The real inglourious basterd.

Is Mohammed het zegel der profeten? Of gewoon één der velen? Debatteer over zijn leven, visies, psychologie, sucessen en mislukkingen. Kun je hem met Jezus vergelijken?
Gebruikersavatar
Manon
Berichten: 17473
Lid geworden op: Ma Feb 17, 2003 9:58 am

The real inglourious basterd.

Berichtdoor Manon » Vr Nov 15, 2013 1:53 pm

The real inglourious basterd.

We horen al te vaak over publieke lijfstraffen, onthoofdingen en stenigingen. Iets minder bekend zijn de kruisigingen voor de ergste (?) misdaden en de kruiselingse amputaties van hand en voet die
ge(re)serveerd worden als een voorbeeldstraf binnen de sharia. Dat dit soort verminking één van de meest gruwelijke straffen is vertelt een ervaren islamitische beul: "Er worden speciaal daartoe gemaakte messen gebruikt om de handen af te snijden van hen die gestolen hebben..... voor mij is het moeilijker om een hand af te snijden dan een doodsvonnis uit te voeren, omdat het doden door het zwaard zo gebeurd is. In tegenstelling daarmee vereist het amputeren van ledematen meer moed, omdat de veroordeelde niet verdoofd wordt en daarna nog leeft, en ook omdat je de hand (of voet) niet zomaar afkapt. Je moet je mes deskundig tussen een bepaald gewricht wrikkelen." Zowel de daad uitvoeren als zijn eigengevoelens onder controle houden blijken duidelijk niet van de poes te zijn.

Gruwelijke straffen als kruisiging en amputatie halen de rechters uit de koran zelf, als zijnde het absolute en eeuwige woord van Allah, de genadevolle en vergevingsgezinde, en vrede zij met hem :
Soera 5:33 “Indeed, the penalty for those who wage war against Allah and His Messenger and strive upon earth [to cause] corruption is none but that they be killed or crucified or that their hands and feet be cut off from opposite sides or that they be exiled from the land. That is for them a disgrace in this world; and for them in the Hereafter is a great punishment.”
Allah liet weerom deze openbaring naar beneden komen nadat Mo zonder veel onderzoek of procesvoering beval om twee Arabische stamleden te vermoorden op gruwelijke wijze. Hun handen en voeten werden geamputeerd, de ogen met hete spijkers doorstoken, ze werden op de rotsen gegooid. Uiteindelijk stierven ze een trage dood aan dehydratatie en bloedverlies want de wonden werden niet dichtgeschroeid.
Hoe dan ook, de stamleden waren (mogelijk) schuldig aan roofmoord op een kameeldrijver (de brave man had hen, op bevel van Mohammed, net kamelenurine verstrekt gezien ze ziek werden van de klimaat te Medina) en ze waren bovendien afvallig. Executeren is één ding, maar om hen zo te martelen, dat is volstrekt inhumaan.
Het hele verhaal klinkt bovendien bijzonder wrang omdat Mohammed zelf een roofmoordenaar was. Tijdens zijn tienjarig verblijf te Medina beroofde hij 74 karavanen waarbij de mensen gedood en beroofd werden. Hij voerde ook tal van oorlogen en rooftochten uit. Mohammed gaat blijkbaar steeds tot het uiterste, of beter gezegd, Allah drijft hem zover. Tegen de tijd dat soera 5 geopenbaard werd bepaalde Mohammed zelf de zeer excessieve en wrede wetten, zo machtig was hij geworden; en machtig wilde hij blijven door de afschrikwekkende straffen.

Islamapologeten zullen en willen het hebben over respect, de waardigheid, de barmhartige goedheid in hun heilige Koran, maar Mohammed toonde deze deugden dikwijls niet. Hij was het toch die mensen verminkte, de ogen uitstak, van de rotsen wierp en ze in de brandende zon achterliet? Hij was het toch die een hel creëerde voor sommigen?
Om te hervormen tot een godsdienst die in het Westen acceptabel is, moeten traditionele moslims veel verzen in de koran en heel wat passages in de ahadith afwijzen. Dit is echter godlasterend. Met gevolg gaan de super-vromen keiplezant door met het verminken, stenigen en geselen van mensen.

Wij, de ongelovigen, mogen ons toch afvragen of de koran een betere toekomst biedt voor de maatschappij? Is Soera 5:33 dan werkelijk een goddelijke ingeving, of was ze afkomstig van Mohammed die supermachtig was? Het antwoord kennen wij al. De sharia biedt geen voordelen, omdat het teveel wrede regels en straffen bevat. Rechters die oordelen aan de hand van deze gruwelijke goddelijke regels kunnen we niet dulden, gewoon omdat ze onze Westerse normen degraderen, onze vrijheid sterk beperken en al doende een vrezende samenleving creëren, waar iedereen bang is voor zijn eigen schaduw.


gevonden op facebook: https://www.facebook.com/groups/4061917 ... ion=stream
auteur : https://www.facebook.com/Mamsel.Godgifu
More diversity always means "less white people"
Diversity is a codeword for white genocide.

Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 75032
Lid geworden op: Wo Apr 07, 2004 10:30 pm

Re: The real inglourious basterd.

Berichtdoor Ariel » Vr Nov 15, 2013 3:14 pm

Getver. Als je dit leest dan wordt je toch niet goed. Aan deze middeleeuwse straffen is niet menselijks.
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.


Terug naar “Mohammed”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten