Izz ad-Din Ruhulessin.

Is de islamitische openbaring uniform? Wordt deze door alle gelovigen op dezelfde manier geïnterpreteerd? Hoe denken anderen zoals de Arabist HANS JANSEN over de islam?
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78686
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Izz ad-Din Ruhulessin. Drie staten van de moslimevolutie

Bericht door Ariel »

:roll2: Daar ga je dan als linkse moslim knuffelaar. Het is ook nooit goed.
Wilders verdient meer respect dan PvdA
Izz ad-Din Ruhulessin, 30-09-2010

Ten opzichte van de moslim en de allochtoon is er maar één woord verschil in de positie die links en rechts innemen: moslimpje- en allochtoontje-redden versus moslimpje- en allochtoontje-pesten.
Over dat laatste wordt genoeg geschreven; maar de white mans burden blijft helaas vaak onderbelicht. Terwijl het relatief toch beter is om als bedreiging benaderd te worden, dan als achterlijk, minderwaardig schepsel. Angst is een machtsbron. Minachting is een handicap. Dus bij deze.

Afgelopen zaterdag publiceerde Het Parool op haar website een interview met de Amsterdamse ‘diversiteitswethouder’ Andree van Es, met uitspraken die exemplarisch staan voor de geliefde linkse bezigheid van allochtoontje-redden.

'Treurig lot'
Naar aanleiding van het recent verschenen onderzoek naar het salafisme (Roex, van Stiphout en Tillie) in Nederland, spreekt van Es over een ‘treurig lot voor veel moslima’s’; twee-derde van de moslims zou ‘matig tot streng orthodox zijn’, en dus gaat het om ‘enorme aantallen vrouwen’. Daarom ziet van Es het als haar ‘verantwoordelijkheid als wethouder [om] voor hen op te komen.’

Uit het onderzoek blijkt nergens dat de moslima er behoefte aan heeft om gered te worden. Er zijn sowieso geen signalen dat moslimvrouwen zich zo massaal onderdrukt voelen en zo massaal ontevreden zijn met hun positie. De afwezigheid van een breed gedragen authentiek-feministische beweging in en van de islamitische gemeenschap, lijkt er op te duiden dat de meeste moslima’s heel tevreden zijn met de genderpatronen van de Islam.

En al zou er iets ‘mis’ zijn met de positie die de islam aan de moslima geeft, dan is zij zelf intelligent en zelfbewust genoeg om voor haar rechten op te komen. Zij is verre van het domme, onmondige en zielige schaap dat Van Es meent dat zij is.

Parel
De moslima is de trots van de Ummah; de Parel der Natie, en de islamitische gemeenschap is de schelp die deze parel beschermt. In het recent verschenen onderzoek wordt de salafistische moslima als assertief, zelfvoorzienend, enthousiast en betrokken neergezet. Dus, in wat gouverneur-generaal Van Es ongetwijfeld tot ‘streng orthodoxe’ kringen zal bestempelen, lijkt juist het minste behoefte te bestaan om gered te worden.

Om de aanfluiting compleet te maken, leest wethouder van Es voor het gemak eroverheen dat het onderzoek uitwijst dat de samenleving barrières opwerpt voor de vrome moslima, die haar participatie bemoeilijken – in het dagelijks taalgebruik discriminatie genoemd. Jezelf ongevraagd opwerpen als ‘redder’ van de moslima en bestrijder van een niet-bestaand probleem is één ding, maar daarbij een werkelijk bestaand probleem botweg negeren is een totaalhypocrisie.

Het vergt geen vergrootglas om te kunnen zien dat het natuurlijk helemaal niet om ‘redden’, ‘ helpen’ of ‘opkomen voor’ gaat. De zogenaamde ‘progressieven’ verpakken hun intolerantie jegens andere opvattingen altijd mooi in ogenschijnlijk nobele doelstellingen zoals het ‘bevrijden’ van mensen die, naar hun oordeel, nog niet zo ver ontwikkeld als zij zijn. Zij wanen zich moreel superieur en menen daarom de heilige plicht te hebben om anderen een handje te helpen in de vooruitgang in hun ‘niet-geïntegreerde’, ‘achtergebleven’, ‘traditionele’, ‘orthodoxe’ of ‘conservatieve’ cultuur/religie.

Links
In het geval van moslims en allochtonen komt daar nog een lading koloniale mentaliteit bij – aangezien die per definitie opvattingen lijken te hebben waar links meent hen van te moeten redden. Zoals een zuster op de universiteit eens zei: ‘Er zijn rode bolletjes en gele bolletjes. De gele bolletjes mogen kiezen uit de verschillende meningen van de rode bolletjes, maar nooit een eigen mening vormen. Want die is a priori achterlijk [niet-geïntegreerd, radicaal, extreem, agressief, intolerant, et cetera, IR].’

In casu houdt dat in dat, in de ogen van de moslimredders, het ‘treurige lot’ van de moslima waarschijnlijk pas ten einde komt als we een ‘islamitische’ variant van Oh Oh Cherso hebben. Vol met bezems, moslims én moslima’s, die met hun bil half onder hun rokje vandaan (of met hun decolleté-shirts, in het geval van de ‘mannen’), dronken stad en land afstruinen, op zoek naar een meetinstrument voor hun nieuwe seksuele vaardigheid, die ze op de openbare school in Klaslokaal Fietsenhok hebben geleerd.

Het is hoog tijd dat de slachtoffers van deze losgeslagen en ongebreidelde ‘progressieve’ arrogantie – moslims, allochtonen, belijdende christenen, ‘white trash’ – de handen in één slaan om hen voor ééns en altijd een halt toe te roepen: bemoei jullie met jullie eigen zaken EN hou je bezig met zaken die er toe doen!!! De genderpatronen, en normen en waarden in het algemeen, in de Islamitische gemeenschap zijn een zaak van de islamitische gemeenschap. Zo ook voor deze andere groepen. Tenzij anderen daar ongewild ‘slachtoffer’ (dat is in deze context natuurlijk subjectief) van worden.

Aftreden
Ten slotte, ik zie het als mijn plicht als democratisch burger van Nederland om bij dezen het aftreden van wethouder van Es te eisen. Het is niet passend om in deze tijd van bezuinigingen het geld van de belastingbetaler te verkwisten aan koloniale linkse hobby’s. Bovendien is een wethouder voor ‘diversiteit’, die niet accepteert dat er groepen zijn die er een andere invulling aan man-vrouw rolpatronen geven, niet geloofwaardig in haar functie – helemaal niet als ze daarbij de discriminatie van deze groepen in het openbare leven gedoogt.

Diversiteit houdt namelijk in dat je accepteert dat er scheidslijnen zijn, en dat er achter die scheidslijnen misschien heel andere opvattingen leven dan dat je zelf normaal vindt. Want diversiteit zonder scheidslijnen, dat is democratie zonder volkssoevereiniteit; het ontkennen van scheidslijnen is het ontkennen van elkaars bestaan (en dan is er dus ook geen sprake van diversiteit).

Het aanblijven van wethouder Van Es zal niets anders betekenen dat wederom een grote stap in de richting van het totaalfaillisement van de multiculturele façade die Links, o.l.v. de PvdA, sinds 1979 heeft opgevoerd.

Wat dat betreft is er meer respect op te brengen voor Geert Wilders en de zijnen. Die varen tenminste wél onder gehesen vlag.

http://opinie.volkskrant.nl/artikel/sho ... t_dan_PvdA" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Izz ad-Din Ruhulessin. Drie staten van de moslimevolutie

Bericht door Monique »

Het is hoog tijd dat de slachtoffers van deze losgeslagen en ongebreidelde ‘progressieve’ arrogantie – moslims, allochtonen, belijdende christenen, ‘white trash’ – de handen in één slaan om hen voor ééns en altijd een halt toe te roepen: bemoei jullie met jullie eigen zaken EN hou je bezig met zaken die er toe doen!!! De genderpatronen, en normen en waarden in het algemeen, in de Islamitische gemeenschap zijn een zaak van de islamitische gemeenschap.
In islamland ja.
In kafirland vreten ze de ruif leeg.
Dat is dus een zaak van iedereen.
Wanneer die malloten zichzelf bedruipen zul je niemand horen.
Sanappen ze dat nu echt nog steeds niet?
Amorele atheistische nitwit
mercator
Berichten: 19323
Lid geworden op: do nov 06, 2008 1:36 pm
Locatie: Vlaanderen

Re: Izz ad-Din Ruhulessin. Drie staten van de moslimevolutie

Bericht door mercator »

Ariel schreef::roll2: Daar ga je dan als linkse moslim knuffelaar. Het is ook nooit goed.
Natuurlijk niet. De semi-intellectuele linksmens is in se een neo-koloniaal die nadat het geestelijk "verheffen" van de arbeider mislukt is, dat opnieuw wil proberen met de allahtoon. Maar die allahtoon wil dat helemaal niet, als de uitkering op tijd geboekt wordt wil die voor de rest met rust gelaten worden in woonkamer, moskee en theehuis.

Maar als IK dat eg tegen de linksmens zet die mij onmiddellijk weg als een neo-nazi, dus is het wel s goed dat een moslim hem dat zelf zegt. Dan begrijpt de linksmens het misschien.

Zo mogen we wél geld geven aan de verzuipende Pakistanen, maar ons a.u.b. niet moeien in hun achterlijke en corrupte maatschappij.
De Ideale Mens is een negroïde transsexueel in een rolstoel
Tukkerin
Berichten: 1797
Lid geworden op: vr jul 30, 2010 1:11 pm
Locatie: het land van duizend-en-een heilig graf

Re: Izz ad-Din Ruhulessin. Drie staten van de moslimevolutie

Bericht door Tukkerin »

Naar aanleiding van het recent verschenen onderzoek naar het salafisme (Roex, van Stiphout en Tillie) in Nederland, spreekt van Es over een ‘treurig lot voor veel moslima’s’; twee-derde van de moslims zou ‘matig tot streng orthodox zijn’, en dus gaat het om ‘enorme aantallen vrouwen’. Daarom ziet van Es het als haar ‘verantwoordelijkheid als wethouder [om] voor hen op te komen.’
Het rapport is zeer relatief en laat veel ruimte over voor interpretaties. In het rapport bleek namelijk dat je al 'radicaal' bent als je als moslim vast en dagelijks je gebeden verricht. Maar wat is daar nou zo radicaal aan? Volgens dat rapport ben ik dus ook 'radicaal.'
Umm Rania
BFA
Berichten: 11591
Lid geworden op: vr sep 29, 2006 5:18 pm

Re: Izz ad-Din Ruhulessin. Drie staten van de moslimevolutie

Bericht door BFA »

Tukkerin schreef:Maar wat is daar nou zo radicaal aan?
De geestvernauwing die uit dit gedrag volgt.
Het is een parasitaire soort die leeft op de intelligentie van anderen en deze dan tegen hun gebruikt;
Mahalingam
Berichten: 43281
Lid geworden op: za feb 24, 2007 8:39 pm

Re: Izz ad-Din Ruhulessin. Drie staten van de moslimevolutie

Bericht door Mahalingam »

Er is weer eens Izzy in de dag.
Deze bedoel ik:
Afbeelding

bekend van een optreden bij P&W dat als slechte PR wordt gezien door veel Mohammedanen.
De jongen moet nog taqiyya leren voordat die goed da'wa kan doen. Hier gaat die weer van bil:
Toekomstige Nederlandse regering heeft geen legitimiteit ngezonden opiniestuk door Izz ad-Din Ruhulessin

Het regeer- en gedoogakkoord hebben heftige reacties opgeroepen. Het kabinet van “Uitsluiting en Verdeeldheid”, “een gevaar voor de democratie”, “haaks op de vrijheid van godsdienst” – om maar een paar te noemen. Zolang er echter geen concrete handelingen aan deze uitspraken worden verbonden, zijn het niets meer dan holle frasen.

Wie deze regering legitimiteit toekent, accepteert dat moslima’s van bepaalde beroepsgroepen worden uitgesloten. Die accepteert dat discriminatie op basis van religie of cultuur wordt gedoogd. Die accepteert het dat moslims (en allochtonen waarschijnlijk ook) verder tot tweederangsburgers worden gemaakt.

Het is kristalhelder dat deze regering geen enkel moreel gezag heeft. Het blind volgen van machthebbers druist lijnrecht tegen zowel Islamitische als democratische principes in. De Islamitische gemeenschap hoeft daarom een regering, die hen ziet en behandelt als tweederangsburgers, niet te aanvaarden of te erkennen. Een regering dient alle burgers in hun menselijke waardigheid te respecteren, en dat is met het huidige akkoord duidelijk niet het geval.

Voor het individu is non-coöperatie is daarin het sleutelwoord: “We praten niet met jullie. We onderhandelen niet met jullie. We werken niet samen met jullie. We betalen geen belasting aan jullie (zo min mogelijk). We frustreren jullie net zo lang totdat jullie geen andere optie hebben dan af te treden.” Een regering die ons niet eens ziet als volwaardig burgers, maar als ongewenst en minderwaardig, heeft geen recht om over ons te regeren.

In deze tijd van onderdrukking heeft de Moslim geen tijd voor onderling etnisch of religieus gekibbel. Eensgezindheid is een onmisbaar goed in dit vijandige Nederlandse klimaat; een land waar een regering aan de macht is die zich niet opstelt als regering voor álle Nederlanders, maar een regering voor autochtone Nederlanders.

Moslims staan volledig in hun recht om assertiviteit, betrokkenheid en initiatief te tonen, door met geünificeerde stem standvastig te verklaren:
“De Islamitische gemeenschap erkent geen regering die ons als tweederangsburgers behandelt. Dit is ons land. Wij eisen een regering die ons accepteert, respecteert en behandelt als volwaardig burgers van Nederland.”
http://www.amazightv.net/nieuws/2365_to ... iteit.html
Wie in de Islam zijn hersens gebruikt, zal zijn hoofd moeten missen.
Gebruikersavatar
Anneke
Berichten: 1174
Lid geworden op: vr jan 12, 2007 6:59 pm

Re: Izz ad-Din Ruhulessin. Drie staten van de moslimevolutie

Bericht door Anneke »

http://www.youtube.com/watch?v=76qSVZWcdMc

Nog een leuk filmpje waar Izz rond 3:50 Hero Brinkman en enkeltje djahannam wenst...
Gebruikersavatar
Ariel
Berichten: 78686
Lid geworden op: wo apr 07, 2004 10:30 pm

Re: Izz ad-Din Ruhulessin.

Bericht door Ariel »

Een artikel van Izz ad-Din Ruhulessin over pedofilie en over het feit dat tien duizenden Marokkaanse jongens slachtoffer zijn van seksueel misbruik door imperialistische, pro-homo, hypocriete autochtonen.
En.... Izz ad-Din Ruhulessin heeft er ook geen bezwaar tegen als een moslim zich opblaast in de tweede kamer.

Totaalhypocrisie
Izz ad-Din Ruhulessin

Er is uitvoerig gesproken over hoe pervers de verdachten in de zedenzaak in Amsterdam wel niet zijn. Maar ik wil graag een ander, bijna even pervers aspect van deze zaak belichten.
Omdat ik Two and a Half Men, The Big Bang Theory en Law & Order tegenwoordig interessanter vind dan wat de nieuwsanchors te vertellen hebben, ben ik de laatste tijd niet meer zo erg op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten. De misselijkmakende zedenzaak in Amsterdam kan echter niemand ontgaan zijn.

Pervers
Aangezien er al uitvoerig is gesproken over hoe pervers de verdachten wel niet zijn, wil ik graag een ander, bijna even pervers aspect van deze zaak belichten. De publieke opinie ziet namelijk een aantal cruciale zaken over het hoofd.

In 2004 kregen twee pedofielen een noodpaspoort van de Nederlandse ambassade, om zo hun (levenslange) gevangenisstraf in Brazilië te kunnen ontlopen. Kwamen daar ook vertegenwoordigers van de Nederlandse regering met de ouders van de slachtoffers praten, zoals dat van der Laan in Amsterdam met de ouders van de slachtoffers kwam praten? Staatspedofielen.

Misbruik
In 2006 bleek uit onderzoek van het Amsterdams Centrum Buitenlanders (ACB) dat tien procent van de Marokkaanse jongens slachtoffer is van seksueel misbruik – dat gaat dus om duizenden, zo niet tienduizenden slachtoffers. Volgens het onderzoek is een belangrijke reden daarachter dat deze jongens 'goed in de markt' liggen bij autochtone pedofielen. De reacties op de verschillende websites die het bericht publiceerden logen er niet om: ontkenning, hoongelach, en één reactie was zelfs 'Eindelijk een nuttige bezigheid gevonden voor ze, is het weer niet goed '.

Hypocriet
Hoewel dat probleem dus al jaren bekend is, weigert de overheid structureel om dit probleem aan te pakken. Die vindt het belangrijker om marginale problemen zoals achterlating en huiselijk geweld aan te pakken, terwijl dat eerste hooguit 20 keer per jaar voorkomt (en in 18 gevallen waarschijnlijk niet zonder reden, het 'tweedepaspoortland' is voor allochtonen gewoon wat het internaat voor autochtonen is) en dat laatste bij allochtonen maar half zo vaak voorkomt als bij autochtonen (volgens hun eigen cijfers). Hoewel dat een totaal andere discussie is, is het niettemin belangrijk om dat te vermelden, om een goed beeld te krijgen van een hypocriete en falende overheid.

Verwrongen
Het signaal dat men afgeeft is dat men pedofilie pas een probleem vindt zolang Nederlandse kinderen het merendeel van de slachtoffers vormen. Zolang pedofielen hun verwrongen behoeftes op jonge, arme en ondervoedde Indonesiërs, Brazilianen, Thai en Marokkanen botvieren, vindt men het wel best. Of gewoon zo'n Nederlandse Marokkaan, die toch niet wordt geloofd als hij met zijn verhaal naar de politie gaat (plaatst Marokkaans anti-homogeweld wel ineens in een heel ander daglicht). Walgelijk.

Rotte appels
Een ander opvallend gegeven is dat de politici en opiniemakers, die constant roepen dat moslims afstand moeten nemen van de 'rotte appels' in de gemeenschap, nu schitteren door hun afwezigheid. Is het dan niet logisch dat homo's óók afstand nemen van de rotte appels in hun gemeenschap? Het COC zou er goed aan doen om middels een persbericht te laten weten dat de verdachten niet representatief zijn voor de homo-gemeenschap, en dat die gemeenschap afstand neemt van hun handelen. Nee, dán doen we natuurlijk niet aan 'hokjesdenken'.

Dan rest nog de vraag of degene die de pedofiel faciliteert niet als handlanger van de pedofiel zelf gezien kan worden. Zeer schokkend was het bericht dat er 'slaapfeestjes' hadden plaatsgevonden op het privé-adres van de directeur, waar te kennen werd gegeven dat ouders niet welkom waren.

Totaalmalloot
Welke totaalmalloot reikt zijn kinderen op een zilveren dienblad aan een pedofiel aan? Natuurlijk was dat toen nog niet bekend, maar elke ouder met een greintje gezond verstand zou in die situatie aanvoelen dat er iets niet pluis is. Degenen die hun kinderen wél naar die 'feestjes' hebben gestuurd, missen dat overduidelijk.

Daarom zou het Bureau Jeugdzorg sieren om een keer hun werk te doen en die betrokken ouders per direct uit de ouderlijke bevoegdheid te ontzetten. Laat medelijden niet de blik op de zieke realiteit vertroebelen. Heb medelijden met de kinderen, niet met degenen wier laakbare handelen de pedofiele hyena van jachtgebied heeft voorzien. Dat zijn namelijk niets meer dan medeplichtigen, en dienen dienovereenkomstig behandeld te worden.

Nalatigheid
Nalatigheid is ook de directeur, het GGZ en de politie te verwijten. Hadden ze hetzelfde gereageerd als het een roomblanke grachtenmadam was geweest die met zo'n verhaal kwam aanzetten? Het zou me niets verbazen als de moeder, die in 2008 al aangifte deed, door de politie en het GGZ op het kenmerkende, neerbuigende toontje is toegesproken dat veel autochtonen opzetten wanneer ze tot een niet-accentloos-Nederlands-sprekende allochtoon spreken*.

En dan nog het lef hebben mee te delen dat het is 'verzonnen' door het kind. Had de politie de aangifte serieus genomen, dan hadden pedagogen hen kunnen vertellen dat kinderen niet zoiets verzinnen.

Koppen rollen
Tientallen slachtoffers later zal duidelijk zijn dat er koppen moeten rollen. In de directie, bij de politie, en bij het GGZ. Het mag niet zo zijn dat de alleen hoofdverdachten publiekelijk gelyncht worden, maar de medeverantwoordelijkheden de dans ontspringen. Zeker degenen, die met redelijk verstand hadden kunnen weten dat er iets niet in de haak was, dienen voor hun criminele nalatigheid ter verantwoording te worden geroepen.

Tenslotte: het zou een hoop misselijkmakende toestanden kunnen voorkomen als mannen gewoon niet meer in dat soort beroepen worden aangenomen. Het gelijkheids- en emancipatieideaal is het risico van dit soort wantoestanden totaal niet waard. Beweren van wel, grenst aan crimineel gedrag.

P.S. In navolging van de recente uitspraken van PVV'er en oud-CIDI-medewerker Wim Kortenoeven over een preventieve oorlog tegen Iran, wil ik nog even laten weten dat ik een preventieve jihad tegen de Partij voor de Vrijheid een goed idee zou vinden. Oh nee, toch niet. Maar als Iran zou beslissen de fractiekamer van de PVV te bombarderen, dan zou ik daar mijn volledige steun aan geven. :-)

*Lezers, het kan zijn dat dit onbewust gebeurt, dus zie dit als een advies in plaats van beschuldiging. Probeer er op te letten.

Izz ad-Din Ruhulessin (23) studeert politicologie

http://opinie.volkskrant.nl/artikel/sho ... hypocrisie" onclick="window.open(this.href);return false;
De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
Gebruikersavatar
Monique
Berichten: 8854
Lid geworden op: ma apr 14, 2003 2:14 pm

Re: Izz ad-Din Ruhulessin.

Bericht door Monique »

Ach, een moslim die iets nieuws ziet om zielig te kunnen doen.

Over een tijdje komt er een schandaal naar boven van iemand die vrouwenondergoed spaart en dan komt er een moslim die zegt dat al jaren moslima's op straat het ondergoed van het lijf gerukt wordt maar dat niemand daar iets aan doet.

Laat maar lekker huilie huile doen die achterlijke malloten.
Amorele atheistische nitwit
Plaats reactie