De toestand in Iran

Is het leven in een land van de islam echt het paradijs? Waarom zijn er geen rustige, stabiele islamitische landen op onze planeet?
Gebruikersavatar
Pilgrim
Berichten: 36335
Lid geworden op: Wo Jan 17, 2007 1:00 pm
Locatie: Dhimmistad

De toestand in Iran

Berichtdoor Pilgrim » Ma Aug 06, 2018 1:40 am

Benjamin Netanyahu over Iran
IsraeliPM - Gepubliceerd op 29 jul. 2018

De Islam is een groot gevaar!
Jezus leeft maar Mohammed is dood (en in de hel)

Gebruikersavatar
Hans v d Mortel sr
Berichten: 14735
Lid geworden op: Za Jun 18, 2011 7:07 pm

Re: De toestand in Iran

Berichtdoor Hans v d Mortel sr » Ma Aug 06, 2018 2:02 pm

Dictators bekommeren zich niet om het volk.

Alleen hun macht telt. Macht die 1400 jaren geleden al de vieze pedofiele Arabische psychopaat profeet sadist Mohammed zich eigen maakte door een oorlog tegen zijn eigen volk op te starten.

Zijn volk verkeerde in rust en goede doen. Het aanbad zijn eigen goden op zijn eigen manier. Maar Mohammed was eerst machteloos. Omdat hij met zijn domme afwijkende religieuze woestijn praatjes geen gehoor vond bij zijn landgenoten. Maar het zwaard bracht uitkomst vanuit zijn vredelievende gedachte dat wie niet naar hem luisteren wil, afgeslacht moet worden. Het generaalsuniform paste Mohammed beter dan het gewaad dat een doorsnee boodschapper draagt die vrede bezorgt.

Er vielen rake klappen in de heidense zandbak. Hoofden werden afgehakt en er vloeide rijkelijk bloed. Dat alles vanuit een vernietigende haatprediking en wellust tot oorlogvoering en het verkrijgen van vrouwelijke buit en andere sieraden waar Mohammed op geilde.

Hoe rechtvaardigde Mohammed zijn weerzinwekkende en moordzuchtige daden? Door de goede jongen uit te hangen en te verklaren dat hij in dienst stond van Allah, een almachtige onzichtbare ongrijpbare kracht van jewelste die tot niks in staat was zonder de hulp van Mohammed. Maar Mohammed liet alle onnozele analfabete Arabieren weten dat hij een bescheiden rol had als boodschapper en gedreven werd door de wil van Allah. Het was de wil van Allah die achter zijn successen stond. En dat maakte indruk. Hiermee kon de verovering van de wereld met geweld een aanvang nemen. Dat dit vredelievende expedities waren, verklaren hedendaagse moderne jonge kopvodjes wel aan u als u daar onverhoeds naar vraagt.

Moet ik nog verder?

1,7 miljard mohammedanen op de aarde behoren tot het afvalputje van de toekomende tijd. Zij manifesteren zich dagelijks als de mislukte mensensoort voor wie geen toekomst is, anders dan parasiteren op de kenniseconomie en beschaving van niet-mohammedanen (volgers van oorlogscrimineel pedofiel profeet sadist Mohammed).
Ik weet niks met zekerheid. Ik ben gelovig atheïst en verkondig uitsluitend eigen dogma's wegens gebrek aan de vrije wil.


Terug naar “Leven in moslimlanden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten