Taliban en hun misdaden.

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mei 22, 2011 1:00 pm

Nog zo'n vreselijke daad: studenten die voor dokter leren om levens te redden, te vermoorden.
Bij een bomaanslag door een zelfmoordterrorist op een militair hospitaal in Afghanistan zijn zeker zes doden en 23 gewonden gevallen. De explosie vond plaats in een tent waar geneeskundestudenten zaten te lunchen.
Het ziekenhuis gebruikt tenten omdat er op het complex niet genoeg ruimte in de gebouwen is. De studenten gebruiken het provisorische onderkomen alleen om te oefenen en maaltijden te nuttigen.
De Talibaan hebben de aanslag opgeëist. Een woordvoerder zei dat deze gericht was op buitenlandse opleiders en Afghaanse artsen die met hen werken.
http://www.nrc.nl/nieuws/2011/05/21/talibaan-doden-zes-geneeskundestudenten-in-afghanistan/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Zo Jun 26, 2011 4:18 pm

Terroristen gebruiken kind (8) bij aanslag'

KABUL - Moslimextremisten hebben zaterdag een achtjarig meisje een bomaanslag laten uitvoeren in de Zuid-Afghaanse provincie Uruzgan. Ze moest met een tas vol explosieven naar een politieauto lopen. Toen ze daar was, brachten de extremisten de bom tot ontploffing. Het meisje kwam om.

Dat stelde het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zondag. „De vijanden van vrede en stabiliteit hebben opnieuw een onvergeeflijke en schandelijke misdaad gepleegd”, aldus het departement. De verklaring wees geen daders aan, maar in het gebied zijn vooral de radicaalislamitische Taliban actief.

Het gebruik van kinderen was tot voor kort ongehoord in Afghanistan. In mei toonden de Afghaanse autoriteiten vier jonge jongens die zouden zijn opgeleid tot zelfmoordcommando's. Kort tevoren pleegde een 12-jarige jongen een aanslag op een markt, waardoor vier mensen omkwamen.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/1009 ... ag___.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jun 29, 2011 7:09 pm

Het hotel Intercontinental dat zwaar bewaakt wordt, kreeg bezoek van een groep zelfploffers begeleid door schietgrage Talibanners. Een man of 8. Ze doden zeker 18 mensen, hoofdzakelijk hotelpersoneel.
De schietenden zaten op het dak waar een NATO helicopter ze naar de 72 maagden schoot.
Er brak her en der brand uit in het gebouw.
NAVO-helikopters beëindigen aanval Talibaan op hotel in Kabu
“Het gaat om een sterk gecoördineerde actie. Het is hier stikdonker, ik sta op een paar honderd meter afstand. Tot acht minuten geleden werd er volop geschoten. IJzig stil nu. De politie is ongelooflijk nerveus. Ze denken dat er nog twee zelfmoordaanslagen in een auto gepleegd gaan worden. Ze zeggen dat er tien slachtoffers zijn. Ik stond zojuist iets dichterbij, toen vloog uitgaand vuur vanaf het gebouw over ons heen in het gebied achter ons, waar het huis van vice-president Fahim staat. Zeker drie of vier granaten afkomstig van rpg’s [granaatwerpers]. Dat was een heftig moment. Even later volgden nog twee grote explosies, weet niet of dat zelfmoordenaars waren. Wacht, nu gaat het weer verder. Wat ik nu hoor is weer een schotenwisseling. Het is hier absoluut niet onder controle.”
http://www.nrc.nl/nieuws/2011/06/29/navo-helikopters-beeindigen-aanval-talibaan-op-hotel-in-kabul/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Vrijdenker
Berichten: 1748
Lid geworden op: Do Jul 15, 2004 10:07 pm
Contact:

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Vrijdenker » Wo Jun 29, 2011 11:40 pm

Kindermoord in Afghanistan
Luckas Vander Taelen, Standaard.be, 29 juni 2011
http://www.standaard.be/artikel/detail. ... d=U23BU2RS

Vorige week vroegen Taliban-strijders aan een klein meisje van nauwelijks vijf jaar in het Afghaanse stadje Char Chino om een pakje aan soldaten te gaan afgeven. Het naïeve kind gehoorzaamde; zo hoort dat: kleine meisjes moeten luisteren naar bebaarde mannen. Toen ze in de buurt van de soldaten was, brachten de mannen de bom die in het pakje verborgen zat van op een afstand tot ontploffing. Geen soldaat werd gedood. Maar van het meisje bleef niets over.

De Taliban maakten zich al eerder schuldig aan deze morbide vorm van kinderarbeid. Een maand geleden vloog een 12-jarige jongen met een zelfmoordgordel de lucht in. En vorig jaar slaagden terroristen in Irak erin soldaten bij een wegversperring te verschalken omdat die niet al te wantrouwig hadden gekeken naar een wagen met twee kinderen op de achterbank. Even verder stapte de chauffeur uit. Dertig seconden later ontplofte de auto. Met de kinderen.

We zijn blijkbaar zo gewend geraakt aan zelfmoordaanslagen in Irak en Pakistan, dat er nauwelijks reactie op komt. Ze worden ergens binnen in de krant vermeld, en zelfs het schokkende bericht over het kleine meisje was niet meer dan een fait divers. Geen kreten van afschuw, geen verklaringen van westerse leiders. En geen flotilla van verontwaardigde rechtvaardigen heeft koers gezet naar Afghanistan.

Als blijkt dat in de katholieke kerk decennialang kinderen misbruikt zijn, dan breekt daar een maatschappelijk debat over los en zien bisschoppen en paus zich verplicht om zich uit te spreken, hoe timide en onvoldoende ook. Maar als het over aberraties binnen een andere religieuze beweging gaat, dan zwijgen we beleefd. Om toch niet van islamofobie beschuldigd te worden, of van enig moreel superioriteitsgevoel. Alsof er geen universaliteit van de morele waarden zou bestaan; alsof er een verschil zou zijn tussen kinderen van hier en ginder.

Hoe ver moet het morele kompas van mensen wel doorgeslagen zijn in wier hoofd het zelfs maar opkomt om op zo een vreselijke manier kinderen te misbruiken? Wie hen die vraag zou stellen, zou slechts kunnen rekenen op een misprijzend antwoord, omdat lieden als de Taliban-strijders zich hebben opgesloten in een uiterst rigide religieuze logica, waar geen rationele of morele speld is tussen te krijgen. Hun eigen grote gelijk heiligt alle middelen.

Albert Camus beschreef in zijn toneelstuk Les Justes het verscheurende morele debat binnen een revolutionaire groep. Als een van hen de opdracht krijgt om de groothertog te vermoorden, aarzelt hij omdat er bij de aanslag ook onschuldigen zouden sterven. Camus beschrijft zo zijn eigen conflict met Jean-Paul Sartre, die veel meer dan hij sympathie had voor de radicale communisten.Terwijl Sartre de ogen sloot voor de misdaden van de sovjetleiders in naam van een hoger belang, wist Camus dat er geen morele middenweg bestond op weg naar de ideale maatschappij.

In de hoofden van de islamitische terroristen is er geen plaats voor de heilzame twijfel van Camus. Dat ze door hun acties ook de reputatie van hun godsdienst wereldwijd besmeuren zal hun blijkbaar een zorg zijn. Ook binnen de islam zijn er nauwelijks kritische stemmen te horen over extreem religieus geweld tegen onschuldige mannen, vrouwen en kinderen. Eén enkele imam heeft het ooit gewaagd een fatwa uit te spreken tegen terroristen.Voor de rest: omerta. Een verpletterende heilige stilte, ook tegen de ultieme misdadigers die hun godsdienst blijkbaar ongestraft mogen verkrachten. Hoe jammer is het dat er geen wereldwijde verontwaardiging weerklinkt tegen de kindermoorden van de Taliban en andere religieuze gekken. Waar zijn de religieuze instanties die deze waanzin veroordelen? Duizend keer luider klonk het protest tegen De Satanische verzen van Salman Rushdie. En toen in een obscure westerse krant een spotprent verscheen waarvan zij vonden dat die de profeet beledigde, kwamen in de hele islamitische wereld gelovigen massaal op straat. Hun verontwaardiging was zo groot dat vele tientallen er zelfs het leven bij lieten.

Maar dit soort misbruik van de islam door terroristen wordt niet afgekeurd. Er zijn geen betogingen gesignaleerd in Kabul, Islamabad of Karachi. Geen imam heeft opgeroepen tot straatprotest tegen dit soort barbarij. Blijkbaar overheerst het oordeel dat kinderen laten ontploffen om onschuldigen te vermoorden minder schadelijk is voor de islam dan een flauwe cartoon in een Deense krant.

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Dhana » Wo Jun 29, 2011 11:56 pm

Vrijdenker schreef:

Maar dit soort misbruik van de islam door terroristen wordt niet afgekeurd. Er zijn geen betogingen gesignaleerd in Kabul, Islamabad of Karachi. Geen imam heeft opgeroepen tot straatprotest tegen dit soort barbarij. Blijkbaar overheerst het oordeel dat kinderen laten ontploffen om onschuldigen te vermoorden minder schadelijk is voor de islam dan een flauwe cartoon in een Deense krant.
[/quote]


Mocht je al de euvele moed hebben deze gruwelijkheden aan te kaarten bij Mohammedanen, krijg je als antwoord dat het al die berichtgeving uit de geest ontsproten zijn van zionistische/westerse personen die er een soort van Bollywoodfilmbedrijf der wreedheden nahouden. Het is toch immers een kleine inspanning om filmpjes op youtube te plaatsen en acteurs zo te griemen en aan te kleden dat het net Talibanstrijders lijken? Je kan hoog of laag springen, een moslim waar dan ook ter wereld is het altijd het slachtoffer (en dus nooit een dader) van een wereldwijd anti-islamcomplot.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 12, 2011 4:28 pm

Afbeelding

Dit was Ahmed Wali Karzai, een halfbroer van de grote baas Hamid Karzai. Dood geschoten door de Taliban. Een Taliban woordvoerder noemt het 'een van onze grootste prestaties' in bijna tien jaar strijd. Ahmed was een warlord, maffia leider (drugs) en zorgde voor veel inkomsten voor de clan.
Hij wordt vermeld in de WikiLeaks als corrupte drugsbaron.
De broer van president Hamid Karzai heeft eerder pogingen om hem te vermoorden, overleefd. De laatste keer dat iemand hem probeerde te doden was in mei 2009, meldt BBC News. In augustus dat jaar troffen Britse troepen tonnen opium aan op zijn grondgebied. Ahmed Karzai heeft altijd ontkend dat hij bij drugshandel betrokken was. Hij is doodgeschoten tijdens een bijeenkomst in zijn huis in de zuidelijke provincie van Afghanistan.

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laatste-24-uur/303311/Broer-Afghaanse-president-Karzai-vermoord-in-Kandahar.htm
Hij kreeg ook veel geld binnen via tolheffing. Hij was de baas over de bruggen.
Hij zou de bruggen over de rivier de Helmand, tussen de provincies Helmand en Kandahar, hebben beheerst. Drugssmokkelaars zouden enorme bedragen hebben moeten betalen om met vrachtauto's de bruggen te passeren, aldus bronnen van het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.
http://www.gelderlander.nl/nieuws/algemeen/buitenland/9097747/Ahmad-Wali-Karzai,-drugsbaron-en-CIA%27er.ece
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Do Jul 14, 2011 1:34 pm

Afbeelding

En hier zie je het lijk van de moordenaar tentoongesteld hangen. Is kultuur.
Ondertussen is meer bekend: de moordenaar was Sardar Mohammad, het hoofd van de beveiligingsdienst van Wali Karzai. Dit lijkt sterk op een Sudden Jihad Syndroom waarvoor ze in Afghanistan en Pakistan heel erg vatbaar zijn.
Tijdens een herdenking in de Rode Moskee van Kandahar deed het BOEM. Een stuk of 5 doden en 20 gewonden. De belangrijkste dode is Hekmatullah Hekmat, de leider van de Raad van Oelema's (islamitische geleerden) van de provincie Kandahar.
Voor hem gaan ze vast wel een herdenkingsdienst in een moskee houden en dan...
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1292473/2011/07/14/Moordenaar-halfbroer-Afghaanse-president-publiekelijk-opgehangen.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jul 18, 2011 1:15 pm

Er is weer een hoge ome dood geschoten. Het is Jan Mohammad Khan, de voormalige gouverneur van de provincie Uruzgan. Toen ons leger daar heen ging is gedreigd met niet doorgaan vanwege die vreselijk corrupte en onbetrouwbare bendeleider die gouverneur daar was. Dat was hij dus en hij moest toen weg.
Hij is een vriendje/raadgever van de grote baas Hamid Karzaï .
Een bende drong het huis in Kabul binnen en ze schoten ook Mohammed Hashem Watanwal dood. Ook zo'n godfather die het tot parlementslid van Uruzgan heeft geschopt.
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1293839/2011/07/17/Taliban-claimt-moord-op-adviseur-president-Karzai.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Za Jul 23, 2011 8:29 pm

Taliban hangen jongetje op in Afghanistan

Een 8-jarig jongentje uit Afghanistan is opgehangen door militanten van de Taliban. Dat heeft de woordvoerder van de overheid zaterdag bevestigd.

Het kind werd vier dagen geleden gekidnapt in de zuidelijke provincie Helmand. De militanten wilden met de ontvoering bereiken dat de vader van het kind, een politiechef, zich zou overgeven met zijn politiewagen en wapens.

De man ging niet in op de eis, waarna de jongen vrijdag werd opgehangen. De Taliban hebben nog niet officieel gereageerd.

Vorig jaar werd al eens een zevenjarige jongen om het leven gebracht die werd verdacht van spionage voor de buitenlandse troepenmacht.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/1024 ... buitenland
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jul 25, 2011 4:06 pm

Hoe bestrijd je de Maffia van Allah? Hoe bestrijd je barbarij?
Hoe kan je democratie realiseren als er eerst nog beschaving gebracht moet worden?

Over dit bericht ben ik niet verbaasd want zo werkt dat in die streken al 1400 jaar lang.
Amerikaanse subsidies in handen van Taliban
WASHINGTON - Amerikaanse subsidies om het Afghaanse zakenleven te bevorderen, zijn in handen gekomen van de Taliban, meldde de krant Washington Post maandag.
Het gaat om contracten voor vervoer.
Enkele Afghaanse transportbedrijven bleken geld te betalen aan een politiecommandant, om de veiligheid van de trucks te garanderen. De politiecommandant gaf daarvan 3,3 miljoen dollar (2,3 miljoen euro) door aan militanten in de vorm van wapens, explosieven en contanten. „Dit gaat ons begrip te boven”, oordeelde de Democratische afgevaardigde John Tierney.

Het Amerikaanse leger heeft een jaar lang onderzoek gedaan naar de geldstroom. Conclusie was dat er „gedocumenteerd en geloofwaardig bewijs is voor betrokkenheid bij criminele activiteiten of steun voor de vijand“ bij vier van de acht ingehuurde transportbedrijven.

Volgens de krant heeft de Amerikaanse overheid sloom gereageerd op de uitkomst. In maart zijn de contracten zelfs verlengd met 6 maanden.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/10249291/__Subsidies_VS_in_handen_Taliban__.html?p=9,1
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jul 27, 2011 11:38 am

Real life imitates Mohammed cartoon

De burgemeester van de stad Kandahar in het zuiden van Afghanistan is om het leven gekomen door een aanslag. Dat meldt de politie vandaag.
Burgemeester Ghulam Haidar Hameedi kwam om toen een zelfmoordterrorist een bom liet ontploffen die verstopt was in zijn tulband.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2819641/2011/07/27/Burgemeester-Kandahar-komt-bij-aanslag-om-het-leven.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

mercator
Berichten: 18708
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor mercator » Wo Jul 27, 2011 1:04 pm

Mahalingam schreef:Real life imitates Mohammed cartoon

De burgemeester van de stad Kandahar in het zuiden van Afghanistan is om het leven gekomen door een aanslag. Dat meldt de politie vandaag.
Burgemeester Ghulam Haidar Hameedi kwam om toen een zelfmoordterrorist een bom liet ontploffen die verstopt was in zijn tulband.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2819641/2011/07/27/Burgemeester-Kandahar-komt-bij-aanslag-om-het-leven.dhtml


De dader hield het hoofd koel tot het laatste moment.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jul 27, 2011 4:58 pm

We zullen binnenkort wel horen over de schuldvraag van Kurt Westergaard want die kwam op het idee.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Jul 27, 2011 10:09 pm

Nog een manier waarop de Taliban kinderen gebruiken. Michael Yon is journalist in Afghanistan bij de USA Army.
But then he explained about a boy whom he said the Taliban forced to step on an IED just down the road from here. Apparently, according to Afghans, the Taliban may have been testing a new bomb made from a soda bottle. The boy’s name is Jalil, and our people estimate that Jalil is 6 to 8-years-old. Jalil was picking grapes with his brother when the Taliban, according to reporting, told the boy to step on the bomb. It blew off his right leg below the knee, leaving hamburger on the stump, and fractured his femur. Afghans brought Jalil to the nearby American base called COP Kolk, where 4-4CAV Soldiers treated him. A helicopter took Jalil and his father to Kandahar Airfield for advanced treatment.
http://www.michaelyon-online.com/
http://www.foxnews.com/world/2011/07/26/afghan-boy-reportedly-forced-by-taliban-to-step-on-bomb/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Do Jul 28, 2011 10:11 pm

Er zijn getallen met een heel speciale lading. De 3 voor Christenen en de 7 voor geluk (of heiligheid), de 13 voor ongeluk , de 69 voor een speciaal soort lol en de 39? Ja wat met 39?
De Taliban heeft iets tegen dit getal en sinds kort alle Afghanen ook. Zo wil niemand in een auto rijden met een nummerbord waar 39 in staat. Waarom? Urban legend. Ooit zou De Grote Pooier van Herat in een opzichtige auto rondgereden hebben met 39 op de nummerplaat. En sindsdien is iedereen met een nummerplaat met 39 erin mikpunt van spot en ridicule. Ongelooflijk maar waar. Je zal maar slachtoffer van nr. 39 zijn geworden.
Curse of number 39 haunts Afghan car dealers
Kabul (Afghanistan): Attracting dust but few prospective buyers in a car lot on the outskirts of Kabul, three saloon cars, a crane and a dump truck sit abandoned due a numerical curse that has swept Afghanistan.
A bizarre phenomenon that equates the number 39 with prostitution has become a headache for the car industry, as buyers avoid car licence plates containing the dreaded number for fear of being ostracised.[...]
Now anyone seen travelling around sporting a "39" licence plate is in danger of being linked to the underground sex industry that is taboo in the devoutly Muslim nation.[...]
"This is what idiots believe in, it is mere superstition. But it causes big economic loss for anyone dealing with the number 39 in one way or another," said Mohammad Bashir Haqjo, a car yard owner and member of the Kabul union of car dealers.
http://www.ndtv.com/article/world/curse-of-number-39-haunts-afghan-car-dealers-122127
En je zal maar taxi chauffeur zijn, dan is het nog erger.
Abdul Samad, a Kabul taxi driver whose car plates include "39", says people make fun of him when he is transporting female passengers."People think that I am a real pimp and since I have women in my car, they perceive that I am doing business with the women," he said. "I am selling this car soon."
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Aug 15, 2011 12:46 pm

Ten Noorden van Kaboel ligt de provincie Parvan. Bekend van het grote vliegveld en aanverwante in Bagram. Het wordt gezien als veilig gebied. Maar niet voor opperhoofden.
Er vielen zeker 25 doden bij een aanval met kamikaze bommen en schietende Talibanners op een pow-pow van de provincie.
Doden door aanval op Afghaanse gouverneur
Zelfmoordenaars met bomvesten en gewapende opstandelingen vielen vandaag het pand in de provinciale hoofdstad Charikar binnen. 'We vechten terug', zei gouverneur Abdul Basir Salangi tijdens de aanval tegen de lokale televisie. 'Zes zelfmoordenaars vielen aan toen we aan het vergaderen waren.'
De meeste slachtoffers waren dan ook ambtenaren.
De radicaalislamitische Taliban hebben de aanval opgeëist.
http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/2848549/2011/08/14/Doden-door-aanval-op-Afghaanse-gouverneur.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 24, 2011 11:47 pm

Ja, dat kan ook:
Taliban commander stoned to death by angry villagers in Afghan
In a rare case of reversal of brutality, enraged villagers stoned to death a senior Taliban Commander and his bodyguard after they had shot dead a 60-year-old man, accusing him of being a government agent in southern Afghanistan.

The stoning episode happened Sunday evening in Helmand province when two Taliban men roared up on a motorcycle to a Mosque in the village of Trekh Zaber, where Yaar Mohammad and his two sons were waiting to celebrate Iftar, after breaking fast during the holy month of Ramadan.

The militants ordered Mohammad to come to them and shot him point blank, killing him instantly, the New York Times reported quoting Haji Hayatullah, a district council member.

As their father fell to the bullets, his two sons pounced on the motorcycle-borne terrorists, pulling them down. Other villagers joined the youths in stoning the men to death. The two killers were later identified as a top Taliban commander of the region and his bodyguard.

Officials said that Mohammad had received threats from Taliban, but apart from being friends with former provincial governor, had no official role in the government.

The case, local officials said was a rare case of brutality aimed at Taliban with the local provincial governor saying that it was part of signs "that people won't tolerate Taliban's barbaric actions anymore."
http://www.indianexpress.com/news/taliban-commander-stoned-to-death-by-angry-villagers-in-afghan/835827/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Scarlatti
Berichten: 5302
Lid geworden op: Vr Mei 09, 2008 10:12 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Scarlatti » Do Aug 25, 2011 8:46 am

"In a rare case of reversal of brutality"

ach ja.... ik moet er nu inmiddels gewoon van KOTSEN!

hebben jullie het verhaal gelezen van Fjordman? De Crash overleven bij HVV??

ik denk niet dat we nog tijd genoeg hebben...
Islam=LEVENSBEDREIGEND

'LOQUENDI LIBERTATEM CUSTODIAMUS'
Laten wij waken over de vrijheid van het spreken... (Pim Fortuyn 1948-2002)

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Za Sep 03, 2011 12:14 am

Hier een maagdenroof op zijn Talibans:
Taliban kidnap 30 Pakistani children
Taliban militants kidnapped 30 Pakistani boys as they picnicked just over the Afghan border, local officials said.
Intelligence officials said the captors were apparently allied with Maulvi Faqir Mohammad the Taliban commander who led insurgents in Pakistan’s Bajaur tribal agency until fleeing to Afghanistan last year.
The 10 to 18-year-olds crossed from the Gharkhi area of Bajaur into Afghanistan’s eastern Kunar province on Thursday.
At first 40 were seized, but those aged under 12 were allowed home the following day.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/afghanistan/8737787/Taliban-kidnap-30-Pakistani-children.html
Jonger dan 12 jaar lieten ze gaan? Dan is het toch om iets anders te doen dan sex. Een potje blackmail?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Monique » Za Sep 03, 2011 9:58 am

Waarschijnlijk hebben ze een nieuwe voorraad zelfploffers nodig.
Amorele atheistische nitwit

Dhana
Berichten: 7963
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Dhana » Za Sep 03, 2011 10:45 am

Monique schreef:Waarschijnlijk hebben ze een nieuwe voorraad zelfploffers nodig.Of een verse lading schandknaapjes.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Sep 21, 2011 4:11 pm

De 70-jarige oud-president (van 1992 tot 1966 en in 2001) Burhanuddin Rabbani is vermoord in eigen huis toen hij vrede zou gaan bespreken met 2 Talibanners. Iedereen in de kamer is dood, ook zijn lijfwachten. Er werd begroet met omhelzingen en toen deed een tulband heel hard boem.

Brutale moord op Afghaanse oud-president
Een van de onderhandelaars van de Taliban had een bom verborgen in de tulband op zijn hoofd.
Tijdens het overleg blies hij zichzelf en enkele aanwezigen op, onder wie de oud-president. Een belangrijke adviseur van de Afghaanse president Hamid Karzai raakte zwaargewond.
http://www.nu.nl/buitenland/2620719/brutale-moord-afghaanse-oud-president.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8855
Lid geworden op: Ma Apr 14, 2003 2:14 pm
Contact:

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Monique » Do Sep 22, 2011 12:11 pm

Een van de onderhandelaars van de Taliban had een bom verborgen in de tulband op zijn hoofd.

Goh, komt me bekend voor :knorrie:
Amorele atheistische nitwit

Mahalingam
Berichten: 39686
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Do Sep 22, 2011 1:23 pm

Real life imitates cartoons
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 73009
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Za Okt 29, 2011 4:09 pm

Het is herfst en niet zo warm meer, dus de Taliban ratten kruipen weer uit hun riolen.

Grote aanslag op VS-militairen in Kabul

KABUL - Bij de zwaarste aanslag sinds jaren op NAVO-troepen in de Afghaanse hoofdstad Kabul, zijn zaterdag 13 Amerikaanse militairen omgekomen. De aanslag werd gepleegd met een auto vol explosieven die inreed op een konvoi van het Amerikaanse leger.

Eén Amerikaanse militair is gewond. De NAVO en Amerikaanse functionarissen hebben dat zaterdag bekendgemaakt.

De radicaal islamitische Taliban hebben de verantwoordelijkheid opgeëist. Volgens een woordvoerder was de aanslag gericht op Amerikaanse legertrainers. In de bomauto was volgens hem 700 kilo aan explosieven geladen.

Een woordvoerder van het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat er ook drie burgers (onder wie twee schoolkinderen) en een Afghaanse politieman bij zijn omgekomen.

Aanslagen in de hoofdstad Kabul zijn vrij zeldzaam, in tegenstelling tot het onrustige zuiden van Afghanistan. De aanslag is minder dan 2 maanden na een 20 uur durende beschieting van de Amerikaanse ambassade in Kabul.

De NAVO meldde zaterdag ook dat in het zuiden twee buitenlandse militairen om het leven zijn gebracht. Ze werden doodgeschoten door een terrorist die zich als Afghaanse militair had vermomd. Hij is door ISAF-militairen gedood.

De overwegend Pathaanse Taliban stellen zich op islamitisch gedachtegoed te baseren. Ze voerden een schrikbewind in Afghanistan van midden jaren '90 tot eind 2001.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/1081 ... buitenland
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Leven in moslimlanden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast