Pagina 1 van 1

Pat Robertson: Islam is demonic. Not a religion.

Geplaatst: do feb 14, 2013 5:17 pm
door King George

Re: Pat Robertson: Islam is demonic. Not a religion.

Geplaatst: ma feb 25, 2013 10:55 am
door H.Numan
Pat Robertson is zelf gekker dan een deur. Vergeleken met hem is Benedictus een aardige begripvolle en geleerde man.

Re: Pat Robertson: Islam is demonic. Not a religion.

Geplaatst: ma feb 25, 2013 12:10 pm
door mercator
H.Numan schreef:Pat Robertson is zelf gekker dan een deur. Vergeleken met hem is Benedictus een aardige begripvolle en geleerde man.
Dan ben ik ook gekker dan een deur want ik vind dat alles wat die -mij overigens onbekende-mr. Robertson vertelt over moslims in dit korte fragmentje helemaal correct.
Islam is helemaal geen godsdienst, maar moslims zijn bendeleden van een criminele organisatie, dat is toch gewoon maar de realiteit?

Re: Pat Robertson: Islam is demonic. Not a religion.

Geplaatst: wo nov 06, 2013 8:58 am
door H.Numan
Dat klopt, maar dat doet niets af aan het feit dat dhr. Robertson een van de meest verwerpelijke figuren binnen het Christendom is. Hij is een van de reli clowns die natuurrampen wijten aan menselijk gedrag dat hem niet zint.

Natuurlijk is het mohammedanisme verwerpelijk, maar bij de mond van Robertson is dat gewoon concurrentie-nijd. Lees maar eens wat meer over dit sujet. Er is wat hem betreft bitter weinig verschil tussen mohammedanen en rooms katholieken.

HvdM: Islam and roman catholic church are demonic.

Geplaatst: vr nov 08, 2013 5:53 pm
door Hans v d Mortel sr
H.Numan schreef:Dat klopt, maar dat doet niets af aan het feit dat dhr. Robertson een van de meest verwerpelijke figuren binnen het Christendom is.

Graag één onderwerp tegelijk!
H.Numan schreef:Hij is een van de reli clowns die natuurrampen wijten aan menselijk gedrag dat hem niet zint.
Dat klopt. En dat is nu precies wat Mercator zegt. Dus dat behoeft geen herhaling.
H.Numan schreef:Natuurlijk is het mohammedanisme verwerpelijk, maar bij de mond van Robertson is dat gewoon concurrentie-nijd.
Duidelijk!
H.Numan schreef:Lees maar eens wat meer over dit sujet. Er is wat hem betreft bitter weinig verschil tussen mohammedanen en rooms katholieken.
We dwalen af. In grote lijnen klopt deze bewering ook. En wel donders goed. Ga dit nu niet ontkennen! Alleen in de uitvoering onderscheiden beide potsierlijk lachwekkende heidense kermis religies zich als tegenstanders.

Een gek is een gek, en daar zit bitter weinig verschil tussen. Je moet natuurlijk niet gaan zeuren dat de ene gek rookt en zuipt en de andere gek geheelonthouder is met een allergie voor rook omdat hij vuur meent waar te nemen. Zij zijn en blijven beiden gek. Zie het in het geval Robertson zo, dat de vos de passie preekt. Of Robertson als een Wilders die getrouwd is met een hoofddoek. Al zou dit laatste werkelijk het geval zijn, dan nog kloppen zijn beweringen over de islam. icon_thumbup.gif