Taliban en hun misdaden.

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72289
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Zo Jul 08, 2012 10:38 pm

Het is erg dat ik het zeg, maar deze vrouw is beter af dood. Wie wil er vrouw in Pakistan zijn. Ik niet. Dan zou ik ook liever dood zijn. Haar lijden is voorbij.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor KevinB » Ma Jul 09, 2012 12:44 am

Het is in Afghanistan en niet Pakistan, Ariel. Maar ja, in Pakistan gebeuren zulke dingen vast net zo goed. En in andere islamitische landen vermoedelijk ook.

Je hebt op zich wel een punt, Ariel. De dood lijkt een heel pak beter dan te leven onder de tirannie en mishandeling van die baardapen.

Al is in het islamitische verhaal ook na de dood vrouwen geen rust, vrede, geluk of wat dan ook gegund. In het verhaal van de islamieten gaat voor vrouwen het leed gewoon door in het hiernamaals, terwijl de mannen en zeker de moedjahedien zich mogen uitleven in het hemelse bordeel en feestpaleis, zoals het islamitische paradijs wordt beschreven. Wat een walgelijke visie.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72289
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re:

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 09, 2012 1:22 am

KevinB schreef:Het is in Afghanistan en niet Pakistan, .


Je hebt gelijk Kevin. Mail online heeft er ook een artikel aan gewijd. Met grote foto's . Heftig hoor.

Caught in the middle of a Taliban love triangle: The moment helpless Afghan woman, 22, is gunned down 'because two fighters couldn't decide who could have her'

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... e-her.html

Een vrouw is een wegwerp artikel in Afghanistan.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19090
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor King George » Ma Jul 09, 2012 1:52 am

@ Zeer gewaardeerde KevinB,


Ik ben zo brutaal geweest de eerste twee van jouw laatste drie bijdragen hier in dit draadje over te nemen, hetzij als openingspost, hetzij als aanvulling, uiteraard met vermelding van jouw naam als inzender en de link naar de bijdrage op onderstaande fora:


http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic ... C_ID=84103
http://haarlemsvrijemening.6e.nl/viewto ... 80#p140780
http://www.internetkluis.com/forum/inde ... 280.0.html


Het is namelijk wel eventjes een "Zegt het voort!" waard, nietwaar?
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19090
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor King George » Ma Jul 09, 2012 3:00 am

En alzo zeg ik iets voort...


Afghanistan nu officieeleen bondgenoot van de VS

Eric de Blois schreef:
Afghanistan is nu een officieel een bondgenoot van de VS

Bron: nrc.nl - door Lex Boon - 7 juli 2012

Afbeelding
Hillary Clinton en de Afghaanse president Hamid Karzai bij de onaangekondigde ontmoeting in Kabul.
Foto AP / Ahmad Jamshid


Buitenland - De Verenigde Staten hebben Afghanistan de status van ‘belangrijke niet-NAVO bondgenoot’ gegeven. Daardoor wordt het voor de Afghaanse overheid makkelijk om bijvoorbeeld Amerikaans defensiemateriaal te kopen, meldt persbureau AP.

De mededeling kwam van minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton bij een onaangekondigd bezoek aan Afghanistan. Clinton:

“We zien dit als een krachtige verbintenis aan de toekomst van Afghanistan. We denken er niet aan om Afghanistan helemaal los te laten.”


In 2014 trekt de internationale troepenmacht ISAF zich terug uit Afghanistan, ruim tien jaar nadat de VS het land binnenvielen. Daarna moeten de Afghanen zelf zorgen voor de veiligheid in het land.

Afghanistan is nu het vijftiende land dat door Amerika wordt gezien als belangrijke niet-NAVO bondgenoot. Andere landen zijn onder andere Australië, Egypte, Israël en Japan. In 2004 kreeg ook buurland Pakistan die status, hoewel de relatie tussen de VS en dat land sinds de dood van Osama bin Laden is bekoeld.

Afghanistan kan nog niet zonder hulp

Na het bezoek aan Afghanistan en een ontmoeting met president Karzai is Clinton doorgevlogen naar Japan, waar een donorconferentie plaatsvindt. Landen zullen daar bekendmaken hoeveel geld er de komende jaren beschikbaar komt voor het land. Volgens de VS zal er jaarlijks in ieder geval 3,2 miljard euro nodig zijn om het Afghaanse leger en de politie te onderhouden.

Afghanistan kan volgens de meeste waarnemers nog lang niet zonder buitenlandse hulp. De belastinginkomsten van de Afghaanse regering, een land van zo’n 30 miljoen inwoners, bedroegen het afgelopen jaar slechts twee miljard dollar.


http://haarlemsvrijemening.6e.nl/viewto ... 75#p140675


Thorvald schreef:Een ''puppetstate'' zoals ze in het Engels zeggen...

http://haarlemsvrijemening.6e.nl/viewto ... 81#p140681Eric de Blois schreef:
'De Verenigde Staten hebben Afghanistan de status van ‘belangrijke niet-NAVO bondgenoot’ gegeven. Daardoor wordt het voor de Afghaanse overheid makkelijk om bijvoorbeeld Amerikaans defensiemateriaal te kopen,'


Vriendschap gekocht

Hebben de amerikanen wel wat geleerd van het verleden? Hoe naïef kun je zijn te veronderstellen dat wanneer je mensen een paar kraaltjes uitdeelt ze daarom jouw vrienden zijn? Afghanistan is een land met een patriarchale en primitieve cultuur. Er is weinig overeenkomst tussen de westerse cultuur en die van de afghanen. Afghanen zijn niet onze 'natuurlijke vrienden'. Vriendschap is ook zeker niet te koop, zo is helaas vaak gebleken net als in het geval met Bin Laden. Wat een domkoppen zijn die amerikanen om zo maar wapens te leveren aan zulk primitief volk. Als het even mis gaat worden die wapens ingezet tegen ons. Pak ze liever de wapens af en sticht van mijn part goede scholen. Maar verwachten dat je vriendschap kunt kopen is toch wel beschamend naïef! De amerikanen hebben een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van het westen. Méér wapens in islamitische handen maakt de wereld zeker onveiliger! Denk alleen maar even wat er gebeurd als er een staatsgreep zou plaatsvinden en de bevriende regering ten val wordt gebracht. Even raden wat er dan met die wapens gaat gebeuren. De gekochte vrienden zitten ook uitsluitend in de regering en niet onder het volk. En het volk kun je niet verwaarlozen als factor. Daar zit een enorm potentiëel gevaar in. Zie Saoedi Arabië, waar het volk de 'vrienden' van Amerika haat. In zo'n instabiele omgeving moet je natuurlijk niet met wapens gaan strooien. Dat betekent vroeg of laat ellende.

http://haarlemsvrijemening.6e.nl/viewto ... 82#p140682


Je kunt zo'n primatenbeschaving beter als afgeschreven beschouwen en omheinen als een soort quarantaine. Er valt geen land mee te bezeilen. Zaak is dat deze primaten niet de rest van de wereld kunnen infecteren met hun achterlijkheid en onderontwikkeldheid. Hek eromheen en enkel ingrijpen als dat explosieve mengsel te oververhit dreigt te geraken. Gepaste charges middels bijvoorbeeld drones kunnen dan voor de juiste afkoelende werking zorgen. Accepteer nou eens gewoon dat er nog vele beschavingen zijn die nooit en te nimmer in staat zullen zijn op te gaan in de vaart der volkeren, omdat ze gewoon niet anders willen en afhankelijk willen blijven van religieuze giftige opiaten als de Islam en daarmee achterlijkheid en onderontwikkeldheid blijven verkiezen boven vooruitgang. Daar steek je geen energie in. Je moet er hooguit voor zorgen dat deze primaten niet hier komen en die achterlijkheid en onderontwikkeldheid hierheen exporteren.


Eric de Blois schreef:
King George schreef:Je kunt zo'n primatenbeschaving beter als afgeschreven beschouwen en omheinen als een soort quarantaine. Er valt geen land mee te bezeilen. Zaak is dat deze primaten niet de rest van de wereld kunnen infecteren met hun achterlijkheid en onderontwikkeldheid. Hek eromheen en enkel ingrijpen als dat explosieve mengsel te oververhit dreigt te geraken. Gepaste charges middels bijvoorbeeld drones kunnen dan voor de juiste afkoelende werking zorgen. Accepteer nou eens gewoon dat er nog vele beschavingen zijn die nooit en te nimmer in staat zullen zijn op te gaan in de vaart der volkeren, omdat ze gewoon niet anders willen en afhankelijk willen blijven van religieuze giftige opiaten als de Islam en daarmee achterlijkheid en onderontwikkeldheid blijven verkiezen boven vooruitgang. Daar steek je geen energie in. Je moet er hooguit voor zorgen dat deze primaten niet hier komen en die achterlijkheid en onderontwikkeldheid hierheen exporteren.


Ik ben het met je eens. We moeten alle banden met dat land verbreken en alle vliegverkeer van en naar Afghanistan totaal verbieden. Dat land moet een totale boycot krijgen.

Waar het geheel ongevaarlijke Cuba geboycot wordt lopen de amerikanen hevig te slijmen met die taliban-debielen door hen gekleurde kraaltjes weg te geven in ruil voor vriendschap! Nou die gasten haten ons echt als de pest! Zeker na die grondige verbouwing van Tora Bora. Een oorlog zoals die nu wordt gevoerd kun je nooit winnen. Je kunt alleen winnen als je het hele volk daar uitroeit. Dan pas weet je zeker dat ze geen risico meer vormen. Maar beter is natuurlijk dat land volledig te isoleren, want als we die afghanen zouden uitroeien krijgen we automatisch oorlog met alle arabieren en dat is ook niet zo fijn. Moet je die weer afmaken. Nee een totale boycot is de beste optie en natuurlijk geen cent meer uitgeven aan die pestcultuur.


http://haarlemsvrijemening.6e.nl/viewto ... 16#p140716


En voor deze uitgavenorgies die onze eigen Westerse zaak in geen enkel opzicht dienen mogen andermaal ook weer onze eigen militairen sterven aan een bermbom voor een <kuch> opbouwmissie die onze eigen Westerse zaak in geen enkel opzicht dient. Dit dient dus op geen enkele manier in militair opzicht onze eigen Westerse zaak: Weer NAVO-doden in Afghanistan. Gooi dan gewoon middels een aangestuurde drone bommen af op Taliban troepenconcentraties en breng dat toestel heel terug naar de basis!
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Jul 09, 2012 2:05 pm

De Taliban hadden hun weekje wel.
Zeven NAVO-soldaten omgekomen bij aanslagen Afghanistan
In totaal zijn de afgelopen twee dagen acht doden gevallen onder de NAVO-troepen in Afghanistan. Daarmee is het een van de dodelijkste periodes in weken. In het zuiden van Afghanistan vielen vandaag zeker 24 doden, burgers en politieagenten, bij een reeks aanslagen en aanvallen.
http://www.nrc.nl/nieuws/2012/07/08/zeven-navo-soldaten-omgekomen-bij-aanslagen-afghanistan/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72289
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Ma Jul 09, 2012 10:59 pm

Ik ben van mening dat al de mannen die hebben staan joelen ook een gepaste straf behoren te krijgen. Chemische castratie is misschien een idee ?

'Klopjacht op Taliban die vrouw in het openbaar executeerden'

Afbeelding


Afghaanse autoriteiten zijn een klopjacht begonnen op de Taliban-militanten die een vrouw in het openbaar geëxecuteerd hebben. De beelden van de executie zorgden gisteren wereldwijd voor een schokgolf.

Onder luid gejoel van de dorpelingen werd de 22-jarige dame in boerka doorzeefd met dertien schoten. Haar misdaad? Ze was getrouwd met een lid van de Taliban, maar had naar verluidt ook een relatie met een bevelhebber. Om hun eigen hachje te redden, hadden beide mannen haar van overspel beschuldigd. Na een proces van een uur werd Najiba schuldig bevonden en ter dood veroordeeld. De executie vond in het dorpje Qol plaats, zo'n honderd kilometer ten noorden van hoofdstad Kabul.

NAVO-generaal John Allen noemde de scène een 'niet te bevatten gruweldaad'. Hij bood de troepen extra steun aan om de daders te pakken. 'Ze zijn volop op zoek naar de verantwoordelijken, maar de moordenaar is naar de bergen gevlucht', wist provinciegouverneur Basir Salangi. President Hamid Karzai noemde de afrekening in koelen bloede 'onislamitisch en onmenselijk'.

Dader echtgenoot van vrouw?
In de drie minuten durende video is te zien hoe een man met een tulband een vrouw benadert die geknield op de grond zit. Volgens lokale bronnen gaat het om de echtgenoot van de vrouw, de woordvoerder van de gouverneur beweert echter dat een van zijn familieleden het automatische geweer hanteert. Als de schoten weerklinken, juichen de aanwezigen. Sommigen waren zelfs op het dak gekropen om niets van het 'spektakel' te missen.

Vóór de koele afrekening citeerde een man nog Koranverzen die overspel veroordelen. 'We kunnen haar niet vergeven, God zegt ons dat we haar moeten executeren', luidde zijn conclusie. Zodra de vrouw neerviel, riepen de aanwezigen: 'Lang leve de Afghaanse mujahedeen', de naam die de taliban zichzelf toe-eigenen.

De video, een ingekorte versie staat op YouTube, kwam gisteren pas boven water, maar werd vorige week al gemaakt.

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/ ... rden.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Dhana
Berichten: 7964
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Dhana » Ma Jul 09, 2012 11:34 pm

Tis niet te geloven. Dieren mogen voordat ze geslacht worden niet te weten komen dat hun einde nadert en zonder stress het leven laten. Vrouwen staan kennelijk een aardig treetje lager dan dieren.

En dan zijn er hier nog moslims die ons een reprimande geven over de zedeloosheid van onze samenleving.....
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Di Jul 10, 2012 2:51 pm

De Afghaanse regering vindt de executie een heel slechte PR voor de zaak.
Op die manier krijgen ze minder tribuut en moeten ze er harder om zeuren.
Dus wat te doen?
"Klopjacht op taliban die vrouw in het openbaar executeerden"
De taliban-militanten die een vrouw in het openbaar geëxecuteerd hebben, mogen zich aan een klopjacht verwachten. Dat laten de Afghaanse autoriteiten weten. [...]
"Ze zijn volop op zoek naar de verantwoordelijken, maar de moordenaar is naar de bergen gevlucht", wist provinciegouverneur Basir Salangi. President Hamid Karzai noemde de afrekening in koelen bloede "onislamitisch en onmenselijk".
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1467275/2012/07/09/Klopjacht-op-taliban-die-vrouw-in-het-openbaar-executeerden.dhtml
On-islamitisch? Daar is dat hele dorp het zeker niet mee eens.
En nu gaan ze achter die bende aan. En wat doen ze met dat dorp? Niets waarschijnlijk terwijl collectieve verantwoordelijkheid in die streken een geaccepteerde zaak is en collectieve straf ook.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor KevinB » Di Jul 17, 2012 9:35 pm

Dit is niet rechtstreeks Taliban-gerelateerd, maar de Taliban en hun opvattingen zijn hier zeker ergens betrokken. Dus post ik hier maar. De zwakke regering van Hamid Karzai had wat naar westerse normen kleine, maar naar plaatselijke normen reuzegrote veranderingen doorgevoerd in de vrouwenrechten in Afghanistan. Maar op het terrein wordt het niet beter - absoluut niet: het aantal eremoorden en het aantal gevallen van geweld tegen vrouwen blijft groot en neemt nog toe. Blijkbaar komt de overheid nu ook terug op bepaalde veranderingen, in het kader van "vredegesprekken" met de Taliban. Het lijkt er steeds meer op dat het maar een kwestie van tijd vooraleer de Taliban Afghanistan weer in handen heeft - niet alleen de facto, zoals nu al in grote delen van het land het geval is, maar ook als 'officiële' machthebbers.

Afghan teen murder spotlights growing violence against women

Amie Ferris-Rotman and Mirwais Harooni - Reuters

CHARIKAR, Afghanistan (Reuters) - Pressing her cheek against the fresh grave of her newly married teenage daughter, Sabera yowls as she gently smears clumps of dirt over her tear-stained face.

"My daughter! Why did they kill you so brutally?" the mother screams in the sparsely filled cemetery in Parwan province, 65 km (40 miles) north of the Afghan capital, Kabul.

Sabera says her daughter Tamana was killed by a relative in a so-called "honor killing", in what officials link to a wider trend of rapidly growing violence against women in Afghanistan.

Afghanistan's independent human rights commission has recorded 52 murders of girls and women in the last four months, 42 of which were honor killings, compared to 20 murders for all of last year.

Activists and some lawmakers accuse President Hamid Karzai's government of selling out to the ultra-conservative Taliban, with whom it seeks peace talks, as most foreign troops prepare to leave the country by the end of 2014.

During their 1996-2001 reign, the Taliban banned women from education, voting and most work, and they were not allowed to leave their homes without permission and a male escort, rights which have been painstakingly won back.

But there are signs the government is backsliding on women's rights. Earlier this year, Karzai appeared to back recommendations from powerful clerics that stated women are worth less than men and can be beaten.

"Karzai has certainly changed, and women's issues are no longer a priority for him," said outspoken female lawmaker Fawzia Koofi.

Last week, Hanifa Safi, head of women's affairs in eastern Laghman province, became the first female official to be killed this year when a bomb planted on her car exploded.

A spokesman for Karzai said the government is committed to women's rights. "Unfortunate incidents against women do occur. The government is doing what it can," said Siamak Herawi.

FORCED MARRIAGE

Fifteen-year-old Tamana died not far from where a young woman was publicly executed for alleged adultery last month, touching off an international outcry.

Tamana's parents say she never returned from a trip to the local bakery in March, located near their home in Parwan's capital Charikar.

The next time they saw her was one week ago, lying dead on a hospital bed. A video filmed on their mobile phone last Monday at her funeral shows the teenager's bruised face swathed in white sheets.

"My daughter always said she wouldn't stop studying, and would one day become important, having to travel to work in a convoy of cars," Sabera told Reuters in her spartan living room, where flies buzzed over ruby red carpets.

"But now she is under a tonne of clay," she said, prompting her husband, retired intelligence official Abdul Fatah, to wipe a tear from his wrinkled eyes.

Tamana was forcibly married to her cousin after refusing his advances for months, they say, adding she was beaten and killed for being a "disobedient" wife, unable to hide unhappiness at her plight.

Reuters could not independently verify the family's claims, but police in Charikar said they believe Tamana was intentionally poisoned, although cannot say with certainty until the results of the autopsy come later this month.

No one has been arrested over Tamana's killing, but the alleged killer's sister was given as a bride to Tamana's brother as compensation, abiding by the brutal Afghan practice 'baad', which is widespread despite Karzai criminalizing it in 2009.

She is one of eight women killed in Parwan since March including two in Bagram, home to a major U.S. base, who were shot to death.


http://www.chicagotribune.com/news/sns-rt-us-afghanistan-women-killingbre86f0cd-20120716,0,5527960.story

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Aug 15, 2012 1:12 pm

Baas worden, dat is waarnaar een Afghaan streeft. Maar ben je eenmaal baas, dan ben je ook doelwit.
De Taliban moorden er lustig op los. Een beetje moorden op buitenlandse militairen maar heel veel dood en verderf voor de eigen burgerbevolking.
Vier doden door bermbom in Afghanistan
Bij de ontploffing van een bermbom zijn in het zuiden van Afghanistan vier stamouderen om het leven gekomen. Dat melden de plaatselijke autoriteiten in de provincie Helmand.

De vier slachtoffers waren gisterenavond op weg naar de moskee toen een van hen op de bom stapte. Ze zouden geviseerd zijn omdat ze de regering steunden. Taliban hebben het al vaker op stamouderen gemunt die zich aan de zijde van de regering in Kaboel scharen.

Bij verschillende aanslagen werden gisteren 43 mensen gedood in Afghanistan. Een VN-raport leerde vorige week nog dat het aantal aanslagen tegen Afghaanse gezagsdragers de eerste zes maanden van dit jaar 53 procent hoger lag dan vorig jaar.
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1486249/2012/08/15/Vier-doden-door-bermbom-in-Afghanistan.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Aug 20, 2012 9:51 am

Ik kwam dit tegen:
Enkele van de beperkingen die door Taliban aan vrouwen in Afghanistan worden opgelegd.
De volgende lijst biedt slechts een afgekort overzicht van het helse leven dat de Afghaanse vrouwen gedwongen worden te leiden onder de Taliban, en kan nauwelijks de ernst reflecteren van de ontberingen en het lijden van de vrouwen. De Taliban behandelt vrouwen erger dan zij dieren behandelen. De Taliban stelt dat het houden van vogels of dieren in kooien illegaal is, maar zij zelf nemen Afghaanse vrouwen gevangen binnen de vier muren van hun eigen huizen. Vrouwen zijn onbelangrijk in de ogen van de Taliban tenzij ze kinderen produceren, hun mannen bevredigen of slaaf zijn van dagelijks huishoudelijk werk.
Jehadi fundamentalisten zoals Gulbaddin, Rabbani, Masood, Sayyaf, Khalili, Akbari, Mazari en hun mede-misdadige Dostum hebben de meest verraderlijke en vuile misdaden tegen Afghaanse vrouwen gepleegd. En naarmate er steeds meer gebieden onder de controle van de Taliban komen te staan, dan zullen de beperkingen, opgelegd door de Taliban en vergelijkbaar met deze uit de Middeleeuwen , ondanks een vermindering van het aantal verkrachtingen en moorden op vrouwen, de mentale weerbaarheid van onze mensen blijven aantasten terwijl hen een humaan bestaan wordt ontzegd. Wij beschouwen de Taliban als verraderlijker en meer onwetend dan de Jehadi. "De Jehadi doodde ons met geweren en zwaarden, maar de Taliban doodt ons met katoen."

Spoiler! :
De door Taliban opgelegde beperkingen en mishandelingen bevatten o.a. het volgende:

1. Volledig verbod voor vrouwen om buitenshuis te werken; dit geldt ook voor vrouwelijke leraren, ingenieurs en de meeste beroepen. Slechts enkele vrouwelijke artsen en verpleegsters mogen in sommige ziekenhuizen in Kaboel werken.

2. Volledig verbod voor vrouwen op eender welke activiteit buitenshuis tenzij ze begeleid wordt door een mahram (mannelijk familielid zoals een vader, broer of echtgenoot).

3. Volledig verbod voor vrouwen om om te gaan met mannelijke winkeliers.

4. Volledig verbod voor vrouwen om behandeld te worden door mannelijke artsen.

5. Volledig verbod voor vrouwen om te studeren op een school, universiteit of eender welk ander educatief instituut. (De Taliban heeft meisjesscholen veranderd in religieuze seminaries).

6. Vereiste dat de vrouwen een lange sluier (Burka) dragen, die hen van hoofd tot teen bedekt.

7. Vrouwen die niet gekleed zijn overeenkomstig de regels van de Taliban of vrouwen die onvergezeld zijn door een mahram moeten afgeranseld, geslagen en/of uitgescholden worden.

8. Vrouwen met onbedekte enkels moeten in het openbaar zweepslagen ontvangen.

9. Publieke steniging indien een vrouw ervan beschuldigd wordt te zijn vreemdgegaan. (enkele minaars zijn reeds gestenigd onder deze regel).

10. Volledig verbod om cosmetica te gebruiken. (Van vele vrouwen met gelakte vingers hebben ze de vingers afgehakt.)

11. Volledig verbod voor vrouwen om met niet-mahram mannen te praten of de hand te schudden.

12. Volledig verbod voor vrouwen om luidop te lachen. (Geen enkele vreemdeling mag een vrouw haar stem horen).

13. Volledig verbod voor vrouwen om schoenen met hoge hakken te dragen, die geluid maken bij het lopen. (Een man mag een vrouw haar voetstappen niet horen).

14. Volledig verbod voor vrouwen om een taxi te nemen zonder een mahram.

15. Volledig verbod voor vrouwen om op de radio, televisie of eender welke publieke bijeenkomst te komen.

16. Volledig verbod voor vrouwen om een sport uit te oefenen of zich bij een sportcentrum of club aan te sluiten.

17. Volledig verbod voor vrouwen om te fietsen of op een motor te rijden, zelfs in het bijzijn van hun mahrams.

18. Volledig verbod voor vrouwen om fel gekleurde kledij te dragen. Volgens de Taliban zijn dit seksueel aantrekkende kleuren.

19. Volledig verbod voor vrouwen om bijeen te komen voor feestelijke gelegenheden zoals de Eids (feest gehouden na de maand vasten; de Ramadan), of voor eender welke andere recreatief doel.

20. Volledig verbod voor vrouwen om kledij te wassen aan riviersoevers of op een publieke plaats.

21. Aanpassing van alle plaatsnamen die het woord “vrouw” bevatten. Bijvoorbeeld “Tuin der Vrouwen” (Women’s garden) is gewijzigd naar “Tuin der Lente” (Spring Garden).

22. Volledig verbod voor vrouwen om te verschijnen op het balkon van hun appartement of huis.

23. Het verplichte schilderen van alle ramen, zodat vrouwen in hun huis niet zichtbaar van buitenaf.

24. Volledig verbod voor mannelijke kleermakers om de maat op te nemen van vrouwen of om vrouwenkledij te maken.

25. Volledig verbod op publieke badhuizen voor vrouwen.

26. Volledig verbod voor mannen en vrouwen om samen te bus te nemen. Nu zijn er aangewezen publieke bussen “enkel voor mannen” (en “enkel voor vrouwen”).

27. Volledig verbod op bootleg (wijde) broeken, zelfs onder een burka.

28. Volledig verbod op het fotograferen of filmen van vrouwen.

29. Volledig verbod op het afdrukken van een vrouw haar foto in kranten en boeken, of opgehangen aan de muren van huizen en winkels.

Naast de bovenstaande beperkingen voor vrouwen, heeft de Taliban: • het beluisteren van muziek verboden, niet enkel voor vrouwen maar ook voor mannen.

• het bekijken van films, televisie en videos voor iedereen verboden.

• het vieren van het traditionele Nieuwjaar (Nowroz) op 21 maart. De Taliban heeft verklaard dat deze feestdag niet Islamitisch is.

• de Dag van de Arbeid (1 mei) verworpen omdat er geoordeeld werd dat het een “communistische” feestdag is.

• bevolen dat alle mensen met een niet-Islamitische naam deze veranderen naar een Islamitische.

• de Afghaanse jeugd gedwongen hun haar te knippen.

• mannen bevolen Islamitische kledij en een hoofddeksel te dragen.

• mannen bevolen hun baarden niet te scheren noch te trimmen. Een baard moet minstens langer zijn dan de lengte van een gesloten vuist vanaf de kin.

• alle mensen bevolen vijf gebeden per dag in de moskee bij te wonen.

• het houden van duiven en spelen met vogels verboden, daar dit omschreven wordt als niet-Islamitisch. Overtreders zullen worden opgesloten in de gevangenis en de vogels zullen worden gedood.

• alle sporttoeschouwers bevolen Allah-o-Akbar (Allah is groot) te zingen en niet in de handen te klappen.

• bepaalde spelletjes verboden onder andere kite-vliegeren aangezien dit niet-Islamitisch is bevonden.

• bepaald dat eenieder die ongepaste literatuur bij zich heeft ter dood veroordeeld zal worden.

• bepaald dat eenieder die zich van Islam naar eender welke andere religie bekeerd ter dood veroordeeld zal worden.

• bepaald dat alle mannelijke studenten een tulband moeten dragen. Met als motto: “Geen tulband, geen opleiding”.

• bepaald dat niet-Islamitische minderheden een opvallende badge of een opgestikt stuk gele stof op hun kleren moeten dragen om zich op die manier af te scheiden van de overgrote Moslim meerderheid. Net zoals de Nazi’s deden met de Joden.

• het gebruik van internet verboden voor zowel Afghanen als buitenlanders.

Enzovoort…
Velen van de anti-vrouwenregels die uitgeoefend worden door de Taliban werden in de eerste plaats geformuleerd en uitgeoefend door de Rabbani-Massoud overheid nadat ze werden ingevoerd in 1992, maar niemand praat over hen en het is pijnlijk dat ze tot op de dag van vandaag aanzien worden voor de pioniers van vrouwenrechten!!

Op 8 november 1994 heeft de Secretaris-Generaal van de V.N. het tussentijds rapport gepresenteerd over de situatie van de mensenrechten in Afghanistan, dat gemaakt was door dhr. Felix Ermarcora, Speciale Rapporteur van de Commissie van de Mensenrechten, in overeenkomst met de 1994/84 9 maart 1994 Resolutie van de Commissie van Mensenrechten, en het 1994/268 25 juli 1994 Besluit van de Economische en Sociale Raad.

Gedeelten van het rapport over de situatie m.b.t. vrouwenrechten gaan als volgt:


De aandacht van de Speciale Rapporteur is gevestigd op de “Verordening van de Sluier voor Vrouwen”, die werd uitgegeven door een professioneel commissie van het Hoge Hof van de Islamitische Staat Afghanistan, die negen leden telt, en die het volgende stelt:

“Geboden hoe de sluier gedragen moet worden”:

1. De sluier moet het gehele lichaam bedekken.

2. Vrouwenkledij mag niet dun zijn.

3. Vrouwenkledij mag niet gedecoreerd of kleurrijk zijn.

4. Vrouwenkledij mag niet nauwaansluitend of strak zijn zodat de verleidelijke lichaamsdelen niet opgemerkt kunnen worden. De sluier mag niet dun zijn.

5. Vrouwen mogen zich niet parfumeren. Indien een geparfumeerde vrouw bij een groep mannen langsloopt wordt zij aanzien voor overspelige vrouw.

6. Vrouwenkledij mag niet lijken op mannenkledij.

“Daarnaast”

7. mag de kledij van vrouwelijke moslims niet lijken op niet-moslim vrouwenkledij.

8. mag hun schoeisel geen geluid produceren.

9. mogen ze geen kledingstukken dragen die geluid produceren.

10. mogen vrouwen niet middenin de straat wandelen.

11. mogen vrouwen het huis niet verlaten zonder de toestemming van hun echtgenoot.

12. mogen vrouwen niet praten met vreemde mannen.

13. Moeten vrouwen met gedempte stem en zonder gelach praten, indien het echt nodig is om te praten.

14. mogen zij niet kijken naar vreemdelingen.

15. mogen zij zich niet inlaten met vreemdelingen.
http://www.rawa.org/rules_du.htm
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Aug 27, 2012 3:03 pm

De Taliban zijn er nooit onduidelijk over geweest: er is geen lol en leut in de Islam.
En indien er wel leut en lol is dan moet dat tegen gegaan worden met het brengen van veel kommer en kwel.
Dorpelingen onthoofd in zuiden Afghanistan
Vijftien mannen en twee vrouwen zijn in de nacht van zondag op maandag in de Afghaanse provincie Helmand onthoofd door strijders van de Taliban. Dat was een straf, omdat zij een feestje met muziek hielden waar zowel mannen als vrouwen welkom waren, zei een lokale bestuurder maandag.
In het ultraconservatieve Afghanistan gaan mannen en vrouwen praktisch nooit samen naar feestjes, tenzij ze familie van elkaar zijn. Als er al feestjes zijn voor beide seksen, moet er over worden gezwegen. De Taliban veroordelen namelijk flirten en openlijke affectie tussen mannen en vrouwen.

Voor de rest ging die dag in Afghanistan het leven gewoon door met 'faits divers' zoals:
In de provincie Helmand liepen Talibanstrijders maandagochtend vroeg tevens een controlepost van het leger onder de voet. Tien Afghaanse militairen kwamen daarbij om het leven. De radicaalislamitische opstandelingen zouden hulp hebben gekregen van sommige militairen in de post.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/12838459/__Burgers_onthoofd__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72289
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Vr Aug 31, 2012 12:02 pm

Nog een onthoofding. Zo krijg je de schrik er wel in.

Taliban onthoofden twaalfjarige jongen

In Afghanistan zou een twaalfjarige jongen door radicale talibanstrijders onthoofd zijn. De opstandelingen hadden volgens de regionale autoriteiten de jongen twee dagen geleden ontvoerd in het district Panjwaye in de provincie Kandahar. Vermoedelijk gaat het om een wraakactie.

De broer van de jongen maakt deel uit van een regeringsgetrouwe politie-eenheid. 'Dat is de reden van de onthoofding', zegt een woordvoerder van de provincie Kandahar. De taliban gaven zelf geen commentaar.

Maandag beschuldigde het ministerie van Binnenlandse Zaken de taliban er nog van 17 burgers in de provincie Helmand onthoofd te hebben. De taliban ontkennen dat echter.

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/ ... ngen.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Sep 05, 2012 2:55 pm

Als je stamhoofd of dorpshoofd wordt, wat is dan je te verwachten levensduur? Of modern gezegd: wat is hun half-life?
Maar ook in de nabijheid van stamhoofdem verblijven wordt riskanter.
Vijfentwintig doden bij zelfmoordaanslag Afghanistan
De aanslag werd gepleegd in het dorp Shagai, in de provincie Nangarhar. Waarschijnlijk was het districtshoofd Hamisha Gul doelwit van de aanslag. Gul overleefde de aanslag; zijn zoon, die de zelfmoordterrorist probeerde tegen te houden, kwam om.
http://www.nrc.nl/nieuws/2012/09/04/vijfentwintig-doden-bij-zelfmoordaanslag-afghanistan/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Di Sep 18, 2012 11:22 pm

Er is besloten om niet meer gezamenlijk met leger en politie op patrouille te gaan. Ook andere situaties waarbij 'misverstanden' mogelijk zijn, worden vermeden.
Dit nadat 4 NAVO miltairen dood zijn geschoten door politieagenten. Noemen ze dat nu 'friendly fire'?
Vier NAVO-soldaten gedood door agenten in Afghanistan
Vermoedelijke leden van de Afghaanse politie hebben in het zuiden van het land hun geweer gericht op leden van de Isaf, de NAVO-troepenmacht in Afghanistan. Daarbij werden vier Amerikaanse soldaten gedood.
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1501728/2012/09/16/Vier-NAVO-soldaten-gedood-door-agenten-in-Afghanistan.dhtml
NAVO: minder doen met Afghanen
De NAVO gaat minder samenwerken met Afghaanse veiligheidsdiensten.
Aanleiding voor het besluit is het toenemende aantal aanslagen door Afghaanse agenten op militairen van ISAF, het militaire samenwerkingsverband van de NAVO in Afghanistan.
Dit jaar zijn al meer dan vijftig buitenlandse militairen omgekomen bij aanslagen door Afghaans veiligheidspersoneel.
http://nos.nl/artikel/419875-navo-minder-doen-met-afghanen.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72289
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Di Sep 18, 2012 11:44 pm

We moeten daar echt weg. Gruwelijk beeld van een aanslag vanochtend op het vliegveld van Kabul. Daar reed een auto met explosieven in op een minibusje en ontplofte. Van de twaalf die om kwamen waren er acht buitenlanders

Spoiler! :
Afbeelding


Je kijkt er niet eens meer van op. We wennen aan dit soort beelden.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Za Okt 13, 2012 2:37 pm

Stamhoofden die zich verzetten tegen de Taliban leven niet zo lang . Nu weer:
Autobom doodt stamoudsten Pakistan
PESHAWAR - Een krachtige autobom is zaterdag ontploft bij een kantoor van regeringsgezinde stamoudsten in het noordwesten van Pakistan. Er zijn zeker vijftien doden gevallen en ten minste dertig mensen gewondgeraakt, liet de politie weten.

De verantwoordelijkheid voor de aanslag in Darra Adam Khel, in de roerige provincie Khyber Pakhtunkhwa, is tot dusver niet opgeëist. De verdenking gaat uit naar de Taliban, die eerder soortgelijke aanslagen pleegden om stamoudsten te straffen voor hun steun aan legercampagnes tegen radicaalislamitische strijders in het gebied.

De Pakistaanse regering heeft weinig te zeggen in de stammenregio rond Darra Adam Khel. Plaatselijke stamhoofden hebben er ‘vredescomités’ gevormd om rebellen te verjagen. In het kantoor dat zaterdag werd getroffen huisde een van die comités. Zowel stamoudsten als voorbijgangers zijn gedood, zei de minister van informatie van Khyber Pakhtunkhwa.
http://www.nd.nl/artikelen/2012/oktober/13/autobom-doodt-stamoudsten-pakistan
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Okt 19, 2012 3:08 pm

En weer een bericht over de Taliban uit Peshawar. Ze zijn daar wel erg bezig.
PESHAWAR: Banned Tehrik-i-Taliban Pakistan (TTP) on Monday claimed responsibility of attacking a police check post set up on the main Peshawar-Kohat Road in the Matni area on the outskirts of Peshawar, killing seven FC and police personnel.
Superintendent of Police (Rural) Khurshid Khan and six others, including police and Frontier Constabulary (FC) personnel, were killed whereas 12 others were injured when more than 300 militants attacked the check post.
Speaking over the telephone to this correspondent from an undisclosed location, TTP spokesman Ehsanullah Ehsan accepted the responsibility of the attack and said they beheaded SP Khan and two FC officials during the fight and had taken away heads of all three security officials with them.
“We have also taken away two night vision goggles, 15 Kalashnikovs, two rocket launchers, three mobile jammers, 30 rounds of magazines and three heavy machine guns from the check post,” said Ehsan. Two TTP fighters sustained injuries during the fight, he added.
http://dawn.com/2012/10/15/militants-attack-ghaziabad-checkpost-sp-rural-among-seven-killed/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Do Jan 03, 2013 2:54 pm

Afbeelding

Haatbaard Mollah Nazir in Zuid-Waziristan. Altijd druk bezig om ongelovigen dood te maken.
Daarvoor krijgt die onofficieel applaus uit Pakistan. Er werd op hem gejaagd door de USA. En ze hebben hem naar zijn maagd van 72 gezonden.
Twee drones raakten een wagen in het dorp Sar Kanda in Zuid-Waziristan, een stammengebied dat beschouwd wordt als een van de centra van de jihadbeweging in het noorden van Pakistan.

"Mollah Nazir en vijf van zijn strijders werden gedood. Bij de slachtoffers zijn twee lokale commandanten", Atta Ullah en Rafey Khan, zegt een hooggeplaatste bron bij de veiligheidsdiensten. De aanval vond plaats in het bergachtige gebied dat grenst aan Afghanistan.

Mollah Nazir werd beschouwd als de belangrijkste legerchef in Zuid-Waziristan en was al vaker het doelwit van aanvallen. De dertiger was een machtige bondgenoot van talibancommandant Hafiz Gul Bahadur, die zich ophoudt in een aangrenzend gebied. De twee mannen hadden van Zuid-Wazristan de basis gemaakt van waaruit ze aanvallen lanceerden op de coalitietroepen in Afghanistan.
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1556659/2013/01/03/Amerikaanse-drone-doodt-belangrijke-talibanleider.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Do Jan 10, 2013 6:07 pm

Er zijn weer wat Britse soldaten gedood en gewond door 'friendly fire' als je dat zo mag noemen. Voordat de imam haatbaard ging schieten was die vriend.
On-Base Muslim Imam Murders British Soldier
A member of the Afghan army who acted as a prayer leader for troops has shot dead a British soldier in the year's first insider attack, according to officials in the region.

As many as six British troops were also injured in the shooting in Helmand Province. The Taliban claimed responsibility for the attack in a statement released shortly after details emerged, the BBC reported.

It is the latest such incident in a string of insider attacks that threatens to undermine the handover from international forces to local troops.
A member of the Afghan National Army in Helmand said the attacker - shot dead after opening fire - was from Laghman Province, in the east of the country and had joined the Afghan army a year ago.
"He was well-known as being religious and would lead prayers, acting as an imam," said the soldier, speaking on condition of anonymity.
http://www.aina.org/news/2013019163837.htm
Dit is de benaming van deze incidenten: " "green on blue" attacks.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Feb 08, 2013 1:14 am

Security Council Committee pursuant to resolutions
1267 (1999) and 1989 (2011) concerning Al-Qaida
and associated individuals and entities

Abd el Kader Mahmoud Mohamed el Sayed was the organizer of an Al-Qaida (QE.A.4.01) cell in Milan, Italy. He had been in contact with international terrorist leaders and was sent to Milan, Italy, by Aiman Muhammed Rabi al-Zawahiri (QI.A.6.01) to reorganize the terrorist group there.
http://www.un.org/sc/committees/1267/NSQI06502E.shtml

Dit zou de haatbaard zijn:
Afbeelding
Al Qaeda announced the death of Abd el Kader Mahmoud Mohamed el Sayed, a longtime senior jihadist leader and military commander who was killed in a drone strike in Pakistan sometime in the spring of 2012. El Sayed, also known as Abu Saleh al Masri, had been a member of al Qaeda since the early 1990s and had served in multiple jihadist theaters, including in Italy. He commanded al Qaeda forces along the Afghan-Pakistan border before being killed along with his son.

The Al-Fajr Media Center, which distributes al Qaeda's propaganda, released a martyrdom statement and biography of el Sayed on jihadist Internet forums on Jan. 29 that was obtained and translated by the SITE Intelligence Group. The statement was written by Muhammad bin Mahmoud al Bahtiti, supposedly a close friend of the slain al Qaeda leader.
http://www.longwarjournal.org/archives/2013/02/prominent_al_qaeda_l.php
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39152
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Za Feb 09, 2013 9:23 pm

En wat zien we hier:

Afbeelding

een stel Afghaanse militairen (politie?) die vol trots hun buit tonen.
Twee Talibanners met eentje ervan verstopt onder een boerka.
Hoe kwam het dat ze in de smiezen liepen? Kijk dan naar de voeten en het is duidelijk:

Afbeelding

Bij deze laatste foto vraag ik mij af: zijn ze nu allebei geblindoekt?
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1576640/2013/02/09/Talibanstrijder-in-boerka-ontmaskerd.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: Di Mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Danube » Za Feb 09, 2013 9:56 pm

De Taliban zijn kleine krabbelaars als het gaat om moorden op grote schaal in Afghanistan.

http://www.wired.com/dangerroom/2012/12 ... ghanistan/

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ozes » Za Feb 09, 2013 10:06 pm

Danube schreef:De Taliban zijn kleine krabbelaars als het gaat om moorden op grote schaal in Afghanistan.

http://www.wired.com/dangerroom/2012/12 ... ghanistan/


Ze maken IED's van kinderspeeltjes die kinderen dan pakken en sterven, ze verminken vrouwen die het niet met hun eens zijn en moorden willekeurig.

En wat denkt Wim N.N.n, zoals hij voor Hamas is, ontkracht hij ook graag kritiek op de taliban. Niet met succes uiteraard, de bron zegt niets over vergelijkingen tussen het aantal drones die deze beesten hebben afgemaakt en het aantal onschuldige afghanen en pakistanen welke de taliban heeft afgeslacht.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.


Terug naar “Leven in moslimlanden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten