De toestand in Iran

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38320
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De toestand in Iran

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 06, 2018 1:40 am

Benjamin Netanyahu over Iran
IsraeliPM - Gepubliceerd op 29 jul. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14962
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De toestand in Iran

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Aug 06, 2018 2:02 pm

Dictators bekommeren zich niet om het volk.

Alleen hun macht telt. Macht die 1400 jaren geleden al de vieze pedofiele Arabische psychopaat profeet sadist Mohammed zich eigen maakte door een oorlog tegen zijn eigen volk op te starten.

Zijn volk verkeerde in rust en goede doen. Het aanbad zijn eigen goden op zijn eigen manier. Maar Mohammed was eerst machteloos. Omdat hij met zijn domme afwijkende religieuze woestijn praatjes geen gehoor vond bij zijn landgenoten. Maar het zwaard bracht uitkomst vanuit zijn vredelievende gedachte dat wie niet naar hem luisteren wil, afgeslacht moet worden. Het generaalsuniform paste Mohammed beter dan het gewaad dat een doorsnee boodschapper draagt die vrede bezorgt.

Er vielen rake klappen in de heidense zandbak. Hoofden werden afgehakt en er vloeide rijkelijk bloed. Dat alles vanuit een vernietigende haatprediking en wellust tot oorlogvoering en het verkrijgen van vrouwelijke buit en andere sieraden waar Mohammed op geilde.

Hoe rechtvaardigde Mohammed zijn weerzinwekkende en moordzuchtige daden? Door de goede jongen uit te hangen en te verklaren dat hij in dienst stond van Allah, een almachtige onzichtbare ongrijpbare kracht van jewelste die tot niks in staat was zonder de hulp van Mohammed. Maar Mohammed liet alle onnozele analfabete Arabieren weten dat hij een bescheiden rol had als boodschapper en gedreven werd door de wil van Allah. Het was de wil van Allah die achter zijn successen stond. En dat maakte indruk. Hiermee kon de verovering van de wereld met geweld een aanvang nemen. Dat dit vredelievende expedities waren, verklaren hedendaagse moderne jonge kopvodjes wel aan u als u daar onverhoeds naar vraagt.

Moet ik nog verder?

1,7 miljard mohammedanen op de aarde behoren tot het afvalputje van de toekomende tijd. Zij manifesteren zich dagelijks als de mislukte mensensoort voor wie geen toekomst is, anders dan parasiteren op de kenniseconomie en beschaving van niet-mohammedanen (volgers van oorlogscrimineel pedofiel profeet sadist Mohammed).
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38320
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Berichtdoor Pilgrim » Zo Dec 30, 2018 12:40 am

Bam! Dochter van ‘vader’ Islamistische Iraanse revolutie: ‘Het regime kan zomaar omvallen’

Door Michael van der Galien, 29 december 2018

Afbeelding
Foto: Tasnim News Agency / Wikimedia Commons.

Het is alleen nog maar gebaseerd op “angst” en “intimidatie.”

Faezeh Hashemi is de dochter van de Iraanse oud-president Akbar Hashemi Rafsanjani, één van de ‘vaders’ van de extremistische Iraanse revolutie. Zelf zat ze in het Iraanse schijnparlement… totdat ze veroordeeld werd wegens het zogenaamd verspreiden van “anti-regime propaganda.” Met andere woorden, ze had de euvele moed gehad om het regime te bekritiseren. Het gevolg was dat ze zes maanden werd vastgezet in 2012.

Ondanks die gevangenisstraf heeft Hashemi nog altijd de moed om de feiten zoals zij die ziet te benoemen. Dit keer is ze in het nieuws gekomen omdat ze heeft gezegd tegen een Iraanse krant dat het regime op omvallen staat. Dit omdat het alleen nog maar gebaseerd is op “angst en intimidatie”.

“Naar mijn mening heeft er al een ineenstorting van principes plaatsgevonden. Er is nog geen fysieke ineenstorting geweest, maar ik acht het wel waarschijnlijk dat dit ook zal gebeuren,” aldus Hashemi. “In elk segment van de maatschappij zitten er activisten gevangen. Van arbeiders tot leraren, vrachtwagenchauffeurs, vrouwenrechtenactivisten, klimaatactivisten, studenten… zij die betrokken zijn bij economische activiteiten, en burgers zitten ofwel in de gevangenis of zijn al veroordeeld.”

Daar komt bij, zegt ze, “dat waar je ook kijkt je inefficiëntie ziet. Er is een gebrek aan leiderschap en gezond verstand.”

Kortom, gaat ze verder, het heeft er alle schijn van dat het “nog erger zal worden, er is geen teken van verbetering.”

Voor het Iraanse volk kunnen we natuurlijk alleen maar hopen dat deze dame gelijk krijgt... en dat het regime heel binnenkort in elkaar stort. Die mafketels onderdrukken hun eigen volk namelijk niet alleen, maar zorgen er ook nog eens voor dat ze steeds armer worden.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018 ... -omvallen/
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 38320
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

Re: De toestand in Iran

Berichtdoor Pilgrim » Di Feb 12, 2019 2:47 am

40 jaar islamitisch fascisme in Iran

Afbeelding

40 jaar corruptie. 40 jaar onderdrukking. 40 jaar terreur. Het regime in Iran heeft 40 jaar lang alleen maar mislukking geproduceerd. Het al zo lang lijdende Iraanse volk verdient een veel betere toekomst.

Geplaatst via: E.J. Bron (via Twitter; Donald J. Trump)
De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)


Terug naar “Leven in moslimlanden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten