. Amerika, Europa en de NAVO hebben voorlopig geen enkele verdediging tegen de superieure nieuwe Russische wapens. Dat betekent dat het blijven intimideren en vijandig benaderen van het Kremlin geen effect zal sorteren.

Als de VS en de EU hun eenzijdige en agressieve anti-Rusland koers weigeren om te keren, dan zou de dag weleens kunnen komen dat Rusland zich genoodzaakt ziet zich met zijn superwapens te verdedigen. We maken dan echter geen schijn van kans om die –vermoedelijk zeer korte- oorlog te kunnen overleven (om het over winnen maar helemaal niet te hebben).

Hoogmoed komt voor de val
De kogel is door de kerk: Amerika is niet langer de ‘enige supermacht’. Het is samen met de Europese vazallen afgezakt tot een tweederangs mogendheid, wier overmoed en arrogantie –in de allerhoogste regionenen resulterend in totaal verlies van integriteit en een schrijnend gebrek aan moreel besef- de voorbode voor een diepe en dramatische val dreigt te worden. Of het al in 2018 zover zal komen valt niet te zeggen, maar het is zeker mogelijk. We kunnen daarom alleen maar hopen dat het gezonde verstand in het Westen tijdig zal terugkeren, ook al zijn daar tot nu toe nauwelijks aanwijzingen voor.

Xander

(1) Paul Craig Roberts via Zero Hedge

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... gde-Staten
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: Amerika in verval

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mar 11, 2018 8:45 am

Pilgrim schreef:
‘Democraten plannen Stalinistische coup in Verenigde Staten’

Xander, 08-03-2018

Afbeelding
Afbeelding: (1).

Met zulk een headline weet je al direct van wie het afkomt: Xander. Dus niet lezen. Of je bent een ontzettende oen.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten