Pakistan Leven in chaos

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding

De chaos bij de Torkham grensovergang naar Afghanistan.
Stranded Afghans take shelter in mosques, shops near Torkham
Pakistani authorities allowed 3,915 Afghan nationals to go back to their country via Torkham border on April 28 as a gesture of goodwill. Authorities, however, had not made any formal announcement about the opening of Torkham border for return of Afghans on that day.

Hearing about the unannounced return of their countrymen, hundreds of more Afghans flocked to the border crossing with the hope of going back to their country. Pakistani authorities, however, closed the border and the Afghans, who had come to Torkhum, got stranded near the border.

The desperate Afghans, hundreds in number, took temporary shelter in two mosques at Landi Kotal Bazaar and abandoned railway tunnels on railway track leading to the border point.
[...]
Enzar Gul, anther elderly person from Kabul, said that some of them spent the first night under open sky without having any food for nearly 48 hours. He said that some of the stranded Afghans even approached their country’s consulate in Peshawar but to no avail.

He appealed the Pakistani border and security authorities to allow them to go back to their country.
https://www.dawn.com/news/1554319/stran ... ar-torkham
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
sjun
Berichten: 7108
Lid geworden op: zo mei 11, 2014 8:29 pm
Locatie: Visoko

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door sjun »

Mahalingam schreef:Ook Pakistan wordt geplaagd door een Bijbelse plaag: de sprinkhanen
Noodtoestand in Pakistan wegens sprinkhanenplaag
De Pakistaanse regering heeft de noodtoestand uitgeroepen wegens een sprinkhanenplaag. De vraatzuchtige insecten bedreigen de voedselproductie van het Zuid-Aziatische land.

"We hebben te maken met de ergste sprinkhanenplaag in meer dan twee decennia en hebben besloten de nationale noodtoestand uit te roepen", aldus de minister van Informatie.

De sprinkhanen waren in juni het land binnengekomen vanuit Iran. Eerst vielen katoenplanten, mais en tarwe in het zuidwesten van Pakistan ten prooi aan de zwerm. Nu hebben de beesten hun weg van de provincie Sindh naar het noordwestelijke Khyber Pakhtunkhwa gevonden.

Ook Oost-Afrika kampt met sprinkhanenplagen die de oogsten bedreigen. De zwermen teisteren Ethiopië en Somalië al zeker sinds december en zijn ook Kenia binnengedrongen. Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) van de Verenigde Naties zijn al vele tienduizenden hectares aan gewassen verloren gegaan. Ook Oeganda en Zuid-Soedan worden bedreigd.anen.
https://www.trouw.nl/buitenland/noodtoe ... ~b3e76127/
De zwerm houdt Pakistani een spiegel voor. Mogelijk helpt het hen het eigen gedrag in India en het Verenigd Koninkrijk eens kritisch onder de loep te nemen.
:scratch:
Het recht op vrije meningsuiting wordt algemeen geaccepteerd, totdat iemand er daadwerkelijk gebruik van wil maken.

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

Weer wat meer chaos.
Een vliegtuig met 100 inzittenden valt op een dichtbevolkte woonwijk.

Waarschijnlijk geen overlevenden na neerstorten vliegtuig in Pakistan

Een passagiersvliegtuig met ongeveer 100 mensen aan boord is vandaag neergestort in de Pakistaanse stad Karachi. De crash gebeurde toen het toestel wilde landen op een vliegveld nabij de stad. De burgemeester van Karachi zegt dat er waarschijnlijk geen overlevenden zijn, maar dat het nog niet bevestigd is.
[...]
Er circuleren beelden van een ravage in een woonwijk met veel zwarte rook en vlammen. Bij de crash zijn een aantal huizen beschadigd, zegt een woordvoerder van de luchtvaartautoriteit. Er is een reddingsoperatie aan de gang door het Pakistaanse leger.
[...]
Volgens de Pakistaanse krant Dawn is de noodtoestand uitgeroepen in alle ziekenhuizen in de omliggende omgeving. Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij zegt tegen de krant: ,,Ik bid voor de familieleden van de inzittenden. We blijven op transparante wijze informatie verstrekken.”
https://www.ad.nl/buitenland/waarschijn ... ~aa0d95e3/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

Over de vliegramp:
[...]Zowel de zogenoemde cockpitvoicerecorder, die alle gesprekken van de piloten opneemt, als de flight data recorder met alle vlucht- en technische gegevens van het toestel, is gevonden.
[...]
Het vliegtuig stortte neer op een straat tussen huizen in een woonwijk van de stad, nadat het diverse malen had geprobeerd de landing in te zetten.
https://www.telegraaf.nl/nieuws/9359051 ... l-gevonden
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 76186
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Ariel »

Er zijn zelfs twee mensen die het overleefd hebben. Overlevende vliegtuigcrash Pakistan getuigt: “Ik maakte mijn gordel los, liep in de richting van het licht en sprong drie meter naar beneden”
Bij de vliegtuigcrash in een woonwijk in Pakistan gisteren zijn 97 mensen overleden, maar twee passagiers overleefden de crash. Muhammad Zubair, een van de overlevenden, getuigt. “Ik zag alleen maar rook en vuur. Ik hoorde geschreeuw van alle kanten.”

Het vliegtuig van Pakistani International Airlines (PIA) stortte om 9.30 uur lokale tijd neer in een woonwijk dichtbij de grote havenstad Karachi. 97 van de 99 inzittenden overleefden de crash niet. De woonwijk is volledig vernield.

Wat de ramp veroorzaakte, is nog onduidelijk. Vlak voordat het toestel neerstortte, meldde de piloot een technisch probleem bij het landen. De zwarte dozen zijn intussen gevonden en volgens een woordvoerder van PIA overgedragen aan onderzoekers die de oorzaak proberen te achterhalen.

Zubair, een van de twee overlevenden, raakte lichtgewond uit het wrak. “Tien tot vijftien minuten na de mislukte landingspoging volgde de crash”, getuigt hij in het ziekenhuis. “Niemand dacht dat we zouden neerstorten.”

Even verloor hij het bewustzijn. “Toen ik bijkwam, zag ik overal vuur en rook. Ik hoorde van alle kanten geschreeuw van kinderen en volwassenen.” Uiteindelijk slaagde hij erin uit het wrak te geraken. “Ik klikte mijn vliegtuiggordel open, zag een beetje licht en stapte er naartoe. Daarna moest ik zo’n drie meter naar beneden springen.”
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

Moslims vinden een hindoetempel in Islamabad ‘afgoderij’ en dus is de bouw stilgelegd

De bouw van een hindoetempel in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad is na protesten opgeschort. Premier en oud-cricketvedette Imran Khan heeft een religieus adviesorgaan nu om raad gevraagd.

De geplande bouw van de eerste hindoetempel in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad heeft een rel veroorzaakt. De constructie van de tempel was eigenlijk al in 2017 goedgekeurd door de vorige regering, maar door bureaucratisch getouwtrek nog niet begonnen. De huidige regering ging eind vorige maand tot actie over. Zij kondigde aan dat de bouw nu echt van start kon gaan en beloofde een subsidie van 100 miljoen roepies, omgerekend een half miljoen euro. Daarop ving de lokale hindoegemeenschap meteen aan met de bouw van een muur rond het tempelterrein.

Dat was tegen het zere been van conservatieve moslims. Jongeren verwoestten het eerste stuk van de muur rond het terrein en er barstte een storm van protest los op sociale media. Zo stuurden woedende moslims plaatjes rond die premier Imran Khan afbeeldden als een hindoegodheid.

Volgens Hafiz Maqsood Ahmed, leider van een radicaal-islamistische groep, zou de bouw van de tempel neerkomen op onaanvaardbare ‘afgoderij’. En de extremistische partij JUI-F waarschuwde voor ‘ernstige reacties’. Daarna werd de constructie van de tempel snel weer ‘om technische redenen’ opgeschort.

Tweederangs burgers

Het geharrewar laat zien hoe precair de situatie van religieuze minderheden is in het islamitische Pakistan en hoe lastig het is om hun positie te verbeteren. Hindoes vormen 2 tot 4 procent van de ongeveer 200 miljoen burgers. Ze worden vaak behandeld als tweederangs burgers en zijn ook geregeld doelwit van aanvallen van moslimextremisten.

Premier Khan, een voormalig cricketvedette, won in 2018 met zijn centristische partij PTI de verkiezingen met de belofte van tabdeeli (‘verandering’) en een moderner en welvarender ‘Nieuw Pakistan’, waar minderheden beter beschermd worden. En de oud-topsporter probeerde daar de afgelopen twee jaar ook echt werk van te maken. Zo kregen sikhs, een andere kleine minderheid, vorige week een tempel in de stad Quetta terug die ze kwijt waren geraakt toen Pakistan en India zich in 1947 van elkaar scheidden. Maar Khan moet hierbij wel voortdurend schipperen om de steun te houden van zowel conservatieve moslimgroepen als de invloedrijke strijdkrachten.

Wat dit betekent voor de geplande hindoetempel in Islamabad is onzeker. De premier heeft de Raad voor de Islamitische Ideologie, een adviesorgaan, om raad gevraagd. Maar de minister van religieuze zaken, Noor-ul-Haq Qadri, verzekerde eerder deze maand in het parlement alvast dat de constructie, ongeacht het advies, door kan gaan. Volgens hem buigen de geestelijken zich uitsluitend nog over de subsidie voor de tempel: “De vraag is alleen of hij kan worden gebouwd met overheidsgeld.”
https://www.trouw.nl/buitenland/moslims ... ~b53ee4d9/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
hans van de mortel
Berichten: 6312
Lid geworden op: zo jun 03, 2007 12:41 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door hans van de mortel »

Kom niet aan de reputatie van de Profeet!

Als het volk jou al dan niet heeft dood gestenigd is het wel de beurt aan de overheid. In Pakistan staat op blasfemie de doodstraf die nog steeds wordt uitgevoerd bij bewezen godslastering.

Hoe vies schadelijk pedofiel proleet profeet psychopaat sadist en oorlogstirannieke analfabeet Mohammed ook was, wie de 'eer' van Mohammed in Pakistan aantast moet voor zijn leven vrezen. En dit soort islamitische landen probeert met het andere islamitische tuig de dienst uit te maken in de VN.
Geen eigen mening verkondigen is de vrijwillige celstraf van het verstand.

CITATEN OVER PROFEET MOHAMMED

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

In Allahstan (Organization of Islamic Cooperation (OIC)) staan de Arabieren aan de top.
En Arabië is nu van de clan van Saoud. Die hebben de heilige plaatsen en de oliedollars.

Pakistan doet altijd al moeite om de kwestie Kashmir te internationaliseren. Zelf lukt het ze niet het gebied te veroveren en dus, indachtig Kosovo, moeten anderen daarmee helpen.
Maar slachtofferschap is onder Mohammedan, anders dan bij Christenen, van weinig belang en verkoopt slecht.

Nu wordt geprobeerd om dat OIC voor hun karretje te spannen. Hier een artikel over alle strapatsen die uitgehaald worden.
Pakistan bids to split Muslim world over Kashmir

Islamabad's initiative to rally Muslim nations and create a non-Saudi OIC narrative on Kashmir is a non-starter

India will be keenly watching the outcome of the Pakistani brainwave “to call a meeting of the Islamic countries that are ready to stand with us on the issue of Kashmir and support the oppressed Kashmiris,” as Foreign Minister Shah Mehmood Qureshi stated in Islamabad on August 4.
[...]
Suffice to say, Qureshi’s threat to Saudi Arabia stems from the frustration that it could do nothing more than the renaming of Islamabad’s Kashmir Highway as the “Road to Srinagar” and the unveiling of a “new map of Pakistan.”

[...]
Meanwhile, Qureshi did not seem to factor in that the Organization of Islamic Cooperation (OIC) is the diplomatic platform on which the Custodian of the Two Holy Mosques, King Salman, exercises leadership of the Ummah. Other than oil, it is that title that prompts the world community to take Saudi Arabia seriously.
[...]
The Pakistan-Saudi relationship has been in some drift lately. There are telltale signs: Pakistan reportedly scrambled to pay back a hefty Saudi loan even ahead of time; the Saudis have not cared to renew the deal for supplying oil to Pakistan under deferred payments; again, nothing seems to have moved on the grand idea of US$10 billion worth of Saudi investments in the Pakistani economy, either.
https://asiatimes.com/2020/08/pakistan- ... r-kashmir/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

Afbeelding
Door overstromingen in de Pakistaanse miljoenenstad Karachi zijn de afgelopen drie dagen zeker 41 mensen om het leven gekomen.[...]De regio wordt getroffen door de hevigste regenval in negentig jaar. Zeker 2 miljoen mensen in de lager gelegen sloppenwijken van de stad zitten vast door het snel stijgende water. In de stad wonen ongeveer 15 miljoen mensen.
[...]De marine heeft boten ingezet om zoveel mogelijk mensen te kunnen redden. Volgens de weersvoorspellingen houdt de hevige regenval nog zeker twee dagen aan in Pakistan.
https://www.parool.nl/wereld/tientallen ... ~b33a289c/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

Pakistani Christian, jailed for seven years, sentenced to death for refusing to convert to Islam
In the depths of a squalid Pakistani jail cell – kept far from the rest of the inmate population at Lahore's District Prison – a poor Christian factory worker is awaiting execution.

A judge convicted Asif Pervaiz, 37, of blasphemy and he was sentenced to death earlier this month. Those advocating for Pervaiz's innocence claim it was not blasphemy and that he merely refused to buckle to pressure and convert to Islam.

"This is a tragic situation; the first case in Pakistan's recent history where a Christian has been accused of blasphemy for refusing to embrace Islam," Pervaiz's attorney, Saif Malook, told Fox News. "This man, Asif's boss, wanted him to leave Christianity, and Asif knew he would suffer a lot by saying no. But he kept his faith."

Pervaiz's nightmare began in 2013 after his supervisor, Muhammad Saeed Khokher, at the garment factory where he worked allegedly pressured him to become a Muslim on multiple occasions, according to Malook. When he refused, Khoker went to police with allegations that the devoted Christian had sent him "blasphemous" text messages defaming the Muslim Prophet Muhammed.

Khokher has since denied that he had attempted to compel his work subordinate to convert. In Pakistan, insulting the Prophet carries a mandatory sentence of capital punishment, and the court has vowed that Pervaiz will be "hanged by his neck until death."

However, the defendant has firmly dismissed the claims, and his attorney further contended that at the time, some seven years ago, anybody could purchase a phone SIM card without showing identification. While legislation has since become tougher and chips now require registration in Pakistan, anybody could simply claim a text message came from a person without verifiable proof.

Malook is preparing to appeal the death sentence, yet he has cautioned his client that the process will mean many more years ailing behind bars.

"As a person, Asif has always been a special young man – very strong, and he never wept until this month when they sentenced him to death. Mentally, he is feeling broken," his lawyer continued. "I've told him that he must find his strength – it is a long journey ahead, that he will not survive unless he can stay strong. I wanted to lie and tell him it would be over soon, but it will be many more years of fighting."

Malook also boldly took on the Asia Bibi case in Pakistan, the impoverished Christian woman who was also convicted of blasphemy. Her case languished on death row for almost 10 years through a long series of appeals and threats before finally being freed in October 2018. Months later, she quietly fled her homeland to the relative safety of Canada as protests over her acquittal erupted in the streets.

And in cases like Pervaiz, it is not just the accused who suffer.

His beleaguered wife – who was diagnosed with cancer – and four young children remain in hiding. Since his arrest seven years ago, they have struggled to find food and any means of income – relying on pennies from local Christian charities for survival.

Watching from behind iron bars as his family falls apart is eating away at Asif's sanity, Malook noted.

"His wife is still very sick, almost like a skeleton, and she fell down and collapsed at the prison while we met with Asif," Malook said on Friday, just hours after returning from the meeting. "The children were weeping for their father; they are all under threat. Everyone is scared to be around them; they are a poor family as it is. It was just so sad."

International human rights bodies have long warned that in Pakistan, unmerited accusations of blasphemy continue to imperil lives – and not only within the minority Christian population. As Malook observed, most of the country's blasphemy charges are directed at Muslims.

Last month, Amnesty International underscored an "alarming uptick" in such charges and stressed that the "draconian laws that enable abuse and risk lives must be repealed."

"They have been used to target some of the most marginalized people in society, including children, individuals with mental disabilities, members of religious minorities, and poorer people," the Amnesty report stated. "Though the majority of those accused are Muslim, as 98 percent of Pakistan's population adheres to Islam, critics have argued that the laws disproportionately target minorities such as Christians and Hindus, who are falsely accused due to discrimination rather than guilt."

The stringent laws regarding religion date back to 1860 when they were first endowed by India's British rulers, and broadened in 1927. Pakistan automatically acquired the harsh legislation when the country was birthed after a 1947 separation from India.

It was not until the 1980s when such offenses started to sweep through the Pakistani population, under the reign of General Zia ul-Haq, who endeavored to further "Islamize" the laws on the books with numerous clauses. In 1980, it was declared that the crime of making disparaging remarks concerning Islamic personages carried a three-year prison term. Two years later, a life prison term was mandated for anyone found guilty to "willful" defilement of the Koran, and then in 1986, it was recommended that blasphemy – the act or offense of speaking sacrilegiously about the Prophet – come with a death sentence.

According to the National Commission for Justice and Peace (NCJP), a total of 776 Muslims, 505 Ahmedis, 229 Christians and 30 Hindus have been accused under various clauses of the blasphemy law between 1987 and 2018 – with the overwhelming majority charged with desecration of the Muslim holy text rather than fully fledged blasphemy.

But even without formal judicial proceedings, the charges come with the cost of human life. In July, a 54-year-old man, Tahir Ahmad Naseem, who had mental disabilities, was shot dead in the Peshawar High Court as he was being presented for trial on blasphemy allegations.

The 2020 report released by the United States Commission on International Religious Freedom (USCRIF) in April recommended that the State Department redesignate Pakistan, a military ally of the U.S., a "country of particular concern (CPC)" given that "in 2019, religious freedom conditions continued to trend negatively."

"The systematic enforcement of blasphemy and anti-Ahmadiyya laws, and authorities' failure to address forced conversions of religious minorities – including Hindus, Christians, and Sikhs – to Islam, severely restricted freedom of religion or belief," the report surmised.

While amending the dated blasphemy laws has routinely been touted as a top priority for a number of Pakistan's secular political parties seeking dominance in Islamabad, little headway has been made over the years due in large part to the sensitivity surrounding the hot-button issue.

And for the likes of Pervaiz, it means falling into the field of the forgotten.

"A Pakistani prison is not a good place when you can't afford to pay the guards any bribes. You can't breathe properly, and the Christians charged with blasphemy must be held separately; otherwise, they will be killed," Malook added. "It has been seven years in the prison for Asif already, and there will be many more as we fight his execution. We need the help of the western Christian world."
https://www.foxnews.com/world/christian ... nced-death
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 20944
Lid geworden op: zo sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door King George »

Wat een schijtland.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

De Ahmadi's vragen bescherming van de regering. Maar die krijgen ze niet.
Immers, Ahmadi worden gezien als ketters en die mag je gewoon dood maken want zo lost met al 1400 jaar religieuze twisten op.
Muslim professor shoots dead fellow Pakistani academic after the two argued about their different religions
A Pakistani Muslim professor shot and killed another professor from the Ahmadi minority in the northwestern city of Peshawar, Pakistan on Monday.

Police said the shooting happened a day after the two allegedly had a heated discussion over a religious matter.
The attacker, identified as Professor Farooq Maad, and another gunman opened fire on the car of Professor Naeem Khattak as he was driving to his college, according to police official Siraj Ahmad.

Professor Khattak belonged to the minority Ahmadi faith, which was established in the Indian subcontinent in the 19th century by Mirza Ghulam Ahmad, whose followers believe was a prophet.
Police said Khattak was killed by a fellow professor and another man a day after they had a verbal brawl over religious issues.
The victim and the attacker worked at different colleges.

Saleem Uddin, a spokesman for Pakistan's Ahmadi community, said Khattak had completed his doctorate in Zoology and was facing problems because of his faith.
In a statement, he said Khattak had received threats and he demanded protection for people belonging to their community.
'The government has failed in providing protection to Ahmadis,' he said.
Without directly naming the military, he urged state institutions to ensure the protection of Ahmadis.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... gions.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 41730
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Pakistan Leven in chaos

Bericht door Mahalingam »

Een populaire beroepsmoslim is dood geschoten. Dat zal wel een afrekening zijn over een theologisch geschil, in casu sjia-sunni.
En dan kunnen er makkelijk massale slachtpartijen over en weer plaats hebben.
Dus wat bazuint de regering ? : het is de schuld van India want die wil verdeeldheid zaaien onder ons. Hopelijk laait het vuur van de religieuze bezetendheid niet op.
En ook alle andere hoge hotemetoten (mullah, imams en dat soort volk) roepen op tot eenheid tegen de vijand India (waar trouwens meer moslims wonen dan in Pakistan).
Pakistan blames India as prominent Sunni leader is assassinated

The prominent Sunni scholar Maulana Adil Khan was shot dead in Karachi’s Shah Faisal area last night, with Prime Minister Imran Khan calling it “an attempt by India to create sectarian conflict across the country.”

Maulana Adil Khan was the principal of Jamia Farooqia. His death follows sectarian tensions in Pakistan over the cursing of Sahaba during Muharram and several anti-Shia marches that followed.

Although officials are blaming India for the murder many people on the street and on social media are blaming “Shia militants” for the killing although at present there is no evidence for this.
[...]
Prime Minister Imran Khan said in a tweet: “Condemnable targeted killing of Maulana Adil of Jamia Farooqi in Karachi this evening. My government has known and I have repeatedly stated this on TV, since last 3 months [that] India attempts to target kill Aalims from Sunni and Shia sects to create sectarian conflict across the country.”
https://5pillarsuk.com/2020/10/11/pakis ... assinated/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Plaats reactie