Artikelen van H Numan

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30811
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 03, 2017 8:00 pm

Islamiseren doen we gewoon zelf

Geplaatst op 3 november 2017

Afbeelding

Geert Wilders en Filip DeWinter wilden Sint Jans Molenbeek bezoeken. De burgemeester van Wali Yan Molenbeek heeft dat nu uitdrukkelijk verboden, dus gaat het bezoek niet door. Dit illegale verbod is een prima voorbeeld van zelf-islamisering. Want ik denk dat het juridisch voor geen millimeter klopt. Kan een burgemeester, in dit geval een boerkameesteres, twee parlementsleden de toegang tot haar stad weigeren? En je kunt je afvragen wat men onder ‘rechts’ verstaat, want deze boerkameesteres heet Françoise Schepmans, en is lid van Mouvement Réformateur. Officieel een centrum rechtse partij, maar die is waarschijnlijk net zo rechts als de VVD bij ons.

Omdat het hier om Wilders en DeWinter gaat, natuurlijk kan dat. Dan kan alles. Maar stel nou eens dat Buma of Pechtold, vergezeld door Elio Di Rupo de toegang tot Sint Jans Molenbeek geweigerd wordt. Wat denkt u? Een diplomatieke rel van formaat! Iets kleiner dan Spanje – Catalonië, maar niet zo gek veel. Gelukkig blijft het heerlijk rustig, want het zijn Wilders en DeWinter maar.

Natuurlijk is dit een provocatie. Wilders en DeWinter hadden ook naar Schiermonnikoog kunnen gaan. Daar wonen 950 personen, waaronder 15 niet westerse allahtonen. Dus ook daar hoeft u niet meer naar toe als u liever geen mohammedanen om u heen ziet op vakantie. Die 15 zullen het niet in hun hoofd halen om te gaan rellen. In Sint Jans Molenbeek huizen 39.359 mohammedanen op een bevolking van 95.576. Dat is dus een iets andere situatie. Dan gaan ze gegarandeerd wel rellen. Als ik Joost van den Vondel mag parafraseren: “Zo is de muzel arm en kaal, zo spreekt hij zeer bescheiden taal. Doch komt hij eens tot hoger staat, dan doet hij God en mensen kwaad.”

Op Schiermonnikoog wonen 2% allahtonen, dat geeft geen problemen. In Sint Jans Molenbeek is dat percentage 41.2%. Een garantie voor heel veel problemen. Dus gaan we zelf-islamiseren. Dan blijft het lekker rustig. Voorlopig. Enig idee hoe intolerant die intoleranten worden als ze 55% of 60% meerderheid hebben? Dat is zo gepiept, hoor. Zo onderhand zou men dat toch wel moeten weten… Sint Jans Molenbeek heeft niet het hoogste aantal allahtonen. Die vernedering (eer kan ik het echt niet noemen) gaat naar Sint Joost ten Node. Daar wonen op een bevolking van 27.332 inwoners 12.293 mohammedanen, dat is 45%.

Voorlopig is dit weer het zoveelste geval van zelf-islamisering. Noodzakelijk? Zekers, als je gelooft dat de mens maakbaar is en enkel reageert op aangedaan onrecht wel. Dat gelooft links, dus smijt men bakken geld in de goot om tijdelijk wat rust te kopen. Tijdelijk, want het is nooit genoeg. Je moet ook een plaat van formaat voor je kop hebben, want autochtone tokkies – die hebben we ook – gedragen zich wel zo als het hoort. In ieder geval veel beter.

Op de vraag ‘kunnen Wilders en Baudet niet beter samenwerken?’ kan ik alleen maar zeggen: wat mij betreft prima. Tot op heden hoor ik heel weinig steun voor Wilders. Geen, eigenlijk. Ook niet van FvD. Toch lijkt me dit iets dat heel veel goodwill creëert aan de rechterkant van de politiek en verder niets kost. Het kost je wel een rondje op de banencarrousel. Want die draait enkel links om.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/03 ... woon-zelf/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30811
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Zo Nov 05, 2017 6:09 pm

Catechese voor dhimmi´s

Geplaatst op 5 november 2017

Afbeelding

Misschien is het u niet opgevallen, maar onze bestuurlijke dhimmi´s maken altijd gebruik van een standaard setje dooddoeners als er een mohammedaanse aanslag heeft plaats gevonden. Je kunt het gerust de catechese voor dhimmi´s noemen. Ze worden in volgorde opgedreund om de gelovigen gerust te stellen. Niet de gewone man, want wat die denkt of doet interesseert voor geen moer. U moet zwoegen, zweten (nu tot uw 68ste) en vooral zwijgen!

1- Heeft niets met islam te maken


Dit is altijd het eerste wat u hoort. De politicus of journalist die het zegt, heeft zelf geen enkele kennis van het mohammedanisme. Vaak wordt hij vergezeld door een haatbaard belangrijk persoon uit de mohammedaanse gemeenschap die het publiek dan verzekert dat dit inderdaad klopt. Nooit met enig bewijs. Kan ook niet, want dat is volledig in tegenspraak met de islam. Mocht u in de gelegenheid zijn, vraag dan wat Taqiyya betekent. Dat weten ze niet, of ze zeggen dat Taqiyya een rechts complot is. Vraag ook eens wat het woord ‘islam’ betekent. Dat betekend onderwerping. Mohammedanen aan hun god, u aan mohammedanen. Moet u nog meer weten? Ik denk toch echt dat dit voldoende zou moeten zijn.

2- Er is geen enkele link naar terrorisme

Dat is de dooddoener die meestal volgt op uitspraak 1. Technisch kan het kloppen als de mohammedaanse terrorist formeel geen deel uitmaakt van een bekende terroristische organisatie (Al Qaida, ISIS, Hezbollah, Hamas). Vaak zijn er experts van inlichtingendiensten aanwezig om dat te bevestigen. Logisch, want die inlichtingendiensten zitten er niet om te springen om toe te geven dat ze zoals gebruikelijk gefaald hebben. Men spreekt dan over een ‘lone wolf’ of een eenling die op ‘onverklaarbare wijze’ geradicaliseerd is. Heel erg jammer, maar daar valt nu eenmaal niets tegen te doen. Doordenkertje: dan hebben we die Sleepnetwet eigenlijk helemaal niet nodig...

3- De dader heeft psychische problemen

Met andere woorden: het heeft niets met islam te maken. De stakkerd is gewoon gestoord. De mogelijkheid dat krankzinnigheid en islam met elkaar verbonden zijn, wordt niet onderzocht. De dader is eigenlijk slachtoffer en verdient ons medeleven. Een nieuwe variant, ontwikkeld in Islamsterdam, is suikerziekte. Dat verklaart waarom een diabeet die in coma raakt dan tien mensen probeert plat te walsen, toch? Dat doen diabeten altijd.

4- Hij is online geradicaliseerd geraakt

Twee vliegen in één klap. We kunnen daar niets aan doen voor we het internet aan banden leggen. Dat is de indirecte oplossing. Meer direct wordt radicalisering geweten aan ‘rechts-extremistische organisaties’. Lastige vragen stellen over islam moet direct verboden worden. Want van lastige vragen worden mohammedanen vreselijk opgewonden. Gaan ze hele rare dingen doen. In ieder geval moeten die rechts-extremistische organisaties zo snel mogelijk verdwijnen. Daar moeten we ons op concentreren. Niet op onschuldige gelovigen.

5- We moeten veel meer oppassen voor rechts-extremisten!

Na iedere aanslag staan er kennelijk vele legioenen rechts-extremisten paraat om alle mohammedanen te kunnen onthalzen. Behalve van mohammedanen willen ze ook verlost worden van gekleurde mensen, homo’s en wat er nog meer verzonnen kan worden. Dat moeten we voorkomen door mohammedanen meer bescherming te bieden, en meer voorrechten te verlenen aan de mohammedaanse gemeenschap. Zoals het aannemen van semi-analfabete agenten met een strafblad, criminele familieleden en een enorme afkeer van dhimmi´s.

6- Een tragedie zoals deze versterkt onze gemeenschap

De gemeenschap wordt namelijk beter met meer, meer, meer voorrechten voor mohammedanen. Meer bidden in een seculiere samenleving is dé oplossing voor alle problemen! Scholen, universiteiten, winkelcentra en overheidsinstanties moeten daarom ‘stiltecentra’ krijgen. Waarom heten die lege nutteloze ruimtes stiltecentra? Omdat het er zo stil is. Er komt geen hond. Wel wat geitenliefhebbers, want mohammedanen smullen er van. Scheiding van kerk en staat? Ach. Dat is zo jaren zestig. Moeten we met z’n allen niet willen.

7- Deze tragedie zal onze manier van leven niet veranderen

Deze nietszeggende opmerking wordt meestal als toetje geserveerd. Uw linkse dhimmi heeft zijn krokodillentranen gestort over een massamoord die gemakkelijk te voorkomen was. Nu is het tijd om de mensen een lege doos te geven. Dat geeft de burger moed. Natuurlijk verandert het onze manier van leven. U moet nu veel meer dan vroeger oppassen op straat. De kans dat u als vrouw verkracht of aangerand wordt is vele malen groter dan 15 jaar geleden. De overheid heeft veel meer mogelijkheden om u af te luisteren. Als u een grapje maakt, moet u oppassen dat u geen mohammedanen, feministes, Belgen, dikke wijven, negers of iets anders kwetst. Dat kan u uw baan kosten. En nee, dat verandert onze manier van leven echt niet.

Ik neem er nog een negerzoen op. Oh nee, dat mag allang niet meer.

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/05 ... r-dhimmis/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30811
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Vr Nov 10, 2017 12:50 am

Geschiedenis? We liegen het wel voor u!

Geplaatst op 9 november 2017

Afbeelding
“Jan Pieterszoon Coen woonde in Indonesië. Daar wonen Indonesiërs. Dat weet iedereen. Ergo, Jan Pieterszoon Coen was dus een Indonesiër!”...

Een paar dagen geleden stond er op dit blog een artikel waarin de BBC liegt dat er altijd een multiculturele samenleving is geweest. Fijn dat het na 30 jaar een beetje begint op te vallen. Ik loop me daar al decennia groen en geel aan te ergeren. De BBC is de beste propagandaorganisatie ter wereld. Dr. Joseph Goebels zou er jaloers op zijn geweest. Goede propaganda moet namelijk geloofwaardig zijn. Je mengt dus een pietsje waarheid met een forse leugen, maar zodanig dat iedereen er in trapt. “V = Victorie, want Duitschland wint op alle fronten” was dat dus bepaald niet. Dat was gewoon lachwekkend in 1944. De BBC en Hollywood pakken dat stukken beter aan. Die veranderen de geschiedenis naar wat politiek correct is, en doen dat geloofwaardig. Als je er tenminste niet te veel van weet. Mijn hobby is geschiedenis. Dan moet je verdomd goed liegen, wil ik er in trappen.

De grootste fout is het beoordelen van iets uit het verleden met onze eigen normen en waarden van nu. Dat doe je automatisch, overigens. In de meeste gevallen, omdat je weinig of niets weet hoe de situatie toen was. Dan ga je automatisch je eigen situatie projecteren op het verleden. Dat is de mens eigen, en heel erg moeilijk om niet te doen.

Een aardig voorbeeldje is de Hollywood-film Robin Hood, prince of thieves uit 1991. Dus ook toen sjoemelde men al met de geschiedenis. In het verhaal komt Robin Hood (Kevin Costner) terug van kruistocht uit het Heilige Land. Daar heeft hij een mohammedaans vriendje, Azeem (Morgan Freeman), opgedaan die gezellig mee ging naar Engeland. Soort van Floris en Sindala zullen we maar zeggen. Zo ongeveer in de eerste scene ziet u Robin en Azeem aan land komen. Azeem is uiteraard een belijdend mohammedaan en als zodanig gekleed. Wat doet Azeem? Die gaat open en bloot zijn tapijtje uitrollen om een stukje te bidden.

In Engeland, tijdens de kruistochten. Niemand die zelfs maar knippert met de ogen. Robin Hood is een sprookje, dat weten we allemaal. Hoe lang denkt u dat Azeem en Robin in werkelijkheid nog te leven zouden hebben? Ik gok op 15 tot 25 hele pijnlijke minuten. De lokale boeren hebben tijd nodig om voldoende brandhout te verzamelen. In de middeleeuwen, en zeker tijdens de kruistochten, zag je vrijwel geen mohammedanen (levend) in West-Europa rondlopen. De paar die dat wel deden, want het gebeurde (sporadisch) wel eens, waren slim genoeg om zich niet provocerend te gedragen en te kleden. Mohammedaans bidden in het openbaar was simpelweg zelfmoord. Vergelijk het gerust met een SS-officier die in gala-uniform gaat rondlopen in Engeland in 1942. Niet bijster slim, dus.

Zo werkt een goede leugen. De meeste mensen weten erg weinig van geschiedenis, en kijken naar het verleden met de moraliteit van vandaag. Nu zijn mohammedanen (helaas) gewoon in onze samenleving, en als ze demonstratief in het openbaar gaan bidden, gaan we liever een blokje om. Enerzijds om problemen te voorkomen, anderzijds omdat we nu geloof heel wat relatiever bekijken dan toen. Toen niet, nu wel. Dus lijkt het dat het vroeger ook zo was.

Ander voorbeeld: Romeinse gladiatoren en beestengevechten. Het idee dat mensen elkaar tot de dood bevechten, doet ons walgen. Dat is nu zo. Maar toen echt niet. Als u nu fanatiek sportliefhebber bent, dan was u in het Romeinse rijk groot liefhebber van gladiatorengevechten en beestengevechten. Geen discussie over mogelijk. Voetballen moest nog uitgevonden worden, en fietsen ook. Er waren andere sporten, maar dit waren verreweg de belangrijkste. Er ging net zo veel geld in om als vandaag in de beroepssport.

Niet zo gek lang geleden waren beren- en hondengevechten volksvermaak. In de 19e eeuw was ‘rat baiting’ zeer populair in Engeland. Bij ‘rat baiting’ worden ratten in een kooi gezet met een terriër. Het publiek gokt dan hoe lang het duurt voor de terriër alle ratten heeft doodgebeten. Dat was zeer populair onder het grote publiek, en net zo goed onder de elite. De laatste wedstrijd vond in 1912 plaats. Ga er gerust van uit dat het in Nederland ook zo was. Denk maar aan het Palingoproer.

Wat men u nu probeert wijs te maken is dat multicultureel niks nieuws is. Complete onzin, want multicultureel is verzonnen toen er steeds grotere hordes mohammedanen (gastarbeiders + vrouwen + kinderen) permanent hun geit gingen parkeren in het Westen. U en ik vonden dat geen goed idee, destijds. Onze elite wel, die verdiende er fors aan. Dus verzonnen ze van alles om het acceptabel te maken. Veel verder dan ‘je kunt zo lekker exotisch eten’ of ‘is leuk op straat, al die kleurtjes en geurtjes’ zijn ze nooit gekomen. Gelukkig bleven volksoproeren uit, dus ging men vrolijk verder met multiculturaliseren.

Als u voor 1975 op school heeft gezeten, kunt vrijwel zeker niet meer dan één of twee klasgenootjes herinneren die ‘anders’ waren. Dat waren dan kinderen van wie een of beide ouders uit onze koloniën kwamen. Het was een zeldzaamheid. Pas in de jaren-80 en later kwamen er zoveel gastarbeiders nazaten dat het begon op te vallen. Ik kan me niet herinneren dat wij die kinderen ooit gepest hebben. Niet meer of minder dan we elkaar pestten, want kinderen pesten elkaar altijd. In ieder geval niet omdat ze een kleurtje hadden. Ik zeg niet dat dit niet gebeurde, maar niet in mijn klas in ieder geval. Ik weet niet meer wat, maar we hadden denk ik best wel een andere treiterij gevonden die even goed werkte.

Er is een enorm verschil tussen een multiculturele samenleving en een samenleving waarin ook andere volken leven. Rome was Romeins. D.w.z. in de diverse delen van het rijk woonden Kelten, Germanen (niet hetzelfde), Galliërs, Celtiberiërs, Romeinen en Grieken en nog veel meer. Maar ieder in zijn eigen gebied. De leidende cultuur was Romeins. Als je je niet Romeins gedroeg/kleedde/sprak was je een barbaar. Niks mis mee, je was gewoon geen Romein. Dat was alles. Romeinen discrimineerden niet op ras. Wel op inkomen en sociale status. Op ras werd veel later uitgevonden.

Een van de bewijzen waarmee men komt aandragen, is dat er Syrische boogschutters gelegerd waren langs de Muur van Hadrianus. Dus dat grensgebied was multicultureel! Inderdaad, Syriërs waren daar gelegerd. Het was het Cohors Primae Hamiorum Saggitariorum. Eén cohort, maximaal 480 man. Dus op een bevolking van ongeveer 3,5 miljoen absoluut niet meer dan 480 man. Minus officieren, die waren Romeins. Minus onderofficieren die waren (meestal) ook Romeins, of kwamen uit andere delen van het rijk. Minus verliezen, want een cohort op volle sterkte was een zeldzaamheid. Dat is niet multicultureel. Dat is monocultureel, met een snuifje anders.

Massamigratie begon toen grote passagiersschepen op de Atlantische route werden ingezet. Zoals bijvoorbeeld de Titanic. De derde klas passagiers sliepen op britsen, kregen 3 maaltijden en betaalden daarvoor £ 7,- per persoon. Dat is omgerekend naar vandaag iets van £ 777,-. Ga ongeveer uit van twee netto maanden salaris toen. Eerste klas passagiers betaalden £ 30, dat zou nu ruim £ 2500,- zijn. Men reisde niet voor plezier, maar om iets serieus te doen. Een migrant investeerde zijn volledige bezit in dat enkeltje. Zoveel spaargeld had men toen echt niet. Verder was de situatie compleet anders. Er was toen ruimte zat in Amerika om te migreren, en men verwachtte vrijwel niets van de overheid. In ieder geval geen € 10.000,- plus een woning en een auto ‘van Frau Merkel’.

De massamigratie van nu begon pas echt toen vliegen betaalbaar werd. Dat is zeer recent, want de meeste low budget airlines begonnen pas na 1985-90. Dat loopt ongeveer gelijk met de opgang/neergang van chartermaatschappijen. Voor die tijd was het godsonmogelijk dat arme drommels uit Afrika op asielsafari in Europa konden gaan.

De huidige migrantencrisis is gemaakt. Het begon iets na 09-11-2001, toen mohammedanen en Afrikanen massaal aan land probeerden te komen in Lampedusa. De Italiaanse regering trad Italiaans op. Namelijk: niet. Begrijpelijk ging het hek van de dam. Lampedusa ligt midden tussen Sicilië en Afrika. Je kunt het met wrakke bootjes net halen. Verschillende keren heeft de Italiaanse regering haar grenzen – illegaal – opengezet om van dat gajes af te komen. Omdat de EU “Italiaans” (niet) optrad, nodigde dit uit tot veel meer. Pas jaren later in 2015 kwam een geestelijk zwaar gestoorde ex-communiste met haar uitspraak ‘Wir schaffen das!’

Dit is de situatie nu. Vandaag de dag zit uw zoon of dochter in een klas waarvan de helft of meer allochtoon is. Toen u en ik op school zaten, begon het onderwijs extreem links te worden. Ik ergerde me toen al wezenloos aan de slappe lullen voor de klas die er op stonden om met hun voornaam, Geyt, aangesproken te worden. Niet meer met meneer, en meneer Wollensok al helemaal niet. Dat was zo ouderwets. Toen u in en ik op school zaten, was de helft van het onderwijzend personeel man. Tegenwoordig zijn dat er weinig. Het onderwijs is nu een echte vrouwenbaan geworden. Waarom? Positieve discriminatie. “Bij ongelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan een vrouw.” Dat komt er van als je politiek correct probeert te zijn. Die ruimschoots gecompenseerde vrouwen gaan nu campagne voeren om meer meesters op school te krijgen, want man en vrouw zijn immers gelijk? Mag ik even lachen ... ?

Kijk om u heen, en u ziet overal allochtonen. Dus is het helemaal niet vreemd om te denken dat er altijd zoveel allochtonen waren. Die situatie duurt nu ongeveer 30 jaar, en daarom lijkt het alsof het altijd zo is geweest. Voor meer dan een derde van onze bevolking is het zo tijdens hun hele leven geweest. Enkel de mensen die boven de 40 zijn hebben andere herinneringen. Dat is een minderheid, en daar maken de BBC plus de rest van de media dan ook handig gebruik van.

Kijk naar historische documentaires. De BBC maakt ´t het bontst. Ik moest bijna braken toen ik een documentaire over de muur van Hadrianus bekeek. Uniform technisch schitterend. Gebeurt maar zelden dat je Romeinse legionairs in correcte metalen lorica segmenta ziet. Meestal zie je die knapen rond sjokken met lederen kurassen. De rest klopte ook. Kleding was perfect, schrijftabletten waren in de puntjes. Menu: prima. Wat was er verkeerd? Een aantal van de acteurs waren gitzwarte negers. Zwarte legionairs bestonden gewoon niet. Er zaten best wel Afrikanen in de legioenen, maar die kwamen uit Noord-Afrika. Van negers wist men enkel dat die bestonden. Je zag er héél af en toe eentje in Rome. Ik ben er redelijk zeker van dat een cohort zwarte Afrikanen de Keltische stammen de stuipen op het lijf zou jagen. Ongeveer hetzelfde effect als een cohort marsmannetjes op ons zou hebben. De BBC maakt nu kleine kindertjes wijs dat multicultureel zo gewoon was dat een legatus legionis, legioencommandant, (generaal-majoor vandaag) uit donker Afrika kwam.

Maar het kan véél erger. Typetjes zoals Sylvana Simons en donkerder hebben een vreselijk trauma dat Afrikanen enkel de stok en de grashut hebben uitgevonden. Dus gaan ze zeuren en fantaseren. Met hun gezeur hebben ze voor elkaar gekregen dat februari in Amerika ‘zwarte geschiedenis’ maand is. Dan wordt de zwarte geschiedenis wat extra opgeklopt. Worden de zwartjes vrolijk van. Erger is dat fantaseren. Er wordt in zwarte kringen als volgt gedacht en geredeneerd: Egypte ligt in Afrika. Afrika is zwart. Dat weet iedereen. Cleopatra was een Egyptische farao. Dus was ze zo zwart als roet. Zie hier waarom je tegenwoordig hoort dat Cleopatra zwart was.

Nou, dan heb ik net zo’n fraaie om mee af te sluiten: Jan Pieterszoon Coen was een blauwe. JPC woonde in Indonesië. Daar wonen Indonesiërs. Dat weet iedereen. Ergo, Jan Pieterszoon Coen was dus een Indonesiër!

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/09 ... el-voor-u/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 30811
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Artikelen van H Numan

Berichtdoor Pilgrim » Do Nov 16, 2017 1:22 am

“De Mohammedanen zijn de nieuwe Joden”

Geplaatst op 15 november 2017

Afbeelding

Dat wordt u dag in dag uit voorgelogen. Worden de mohammedanen vervolgd? Welnee. Integendeel. Als ze verschillende steden afbreken (Amsterdam, Den Haag, Brussel) omdat hun (zesde rangs) nationale elftal een onbenullig voetbalwedstrijdje heeft gewonnen, wordt er vrijwel niemand gearresteerd wegens het verstoren van de openbare orde. De overheid doet haar uiterste best om zeer tegen de zin van de lokale bevolking het land te islamiseren.

Kijkt u even mee hoe erg die arme zielige mohammedanen vervolgd worden? Programma’s zoals Opsporing Verzocht zijn nu verplicht minder misdaden begaan door mohammedanen te presenteren. Dat is geen vervolging, maar ondersteuning (van misdadigers).

 • Hoeveel moorden hebben Joden de laatste jaren in Nederland gepleegd?
 • Als we de foute lijstjes bekijken met gegevens over criminaliteit, terreur, vroegtijdige schoolverlaters, geweld, mishandeling, verkrachting, virulent antisemitisme en analfabetisme, wie staan er dan bovenaan?
 • Welke bevolkingsgroep heeft het meeste last van inteelt?
 • Welke groep jongeren onder de 21 komt het meest met de politie in aanraking?
 • Er is helaas weer ontzettend veel antisemitisme in Nederland. Hoor je Joden daarover steen en been klagen?
 • Zwierven er in de jaren ‘30 bendes criminele joodse jongens rond over straat?
 • Hoeveel joodse jongens zijn naar Syrië gegaan?
 • Als Joden in vreemde krijgsdienst treden, en daar genocide begaan: mogen ze dan terug naar Nederland, een fop strafje uitzitten om dan vrolijk weer rond te draaien op de subsidie carrousel?
 • Worden leraren en leraressen op school bedreigd door Joden?
 • Eisten joodse asielzoekers in de jaren ´30 dat Nederland joodse wetten moest naleven, of anders?
 • Eisen de Joden dat kruisen van vlaggen (Zwitserland, Scandinavië) verwijderd moeten worden, omdat ze dat aanstootgevend vinden?
 • Wie zijn de grootste subsidieontvangers?
 • Wie misbruiken subsidies het meest?
 • Roepen Joden op straat dat zij binnenkort de baas zijn?
 • Sissen joodse jongens meisjes na, en roepen dat ze hoer zijn?
 • Welke groep leeft grotendeels van uitkeringen, en zal nooit in staat zijn om zijn eigen broek op te houden?
 • Als er een antisemitische cartoon in een krant geplaatst wordt, gaan Joden dan ambassades in brand steken en mensen vermoorden?
 • In welke groep van de bevolking is de structurele werkloosheid het grootst?
 • Heeft u ooit gehoord van Joden die klagen over westerse cultuur, kunst en muziek?
 • Hoeveel brandweer-, politie- en ambulancepersoneel wordt lastig gevallen en mishandeld door Joden?
 • Hoeveel aanslagen zijn er wereldwijd door Joden gepleegd sinds de eeuwwisseling?
 • Zijn joodse ‘loverboys’ (dom links eufemisme voor pooiers) een probleem?
 • Mishandelen Joden homo’s?
 • Beschadigen joodse jongeren opzettelijk kerken?
 • Hoeveel joodse leerlingen hebben hun onderwijzers doodgeschoten?
 • Zijn er juweliers die door joodse jongeren meerdere malen overvallen zijn en daardoor voor het leven gehandicapt zijn geworden?
 • Hoeveel scheidsrechters zijn er door Joden doodgeslagen?
 • Hebben Joden geld verzameld om hun moordenaars uit de cel te houden?
 • Eisen Joden te pas en te onpas dat er overal kosjer eten geserveerd moet worden?
 • Klagen Joden dat dit kosjere eten ‘te duur’ is?
 • Hoeveel joodse omroepen zijn er? Hoeveel daarvan zijn er ter ziele gegaan wegens wanprestatie en corruptie?
 • Eisen Joden dat overheidspersoneel keppeltjes moet kunnen dragen? En vrouwen pruiken?
 • Hoeveel mensen zijn er vermoord omdat ze een film maakten over de Thora?
 • Worden Mohammedanen geïnterneerd?
 • Zijn daar überhaupt plannen voor?
 • Moeten Mohammedanen speciale kleding dragen, of een maansikkel op hun kleding naaien?
 • Roepen Joden op om ongelovigen te vermoorden?
 • Worden Mohammedanen uitgesloten uit bepaalde beroepen?
 • Heeft u ooit bordjes gezien met “Mohammedanen zijn hier niet gewenst” of “Voor Mohammedanen verboden”?
 • Beroven joodse jongeren opzettelijk blanke oude vrouwtjes, maar laten joodse oude vrouwtjes met rust?
 • Hoeveel vrouwen en meisjes worden er door Joden verkracht?
 • Zijn Joden daar trots op?
 • Hoeveel synagogen worden er gebouwd met zeer dubieuze subsidies vanuit Israël?
 • Heeft het Israëlische ministerie voor religieuze zaken de volledige controle over synagogen en de benoeming van rabbi’s in het buitenland?
 • Klagen Joden over jodenkoeken?
 • Klagen Joden over christelijke kruisjes die ze beledigend vinden?
Als de cartoon van Gregorius Nekschot door de mohammedaanse gemeenschap genegeerd wordt, maar die van Kurt Westergaard wereldwijd rellen veroorzaakt, dan weet u dat u bij de neus genomen wordt.

Afbeelding

Door: H. Numan

https://ejbron.wordpress.com/2017/11/15/176400/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast