Taliban en hun misdaden.

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Danube
Berichten: 1786
Lid geworden op: Di Mar 13, 2012 12:25 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Danube » Za Feb 09, 2013 10:15 pm

Ozes schreef:
Danube schreef:De Taliban zijn kleine krabbelaars als het gaat om moorden op grote schaal in Afghanistan.

http://www.wired.com/dangerroom/2012/12 ... ghanistan/


Ze maken IED's van kinderspeeltjes die kinderen dan pakken en sterven, ze verminken vrouwen die het niet met hun eens zijn en moorden willekeurig.

En wat denkt Wim N.N.n, zoals hij voor Hamas is, ontkracht hij ook graag kritiek op de taliban. Niet met succes uiteraard, de bron zegt niets over vergelijkingen tussen het aantal drones die deze beesten hebben afgemaakt en het aantal onschuldige afghanen en pakistanen welke de taliban heeft afgeslacht.


http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/ ... rones.html

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 41758
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Pilgrim » Za Feb 09, 2013 10:22 pm

Wie zegt dat die 3000 slachtoffers onschuldige slachtoffers zijn? Is dat wat je denkt? Ik denk dat het voornamelijk Taliban-strijders zijn.
Laatst gewijzigd door Anonymous op Za Feb 09, 2013 10:33 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Schepsel » Za Feb 09, 2013 10:25 pm

Dit leidt de aandacht af van het feit dat de Taliban onvoorstelbaar veel erger is dan wat dan ook. De rollen worden bijna omgedraaid!
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ozes » Za Feb 09, 2013 10:28 pm

Het zijn juist voornamelijk vijandelijke strijders. Natuurlijk zitten er zogenaamde burgerslachoffters tussen, dat is wat anders dan de Taliban die als ze een goede bui hebben Malala Yousafzai neerschieten en anders nog ergere misdaden plegen.

Wim H-utten staat weer eens aan de verkeerde kant.

@Schepsel
Inderdaad. De Taliban zijn nog ergers dan de nazi's en wellicht te vergelijken met de Rode Khmer qua kwaadaardigheid. Maar Hamas supporter Wim kiest gewoon wat zijn maoïstische vriendjes kiezen.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Gebruikersavatar
KevinB
Berichten: 1436
Lid geworden op: Vr Okt 14, 2011 4:42 pm
Locatie: Vlaanderen

Berichtdoor KevinB » Ma Feb 11, 2013 11:12 pm

De Taliban is zowat het ergste van het ergste qua kwaadaardigheid en wreedheid. Het aantal en de aard van de misdaden die ze plegen is ronduit schokkend. Ze zijn zeker erger dan de nazi's (hoe ontzettend wreed sommige nazi's ook waren) en wellicht ook nog erger dan de Rode Khmer.

De Taliban is zo ongeveer wat je krijgt als je het allerergste van de menselijke natuur bovenhaalt, uitvergroot en bevordert, en dit combineert met een zeer giftige ideologie zoals de islam waarmee zowat alle gruweldaden tegen mensen die niet tot jou groep behoren gelegitimeerd kunnen worden.

Die Taliban gasten zijn zoals hondsdolle beesten. Het enige wat je daarmee kan doen om je ertegen te beschermen is afmaken. Dat is ook de enige goede oplossing met die Taliban rotzakken: afschieten of opblazen.

Mahalingam
Berichten: 39172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Za Apr 06, 2013 10:49 am

We hadden al eerder de bom-auto, de fiets-bom, de kinderwagen-bom en de motor-bom (even afgezien van alle plofkippen). Nu is er een nieuwe: de ezel-bom. Het wachten is op de kameel-bom.

Agent gedood door aanslag met bom-ezel
Een bom, gemonteerd op een ezel, heeft in Afghanistan een politieagent gedood en drie omstanders verwond. De aanslag vond plaats in Alingar in de Afghaanse provincie Laghman.

De ezel stond voor een politiebureau. Op de rug van het dier bleek een bomtas te zitten. Een woordvoerder van de lokale overheid schreef de aanslag toe aan de Taliban.

De inzet van bomezels is een van de nieuwe tactieken van de Taliban, die steeds zoeken naar verrassende middelen om de door de Afghaanse regering en de buitenlandse troepen getroffen veiligheidsmaatregelen te omzeilen en het vertrouwen in de regering in Kabul te blijven ondermijnen.
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3420785/2013/04/05/Agent-gedood-door-aanslag-met-bom-ezel.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Dhana
Berichten: 7964
Lid geworden op: Do Nov 27, 2008 10:15 am

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Dhana » Za Apr 06, 2013 11:49 am

We zullen maar denken dat er geen verschil voor allah tussen wat voor ezel dan ook en het dier de tijd van zijn leven nu heeft in het islamitische paradijs waar die naar hartelust kan stoeien met zijn 72 maagdelijke ezelinnen en wijn waar je niet dronken van wordt uit rivieren kan slobberen en zijn hooi en gras op gouden borden geserveerd krijgt.

Mits hij besneden door het leven gegaan is uiteraard.
Wil je in het leven werkelijk leren, moet je in staat zijn buiten het eigen ego te schouwen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72306
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Zo Apr 07, 2013 12:18 am

Ze waren daar om boeken uit te delen. :nietverstaan:

Amerikaanse diplomate gedood in Afghanistan

In Afghanistan zijn vijf Amerikanen, onder wie drie militairen en een jonge vrouwelijke diplomaat, om het leven gekomen door een bomaanslag. Een Amerikaanse burger kwam eveneens om, terwijl vier andere Amerikaanse diplomaten gewond raakten. Een van hen is er ernstig aan toe, aldus het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

De diplomaten waren met Afghaanse regeringsfunctionarissen in de zuidelijke provincie Zabul in een militair konvooi onderweg naar een school in de stad Qalat om boeken uit te delen toen een autobom explodeerde.

De aanslag was op het moment dat de Amerikaanse generaal Martin Dempsey, de voorzitter van de gezamenlijke stafchefs van het Amerikaanse leger, een bezoek bracht aan het land. De Taliban hebben de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/2145 ... ood__.html
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
op z'n kop
Berichten: 326
Lid geworden op: Za Jul 16, 2011 8:38 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor op z'n kop » Zo Apr 07, 2013 12:47 am

Nou wat een toeval zeg Ariel, heb ik net een dagje eugenics gekeken..word je niet blij van zeg ik je.
De diplomaten waren met Afghaanse regeringsfunctionarissen in de zuidelijke provincie Zabul in een militair konvooi onderweg naar een school in de stad Qalat om boeken uit te delen toen een autobom explodeerde.

Als ze zich niet laten civiliseren(die afghanen en andere korandragers) worden ze gedemoniseerd.
Daar zijn we hier in het westen al ver op de goede weg mee , dus het zal me niks verbazen als we straks blind van haat de inbreedparty te lijf mogen gaan. Dat geeft in ieder geval richting aan de woede en onmacht die we tegenwoordig ervaren en het zal me niets verbazen of de grote bazen hebben dat genoegen in het verschiet voor ons. Een andere optie is dat de mensen nu in het westen verblijvend nog een kans krijgen en de rest in het midden oosten vergiftigt word met kernbommen en radioactief ammunitie.
Misschien is het niet te laat bij te leren en aan te nemen wat gegeven wordt, geloof en geld. Weten en vergeten.
An evil exists that threatens every man, woman and child of this great nation. We must take steps to ensure our domestic security and protect our homeland.A.H./ Bush./ ?

mercator
Berichten: 18608
Lid geworden op: Do Nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor mercator » Zo Apr 07, 2013 10:35 am

op z'n kop schreef: dus het zal me niks verbazen als we straks blind van haat de inbreedparty te lijf mogen gaan. Dat geeft in ieder geval richting aan de woede en onmacht die we tegenwoordig ervaren en het zal me niets verbazen of de grote bazen hebben dat genoegen in het verschiet voor ons..

Maar nee, we gaan helemaal niks doen, daar hebben 60 jaar linkse zelfhaat- indoctrinatie voor gezorgd. De moslimkanker zal gewoon voortwoekeren in steeds sneller tempo en de blanke Europese bevolking zal roemloos verdwijnen.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel

Gebruikersavatar
King George
Berichten: 19099
Lid geworden op: Zo Sep 11, 2011 1:22 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor King George » Zo Apr 07, 2013 10:54 am

Als wij het laten gaan, zullen wij niet meer bestaan. En helaas: We zijn daar in rap tempo naar op weg.
Het morele gelijk ligt bij het volk

Respectabele fora de moeite van een bezoek meer dan waard:
Haarlems Vrije Mening Forum Uitingsvrij 3.2


Citaten van Mustafa Kemal Atatürk over de Islam

Gebruikersavatar
Ali Yas
Berichten: 6256
Lid geworden op: Zo Apr 15, 2012 3:24 pm
Contact:

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ali Yas » Zo Apr 14, 2013 10:17 pm

Mahalingam schreef:We hadden al eerder de bom-auto, de fiets-bom, de kinderwagen-bom en de motor-bom (even afgezien van alle plofkippen). Nu is er een nieuwe: de ezel-bom. Het wachten is op de kameel-bom.

Agent gedood door aanslag met bom-ezel
Een bom, gemonteerd op een ezel, heeft in Afghanistan een politieagent gedood en drie omstanders verwond. De aanslag vond plaats in Alingar in de Afghaanse provincie Laghman.

De ezel stond voor een politiebureau. Op de rug van het dier bleek een bomtas te zitten. Een woordvoerder van de lokale overheid schreef de aanslag toe aan de Taliban.

De inzet van bomezels is een van de nieuwe tactieken van de Taliban, die steeds zoeken naar verrassende middelen om de door de Afghaanse regering en de buitenlandse troepen getroffen veiligheidsmaatregelen te omzeilen en het vertrouwen in de regering in Kabul te blijven ondermijnen.
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3420785/2013/04/05/Agent-gedood-door-aanslag-met-bom-ezel.dhtml


Wat een rare manier van berichten, dat de Taliban dit zou doen "om het vertrouwen in de regering (...) te ondermijnen". Wat nou? Het vertrouwen in de regering kan alleen worden ondermijnd door het falen van die regering zelf, maar dit is gewoon straf van Allah, opgelegd door zijn trouwe dienaren.
Truth sounds like hate to those who hate truth.

Gebruikersavatar
Schepsel
Berichten: 4930
Lid geworden op: Zo Jun 20, 2010 6:43 pm
Locatie: 하늘

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Schepsel » Zo Apr 14, 2013 11:18 pm

Pilgrim schreef:Wie zegt dat die 3000 slachtoffers onschuldige slachtoffers zijn? Is dat wat je denkt? Ik denk dat het voornamelijk Taliban-strijders zijn.

De ISI, de Pakistaanse geheime dienst, zou zogenaamd de Amerikanen helpen, alswel Afghaanse groepen, maar die schijnen vaak foute informatie doorgegeven/gekregen te hebben over waar terroristen schuilen, en de Amerikanen hadden dan niemand buiten die zwakke tipgevers, waardoor er wel veel niet-taliban omkwamen.
Ik heb de beste feiten. Het zijn alternatieve feiten. Niemand respecteert de feiten meer dan ik. De rest is FAKE NEWS. SNEU. Net als ''zogenaamde rechters'' en scheiding der machten, SNEU.

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7530
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor xplosive » Zo Apr 21, 2013 7:44 pm

9 doden door aanvallen Taliban

In de Afghaanse provincie Ghazhi zijn bij een aanval door de Taliban op een controlepost zes politieagenten gedood. Daarnaast zijn bij een zelfmoordaanslag in een winkelcentrum in Paktika nog eens drie burgers omgekomen en zeven anderen gewond geraakt. De verantwoordelijkheid voor de aanslag is opgeëist door de Taliban.

April is de bloedigste maand van het jaar tot nu toe in Afghanistan. Volgens een rapport dat het Afghaanse ministerie van Defensie publiceerde, voerde het leger de afgelopen maand ruim 2000 militaire operaties uit.

Daarbij kwamen ruim 460 rebellen en ruim 100 militairen om het leven. Een onafhankelijke veiligheidsorganisatie waarschuwt dat 2013 wel eens een van de gewelddadigste jaren van de oorlog kan worden.

Buitenlandse troepen

De vijandelijkheden leiden tot extra zorg in Afghanistan, omdat het Afghaanse leger minder steun krijgt van buitenlandse troepen. In Afghanistan zijn ongeveer 100.000 buitenlandse militairen gelegerd, maar een groot deel daarvan maakt zich op om volgend jaar te vertrekken.

De meeste militairen komen uit de Verenigde Staten. De Amerikaanse troepenmacht wordt in februari volgend jaar met de helft teruggebracht.

De Taliban roert zich steeds meer en dus worden er troepen teruggetrokken. De logica daarvan ontgaat mij. Het zal wel met de Obama administratie te maken hebben.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15757
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Burgeroorlog is goed voor de islammens

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Apr 21, 2013 11:57 pm

xplosive schreef:De Taliban roert zich steeds meer en dus worden er troepen teruggetrokken. De logica daarvan ontgaat mij. Het zal wel met de Obama administratie te maken hebben.

Zo ontstond er toch ook vrede in Vietnam? Vroeger waren burgeroorlogen heel gewoon in Zuid-Amerika. Je verliet een land met een generaal aan de macht en wanneer je het jaar erop terugkwam was een ander weer aan de macht. Uiteraard na een bloedige nacht. Dat weer wel. Natuurlijk is dat lang geleden en ik heb het ook maar uit de Kuifjes boeken, maar zo was het wel. Geef die primitieve islamitische holbewoners toch de tijd. Ze hebben een achterstand in te lopen van nog wel zeker honderd jaar. Dus ik bedoel, laat ze gewoon hun burgeroorlog uitvechten. Niet mee bemoeien. Dat is altijd de agressieve fout van Amerika geweest. Dat ze te hulp komen is prima. Maar daartoe moeten ze wel eerst uitgenodigd worden.

Overigens ben ik er van overtuigd dat al onze kennisbeschavingslanden heus wel weten hoe ver het staat met de achterlijkheid van de moslims in Europa. Het is net als met achtergesteld onderhoud aan huis of auto. De kruik gaat zolang te water tot hij breekt. Maar het kan net zo goed andersom zijn dat men de put pas gaat dempen wanneer het kalf verdronken is. Doordat de bevolking haar bek niet opendoet en roept: HEE! Die put moet godverdomme eens een keer gedempt worden. Ik denk dat de meeste (nog in leven zijnde) burgers :lol: langzaamaan schoon genoeg hebben van de moslims. En dat komt mede dankzij de volhardende provocatie van de steeds meer in opmars komende hoofddoeken en elkaar in steeds rapper tempo opvolgende negatieve berichtgeving over de islam en zijn rigide aanhang. Toch proef ik ook de vrees bij de overheid voor rellen en onrust die men perse probeert te voorkomen; waarmee dan tevens het spreekwoord in werking treedt: Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Ozes
Berichten: 5835
Lid geworden op: Za Sep 17, 2011 4:05 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ozes » Ma Apr 22, 2013 4:19 pm

Apart, wel voorspelbaar, dat je nooit iets hoort over politieke gevangenen in Vietnam.
"There is no need to exaggerate the part played in the creation of Bolshevism and in the actual bringing about of the Russian Revolution, by these international and for the most part atheistical Jews, it is certainly a very great one; it probably outweighs all others.

~Winston Churchill.

Mahalingam
Berichten: 39172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Vr Apr 26, 2013 3:31 pm

De Taliban overvallen een vrachtauto en laten die daarna midden op de weg staan. Een bus botst er op. 30 doden.
Minstens 30 mensen zijn bij een busongeval in het zuiden van Afghanistan om het leven gekomen.
De bus was vanmorgen onderweg van Herat naar de hoofdstad Kaboel, toen het in de provincie Kandahar tot een botsing kwam met het wrak van een vrachtwagen die door de taliban was aangevallen. Onder de slachtoffers bevonden zich vrouwen en kinderen. Er waren ook minstens tien gewonden.

Afbeelding
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1622321/2013/04/26/Dertig-doden-bij-busongeval-in-Afghanistan.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72306
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Wo Mei 01, 2013 12:30 pm

Vader schiet dochter dood voor 300 mensen

In Afghanistan heeft een vader zijn eigen dochter doodgeschoten voor een menigte van 300 mensen, omdat ze haar familie ten schande had gebracht. Het meisje, dat Halima heette en tussen de 18 en 20 jaar oud was, was weggelopen van haar echtgenoot, waarop de stoppen doorsloegen bij haar vader. Dat meldt Amnesty International.

Terwijl de man van Halima in Iran was, vluchtte ze samen met een neef weg uit het dorp waar ze woonde. Tien dagen later bracht de man het meisje echter terug naar haar familie in Kookchaheel in de noord-westelijke provincie Badghis. Hierop volgde haar vader de raad op van de dorpsvoogden die stelden dat Halima publiekelijk geëxecuteerd moest worden na haar daden.

Op 22 april zou de vader Halima hebben doodgeschoten voor een menigte van meer dan 300 mensen. Wat er met de neef van het meisje is gebeurd, is niet duidelijk. Haar vader en de drie dorpsvoogden, die allen gelinkt worden aan de taliban, zijn intussen ondergedoken.

Amnesty International roept op dat Afghaanse autoriteiten een einde moeten maken aan dergelijke wanpraktijken: 'De overheid moet verzekeren dat geweld tegen vrouwen juridische gevolgen zal hebben. Momenteel is het een plaag in Afghanistan. Zelden komen de misdadigers met het gerecht in aanmerking', betreurt een onderzoeker van Amnesty International, Horia Mosadiq.

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/ ... nsen.dhtml
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72306
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Za Mei 18, 2013 3:19 pm

En dit is het trotse resultaat van jaren lang vechten, en verspilling van vele,vele miljarden en mensenlevens.

Vrouwenwet niet door Afghaans parlement

Het parlement in Afghanistan is het niet eens geworden over een wet die vrouwenrechten bevordert. De wet, die onder meer geweld tegen vrouwen verbiedt, heeft geen doorgang gevonden in het parlement.

Conservatieve moslims verzetten zich tegen de wet. Ze waren het onder meer niet eens met onder meer het behouden van 16 jaar als minimumleeftijd voor vrouwen om te kunnen trouwen. Ook kunnen ze zich niet vinden in het bestaan van opvangcentra voor slachtoffers van huishoudelijk geweld.

Na een felle discussie werd besloten dat de wet op een later, nog onbekend tijdstip opnieuw wordt voorgelegd aan het parlement

Bron ANP
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 15757
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Taliban en hun folklore.

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Zo Mei 19, 2013 1:04 am

Ariel schreef:En dit is het trotse resultaat van jaren lang vechten, en verspilling van vele,vele miljarden en mensenlevens.

Vrouwenwet niet door Afghaans parlement

Het parlement in Afghanistan is het niet eens geworden over een wet die vrouwenrechten bevordert. De wet, die onder meer geweld tegen vrouwen verbiedt, heeft geen doorgang gevonden in het parlement.

Conservatieve moslims verzetten zich tegen de wet. Ze waren het onder meer niet eens met onder meer het behouden van 16 jaar als minimumleeftijd voor vrouwen om te kunnen trouwen. Ook kunnen ze zich niet vinden in het bestaan van opvangcentra voor slachtoffers van huishoudelijk geweld.

Na een felle discussie werd besloten dat de wet op een later, nog onbekend tijdstip opnieuw wordt voorgelegd aan het parlement

Bron ANP

Ik geef die Afghanen groot gelijk. Wie zijn wij verdomme dat wij als hoogmoedige klootzakken door nalopers van Amerika te zijn deze oeroude traditionele beschaving moeten omwroeten en omturnen naar onze zogenaamde 'superieure' beschaafde normen en waarden? De walgelijke arrogantie ten top!

De aan geestelijk ontwrichte hersenrot lijdende grootsmoelen van de westerse beschaving hadden VOOR de Eerste Wereldoorlog en VOOR de Tweede Wereldoorlog kunnen civiliseren volgens de fraaie beginselen van de christenheid. Maar het weerzinwekkende van het onmannelijke slappe lafhartige geslacht volgens christelijke normen en waarden verkoos voor satan de duivel.

Het Afghaanse volk is vertrapt, vernederd en in verwarring gebracht. Het is toch te gek voor woorden dat wij met z'n allen ervan uitgaan dat dit 'prachtige authentieke' primitieve volk in staat zou zijn eventjes de arrogante zelfverzekerde christelijke Amerikaanse KUT beschaving op stelten te zetten middels een onverwachte ingeving onder de terroristennaam 9/11.

De mannen van Afghanistan bestaan uit kerels. In Nederland zijn nog nauwelijks kerels te vinden. Kijk naar de ontgoocheling na de ervaring in Srebrenica. Grote kerels met dikke vette nekken gingen daar naar toe. In de verwachting elke dag dronken van het te worden. Maar toen begon het geklier. De afloop van die grote stoere Hollandse slappe lullen brigade is bekend. Allemaal in de psychische vernieling beland!

Tijd voor bewondering voor de mannelijkheid van de Afghanen. Kerels met ballen! Met hun goed traditioneel recht, conform de bijbel, heer en meester te zijn over de vrouwen!

Ehhhh . . . als atheïst en sociaal liberaal vrijdenker ben ik het niet met mezelf eens. Maar ik verplaats mij in de rol van de continu in de schaduw van het gezonde verstand opererende godsdienstwaanzinnige dwaas. Enne . . . daarbij speelt de vrouw (hihi) een ondergeschikte rol. Het is niet anders!

Laat de Afghanen in hun eer met rust!

Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Mahalingam
Berichten: 39172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Ma Mei 20, 2013 4:02 pm

Een Hoge Ome zijn in Afghanistan. Wat is je half-life? (ofwel hoe lang ga je gemiddeld mee?)
Zelfmoordaanslag op leider in Afghanistan: 11 doden
Een kamikaze in politieuniform die te voet was, bracht zijn bom tot ontploffing op het moment dat de leider van de provincieraad en zijn lijfwachten het gebouw binnengingen', zei de adjunct-chef van de provinciale politie, Sadeq Muradi. 'De leider van de raad, Mohammed Rasoul Mohseni, werd gedood, evenals drie van zijn lijfwachten en burgers die hun problemen kwamen bespreken met hem.'
Er raakten ook minstens vijf mensen gewond gewond, aldus de directeur van het ziekenhuis van Puli Khumri.
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3444139/2013/05/20/Zelfmoordaanslag-op-leider-in-Afghanistan-11-doden.dhtml
Een kamikaze. Er komen inderdaad rare denkbeelden uit Japan in Afghanistan terecht.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 72306
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Ariel » Ma Mei 20, 2013 4:08 pm

Een kamikaze is nu dus het nieuwe woord voor Mohammedaanse zelfontploffer.

Kamikaze , literally: "God wind"; common translation: "Divine wind"


Klinkt wel aardig.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 39172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Wo Mei 29, 2013 1:07 pm

BINGO !!

Nummer 2 Taliban Pakistan door drone gedood
Wali-ur-Rehman, de tweede man van de Pakistaanse Taliban, is woensdag door een aanval met een drone (onbemand vliegtuig) gedood. Dat hebben drie Pakistaanse veiligheidsfunctionarissen gezegd. Als hun uitspraken kloppen, is dat een zware slag voor de Pakistaanse Taliban. Het was de bedoeling dat Rehman te zijner tijd Hakimullah Mehsud als leider van de Pakistaanse Taliban zou opvolgen.[...]
Pakistaanse veiligheidsfunctionarissen en bewoners van Noord-Waziristan zeiden dat twee raketten waren afgevuurd op een lemen huis in het dorp Chashma.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/21603657/__Drone_doodt_nummer_2_Taliban__.html
Hier de onsmakelijke haatbaard:

Afbeelding
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Do Mei 30, 2013 3:40 pm

De nieuwe Pakistaanse regering heeft het plan om te gaan onderhandelen met de Taliban over vrede. Dat wordt nu lastiger omdat de tophaan dood is.
Future peace negotiations in Pakistan are now in jeopardy after the Pakistani Taliban's deputy leader Waliur Rehman was killed in a U.S. drone strike on Wednesday.
Rehman was considered the best chance for talks with the incoming Pakistani government over his more hardline superior, Hakeemullah Mehsud, who remains at large.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2333158/U-S-drone-strike-killed-Taliban-deputy-commander-scuppers-Pakistans-hopes-negotiating-extremists.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 39172
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Taliban en hun misdaden.

Berichtdoor Mahalingam » Zo Jun 02, 2013 9:55 pm

Vorig jaar omstreeks deze tijd was er iets vergelijkbaars met dit:
Minimaal 20 meisjes op een middelbare school in Afghanistan zijn zondag flauwgevallen doordat ze vermoedelijk chemische stoffen hebben ingeademd die werden verspreid via een verstuiver. Wie hier achter zit, is onbekend.

Het incident vond plaats in een vrouwencentrum in de noordelijke plaats Besud in de provincie Sar-i-Pul, aldus een woordvoerder van de regionale gouverneur. De minderjarige meisjes zijn overgebracht naar een ziekenhuis. De school is voorlopig dicht.

Op 21 mei verloren 80 meisjes het bewustzijn in een vergelijkbaar incident in de provincie Faryab. Drie weken daarvoor gebeurde hetzelfde bij 70 studentes in Kabul. Velen denken dat de Taliban erachter zitten. Maar die ontkennen, hoewel ze wel fel tegen onderwijs aan meisjes zijn.
http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3451306/2013/06/02/Schoolmeisjes-Afghanistan-bewusteloos-door-gif.dhtml
Ik denk dat het massa-hysterie is. Misschien af en toe een voedselvergiftiging (collectief eten) maar een gifgasaanval door de Taliban lijkt mij te hoog gegrepen.
En over die verstuiver: als ze weer bij komen dan zeggen ze een vreemd luchtje geroken te hebben. Maar leraren en personeel hebben niets geroken.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Leven in moslimlanden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten