Heerlijke column van Arthur van Amerongen

"Opinies" is een collectie van korte teksten (van 500 tot 750 woorden) waarin de auteur zijn opinie over courante islam-gelinkte gebeurtenissen uiteen zet. Indien je jouw opinie gepubliceerd wil zien kan je ze hier kwijt. Geef ons ook je naam en email adres. De tekst moet wel van jouw hand zijn.
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69265
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Heerlijke column van Arthur van Amerongen

Berichtdoor Ariel » Vr Mei 26, 2017 2:37 pm

Petertje R. de Vries: ‘Doorlopen mensen, wat stelt zo’n lullig aanslagje nou voor?’

Ik vraag me af wat Peter R. de Vries in RTL Boulevard roeptoetert nadat zijn dochter tijdens een concert van de Toppers is opgeblazen door een kamikazemohammedaan. “Ach, de kans dat je in de keuken uitglijdt en met je hoofd in de loeiende oven terecht komt, is oneindig veel groter. Mijn dochter had gewoon een beetje pech. Trouwens, het is helemaal niet bewezen dat het om een islamitische moslimaanslag ging. Ik ga dat bewijzen in mijn komende show.”

Na iedere aanslag duiken ze overal weer op, de nuttige idioten. Petertje de Vries was er als de kippen bij om de slachting van Manchester goed te praten. Het zal me niks verbazen als hij binnenkort woordvoerder van de Wereldraad van Salafitische Moskeeën wordt (als die hem tenminste meer betalen dan de duivel).

Vervolgens zag ik Beatrice de Graaf, die in het muffe naar bedorven zwarte kousen en wollen onderbroeken meurende milieu van de christelijke zendercoördinatoren als een lekkere chick wordt beschouwd. Die grefo’s verlekkerden zich veertig jaar geleden op Martine Bijl in Help de Dokter verzuipt.

Een andere reden waarom De Graaf na iedere aanslag op de treurbuis de aanslagplegers mag verdedigen zie ik niet. Ze verkoopt enkel lariekoek.

Ik vermoed trouwens dat er een flinke aap in een van de mouwen van haar maagdelijk witte blouse verborgen zit: vanuit haar holistisch-messianistische wereldblik gaat ze ervan uit dat Koning Jezus na zijn terugkeer alle mohammedanen zal bekeren tot zijn sekte omdat ze anders naar een plek gaan waar de zon nooit schijnt, waar het vuur nooit wordt geblust, waar weening en tandengeknars zal zijn en waar de worm niet sterft. Zeg maar zoals het Egyptische Luxor eind augustus.

Enfin, wat mij betreft laten ze in Tijdsein of hoe de rommel allemaal heet gewoon Adult Entertainment Actress Bobbi Eden leeglopen over de islamitische terreur. Of Kim Holland voor mijn part, al is die wel een beetje over de houdbaarheidsdatum.

Alles beter dan Peter R. de Vries en Beatrice.

Vervolgens duiken er na een slachtpartij als in Manchester overal mafketels op die roepen dat je je niet moet overgeven aan de angst want dat is precies want de mohammedaanse moslimterroristen van de muzelmannistische persuasie willen. Dat woord angst zit natuurlijk al in terreur, maar dit terzijde. In Belgikistan is de grootste islamoloog de gelauwerde en gevierde schrijver David Van Reybrouck, zeg maar de Vlaamse uitvoering van onze Bas Heijne maar dan aantrekkelijk, knap en aanstootgevend (pun intended, roflol & proest).

Die roept alleen maar dat islam liefde is. Als hij zijn koppie op het schavot van kalifaat Molenbeek neervlijt omdat hij door de salafistische Kulturkammer ter dood is veroordeeld is, zal hij tegen de beul fluisteren: excuseer dat ik uw kromzwaard ga vervuilen, goede man, wie ben ik dat ik dit allemaal mede mag maken.

Hij behoort tot het legertje volidioten dat na elke aanslag brult: moslims doen dit niet, het was een bipolaire loslopende gek met borderline en ze hebben hem nooit een stageplek aangeboden. Werkelijk nog geen kwartier na de aanslag in Manchester las ik al dat het een eenzame wolf was. Hetzelfde gebeurde in Nice, Parijs, Londen en noem maar op. Echter, wat lees ik zojuist in de gezond-verstand-krant van het perfide Albion: dat er nu al meer dan tien mensen bij de zelfmoordaanslag van die Libische jongen betrokken waren, inclusief volgens enkele Britse kranten zijn hele familie.

Na het moslimgeknuffel van de zelfverklaarde specialisten twietterden duizenden Z-artiesten dat ze bijna waren omgekomen tijdens de aanslag. Dries Roelvink had zo het volgende op Twitter kunnen zetten: mijn zoons waren van de week op een feestje op een kasteel in Wassenaar en toen spraken ze in de jacuzzi een kommersjele sekswerkster en haar loverboy kende de dochter van een groenteboer in Lelystad-west en die wilde naar een concert van Ariana Grande gaan, maar dat was uitverkocht. Dat scheelde niet veel, mensen! Close call!

En last but not least klinken de holle kreten van de powers that be. De natte troostwoorden van mijn goede vriend meneer Rutte dus. Het ergste nog vind ik Pechtold, de houthakkende Mephistopheles van de Wageningse berg, die straks staatssecretaris van Onderwijs wordt. Wat beweegt deze Man ohne Eigenschaften toch dat hij walgt van de ChristenUnie maar nog nooit ook maar één kritische kanttekening heeft geplaatst bij de islam? Nu wil hij weer de SP en de PvdA in de formatie betrekken, de grootste verliezers van de verkiezingen. Dat is vergelijkbaar met de feestelijke rondvaart van dat zingende braderietrio omdat ze niet laatste waren geworden in Kiev.

Niet voor niets wilde Pechtold het liefst een regering van GroenLinks, die gierput vol extremisten. De voormalige nummer twee van GroenLinks in Rotterdam, Nourdin El Ouali, is nu de minikalief van NIDA, een bijzonder eng salafistische partijtje dat zich richt op het lompenproletariaat in de projects en de banlieu van Rotjeknor. Het schuim stond op zijn bek toen hij die geestige poster zag van een gehoofddoekte Bobbi Eden die staat te zoenen met een gekeppelde Nasrdin Dchar. Een heerlijke Pavlov-reflex van deze wolf in schaapskleren, net zo voorspelbaar als de volgende islamitische moslimaanslag. Ik sluit heel toepasselijk af met de huiskamervraag van de week: welke stad ontbreekt in dit rijtje?

Afbeelding
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 69265
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Heerlijke column van Arthur van Amerongen

Berichtdoor Ariel » Vr Jul 20, 2018 2:50 pm

Stef Blok, de knuppel in het multiculturele hoenderhok

Arthur van Amerongen

Vanwege de komkommertijd mocht ik van mijzelf kiezen uit twee luchtige en vrolijke themata voor de vrijdagpreek: de Nederlandse mohammedanen die vandaag massaal gaan bidden om regen, en het wereldkampioenschap voetbal in het islamofascistische Qatar.

Ik vond het afgelopen WK al een affront, maar in 2022 gaat Koning Voetbal echt duizend doden sterven.
In de Golf roept men vaak dat de Qatari’s een afvallige, primitieve Saoedische stam zijn, vele maanjaren geleden verjaagd naar de rafelrand van de zandbak die ook wel het Huis van Saoed wordt genoemd.

Primitief of niet: de omhooggevallen olieboeren kochten de luizenploeg Paris Saint-Germain, het kinderachtige kreng Neymar én het WK 2022, met dank aan Michel ‘Obelix’ Platini waar we weinig meer van horen.

Alle Europese voetbalcompetities moeten in seizoen 2021/2022 op de schop omdat de Qatari’s het WK rond onze christelijke jaarwisseling wilden organiseren en niet tussen 28 april en 29 mei. Het voorstel van de European Club Association (ECA), om het toernooi eind april te laten beginnen, werd resoluut weggewuifd met een theedoek. De reden: de vastenmaand ramadan valt precies in die periode.

Het goede nieuws van deze winter-WK is dat mohammedaanse landen nu wel een kans maken om wereldkampioen te worden. De enige reden waarom het in Rusland faliekant mis ging was immers die vermaledijde vastenmaand. Oranje maakt ditmaal een serieuze kans op kwalificatie omdat er honderdtwintig landen meedoen aan het WK 2022. Slecht nieuws voor ons legioen: een biertje in Qatar kost vijftien euro en kan alleen maar genuttigd worden in stompzinnige hotelbarren, zoals die van het Sheraton en die van het W Hotel.

De FIFA hobbelt reeds vrolijk rondjes in de tredmolen van de Qatari’s want in 2022 mogen we op de treurbuis geen beelden van feestvierende dames op de tribunes meer zien. Wie gelooft dat dat te maken heeft met het bestrijden van sexisme, zoals FIFA ‘diversity officer’ Alexey Smertin riep, is knettergek.

De enige reden: de achterlijke Qatari’s willen geen vrouwen in luchtige kledij op de tribunes, en al helemaal geen beelden daarvan. De FIFA buigt zich een ongeluk om de mohammedanen te het hof te maken en heeft nu al meer rugpijn dan Jean-Claude Juncker na veertien glazen ochtendcognac.

En dan had ik nog een echt vrolijk en zomers onderwerpje voor mijn vrijdagpreek: de poldermohammedanen die vandaag massaal gaan bidden om regen.

Ik citeer:

    Tijdens zo’n regengebed in de moskeeën, het zogeheten salat al-istisqa, richten moslims zich in een gezamenlijk gebed tot Allah om hem om regen te vragen tegen de droogte. Volgens woordvoerder Saïd Bouharrou van de RMMN is dat niet meer dan logisch gezien de weersomstandigheden in Nederland. ,,Er dreigt een uitzonderlijke droogte met veel schade voor de oogst en de boeren in ons land, die het al heel moeilijk hebben. Wij willen daarom Allah vragen om er alsnog voor te zorgen dat er regen valt.’’

Mijn eerste gedachte was: de Saoedi’s en de Qatari’s, en wat dies meer zij, hebben sinds 610 A.D. niet genoeg gebeden want als het ergens niet regent, is het in hun zandbak. Anderzijds vind ik zo’n gebed om regen een een mooi teken van integratie want Nederlandse ghristenmensen bidden een keer per jaar op de Biddag voor Gewas en Arbeid om iets dergelijks.

Ik ga daar geen gemakkelijk grappen over maken want ik vind dat alle culturen gelijk zijn. Sterker nog: wij kunnen veel leren van andere culturen. Ik vind bidden om regen daarom net zo leerzaam en ontroerend als hoppen voor de vrede door de aanhangers van Transcedente Meditatie en als de regendans van zogeheten natuurvolkeren.

En toen was er ineens dat vreselijke nieuws over Stef Blok die mij altijd doet denken aan Doug Stamper, de schuinmarcherende vileine spindoctor van Frank Underwood maar dan niet zo sexy. Heel Nederland stond in brand gisteravond! Onze Stef was wereldnieuws en haalde de voorpagina’s van de grote Amerikaanse kranten. Ik vermoed dat Eelco Bosch van Rosenthal zich helemaal suf gebeld heeft naar die redacties in Washington en New York.

Ach, hadden we vroeger niet allemaal zo’n jongetje in de klas? “Meester, meester, Stef biedt geen excuses aan hoor!”

Eelco Bosch van Rosenthal

Zo komt het in de Amerikaanse pers: “He’s not apologizing”


Enfin, ik had dus liever over de mohammedaanse regendans en het WK 2022 willen schrijven maar ik kon dit onderwerp niet laten liggen. Eerst dacht ik: dit is afgesproken werk. Een typisch Rutte-spelletje. Blok laat een proefballonnetje op en het kippenhok tokt en pikt zich een rolberoerte. Vervolgens trekt Blok zijn drol terug en kan de regering over een paar maanden hardere besluiten nemen met betrekking tot de multiculturele samenleving. Heel Nederland minus ik had gisteravond al een opinie over de kwestie opgeboerd en ik moest aan Dirty Harry denken.

De meest stuitende reactie kwam van Jozias Van Aartsen: “VVD moet moslims juist beschermen.”
Bedoelt de Molusk van Mokum de bedreigde moslims van Singapore? Enfin, ik weet niks van Singapore, behalve dan dat je zeer terecht op de electrieke stoel eindigt als je je kauwgom op het trottoir spuugt en dat de Chinezen de economie draaiende houden en er bovendien voor zorgen dat je nog eens fatsoenlijk met een stel hoeren een mooie bel whisky kunt drinken in een casino.

Suriname een failed state noemen lijkt mij een understatement. Blok zei in ieder geval niet narcostaat.
Ik heb op de Universiteit twee jaar Etnische Studies als bijvak gedaan en daarin werden alle aspecten van de immigratie, kolonialisme en de multiculterele samenleving behandeld. De boeken van V.S. Naipaul werden daar als de bijbel gezien. De postkoloniale Caribische eilanden waar hij vaak over schrijft, lijken qua etnische samenstelling bijzonder veel op Suriname. Bottomline: de kolonisatoren hebben er een zooitje van gemaakt.

De zogenaamde revolutie van Bouterse en de decembermoorden waren beslist etnisch getint. En als er ergens van upward mobility sprake is, is het in Suriname. Verder gaf Blok te kennen dat elke samenleving snel tegen haar grenzen aanloopt als er veel buitenlandse migranten verblijven.

    Blok: “Als je in Benoordenhout woont, is het hartstikke leuk om op zondag naar de Turkse bakker te gaan. Je hebt ook geen last van een aantal bijeffecten. Maar als je er middenin woont, heb je enorm last.”

Nou, nou, nou, nou. Poe, poe, poe.
Voor de abonnees van De Joop was deze uitspraak voldoende om Blok een nazi te noemen.
Tsja.

De multiculturele samenleving was ooit een mooi ideologisch concept. Een utopie. Maar de discussie erover gaat nu alleen nog maar over de islam en moslims. Nooit over Surinamers, Indo’s, Chinezen en andere Aziaten. Misschien is dat een leuk proefballonnetje voor de volgende keer, dat Blok tijdens een dixielandavondje van de VVD in het Gooi roept: is de islam compatibel (excusez le mot) met de zogenaamde multiculturele samenleving? En als dat dan niet zo blijkt, dan moeten we met zijn allen maar gaan bidden en hoppen dat het goed komt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Opinies”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast