De islamisering van Turkije

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7814
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

De islamisering van Turkije

Berichtdoor xplosive » Zo Apr 29, 2012 9:57 pm

Atheist pianist to turn back on Turkey; disillusioned by rise of conservative Islam

Citaat:

“When I said that I was an atheist, everyone insulted me and the legal authorities jumped on everything that I wrote on Twitter. I am perhaps the first person anywhere in the world to be the object of a judicial inquiry for declaring that they are an atheist.”

The multiple award-winning artist, who is a culture ambassador for the European Union, has drawn the ire of conservatives in Turkey with a series of provocative tweets about Islam.

A senior lawmaker for the ruling AKP party, Samil Tayyar, has called Say a “son of a whore” and the composer now fears that he could end up behind bars.
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45807
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Pilgrim » Wo Mar 13, 2013 6:17 pm

Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens

Xander 12-03-2013

Midden Oosten expert: 'Armageddon' als Turken Syrië binnenvallen en daarna Israël aanvallen - 'Obama grote coördinator van Soennitische moslimalliantie'

Afbeelding
Turkije zal als kernwapenstaat onder de islamist Erdogan, die droomt van een hersteld Turks-Ottomaans Rijk, veel gevaarlijker voor Europa en Israël zijn dan Iran.

Een jaar geleden vroeg het Turkse Centrum voor Economische en Buitenlandse politieke studies (EDAM) aan 1500 personen of Turkije als reactie op het nucleaire programma van Iran ook atoombommen moest gaan bouwen. Een grote meerderheid antwoordde met ja. Vrijwel niemand weet echter dat de Turkse overheid volgens de Duitse geheime dienst BND al jaren in het diepste geheim aan de ontwikkeling van kernwapens werkt (1). Gezien de imperialistische aspiraties van de islamistische AKP van de Turkse premier Erdogan voorspelt dit niet veel goeds voor Europa en Israël, iets wat bevestigd wordt door Midden Oosten expert en auteur Avi Lipkin.

AKP wil Europa islamiseren - goedschiks of kwaadschiks
'De imam van Istanbul' annex 'dienstknecht van de Sharia' zoals Racip Tayyip Erdogan zichzelf in het verleden noemde wil volgens binnen- en buitenlandse bronnen Turkije het absolute centrum maken van het islamitische Kalifaat in de vorm van het herstelde Turks-Ottomaanse rijk. We schreven al vaker dat uit onder andere WikiLeaks documenten bleek dat invloedrijke officials binnen Erdogans AK Partij geloven dat Turkije de opdracht heeft om Europa goedschiks of kwaadschiks te islamiseren.

Sommigen spraken zelfs letterlijk over het nemen van wraak voor de Turks-islamitische nederlaag bij Wenen in 1683. Dat was na Poitiers (Zuid Frankrijk) en Brindisi (Zuid Italië) al de derde mislukte poging van de moslims om Europa te veroveren. Omdat Andalusië ooit door moslims bezet gebied was en al het door de islam veroverde terrein volgens de Koran 'voor eeuwig' aan de moslims toebehoort, zou Spanje sowieso 'heroverd' moeten worden.

'Erdogan wil sultan Midden Oosten worden'
Dat dit meer is dan slechts een complottheorie werd in de loop der jaren door hoge Turkse officials bevestigd. Opperrechter Emina Ulker Tarhan legde in 2011 haar functie neer als protest tegen de snelle islamisering van Turkije door de AKP. 'Deze regering gedraagt zich als een bende,' verklaarde ze als reden voor haar aftreden. 'Erdogan wil de democratie verpletteren, de absolute macht krijgen en de nieuwe sultan van het Midden Oosten worden.'

Een andere Turkse rechter en tevens kolonel, Ali Cakmakkaya, beschuldigde Erdogan en president Gül er openlijk van het Turks-Ottomaanse Rijk te willen herstellen. Maar ook uit de mond van de islamistische premier zelf zijn diens imperialistische aspiraties te horen. Na zijn laatste verkiezingsoverwinning verklaarde hij: 'Sarajevo heeft vandaag net zozeer gewonnen als Istanbul, Beiroet, Izmir, Damascus, Ankara, Ramallah, Nablus, Jenin, de Westbank en Jeruzalem.'

Turks leger verdubbeld naar 1 miljoen man
Niet geheel toevallig waren dit allemaal plaatsen in gebieden die ooit door de Turken werden bezet. Met andere woorden: Bosnië, Syrië, Libanon en Israël staan allemaal op het Turkse verlanglijstje. Om deze landen en gebieden te kunnen veroveren kondigde minister van Defensie Vedci Gonul twee jaar geleden aan dat het Turkse leger verdubbeld zal worden naar maar liefst 1 miljoen manschappen. Bedreigingen uit Ankara zijn er ook al: minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu riep op 2 februari Syrië op om Israël aan te vallen, zodat de Turken het vuile werk niet zelf hoeven op te knappen.

EU parlementariërs eisen veroordeling van Erdogan
Erdogan deed zelf een nieuwe antisemitische duit in het zakje door onlangs het Zionisme -de erkenning van het bestaansrecht van de Joodse staat Israël- een misdaad tegen de mensheid te noemen. Dit werd 20 EU parlementariërs uit Nederland, Polen, Groot Brittannië, Duitsland, Spanje, België, Finland, Roemenië, Denemarken en Hongarije te gortig. Vorige week stuurden ze EU buitenland afgevaardigde Catherine Ashton een brief waarin ze eisten dat de EU publiekelijk Erdogans haatuitspraken veroordeelt.

'De banaliteit van Erdogans vergelijking heeft weinig uitleg nodig: het Zionisme is de vervulling van de nationale rechten en aspiraties van het Joodse volk en moet niet worden ontkend,' aldus de parlementariërs. Heel veel kans dat Ashton gehoor geeft aan hun verzoek is er niet, aangezien zij er al jaren om bekend staat bepaald geen vriend van Israël te zijn (3).

Hersteld Turks rijk, van Bosnië tot China
Bekende personen zoals de tot het christendom bekeerde voormalige Palestijnse terrorist Walid Shoebat en de Israëlische Midden Oosten expert en auteur Avi Lipkin waarschuwen al jaren voor het opkomende gevaar van het islamistische Turkije. In een interview met het Amerikaanse The Manning Report wees Lipkin er circa anderhalf jaar geleden al op dat de Turken de verdrijving uit Europa en Jeruzalem in de periode 1912-1914 nooit hebben kunnen verkroppen en de geschiedenis willen terugdraaien.

'De Turken willen hun imperium opleggen aan landen zoals Griekenland, Cyprus, Israël, Syrië, Libanon, het Irakese deel van Koerdistan, zes voormalige Sovjetrepublieken zoals Kazachstan en Oezbekistan - allemaal gebieden die ooit deel uitmaakten van het Turks-Ottomaanse Rijk,' legde Lipkin uit. 'Zelfs in China is er een provincie die Oost Turkistan wordt genoemd en die zich wil afscheiden en zich wil aansluiten bij het nieuw te vormen Turkse Rijk. Ook willen ze de controle terug over het voormalige Joegoslavië, Bosnië, Albanië en Macedonië.'

'De moslimbevolking in Europa is nu al heel machtig,' vervolgde hij. 'Er zijn daar al 50 miljoen Turken, in Turkije 70 miljoen en daarnaast ook nog zo'n 200 miljoen Sovjet-Turken. Dat zijn er bij elkaar opgeteld 320 miljoen. De Europeanen zijn met slechts 300 miljoen, wat betekent dat als Turkije lid wordt van de EU -God verhoede het!- Europa in één klap een moslimcontinent wordt.'

'Armageddon' als Turkije Syrië binnenvalt
De plotselinge intense vijandschap van Turkije tegen Israël wordt in Ankara als excuus gebruikt om een alliantie te vormen met Egypte, dat recent werd overgenomen door de extremistische Moslim Broederschap. 'In Israël zijn we bang dat de Turken samen met de Palestijnen en Egyptenaren drie verschillende fronten openen en zullen proberen Israël te veroveren.'

'Als we het dan toch over Armageddon hebben: als de Turken -die worden gesteund door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en door Saudi Arabië- besluiten vanuit het noorden Syrië binnen te vallen om de Soennitische moslims -80% van de bevolking- daar te 'bevrijden' en de Shi'itische moslims en christenen weg te vagen, zullen ze de grens met Israël bedreigen.'

'Obama grote coördinator Soennitische alliantie tegen Iran en Israël'
Dr. James David Manning wees er vervolgens op dat Obama pal na zijn inauguratie als president in 2009 allereerst naar Egypte en Turkije reisde. Volgens Lipkins vrouw, die in Israël bij de inlichtingendiensten werkt en voortdurend de Arabische radio- en tv-uitzendingen in de gaten houdt, verwachten de media en politieke leiders in Saudi Arabië dat president Obama tijdens zijn presidentschap twee vijanden zal elimineren: de Shi'itische moslims (Iran) en de Joden (Israël).

'Als de Soennitische moslims onder leiding van Turkije, Egypte en Saudi Arabië het islamitische Kalifaat oprichten -en daar ziet het er sterk naar uit-, dan hoeft Obama niet zelf met Iran af te rekenen maar laat hij het door hen doen,' betoogde Lipkin. 'En daarna zullen ze zich tegen Israël keren. Dat is wat Obama zal doen: de grote coördinator zijn van de Soennitische aanval op Iran en daarna op Israël.'

Xander

http://xandernieuws.punt.nl/content/201 ... kernwapens
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Eliabe
Berichten: 3982
Lid geworden op: Di Mei 12, 2009 8:11 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Eliabe » Wo Mar 20, 2013 11:57 pm

]Turkse huiver voor atheïstische moedermelk
Istanbul – De Turkse baby’s hebben nog geen onreine melk gedronken, maar het gevaar is nog niet helemaal geweken. De oprichting van een moedermelkbank is opgeschort en men denkt bij het ministerie van Volks­gezondheid na over een formule waarbij gegarandeerd ‘halalmelk’ door de babykeeltjes gaat.

De moedermelkbank moet er vroeg of laat komen in Turkije omdat ieder jaar maar liefst negenduizend Turkse baby’s het leven laten. Zesduizend van hen sterven al in de eerste zes maanden van hun prille leven. En bij de helft van de zuigelingen die niet gered kunnen worden gaat het om premature baby’s, die vaak gered kunnen worden door goede medische behandeling en met moedermelk. Omdat niet alle pas bevallen moeders over voldoende melk beschikken, is een melkbank noodzakelijk voor het redden van te vroeg geborenen.

Maar er is een groot obstakel, en dat obstakel staat in de koran. Het heilige boek schrijft voor dat kinderen die van dezelfde vrouw melk hebben gedronken als broer en zus gelden, ook al hebben ze dus verschillende moeders. De moedermelk is voor de moslims heilig. En ook al maakt de koran geen onderscheid tussen de melk van moslimvrouwen en melk van vrouwen die de islam niet aanhangen, het volk maakt dat onderscheid wél.

Bij de Turken gaan de haren overeind staan bij de gedachte dat hun kind de moedermelk van een christen of een jood drinkt. Maar deze melk van de niet-Mohammedanen is nog tot daar aan toe, de allergrootste verschrikking is dat de baby de melk van een atheïst in de maag krijgt. Het project voor de moedermelkbank is dan ook opgeschort nadat een Turkse krant had gekopt: ‘Moedermelk van atheïsten voor onze baby’s’. Nu gaan de islamtheologen en artsen op de Turkse televisie in debat over de vraag of moedermelk het dna van de kinderen zodanig kan beïnvloeden dat de drinker van de melk van een atheïst later ook uitgroeit tot een ongelovige.

Ondertussen werkt men bij het ministerie door om de broodnodige moedermelkbank alsnog te realiseren. Enkele voorzorgsmaatregelen zijn al bekend: van elk kind worden de gegevens nauwkeurig bijgehouden. Dat kind krijgt om de vijf jaar een brief met de gegevens van de donormoeder. Zo wordt vermeden dat die persoon vergeet wie die vrouw was die hem melk gaf. Zo weet die persoon ook wie haar of zijn moedermelkbroers en -zussen zijn. Voorzichtigheid is geboden, want niemand wil het in Turkije op zijn geweten hebben dat broers en zussen per abuis met elkaar trouwen.
http://www.groene.nl/commentaar/2013-03 ... moedermelk
God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

Gebruikersavatar
op z'n kop
Berichten: 326
Lid geworden op: Za Jul 16, 2011 8:38 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor op z'n kop » Vr Mar 22, 2013 4:22 am

@Eliabe.

Ja het is daar echt de middeleeuwen hoor, ik had het gelezen van een andere bron.
Het is gewoon niet verbazingwekkend meer. Ik zag vandaag(eigenlijk gister, weltrusten) ook een jongetje die al twee jaar geen vast voedsel meer had gegeten.
Dat werd verteld althans, de moeder wist het te beamen en het kind trok de met naar achter gestoken oren hond naar zich toe.
In India! De prof vertelde luchtigjes dat het geen kwaad kan, ook niet van een koe, varken of het even.
Het begint me zowat te dagen dat Islam een luxe-probleem is, wat jij?
Misschien is het niet te laat bij te leren en aan te nemen wat gegeven wordt, geloof en geld. Weten en vergeten.
An evil exists that threatens every man, woman and child of this great nation. We must take steps to ensure our domestic security and protect our homeland.A.H./ Bush./ ?

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45807
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Pilgrim » Do Aug 01, 2013 3:12 pm

Turkse moslims annexeren kerk in Trabzon

29-07-2013 | Redactie kerk

Afbeelding
De Hagia Sophia in de Turkse plaats Trabzon is deze maand door moslims gebruikt als moskee.

Moslims in de Turkse stad Trabzon hebben aan het begin van deze maand voor het eerst een kerkgebouw gebruikt voor een islamitische bijeenkomst. Ze hielden in het Hagia Sophia Museum, een Grieks-orthodoxe kerk, een gebedsdienst voorafgaand aan de vastenmaand ramadan.

Moslims hebben al lange tijd hun zinnen gezet op de Byzantijnse kerk in Trabzon, aan de Zwarte Zee. Bij het gebruiken van de kerk op 5 juli werden de christelijke muurschilderingen bedekt met een kleed. De klokkentoren deed dienst als minaret.

Het christelijke verleden van dergelijke gebouwen moet in Turkije worden uitgewist. Dat vinden veel Turken, die onder de regeringspartij Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (AK) streven naar een herleving van het Ottomaanse verleden. Daarbij past geen christendom, zo maakte Christian Post zaterdag bekend.

De ruzie tussen moslims en meer seculiere Turken om de zeggenschap over het kerkgebouw sleepte al jaren. Volgens sommigen zijn er genoeg moskeeën in de stad. Een extra gebouw is helemaal niet nodig. Tegen de islamitische plannen voor de kerk werd internationaal geprotesteerd.

Het gebouw stamt uit de dertiende eeuw. In de zestiende eeuw werd het een moskee, schrijft The Economist. In 1964 veranderde de Hagia Sophia in een museum.

http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieu ... n_1_757876
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 16312
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

De islamisering van Turkije

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Za Aug 10, 2013 1:48 pm

Het (domme) volk heeft gekozen. Turkije is per definitie een dom land omdat het grootste gedeelte van de inwoners dom is en vanuit die traditionele domheid en pure onwetendheid en gekweekte desinteresse door nooit een boek te lezen en toch te mogen stemmen vanuit een van het westen afgekeken en overgenomen democratie via de anti-islam achterlijkheid propagerende Turkse vernieuwer en stichter van het moderne Turkije Mustafa Kemal Atatürk.

Zie hier het terug draaien van de kennisbeschavingsklok door een onuitstaanbaar op Hitler gelijkende stank voor dank praktiserende moslim.

Afbeelding
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45807
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Pilgrim » Di Okt 08, 2013 12:53 pm

Turkije heft verbod op hoofddoek deels op

08/10/13

In Turkije mogen vrouwen in overheidsdienst sinds dinsdag een hoofddoek dragen. De hoofddoek was bijna 90 jaar lang verboden in publieke functies, waardoor weinig vrouwen een overheidsfunctie hadden.

De nieuwe regel, die overigens niet geldt voor het rechtsapparaat of het leger, is dinsdag gepubliceerd in de Turkse staatscourant. Tegenstanders zien afschaffing van het verbod als een manier van de regering om de islam meer invloed te geven.

'De verordening die formeel de vrijheid van kleden en levensstijl beperkte - een bron van ongelijkheid, discriminatie en onrechtvaardigheid onder ons volk - is nu geschiedenis', twitterde vicepremier Bekir Bozdag.

De nieuwe regel is onderdeel van de democratische hervormingen die premier Recep Tayyip Erdogan voor zijn land had aangekondigd.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenla ... s-op.dhtml
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74420
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Ariel » Wo Okt 09, 2013 11:06 am

Turkse presentatrice te sexy

Afbeelding


Een bekende Turkse tv-presentatrice is op staande voet ontslagen nadat de woordvoerder van de Turkse regeringspartij AKP had laten weten dat haar decolleté tijdens een tv-uitzending te gewaagd was geweest.

We zijn tegen niemand, maar dit gaat echt te ver. Dit zou in de hele wereld niet geaccepteerd worden”, zei woordvoerder Kuseyin Celik van de islamitische AKP naar aanleiding van de outfit van presentatrice Gözde Kansu tijdens het programma Veliaht.

Even later werd na een gesprek tussen de producer van het programma en het tv-kanaal ATV besloten om de tv-presentatrice te ontslaan.

Ondertussen is in hetzelfde Turkije zojuist het verbod om een islamitisch hoofddoek te dragen in openbare gebouwen opgeheven. Volgens premier Erdogan gaat het om een belangrijke democratische hervorming, omdat de vrouw zodoende zelf mag beslissen hoe ze gekleed gaat. De seculiere oppositie vreest dat de AKP met deze maatregel de seculiere republiek in gevaar brengt.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Wo Okt 09, 2013 1:17 pm

" Erdogan...de vrouw zodoende zelf mag beslissen hoe ze gekleed gaat.".
Zolang ze maar beslist voor een hoofddoekje.
En de AKP zorgt dat vrouwen die verkeerd kiezen ontslagen worden. Kan het nog Islamietischer?
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
pd7835
Berichten: 1637
Lid geworden op: Di Mar 01, 2005 10:35 am
Locatie: Vlaanderen

Geen lingerie voor ogen van Turkse premier

Berichtdoor pd7835 » Vr Okt 25, 2013 12:00 am

Geen lingerie voor ogen van Turkse premier

Een lingeriewinkel in het Turkse Istanboel moest vandaag haar etalage bedekken omdat premier Tayyip Erdogan een bezoek bracht aan het winkelcentrum in de stad.

Erdogan opende het nieuwe winkelcentrum Next Level officieel en kort voor zijn komst kregen medewerkers van de winkel het bevel om de luxaflex naar beneden te doen. Toen de premier weg was, zei een van zijn beveiligers dat de luxaflex weer omhoog kon. http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/arti ... mier.dhtml


:muslima:

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74420
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Ariel » Vr Okt 25, 2013 1:22 am

Nou, het is ook heel eng om naar al dat sexy lingerie te moeten kijken als je gedachten bij Allah en zijn houries zijn. Je wilt die ervaring dan alleen pas mee maken als je voet zet in het grote islamitsch bordeel. Net zo als je ook wil wachten met wijn drinken. Iets om naar uit te kijken voor later.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 74420
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Ariel » Za Nov 16, 2013 4:12 pm

'Hagia Sophia moet weer moskee worden'

Plaatsvervangend premier Bülent Arinç van Turkije wil dat de prominente Hagia Sophia in Istanbul weer in gebruik wordt genomen als moskee. Het complex werd in 1934 een museum. Het was toen gebruikelijk en aanvaardbaar om van oude moskeeën musea te maken, maar volgens Arinç is er nu sprake van een „ander Turkije”, meldde de Financial Times zaterdag.

In Turkije is een politiek debat gaande over religie. Premier Recep Tayyip Erdogan wil dat er een nieuwe religieuze generatie wordt opgevoed. Arinç zei eerder al blij te zijn met de religieuze herbestemming van twee andere moskeeën in Iznik en Trabzon.


note. De Hagia Sophia of Aya Sophia (Grieks: "heilige wijsheid", is een voormalige kathedraal . Gejat door de moslims.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 21, 2013 5:51 pm

Er verschenen berichten zoals:
Turkish police have arrested the sons of three cabinet ministers as part of an investigation into alleged bribery relating to public tenders.
The sons of the interior minister, the economy minister and the environment minister were detained, officials say.
Businessmen are among at least 20 people arrested in dawn raids in Istanbul and the capital, Ankara.
The sons of Interior Minister Muammer Guler, Economy Minister Zafer Caglayan and Environment Minister Erdogan Bayraktar were arrested in Istanbul.
De politie doorzocht dinsdag ook het huis van Suleyman Aslan, de directeur van staatsbank Halk Bank. Volgens Dogan werd bij de huiszoeking omgerekend ruim 3,2 miljoen euro in schoenendozen gevonden.

Vriendjes van Erdogan worden lastig gevallen door de overheid? Dat is raar. Wie de baas is mag zijn zakken vullen.
Vanwaar die brutaliteit van de politie en justitie?
Al eerder werd gemeld dat de Gulen-beweging ruzie had gekregen met de AKP van Ergodan. De strijd om de indoctrinatie. De vele Gulen-scholen, instituten enz. gaan verboden worden, de madrassa's van de AKP krijgen alle ruimte.

Nu zitten er overal in de ambtenarij veel Gulen aanhangers. Bij de politie ook.
Er komt dus een backlash.
Turkse ontslaggolf na corruptie-arrestaties
De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan heeft de 'zuivering' van het politieapparaat en andere instituties vrijdag doorgezet. Zeker 14 politiechefs zijn van hun taken ontheven, nadat donderdag onder anderen al de machtige politiecommandant van Istanbul, Huseyin Capkin, het veld moest ruimen.

Ook de vicevoorzitter van de raad van het ministerie van Financiën die financiële misdrijven onderzoekt, moest vrijdag opstappen. Dat gold ook voor de chef nieuws van de publieke omroep TRT.
http://www.europa-nu.nl/id/vjfr6ztu8czi/nieuws/turkse_ontslaggolf_na_corruptie?ctx=vh6ukzb3nnt0&s0e=vhdubxdwqrzw
Nadat de hele legertop in het gevang gegooid is, is het nu de beurt aan de politie en justitie om gezuiverd te worden.
Er is een buitenlandse dimensie aan. Het hoofdkwartier van de Gulen beweging en meneer Fethullah Gülen zelf zitten in de USA.
Turkse premier beschuldigt diplomaten
Premier Recep Tayyip Erdogan van Turkije heeft ambassadeurs beschuldigd van betrokkenheid bij 'provocatieve acties' die de regering schaden. Buitenlanders zouden volgens Erdogan betrokken zijn bij een grootschalige politieoperatie tegen corruptie, waarbij deze week tientallen personen zijn opgepakt.
'De laatste tijd hebben ambassadeurs zich gemengd in provocatieve acties. Ik roep hen op hun werk te doen en niet buiten hun grenzen te treden', zei Erdogan. Hij voegde daaraan toe dat de regering de ambassadeurs 'niet in het land hoeft te houden'.
http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3566262/2013/12/21/Turkse-premier-beschuldigt-diplomaten.dhtml
En er is inmiddels een niet-Gulen rechter gevonden die zijn taak begrijpt:
    Een rechter gelastte zaterdag de vrijlating van 33 anderen die eerder deze week werden aangehouden, onder wie de zoon van de minister van Milieu.
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Ma Dec 23, 2013 12:44 pm

Ebru Umar legt uit hoe Turkije draait:

Ebru Umar - CORRUPTE TURKEN, ALLEMAAL
De hoofdrolspelers zijn martelaars: aan de linkerzijde Recep Tayyip Erdogan – de man die voetballer had moeten worden maar van zijn vader niet verder mocht met de goddeloze sport. Aan de rechterzijde Fetullah Gulen – de ayatollah van Turkije en – zo gaan de geruchten - uit dien hoofde de stille sponsor van Erdogans AK Partij. Vriendjes zou je zeggen. Maar de liefde is over. Afgelopen week kwam in Turkije een smeergeldaffaire aan het licht waar Ballast Nedams gepruts met honderden miljoenen in Saoedie-Arabië niets meer dan amateurisme bij is. In Turkije gaat het om miljarden. 87 miljard om precies te zijn. Eurootjes.

Spoiler! :
De zoontjes van drie ministers, onder wie de zoon van de minister van binnenlandse zaken, blijken samen met de directeur van de staatsbank hét gat in de markt te hebben gevonden. Ze regelen álle zaken die verboden zijn in Turkije. U wilt een stuk grond kopen in Turkije wat niet te koop is? Zoons&co regelen het. Dit is het rekeningnummer, stort de eurootjes, en de koopacte komt op uw naam. U wilt gebouwen neerzetten waar dat niet mag? Zoons&co regelen het. Dit is het rekeningnummer, stort de eurootjes en de bouw kan beginnen.

Prima businessplan, gebeurt overal ter wereld, op de ene plek wat opzichter dan de andere. Beetje jammer alleen dat het juridisch niet mag. Maar ja, als papa de baas is van alles in Turkije, dan is er niets wat niet mag. Geen Turk die zich daarover verbaast; geen Turkse premier die armer het ambt verlaat dan dat ‘ie aan de klus begon – hetzelfde geldt voor ministers. En hun zoontjes. Erdogan spreekt van een lastercampagne. De ministers weigeren hun ontslag in te dienen. Want hun zoontjes hebben niets misdaan. En zijzelf ook niet.

Bij één van de zoontjes zijn zes, zeven, acht of negen kluizen in zijn huis gevonden – zes, zeven, acht of negen omdat de berichtgeving elkaar tegenspreekt. In de kluizen zaten miljoenen. Bij de co, de bankdirecteur is in schoenendozen 4.5 miljoen euro in huis gevonden. In totaal hebben Zoontjes&co steekpenningen twv 87 miljard euro aangenomen. Laten we eerlijk zijn: best lucratief. En natuurlijk zou je kunnen zeggen dat de vaders van niets hebben geweten maar in een land als Turkije, waar familiebanden belangrijk zijn (eerwraak komt niet uit de lucht gevallen) en waar uiterlijk vertoon (rijkdom is geen schande) nóg belangrijker, is het redelijk ongeloofwaardig dat de vaders, ministers, van niets hebben geweten.

Rest de vraag hoe het kan dat Zoontjes&co zijn opgerold. Als ministers bij zulke zwendel betrokken zijn, kan Erdogan niet volhouden dat hij van niets wist. Zijn reactie is een klassieker: het zijn buitenlandse mogendheden die Turkije ten val willen brengen. Die Turkije tot tweespalt en burgeroorlog willen drijven met spionnen in alle Turkse gelederen. Erdogans’ mensen hebben zich juist altijd tégen zwendel en vriendjespolitiek uitgesproken. Het waren corrupte agenten, journalisten, rechters en onderzoekers die dit soort leugens aan het licht hebben gebracht. Mensen die inmiddels opgepakt zijn en die op de loonlijst van Fetullah Gulen staan – die zélf op een dag President van Turkije zou willen worden.

En waarom zou Fetullah Gulen Erdogan en de zijnen dwars willen zitten?

Omdat het onderwijs in Turkije een particuliere aangelegenheid is. Naast de reguliere scholen gaan kinderen naar bijlesscholen omdat dat de enige manier is om toegelaten te worden tot universiteiten. Drie keer raden van wie de bijlesscholen in Turkije zijn en wie daar zijn verblijf in Amerika en zijn wereldwijde profetie van de islam mee financiert?
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/12/corrupte_turken_allemaal.html#more
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Za Dec 28, 2013 11:52 pm

Boeken die dateren van voor Mohammed hebben in de Islam geen waarde.
En ook als ze van latere datum zijn (1800) maar Grieks of Armeens, dan gaan ze in Turkije bij het oud papier.
Historical texts in Turkey's National Library sold for paper value
Around 102 tons of historical books which were not listed or classified were sent to the waste department in 2007 with 11 trucks. Also another 45 tons of books were sent to the waste house with a notice saying that these depots were needed urgently and should be evacuated. The waste house has opened auctions for these books at different times and sold them from 15 to 50 kuruş. [...]
“It seems that the neglect in [the library] has links to some interests groups outside [the library]. We will crack down on these,” Çelik added via his twitter account.
http://www.hurriyetdailynews.com/historical-texts-in-turkeys-national-library-sold-for-paper-value.aspx?pageID=238&nID=59305&NewsCatID=341
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Vr Jan 17, 2014 4:19 pm

Ebru Umar trekt van leer.
over moslimtuig met kleine pikkies .
Fijn dat Ebru bestaat.

Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Iznogoodh
Berichten: 1716
Lid geworden op: Ma Jun 14, 2004 6:14 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Iznogoodh » Vr Jan 17, 2014 11:27 pm

Mahalingam schreef:Ebru Umar trekt van leer.
over moslimtuig met kleine pikkies .
Fijn dat Ebru bestaat.

"Moslim vernederd Jood". Het staat als titel bij een van de filmpjes. Is deze taalfout opzet? Of is hier een troll bezig om zich voor te doen als stupide moslim 3e generatie?
Overigens een dame naar mijn hart, deze Ebru.
Onze Vader...
Die in de Hemel zijt...
Blijf daar...

Gebruikersavatar
xplosive
Berichten: 7814
Lid geworden op: Do Jun 30, 2011 11:18 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor xplosive » Za Jan 18, 2014 1:36 am

Merk op dat met de aanwezigheid van VVD-er Arend Jan Boekestijn hier op slinkse wijze getracht wordt om stemmen van de PVV af te troggelen. Er zijn immers weer verkiezingen in aantocht?
Gun jezelf wat je een ander toewenst     islam = racisme   & de hel op aarde voor mens en dier
                                   koran = racistisch & handboek voor criminelen
      Moslimlanden bewijzen dagelijks:    meer islam = meer verkrachte mensenrechten

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Do Feb 06, 2014 9:31 pm

Zoals de gedrukte pers onder curatele staat, zo zal het internet ook onder toezicht worden gesteld.
Turkse oppositie noemt Erdogans nieuwe internetwet 'cybercensuur'
Turkije verscherpt de controle op internet. Het Turkse parlement heeft een wet aangenomen die volgens de conservatieve regering van premier Recep Tayyip Erdogan 'families, kinderen en jongeren beschermt' tegen schadelijke websites, maar volgens critici neerkomt op censuur.
Parlementariërs van de centrumlinkse oppositie schilderen de wet af als een middel om critici monddood te maken.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2694/Tech-Media/article/detail/3591506/2014/02/06/Turkse-oppositie-noemt-Erdogans-nieuwe-internetwet-cybercensuur.dhtml
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45807
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Pilgrim » Wo Feb 19, 2014 10:08 pm

Nieuwe chef-ideoloog van Erdogan: godsdienstvrijheid in Turkije is uitgesloten

door KNA/KN, 18 februari 2014

Afbeelding
Hayrettin Karaman: verzet tegen alles wat christelijk-westers is, is een geloofspunt.

De Turkse regering blijkt vorige week na de omstreden wet voor staatscontrole op het internet - waarop PVV'ster Laurence Stassen alert reageerde met een opiniebijdrage in Katholiek Nieuwsblad - een nóg bedenkelijkere 'justitiehervorming' door het parlement gedreven.

Dat maakt aan de onafhankelijkheid van de rechter in Turkije vrijwel een einde. Internationale en met name Europese waarnemers vragen zich af wat de achtergronden zijn van de nieuwe onderdrukkingskoers van minister-president Erdogan.

Meer dan tien jaar heeft de regeringschef van Ankara zich als 'hervormingsgezinde' moslimpoliticus en als vriend van de al decennia lang in het nauw gebrachte minderheden voorgedaan, of dat nu Armeense, Griekse of Syrische christenen, Alevieten of Koerden waren. Erdogan en zijn 'partij voor gerechtigheid en vooruitgang' (AKP) wierpen zich zelfs op als 'islam-democraten', die vergelijkbaar zouden zijn met de Europese christendemocraten. Die laatsten - ook het CDA - lieten zich dat graag aanleunen.

Afgelopen zomer sloeg alles plots om in zijn tegendeel. Het aangekondigde pakket maatregelen tot heropening van het sinds 42 jaar gesloten Grieks-orthodoxe seminarie Chalki en de openlijke erkenning van het rooms-katholicisme of van de protestantse Kerken kwamen er niet. In plaats daarvan werd de ene 'museumkerk' na de andere weer in een moskee veranderd. Het ging hierbij om Byzantijnse kerken, zoals de conciliekerk van Nicea (Iznik) of de Aya Sofia van Trabezon, die na de Turkse verovering van het oorspronkelijk Griekse Klein-Azië tot moskee gemaakt waren. Kemal Atatürk maakte er bij zijn modernisering van Turkije musea van, met de Aya Sofia in Istanbul als belangrijkste. Maar ook van die kerk wordt nu de 'vermoskeeïng' geëist.

Tegelijk legde Erdogan het aan met zijn vroegere adviseur Fethula Gülen en diens hervormende Hizmet-beweging: een mengeling van Derwisjen-mystiek, heel modern onderwijs en succesvol ondernemerschap. Dat riep de vraag op wie Gülen bij de Turkse leiding uit de gunst gebracht heeft. Dit liet zich aanvankelijk niet beantwoorden. Nu pas wordt duidelijk dat aan Erdogans zijde al in 2013 in alle stilte de radicale islamist Hayrettin Karaman aangetreden is. Als huisideoloog van het regeringshoofd en diens partij treedt hij echter pas sinds kort op.

Het raadsel rond de politieke winter in Ankara lost zich nu op met de hoofdartikelen die Karaman in het AKP-orgaan Yeni Safak ('Nieuwe morgenstond') schrijft. Zijn grote column van 13 februari laat er geen twijfel meer over bestaan wat Turkije nu te wachten staat en hoe serieus Erdogans bezweringen van een Europese gezindheid nog te nemen zijn. "Vrome moslims kunnen een integratie van Turkije in de EU niet aanvaarden. Het verzet tegen alles wat christelijk-westers is, is voor ons een geloofspunt."

Niet minder duidelijk is Karaman over de godsdienstvrijheid voor niet-moslims in Turkije. "In zoverre zij zich van het islamitische geloof en zijn moraal onderscheiden, zullen wij hun noch in de naam van de democratie, noch die van de mensenrechten toegevingen doen." Het Turkse staatsbureau voor godsdienst heeft Erdogans nieuwe chef-ideoloog daar nu zelfs een ereprijs voor uitgereikt.

http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuw ... oten?fb_ac
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Vr Feb 21, 2014 10:45 pm

Meer islam, meer imams. En beroepsmoslim zijn geeft zo zijn stress. vandaar:
Two Imams Rape Their Own Sister
In the village of Yakutiye, 21 year old HB informed the police that she had been raped by her older brother MB the previous Friday, further claiming that her other older brother AB had systematically raped her while she lived together with him. The girl, who had lost her mother seven years ago and her father last year, asserted that she had at one point been left pregnant by one of her older brothers, both of whom are imams in the Directorate of Religious Affairs, and had to get an abortion.

After being arrested, the older brother of the 21 year old AB admitted to his crime, and stated that he had raped his sister due to pressure created by his position, while her other older brother MB added that he had given money to his younger sister as a part of the relationship he imposed.
http://aydinlikdaily.com/Two-Imams-Rape-Their-Own-Sister-1356
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Vr Mar 21, 2014 1:58 pm

Ergogan pikt het niet dat de sociale media zomaar niet te stoppen anti-Erdogan dingen bevatten. In een donderpreek heeft hij nu een totaalverbod op twitter uitgevaardigd. Hij zal zijn vijanden laten weten dat met hem niet te spotten (ook letterlijk) valt.
Turkse premier Erdogan blokkeert Twitter
Erdogan had enkele uren daarvoor al aangekondigd dat hij Twitter zou „uitroeien” en dat hij een gerechtelijk bevel had om het sociale medium te laten blokkeren. „Het kan me niet schelen wat de internationale gemeenschap zegt. Zij zullen de kracht van de Turkse republiek zien.” Dat zei de Turkse premier in Bursa tijdens een campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 30 maart.
[...]
Via sociale media, waaronder Twitter, zijn de afgelopen weken geluidsopnames van telefoongesprekken gelekt die onder andere Erdogan in diskrediet brengen.
http://www.telegraaf.nl/digitaal/22412706/__Erdogan_blokkeert_Twitter__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 45807
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Pilgrim » Do Apr 10, 2014 9:08 pm

Erdoğan was een fervent aanhanger van “Mein Kampf”

Posted on 10 april 2014

Afbeelding

Avraham Krispin uit Tel Aviv is een voormalige schoolkameraad van de Turkse minister-president Recep Tayyip Erdoğan. Hij herinnert zich dat de jonge Recep op school altijd een exemplaar van Hitler´s “Mein Kampf” bij zich had.

Ynet News bericht dat Krispin in Istanbul werd geboren en in het jaar 1974 naar Israël emigreerde.

Zijn klassenvriendje van de eerste tot de vijfde klas was niemand anders dan de huidige Turkse minister-president, die, zoals bekend, geen grote fan van Israël is.

“Ik kan me hem nog heel goed herinneren: hij kwam uit een eenvoudig gezin en was een introverte jongen, die heel snel woedend werd. Hij had altijd een exemplaar van Hitler´s ´Mein Kampf´ bij zich”, herinnert Krispin zich.

“In de loop der jaren ben ik erachter gekomen dat hij ons haat en bang voor ons is. Hij denkt dat we biotechnische krachten bezitten en in staat zijn om alles af te breken wat hij opbouwt, ook vanaf afstand.”

Bron: http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

http://ejbron.wordpress.com/2014/04/10/ ... more-59906
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Di Apr 29, 2014 8:15 pm

Afbeelding

Snorremans links wil islamisering maar zonder snorreman rechts die dat ook wil.
Erdogan gaat Amerika vragen om uitlevering rivaal Gülen
Erdogan kreeg dinsdag van het parlement de vraag of zijn regering juridische stappen onderneemt om Gülen, met wie hij al een tijd in een felle strijd is verwikkeld, uitgeleverd te krijgen. 'Ja, dat gaan we doen,' antwoordde de premier op die vraag. Of Turkije al een officieel verzoek tot uitlevering aan de Verenigde Staten heeft gedaan, is niet duidelijk.
http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/4/Erdogan-gaat-Verenigde-Staten-vragen-om-uitlevering-rivaal-1511868W/
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.

Mahalingam
Berichten: 40663
Lid geworden op: Za Feb 24, 2007 8:39 pm

Re: De islamisering van Turkije

Berichtdoor Mahalingam » Zo Mei 11, 2014 9:53 am

Zoals alle dictators in spé, kan Erdogan niet met kritiek omgaan.
En dat hij een goedgelovige Mohammedaan is, helpt ook al niet.
Erdogan stormt weg om kritische speech
De Turkse premier Tayyip Erdogan heeft zaterdag tijdens een kritische speech van de voorzitter van de Turkse Orde van Advocaten in Ankara een behoorlijke scène geschopt. Toen de advocaat kritische noten uitte over de regering, begon de regeringsleider te schreeuwen en stormde hij het pand uit.

Met videobeelden van het opgewonden standje:
http://www.telegraaf.nl/buitenland/22609838/__Erdogan_schopt_scene__.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.


Terug naar “Leven in moslimlanden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast